עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתכנן לעשות דלת ואינטרקום בבניין שאני גר בו, עכשיו יש לי שתי אופציות לגבי האינטרקום, קוי או דרך קווי בזק (ישנם עוד אופציות אבל הם יקרות ולא ראליות). עכשיו קוי זה מגעיל ולא נח (ישנן שתי נשים זקנות שגרות בבניין), אז מה שנשאר לי זה דרך קווי בזק (שזה גם הרבה יותר נח), הבנאדם שנתן לי הצעת מחיר אמר שיש סיכוי שאינטרקום דרך קווי בזק יכול לגרום לשיבוש הקו. האם זה נכון, אם למישהו יש אינטרקום דרך קווי בזק וזה אכן גורם לשיבוש כלשהו, עד כמה זה מפריע? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by liores121,

שלום. לאחר חישוב חשבון חשמל יצא קצת מוזר ... אני מתגורר בקראוון בעל מונה חשמל נפרד מבית המשכירים , ולאחר חישוב יצא סכום של 600 ש"ח עבור חודשיים וחצי. מונה התחלתי 2815 מונה בסוף חודש 3796 לאחר הפחתה , הכפלה של קוטש לשעה וכו' יצא גם סביבות 550 ש"ח.. משהו אני מפספס או פשוט בזבזתי הרבה חשמל?? תודה

3. רציתי לשאול איזה שנת ייצור הכי מוצלחת במזדה לאנטיס 323 מבחינה מכנית , צריכת דלק . כמה אנשים אמרו לי ששנת 97 נפח מנוע 1800 סמ"ק דגם מאוד מוצלח , אז רציתי לשאול פה ולשמוע את דעתכם , תודה מראש לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אם נשים רגע את החשיבות ההיסטוריה היהודית של ארץ ישראל בצד...ואת העובדה שתוך כמה שנים נהיה כבר יותר שחומים אבל באמת, איפה הכלכלה הייתה יותר פורחת? לא היינו משתלטים על כל אפריקה והופכים למעצמה הגדולה בתבל???? היינו מביאים מהפכה לאפריקה.... נו מור מדינות עולם שלישי!!! או שהיינו הופכים לאחת כזו? אני צופה נעילה של המודרים ....

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי שמי ליאור אני נציג של עמותת להושיט יד עמותה שפועלת שנים רבות בארץ להצלת חולי סרטן. כרגע אנו מנסים להציל חיים של ילד בן 13 בשם אלכסיי שמחלת הסרטן חזרה אליו וזקוק לטיפול תרופתי של 400000 שח שלא נכלל בסל התרופות. מי שמעוניין לתרום אפילו סכום קטן אשמח שיפנה אלי למייל ואני אחזור אליו בימים א-ה מהעמותה לביצוע תרומה (התרומה מאובטחת דרך כ.א) אני מצרף לינק על הילד. http://www.myavne.co.il/saving-alexey וזה המייל שלי. מי שמעוניין לתרום שישלח לי שם פרטי + טלפון לחזרה ואני אחזור אליו בימים א-ה מהעמותה לביצוע התרומה במייל: leoshityad1@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by STi,

שלום,מישהו אולי יודע להעריך מהו השכר לשעה של טכנאי מחשבים (כשהוא נותן שירות בבית הלקוח) תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by darkdude,

אני עושה התערבות עם ידידה שלי... אם היא עושה שעווה גמאני עושה...היא בבית שחי או משו ואני בקטנה בחזה. רציתי לשאול... אם אין לי יותר מידי שערות בחזה ואני מוריד עם שעווה, זה יגדל בקצב גדול יותר?או שערות בלונדיניות יהיה שחורות?(אני בן 15 וחצי... זה רק בשביל ההתערבות). מה יקרה? זה יזיק או אחרי כמה חודשיים יהיה בדיוק באותו מצב ולא יחמיר? אני מפחד מהחמרה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. דיי דחוף, צריך את זה למחר בערב... יש למישהו במקרה תמונה כזאת? מישהו נחמד יכול פשוט לייצר אחת? ;D חיפוש של "רכוש צה"ל" בגוגל לא ממש עזר לי..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by amir.o,

יש לנו בעיה רצינית מאוד, כל הזמן מגיעות אלינו למרפסת ציפורים ויונים ( או יונות,איך שכותבים את זה ) מלכלכות ועושות רעש, שמעתי שיש מכשיר שעובד על גלי קול ומבריח אותן,מישהו מכיר ויכול לכוון למוצר/אתר תודה מראש ,אמיר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום רב, בעבר פתחתי כאן דיונים בנושא של לימודים אקדמיים במקביל לבית הספר, בעניין זה ישנה התקדמות ואני כבר נמצא בתהליכי מיון מתקדמים של כמה תכניות. אך קודם לכן, אני מעוניין לשקול אופציה שנראת לי טובה יותר ברמה התיאורטית, והיא לסים את הבגרות כמה שיותר מהר (בבית ספר אקסטרני), ולאחר מכן להתקבל עם תעודת בגרות לטכניון או לאוניברסיטה ולסיים תואר בטרם גיוסי לצבא. האם קיימות תכניות שכאלה? , מהו המועד המוקדם ביותר בו אוכל להתחיל? ומהו הזמן הקצר ביותר בו אוכל לסיים בגרות מלאה? אשמח לשמוע מנסיונכם. בתודה רבה מראש, AMD@ATI. נ.ב: 1) אני תלמיד כיתה י'. 2) הייתי רוצה לשמוע אודות "בגרות בקמפוס" שממוקם בטכניון. (והאם קיים בו מסלול שיתאים לדרישותי.)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מריץ סריקה אוטומטית וידנית, זה מוצא את כל הערוצים שיש חוץ מערוץ 1 מדובר בממיר עידן פלוס פנימי בטלויזית LG מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by napoleon45,

https://m.ynet.co.il/Articles/5592742#autoplay אם כי די בודדים .....

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מתכוון אם יש איזה אתר עזר שבו אני מכניס כתובת מסויימת של אתר והוא אומר לי באיזה טכנולוגיה האתר המסויים הזה משתמש ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yacovmateo,

אני מתגייס ב23 לחודש הזה. מצאתי עבודה בשחור...הפסקתי עם השיעורי נהיגה למשך תקופה מסויימת בגלל שהגיוס שלי היה קרב ולא היה בא לי לעשות הכל מלחץ,ככה שבמידה וידחו לי את הגיוס אני גם יוכל לעבוד וגם לעשות שיעורים.. מה אני צריך בידיוק לרשום להם בפקס?,קיבלתי הת'ש 3 והם יודעים שיש לי בעיות כלכליות בבית למרות שלא קיבלתי תש'מש. מה הסיכוי שהם ידחו לי בכלל את הגיוס בהתראה כזאת קצרה?,אני מעוניין לדחו תאותו בחודש אבל אם אפשר חודשיים מה טוב..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי חברה תבדקו את זה בבקשה אך רק מבחינות שגיאות כתיב ו גראמר תודה מראש. In this case, if I was the messenger I would take the money back to the rich man. I think that if I had given him the money it would have hurt my respect and the respect at my sender. I believe that as the rich man would hear about this story he would be satisfied with my decision.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shkaf,

כדי לעבוד כמנהל רשת מחשבים איזה ידע של תוכנות צריך. יש לי פשוט רעיון עבודה עוד יומיים בחברה קטנה של מחשבים, עקרון פשוט החזקת רשת מחשבים עד 20 מחשבים. שלא יבואו אלי בהפתעה, איזה ידע צריך שיהיה למנהל רשת?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, נראה לי שהנושא הזה עלה פעם אבל למה בגופ "מחשבים" יש בידיוק את החדשות וכתבות שלנו בעיצוב שונה של גופ. ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מאיפה אפשר להוריד את הסרטון, שכחתי מאיפה להוריד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. התחלתי לבדוק מנורה מחליפה צבעים עם שלט לחד שלי... ניראה נחמד אבל החשש שלי שזה לא יספק אור מספיק חזק לחדר שלם, כתוב על המנורה 10W שזה ניראה לי קצת חלש אבל אולי אני טועה בגלל חוסר ידע... כמה אפשורויות שבדקתי: http://www.ebay.com/itm/10W-E27-RGB-LED-Light-Lamp-Bulb-Spotlight-85-265V-Remote-Control-/280779456722?pt=AU_Lighting_Fans&hash=item415fc280d2 http://www.ebay.com/itm/Bright-Remote-Control-Color-Temperature-Adjustable-9W-E27-LED-Light-Bulb-Lamp-/270848263363?pt=UK_Light_Bulbs&hash=item3f0fd084c3 http://www.ebay.com/itm/2-Million-Color-RGB-E27-LED-Flash-Light-Bulb-Remote-Control-/290699642807?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43af0c87b7 מה יותר מומלץ ל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by R0ck,

בעעעע

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by wooper,

חברה אני רשום באתר הרבה שנים, אפילו בפייסבוק אני רשום בכל זאת אני מקבל את ההודעה הזו מידי פעם לעשות לייק בפיסבוק ולחצתי לא להציג אותה איך אפשר למגר את ההודעה הזו ולא לראות אותה יותר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Yehudaa,

לאחרונה מוכר באיביי זיכה אותי בסכום של 25$ על מוצר שהגיע אלי תקול . ראיתי בפאי פאל שהוא אכן זיכה בסכום המבוקש . אבל עברו שישה ימים ועדיין לא ראיתי את הזכוי בכרטיס האשראי או בחשבון הבנק . הכרטיס האשראי שלי הוא של ישראכרט התקשרתי אליהם והם אמרו שהם רואים את הזכוי שנעשה ויש לחכות לעשרה ימי עסקים בשביל שזה יתעדכן בחשבון . האם זה נורמלי שצריך לחכות כל כך הרבה זמן ? מישהו יכול להגיד איך זה אצל חברות אשראי אחרות ?

23. יש ברשותי נגן DVD בסלון שמחובר למערכת סטריאו של הבית . בחדרי ישנם רמקולים של הרקולס ( xps 510 ) וGTXP , לכן חשבתי שאולי כדאי גם לקנות כונן DVD למחשב כדי לנצל את הרמקולים ... או שאני אשמור את הכסף ואחסוך למקרה שהצורב\מסך שעליהם אין אחריות יתקלקלו ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4749279&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 חחחח מסכן היא לא הייתה יכולה להתאפק אז קנתה מחרוזת יהלומים ב-800 ונשאר לה 200 אז קנתה לו 5200 אולטרה במקום מה שהוא ביקש שהוא נתן לה כסף לקנות 6800 אולטרה והסיבה היא ראתה מחרוזת קנתה אחרי זה הלכה ראתה נוידיה ניזכרה שהוא רצה כרטסי של נוידיה ואחרי זה ראתה אולטרה חשבה אהה זה בטוח זה חחח :s07: :silly:

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. http://209.211.248.144/reel-media-fast.html :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים