עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לא זוכר את השם שלה אבל זה משהו עם D. מישהו מוכן להגיד לך מה השם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by בלבולה,

יש לי טלפון אלחוטי כמעט חדש של פנסוניק וממש מקולקל ואני לא יודע איפה האחריות הוא באחריות עדיין מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Sp0ck,

מי שרוצה מדריך לזיוף רטיו בעד להזמנה ל TB או ל TL?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, לידידה שלי יש יום הולדת אז רציתי להביא לה כמתנה חולצה עם ההדפס של פלייבויי. איפה אפשר למצוא את זה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MODY69,

אהלן, אני צריל להגיע מפינת יצחק שדה משה דיין בת"א לקריית אריה בפ"ת ובחזרה. מישהו יודע איזה אוטובוסים כדאי לי לקחת? תודה רבה! ובהזדמנות זו, מישהו מכיר אתר כלשהו שמקבל 2 כתובות והוא מתאים לך את הדרך לפי האוטובוסים הקרובים ביותר לנקודות שהבאת לו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MiniMizer,

האם הפורום הזה הוא פורום 'כללי'? כן האם יש לו נושא מיוחד? לא האם מותר לכתוב פה מה שרוצים (בגבול המותר בחוק)? כן האם "מותר" למחוק הודעות שלא פוגעות באף חבר פורום? לא איזה מין נימוק זה "זה לא מעניין את יתר חברי הפורום"? אותי זה דווקא מאוד עניין! :AR15:

7. Started by Iv0ry,

בסדרה חשבונית 24 איברים. סכום האיברים הנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 234 וסכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 252. מצא את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה. n=24 S24 אי זוגיים=234 S24 זוגיים=252 נתחיל בסדרת האי זוגיים [2a1+11(2d)]6=234 12a1+132d=234 2a1+22d=39 * 2a1=-22d+39 נעבור לסדרת הזוגיים [2(a1+d)+11(2d)]6=252 [2a1+2d+22d]6=252 [2a1+24d]6=252 * 12a1+144d=252 2a1+24d=42 2a1=-24d+42 נשווה בין 2 הכוכביות -24d+42=-22d+39 -2d=-3 d=1.5 אשמח לעזרה תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ראיתי היום את הפרסומות בסניף שלהם והם מעודדים אנשים להתקשר ולשאול הכל בשביל איזה 99 שקל לשנה. או חינם אם קונים שם מחשב. נראה לי התאבדות. ממה שאני מכיר מעסקי התמיכה אנשים מתקשרים מחזיקים אותך על הקו שעות, ושואלים שוב ושוב ושוב. איך אפשר להחזיק כזה מוקד בלי הגבלה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by benor,

הזמנתי מוצר מסוים מאתר סיני כלשהו. יצא שהזנתי פרטי משלוח לא נכונים, מה שסביר שיקרה שהחבילה תשלח בחזרה לשולח. יצרתי קשר עם האתר אמרו לי שאין להם איך לעזור. אני אנסה לעקוב אחר החבילה, וברגע שהיא תגיע לארץ לסניף דואר כלשהו אני אצור איתם קשר. מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. אני מחלק הזמנות (לפי מה שהבנתי אפשר רק ע"י הזמנות להיצתרף). כל הדברים הבאים שאני כותב זה רק ע"י דברים שקראתי מהאתר אל תתחילו להשמיץ אותי שזה לא נכון וזה שטויות לא בדקתי את זה. מי שזה לא מוצא חן בעיניו שלא יגיב. אתר חדש עדיין בשלבי בנייה (פעלי) סוג של רשת חברתית אבל על כל פעם שמשחקים במשחקים שומעים מוזיקה ועוד דברים רבים אחרים מקבלים נק' שבעזרת נק' אלה ניתן לקנות דברים באתר. לכל אלה שרוצים הזמנה נא לשלוח לי בפרטי את האימייל שלכם ואני ישלח הזמנה באותו רגע. www.צונזר.com

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by habahaba,

שלום רב, קיבלתי את המייל הבא מאינטל ואני לא מצליח להבין מה כוללת העבודה, איזה ניסיון היא תיתן לי ועד כמה היא תעזור לי בעתיד: [INDENT]הי, אנו רוצים לעדכנך כי החלטנו לפתוח עמך בתהליך גיוס למשרת סטודנט/ית למרכז פיקוד ובקרה באינטל קרית גת. מרכז השליטה והבקרה אחראי על ניהול מצבי שגרה וחירום בכל אתרי אינטל בישראל. בשגרה - ניהול המבנה במצבי שגרה, עבודה בחדר הבקרה, אחריות על עבודה סדירה, אחריות על אבטחת מידע, אכיפת נהלי בטיחות בחברה וניהול שוטף של הבניין. בחירום - ניהול אירועי חירום כגון אירוע חבלני, פלילי, אירועי רפואה, אירוע הצלה וכימיקלים. התפקיד כולל אחריות על פרויקטים שונים בתוך ומחוץ לצוות, ביניהם פיתוח, הטמעה ומעקב של תהליכים ונהלים, ואחריות על צוות אבטחה חיצוני. התפקיד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by wooper,

היי אנשים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

אני לא יודע איך לקרוא לזה או אם בכלל השם שרשמתי למה שאני מחפש הוא נכון, אבל יש לי אוזניות עם כבל באורך של 3 מטר שכל הזמן מתברדק לי, ואני מחפש לכבל שלהם מן מכשיר כזה קטן שיידע לגלגל את הכבל אל עצמו. המכשיר עליו אני מדבר נמצא בעכברים קטנים של מחשבים ניידים אם זה עוזר. יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא משהו כזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, אני מחפש שיר שאני שומע ברדיו הרבה, זה שיר ישן ישן באיזור שנת 2000 אולי קצת פחות. יש תמיד בפזמון נעימה כזו שנשמעת אינדיאנית, משהו כמו OHHH AY, OH AY AY AY יש גם קטע אחרי זה שהוא באמצע פזמון פשוט צועק OHH YEAH YEAH הכל מעין נעימות כאלה...עכשיו מחרפן אותי הקטע שאני לא מוצא את זה. נשמע הזוי נכון אבל אם יש למישהו מושג או לינק ליו טוב זה יעשה את העבודה תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by napoleon45,

https://m.ynet.co.il/Articles/5592742#autoplay אם כי די בודדים .....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. באזור רמת גן.. ראשון לציון.. ת"א.. ושיהיה בה את החלקים הבאים: AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,285 ש"ח - מעבד s939. MSI K8N Neo2 Platinum 925 ש"ח -תומך Dualddr... Corsair TWINX 1024 PC3200C2 2*512MB DDR 400 1,590 ש"ח -dual... Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit 698 ש"ח . ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 965 ש"ח +ספק 430W מעולה!!!+3 מאווררי 80mm מותקנים בתוך. Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,690 ש"ח Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card 555 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Retail{220 שח} NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 482 ש"ח Creative Inspire 5200 (5.1) b…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. זה מה שרשום בכותרת של המכתב.. אבל לא רשום מזה בדיוק.. באתר של חיל המודיעין עם השם משתמש והסיסמא שלי זה רושם לי התמיינת למסלולים הבאים: מסלול סטטוס מועמדות פרוייקט גאמא הנך מועמד/ת מודיעין אלקטרוני הנך מועמד/ת ואז יש את השאלון שמילאתי להם ממזמן.. ואז מתחת הנך מוזמן לאירועים הבאים: 19.8.2007 מבחנים ראשוניים למסלול מודיעין אלקטרוני אז זה אומר שהזימון שקיבלתי זה לאלקטרוניה ולא לגאמא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dino,

הזמנתי DVD מבית ProSound, דגם 909, עם המאפיינים הבאים: מכשיר DVD אולטרה מודרני דק במיוחד (פחות מ- 5 ס"מ) עם מנגנון מיוחד לבלימת ויברציות המקנה למכשיר יציבות ועמידות וכמו כן גורם להורדת רמת העיוותים. ה- DVD קרוא דיסקים מסוג: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV, DVCD, SVCD, VCD, DVD איכות תמונה וקול מדהימים ברזולוציה האופקית העולה על 500 קווים. אות המוצא מסוג YUV מעניקה תמונה ברורה יותר יפה יותר ומלאת חיות. ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות צליל תלת ממדי אמיתי. כל האיכויות הללו מאפשרות הנאה מלאה ומעמידות את המכשיר בשורה הראשונה. המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים קריאת פורמטים: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV DVCD, SVCD, VCD, DVD…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי מחשב core 2 due 3ghz וכרטיס מסך shappire r7 260x oc. הולך לעבוד ביוון. אני מתלבט בין: 1. לקחת איתי את הכוננים הקשיחים ולבנות ביוון בחנות מחשבים מחשב שיהיה אקוויוולנטי למה שיש לי בארץ. 2. לקחת את המחשב איתי בטיסה כמטען מיוחד (את כל המחשב כל המארז). לגבי אופציה 2 אני חושש שעלול להנזק המחשב. מצד שני זה יכול לצאת לי הרבה יותר זול, אני מניח שמחשב אקוויוולנטי לזה שיש לי כרגע, ביוון יעלה עדיין כאלף ש"ח לא כולל עלות מסך עכבר ומקלדת. מה עדיף?

20. למישהו יש מושג למה יש מחוץ לביתי ברקים, ללא רעמים?? צילמתי בוידאו אחד ממש אפוקליפטי, בקרוב יעלה... האם סוף העולם הגיע..? Aviko

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by LermanIsUberCool,

15 עד עכשיו קיבלתי צורב של מיטסומי (16MB באפר), 2 ספרי צילום, והבטחה לGF4 TI 4400

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. http://books.google.co.il :yelclap:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. טוב אני לא הבחור היצירתי. יש לי יומולדת 18 השבוע וסבתא שלי שאלה מה אני רוצה, וממש אין לי מושג. ואין לי מושג מה אני צריך מוצא אחרון זה פשוט לבקש כסף, אבל סבא\סבתא בקטע של מתנה. מחיר: לא רוצה לסחוט אותם, משהו תלת ספרתי. כמובן אם משו משתלם מעל אפשר לחשוב על זה שימושיות: שיהיה משהו שימושי ולא איזה צעצוע או חפץ נוי לשים על החדר קצת עלי: אני כנראה עתודאי לעתיד להנדסת חשמל בטכניון, מעונות. דברים טכנולוגיים או שיהיה בטוח שימושיים בשבילי. רעיונות: שעלו בראש\ראש אחרים: * לוח כתיבה אלקטרוני. אבל אני לא בטוח כמה זה שימושי או אם אני צריך את זה בכלל אפשרויות שאני לא צריך: בגדים למיניהם, מצלמות, מחשב או חלקי מחשב, דברים שקשורים לרכב, נגן. אה, ותודה מראש נ.ב. לא שוקו פסק ד…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שחקניות חדשות ובלתי צפויות, דגש על גיימינג והרבה, הרבה Mesh: תערוכת האלקטרוניקה הגדולה ביותר סיפקה לנו לא מעט מוצרים מעניינים בתחום הנתבים לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.