כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
נגשתי בגרות בספרות עברתי ואחר שבע שני שרציתי להירשם לימוד תואר אמרו לי חסר לי יחידה בגרות בספרות . זה מורה יכול לעבד או בוחן או משרד החינוך , תוצאות בחינות שלי מופעה הכול הבגרויות וניכשל בלשון . מעושים במכרה הזה ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי פעם איזה סדרה ישנה בת 6 פרקים בשם ''אהבה זה כואב'' ככה היה השם בעברית לפחות. זה של HBO עד כמה שאני זוכר היה לפחות בקטוגריה שמה בVOD. הסרט מספר על מישהו בשם גארי שיש לו אח חולה נפש בגיל הנעורים משהו ונכה,שיש לו גם חבר טוב שבסוף הומו או משהו ובאשמתו אח של גארי נדרס(בגלל גור כלב).. היה איזה שחקן ממש מוכר וטוב בסדרה הזאת רק לא עולה לי לראש זה הבעיה.... מישהו אולי מכיר תסדרה הזאת אני ממש נואש להשיג אותה מחדש ולראות אותה. :
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מתקינים לי YES ביום חמישי... לפי מה שהבנתי אני יכול להקליט רק מה שאני רואה בממיר... איזה פתרונות יש? האם ברגיל (לא דרך הממיר) אני יכול לראות ערוצים 1 ו2, וככה להקליט 1/2 ולראות משהו בממיר (או להפך)? רעיונות נוספים מישהו?
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך קוראים למנגינה שסנופקין מהמומינים שר עם המפוחית שלו? (אני מתכוון למנגינה די קצרה)
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים השאלה שלי כזו. אני עובד בעסק שהוא נחשב שעבודה מועדפת אני עובד בו מהתאריך ה 21.11.10 כמובן עד היום. השאלה שלי אם אני יכול להגיש את בקשת קבלת המענק מהסיבה שרשום שצריך להיות 6 חודשים מלאים ובתאכלס כבר עברתי את ה 150 ימי עבודה.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך לעשות הרבה כסף?? :o איך להתחיל ממשהו קטן למשהו גדול ???
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032128&type=2&product=1&= ההנחה כן היא כ 16% אם חישבתי טוב. משהו מכיר אולי תווי קנייה עם הנחה גדולה יותר שאפשר להזמין? תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
https://soundcloud.com/attractionmelody/retaline
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר כזה? שהתעבורה שלו גם טובה ולא איטית,אני מעדיף שיהיה מבוסס ftp (כאילו שאפשר להכנס לחשבון דרך ftp כמו בלייקוס למשל)
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ניסיתי כמה ראשי דיו חלופיים, אבל הגעתי למסקנה שאין כמו המקורי. מישהו יכול להמליץ על מקום שמוכר מקורי בזול? או איזה מבצע בבאג/אופיס דיפו? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
מה עושים?=/ נימאס לי מהתה החם בעין זה מדבק? לא ללכת לעבודה ביגלל זה?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני כמה ימים היה לי מבחן בפיסיקה והייתה לי את השאלה הזאת : ( הניסוח לא משהו כי אני לא זוכר וגם בגלל שאני בט'' אז החומר שאנחנו לומדים לא משהו ) אם יש מטוטלת והיא זזה ואז היא נעצרת זה בגלל ... ואז יש כמה אפשרויות ואני שימנת שזה בגלל כח המשיכה בהתבסס על חוקי ניטון אולם המורה שלי אמרה לי שאני טועה וזה בגלל החיכוך .. למרות שאני מבין שזה גם נכון אני חושב שזה מזער לעוןמת כח המשיכה עכשיו מה שאני צריך זה שתגדו לי אם אני צודק או שטעיתי ?
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית ברסיבר יש כניסה אחת לחבר את הסאב ובסאב יש שני חיבורים של רמקולים איך אפשר לחבר את הסאב לרסיבר
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי כמה דברים במחיר מדהים!!!!!!!! עכשיו רציתי להירשם ולשאול שאלות אבל צריך לרשום את הכ. אשראי ואני לא רוצה יש פה מישהו שיש לו חשבון ולא אכפת לו שאני ישאל דרכו את השאלות? ועוד משהו, המשלוחים רק בארה"ב, אפשר גם לשלוח לארץ?
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הזמנתי פריט מebay,הוא הגיע לישראל ונתקע במכס,והוחזר למוכר בגלל שכביכול הכתובת שלי היתה לא תקינה. כששאלתי אותו לאיזה כתובת הוא שלח,הוא נתן לי את הכתובת המעודכנת בזמן המשלוח. כשבקשתי ממנו החזר כספי מלא,הוא הסכים אבל סירב לשלם את דמי המשלוח בסך 17 דולר. אם אני אפנה ל paypal,יש מצב שאני יקבל את ההחזר המלא ? האם הם יכולים להתערב ? איך אני פונה אליהם ? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העלתי את התמונות לשרת אחר, אני מקווה שעכשיו זה יעבוד טוב.......... מה שהשעמום בחופש עושה...........
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
PANDA PANDA PANDA כולם קונים מפנדה גם אני רוצה לבדוק אותם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש שני ריבועים, אחד בגודל 12X12 משבצות והשני 9X16. יש לחלק את ריבוע הראשון לשני חלקים שכאשרו יאוחדו ביחד יצרו בדיוק את המלבן השני(9X16). בהצלחה!
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
.... :lol: לקחנו את המצלמה והינה התוצאות: http://s63.yousendit.com/d.aspx?id=2GO2DSVFEDP7S04OW0QU49CAN1
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-