עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Domovoi,

digidi check dis out http://www.liveleak.com/view?i=d7f_1251647278

2. Started by בני סלע,

גלשתי באינטרנט ומצאתי תמונות של יצור מוזר...באתר כתוב שזה חייזר,או סוג של פרה...מה לדעתכם הדבר הזה? מפחיד קצת....לא? :-X [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אתה מאמינים בחייזרים? כאשר שאני רואה את התוכנית תיקים באפלה יש לי מחשבה שהכול בולשיט, וגם ככה לא נראה כל העניין של החייזרים, רק איזה טריק לעבוד על אנשים כמונו. לדוגמא: מכירים את שדות החקלאות שבתמיד מראים לנו שיש שם מין עיגולים ענקים על השדה, זה כל העסק: יש בארה'ב קט של אנשים שחושבים שחייזים קימים ולכן הם מתגנבים לשדות, הם באים עם שרטוט של הציור, וגם יש להם ציוד מיוחד לזה, וככה כל לילה הם עושים את זה, במאי הסרטים הלתהבו מהקטע ועשו מזה יענו חייזרים באמת עושים את זה, והאנשים העלה שמאמינים בחייזרים רק מקבלים כסף, מכך שהם עושים אותנו טיפשים, ומעדיפים להשאיר את הסוד הזה בשקט. ותכתבו מה אתם חושבים על חייזרים.

• 137 תגובות
    • 9k צפיות
  4. http://www.netdisaster.com/go.php?url=http://www.hwzone.co.il/&mode=ufo ולמי שסתם בא לו להרוס אתרים... http://www.netdisaster.com/

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  5. בעשר שנים האחרונות הנושא של קיום חיים מחוץ לכדור הארץ עלה שוב ושוב לכותרות בשלל תוכניות. כיום יש המון סברות לקיומם של חוצונים,יש כאלה שסוברים שאותם חוצונים ביקרו אותנו עבר וחוזרים לבקר אותנו שוב,יש הסבורים שבכלל אלו בני אדם מן העתיד ועוד ועוד... לאחרונה חשבתי,שאם נניח באמת שחלק מן החוצונים הללו חיו לצידנו בעת העתיקה,(משם יכול להיגזר גם המושג של האלוהות שהיא בעצם סוג של ניסיון שלהם להטיל עלינו מרות),הרי שחלק מהם התיישבו פה במרוחק מאיתנו וניצלו את משאבי הטבע שלנו בהתאם. עכשיו אין שום זכר משום מה להתיישבות חייזרית,ייתכן והם התיישבו ביבשת אטלנטיס הידוע. אם נניח שהם באמת חיו פה,ייתכן שאם השנים אותם מושבות של חוצונים ניתקו את הקשר שלהם עם כוכב האם שלהם(אם היה להם בכלל). עכשי…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by MiniMizer,

לאחרונה נחשפתי לנושא מסוים, נושא שקצת קשה להסביר אותו... מין תאוריה מסוימת כזאת, שאם היא נכונה, אז בעוד כשנה, אנחנו נהיה מתים (רובנו לפחות). מדובר בNibiru, זהו כוכב המהווה את הכוכב העשירי של מערכת השמש (שמעתם נכון). הוא משלים סיבוב אחד סביב השמש בפרק זמן של כ3,600 שנים. באביב 2003 הוא אמור לעבור בין השמש לבין כדור הארץ. הכוכב גדול כמעט פי 5 מכדור הארץ, מסתו גדולה כמעט פי 25 ממסתו של כדור הארץ והוא צפוף פי מאה. עפ"י נתונים אלו, ההערכה היא כי ההשפעות המגנטיות של ההתקרבות שלו אל כוכב מסוים יחלו כ7 שנים לפני שהוא חולף על פני אותו כוכב. מתי התחילה ההתחממות הגלובלית? מתי החלה התופעה הנקראת אל-ניניו? רעידות אדמה חזקות מאוד (טורקיה למשל), שטפונות? 1995-1996 7 שנים לפני שנת 2003. …

• 57 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. Started by ff10,

התקבלתי לקד"צ טכני בחיל החימוש (אופטיקה) תגידו לי מה אתם יודעים על חייל החימוש ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by MishaK,

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by YTZ,

שלום, התעוררתי לפני מס שעות בתחושת קור איימים, כל השרירים תפוסים, כאב ראש מטורף ובחילות, בדקתי טמפ׳ והיא היתה 39.3 מעלות צלזיוס. רצתי לשירותים והפעלתי את המים על חמים מאוד כי הרגשתי שאני עומד לקפוא למוות והייתי שם משהו כמו 20 דקות... הערתי את ההורים והם הפעילו חימום (בבאר שבע, בקיץ?!) והתכסתי בשמיכת פוך..לקחתי 2 דקסמול אבל הקאתי כמה פעמים והם לא נספגו בגוף. אני מרגיש נורא נורא חלש ולא יכול אפילו לקום מהמיטה, את ההודעה כתבתי דרך הפלאפון מחר אני אמור לחזור לבסיס ונשאר לי בקושי 3 שעות שינה שאני בספק שאצליח להרדם, מה עושים במצב כזה? ביקור רופא כבר סגור ותכלס אין מצב שאני יוצא מהמיטה כי אני מאבד שליטה על הרגליים מרוב קור... להודיע למפקד שלי זה ברור, אבל בלי דיעה של גוף צבאי אנ…

• 28 תגובות
    • 12.2k צפיות
  10. Started by Wiz01,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, מקווה שהימרתי נכון. השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני מחפש עבודה בתחום המחשבים הכללי. בין אם בתיכנות פשוט, ניהול רשתות או סתם תמיכה טכנית (כשזו האופציה האחרונה). הבעיה מתחילה עכשיו ופה אני צריך את עזרתם.. הידע המועט שצברתי לפני הצבא (קצת מעבר ל-10 יח"ל שלמדתי בתיכון) די נשכח. לכן אני מחפש עבודה שכוללת הכשרה כלשהי, קורס כלשהו...האם מישהו מכיר עבודות כאלו? הדבר הקרוב ביותר שאני מצאתי הוא תמיכה טכנית בחברות האינטרנט השונות, וכמו שציינתי מעל זו האופציה האחרונה- השכר ממש נמוך. טיפה חפרתי, השורה התחתונה היא שלא בראש שלי למלצר עכשיו בשביל לממן את הטיול... אני רוצה לעשות כסף טוב מישיבה מול המחשב. המלצות כלשהן?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Andrey22,

אז ככה השתחררתי ואין לי ממש נסיון בתחום שאלמד באוניברסיטה באוקטובר (מדעי המחשב) ואני לומד כרגע לפסיכומטרי לכן אני פנוי ל-5 שעות ביום,בלשכת התעסוקה אמרו לי שלא יכולים למצוא לי עבודה כזאת עם שעות מצומצמות,חשבתי לחפש עבודה בתחום המחשבים או אלקטרוניקה,איפה לחפש והאם עליי ללמוד קורס כלשהו ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  12. שלום, אנסח את השאלה שלי בצורה ברורה יותר: ביום ה"re-גיוס" שלי, אני מניח שאוכל לדלג על כמה תחנות, כגון צילום שיניים, פתיחת חשבון בנק, הנפקת דיסקית [למרות שלדעתי חבל כשיש אפשרות לאחת נוספת לרזרבה] וכו'. כמובן, שאצטך להשלים את החסר: זוג נעליים נוסף, צ'ימידן במקום קיטבג, וכמה פריטים נוספים. האם זה המצב? מצד שני, אם אפעל אחרת, ואתנהג כאילו אני כשאר המתגייסים הטריים, האם אוכל "לעקוץ" את כל הדברים שקיבלתי ביום הגיוס המקורי שלי [3 זוגות מדים ושאר הפריטים]? אשמח לטיפ איך לפעול, ואם יש מישהו שעבר את זה, במיוחד לשמוע את דעתו על-סמך נסיונו.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  13. שלום! עברתי צו ראשון בתחילת ספטמבר, שם נעשו לי כל הבדיקות הרפואיות (נישלחתי לשלוש לפחות, את כולן הרופאה שמרכיבה את הפרופיל "אישרה") ועקב בעייה טכנית בבסיס שם לא יכלתי לעבור ריאיון אישי היום מתקשר אלי חייל מהבסיס, בלי להזדהות אומר שאני צריך להגיע ב11.10 לבדיקת ראייה אצל אופטמטריסט ולסיים עם תהליך הצו הראשון אמרתי שאיני יכול, יש לי פסיכומטרי באותו יום ואז התחיל "מחר יכול? מחרתיים יכול?" לעיניין- נאמר לי שאני חייב לסיים עם הליכי הצו הראשון עד לפני סוף סוכות, פשוט חייב. לא ממש פירטו לי מה יהיה אם לא אוכל אני באמת חייב לסיים את כל הליכי הצו עד סוף סוכות?? יש לי ממה לחשוש אם לא? לא ניראה לי שאני צריך להתחיל לעשות שמיניות באוויר אם צה"ל שכח ממני וניזכר בי כשיש לי תקופה עמוסה, לא…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Nahum2,

איפה אני יכול לקבל טיפול רפואי? אני בראשל"צ כרגע. אני לא מצליח למצוא

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by shuy,

בוא אני אסדר לך אותם. קרדיט: http://dontsmile.info/

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by Spiderpaz,

יש לי אחות בת יותר מ20 שנה באנגליה והיא לומדת ביזנס. היא קיבלה פטור על סמך שהיא דתייה, היא לא חרדית אבל גם לא חילונית. בחיים שלה היא לא עבדה בשבת אוכלת כשר עושה צום וכולי ואני בן 13 ואני רוצה ללמוד באוניברסיטת לומה-לינדה בUS משהו כזה, אבל אני לא רוצה להיות משתמט! אי לא בדיוק ספורטיבי (שמנמן) והראש עובד יותר טוב מזוג הפולקע שלי ויש מצב אני אביא יותר תועלת למדינה בתור סטנלי פישר הבא\סטיבן הוקינג אבל אני חייב לדעת האם אני אחשב כמשתמט כי אני רוצה שקט בראש ובלב (טכנית רק במוח :nutty: )

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by andromedaZ7,

שלום לכולכם הייתי מעוניין לדעת את הTOP 5 בחילות אוויר בעולם לדעתם.כמובן שהדירוג צריך להיות מבוסס על ציוד,כמות ציוד ואימון וכמובן שפירוט יהיה מצויין למה דעתם זו או אחרת ! מקווה לדיון איכותי

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by M.G.,

שלום לכולם! איפה אני יכול למצוא סרטונים, או לפחות רשימה של החיילים - מצטייני הנשיא להשנה? הטקס נערך אתמול, ביום העצמאות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש ממש חשוב!!! מי שמוצא, שישלח לינק! תודה!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by rtr,

בעקבות תארד הוותיקים אני רואה שיש מיספר גדול של מישתמשים שהם בשירות צבאי פעיל.. אז בוא ניראה מי הם. תגיבו פה תנו פירוט קל על תפקידכם .. רק סדירים!! לא כאלה שיתגיסו בקרוב ! לא כאלה שסיימו שירות! לא כאלה שכרגע בשירות מילואים ובאים ליצחוק על צעירותינו שם: עידן תפקיד: לא עקרוני, מישתנה כל שבועים.. בסיס: בא"פ אליקים פז"מ : 13 חודש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. http://www.supersite.co.il/manzur/elmakais.mp3

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by Asafalfa,

צריך לבצע שינוי בחקיקה ובשביל לעשות את זה צריכים אותנו ! http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=2061 אנשים חתמו על העצומה !... כדי לעצור את כל הגנבים רוצחים וכל הזבל שקורה כאן במדינה הזו !... ( וכל זה כדי שלא נראה לא את חיים הכט או שידור חוקר כל פעם עם סיפורים אחרים שפשוט קשה לראות !...)

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  23. סקר קטן שאני עושה. איך הולך אצלכם העניין של כסף, נגיד לבילויים (מועדון, סרט, אוכל מהיר, יציאות וכו`) ולדברים גדולים (תחביבים למי שיש, משחק, הדיסק החדש של.. , מודינג, הופעה של.. וכו`). אתם מקבלים מההורים תקציב שבועי/חודשי, או הכל מחסכונות שצוברים בימי הולדת וכו`, או אולי מבקשים כל פעם מההורים כשצריך, אולי עובדים (ואני לא מדבר רק על החופש)? בקיצור, איך אתם מממנים את חיי הנוער שלכם?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by miki16,

מה זה חיישן מהירות שמעתי שייש דבר כזה במאורר או במארז לא זוכר.. משהו יכול להסביר לי..?

25. Started by XCG120,

רציתי לשאול ברצוני לקנות חיישן תנועה ,שכאשר הוא מזהה תנועה הוא שולח SMS לסלולרי, השאלה שלי איך זה פועל בדיוק מה אני שם כול SIM ואז הוא שולח לי SMS ,במקרה של תנועה או שצריך שיהיה קו פעיל בSIM מה הפרוצדורה? . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.