עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.pandora.com ממש ממש נחמד.

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  2. ותלחצו על "יותר מזל משכל". חחח...מעניין של מי היה הרעיון הזה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מעט מאד אנשים מחוברים, בעיות בשליחה ועוד ? למעשה לדעתי הבעיה עדיין קיימת...

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  4. http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77436&bz=10

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

http://www.indic.co.il/default.aspx למי שמכיר את השירות הדיי ותיק שקיים בארצות הברית, עכשיוו יש מקביל לו בארץ. נראה שווה מאוד, אני שוקל לעשות שם מנוי.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  6. איך אני מגיע לרחוב ללה גווארדיה מתחנה מרכזית באוטובוס ? ואחר כך איך אני מגיע משם לרחוב דרך השלום?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני כבר לא יודע מה לעשות חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי תשובה ברורה לציפוי הניקל. אז ככה: איפה אפשר ליקנות ציפוי ניקל כיאלו ספריי או צבע אם יש..? דוגמאות לציפוי ניקל:

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות
  8. כאשר אני נכנס לאתר של פניות הציבור של משרד התחבורה על מנת להגיש תלונה בנושא תדירות נמוכה של אוטובוסים בקריית אתא בהשוואה לתדירות הגבוהה של קו 2 של המטרונית, פיירפוקס חוסם לי את האתר: https://s19.postimg.cc/5wfclq5xv/image.png מה באפשרותי לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by or_y,

שלום. אני מחפש תמונות ברשת שיש בהם מידע בנושא מחשבים, לדוגמא: תמונה עם מידע על סוגי כבלי הרשת השונים, המאפיינים של כל אחד, מה עושה כל גיד ועוד.... תמונה עם מידע על דורות שונים של מעבדים. תמונה עם מידע על סוגי חיבורים שונים, מאפיינים של כל אחד, מה עושה כל פין. למשל סוגי DVi, VGA, RS232. תמונה עם מידע על סלוטים שונים של כרטיסים ועל ההבדלים ביניהם. תמונה עם מידע על סוגי זכרונות וההבדלים ביניהם. המטרה היא לתלות תמונות כאלה על הקיר בשביל להקל על העבודה, להסביר ביתר קלות לשואלים, ולהפגין מקצועיות ורצינות. מכירים כאלה תמונות? אולי מקום עם ריכוז של כאלה תמונות? תודה אור

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by Alexkmr,

אבא של חבר רוצה להביא לארץ גאדג'ט, ורציתי לדעת איפה אני יכול לברר את המיסים שיקחו על זה?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  11. אשמח לשאול אותו כמה שאלות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by blindhorse,

שלום, אני נוסע לתקופה ארוכה יחסית של כמה חודשים ולפיכך המחשב לא יהיה בשימוש. חבר טוב אמר לי שעדיף להוציא את המחשב מהחשמל ככה שהלוח לא יעבוד..מה שכן השאלה אם המחשב לא יהיה בשימוש הרבה זמן אמור להיות נזק למעגל החשמלי ? לא מבין בנושא ואשמח לקבל דעות מנסיונכם האישי. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by Iv0ry,

מה האינטגרל של 8 חלקי X בחזקת 3?

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by iem,

בניגוד לביקורים קודמים שם, נשאלת השאלה: אם אני מתכוון לטייל ללא הגבלה בארה"ב בכל תחומה (ללא חריגה מגבולותיה), ובקנדה (כנ"ל ללא חריגה). האם יש חיסונים מומלצים, נניח בגלל איזורים מסויימים שם הפחות בטוחים שהם כמעט ברמת תברואה של העולם השלישי ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by [NOS],

מתי יוצא הסרט? אהה ואם למישהו יש לינק לטריילר זה יהיה טוב

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by Einklienermench,

אני צריך מידע לגבי משקה אבסנט. ארץ יצור, יבואן רשמי... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Da-Funk,

יש ברשותי PS2 עם צ'יפ יקר עליו... במהלך ההתקנה הפלייסטיישן התקלקל... ועכשיו אני תקוע איתו ועם הצ'יפ שעליו... אני לא יודע מה הבעיה בדיוק.. רק שהוא מראה מסך שחור... והמגש קצת מרקד לו.... יש בו חלקים טובים למשל כל הבית עינית שזה החלק הכי יקר עדיין מתפקד לדעתי.... כי לא ממש שיחקתי בו... נראה לכם שיש אנשים שמתעסקים עם זה שיסכימו לשלם לי עליו חחחח :> בתקווה שמשהו יקנה אותו... כאילו רק הצ'יפ עלה לי 300 שקל...

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  18. ראיתי את ה dvd בחנות ( מחירו הוא 150 ש"ח ) ותהיתי האם הוא שווה קנייה ? מה יש בתוספות ? האם הם שוות את הקנייה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  19. שלום לכולם! לפני כשנה קניתי BOSS MT-2 (METAL ZONE) אני מרוצה מאוד מאוד אפקט חייתי מרים את הבית לאוויר הבעיה הם הBOSS האלה שהם יקרים שבא לי למות הDISTORTION המסכן הזה שחטו אותי 600 שקל טוב אבל שטויות אני מרוצה מאוד ובדיסטורשן לא באתי להתפשר אז השאלה שלי מי מכיר חברות נוספות של אפקטים טובים וזולים. אני רוצה לקנות עכשיו CHROUS או PHASER ושל BOSS יקרים כל-כך! יש את ליין 6, איבנז, מרשל, דאןלופ אבל הם שווים משהו?

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  20. לפני שלמדתי את העקרון הזה לעומק, שמעתי שהוא מהווה אקסיומה. היום לאחר שלמדתי אותו באינפי ניתנה לו הוכחה. עכשיו אני לא מצליח לתפוס את זה או שצריך אקסיומה או שלא צריך, אז יכול להיות שהאקסיומה מסתתרת בין השורות של ההוכחה אז אתן בקצרה את הדרך שסללה את ההוכחה: מגדירים מספרים ממשיים R [מספיק להגיד שR שדה סדור, השלמות לא חשובה כאן]. לאחר מכן, מגדירים קבוצה אינדוקטיבית: תת קבוצה בR ,תקרא אינדוקטיבית אם אפס הוא איבר שלה ובעלת התכונה שאם x הוא איבר שלה אז גם x+1 הוא איבר שלה. עכשיו ניתן להגדיר פורמלית את N קבוצת המספרים הטבעיים: קבוצת המספרים הטבעיים מורכת מאיברים ששיכים לכל קבוצה אינדוקטיבית. מכאן קל להוכיח שכל תת קבוצה אינדוקטיבית בN היא N. עכשיו אפשר להוכיח את עקרון האינדוקציה: ת…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Milford Cubicle,

heya אני צריך להיות מחר במוזיאון בית ה*משהו* (אופה? אופק? לא יודע) ביפו. יש למישהו מושג איך לכל הרוחות אני מגיע לשם, נניח מתחנה מרכזית בת"א, וכמה זמן זה אמור לקחת ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 00000,

מקווה שהיא לא ייחודית. משהו שיהיה מין הבי ינדסטריאל מטאל, וחשוב שלסולן יהיה קול מאוד מאוד באס.

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by א אוהל,

שלום רשום לי "על פי נתוניך האישיים הינך מתאים ליחידות שדה" עכשיו השאלה שלי היא שרשום לי במנילה סטילים או פראמדיק או עוד כמה דברים לא מעניינים ומכיוון שיש לי פרופיל 72 החלטתי לסטילים עכשיו אני לא יודע אם יקבלו אותי או לא זה שזה רשום לי במנילה אומר שאני יכול ללכת?

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  24. NO SH*T,JUST READ חבר הכנסת סטס מסז'ניקוב (ישראל ביתנו) העלה הצעת חוק, על פיה תהפוך שדרות לבירת ישראל במשך החודשיים הקרובים, זאת לאות הזדהות עם תושבי העיירה המופגזת. לדבריו, "בשבועות האחרונים נדמה כי מדינת ישראל איננה מקדישה את מירב המאמצים בכדי להבטיח את שגרת חייהם של תושבי העיר, מזלזלת בשלומם ומבקשת להרחיק את הנושא מסדר היום. בשל כך מתקבל הרושם בארץ ובעולם כי העיר שדרות ותושביה אינם חשובים מספיק בכדי שממשלת ישראל תכריז כי המתקפה עליהם תחשב "קאזוס בלי". לאור כל האמור לעיל, מבקש חוק זה לקבוע כי העיר שדרות תוכרז לתקופה של חודשיים מיום קבלת חוק זה כבירת ישראל, דבר אשר יבהיר בצורה נחרצת כי כל עיר או יישוב בתחומי מדינת ישראל העומדים מול מתקפה חבלנית עוינת ייחשבו כעיר הבירה ל…

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by Zap,

שלום לכולם אני רוצה למצוא משחק שחמט שאפשר לשחק באינטרנט נגד אנשים אחרים[או נגד המחשב..], משהו חינמי ונחמד להעביר את הזמן. תודה מראש לכל המציעים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.