עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נרשמתי ל EBAY ולאתר PAYPAL ואימתי את החשבון והכל תקין . אני מנסה לבצע תשלום עבור מוצר שקניתי ב EBAY דרך אתר PAYPAL לאחר שאני לוחץ על PAY ואני רואה את הקבלה של התשלום והכל אני מקבל את החלון הבא . מה לדעתכם אני צריך עוד לעשות ?

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by DIPSET,

היי, אולי אתם יכולים להמליץ לי על מכונה לעיצוב זקן, מעיין מכונת תספורת כזאת עם כמה דרגות חיתוך, שאפשר לטעון בחשמל (ולא בטריות), שלא צובטת את העור... הסתכלתי קצת בזאפ, אבל אז חיפשתי ביקורת בגוגל על המכונות שם והן היו די רעות... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by redti,

אני מחפש תוכנה טובה "לשיתוף" שרים..איזו הייתם ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by oDot,

שלום אנשים! המשפחה, בדרבון שלי, מעוניינת להפוך את הבית לקצת יותר חכם.. לכן פניתי אליכם לעזרה.. (בפורום הזה, כי פורום טכנולוגיה ירד מהפרק אחרי שהבנתי שזה פורום סוף-העולם-זה-מחר) בנימה אופטימית זו, אשאל - האם אתם מכירים טכנולוגיות לבית חכם? בעיקרון אני רוצה לשלוט במפסקים (של אורות, של תריסים חשמליים, של החנייה, של הדוד החשמלי), להפיץ מדיה (סרטי HD ומוזיקה) לטלוויזיות בבית, לשלוט באינטרקום של הדלת כניסה, ואם אתם מכירים עוד דברים שיכולים להקל זה יהיה נחמד.. התכנית זה שיהיה מחשב שיטפל בזה ביחד עם שלט שאני או אקנה (הרמוני, למשל..) או טאבלט קטן עם מסך מגע שאתקין עליו תוכנה כלשהיא... ובגלל שהמחשבים בבית לא משהו, הייתי רוצה לדעת אם כמו שמזרימים סרטים אפשר להזרים משחקים, הבנתי שטכנ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dorviper,

http://www.snotr.com/video/297 לא נעים... רק איך זה קרה לא הבנתי מה כל המדינה הורידה תמים בשרותים ביחד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איך קוראים לשני השירים שמופיעים בפתיחה של שתי הסדרות: רוזוול, ולמי שמכיר את הסדרה: הממלכה? תודה. (תתעלמו ממה שכתוב הלאה).... ערכתי הודעה קודמת שלי... תתעלמו ממה שכתוב אחרישמעתי ברקע של סרט שיר שהמילים שלו הולכות בערך כך: חיפשתי בגוגל לפי המילים אבל מצאתי כל מיני שטויות, לא את השיר עצמו. מישהו מזהה את השיר? את השם שלו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני רוצה להתגייס לקורס חובלים (כי אני די בטוח שאני רוצה להיות בשייטת 7, אם לא אז לשרת על להב/חנית/אילת). רציתי לשאול בכללי מה המסלול שעוברים בדרך לשם ומה עוברים שם, ככה ממי שיודע, להיות מוכן. אני בכושר סביר ואוטוטו מתחיל להתאמן כדי להיכנס לכושר טוב, שמעתי שמאוד צריך את זה כדי להיות מסוגל לרוץ ולשחות הרבה אחרי לילות של 3-4 שעות שינה. מבחינה לימודית אני די טוב ושמעתי שצריך ללמוד הרבה בכיתות בקורס חובלים. אני מפחד שבכושר אני קצת אפול מאחרים - מה רמת הכושר שצריך? מנטאלית אין לי בעיה אני לא בנאדם שנשבר בקלות בכלל, גם כשקשה לי מאוד אני ממשיך וממשיך ולא מוותר, לא נראה לי שיהיו לי בעיות מבחינה מנטאלית. אמרו לי שאני גם צריך לדעת לתפוס פיקוד ולהיות עם ראש פיקודי טוב. אין לי נ…

8. Started by JUNGLE,

please guys i need to order a comp ,now i guess prices are much much better abroad cause well israel sux... i need a comp store no matter where that does shipments to israel,please guys i need it ASAP. TNX ALOT

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by איסתרא בלגינא,

טוב, אולי פורום "על האתר" היה מתאים יותר, אבל יש שם פחות מעשר הודעות והאחרונה משנת 2011! ממש מתאים לי איזה SSD, אז ישבתי עכשיו ופתרתי את ההגדרות בחידון. אבל לא ברור לי איך אני מרכיב את המילה - מה סדר ההגדרות שמה אני אמור לקחת את האותיות? מלמעלה למטה וימין שמאל לא ממש עוזר לי. האם הסדר הוא האות מהגדרה 3, מהגדרה 2, מהגדרה 5 (עליונה ואז תחתונה) ומהגדרה 7? ואחרי שאני מוצא את המילה, מה פרט אליה אני אמור לשלוח? שם, דרגה, מס' אישי? כינוי בפורום? משהו אחר? מכתובת האימייל שאיתה נרשמתי לאתר או כתובת אחרת? בין העונים תוגרל הכרת תודה. 8)

10. שלחו לי למייל עכשיו 2 סרטונים ענקיים- הראשון צולם באיזה ארוע למשפחות ברוסיה, איזה יריד או לונה פארק. עם מלא ילדים. יש שם מתקן הזוי לגמרי ששפך אותי מצחוק. http://www.youtube.com/watch?v=bjmJz1OYjBk&feature=related הרג אותי כשהילדים התחילו לצאת... הסרטון השני הוא ברוסית בתוכנית דמויית 'מצלצלים'. החידה הייתה להגיד שם של משהו שנמצא בחדר ומתחיל באות מסויימת, והמנחה משדרת מאיזה חדר שיש שם כל מני דברים, ספה, כוסות, ספרים וכו'... לשידור עולה בחור ומוצא חפץ לא צפוי ... http://www.youtube.com/watch?v=5MXq0WJLQpU&feature=user האמת היא שהבחור דווקא צדק. למי שלא דובר רוסית ולא יכול להבין את הסרטון: ---ספוילר------- המנחה מבקשת שם של דבר כלשהו שנמצא בחדר באות 'ס' (הי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by R0ck,

http://www.rathergood.com/lalala

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  12. שלום לכולם. עוד כ-3 שבועות לאחי הגדול תיהיה יום הולדת ה25 שלו, ואני רוצה להיות מוכן עם מתנה מקורית מאד ומיוחדת, וכמו כל שנה אני לא יודע מה ליקנות לו (רק שהפעם זוהי שנה מיוחדת יותר, 25..) יש לו כבר נגן DVD, טלוויזיה עם מערכת סראונד ועוד כמה גצ'טים.. הסכום הוא כ-300 ש"ח +\- (אלא אם כן העיניין יהיה רציני ואז אני ישתף פעולה עם ההורים ) כל הצעה שהיא תתקבל בברכה Thanks

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by modgod,

בעקבות הדיו הזה: חחחחחח חחחחחח רציתי להתחיל ולהקשיב לרדיו... רק הבעיה היא שהדיסקמן+רדיו עדייו בתיקון, ואין לי כוח לשים לידי את המערכת שבבית... אז אפשר להקשיב לרדיו, תחנות ישראליות FM..., דרך המחשב בחינם? תודה. דרך אגב, מצטער אם הדיון לא שייך לפורום הזה, פשוט לא ידעתי איפה לשים אותו.

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by djdodo,

שלום לכולם אני הורדתי לאחרונה משחק שמפוצל ל50 חלקים כולם מהצורה: game.iso.001-050 מה אני עושה איתם? איך לחבר את הדבר הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by segev22,

אני משתחרר חודש הבא מהצבא.... ואני רוצה לנסות את מזלי באינטל מישהו יודע מה המייל של אינטל שאליו אני שולח את הקו"ח שלי?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by magus972,

מכירים תקבוצה הזאת? אני לא ... אבל תראו מה מצאתי נכון ל16:45 ה10.10.2005 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by huber,

השתמשתי באתר הנ"ל לבדוק תקצירים של סרטים בעיברית אך ביומים האחרונים הוא נעלם מהרדאר, יש למישהו תחליף?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.killsometime.com/Video/video.asp?video=Iraq-News

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by artyom,

וגם קצת ברד http://fishki.net/comment.php?id=13201

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by redead,

על מה לכוון את המזגן בימים טרופים אלה? יש 2 אפשרויות קירור, האחת קירור רגיל והשניה מה שנקרא קירור יבש( בדרך כלל מסומן בשלט במין טיפה כזאת). אז מה עדיף ?

• 8 תגובות
    • 8.1k צפיות
  21. Started by The Ball,

אשמח לרענן את ה playlist שלי בדאנסים / טראנסים / טראקים חדשים וטובים... אם אתם רצים ויש לכם מוזיקה ש"נותנת" אשמח לשמוע...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ChrisBrown,

פרסומת מצחיקה וגאונית של יס! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2281781

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by KKK,

שלום לכולם. הוצגה בפניי שאלה בהסתברות ומסתבר שאני לא זוכר כל כך את הגישה לפתרון. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by N N C,

בין העונים נכונה תוגרל פגישה עם אחת הנערות המדהימות הללו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by עוד מישהו,

היי, רציתי לברר משהו בנוגע להזמנות מאתר של אמזון. נתקלתי במשהו ממש מוזר. הזמנתי ב 14 לחודש שתי מוצרים מאמזון. 1. י KINDLE 6 WIFI 2. כיסוי לקינדל בכל מקרה כבר היו מספרי הזמנה של DHL וכבר לקחו תשלום. ופיתאום אתמול אני מקבל מייל שההזמנה של הקינדל A shipment from your gift order *NUMBER* has been returned to our fulfillment center as undeliverable" ואז יותר מאוחר קיבלתי מייל שאני אמור לקבל החזר על הקינדל ובהודעה רשום: Reason for refund: Shipping address is undeliverable עכשיו החלק המעניין בסיפור שהיום קיבלתי את הכיסוי של הקינדל אז... לא ברור לי איך הסיבה היא שכתובת לא ברורה או משהו... יש למישהו הצעות?! ממש הזוי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.