כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני שוקל להעתיק את מקום מגורי לקנדה - עוד לא יודע לאן בידיוק אבל לא לחלק הצרפתי בטוח. הבנתי שקיום זה הרבה יותר מסובך מפעם ושצריך לצבור איזשהי מכסת נקודות שנמדדות לפי המקצוע גיל מצב משפחתי שירות צבאי וכ'ו. הייתי שמח לשמוע ממישהו שעבר תהליך דומה או שברר ויודע איך בידיוק דברים עובדים, לצורך העניין אין לי מקום עבודה עדיין בקנדה ואני רווק . אז תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי דרך אחרת לתאר את המצב. התצוגה בערוץ 2 הופכת לשחור לבן תוך כמה שניות. זה לא קורה בערוצים אחרים וזו כנראה בעיית חומרה, כי כשעוברים ערוץ זה נהיה די מהר שוב צבעוני. ניסיתי לעבור מPAL לRGB, ולא רק שהאיכות מחורבנת הרבה יותר, אלא שעכשיו ערוץ שתיים פשוט נתקע לסירוגין! כל שאר הערוצים עובדים תקין. עכשיו כשאני כותב כאילו השתחרר לו איזה פקק והוא משדר נורמאלי בPAL- הופה, זה שוב שחור לבן. אני חושב שהוא קורבן של מבצע עמוד ענן. מישהו נתקל פעם? יש פתרון? עריכה: הערוץ גם מרצד לעיתים במהירות בין ירוק אדם כחול, כאילו מחליפים לו פילטרים במהירות. יצויין שכל התופעות האלו קורות רק בערוץ 2.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://m.ynet.co.il/Articles/5592742#autoplay אם כי די בודדים .....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים , ראיתי איזשהי הרצאה באינטרנט על זה שבטוח יותר להיות רשום כחשבון מסוג סטנדרטי מאשר סוג חשבון מנהל כלל(administratoe) שההרשאות כסטנדרט(standart) הן כמעט זהות ושבמקרה שבאמת צריך איזשהי הרשאת מנהל יהיה לי קוד לביצוע הפעולה . אבל כשניסיתי להחליף בpanel control סוג חשבון לא התאפשר. שיחת טלפון עם מיקרוסופט היבהירה לי שהחלפה לחשבון סטנדרטי אינה מומלצת ושיכולה להביא למצב של פירמוט מחשב היה ואחסם לעשות פעולות של מנהלת כללית עם קוד. מישהו יכול להגיב על כך בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני יודע שזו שאלה מטומטמת להפליא, אבל בעקבות וויכוח שהתפתח להתערבות - התחלתי לתהות. ע"פ תנאי השימוש בפייסבוק, האם מותר לבן אדם לפתוח לבע"ח שלו פרופיל בפייסבוק?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גר בכפ"ס.. משהו באזור כפ"ס , רענננה , הרצליה , פ"ת.. יש איזה חנות מומלצת?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני לא הבחור היצירתי. יש לי יומולדת 18 השבוע וסבתא שלי שאלה מה אני רוצה, וממש אין לי מושג. ואין לי מושג מה אני צריך מוצא אחרון זה פשוט לבקש כסף, אבל סבא\סבתא בקטע של מתנה. מחיר: לא רוצה לסחוט אותם, משהו תלת ספרתי. כמובן אם משו משתלם מעל אפשר לחשוב על זה שימושיות: שיהיה משהו שימושי ולא איזה צעצוע או חפץ נוי לשים על החדר קצת עלי: אני כנראה עתודאי לעתיד להנדסת חשמל בטכניון, מעונות. דברים טכנולוגיים או שיהיה בטוח שימושיים בשבילי. רעיונות: שעלו בראש\ראש אחרים: * לוח כתיבה אלקטרוני. אבל אני לא בטוח כמה זה שימושי או אם אני צריך את זה בכלל אפשרויות שאני לא צריך: בגדים למיניהם, מצלמות, מחשב או חלקי מחשב, דברים שקשורים לרכב, נגן. אה, ותודה מראש נ.ב. לא שוקו פסק ד…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפעמים אני "נתקף" פה בהתנתקויות של המודם שלי, כאשר לא יורד שום גשם, לא מזיז כלום ולא משנה שום הגדרות.... (זה קורה בדר"כ בערב/לילה) לכם זה קורה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
של Brian W. Kernighan ו-Dennis M. Ritchie יש חנות בארץ שמוכרת אותו? או לחילופין יש למישהו פה את הספר יד שנייה ורוצה למכור?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי מחפשת עמותה שהבסיס שלה (ביסל"ח) יוכל לתרום לו מזון וכד' לקראת חג הפסח. מישהו מכיר ויכול לעזור? באופן מפתיע חיפוש גוגל לא ממש עזר בנושא
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט בצד... רק דבר אחד מבאס...שכחתי להביא משחה תרמית ולכן רק יום ראשון אני אוכל להרכיב אותו ולסגור עניין..[=
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן היום זה יום של שמחה ומחר גיוס מה אני יכול להגיד :-X למי שרוצה לדעת אני מתגייס לתוחנים ויש לי פרופיל 82.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב........................עבדתי עליכם!!!!!!! 1בפאריל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדיוק חזרתי מהבגרות שלי במתמטיקה. נגשתי ל005 כדי לשפר את הציון מתחילת השנה. הלך סביר בהחלט חוץ מהתרגיל בהסתברות(5) שאני לא כל כך בטוח בו. אשמח שתחלקו כאן תשובות של המבחן וחוויות.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20809 טוב אני תאמת רק מכיר תשם ממישחקי הווידיאו אבל בטח יש שמכירים אותו מתחום המרוצים בכל מיקרה יהיה זכרו ברוך
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.orenzarif.co.il/pics.htm תסכלו איזה בולשיט מוכרים לאנשים... שימו לב ל "משנה את תמונת המחשב בכח המחשבה" תראו איך משתנה התמונה וגם המשקפיים שלו נעלמות... שלא נדבר על זה שהתמונה היא של הבוט סקרין... ותראו גם את ה"קריאת ספרים סגורים במחשבה וירטואלית" וה "תוספי תזונה מחוזקים בכוחות על טבעיים" איזה בול שיט.... אנשים לא מתביישים...
-
תרגומים כידוע חוקיים אז אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה הזו. נשארו עוד אתרים עם תרגומים בעברית ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com/ תוכלו להירשם שם ולקבל את כתובת האמייל הארוכה ביותר...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אולי זה ייחשב כספאם אבל ננסה קיצר, אתמול בלילה עד הבוקר הייתה הפסקת חשמל בפ"ת ברדיוס יחסית גדול. חזרתי ב-4 מבילוי בחוף הים, פתאום חושך טוטאלי! נסענו עם אורות גבוהים (הורדנו כאשר עבר מולנו רכב) ויחסית לאט. חבל לכם על הזמן ! חושך-שחור, לא רואים ממטר (אל תשאלו למה לא צילמתי, מפחיד להיות ככה ברחוב ועוד בפ"ת : ). כאילו מאיזה משחק מחשב או סרט, כאילו עוד רגע תראה זומבים מהלכים ולא יודע מה (למי שראה את הסרטון שהיה פה לפני מספר ימים עם המשחק מחשב שהיפנטו מישהו....הרגשתי כמעט אותו הדבר ). אם יקרה שוב, ננצל צילום קטן...לא כל יום שהבלוק חשוך כל כך. תודה שהקדשתם 2 דק' קריאה, המשך יום נעים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול(ה26) עברתי ססט, היום המורה שלי הביא לי את הרישיון והלכתי לדואר לשלם 131 שקל אגרה על הרישיון. אמרתי אתמול לאבא שלי שיסדר את הביטוח על האוטו של אחותי. הוא התקשר ואמר לי שהביטוח מסודר, והחל ממחר (כלומר היום, ה27) הביטוח תקף. אבל הוא לא פיקסס לי שום דף. אחותי בת 23, הביטוח צעיר שלה נגמר בגיל 21. התקשרתי אליו היום והוא אמר שהביטוח מסודר ואפשר לנסוע על האוטו ולא צריך שום דף / העתק ביטוח של נהג חדש. חבר שלי אמר לי שהוא הוציא רישיון ההורים שלו עשו לו ביטוח והחברת ביטוח שלחה לו העתק של הביטוח ואחרי שבוע שלחה לו את המקור. השאלה שלי האם צריך איזשהו דף ש"מוכיח" שהאוטו מבוטח עם ביטוח נהג חדש / צעיר. תודה, רן.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ - ההורים הציעו לקנות לנו מסחטת מיצים, הם נכנסו לקטע כזה של בריאות ונורא בעד שנשתה מיצים טבעיים במקום משומרים. זה יכול להיות נחמד אבל אני תוהה עד כמה זה באמת יהיה בשימוש. מישהו באמת משתמש בזה או שזה מהדברים שנתקעים בבוידם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי פניות רבות בנושא על כך שמשתמשים עשו לייק לעמוד שהם אפילו לא מכירים. אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת, ולכן אני כותב לכם את הפוסט הבא: מדובר על אתרי אינטרנט שהגיעו מאחד לשני, כאלה שאומרים לכם לראות סרט סקס של טל חן או דברים כאלה שמעוררים סקרנות ומשיכה, באופן טבעי אני יכול להבין את זה, סקרנות זה טבעו של האדם, כל אדם באשר הוא רוצה לדעת יותר ולכל אחד ואחת יש את הדבר שמעניין אותו, סקס מעניין את כולם בנים ובנות בפרט אז בואו קודם כל לראות על מה מדובר, ישנם אתרי אינטרנט (כולם מזויפים (ויש המון כאלה)) שמגיעים בכמה צורות, האתר הפחות מתוחכם, כזה שבנה האקר מתחיל, אתר כזה ידרוש ממכם לעשות שיתוף אהבתי ופרסום על הקיר שלכם כדי שהתוכן שלו יוצג לכם, רק אחרי שתעשו א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שומעים לא מעט על התחממות כדוה"א.. או על אסונות ענק שעלולים להתרחש בגלל פעילות האדם, או גם על חיסול משאבי כדוה"א. אני אומר מה הקטע? למה להיות לחוץ? בכל מקרה זה לא יתרחש בדורינו אלא בעוד שמונים, מאה שנים פלוס.. אז חברים! הפסיקו לדאוג אני בעד להינות, לחסל משאבים ולא להתחשב בכלום. יש לנו פריבילגיה לכלות הכל, ולא לשלם על כך. לעזאזל הדורות הבאים. אני ואתם נהייה טמונים עמוק באדמה. תודה על הקריאה, לפוסט הדיעה שלי. __________________
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-