עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BedB0y,

מה אתם הייתם עושים? אני מאמין שעוד כמה חודשים תהיה לי הזדמנות להכנס לאוניברסיטה. כרגע אני עובד בתור טכנאי רשתות בחברת היי-טק גדולה כבר שנה וחצי, במשרה מלאה. אני מתלבט האם לזרוק את העבודה (בעיקרון זאת אחלה עבודה, בואו נגיד שאף פעם לא הייתי שבוז פה יותר מדי), או לשלב בין לימודים לעבודה. כשאני אומר לשלב, אני מתכוון ללמוד בערבים ובשישי, ובעיקרון להיות בלי חיים ב3-4 שנים הללו. או למצוא עבודה די מעפנה ומשביזה במשמרות וללמוד במקביל ולהיות קצת יותר משוחרר מהכל. מה אתם הייתם עושים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי אם יש למישהו רשימה של המשפט אני אוהב אותך בהרבה (אבל הרבה) שפות, אני ממש ממש צריך את זה.. רק שתדעו שחרשתי על גוגל קיצר שם לא נראה לי שיש... אז אם למישהו יש אני אהיה אסיר תודה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. http://computers.walla.co.il/?w=/3/1066587

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by hck,

ישנן חבילות חדשות עם UPLOAD גבוה במחירים מדהימים. אני לא יודע אם פירסמו את זה כאן (הרצתי חיפשו לפי המילים "YNET","UPLAOD" וכ"ו ולא מצאתי), אז צירפתי לכם קישור. וכן, ;D, אני כבר עברתי ל1.5/512 קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3254288,00.html

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by mikko,

תראו עזה חלק ממצרים והגדה בירדן http://visunetdemos.demos.ibm.com/blogsamples/factbook2/FactBookSE.html על מה מדובר: http://www.downloadsquad.com/2010/07/29/video-tour-world-factbook-dashboard-by-ibm-is-data-visualizatio/#continued

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לעזאזל אחי הקטן ראה אותי משחק בזלדה WW (משחק של עשרות שעות) וכנראה אני יצתרך לחלוק איתו את הWII איזה חודשים הבעיה העיקרית שהWII מחובר למסך מחשב שלי ככה שאני גם לא יכול לשחק ביוסוק\LP וכו ולא יכול לצפות בסדרות ש"השגתי" ונשאר לי רק לצפות בבליץ ביוטיוב או חס וחלילה לצפות בטלוויזיה יש לכם המלצות מה לעשות בתקופה הרע שהגיע עלי ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לרגל פורים ומסיבה פצצתית עם קוזינות מח"ול, מישהוא מכי חנויות באיזור המרכז (לא לילדים) תודה על שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ScreameR,

אני בארץ, אבל אבא שלי בארה"ב. אני רוצה צורב DVD, והוא מסכים. אני מצאתי אתר ע-נ-ק, הוא נכנס. אני מנסה להרשם, אך אי אפשר. עכשיו ברצינות, איך אפשר להרשם\להזמין בלי להרשם מNEWEGG ? צריך BILLING ADDRESS רק מארה"ב.. מישהו מכיר חנות זולה ואמינה בארה"ב שמאפשרת להזמין עם כרטיס אשראי מהארץ ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש למישהו מושג איך מממשים צירוף חיצוני ע"י צירוף גיבוב ? כלומר מה אני צריך לשנות באלג' של צירוף גיבוב כדי לקבל צירוף חיצוני ? וכמה תהיה העלות של זה ? תודה אנשים !!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן, כיוון שלא מצאתי שאלה מדוייקת, רציתי לדעת, אני מתכנן לקנות נעליים מאתר כלשהו ו2 זוגות מגיעות ל 130 דולר כולל משלוח. האם הדבר מחוייב במכס?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עבדתי בחופש שבוע ויש לי בערך 1200 שקל... חשבתי לקנות PS2 או XBOX... אין לי ממש מה לעשות עם הכסף, המחשב שלי בסדר, בגדים אני מאורגן... אתם חושבים שכדאי? הנה כמה דילים שמצאו חן בעיני http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=42 http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=53 לפי מה שאני יודע בXBOX המשחקים יותר איכותיים, אבל לסוני הרבה יותר נפוצים ויש יותר.... (לא שאני אומר שלסוני יש משחקים מעפנים! יש מצוינים!) אז תעזרו לי... ולא בא לי לחסוך עכשיו כי הרוחתי ולא תהיה לי הזדמנות לעבוד עד לחופש הבא אז אני רוצה להנות מהכסף שהזעתי בשבילו! תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני לא זוכר את השם שלה אבל זה משהו עם D. מישהו מוכן להגיד לך מה השם?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מישהו יכול לומר לי מה עושה רגל PSEN (עם גג מעליה). ומהם מקורות פסיקה פנימיים וחיצוניים ואיך מתבצעת החלוקה ביניהם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by avidan28,

לא יאמן איזה "שירות" "מעולה" יש להוט. אני כרגע גולש ב ADSL שלי ומטפל בקו של אחי (יש לנו שני קוי אינטרנט בבית...) ובטלפון אני שומע את המערכת ניתוב של הוט במקום לקבל שירות איזה יופי !!!!!.העיקר שיש להם פירסומות יפות ומעצבנות.המודם של הוט התקלקל וצריך להחליף אותו אבל אני לא יכול לדווח על זה...כי אני לא מגיע לנציג שירות. אל תפלו לחבילות המפתות כי ברגע השירות אתם תתקלו ב"חומת אש" של מערכת ניתוב שיחות ולא לנציגי שירות שיעזרו לכם ברגע הבעיה. ביזיון של ממש. :pissed: :pissed:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by קובי_חזק,

טוב אז ככה אני לא נשאר אנונימי מכמה סיביות אישיות , בכל אופן שורה תחתונה , מחר שעות הבוקר המוקדמות כנראה שתהיה מתקפת סייבר , אז חבר'ה הגיע הזמן להתפקד! מקטן ועד גדול , כל מי שיש לנו אפילו טיפת ידע בואו נשיב מלחמה , הגיע הזמן , תנסו להעביר את זה הלאה כדאי שנוכל לגדול ולתקוף חזק יותר !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by IGOR_SSS,

שלום. אני צריך להתחיל כבר את עבודת הביוטופ שלי (אני כבר בסוף יא') ועדיין לא החלטתי על מקום... האם למישהו מכם יש עבודה גמורה כדי שאני אוכל להתרשם מהמקומות השונים וסוף סוף להחליט איפה אני אעשה את הביוטופ? אשמח גם לשמוע המלצות שלכם - במידה ואתם יודעים על מה אני מדבר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. באחד הדיונים אמרתי שהגוף לוקח את רוב המזון העודף שהוא לא צריך באותו רגע ואופך אותו לשומן והיו אנשים שחשבו שאני מבלבל במוח וחלק אמרו שפחמימות לא אופכות לשומן אז דיברתי היום אם רופאה רק למיקרה שוינגט טעו או שניפגע לי הזיכרון ו1-צדקתי את רוב המזון שהגוף לא צריך באותו רגע הוא אופך לשומן 2-פחמימות כן יכולות ואופכות לשומן במיקרה הצורך -נכון שחלק ניספג בגוף בכל מיני מקומות אבל ברגע שלגוף יש מספיק הוא אופך פחממות לשומן כמו שהוא אופך חלבון לשומן אם יש מספיק 3-מה שאמרתי על המוח(לא היתי בטוח בזה) הוא נכון לפחות חלקית המוח כן צורך חלבון אני לא יודע עוד איזה דברים הוא צריך כי לא למדתי על המוח הרבה אבל חלבון זה כן מזון שהמוח צריך

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. !! אוףף!!! כל כך מרגיז! נרשמתי למכירה לפני שבועיים בערך! היה רשום שיש עוד שתי יחידות לסיום המכירה... אני מרוב שפחדתי שיסגרו את המכירה זירזתי את אבא שלי לקנות בלי לבדוק אם זה טוב או ( כן כן אני די נאיבי ) אוקיי.. מאז כאמור.. עברו שבועיים והמכירה לא נסגרת... זה עדיין על "עוד שתי יחידות" וראיתי שאחרי נרשמו בערך מיליון איש היום הם מתקשרים לאבא שלי ואומרים לו שהם לא יכולים לארגן צורב של ליטאון והם יכולים להחליף לי ל-MSI וחירטטה לו כמה מספר ואותיות! אפילו לא אמרה לו איזה מהירות. נגיד.. אפשר להבין שחסר להם צורבים אבל מה שמעצבן זה שהם יודעים שאין להם את הצורבים במלאי ובכל זאת הם נותנים לאלף איש להמשיך להזמין!!! ובסוף מתקשרים ומציעים צורב מעפן של MSI :AR15: :AR15: :AR15…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

נתקלתי באתר הזה באשכול של EBAY http://www.sierratradingpost.com/mens-shoes~d~146/saucony~b~19050/ מחירים אטרקטיביים מאוד. רציתי המלצה לדגם מניסיון של אנשים פה... האם יש הבדל משמעותי בין הדגם ב70 לבין הדגם ב90? משמעותי? ודרך אגב איך אני בודק מה המידה שלי במידות של ארה"ב? אני 43

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by aaviran,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג פוסטרים באיכות סבירה [חצי על רבע מטר ומעלה] של אמנים ולהקות ישראלים כגון מוניקה סקס, אריק איינשטיין, שלום חנוך וכו'? תודה רבה לעונים ולעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. איפה אני מוצא טאבים לזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by max_cool,

אני בטוח שכולנו מכירים את בזק (בשביל הודעה זו ניקרא לה נזק או :asthanos: ) ביום ראשון ראיתי כלבוטק ( תוכנית טובה) ושם פירסמו ידיעה '' בזק חייבה שלא כדין משפחה של חיילת ב2600 ש''ח על שיחה של 74 שעות'' שלא התקיימה כלל, וכך כולנו למדים מהו טיבעה האמיתי של נזק. ונ.ב. אתם מכירים את הסיסמה של נזק בפרסומות : מבזק עד שניפגש, והם צודקים באמת ניפגש כשהם יבואו לעקל לנו את כל הנכסים בסוף החודש ;D

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by aviad91,

אהלן. אתמול קניתי רדיו דיסק חדש ויש שם כניסת AUX. יש לי אייפוד טאץ' דור שני.. מישהו יכול לכוון אותי איך אני גורם לשניהם להתחבר?איזה כבלים וכו'

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 021 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) - וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, :smoke: נהרס לי הס…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Arnold,

שלום! מחר 24.03.03 אני הולך להיבחן למדעי מחשב האם למישהו יש מושג איזה מבחן עושים??? מה צריך לעשות ? אמרו לי שצריך לעשות "מחבן בחשיבה לוגית". מה בדיוק עושים שם?? :hi: תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים