כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://planet.nana.co.il/almoni32///Walla_News.htm כפיים כפיים יששששש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב זה שאלה קצת דבילית אבל אני משחק בGT4 שזה משחק לPS2 של מרוצי מכוניות רגילות ויש איזה כמה מאות מכוניות במשחק שמנסות לחכות היתנהגות בכביש של המכוניות האמיתיות בכל מיקרה קניתי במשחק את ה- MITSUBISHIFTO GR מודל 97 והרווחתי את ה- VWLUPO1.4 מודל 2002 ואת הAUTOBIANCHI A112 ABARTH מודל 97 ורציתי לדעת מה האבדלים בינהם ואיזה מכונית עדיפה למה פשוט אני נוב במכוניות ורציתי לילמוד תוך כדי המשחק שיהיה לי ידע בסיסי אני מקווה שתעזרו לי ואני מקווה שאני ירוויח ויקנה עוד מכוניות במשחק וישאל אותכם הליהם גם בתודה קרירין או המוזר של הפורום אם אתם רוצים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון אם יש איזה אתר עזר שבו אני מכניס כתובת מסויימת של אתר והוא אומר לי באיזה טכנולוגיה האתר המסויים הזה משתמש ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במדריך הזה אני אלמד אתכם איך לבדוק איזה חומרה מותקנת במחשב וגם בדיקת טמפרטורות אם אהבתם תנו בכפתור הלייק ואם אתם חדשים ורוצים להתעדכן תלחצו על כפתור הsub זה יכול מאוד לעזור לי!!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה תבדקו את זה בבקשה אך רק מבחינות שגיאות כתיב ו גראמר תודה מראש. In this case, if I was the messenger I would take the money back to the rich man. I think that if I had given him the money it would have hurt my respect and the respect at my sender. I believe that as the rich man would hear about this story he would be satisfied with my decision.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לתרום חלק קבוע מהמשכורת שלי. (חלק קטן אבל בכל זאת הוראת קבע) אני מעדיף להיות שותף למשהו יותר גדול ממה שיש בארץ, מה גם שאני כבר הרבה זמן תורם בארץ ומחפש עמותה חדשה. יש כמה עמותות אמריקאיות שאני מתלבט לגביהן. השאלה איפה אני מוצא מידע ממשלתי רשמי על הפעילות שלהן? בארץ חייבת להיות שקיפות לציבור לגבי העמותה, איך זה עובד בארה"ב?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נעוניין לקבל המלצות למקומות שיש בהם שולחנות כתיבה איכותיים ששוים את הכסף, ולא ג'אנק כאלה שיהרסו לי אחרי חודש. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הזמנתי פריט מebay,הוא הגיע לישראל ונתקע במכס,והוחזר למוכר בגלל שכביכול הכתובת שלי היתה לא תקינה. כששאלתי אותו לאיזה כתובת הוא שלח,הוא נתן לי את הכתובת המעודכנת בזמן המשלוח. כשבקשתי ממנו החזר כספי מלא,הוא הסכים אבל סירב לשלם את דמי המשלוח בסך 17 דולר. אם אני אפנה ל paypal,יש מצב שאני יקבל את ההחזר המלא ? האם הם יכולים להתערב ? איך אני פונה אליהם ? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה זה דבר מזה שובר מצחיק וקורע : אהבה: מחלה חולפת שנרפאת בעזרת נישואים. מכילה ארבע אותיות, שלוש הברות ושני אידיוטים. מוח: איבר המאפשר לנו לחשוב שאנחנו חושבים. לשון: איבר מיני המשמש אנשים פרימיטיביים לדיבור. גבר: יצור זכרי שבמשך תשעה חודשים מנסה לצאת מהמקום שאליו ינסה להיכנס כל חייו. התעלמות: גישה שמאמצת אישה כלפי גבר שבו אינה מעוניינת, ואשר מפורשת ע"י אותו גבר כ"היא משחקת אותה קשה להשגה". קלה להשגה: כינוי לאישה בעלת מוסר מיני של גבר. נימפומנית: מונח שבו גבר מאפיין אישה המעוניינת במין בתדירות גבוהה יותר ממנו עצמו. אינטלקטואל: אינדיווידואל המסוגל לחשוב במשך יותר משעתיים רצופות על משהו שאינו קשור לסקס. טבור: סוג של פעמון שאותו מציגה האישה. כאשר אתה מצלצל …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. התלבטתי האם כדאי לפרסם את התר'ד הזה בפורום "לימודים" או דווקא בפורום הזה, ולבסוף הגעתי להחלטה כי הנושא יכול להיכנס גם תחת קטגוריית Off-Topic. אז ככה: אפתח דווקא בכתבה הבאה(מאת אתר "גלובוס"): http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000765549 מומלץ לקרוא את הכתבה על מנת לקבל רקע רחב יותר על הנושא אותו אני הולך להציג, אך אין הכרח בכך. אם אינכם מעוניינים לקרוא את הכתבה, אתם מוזמנים לקרוא ולחוות את דעתכם על הנושא אותו אציג בפניכם: רוב בוגרי המגמות הריאליות בתיכון נוהרים ללמוד את "מקצועות ההייטק", כאשר תחום ההנדסה האזרחית נותר מאחור, וזוכה לביקוש מועט יחסית. בארץ קיים מחסור במהנדסים אזרחיים, ואתרי הדרושים מלאים בהצעות עבודה המשוועות למהנדסים אזרחיים. עם ז…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל מי שראה את הסרט , ידע על מה אני מדבר. אתה , אתה שקורא את זה ברגע זה ! זה הרמז היחידי שנאי נותן לך בזה שאתה חלק ממופע אחד גדול והאנשים שסובבים אותך הם רק שחקנים , תחשוב על זה טוב כי זה הרמז היחידי שלך, שחקן מהתפאורה. *חומר למחשבה* פחתית העקבות הדיון על המטריקס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&&item=122494149857&view=all&tid=1839910530002&guest=1 ניסיתי לפתוח קייס אבל הוא נסגר ואין דרך ליצור קשר עם המוכר. שהוא יווני כנראה אגב. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה יש מחוץ לביתי ברקים, ללא רעמים?? צילמתי בוידאו אחד ממש אפוקליפטי, בקרוב יעלה... האם סוף העולם הגיע..? Aviko
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.electric-escape.net/node/1475 HF
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בן 24 וכל החיים אני מנסה לאכול גזר כדי להיות כתום!!! פעם אחת הצלחתי לשנות את הצבע קצת אבל רק קצת הוצהבתי :'( אתם יכול לעזור לי להיות כתום :s05: איך אני אעשה את זה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, שמי נעמה, אני בת 23 (וחצי), ורוצה ללמוד אנימציה (לתואר) בשנת הלימודים שתתחיל בספטמבר. אני אשמח לשמוע מכל מי שלומד אנימציה לתואר, דעות חוויות ועצות. בנוסף, הייתי במכון 'האקר יו', (שקראתי עליהם תגובות לכאן ולכאן, אבל כמעט אף תגובה בנושא אנימציה) "hacker U" הציעו לי מסלול שבסופו אוכל לקבל תעודת תואר לכל דבר ועניין.(מסלול שבו אעשה קורס באנימציה 620 שעות אקדמאיות, בנוסף לקורס עיצוב גרפי וקופירייטינג 550 שעות- שיקנו לי 123 "נקודות" אקדמאיות) ובסופו של הקורס, אעשה השלמה "עבודת מחקר" דרך "מרסי קולג'- mery college" בניו יורק, ואקבל תואר BA לכל דבר. (הם הציעו לי עוד שלוש אופציות לקבלת תואר- אוניברסיטת YORK בהוואי או אלבאמה... לא ברור... אוני…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בהודעה כזו? זה קורה גם לאחר שהחלפתי בטריות חדשות. אודה לכל עזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לדעת [חשוב מאד לבונוס בבית ספר] מדוע קוראים לסירטי בוקרס "סרט בורקס" בתודה מראש, מיכל!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי ל2.5 מגה. איך אני בודק שזה עודכן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אקווריום שלא פעל כמה שנים. אני מעוניין החזיר אותו לחיים. גודלו הוא 40 ס"מ ולכן הוא קטן מידי בשביל מים מלוחים הדורשים מינימום 80. עכשיו, איזה דברים עלי לקנות? (כגון משאבה וכו) ןמה מחירם. ובנוסף השאלה הקשה ביותר, איזה דגים הכי יפים לאקווריום+מחירם תחזוקה וכו. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני בטוח שכולנו מכירים את בזק (בשביל הודעה זו ניקרא לה נזק או :asthanos: ) ביום ראשון ראיתי כלבוטק ( תוכנית טובה) ושם פירסמו ידיעה '' בזק חייבה שלא כדין משפחה של חיילת ב2600 ש''ח על שיחה של 74 שעות'' שלא התקיימה כלל, וכך כולנו למדים מהו טיבעה האמיתי של נזק. ונ.ב. אתם מכירים את הסיסמה של נזק בפרסומות : מבזק עד שניפגש, והם צודקים באמת ניפגש כשהם יבואו לעקל לנו את כל הנכסים בסוף החודש ;D
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר טלפון נוקיה מסוג 3300, נמצא ליד המסך, והוא מצלצל, המסך מתחיל לרצד ולהשתגע. כאילו קירבו מגנט חזק. אני מניח שזה דופק תמסך, נכון? והאם זה אומר שנפלטת יותר מדי קרינה או שזה מסיבה אחרת?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי סתם רציתי לדעת מה כולם חושבים, האם נגנים של 30GB עם וידאו וכל השטויות או בקיצור כי זה נושא הדיון עד סכום של 2000~ שקלים הם לדעתכם מותרות ממש רציניות או לא בהנחה שמי שרוצה את הנגן לא כזה חולה מוזיקה אבל זה בהחלט תחביב דיי רציני שלי והוא אוהב מוזיקה אגב בסקר לא ידעתי איך להגדיר את זה בדיוק...כי נשמע שממוצעת+ ומבוססת טוב זה אותו דבר אבל הכוונה שמבוססת טוב זה כאילו "רמה" אחת מעל ממוצעת+ אתם מוזמנים להגיב ולהרחיב בתשובות
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
את התארד הקודם נעלו בגלל שאנשים פה התחילו להתעסק בשטויות...אז בבקשה...הפעם בלי. עניין החרקים היה רציני ? כי אני גר במקום עם הרבה כאלו...זה חור נידח שנקרא "מושב".... אבל אם אני מדליק נגיד לפעמים קצת ממש איזה 5-10 דקות...זה לא רציני...נכון ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-