כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר חנות און לין בבלגיה? אני רוצה לעשות השוואת מחירים בגלל שכנראה אני אהיה בבלגיה תקופה ממושכת אז רציתי לדעת אם לסחוב את המחשב מהארץ או לקנות שם חתיכה חדשה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת על חנויות מחשבים בגרמניה(לא צריך משלוחים לארץ). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היום גילתי שאמא שלי תבקר בהונג קונג בקרוב ומאחר ושמעתי שהמחירים שם דיי נמוכים אני מעוניין לקנות שם חלקי מחשב. אני צריך אתר אינטרנט של חנות מחשבים ידוע בהונג קונג(רשת חנויות יותר נכון). תודה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא חנויות של חלקי מחשבים הכי בזול (מקומות שניתן לאסוף את הסחורה)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר כאלו חנויות? ולא Jab Tech חנויות עם זכרונות מעבדים לוחות אם וכו'... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין כמה דברים קטנים למחשב שבחו"ל הם עולים גרושים ובישראל יחסית יקרים. אני מצאתי כמה חנויות בחו"ל כמו petra ששולחות לישראל, אך המחיר של המשלוח הוא כ-10$ וזה כבר לא יוצא כל כך משתלם. האם יש חנויות מחו"ל ששולחות בחינם? אני לא צריך חבילה עם מספר מעקב(שזו הסיבה למחיר המשלוח), אני מסתפק ב air mail.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
דודה שלי טסה לקנדה טורונטו ;D ואני צריך חנויות מחשבים בעיר לבדוק מחירים אם שווה להזמין משהו.. ומה שער הדולר הקנדי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אתם מכירים חנויות מחשבים עם הרבה מוצרים בירושלים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש חנויות במחשבים בירושלים? חוץ מ-KSP ואייבורי? אני רוצה לקנות מחשב חדש, הבעיה היא שחנויות כמו SKYPC הן פשוט לא נגישות.. ולא...לקנות משם נראה לי רעיון רע...רק המחשבה על מחשב שמתקלקל והצורך לנסוע עד לשם כדי לתקן אותו...בעעע..
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
תקשיבו דודה שלי נוסעת ל LA ואני רוצה לבקש ממנה X45... עכשיו אני רוצה לתת לה כתובת מדויקת שלא תתחיל לחפש לי שם סתם... (שליחות מהעבודה לא צריך שהיא תבזבז יותר מדי זמן עליי :) אז יש לכם המלצות על חנויות מחשבים גדולות ב LA שאני יכול לומר לה שתחפש שם, וסיכיו גדול שיהיה שחנות אאת הסטיק הזה? תודה לכולם ... נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא פה אז איפה ?
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
למישהו יש המלצות על חניות מחשבים במילנו או רומא?
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות מחשב שבוע הבא, אבל יש בערך מיליון חנויות מחשבים במרכז, קטנות כגדולות. איזה חנויות באזור ת"א, גבעתיים ובשרון אתם ממליצים לקניית מפרט?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המחשב בניו יורק סיטי או בניו ג'רזי יש לכם המלצות על חנויות באיזור? תודה מראש,דן
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
חבר שלי טס לניו יורק עוד כמה ימים אז ביקשתי ממנו להביא לי את כרטיס מסך... מישהו מכיר חנויות מחשבים בניו יורק? ואם אפשר גם את הכתובת של האתר של החנות לברר מחירים...
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נוסע לניו יורק בעוד מספר ימים, הם משהו מכיר חנויות מחשבים טובות שם? הכי טוב יהיה חנויות עם אתר...
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי , חבר שלי נוסע עוד כמה ימים לניו-יורק ואני צריך משם זיכרון למחשב ולמצלמה CF , מישהו מכיר אולי חנויות שמוכרות את זה וזה זמין במלאי וניתן לבוא ולקנות ? *והמחירים זולים יחסית תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד שבועיים לסינגפור ואני צריך עזרה למצוא חנויות מחשבים שעובדות שם (לקנות בזול כמובן).
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות מחשבים ברעננה שיש להם את שתי הניידים האלה: HP 9420NX DELL INPIRION 9400 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! ההורים טסים ללונדון לסופ"ש, וחייבים ל מתנה האם יש בבריטניה (רצוי לונדון וסביבותיה...) חנויות מחשבים גדולות ואיכותיות? ואיך המחירים ביחס לארץ? תודה, נדב
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אנשים אני טס עוד שבוע לפולין ורציתי לדעת אם יש חנויות מחשבים ומודינג בפולין עצות נוספות על פולין יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר רשת חנויות מחשבים, שנחשבות זולות, בארה"ב? תודה לכל העונים... 8)
-
- 1 תגובה
- 6.9k צפיות
-
-
לא Ebay אלה משהו בסגנון KSP/Ivory עם מבחר רחב של מוצרים. יש חנויות טובות שאתם יכולים להמליץ מניסיון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות חלקים כמו זכרון וכרטיס מסך מארה"ב ולכן אני מבקש מכם שתמליצו לי על אתרים זולים ואמינים שבהם מוכרים חלקים. נ.ב: לא חייב שהם יעשו משלוחים לארץ (אני מקבל את החלקים מ-Mustop שמייבאים את זה לארץ). תודה לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנויות מחשבים טובות לקנות בהן את המחשב הבא שלי. עדיפות למרכז אבל לא קריטי. יש את skypc, iqpc, tms, panda, logicpc מישהו יכול לתת המלצות/הערות עליהן?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-