כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
השגתי מלא שרתים בחו"ל בחינם ויש כמה מתכנתים שישמחו לעזור לי אני צריך רק רעיון. אני צריך רעיון טוב שידחף אותי קדימה לדוגמא: סתכלו על האתר Imageshack שהצליח בצורה אדירה ביגלל הרעיון הקליל שלו להעלאת תמונות בזריזות, הרעיון של האתר הזה התבסס על צורכי הגולש הביתי וסיפק לו מענה חינמי. אני רוצה להקים משהו באותו קוו מחשבה שיתן לגולש פיתרון ולכן אני צריך לדעת מימכם רעיונות מה אתם ממליצים לי לפתוח בשביל גולשים שיהיה שימושי ביותר ויש לו ביקוש אדיר (רק חוקי) . תודה רבה לכולם , מחכה לתשובות
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על כמות של הודעות ולא הודעה אחת.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד קורס טכנאי מחשבים ומנהל רשתות - MCITP. ואחרי זה להמשיך הלאה. בקיצור יש שני מקומות שביררתי עליהם שנמצאים באזור חיפה. גון בריינס ואת מדיאטק. מה אתם ממליצים מבין שניהם? ואיזה עוד מכללות אתם מכירים באזור חיפה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים! המשפחה, בדרבון שלי, מעוניינת להפוך את הבית לקצת יותר חכם.. לכן פניתי אליכם לעזרה.. (בפורום הזה, כי פורום טכנולוגיה ירד מהפרק אחרי שהבנתי שזה פורום סוף-העולם-זה-מחר) בנימה אופטימית זו, אשאל - האם אתם מכירים טכנולוגיות לבית חכם? בעיקרון אני רוצה לשלוט במפסקים (של אורות, של תריסים חשמליים, של החנייה, של הדוד החשמלי), להפיץ מדיה (סרטי HD ומוזיקה) לטלוויזיות בבית, לשלוט באינטרקום של הדלת כניסה, ואם אתם מכירים עוד דברים שיכולים להקל זה יהיה נחמד.. התכנית זה שיהיה מחשב שיטפל בזה ביחד עם שלט שאני או אקנה (הרמוני, למשל..) או טאבלט קטן עם מסך מגע שאתקין עליו תוכנה כלשהיא... ובגלל שהמחשבים בבית לא משהו, הייתי רוצה לדעת אם כמו שמזרימים סרטים אפשר להזרים משחקים, הבנתי שטכנ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי התחלתי לעבוד בשעה טובה ומוצלחת כטכנאי PC בבי"ח קפלן ברחובות לפני כשלושה שבועות. אני כמעט ללא נסיון, אבל הבוס שם ראה שיש לי כח רצון ללמוד ובזכות לחץ של אחד העובדים שבזכותו בכלל הקורות חיים שלי הגיעו לשם התקבלתי לעבודה! הבעיה בבי"ח היא שצריך לרוץ ממקום למקום ואין זמן לנשום..ולאחד בלי נסיון כמוני זה נהפך לגהנום. כמובן שאני לומד דברים חדשים אבל בקצב הזה בואו נגיד...או שיטיסו אותי משם עוד כמה חודשים..או שבגלל חוסר הנסיון שלי אני אסבול הרבה מאוד זמן עד שהנסיון שלי באמת יהיה שווה משהו. הגעתי למסקנה שצריך להתקדם לבד בבית..הדברים העיקריים שצריך לדעת שם [ובעצם בכל מקום שדרוש בו טכנאי] הם הגדרת מדפסות, אופיס, Win Server 2003, Win XP, exchange ועוד כמה דברים שבטח שכחתי. יש לי מחש…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקראו את הבנאר בראשית העמוד http://www.tomshardware.com/
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מסך דרך BUY2USA ב3 תשלומים, וביטלתי את ההזמנה אחרי יום. עכשיו אני רואה בויזה חיוב על סך המחיר המלא שלו 1950, ובעמודה הבאה כתוב שירד 650 (תשלום אחד). אחרי זה רשום זיכוי 1950. אז מה שקרה בעצם זה שהם הלוו לי 1950-650 החודש, ויקחו ממני 650 חודש הבא והחודש שאחריו ? אז בעצם הם לוקחים לי 650 מהתקרת אשראי ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קרה מישהו יודע?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם נכנסתי לאיזה אתר שרושם את המספר המעודכן של האיי פי מישהו יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. צילמתי במועדון מישהי, אני מנסה לאתר אותה איכשהו עכשיו. שמתי שעל השרשרת שלה היה כתוב השם שלה. חתכתי את התמונה באיזור השרשרת, תנסו לבצע הגדלה אולי זה יעזור. תנסו לקרוא מה כתוב , אני באמת לא הצלחתי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שהיה בYNET אתמול או ביום חמישי הודעה שיהיה ביום ראשון שביתה אבל יכול להיות שעד עכשיו הגיעו לפשרה או משהו.. יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב דחוף את השיר של יהודה פוליקר מיליון פחדים אם מישהו יכול להעלות את השיר לפה או לישלוח לי בפרטי אם אסורר אז תודה אני פשוט חייב את זה להיום עד 11
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר טלפון נוקיה מסוג 3300, נמצא ליד המסך, והוא מצלצל, המסך מתחיל לרצד ולהשתגע. כאילו קירבו מגנט חזק. אני מניח שזה דופק תמסך, נכון? והאם זה אומר שנפלטת יותר מדי קרינה או שזה מסיבה אחרת?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוכרים בארץ מחשבים של חברת ALIENWARE או VOODOO????? איפה???? אם לא אז אפשר להזמין מחו"ל??? מה אתם אומרים, שווה לקנות מהחברות האלו???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. במחשבה על חיסכון בחשמל אני תוהה כמה התענוג של מחשב דלוק 24\7 עולה לי. להלן המשתנים- מחשב לא ממוצע, ספק של 850W (מפרט מלא בצד) אבל יש לזכור שדווקא בגלל שזה לא מפרט ממוצע יש דגש על חיסכון בחשמל (לדוגמה, אאל"ט 7970 צורך בקושי 20W במנוחה?) וכמובן שהספק לא קרוב להגיע ל-800W כל הזמן. נכניס למשוואה גם את העובדה שכאשר המחשב לא בשימוש המסך מכובה ידנית על ידי. דיסקים קשיחים הוגדרו להשאיר פעילים תמיד. כרגע נוריד מהמשוואה את שעות המשחקים והעבודה המאומצת. אני מנסה לשער את עלות החשמל החודשית במצב כזה. אני מניח שהמון תוהים. יש השערות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html תצפו בזה דקה ותשימו את הרמקולים על הכי הרבה עוצמה. אל תשאלו אותי באיזה שפה רשום שם למעלה. אני נותן לזה ציון 5 ומטה לא משהו...
-
בבקשה תרשמו כמה שירים שאתם אוהבים... **(ולא לרשום --אין הם תותחים תשמע הכל...זה לא עוזר...)** נ.ב- אוהבי הרוק שלא מכיר את הלהקה הזו אז כדי לו להכיר אחלה להקה!!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כנראה רץ הרבה זמן כי היום זה הגיע שוב, אז למי שלא ראה: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 29/10/06 לכבוד: BSA לידי: עו"ד נעמי אסיא. הנדון: מכתבכם מתאריך 20/10/06 שלום, תודה על מכתבך, ברצוני להבהיר את עמדתי בנושא- "במסגרת פעילות הארגון BSA- Business Software Alliance נגד שימוש בתוכנות לא חוקיות, ביקרו בשנה החולפת נציגי הארגון במאות בתי עסק ברחבי הארץ. הרשי לי לברך את BSA ישראל על עשייה בלתי נלאית, זה בהחלט לא קל לעמוד מחוץ למאות דלתות סגורות ללא מענה, אני מקווה שלכל הפחות כיבדו את "נציגי הארגון" בשתיה. "במהלך השבועות הקרובים מתכוון הארגון להמשיך בפעילות זו, בין היתר באזור…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אופניים זנב קשיח למתחילים... ראיתי בנתיים את ה trek 4300 אבל צריך לחכות איזה חודש עד שהם יגיעו <הדגמים החדשים> מישהו מכיר אולי אופניים ברמה שלהם בסביבות ה 1800 שקל?!?!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שיכול לתת קצת מספרים זה יהיה טוב יקר זה עניין יחסי אז בלי "כן זה יקר" , "לא, זה זול". תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני לא הבחור היצירתי. יש לי יומולדת 18 השבוע וסבתא שלי שאלה מה אני רוצה, וממש אין לי מושג. ואין לי מושג מה אני צריך מוצא אחרון זה פשוט לבקש כסף, אבל סבא\סבתא בקטע של מתנה. מחיר: לא רוצה לסחוט אותם, משהו תלת ספרתי. כמובן אם משו משתלם מעל אפשר לחשוב על זה שימושיות: שיהיה משהו שימושי ולא איזה צעצוע או חפץ נוי לשים על החדר קצת עלי: אני כנראה עתודאי לעתיד להנדסת חשמל בטכניון, מעונות. דברים טכנולוגיים או שיהיה בטוח שימושיים בשבילי. רעיונות: שעלו בראש\ראש אחרים: * לוח כתיבה אלקטרוני. אבל אני לא בטוח כמה זה שימושי או אם אני צריך את זה בכלל אפשרויות שאני לא צריך: בגדים למיניהם, מצלמות, מחשב או חלקי מחשב, דברים שקשורים לרכב, נגן. אה, ותודה מראש נ.ב. לא שוקו פסק ד…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
INQ מדווחים ש AMD תשיק בקרוב אתר גיימנג אבל עדיין החברה לא מגלה את הדומיין. ייש אומרים: Game.AMD.com או gaming.amd.com מה AMD מתכננת לנו? http://theinquirer.net/?article=42001
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב-19 במרץ שילמתי למוכר מהונג-קונג (בעסקה מחוץ לאייבי לאחר שהיה לי איתו נסיון טוב של 4 פעמים בתוך אייבי ועוד 3 מחוץ לו) בעבור 4 מוצרים (וכך מצויין גם בקבלה ובפירוט העסקה) אך קיבלתי רק 2 מהם (וגם חלקים שהיו צריכים להכלל לא נכללו). כל נסיונות ההתקשרות (כל כ-4\5 ימים שלחתי לו מייל בקשר לבעייה הזאת) עם המוכר לא העלו דבר, לא הגיב להודעות. לכן ב-22/4 פתחתי דספיוט בעבור מוצר שלא כמתואר (שכן העסקה בוצעה רק באופן חלקי) ואף הוספתי הוכחה, של תמונת האריזה שעליה היה רשום בפירוש ע"י המוכר את שם המוצר 2X יח' וחיכיתי לתגובה מצד המוכר שלא הגיעה לכן, לא נותרה לי ברירה אלא להחמיר לקליים וכך עשיתי,אתמול, אולם ישר לאחר פתיחת הקליים קיבלתי הודעה למייל שהם סימו את ה"חקירה" בנושא והם החליטו לסגור…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לדבר קצת עם פסיכולוג וחשוב לי שיהיה 'כריש', חריף מאוד עם אינטליגנציה רגשית גבוהה. ושיתן לי בראש אם צריך ולא יתייחס אלי כאל פודל. לא לשום מטרה ספציפית. מישהו יכול להמליץ לי על כזה? תודה. נ.ב באזור תל אביב-ר"ג-גבעתיים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-