כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
כותרת
-
- 9 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום אני מתמיין לעתודה בכימיה לא למדתי 5 יחידות פיזיקה בתיכון והאפשרויות שלי הם ככה: לעשות קורס הכנה בקיץ ברמה של 4 יחידות או קורס הכנה בקיץ ברמה של 5 יחידות הבנתי שבאוניברסיטה עצמה עוברים על החומר במרוכז במשך שבועיים וסוגרים פינות...אז האוניברסיטה ממליצה לקחת את הקורס של "רמות" בקיץ.. מה דעתכם? מה כדאי לקחת? 4 או 5? אני פונה לכל מי שבעתודה או באוניברסיטה במקצועות מדעיים כמו כימיה ביולוגיה ורפואה, שם צריך את זה כבסיס ו\או לא למד פיזיקה בתיכון... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תודה על ההשתתפות - הכנתי סקר זה כדי לראות עד כמה בישראל אוהבים פפסי, הכוונה שבארץ זה לא הולך כל כך טוב כמו בחו"ל - ששם קוקה קולה מתחרה מאד חזק בפפסי... שוב, תודה רבה ויום טוב!
-
- 89 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
חג שמח לכולם . אני מחפש תיק גב לנייד לא משהו גדול וזועק אלא ו קטן ואיכותי . יש איזה חנות טובה באיזור המרכז שמישהו יכול להמליץ עליה? אני מחפש משהו באיזור 200 ש"ח . אשמח לעזרה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אשמח להצעות אתר קיים/אתר שירד/ מערכת שהכנתםכל דבר saarphone@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני שוקל לעשות טיול כזה איפ]ה שהוא בצפון (כינרת, גליל חרמון..) מישהו עשה ויכול לתת טיפים? אני מעוניין כמה שיותר בזול עם המשפחה בלבד (אבא, אמא, 2 אחים) ולא רוצה לצאת בקבוצה עם עוד אנשים שאני לא מכיר. מה האזור הכי יפה בצפון? מה ההבדל בין טיול גיפים וטרקטורונים? מה עדיף? ישחברה מומלצת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד שפה חדשה. אני מתלבט בין השפות האלה: גרמנית, צרפתית או איטלקית. כמובן המלצות לשפות אחרות גם באות בחשבון.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה על HD. סרטי הHD למיניהם מוצגים במסכי ה LCD(טלוויזיה) באיכות גובהה. אבל גם במסכי מחשב CRT אפשר להפעיל סרטי HD באיכות גבוהה. אז למה אומרים שסרטי HD הם רק למסכי LCD (טלוויזיה)? יש הבדל באיכות בין הצגת הסרט במסך מחשב(מסך CRT) לבין הצגת הסרט בטלוויזית LCD?
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יכול להיות שאני ימצא עבודה שדורשת בעיקר סתם לפרמט מחשב, להתקין עליו כרטיס DVR ולהגדיר את כל מה שצריך. לפני שאי קופץ לחפיפה, יש פה מישהו עם ניסיון עם כרטיסי DVR שיכול לתת איזה טיפ, או להעלות תקלות נפוצות, או להסביר את תהליך ההגדרה ? סתם שאני יבוא מוכן. ד"א, לא מצאתי פורום מתאים אז תעבירו את זה לאיפה שאתם חושבים שמתאים
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
או'קי , חבר של ההורים , מחפש לקנות טלויזיה פלאזמה . הוא אמר לי שאם אני אמצא לו את הדגם הזה , להזמין מהאינטרנט (רצוי מחול בגלל המחירים) הוא יביא לי 1000 שקל. זה דיי דחוף , ורציני. החברה היא של פיוניר , הדגם הוא : 50inch PDP-505PE ומגיע עם זה גם רסיבר , או טיונר , לא יודע מה זה הדגם שלו הוא PDP-R05E אני ממש יודה לכם (וגם הכיס שלי :) אם תצליחו למצוא חנות באינטרנט להזמין את הטלויזיה.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו שמבין/מכיר מישהו שמבין בתחום המזגנים יכול להגיד לי עד כמה גדול הפרש המחירים של המזגנים בין הקיץ לחורף? לדוגמא מזגן 1 כ"ס בזמננו (קיץ) בסביבות 2500 ש"ח כולל התקנה, כמה זה יעלה בחורף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה...שלחתי כרטיס מסך של Gainward לתיקון בטייוואן (ל Gainward עצמם),לא עלה לי כלום חוץ מהמשלוח ששלחתי בדואר רשום,אכשיו קיבלתי מכתב מהמכס שעל מינת לשחרר את החבילה אני צריך להראות ואני מצטט "אם מדובר בטובין מוחזרים אחרי תיקון,חשבון תיקון ומסמכי יצוא". חשבון תיקון? איך יהיה לי חשבון תיקון? אני רק היתכתבתי עם Gainward באימייל. הדברים היחידים שיש לי הם: טופס ה RMA ששם רשום הכרטיס ששלחתי עם המספר הסידורי שלו. חשבונית מהדואר ששלחתי ביום הזה והזה בשעה הזאת והזאת חבילה בדואר רשום ל Gainward טייוואן. וליתר בטחון הידפסתי את כל האימיילים שנכתבו ביני לבין Gainward. האם זה יספיק? -קצת סיפור רקע: רציתי לעשות Bios upgrade לכרטיס ולא הייתי בטוח,אז יצרתי קשר עם Gianward והם אמרו לי בדיו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה לא בא לי טוב רק כשאני חושב על מילואים אני שנה וחצי בצבא משמש כנהג יחידה פרופיל 97 אין לי בעיות גופניות אני רץ מתמיד להישאר בכושר בקיצור אני צריך להוריד פרופיל או שיש למישהו רעיונות אחרים להוציא פטור ממילואים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
http://www.slyck.com/news.php?story=845 (תקראו טוב טוב, מוזכר גם באתר הרשמי של הFBI שנעצרו אנשים בארץ) איפה זה נגמר ? : שיעצרו פשע אמיתי ( לדוגמא מנהיגי הכתות למינהם... ושאר החלאות) ולא כמה חברה שלא מזיקים לאף-אחד ומורידים WAREZ. אז נכווון שהמנכ"ל התורן של MGM ייצטרך לדחות בשנה את הקניה של היאכטה שלו, אבל לפי דעתי זה מחיר הוגן לעומת התמורה הגדולה שהווארז נותנים לכלכלה, ולתרבות. לפי דעתי זה יצא מכלל פרופורציה כל העניין הזה. כנראה מנהלי האולפנים ותעשיית המוזיקה מחפשים סיבה לירידה במכירות ולא רואים שהסיבה היא לא הווארז, אלא התוכן הדל שהם מפיצים. סרט טוב יצליח בקולנוע ולא משנה מה ! קחו לדוגמא את המאטריקס וLOTR SW וכו' שהיו סקרינרים שלהם גם לפני יצאת הסרט. אם יש איכות -…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דן מזל טוב! דן אוהבים אותך! מזל טוב גבר ליום הולדת 16 ושתגיע ל-8800GTX חחח
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, עכשיו הזמנתי שתי בטריות למצלמה מEBAY, לאחר שפתחתי היום חשבונות בEBAY ובPAYPAL. הזמנתי, קיבלתי קבלה מPAYPAL, עכשיו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם המוצר נשלח אליי ומה המצב של המשלוח? 2. כתוב לי שהGROSS הוא מינוס 17$, זה אומר כמובן ששילמתי 17דולר למוכר, אבל אני לא צריך להעביר שום דבר לPAYPAL, נכון? 3. החנות שממנה קניתי שלחה לי מייל עם ההודעה הזאת בסוף: Please send me your shipping address and payment. The following payment methods are accepted: PayPal. מה שלא הבנתי זה שהרי הכנסתי בהזמנה את פרטי התשלום ואת פרטי כתובת המשלוח(תא דואר), אז למה אני צריך לשלוח אליהם עוד פעם? אריאל
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, יש לי בזמן האחרון הרבה זמן פנוי בצבא, ואני רוצה להתחיל ללמוד משהו במחשבים. מאחר ואין שם אינטרנט ואני יוצא חמשושים אז אני גם לא יכול להירשם לשום קורס. האפשרות היחידה שנותרה לי היא ספר. עיכשיו אני מתלבט איזה סוג חומר ללמוד: תכנות, רשתות, עיצוב, וכולה וכולה יש לכם המלצות? ואם יש ספר מסויים אז אשמח לדעת תודה, שחר
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
במהלך שיטוטים ברשת מצאתי את הגלרייה הזאת, אוסף דגמי מכוניות... אגב, תתפלאו כמה שהמכוניות הקטנות האלה יקרות, יכול להגיע ל-50 שקל למכונית הקטנות, הגדולות בכלל נזק כספי... כאן
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מלבד ניקיון וירוסים/תולעים וניקוי של קבצים זמינים. מה עוד יש לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לקראת יום הסיירות, סדרת ניווט, גיבוש וכו' החלטתי שאני צריך שעון. מספיק להסתמך על אחרים שיגידו לי האם עמדנו בזמן ובמשימה! אז מה שעשיתי זה ללכת עם אבא לבחור שעון. WELL, בעל המאה הוא בעל הדעה, וקניתי G-SHOCK שנראה לא רע (אבא רצה לקנות בכלל אדי או סיטיזן, אבל התעקשתי שיהיה גם דיגיטלי כי אני לא מסתדר בכלל עם טיימרים מכאניים). המודל הוא G-313MS-1A, אם זה עוזר למישהו. השעון הוא דיגיטלי ואנלוגי, ויש בו, לפחות ממבט ראשון, את כל מה שאני צריך - סטופר, ספירה לאחור, קל לראות גם בחושך, עמיד ל-200 מטר, ואני חושב שאני אתרגל לעובדה שיושבים לי 60 גרם נוספים על יד שמאל תוך זמן די קצר. השאלה שלי נובעת מהנסיון שיש לי בתחום המחשבים. אם למדתי משהו מההתעסקות ארוכת השנים בנושא, זה שלא כל מה שנרא…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה לשואב אבק קטן, וחשוב יותר שקט. המחיר פחות חשוב, הכל בא בחשבון. אני מגדל שני ארנבים בבית ורעש השואב הקיים מלחיץ אותם מאד, דבר ההופך את השימוש בו ללא רלוונטי. הליכלוך בבית הינו אבק בריצפה ובמספר שטיחים קטנים וכמובן וגם לכלוך ששני השובבים משאירים, שאריות חציר ועלים. שקלתי לקנות שואב רובוטי, אך אני לא בטוח אם הוא יעמוד בעומס. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-