כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי להתייעץ או לשמוע את דעתכם על 2 החנויות הבאות. העניין הוא כזה בפנדה כבר קניתי והם בסדר בסהכ, קצת רחוקים אבל בסדר מבחינתי. KSP לעומת זאת הרבה יותר קרובים אלי, הם יותר זולים מבחינת המפרט שלי ב 300-400 שקל.. 5200 מול 4900 אבל שמעתי עליהם כל מיני חוות דעת שליליות , בעיקר מבחינת שירות וזמן תיקון.. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני קונה כשיו מחשב חדש, וגיליתי שצצו להן מיליון חנויות מחשבים... פוקס פיסי , טי בי אס, אלוף מחשבים , ועוד שונות ומשונות. למישהו יש המלצות כלשהן ? זה חשוב לי, אני רוצה להזמין היום או מחר כבר תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לארה"ב אני מחפש חנות מחשבים מקצועית וזולה באזור מנהטן בניו-יורק. אם מישהו יוכל להמליץ לי ... לא יודע מה הקשר לפורום הזה.. נראה לי הכי קשור. מצטער
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב , ואני מחפש חנות טובה ואמינה לקנות בה . אם מישהו מכם מכיר חנויות מחשבים באיזור נהריה או קריות או כרמיאל ושם בסביבה , בבקשה ממכם אנא תגידו את שם החנות ומיקומה. אם אני עובר על איזשהו חוק מחוקי הפורום תגידו לי בבקשה (פשוט אין לי זמן להספיק לקרוא את החוקים, אני פשוט מאוד ממהר). תודה רבה לכולכם. אפשר גם ליפנות לאייסי. 342034567. תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הי. אני צריך שמות של חנויות (מוכרות), שנמצאות באיזור רמת-גן והסביבה (חוץ מ-KSP,Gibor ואייבורי). יש לומר שהאתר של דפי זהב,וכדומה לא עוזרים לי. אני צריך חנות בעלת אתר אינטרנט,לפני שאני הולך אלייה,ואני לא יעבור כל חנות בדפי זהב ואבדוק. (שתיהיה טיפה מוקרת,אך לא חובה). תודה, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד וטלפון באילת. ברצוני לעשות השוואת מחירים. חוץ מKSP ואיבורי שיש להם אתר וסניפים באילת, ידוע לכם על עוד חנויות באילת שיש להם אתר אינטרנט שניתן להתרשם מהמחירים שלהם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים טובים. בעקבות נסיעה קרובה שלי לאילת, וצורך עז ברכישת מחשב נייד, תהיתי האם מישהו כאן מכיר חנות מומלצת באילת לעניין הזה. השיקול פה הוא לא המחיר (שכביכול זול יותר באילת, אך בפועל רחוק מכך), אלא יותר העיתוי - המחשב הוא מתנה למישהו שישהה באילת באותו הזמן. אם תוכלו לציין גם מיקום של החנות המומלצת פחות או יותר - אודה לכם מאוד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו אחר. יצרתי קשר עם ניו אג וקיבלתי שוק שראיתי את זה: We also only accept orders pre-paid by a credit or debit card issued and drawn from an American bank אז אני צריך חנויות אחרות בארה"ב,תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנויות מחשבים בבאר שבע שיש להם אתר ואתם ממליצים עליהם? חוץ מפנדה / אייבורי / KSP
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות און לין בבלגיה? אני רוצה לעשות השוואת מחירים בגלל שכנראה אני אהיה בבלגיה תקופה ממושכת אז רציתי לדעת אם לסחוב את המחשב מהארץ או לקנות שם חתיכה חדשה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת על חנויות מחשבים בגרמניה(לא צריך משלוחים לארץ). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היום גילתי שאמא שלי תבקר בהונג קונג בקרוב ומאחר ושמעתי שהמחירים שם דיי נמוכים אני מעוניין לקנות שם חלקי מחשב. אני צריך אתר אינטרנט של חנות מחשבים ידוע בהונג קונג(רשת חנויות יותר נכון). תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא חנויות של חלקי מחשבים הכי בזול (מקומות שניתן לאסוף את הסחורה)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר כאלו חנויות? ולא Jab Tech חנויות עם זכרונות מעבדים לוחות אם וכו'... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין כמה דברים קטנים למחשב שבחו"ל הם עולים גרושים ובישראל יחסית יקרים. אני מצאתי כמה חנויות בחו"ל כמו petra ששולחות לישראל, אך המחיר של המשלוח הוא כ-10$ וזה כבר לא יוצא כל כך משתלם. האם יש חנויות מחו"ל ששולחות בחינם? אני לא צריך חבילה עם מספר מעקב(שזו הסיבה למחיר המשלוח), אני מסתפק ב air mail.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
דודה שלי טסה לקנדה טורונטו ;D ואני צריך חנויות מחשבים בעיר לבדוק מחירים אם שווה להזמין משהו.. ומה שער הדולר הקנדי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם יש חנויות במחשבים בירושלים? חוץ מ-KSP ואייבורי? אני רוצה לקנות מחשב חדש, הבעיה היא שחנויות כמו SKYPC הן פשוט לא נגישות.. ולא...לקנות משם נראה לי רעיון רע...רק המחשבה על מחשב שמתקלקל והצורך לנסוע עד לשם כדי לתקן אותו...בעעע..
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אתם מכירים חנויות מחשבים עם הרבה מוצרים בירושלים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו דודה שלי נוסעת ל LA ואני רוצה לבקש ממנה X45... עכשיו אני רוצה לתת לה כתובת מדויקת שלא תתחיל לחפש לי שם סתם... (שליחות מהעבודה לא צריך שהיא תבזבז יותר מדי זמן עליי :) אז יש לכם המלצות על חנויות מחשבים גדולות ב LA שאני יכול לומר לה שתחפש שם, וסיכיו גדול שיהיה שחנות אאת הסטיק הזה? תודה לכולם ... נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא פה אז איפה ?
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למישהו יש המלצות על חניות מחשבים במילנו או רומא?
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות מחשב שבוע הבא, אבל יש בערך מיליון חנויות מחשבים במרכז, קטנות כגדולות. איזה חנויות באזור ת"א, גבעתיים ובשרון אתם ממליצים לקניית מפרט?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המחשב בניו יורק סיטי או בניו ג'רזי יש לכם המלצות על חנויות באיזור? תודה מראש,דן
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-