עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lev-27,

אני אמור להכין דו"ח מעבדה בביוכימיה עם שותף, לצערי הרב. אני שונא כל סוג של שיתוף. אני שונא להיות תלוי באחרים. פעם נוספת צדקתי. השותף חפר לי מספר פעמים "מתי ניפגש להכין את הדו"ח". אמרתי לו אין לי זמן, אני לומד למועד ב', תכין 50%, שלח במייל ואני אכין את החלק השני. חלוקה עבודה הוגנת וצודקת. הוא בתגובה ענה "אני לא יודע מה לעשות". בטח שהוא לא יודע. אני הכנתי במקומו את הדוחות סמסטר א' ועכשיו הוא לא יודע מה עושים ומצפה ממני לעשות את כל העבודה. עכשיו יש לי דילמה. אפשרויות: א. אם אני לא מכין את הדו"ח שנינו מקבלים 0. ב אם אני אכין את הדו"ח לבד הוא יקבל ציון בלי שנאלץ לעשות משהו בשבילו. אין לי כוונה לחזור על הטעות של סמסטר א'. ג. אם אני אכין 50% ואשלח לו במייל הוא יראה את הד…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום כולם! חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו להבין\להעריך כמה שוות הקופסאות סיגריות שיש בידיו (ואם בכלל שוות משהו) כל הקופסאות עדיין בניילון המקורי ובמצב חדש אם זה משנה אלה הקופסאות שיש לו ומאיזה שנה: הנשיא-60, דובק-61, נובלס-58, מונט בלנט- 61, דורון -61, פילטרון- 60, אילון- 58, נשר-60 תודה על כל עזרה שלא תיהיה, אנחנו פשוט מנסים להעריך מה שווי האוסף הזה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by zniibidl,

המפרט בצד... רק דבר אחד מבאס...שכחתי להביא משחה תרמית ולכן רק יום ראשון אני אוכל להרכיב אותו ולסגור עניין..[=

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by compman112,

חזרתי מהוולנד היה מאוד כיף אנשים מדברים על הדיוטי שיש בשדה תעופה שם - אמסטרדם-רוטרדם שהוא זול יפה ענקי ויש שם הכל אז חסכתי את כל הקניות שרציתי בדיוטי פרי בארץ ובאמסטרדם לדיוטי פרי שם נכנסתי אמרתי וואו איזה ענקי פה חיפשתי חנות נעליים...אין...חיפשתי חנות בגדים...יש חנות רק של מבוגרים...הכל זבל שם אין שם כלום חוץ משוקולידם מתנות וחנויות אלקטרוניקה יקרות! :-\

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by בקהאם,

רוצים לקחת שנה הבאה עוד 10 שקל על אגרת הטלויזיה ויהיה מונדיאל "בחינם" כל אלה שלא אכפת להם מכדורגל הולכים לשלם עוד 10 שקל על כלום

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SpLAsH,

רדיו חיזבאללה עלה על התדר או משהו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by RoNeR,

שלום..!! אני סוף סוף אזרח סיימתי צבא והגיע הזמן להתחיל את החיים.. והחלטתי לפתוח עסק זעיר לתיקון ומכירת מחשבים.. לעבוד בנתיים מהבית וללמוד במקביל.. ורציתי לשאול.. מה הקריטריונים לפתיחת חשבון דילר אצל ספקים כמו CDLOG או מור לוי...?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MishaK,

לכל הפריקים ביניכם - the joke is on you HEAVY METAL: The protagonist arrives on a Harley Davidson, kills the dragon, drinks some beers and !&$%s the princess GRIND METAL: The protagonist arrives, screams something completely undecipherable for about 2 minutes and then leaves... POWER METAL: The protagonist arrives riding a white unicorn, escapes from the dragon, saves the princess and they make love in an enchanted forest TRASH METAL: The protagonist arrives, fights the dragon, saves the princes and !&$%s her....... easy and quick FOLK METAL: The protagonist arrives with some friends playing accordions, violins, flutes and many more weird instrumen…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Einklienermench,

אני צריך מידע לגבי משקה אבסנט. ארץ יצור, יבואן רשמי... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tomer_m19,

שלום, יש לי בעיה נרשמתי למגמת קולנוע וראיתי את האנשים במגמה ויש ממש ילדים גרועים... אל תנסו לשכנע אותי ללכת למגמה הזו, עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי בכלל מגמת על כי אם אני עושה מגמת על אני מסיים ביום שלישי ב-7 בערך ואם לא אז ב-3... עכשיו אלה המגמות על- קולנוע מחשבים רפואה הסטוריה אני לא יודע אם כדאי, כי אני חושב שעדיף להשקיע במקצועות האחרים,ואני צריך שיהיה לי זמן לעשות ש.ב. וללמוד למבחנים. וכמו שהזכרתי כל השבוע אני מסיים ב-6 וביום שלישי עם מגמת על אני מסיים ב-7, בלי מגמת על ב- 3. והמגמה שלי זה ביולוגיה ואני כתה י'. מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by askme,

או במילים אחרות, זה רציני כל השטויות האלה בשדה תעופה וה"קונטרה" של בדיקת מסמכים במשרד החוץ ? אשכרה גן ילדים ! לא הגיע הזמן לתת להם על הראש, חרף שיקולים כלכליים ושאר ירקות ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eliranl,

הבקשה בכותרת תודה מראש איזה פרצוף מצחיק זה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. אם נשים רגע את החשיבות ההיסטוריה היהודית של ארץ ישראל בצד...ואת העובדה שתוך כמה שנים נהיה כבר יותר שחומים אבל באמת, איפה הכלכלה הייתה יותר פורחת? לא היינו משתלטים על כל אפריקה והופכים למעצמה הגדולה בתבל???? היינו מביאים מהפכה לאפריקה.... נו מור מדינות עולם שלישי!!! או שהיינו הופכים לאחת כזו? אני צופה נעילה של המודרים ....

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שאאלום. אני מחפש שירים בסגנון של השיר She's Fading של Manilla Road אפילו של אותו האומן, אני לא מכיר הרבה שירים שלהם... תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני אעבור בקרוב על המאמר הזה: http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=655&PcatID=506 יש צורך בשואב חזק יחסית, שישאב כמו שצריך שטיחים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות. אין הכרח בשאיבת מים או בחובט. למישהו יש המלצות במסגרת התקציב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4749279&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 חחחח מסכן היא לא הייתה יכולה להתאפק אז קנתה מחרוזת יהלומים ב-800 ונשאר לה 200 אז קנתה לו 5200 אולטרה במקום מה שהוא ביקש שהוא נתן לה כסף לקנות 6800 אולטרה והסיבה היא ראתה מחרוזת קנתה אחרי זה הלכה ראתה נוידיה ניזכרה שהוא רצה כרטסי של נוידיה ואחרי זה ראתה אולטרה חשבה אהה זה בטוח זה חחח :s07: :silly:

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קיבלתי היום בדואר מכתב מהצבא עם זימון ל''מקצועות טכניים'' הבנתי כבר שזה קדצ' וכל זה.. על מה מדובר בידיוק? כדאי לי לברוח מזה כמו מאש או ללכת ולראות מה בידיוק הם מציעים? אשמח לחוות דעת.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום. רציתי לדעת על איזה אתרי חומרה אתם ממליצים מחו"ל. אני רוצה לקנות 3 מאוררים 120mm של nexus (שכמובן לא מוכרים בארץ), וספק כוח של tagan easycon (כנ"ל) יש אתרים מחו"ל שהתנסתם בהם שמוכרים את החברות הנ"ל? אם לא על איזה אתרים כללים של חומרת מחשבים אתם ממליצים. ד.א אני חדש פה ולא ידעתי בדיוק תחת איזה פורום לפרסם את המודעה,מקווה שאני במקום הנכון. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by CrossFire,

יש לי כמה שאלות שרציתי לדעת בקשר לתיכון הולץ שבת"א: 1). האם זה תיכון בעל רמה לימודית כמו כל התיכונים? 2). האם מבחני הקבלה שם הם קלים או קשים? 3). האם שווה ללכת לשם? (תיכון טוב או לא טוב) אל תגידו לי שזה לא שווה בגלל: יום ארוך או תספורת וכד'.... נא להיות רציני!!! (אלה הם השאלות של אחי שעולה שנה הבאה לכתה י')

20. Started by jokoono,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש המלצות לפלאפון חדש חשבתי על ה-nec n411i אבל אי אפשר לקנות אותו כ-טוקמן ואני מחפש טוקמן אני מחפש פלאפון איכותי שיהיה בו mp3 ומצלמה איכותית ושיהיה עם פומית תודה רבה לכל העוזרים. חשוב לציין שלא חשוב לי איזה חברה חברים לא משנה איזה כל דבר התקבל.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אני קורא עיתונים באינטרנט ומגיב דרך פיסבוק לכתבות 1. שמתי לב שזה תגובות שאני רואה רק בדפדפן שאני משתמש ולא אקספלורר או מוזילה , למה ? 2. אני חייב להיות מחובר בפייסבוק לראות תגובות שכתבתי בדפדפן 3. אני לא יודע אם אחרים רואים את התגובות ויש לי הרגשה שאני עונה לכתבות ורק אני רואה אותם ואף אחד לא רואה . האם יתכן שתגובות ב- YNET ,גלובס לא נראות לאנשים אחרים ???

23. אני בתיכון של ארגון המורים...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מחפש כיסא מנהלים טוב ואיכותי במחיר נורמלי . אני מודע למחירים הגבוהים ו1000-1500 שקל בא בחשבון עדיף פשוט קצת יותר זול אם אפשר ... איפה אפשר למצוא חנויות לא רוצחות כמו אופיס דיפו?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by napoleon45,

https://m.ynet.co.il/Articles/5592742#autoplay אם כי די בודדים .....

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים