עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0HNiE,

אז ככה החלטתי לפתוח נושא שכל אחד ישים את הציטוטים הכי טובים שהוא נתקל בהם באתר bash.org. :xyxthumbs: :xyxthumbs: תפרסו 3 לכל הודעה, שלא יהיה ארוך ומציק לקרוא. :lol: :lol: :lol: יאללה תפרסו בהמוניכם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Guy King,

כנראה הנבחרת הכי לוזרית בכל הזמנים. הטמבלים האלו, בזכותנו, יכלו להיות ביורו. בזכותנו, הם היו צריכים רק תיקו בזכות הניצחון שלנו על רוסיה (אם היינו מסיימים בתיקו הם היו חייבים לנצח את קרואטיה). לקרואטיה אין על מה לשחק, המשחק בוומבלי ו-2-9 במחצית לקרואטיה. אם הייתי אנגלי הייתי רץ לחדר וממרר בבכי. יש להם עוד מחצית, אבל הם בלי ווין רוני ומייקל אואן, ההגנה שלהם הוכיחה את חולשתה וקרואטיה זאת נבחרת חזקה מאוד, דרג שני מעל 10הנבחרות הגדולות בעולם ויהיה להם מאוד קשה גם אם הם ירצו. הימור שלי - 15% שאנגליה עולה. ייגמר 3-1 לקרואטיה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בריטני מרפי השחקנית היודעה בתפקידיה בסרטים כמו: קלולס, 8 מייל ו-סין סיטי נפטרה אתמול בגיל 32 מהתקף לב. http://www.people.com/people/article/0,,20332090,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3822770,00.html לפי דעתי באמת אחת השחקניות הכי מוכשרות והכי יפות שיצא לי לראות על המסך. :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. למה אנחנו כל כך שונאים ערבים אם אנחנו נראים כמוהם ואנחנו בעצם ערבים ? וכשאני אומר אנחנו בעצם ערבים אני מתכוון לכל עדות המזרח ( אני מרוקאי ). תימנים,עיראקים, טריפלוטאים מרוקאים פרסים וכו'.. הרי אנחנו ע ר ב ים ! מישהו יכול להסביר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. זה מה שרשום בכותרת של המכתב.. אבל לא רשום מזה בדיוק.. באתר של חיל המודיעין עם השם משתמש והסיסמא שלי זה רושם לי התמיינת למסלולים הבאים: מסלול סטטוס מועמדות פרוייקט גאמא הנך מועמד/ת מודיעין אלקטרוני הנך מועמד/ת ואז יש את השאלון שמילאתי להם ממזמן.. ואז מתחת הנך מוזמן לאירועים הבאים: 19.8.2007 מבחנים ראשוניים למסלול מודיעין אלקטרוני אז זה אומר שהזימון שקיבלתי זה לאלקטרוניה ולא לגאמא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Vega,

הייתה מסיבה איכותית ביותר, זכיתי לפגוש את SpiritKnight ו-mafisto (לצערי לא הייתי נוכח במפגש בפורום). כאשר יעלו את כל התמונות - תחפשו נער עם סטיקר של ברק.013 "בא לך מהיר?" מודבק על המכנסיים (תנחשו איפה)... עוד לא הרכבתי חזרה את המחשב (כותב על הלפטופ), אבל החלטתי שלמסיבה הבאה אני מביא לפטופ - ולא את הסיבוך הזה שנקרא מחשב שולחני. :-/ Vega.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

צריך המלצות למוזיקת רקע טובה ומרגיעה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכל חברי הפורום, כרגע אני משתמש במשקפיים ורציתי לעבור לעדשות מגע והשאלות שלי הם כאלה: 1, כמה עדשות מגע נורמליות (בגדר נורמליות) אמורות לעלות? 2, עדשות מגע גורמות לגירויים בעיניים? אם כן זה לזמן מסויים או שרק צריך להתרגל אליהם? 3, אני לא עלול ליפגוע בעין שלי תוך כדי שאני מכניס את העדשה לשם? 4, זה מסוכן לשים עדשות מגע? אלה השאלות שלי, תודה רבה לכל מי שעונה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by MishaK,

;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by se7en,

רבותי עכשיו ברצינות! נראה לי שהגזמנו קצת בקשר לשיר! רובינו בכלל לא מכירים אותה, וכבר מקללים אותה ומדברים לא יפה. יש גבול! מסכנה אם היא תקרא את כל ההודעות. מה היא אשמה ש YOAV9 מאוהב בה. חוצמיזה אני חושב שדי מיצינו את זה... לא? סליחה שיר בשם כולם :saint:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MiniMizer,

http://www.sparklet.com/~royce/trams/KnowJackSchitt.swf סרטון פלאש חביב מאוד You don't know Jack Schitt!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MishaK,

כולם לאחל גם לו מזל טוב... ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by e.s,

איך אפשר להוריד צלצולים לפלאפון (nokia 3100) ומאיפה אפשר להוריד בחינם? ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

האם חשבתם פעם על התאבדות? אני חושב הזה המון תאמת וכל הזמן חושב על דרכים שאפשר למצוא.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by klayton,

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. תוכנת פופקורן טיים חוזרת אל הרשת לאחר שהורדה על ידי ארגון ה-MPAA, והפעם בגרסת קהילה חדשה פופקורן טיים, תוכנת הזרמת המדיה שחוקיותה מוטלת בספק ונקלעת שוב ושוב לחיכוכים עם רשויות החוק בארה"ב, מסרבת להפוך לעוד מספר בסטטיסטיקה וחוזרת למרות הכל לרשת שוב – בערך. הפעם מדובר בגרסה חדשה, אך הכל נשאר אותו הדבר. אחד המודרים האחראיים על פיתוח הגרסה החדשה, גרסת ה-Community, ציין בדף הרדיט של פופקורן טיים שתהליך הפיתוח לא יפסיק למרות כל הלחצים המופעלים. באותו פוסט נעוץ, ציין אותו המודר שגרסת ה-Community זמינה כעת להורדה דרך הכתובת popcorntime.ml. באתר הזמני החדש ההורדה מבוססת על שירותים חינמיים ומירורים למינהם בכדי להאט כמה שאפשר כל תהליך נוסף מצד רשויות החוק. בנוסף…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dor123,

יש כאן בעייה שמשתמשי FXP מגיעים בהמוניהם לאתר ומספימים את הכתבות בטוקבקים חסרי משמעות. תראו למשל הכתבה הזאת: אני הגבתי בה, ולאחרי ים של אורחים מספימים בתגובות, ומונעים מהמשתמשים להגיב אחד לשני. אני חושב שיש למנוע את האפשרות לאורחים להגיב באתר כדי למנוע את ירידת הרמה שלו (כל זאת העובדה שהכתבה איננה קשורה נושא האתר).

18. Started by Googleness,

ממה שהבנתי מהחדשושת היום מי שהשם משפחה שלו מופיע ברשימה והוא יכול להוכיח שהוא צאצא של מגורשי ספרד מקבל אזרחות ספרדית, עכשיו אם אני לא הוזה אזרחות ספרדית היא של האיחוד האירופי ומאפשרת מגורים \ עבודה \ לימודים \ תנועה חופשית ברחבי ההאיחוד? בכל מקרה בדקתי ברשימה המלאה: http://isc.wcdn.co.il/w9/v/news/files/1391927813_6747.pdf ומצד אבי וגם מצד אימי מופיע שמות המשפחה, יש לי תעודת לידה של אבא שלי וסביר להניח שיש גם די הרבה מסמכים שקשורים בנושא כדי להוכיח. השאלה היא ממה שהבנתי התקנה החדשה מבטלת שתי הגבלות: 1. לא צריך לוותר על אזרחות ישראלית. 2. לא צריך לגור שנתיים בספרד פיזית כדי לקבל את האזרחות. אז מי הבין מה הסיפור ואיפה אני בודק לעומק לגבי הנושא הזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by parlov,

אני מנסה כבר כמה ימים להוריד את הלינק הבא:http://www.tp-link.com/resources/simulator/841_v5/index.htm אבל ללא הצלחה הכוונה שלי להוריד את כל האתר שזה כמה דפים. זהוא בעצם אמולטר של נתב של TP-LINK אשר אני רוצה להוריד אותו למחשב פשוט ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל דווקא עם האתר הזה התוכנות לא מצליחות להתמודד. עם למישהו יש רעיון או עצה אני אשמח. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שחקניות חדשות ובלתי צפויות, דגש על גיימינג והרבה, הרבה Mesh: תערוכת האלקטרוניקה הגדולה ביותר סיפקה לנו לא מעט מוצרים מעניינים בתחום הנתבים לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. האם יש דבר כזה טלויזיה רגילה בגדלים 50" + לא פלזמה ולא מקרן אחורי... יש דבר כזה? אם כן, אפשר לראות? והאם האיכות בהם טובה יותר ממקרן אחורי או פלזמה? אם לא מה אתם ממליצים לי לקנות?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. רכשתי סטיק, אחרי שלושה שבועות הוא התקלקל, הסטיק האנלוגי נתקע לבפנים, ואם מושכים אותו לבחוץ הוא יוצא, אבל תוך כדי משחק הוא שוב נתקע בפנים (כמה שניות) שלחתי אותו לחנות, הם שלחו אותו ליבואן חכתי מעל שלושה חודשים (כמעט 4), היום זה הגיע חזרה ברור שעדיין תקול. התקשרתי ליבואן: היבואן : לא יודע, לא ראיתי תקלה אני: אמרתי בברור לחנות מה התקלה ורשמתי את זה ששלחתי אותו, היבואן : בדקתי טוב, לא ראיתי כלום. אני : מה יש לבדוק רואים את זה שמסתכלים על הסטיק, הכפתור תקקקקקקקקועעעע בפנים וגם אם הוא היה משוך לבחוץ אם משחקים איתו שני שניות הוא נכנס לבפנים, זה התאור התקלה שרשמתי ושלחתי. היבואן : לא יודע, שלח עוד הפעם. נגמרה השיחה, אמרתי לעצמי, מה אני פרייאר, מה זה הגועל נפש הזה התקשרתי שוב.…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. השגתי מלא שרתים בחו"ל בחינם ויש כמה מתכנתים שישמחו לעזור לי אני צריך רק רעיון. אני צריך רעיון טוב שידחף אותי קדימה לדוגמא: סתכלו על האתר Imageshack שהצליח בצורה אדירה ביגלל הרעיון הקליל שלו להעלאת תמונות בזריזות, הרעיון של האתר הזה התבסס על צורכי הגולש הביתי וסיפק לו מענה חינמי. אני רוצה להקים משהו באותו קוו מחשבה שיתן לגולש פיתרון ולכן אני צריך לדעת מימכם רעיונות מה אתם ממליצים לי לפתוח בשביל גולשים שיהיה שימושי ביותר ויש לו ביקוש אדיר (רק חוקי) . תודה רבה לכולם , מחכה לתשובות

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Wood-Elf,

כאשר טלפון נוקיה מסוג 3300, נמצא ליד המסך, והוא מצלצל, המסך מתחיל לרצד ולהשתגע. כאילו קירבו מגנט חזק. אני מניח שזה דופק תמסך, נכון? והאם זה אומר שנפלטת יותר מדי קרינה או שזה מסיבה אחרת?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/511809/snake_eats_mouse/ תגידו מהו זמן התגובה של נחשים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.