עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by compman112,

מה התאריך שחג המולד מתחיל? ויורדים מחירים בחו'''ל עקב החג? (מחירים של מוצרי מחשב)

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by ToMuSH,

אני לפני גיל 18, יש לי תאריך גיוס ליולי 2010, וקיבלתי בינתיים זימונים לעתודה, גאמ"א וחובלים/צוללות. יש לי פרופיל 82 בגלל פלטפוס. זה יכול להישמע דיי מגוחך ושאלה של ילד קטן, אבל אני באמת שואף להיות בתפקיד במוסד/שב"כ, משהו מסווג כזה. יש לי את היכולת, אני יודע שיש לי, לא סתם הייתי שואל. בקיצור, למי אני פונה? לאן אני הולך? ובבקשה מכם, תהיו רציניים.

• 16 תגובות
    • 7.5k צפיות
  3. לא כל כך הבנתי את השיחה בסוף הסרט עם רוברט דה נירו מישהו יכול להסביר בבקשה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by fuck off,

זו בירה ממש מגניבה ששתינו בפולין עם חברים. ככה זה ניראה. זו בירה בטעם תפוחים, מישהו ראה כזה בארץ? יודעים איפה לקנות? משהו?

5. Started by gshhar,

אני רוצה לברר איזה משהו על החברה. תודה.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by Proww,

אני מעונין לרכוש קורקינט חשמלי טוב, שיספיק להסיע אותי למקומות. אני מחפש משהו עד 20 קילומטרים, מהיר וכמובן בטיחותי. כאשר אני בא לרכוש, מה צריך לשאול? על מה צריך להסתכל? אשמח גם אם תמליצו לי על דברים טובים שאתם מכירים. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. יש ברשותי נגן נייד אמפי3 , 512 מגה .. השאלה היא האם יש אפשרות לשפר לזיכרון בנפח ג'יגה? תודה.

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

אני רוצה לעשות תואר/לבחור במגלמה של חשמל, אבל לא חשמל תאוריתי אלה חשמל מעשי, ממש לבנות דברים וגם שאני ידע איך לעשות אותם... ואבל איך קוראים לזה?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by RayZ,

אני ממש אוטוטו בן 18, עם תאריך גיוס לעוד שנה שהולך להדחות ומחפש עבודה כבר הרבה מאוד זמן וזה לא ממש הולך. זה כבר ניהיה די קריטי עבורי למצוא עבודה כי יש כמה דברים שאני צריך לממן וחלק מהם הכרחיים. חיפשתי בכל מיני מקומות, אמרתי לעצמי שאני מוכן לטחון משמרות כלשהן מהבוקר עד הלילה תמורת סכומים נאים או לפחות עבודה. ניסיתי בכל מיני מקומות, גם בכל מיני חנויות מחשבים ידועות או לא ידועות ואף אחד שם לא צריך עובדים. די מייאש. אנשים, עזרה. יש לכם הצעות כלשהן או שאתם מכירים מקומות כלשהם שמחפשים עובדים? (אם זה בתחום המחשבים זה בכלל מעולה) בכל האזור שסובב לנתניה כולל תל אביב, ובמיוחד כפר סבא והאזור כי יש לי אפשרות להגיע לשם כל יום וגם לחזור בערב בחינם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. סתם פרוייקט של כמה פינים מטורפים שרצו לעשות פרודיה, על מד"ב זה לקח להם דיי הרבה זמן, סרט הוסרט עם תקציב אפסי ושוב דבר חוץ מהזמן שאנשים תרמו. אבל האפקטים שלהם לא מביישים אפקטים של סרטי מד"ב הוליוודיים מהשנים האחרונות, פשוט מטורף מה שהם עשו, וזה בלי אלפי שעות רינודר על חוות שרתים... http://www.starwreck.com פשוט תסתכלו את הpreview האפקטים שמה מטורפים חבל רק שזה בפינית או מה שזה לא יהיה, למה הרעיון דווקא מאוד מצחיק(שליט מגלומן מהיקום של מסע בין כוכבים שרוצה לכבוש את היקום של BAB5)...

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by צוות האתר,

לכתבה

12. Started by BetZeFer,

מה לעשות שאנחנו בני אדם עצובים ושמחים לפעמים באותו הזמן,החיים עוברים כלכך מהר שפתאום בום! אתה זקן. קיץ חורף וסתיו הכול אותו הדבר בכל עונה אתה מרגיש דומה כאילו שדבר לא משתנה,עם הזמן שמגיע והיום שאתה חולם ברקיע אתה מנסה לפתח חלומות שמחים ומיוחדים שאין עוד לאף אחד. אל תברח ואל תנסה ללכת למקום בו הכול סגור וכל הזמן בו שלכת,תחפש את האור ואולי תמצא משהו טוב. לפעמים אתה מחפש את החברים הטובים שלך אבל בעצם חלק מהם דופקים אותך,אתה רץ ממקום למקום בתקווה ששמרו לך שם מקום ואולי מישהו ירצה לחלוק איתך סוד. תמיד אתה נרגש מנסה להראות ביטחון שבעצם אתה בלב שבור לרסיסים כמו חלון שנפלו עליו טילים. לעולם אל תסתכל על העבר כי בטח שם תמצא רק חרא שאף אחד לא ירצה לראות עוד הפעם שוב ובטח שלא את המיל…

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Mesatla,

14. אין לי נסיון (כמעט) בנושא, והייתי שמח ללמוד - מה המקומות שמהם אתם מזמינים חלקי מחשב מחו"ל, ושיש לכם נסיון חיובי איתם? אני את כל ההזמנות שלי עד עכשיו עשיתי מ-eBay - שלשה כרטיסי מסך שמכולם הייתי מרוצה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. השדרוג ל-12MBIT נושא פרות.

16. Started by DXT,

אומרים בלאט לעזאזל!!! :asthanos: :AR15: :AR15: :bash:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shmel,

http://2jk.org/english/?p=153 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785439,00.html וכמובן http://2jk.org/praxis/?p=2356

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  18. Started by e-Pit@m,

כמו לדוגמא הגלגול הקודם של hwzone וכו'.. זה פורסם מעל גבי הפורום בעבר ואני לא מוצא את האתר הזה. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  19. Started by ORANGEJUICED,

ערפאת הולך למותתת ??? לבכות או לצחוק?!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. הצבא מתקרב ואיפה אתם/ן תרצו להיות בו כשיגיע זמנכם? חלק פה עברו את זה כבר אבל רובנו עדיין לא אז תתחילו להצביע ולהגיב!

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  21. לא רוצה להתעסק עם תוכנה. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  22. תודה

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by orenr1989,

שלום רב אחרי שנים של אי עשיית ספורט ומצב גופני ירוד שנהיה במשך השנים רציתי לשאול לאיזה איש מקצוע לפנות בנושא אשמח לקבל תשובה דוד

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. Started by musari,

המתח עבודה זה 1.2 וולט, המתח של האנודה זה 0.87- וולט. המתח של הקתודה יהיה גדול מ0.33 קטן או שווה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים