כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
זה הפורום שנראה לי הכי מתאים, אם לא אז תעבירו, בבקשה לא לצעוק עלי לא הייתי פה הרבה זמן... בכל מקרה אני מחפש אתר שיתן לי מידע על עזרה ראשונה וזיהוי מקרים של התייבשות, שפשפת (כן שפשפת) ועוד כל מיני דברים שיכולים לקרות שיוצאים לטיול. יש סיכוי שיש אתר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלחו לי את זה באיי מייל זה הרג אותי מצחוק..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לארץ? היי, כשאני נכנס לסל הקניות כדי לשלם אני רואה שכל/רוב המוכרים לא שולחים לישראל- האם יש לי אפשרות כלשהי לתקשר איתם ולבקש לשלוח? והאם בכלל יש טעם? (מדובר בבגדים, אביזרים וכדומה). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש קורסים שצריך בשבילם קדם - קורסים אחרים שצריך לעשות לפני הקורס הזה למשל בשביל חדו"א 2 צריך כמובן חדו"א 1... אבל בשביל עיבוד תמונה צריך חדו"א 1 חדו"א 2 תכנון וניתוח אלגוריתמים ועוד השאלה אם באמת צריך או שזה בגדר המלצה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חומה אנושית חומה נשית :lol: :lol: :lol:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ועוד כמה חברה מסיימים יב' .... עוד עחודשיים מיתגייסים!!! לכן החלטנו שאנחנו טסים לחול לטיול קצר של 7 ימים!!!... בפנינו עומדות כמה אפשרויות מענינות... 1) רודוס 2) קוס 3) אנטליה מי שיהיה או מכיר שיגיד לאן יותר כדי.... ושלא היה משעמן לציעירים משועממים!!!....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גיסתי הפתיעה את הבן שלה לבר מיצווה שהופיע על המון מסכי פלזמות בארוע עצמו... בבקשה הצביעו והשפיעו.. מגיע לה. http://www.sendsong.com/songlist/clip-view.php?return=1&clipid=55&clip_type=
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כרטיס מסך 8800GT של LEADTEK שהפך תקול הכרטיס נקנה בחנות קליק מחשבים היבואן לייף פשט את הרגל ואין אפשרות להחליף/ לתקן מישהו נתקל בסיטואציה דומה? מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש מקום (ליסינג פרטי \ ביטוח \ שירות מוסכים) כזה שדואג לרכב פרטי בדומה לליסינג מחברה, כלומר אם יש תקלה/טיפול/טסט אז לוקחים בבוקר את הרכב למוסך ומחזירים בצהריים. אני מתכוון לשירות כזה בו משלמים עליו כל חודש סכום קבוע ולא עבור כל שירות בנפרד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שמכיר מהצבא או מטיולים לחו"ל קם אתר אינטרנט למשחק האגדי יניב!! אפשר לשחק עם שחקנים ברשת בכיף ומהר :smile1: www.yanivgame.com למי שלא מכיר את המשחק ממולץ לנסות אבל רק שתדעו שזה ממכר, שלא תגידו שלא אמרתי לכם ;D הנה הוראות לאיך משחקים יניב: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%91_%28%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%29
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי מבת דודה שלי כמו מין קופסה כזאת בגודל של אייפון שבאחד הצדדים שלה יש חיבור לכבל USB ובצד השני 4 פיצולים של חיבור USB גם , מעליו יש כמו משענת כזאת שיש לפלאפונים שנפתחת שלוחצים על אחד הכפתורים , אני לא מבין למה זה משמש , חשבתי על מפצל USB אבל מה זה ה"משענת" הזאת? יש לציין שרשום על המכשיר הטכנולוגי הזה powerDisne Poe Systems from microseml The Power to connect ניסיתי להכנס לאתר ולמצוא את הדגם הזה כדי להראות לכם מה זה בתמונה , אבל לא מצאתי , ואין לי איך לצלם את זה. תודה רבה. התמונות בהודעה ה-7 למטה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, איך אני משנה את המפרט מחשב שלי בצד בצורה יפה, עם כל קטגורייה (מעבד לוח אם וכו') מובלט והשאר לא, כמו כן בצבעים.. איך שיהיה מיושר לצד שמאל, וגם איך אני יכול להוסיף תמונה למפרט. כי אני רואה שלחלק מהמשתמשים פה זה ערוך בצורה כזאת וזה מאוד יפה ומסודר. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס אשראי של ישראכרט והייתי רוצה להתחיל להשתמש בו, אך אני קצת חושש מאחר וגם שמעתי הרבה סיפורים לא כל כך טובים לגבי זה. 1. הייתי רוצה לדעת אילו תוכנות פעולות אני צריך להפעיל על המחשב שלי קודם כל על מנת להגן על המחשב שלי? 2. הייתי רוצה לדעת מה עלי לחפש באתר ממנו אני מתכוון לקנות על מנת לוודאות שהאתר (א) מאובטח ו(ב)בטוח לשימוש? 3. כל דבר אחר שלא חשבתי עליו אבל יוכל להועיל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני לא יודע מה לעשות עם המחשב הישן, המפרט שלו הוא INTEL E8400 KINGSTON DDR2 4X1GB RAM GIGABYTE DS3L P35 500GB WD GEFORCE 8800GTS CM590 וספק ג'נרי חשבתי לקחת ממנו את ה500GB שיהיה כעוד מקום לאחסון קבצים במחשב חדש בנוסף ל 1TB שקניתי עם המחשב החדש, ולקחת את הכרטיס מסך שישמש ככרטיס PHYSX במחשב החדש, מכיוון שהמחשב החדש הוא עם HD6870 CF, או שאני יכול למכור אותו לחבר ב 1100 שקל, לקנות SSD 80GB ועוד ישאר לי כ 300-400 שקל בצד. מה אתם הייתם עושים במקומי? כל אחד מציע לי משהו אחר, אני כבר לא יודע מה לעשות. הבעיה זה שיש כולה 3 משחקים כרגע עם PHYSX שאני מתכוון לשחק בהם בכלל, אם היה תמיכה יותר גדולה לפיזיקס הייתי הולך על האפשרות הזאת בלי לחשוב..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי וואצ'ר לפסיכומטרי מהצבא (1,200 ש"ח דמי השתתפות עצמית) והחלטתי לממש אותו בלחמן. (הצבא עובד רק עם לחמן ואנקורי) ביום שישי התחיל הקורס. אחרי שהסתיימה חלוקת הספרים, המדריכה חילקה לנו מבחן דיאגנוסטיקה, שמטרתו להראות למדריכה באיזה רמה נמצא כל תלמיד ומה הם הנושאים עליהם היא צריכה לשים דגש. התרגילים במבחן היו במתכונת פסיכומטרי בהיקף מצומצם. (פרק אנגלית, חשיבה כמותית וחשיבה מילולית) אחרי המבחן התחיל השיעור הראשון. כן, אני יודע שעדיין מקודם לשפוט, אבל קיבלתי את הרשום שלא מספרים בקורס שום דבר שלא הייתי מגלה בלמידה עצמית. אתן הסבר על כל פרק: אנגלית - או שאתה יודע או שאתה לא. אם תלמיד מגיע לקורס ללא ידע בסיסי באנגלית מפגש בשבוע במשך שלושה חודשים כמעט ולא ישפר את המצב. חשיבה …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן היום זה יום של שמחה ומחר גיוס מה אני יכול להגיד :-X למי שרוצה לדעת אני מתגייס לתוחנים ויש לי פרופיל 82.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי נגן DVD בסלון שמחובר למערכת סטריאו של הבית . בחדרי ישנם רמקולים של הרקולס ( xps 510 ) וGTXP , לכן חשבתי שאולי כדאי גם לקנות כונן DVD למחשב כדי לנצל את הרמקולים ... או שאני אשמור את הכסף ואחסוך למקרה שהצורב\מסך שעליהם אין אחריות יתקלקלו ? תודה מראש
-
http://www.i-doser.com/ אני אישית עדיין לא ניסיתי ... העברתי לפלאפון קוק וגז צחוק אם אתם רוצים בואו לתרום לדיון אם זה אפשרי ב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=309993
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
של HBO יש מצב סידרה טובה ? אבל אין על הסופרנוס ואוז אלה הסדרות הכי טובות שיש
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים בעוד שלושה ימים ישנה בגרות במחשבים. אני עושה 2 יחידות אחרונות פסקל. עכשיו בקטע של העיצוב תוכנה עקב מורה מטומטמת שלא לימדה כלום שנה שלמה ועוד כמה סיבות לא למדנו כמעט רשימה ומחסנית. אפשר לקבל מדריך לימוד כיצד ללמוד ולפתור תרגילים ברשימה. אין לי מושג איך כל הקטע פועל מאיפה להתחיל. את הפעולות אני מכיר הבעיה היא היישום. זה פשוט לא מובן. אם יש לכם מדריכים טובים ללימוד העניין הם יתקבלו בברכה. אני צריך עזרה בעיקר במחסנית ורשימה (50% מהבגרות). תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר ראינו כמה וכמה כונני אחסון מתקדמים שמתיימרים לקרוץ לקהל חובבי הגיימינג - אבל המותג Apacer ללא ספק לוקח את כל הקופה עם ה-PT920 Commando החדש שלו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
למי שיזמין לי את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=190295447791 אני מוכן לתת לו פלאפון samsung f480 חדש שנקנה מלפני פחות מחודש במצב חדש ללא שריטה עם כל הכבלים, החוברות והקופסה .
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך בשביל חשבון עם כרטיס אשראי בינלאומי? (VISTA או MASTERCARD שיעבדו עם פאייפאל) אני כרגע כבר בן 18 ויש לי סתם בכרטיס כספומט של לאומי שרשום עליו "חייל" בשביל להוציא כסף מהחשבון (החשבון שלי בלאומי). הייתי מעדיף כרטיס שיעבוד עם פאייפאל אבל עוד לא ביררתי את התנאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-