עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Access Denied,

חבר שלי הביא מחו"ל את המוטורולה E398.. (מאניאק עלה לו 300 דולר! ) בכל מקרה משהו יודע איפה הוא יכול לצרוב עברית לפלפון הזה בארץ? או אם זה בכלל אפשרי?? נ.ב. מה זה אומר אם כתוב: GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900, Unlocked GSM

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by arik100,

אני צופה בעיקר במחשב, מסך 27 אינטצ' אני חושב שאני מרגיש בהבדל ככה שאני מעדיף תוכן 1080P , אבל האם זה באמת נכון שתוכן זה עדיף על פני 720P בגודל הזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכם , לקראת פסח הקרב ובא אני מעדיף לשמור כשרות (מטעם כיבוד הדת) ולשתות אלכוהול אשר לא מיוצר מדגנים. אחד מהמשקאות האלכוהולים הכשרים הוא לימונצ'לו,המיוצר מקליפות לימונים בתוספת אלכוהול, מים וסוכר. ולכן נחשב כשר, לא כמו רוב הוודקות כיום שמיוצרות מדגנים (פעם וודקה היתה מיוצרת מתפוחי אדמה בלבד) . למרות שקיימות וודקות דיי עממיות ומסריחות אשר כשרות : קיקלויץ' (כולל לימון) , וודקה גולד וכו'. ההיתי שמח אם תוכלו להאיר את עיניי בחג הזה לגבי הלימונצ'לו , כמה עולה , מה הם החברות האיכותיות ומה האיכותיות פחות. איך מומלץ לשתות , אחוז אלכוהול וכו'..... תודה רבה ושיהיה לנו חג בנ"ז. ד"א,אם אתם תוהים למה אני מפרסם את זה בפורום מחשבים .. כזכור לי יש פה כמה אנשים שכן מבינים באל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by zombie,

אני באתי ללכת לישון עכשיו(כן אני יודע שזאת לא שעה אבל ככה יצא) והיה הבזק מסנוור מכל השמיים!הוא היה ממש חזק הוא היה מהיר ולא היה שום רעש מלווה... עוד מישו ראה את ההבזק?(זאת לא פעם ראשונה שאני רואה או שומע על זה) וזה ממש ממש ממש מטריד אותי! אין לי הסבר לזה ! ??? למרות שיכולות ליהיות כמה אופציות: 1.תופעת טבע נדירה שלא גילינו עוד 2.ניסוי סודי של צה"ל 3.מבקרים מכוכב\מימד אחר מה אתם אומרים?והאם עוד מישו ראה את זה?אם לא היום אז בפעמים הקודמות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שמתי לב שהמטורפת ב Avatar שלי מרקדת בקצב הרבה יותר עצבני כאשר נעשה שימוש ב FireFox 1.0.3. באקספלורר, לעומת זאת, היא איטית משווווווו. בעלי פיירפוקס יכולים לאשר את הקפיצה ב FPS של הגיף?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. או יותר נכון המילה ארגונומי, לא? אבל הבנתם את כוונתי. מה יותר בריא? המקלדת אצלי מאז ומעולם היתה על מגש נשלף. היום הוא נשבר, אז העברתי למעלה אל השולחן. לא כל כך נוח (טוב בטח, הרי אני כל השנים עם מגש, בטח צריך להתרגל) אבל חשבתי - אולי בכלל מה שהייתי עם המגש זה יותר טוב לגוף? זה יותר בריא / ארגונומי? לא מצאתי על זה מידע באינטרנט. ואיך זה אצלכם? מגש/על השולחן?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי אבא שלי משגע אותי עם הרעיון הזה,קראתי כבר באינטרנט שיש הרבה נוכלים,ושיש בזה גם הרבה הפסדים. הוא לא מעוניין למכור חשמל לחברת החשמל,אלה להשתמש במה שנוצר. אנחנו גרים בבניין קומות,ככה שאין כ'כ הרבה מקום בשביל הציוד. תחזוקה? אפשר להשתמש בזה בשימוש אישי בלי למכור לחברת החשמל?(או שכן,וכל הקטע זה שהחשבון החשמל מתקזז) מערכת של 1 ק''וטש בגודל של 7-10 מ''ר מה העלויות של התקנה וקניית ציוד? כדאי לרדת בכלל מהנושא?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני רוצה להקליט מספר קלטות וידאו ישנות כדי שהן לא יהפכו לעפר, אבל הכרטיס טלויזיה שלי תומך רק בComponent. אז יש דבר כזה - מכשיר וידאו משולב DVD עם יציאת Component. הבעיה היא שאין איפה להשיג אותו יותר. לפחות לא מתחת ל1,000 ש"ח.. לא בזאפ, לא ביד2, לא בeBay, לא בAmazon, וכו'. מאוד מעצבן..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by HaEsrimVeArba,

אוף שבוע לפני הגיוס אני סוףסוף מוצא לעצמי חברה. ככה זה בחיים. לפחות אני אהיה על יומיות קרוב לבית.. מי עוד מתגייס מחר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by chenrp,

מכירים? צריך להעביר 3 לצד השני ואת השלוש השניים לצד הראשון. יש כזה באינטרנט. יש לינק? אני מחפש את החידה הזאת.. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kill_b7,

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

צריך המלצות למוזיקת רקע טובה ומרגיעה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן חברים, אני מעוניין להגיע לכפר הירוק בימי שישי (אונ' פתוחה) אך הבנתי שזה קצת בעייתי להגיע לשם בתחבורה ציבורית. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגיע לשם מהתחנה המרכזית של ת"א? או אולי מהרכבת? אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by marking,

אז אחים שלי, אחרי היום הארוך הזה, סיום הלימודים הגיע! וכך גם התעודות (אם תשאלו אותי, הכל מעל 80 :AR15: ) תהנו! בחן את עצמך: האם אתה מלך הבילויים או פריק של לימודים! 1)בעוד יומיים יש לך בוחן וחשבת להקדיש את שני הלילות ללמידה, פתאום גילת שיש בשני הלילות מסיבות פצצה! ואתה מוזמן אלהם, מה תעשה? כמובן שאוותר על המסיבות ואשקיע את זמני למבחן! למסיבה אחת אלך וביום השני אחרוש! מי שם על המבחן? אלך לשני המסיבות ואח"כ העתיק מרונית. 2) כשיש ישיבת מורה-הורה-תלמיד, מה בד"כ אומרים עליך? שאתה תלמיד מצטיין ומשקיע אתה תלמיד ממוצע בעל הישגים נאים, ותמד תוכל ליותר שבלי להעליב- אתה תלמיד גרוע וכדאי לך להתחיל גם על הלימודים! 3)המורה לא הגיעה ויש שיעור חופשי, מה תעשה? אכין את שיעורי הבית שה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by raiman1,

יש לי את המהדורה השניה מישהו יודע אם זה עדין יכול לעזור ליי??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Kenny,

היי אנשים. צילמתי במועדון מישהי, אני מנסה לאתר אותה איכשהו עכשיו. שמתי שעל השרשרת שלה היה כתוב השם שלה. חתכתי את התמונה באיזור השרשרת, תנסו לבצע הגדלה אולי זה יעזור. תנסו לקרוא מה כתוב , אני באמת לא הצלחתי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. התעשייה מרכינה ראש בפני האיש שעיצב מחדש את ז'אנר הפעולה, הקים את האימפריות של Infinity Ward ו-Respawn והוביל את המהפך של Battlefield, לאחר שמצא את מותו בטרגדיה בכביש המהיר בלוס אנג'לס כשהוא בן 55 בלבד. צפו ברגע הפגיעה שתועד בוידאו:לכתבה

18. Started by WizMaster,

באיזו שכונה, עכשיו שמעתי...הרבה נפגעים..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, אני אמור לקבל בקרוב את הצו הראשון (עוד שבועיים יש לי 16) ויש לי עקמת קלה. ברגע שאני שם מדרס בנעל (שמודבק מתחת לסוליה) אני הולך ישר ומתפקד 100%. האם העקמת עלולה להוריד לי את הפרופיל? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. אחרי בוקר של בדיקות וטלפונים עם פסיכומטרי שונים מצאתי שמבחינה כלכלית (אנקורי 4200 ו EZ WAY 5000 ) רק אלו מתאימים והשאר זה ששת אלפים ומעלה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה.. שעות וסימולציות שניהם די דומים (EZ נותן טיפה יותר) אבל ההתלבטות היא בגלל שבכלל לא מצאתי חוות דעת על EZ בשום מקום ואני מתכוון מחר כבר להירשם ואני עדיין לא סגור בין ה 2 אז מבקש ייעוץ ...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by oorlevi,

שלום, יש לי לוח מאוד ישן שיש בו רק 2 חיבורי USB מובנים מאחורי המחשב.. עכשיו אני כמעט בטוח שזה USB ישן כלומר אני חושב שהוא לא 2.0 יש מצב לכזה דבר? איך אני בודק? ואם הוא אכן ישן אז אם אני יקנה כזה דבר http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428458&ProdName=ST-Lab-PCI-to-USB2.0-4-ports-Controller זה יהווה פיתרון לבעיה? אז יהיה לי 2.0 נכון? והאם המתאם USB הזה יכול להיתחבר לי על הלוח או שהלוח ישן גם בישביל זה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, התגייסתי באוקטובר '08, עברתי טירונות כלל צה"לית, ומשם עברתי קורס נהיגה עד 12 טון בבה"ד 6. לאחר שנת שירות כנה"ג בחיה"א, הורי הסכימו לחתום על אישור התנדבות ליח"ש, ועברתי לחש"ן, לעשות מסלול עם נוב' 09'. סיימתי מסלול, עשיתי מחזור במבצעית, ואמא שלי התחרטה. היר התכוונה "למשוך" את החתימה חזרה, וזה הגיע למג"ד, שהחליט שאין טעם ללכת עם הראש בקיר, ואישר להעביר אותי למפח"ט, ומשם בחרתי לעבור חזרה לבא"ח שריון, לשרת כסרס"פ (רק שבסוף, היא אפילו לא ביטלה את החתימה, כי השתכנע שאני כבר לא לוחם). בשלושה חודשים הראשונים שלי כסרס"פ בגדוד הפיקוד, הגדוד ההשכרתי-מבצעי בחטיבה 460, עדיין קיבלתי שכר לוחם, והייתי סבור שאני על תקן לוחם, ושכך יהיה עד שחרורי. כמו כן, הייתי בטוח שיהיו לי מספיק חוד…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. http://www.orenzarif.co.il/pics.htm תסכלו איזה בולשיט מוכרים לאנשים... שימו לב ל "משנה את תמונת המחשב בכח המחשבה" תראו איך משתנה התמונה וגם המשקפיים שלו נעלמות... שלא נדבר על זה שהתמונה היא של הבוט סקרין... ותראו גם את ה"קריאת ספרים סגורים במחשבה וירטואלית" וה "תוספי תזונה מחוזקים בכוחות על טבעיים" איזה בול שיט.... אנשים לא מתביישים...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם יש דבר כזה טלויזיה רגילה בגדלים 50" + לא פלזמה ולא מקרן אחורי... יש דבר כזה? אם כן, אפשר לראות? והאם האיכות בהם טובה יותר ממקרן אחורי או פלזמה? אם לא מה אתם ממליצים לי לקנות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אבא שלי לפני כמה ימים קנה 2 פלאפונים, אחד לי ואחד לו. זה התחיל בזה שהוא לא סבל את התשלום של אורנג', זה הגיע למחירים דיי גבוהים, אז הוא חיפש משהו אחר, ואז פגש סוכן מכירות של מירס וייעץ לו "בלה בלה בלה... אנחנו יותר זולים". אבא שלי מרוב שהיה מיואש (באמת שלא יודע מה קרה לו באותו רגע) חתם על העיסקה והביא 2 פלאפונים, בלי לשאול אותי ובלי להתייעץ בין כל החברות וכו'... יישר עשה עיסקה. אני כמובן כעסתי, דבר ראשון: הוא לא עשה סקר שוק. דבר שני: הוא קנה פלאפון גם בשבילי, פלאפון מעפאן שמתאים יותר לעבודה מאשר לשימוש רגיל. ועוד אני צריך לרשום מחדש את כל הפלאפונים שיש לי (חתיכת סיוט). קיצר, אבא שלי הבין שעשה טעות שיישר חתם. השאלה היא, האם זה אפשרי להתחרט ולהחזיר להם את הפלא…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים