עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. 22.000 קילומטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by WhiteHaze,

ועוד כמה במקור: http://www.stevecarter.com/albumcovers.htm

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by navk2,

לאחרונה שמעתי כמה שירים של צ'ילדרן אוף בודום וזה ממש ממש יפה, הבעיה היא שיש מישהו שצורח כמו חולירע והורס תשיר ! יש משהו שדומה לזה אבל ללא מילים ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by LoveStoned,

יש לי מזל נאחס רצח :'( , התקנתי אתמול את התוכנה Ashton [בלילה] הלכתי לישון ובבוקר הדלקתי את המחשב ,פתאום המסך לא נדלק..נשרף\: מזל שהיה לי עוד אחד[הישן] אז חיברתי אותו נכנס לי פתאום הכל נתקע , אז מחקתי את התוכנה Ashton ועשיתי R הדלקתי את המחשב וזה מה שאני רואה... מישהו יודע איך אני פותר את זה?!?! כל מהלך שאני עושה אני צריך לעשות אותו דרך Alt Ctrl Delete=>new task... ??? לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז שמתי את זה בפורום כללי , תעזרו לי בבקשה ! אני נואש :'( [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  5. מי שלא מוצא חן עינייו משהו- שיתקע לעצמו עיפרון בעיניים שלא נמצא בהן החן... מכיוון שאין לי רוסית במקלדת, אני מצרף תמונה עם שם הסרט (האותיות צויירו בצייר )... הסרט מדבר על האקר שפורץ למכירה פומבית של קומקומים ומזמין אליו הביתה קומקום עם ג'יני... סרט הזוי ומצחיק ברמות... WTF ברמה 8 לפחות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by -LosNir-,

הוספתי את האתר שלי (pingmyport) בקישורים ממומנים בגוגל תמונה: אני מבקש לא ללחוץ סתם על הלינקים! זה לא מביא לי כסף, אלא אני משלם על זה! מה אתם אומרים? נתתי 0.20 דולר ללחיצה

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by h2o,

יש תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Green,

היי מכירים את המבצעים האלו וואלה! ספיישל שנותנים כרטיסים חינם לסרטים וכל מני דברים עם עונים על שאלות בקיצור יש את זה כבר כמה שנים בוואלה! ואני באופן קבוע מנסה את מזלי שם ובחיים לא זכיתי רציתי לדעת אם אי פעם מישהו זכה שם במשהו כי זה נראה לי מה זה מסריח הסיפור

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. השאלה זה כותרת...

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  10. יש לי כדורסל כחול צהוב גודל 5 עם חתימות של שחקני מכבי תל אביב.. הקבוצה מעניינית לי תאחוריים והכדור הזה לא אומר לי כלום אני מת להעיף אותו בשביל קצת כסף כמה דבר כזה שווה לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by peripushkin,

http://fishki.net/comment.php?id=23683 איזה מגניב זה.. אפשר לשים 4 מחשבים ככה במכונית אחת..

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by Dark Respect,

עאדל הנחמד מבית לחם צובע לי תבית פנקתי אותו עם גלידות קולה ומוזיקה ערבית קצבית אבל אין לי הרבה שירים בערבית. תמליצו לי על שירים שאני אוריד כדי שיהיה לו כיף ויעשה עבודה טובה

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by DXM,

אני מחפש סרט אקשן או מתח (משו כמו המבצר האחרון, או כל הפחדים כולם) לא אימה!!! או קומדייה נעורים (בסגנון של אמריקן פאי). עדיף שיהיו משנת 2004, וכמה שיותר חדש, תודה. כמה שיותר המלצות אני רוצה. רשימה של סרטים שיש לי/ראיתי כל סדרת אמריקן פאי, מת לחיות, כל סדרת מהיר ועצבני זהו בערך

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by freee,

שלום גולשים יקרים, אני רוצה להציע לכם אתר אינדקס עצום עם כול מה שחיפשתם אי פעם+אפשרות ל5 שפות שונות. האתרים המוצגים מותאמים בשפות הרצויות ועם שלל אפשרויות נוספות. האתר הוא חדש,הנה של ישראל: http://israel.yambok.com/ מקווה שתהנו!

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  15. אני רוצה לדעת איך משחקים פוקר, כי יש איזה משחק שאם אתה משחק פוקר ואתה מנצח איזה מישהי עושה לך מופע חשפנות.

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by UltraWaveMUSA,

מה יכול לגרום לבגד נגיד צהוב לכתמים שרואים באולטרה?

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר מקור לשידור המשחק ברשת? תבורכו

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  18. אהלן אני שוקל לקנות מדחס, תקציב - 1000 ש"ח, לא צריך משהו משוכלל במיוחד או בעל כוח להעיף משאית....... בסך הכל זה אמור לנקות לי מחשבים וחלקים קשים לניקוי כמו הקירור לכרטיסי מסך Silencer וכו'...... מצאתי שתי אופציות עד כה: http://www.sos-shop.co.il/show_product.asp?id=649 [ נראה לי אמין יותר האתר, וגם קל יותר להזמין...... ופה יש BRAND על המדחס] http://www.diy-israel.co.il/ProductDetails.aspx?pid=4471&cid=145 [זול יותר, ובסך הכל מפרט כמעט זהה מלבד שני לטרים] המדחסים האלה יעמדו במשימה? או שצריך יותר מ2 כ"ס ו120PSI כדי שזה יהיה שווה את ההשקעה בכלל? אם כן - מי מביניהם עדיף, ולמה.. ואם לא - אז תציעו בבקשה אופציות אחרות במידה ויש... תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  19. איך אני מגיע לרחוב ללה גווארדיה מתחנה מרכזית באוטובוס ? ואחר כך איך אני מגיע משם לרחוב דרך השלום?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. רוצה כמה כמה לינקים ואתרים לאוניברסטאות בשוודיה עדיף באנגלית . אם אפשר לינקים בעברית על האוניברסטאות שמה. כי אני שוקל ללמוד רפאה בשוודיה. תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

ראיתם את הסדרה היום? -אז אם כן, אז בטח הייתם עדים לזוועה הזאת, אני בכל מקרה הייתי מזועזע לגבי כל המקרים שציינו שם... למי שלא ראה, הרשלנות הרפואית הזאת הייתה בגדר בלתי נסבל- *תינוק שנולד ברשלנות של רופא עם פיגור. *אישה שכרתו לה את רחמה בטעות+ סבלה מזה 4 שנים ונפטרה. (אחד המקרים הכי מזעזעים, תבינו, עברה התעללות 4 שנים ואז נפטרה). *אישה שסבלה מכאב ראש בגלל שהעובד שלה נפטר, הרופאים לא היו רציניים בקטע הזה ובסוף גם היא נפטרה (בגלל שלא עשו לה בדיקת סיטי, כדי לגלות את הבעיה). ולאחר הרבה רשלנויות מצד הרופאים, עדיין זה נמשך, ואף אחד לא עושה משהו בנדון ואין התפתחות, אפילו שר הבריאות לא מלבב. מסקנה: במקרה ואתם נתקלים במשהו שנראה לכם חמור, תתעקשו, תהיו נודניקים ותדעדכנו בכל רגע, כל א…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Tomerb1,

כניסה זה אחד הגדולים שראיתי, יש שם מלא דברים מצחיקים כמו: ".ככל שהשיער שלך יותר ארוך יש יותר סיכוי שהמשטרה תעצור אותך לחיפוש סמים" "אתה רוצה חברה לחורף עד לרגע שהיא מפליצה לך מתחת לפוך" "!נכון הטמגוצ'י שלך גורם לך להרגיש כאילו אתה ממש מגדל חיית מחמד? אז זה כי אתה הומו " "ככל שילד יותר ערס היחסים שלו עם השרת בבית הספר טובים יותר"- זה אחד שהרג אותי חח תהנו [תגיבו?]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by x-boy_24,

השאלה מוקדשת למי שראה את הסרט . שלום לפני כמה ימים הלכתי לסרט כולם אמרו לי שאו ילידותי אבל או לא סרט אם המון אפקטים והרבה דברים יפים . אז אני מחפש קטע קטן מהסרט שאני רוצה להוריד למחשב יש קטע שאם שמים פלאפון בתוך תיבה קטנה ואז מזרימים אנריגיה ואז הפלאפון הוףך לרובוט ומתחיל להתחרפן . אפשר להוריד מאיפשהו את הקטע הזה? פשוט או קרע אותי מצחוק תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

עריכה: באקספלורר פשוט מריצים במנוע החיפוש הרצוי את המליה TEST ואז מעתיקים את הכתובת, נותנים שם למנו חיפוש ומוסיפים, בפיירפוקס יש מלא מדריכים וסיבוכים, יש איזה "דרך קיצור" כדי לפתוח מנוע חיפוש בלי לקרוא את כל המדריכים האלה? תודה.

25. ללקוח יש 1 גיגה הוא ניצל 152000 קילו ביט כמה מגה נשאר לו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.