עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו יכול לומר לי מה עושה רגל PSEN (עם גג מעליה). ומהם מקורות פסיקה פנימיים וחיצוניים ואיך מתבצעת החלוקה ביניהם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני יודע שזה מאוחר אבל אני חייב דחוף להתחיל קורס פסיכומטרי כבר בשבוע הבא. צריך שהקורס יתקיים בבאר שבע או בסביבה. מישהו מכיר קורס פסיכומטרי של חודשיים?? אתם לא מבינים כמה אני צריך את זה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום! אני הולך לישון ב 12 בלילה וקם ב 7 בבוקר ,לומד עד 2 בדר''כ לפעמים יושן צהריים 3 שעות זה טוב?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by little_John,

Happy Beast Day As many of you are aware, tomorrow is the anniversity of D-Day. What you may not be cognizant of is that the date when expressed in double digits is 06-06-06. 666 Biblical Number of the Beast 660 Approximate Number of the Beast DCLXVI Roman Numeral of the Beast 665 Number of the Beast's Older Brother 667 Number of the Beast's Younger Sister 668 Number of the Beast's Neighbor 999 Number of the Australian Beast 333 Number of the Semi-Beast 66 Number of the Downsized Beast 6, uh..., I forget Number of the Blond Beast 666.0000 Number of the High Precision Beast 665.9997856 Number of the Beast on a Pentium 0.66…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מדובר על כמות של הודעות ולא הודעה אחת.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. למה אנחנו כל כך שונאים ערבים אם אנחנו נראים כמוהם ואנחנו בעצם ערבים ? וכשאני אומר אנחנו בעצם ערבים אני מתכוון לכל עדות המזרח ( אני מרוקאי ). תימנים,עיראקים, טריפלוטאים מרוקאים פרסים וכו'.. הרי אנחנו ע ר ב ים ! מישהו יכול להסביר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Chymes,

קראתי ביקורות שונות ברחבי הרשת, והחלטתי לקנות מארז ANTEC SONATA. בארצות הברית מארז זה עולה 99$, שזה 450 ש"ח. בארץ אותו מארז בדיוק עולה 850 ש"ח. למה מארזים בארץ כל כך יקרים? ומישהו מכיר אתר טוב שעושה משלוחים לארץ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הבנתי שכאן זה הפורום שאני יכול לשאול בו שאלות על החלקים של המחשב אז..... עם תוכלו לעזור לי כי אני רק מתחיל אתם יודעים..... איזשה חלקים יש במחשב איזה חלקים כדי לקנות וכאלה תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אם נשים רגע את החשיבות ההיסטוריה היהודית של ארץ ישראל בצד...ואת העובדה שתוך כמה שנים נהיה כבר יותר שחומים אבל באמת, איפה הכלכלה הייתה יותר פורחת? לא היינו משתלטים על כל אפריקה והופכים למעצמה הגדולה בתבל???? היינו מביאים מהפכה לאפריקה.... נו מור מדינות עולם שלישי!!! או שהיינו הופכים לאחת כזו? אני צופה נעילה של המודרים ....

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Slash87,

אני רוצה לקנות אופניים זנב קשיח למתחילים... ראיתי בנתיים את ה trek 4300 אבל צריך לחכות איזה חודש עד שהם יגיעו <הדגמים החדשים> מישהו מכיר אולי אופניים ברמה שלהם בסביבות ה 1800 שקל?!?!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. האם יש דבר כזה טלויזיה רגילה בגדלים 50" + לא פלזמה ולא מקרן אחורי... יש דבר כזה? אם כן, אפשר לראות? והאם האיכות בהם טובה יותר ממקרן אחורי או פלזמה? אם לא מה אתם ממליצים לי לקנות?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. דיי דחוף, צריך את זה למחר בערב... יש למישהו במקרה תמונה כזאת? מישהו נחמד יכול פשוט לייצר אחת? ;D חיפוש של "רכוש צה"ל" בגוגל לא ממש עזר לי..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, לפעמים אני "נתקף" פה בהתנתקויות של המודם שלי, כאשר לא יורד שום גשם, לא מזיז כלום ולא משנה שום הגדרות.... (זה קורה בדר"כ בערב/לילה) לכם זה קורה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by J0HNiE,

אז ככה החלטתי לפתוח נושא שכל אחד ישים את הציטוטים הכי טובים שהוא נתקל בהם באתר bash.org. :xyxthumbs: :xyxthumbs: תפרסו 3 לכל הודעה, שלא יהיה ארוך ומציק לקרוא. :lol: :lol: :lol: יאללה תפרסו בהמוניכם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Vega,

אל מול החלון ישבה בעודה סופרת את פתיתי השלג המעטים שאט אט כיסו את העיירה העייפה.. כך הייתה נוהגת לעשות כל לילה כאשר אביה היה יוצא אל המילואים, תוהה ומנסה לדמיין בראשה באילו קרבות הוא לוחם, האם הוא נפגע או הרג, או שאולי חבר שלו מת לידו.. וכך הייתה מייצרת עשרות תרחישים אופטימיים למה-אבא-עושה-עכשיו.. מבלי לדעת שכאשר היא יושבת אל מול החלון אז..... (תמשיכו מכאן.. קחו את זה לאיפה שבא לכם, רק בלי סקס עם דולפינים!!)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://gabbly.com/http://hwzone.co.il חמוד, לא ? אפשר לפתוח כזה לכל דומיין רק לשנות בכתובת את הדומיין למה שרלוונטי נ.ב לא שאני מתכוון שזה יהיה הצ'ט הרשמי של האתר, אין צורך לנעול פה את הת'רד שלי, סתם מפרסם את השירות הזה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי שלום העניין הוא שאני מחפש לקנות כמה חלקים חדשים למחשב, ואני לא מעוניין לקנות בכרטיס אשראי, אני לא ילך ויתן את המספר שלי באינטרנט. לכן אני מחפש חנויות שנותנות לשלם באמצעות מזומן או בצ'ק, אם מישהו מכיר כאלו חנויות בבקשה שירשום כאן. תודה מראש. :-*

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by TicTacToe,

מישהו הזמין / ממליץ על חנויות מסוימות בחו"ל? רציתי להזמין כמה דברים כי המחירים בארץ לא ריאלים ואני לא מכיר אף חנות. האם אמזון יספק את הסחורה או שיש אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום,יש לי מחשב........................עבדתי עליכם!!!!!!! 1בפאריל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by se7en,

רבותי עכשיו ברצינות! נראה לי שהגזמנו קצת בקשר לשיר! רובינו בכלל לא מכירים אותה, וכבר מקללים אותה ומדברים לא יפה. יש גבול! מסכנה אם היא תקרא את כל ההודעות. מה היא אשמה ש YOAV9 מאוהב בה. חוצמיזה אני חושב שדי מיצינו את זה... לא? סליחה שיר בשם כולם :saint:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by RoyShefy,

מישהו פה שם לב שיש את השילוב של T ו-i, הקו המאוזן של הT נראה כמו פרבולה שמחה! Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti. Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti. מישהו יכול להסביר את זה?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. איפה אני מוצא טאבים לזה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by maphisto,

שלום לכולם רק רציתי "להודיע" שאני לא נעלם מהפורום אלא במילואים עד סוף חודש יולי. אז שהיה רק טוב לכולם. לכל הדואגים אני צלף ב קומנדו הימי. אם יצא לי אני יחרוט על אחד הכדור HWZONE באהבה (והמבין יבין). אני מידי פעם יחזור להגיד שלום . ביי ונתראה עוד חודש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by J0HNiE,

כן כן היום זה יום של שמחה ומחר גיוס מה אני יכול להגיד :-X למי שרוצה לדעת אני מתגייס לתוחנים ויש לי פרופיל 82.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by TheFly,

למישהו יש המלצה למסחטת פירות טובה? כזאת שאפשר לסחוט איתה תפוחים שלמים, אגסים, גזרים וכו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.