כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן למלא את האימיול לקראת יום כיפור המלצות לסדרות מלבד המובנות מאליהן (prison break, lost,24,heroes...) וסרטים כמובן יאללה שפכו...
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
נראה לי אני ילך על חיבור של 2 מגה (תלוי מה ההפרש במחיר מה - 1.5 מגה) מישהו עשה סקר שוק לאחרונה? יש מבצעים חדשים? החיבור ככל הנראה יהיה דרך כבלים.
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך לעשות מדרסים (גמישות יתר בכף הרגל), אבל לגמרי לא בטוח לגבי המחירים / מקומות אמינים. "המרכז הבריאותי לרגב ולגב" בפתח תקווה מציע מדרס מגומי ב400- שקל, ומדרס קשיח מסיבי פחמן ב 1500 שקל. המחיר סביר? מכירים את המקום? יש לכם המלצות על מקומות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אינה המערכת. צריך עזרה בחישוב החשמל שהמערכת צורכת. שיפצתי אותה ביגלל שבסוף הוא רצה אינטל מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤837 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 ¤466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-41000P2-SX כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX9800GX2 1024MB PCIe ¤1666 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LV485 צורב Pioneer DVR-215D Black X…
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שיחה שהייתה לי עם מישהו שקיבל ממני באן היום במירק 12:47pm] <SnakeRC> נו פלייז! [12:47pm] <SnakeRC> סליחה [12:47pm] <WarMachine> אתה החוליה הזוחלת [12:47pm] <WarMachine> שלום [12:48pm] <SnakeRC> טוב אני רושם מכתב למנהל הסרבר [12:48pm] <WarMachine> שמה [12:48pm] <SnakeRC> על כל ההתנהגות שלך [12:48pm] <WarMachine> שאתה מקלל [12:48pm] <WarMachine> וחואף באנים בגלל זה [12:48pm] <WarMachine> . [12:48pm] <WarMachine> ? [12:49pm] <SnakeRC> אני לא קיללתי! [12:49pm] <SnakeRC> בטעות העתקתי שורה שאני ואבירם התכתבנו ! [12:49pm] <SnakeRC> שלא הייתי צריך להעתיק! [12:49pm] <WarMachine>…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<חפירה> [move][glow=red,2,300]אבל תקראו בבקשה אם אתם יכולים לעזור[/glow][/move] טוב עכשיו אני כיתה יב' ויש את המיונים הצבאיים לשם וחזרה, היום נפתחה בפני האפשרות להירשם למיונים לעתודה (אני בקטע של להירשם לכל מה שאפשר ואז אם אני מתקבל לבחור בסוף). אה, אני בן יחיד ואין מצב שאמא שלי חותמת אז אני לא רוצה להגיש קפה אז אם אני רוצה להתחיל להתמיין לעתודה אני צריך בהתחלה לבחור את המקצועות שאני מעוניין. בתכלס אני אוהב מחשבים ומתעניין בזה, גם חשבתי על חשמל ואלקטרוניקה שגם נשמע לי מאוד מעניין ואבא שלי הוא מהנדס חשמל. מבחינת משכורות במחשבים אפשר ישר להתחיל בסכומים גדולים, אבל מתכנת בגיל 40 זה כבר לא פשוט (יעדיפו מישו צעיר עם רעיונות). וחשמל מתחילים בקטנה אבל בונים עם הזמן ומהנדס …
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אח שלי נמצא בנטויזן מרוצה מהאינטרנט שלהם ואין לו ממש סיבה לעבור.. כמו שהבנתם מגודל החבילה הוא גם לא כזה משתמש כבד. עד היום הוא שילם 49.90 וההתחייבות נגמרת, השאלה עד לכמה לנסות להוריד אותם? למה אני בכלל יכול לצפות? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סרטון ישן נושן משנת 2001, אבל עדין נחמד. מה קורה למעבד שתו"כ עבודה מורידים לו את הגוף קירור..
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הראיה שלי מדרדרת כבר דיי הרבה זמן, אז הלכתי לרופא ושבדק ומצא שיש לי 0.5 בעין שמאל ו0.75 בעין ימין. יחסית לא כ"כ נורא, אבל זה כבר מתחיל להעיק (העתקות מהלוח מרחוק וכו'). OK אז מכיוון שזאת הפעם הראשונה שלי ואני כצרכן חכם ( ) רוצה ללמוד קצת על המוצר הבא שאני הולך לקנות. הרי אחרי הכל מדובר כאן בדיי הרבה כסף וזה מצור שהולך לשרת אותי דיי הרבה זמן. אז ככה, אני אגיד את כל מה שאני יודע, וכל מה שאני חושב שאני יודע, ואתם תוסיפו ותתקנו אותי: מסגרות למשקפיים עדיפות ממתכת. המחירים נעים בין 300-800 שקל. עכשיו, למה בדיוק ההבדל הגדול של 500 שקל ? הייתי באופטיקנה ואני חושב שזה בגלל שהם מביאים לך 2 זוגות אז הם מפצים את עצמם. אולי יש חומר שיותר טוב ? עדשות: יש כלמיני סוגים, עדשות "גרמ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדבר החידי שאני זוכר זה שחבורה (של פושעים?) משתמשים ברובוטים שנראים כמו פחי אשפה ע"מ להתגנב לבניין ולגנוב משם משהו. Ring any bells?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה לאזעזל אני צריך ללכת למסיבה ולראות אנשים עם מסיכה של trollface ו-yao ming?? (מקרה אמיתי) זה פשוט פתטי; אנשים מפרסמים את החרא הזה בכל רחבי הפייסבוק, משתמשים בזה בפרסומות ויש אפילו אתרים שלמים שנועדו לזה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמממ..יש לי שאלה מה המקור ההתימולוגי (אייתתי נכון?) של המילה אססין? (כמו רוצח פוליטי), או אססינישן (רצח פוליטי) ? תודה :-)
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן, משום מקום התקשרה אלי עמותה מסויימת לשאול אם אני יכול לתרום. הייתי בטוח שזה היה סתם חד פעמי אז תרמתי. מאז כל הזמן מתקשרים אלי, מהעמותה ומעמותות אחרות, משחקים לי על המצפון ואני כולה סטודנט שבקושי גם עובד, לא עמיד בכסף מתקשה הרבה פעמים לסרב. מה שמפריע לי בעיקר זה שבפעמים שאני מצליח להגיד להם לא אוכל אותי המצפון אחר כך. אין לי לב להגיד להם לא להתקשר אלי יותר. אני גם רוצה לציין שבכל מיני התרמות קטנות של מסרונים ודברים כאלה של כמה שקלים אין לי בעיה ואני תורם. מה הייתם עושים במקומי? האם אני באמת צריך לאכול את עצמי כל פעם?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני הולך לעשות ניתוח בחופש, שדורש אישפוז למשך שבוע בבית החולים. האם יש סיכויים ש: יתנו לי להשתמש בלפטופ/ יחברו אותי לאינטרנט?תודה, --Vega
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי סרט קצה התבל ששמו: ALPHA DOG DVD של רפליקה הורדתי כתוביות לגירסת ה DVD אך אינני יודע כיצד לצרף כתוביות אלו בבקשה צריך עזרה דחוף כי אני ממש רוצה לראות את הסרט כרגע
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה צבעים יש בסיבית אחת שאני בוחר ב-32 בהגדרות?? איפה שההגדרות של המסך..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לאחר שאני קונה את המחשב מאחת החניות ומשלם רק עבור הרכבה . מה תהליך ההתקנה העצמי שאני צריך לעשות ברגע שהמחשב מורכב (דרייברים , מערכת הפעלה , מסך ,איטרנט וכדומה ...) אשמח להסבר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקבלתי למכללה ללימודים יג' יד' לפני הצבא, מכיוון שאין ביכולתי או ביכולת ההורים שלי לממן את כל הסכום האם יש אפשרות לקבל מלגה\מס' מלגות על מנת לכסות לפחות כחצי מהסכום? ואם כן איך ואיפה אפשר למצוא את הקרנות הללו? בתודה , ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקום לבילוי של כשעה שאחריו הליכה לאיזורים עם הרבה יותר פרטיות. סנוקר בקרבת החוף אולי? או איזה בית קפה נחמד שאפשר לצאת ממנו בנזק מינימלי? רחמו על כיסי אני חייל חובה עני.
-
- 8 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
תראו מה קיבלתי, זה גם סיפור מעניין וגם ספאם..איזה יופי... עוד מישהו קיבל את זה? אם יש לך סיפורי ספאם מענינים שתפו
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
-
יכול להיות הדבר הגדול הזה שנקרא גוגל יקרוס?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-