עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by X-_PLOSIVE,

אחלה פורום עומרי אהבתי רק חבל שאין מפרט מחשב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by sAXIn,

אני פשוט רותח מזעם .... פלונטר הזו__ת החליטו לפשוט רגל , ומה 2 ההרד דיסקים הלכו ועוד ביחד ומה עוד על שתיהם יש אחריות !!!! אני פניתי לספקים/יבואנים והם אמרו שאני יכול ללכת לחפש ואני מצטט: "אנו נותנים שירות רק למפיצים(חנויות) ובכלל הם (פלונטר) חייבים לנו הרבה כסף" מה זה קשור אלי ???? , בכל מקרה אלה דיסקים של: IBM 30 GB ושל SEAGATE 60 GB אני כבק לא מדבר על המידע שהלך .... אני חוזר לWESTERN אני חושב .! אם למישהוא יש עצה ממשית אני אודה מאוד.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. טוב,התקשרתי לבזק בין לאומי פעם אחת והוא הספיק להגיד לי שזה משהו בהגדרות האינטרנט או האנטיוירוס(נורטון),התנתק להם הטלפון ונשבר לי מהזמן המתנה. אני נכנס לאינטרנט ומגלה שחצי מהאתרים שלי חסומים,לא פורנו או משהו,אתרים כמו GAMER אפילו. כשאני נכנס אליהם יש מסך X עם כתובת כזאת http://safeweb.bezeqint.net/page.html יש לי בזק בין לאומי.אמא שלי אמרה שהיא התחברה לאיזה מבצע אבל בפירוש לא ביקשה חסימה של שום דבר. הדבר הזה חוסם לי חצי מהאתרים ברשת.איך אפשר לבטל את זה ידנית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yuvalkob,

שלחו לי את זה באיי מייל זה הרג אותי מצחוק..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. GOOGLE מחפש גם בהרבה יותר מקומות.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בואנ'ה, מי שעוקב אחרי העסק שם לב שלאחרונה מפתחים כמות יוצאת דופן של סרטים המבוססים על משחקי מחשב מצליחים. דום 3 נמצא בפיתוח מתקדם והתפקיד הראשי אוכלס ע"י 'דה רוק'. הזכויות להיילו נקנו ע"י פוקס המאה ה-20, אם אני לא טועה, והתסריט כבר מוכן והיום קראתי בגיימר שפוקס קנו גם את הזכויות למקס פיין! תחילתו של עידן חדש בקולנוע? רק שיוציאו סרטים ל-Fallout ו-Deus Ex...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shimon23,

מישהו יכול למצוא את הכתובת של האתר של תחזית מזג האויר באיטליה?(או מכיר אתר אחר שיספק את הידע הזה?) אני רוצה לסוע לאיטליה(בעיקר לצפון איטליה), ואני יודע שהמזג אויר ברומה אחלה, אבל הצפון קר יותר - מישהו יודע עד כמה ההבדלים ניכרים בטמפרטורה, למשל בערים כמו: ונציה, פירנצה, בולוניה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yadin,

מישהו יכול לתרגם לי ? You put debug on in settings>application>development? Then get flashtool v. 3.0.0: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920746 Using that, click flash, choose the first azuzu file (should be downgrade file), plug your phone in and turn it off, hold the back button while it's turning off, once it's off it should go into flash mode and flash the kernel downgrade. Unplug the phone and turn it on, plug it back in, the flash tool should detect it, go to the advanced option on the top bar of flash tool then root and choose psneuter, let it be for a minute, phone should shut off and reboot. Turn it off when it does and take the battery out…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by vacuuuum,

בעיקרון אני מחפש אתרי אנטרנט טובים שאפשר ללמוד מהם לנגן על פסנטר\אורגנית. אני מעדיף אתרים למתקדמים, אבל כל אתר שאתם מכירים יכול לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Hellgrace,

לאחרונה התגלה באג חדש. אם אתם רושמים na_Áay±maÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá±Çá§±Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá בpersonal msg (הודעת אישית,הכתב האפור ליד הניק אחרי המקף) בMSN live (עד כמה שאני יודע,זה לא פוגע בגירסא 7 ו 7.5) , אתם לא יכולים להיכנס לאותו מייל מהמחשב הנוכחי. יש דרך לתקן את זה,אם נפגעתם: היכנסו ל: C:\Documents and Settings\USER_NAME_HERE\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts ומחקו את התיקיה של המייל הפגוע. שום מידע (כמו הניק שלכם\אנשים ברשימה) לא ימחק,והבאג יתוקן. אתם מוזמנים להפיץ לחברים שלכם\לפורומים אחרים,רק תיתנו לי קרדיט אם אתם מעתיקים את הניסוח המדויק

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מרכז זימון תורים של חיל הרפואה מספר 03-948-9999 אפשר ללחוץ 1 הרבה פעמים עד שזה יגיע להמתנה ויש את המוזיקה מישהו מזהה אולי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איבדתי הערב את הרישיון נהיגה כמו אידיוט. כמה זמן לוקח להנפיק חדש? האם אפשר להשתמש ברישיון הזמני שקיבלתי כאשר היה לי מלווה? לאן לפנות בשיבל להנפיק כרטיס רישיון חדש? תןדה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by maphisto,

טוב משהו מהפורום שאני לא אחשוף את שמו סובל זה תקופה ארוכה מתקלות מוזרות והחליט לשים לזה סוף . זה מה שהוא עשה : אני רק אגיד שהוא מסתובב גם לפעמים בפורום דגים (אבל לא בשביל הדגים ) כל זה לאחר ש G4TI4200 נשרף פעמיים והיום נשרף R9700NP

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ibb,

www.nforce.nl WTF ?? :-[

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1: הירידה - כל עקרת-בית טובה וחסכנית, גורסת אישתי, יודעת כי ניתן לרדת את הירידות בניוטרל, וכך לחסוך דלק ושחיקת הגיר. במיקרה ובעלך נמצא במכונית באותה שעה, צפי לתגובות כגון חיוורון, חירחורים וניסיונות קפיצה מהאוטו. אין להיבהל, אלו תופעות לוואי מקובלות, עד שהבעל יתרגל. 2: מסלול - כביש, או מסלול בכביש, הינו מונח גמיש הניתן לפירוש לפי הצורך. מסלול רגיל כולל הן את הכורכר מצד ימין, והן את עיני-החתול משמאל. על כולם ניתן לנסוע ללא אפלייה. תופעות לוואי המקובלות: נסיעה על הכורכר גורמת לקללות נמרצות מצד הבעל בשעה שהוא מתקן את הפנצ'ר שנגרם ע"י הכורכר, ואילו נסיעה על עיני החתול גורמת לקולות טירטור משונים למדי, ויש לבדוק את הרדיו, אולי הוא משמיע את הקול. בעדיפות שניה - יכול להיות שהמדוב…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by MooMoo,

חבריה! קניה ראשונה ואחרונה שלי באקסלנט! אני הזמנתי לפני שבועיים 256 MB RDRAM ועוד מאוורר.. אמרו לי תוך שבוע שבוע וחצי זה אצלי.. אבל לא!! עוד לא הגיע! בסדר יש עיכוב של חצי שבוע נוותר אבל מה!!! אני לא יודע אפילו אם שלחו לי את זה! . אני כבר 3 ימים מתקשר ומשאיר הודעות והיום צעקתי! אבל רק חגית יכולה לענות על שאלה פשוטה "מה אם ההזמנה שלי?"! חגית ה**** הזאת שלא עונה לטלפונים לא מחזירה תשובות! חרא של שירות!!! פעם אחת היא הייתה במחסן ושמעתי את הקול שלה! אבל היא לא יכלה לדבר... אני משתגע פה לא יודע מה עם ההזמנה ואף אחד לא שם עלי שם קצוץ! ממש לא מומלץ לקנות באקסלנט! מבחינה שירות הם מסריחים וגם המחירים שלהם לא הכי נוחים! מי שעדיין חושב על אקסלנט שיחשוב פעמיים.!!!!!! …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tomer_m19,

שלום, יש לי בעיה נרשמתי למגמת קולנוע וראיתי את האנשים במגמה ויש ממש ילדים גרועים... אל תנסו לשכנע אותי ללכת למגמה הזו, עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי בכלל מגמת על כי אם אני עושה מגמת על אני מסיים ביום שלישי ב-7 בערך ואם לא אז ב-3... עכשיו אלה המגמות על- קולנוע מחשבים רפואה הסטוריה אני לא יודע אם כדאי, כי אני חושב שעדיף להשקיע במקצועות האחרים,ואני צריך שיהיה לי זמן לעשות ש.ב. וללמוד למבחנים. וכמו שהזכרתי כל השבוע אני מסיים ב-6 וביום שלישי עם מגמת על אני מסיים ב-7, בלי מגמת על ב- 3. והמגמה שלי זה ביולוגיה ואני כתה י'. מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שימו לב מה יוצג לכם תחת הקטגוריה של "מוצרי קפה, תה, ועוד...": http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-CoffeeGran&DB157474=157480&DB55350=129266 מישהו מוכן להסביר לי למה ישמש המסור? לחתוך את העוגה? השתגעו לגמרי בזאפ, ואלי כדאי שיתעוררו ויעשו סדר באתר שלהם. לא לעולם חוסן.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מישהו יודע מה השם של השיר מהפרסומת? חיפשתי כמה זמן בגוגל ולא מצאתי. זה הפרסומת שכולם מזמינים 2 דיאט קוקה קולה והמלצר עושה כזה: 2 דיאט קוקה קולה, סי, סי (באנגלית).

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by zik125,

שלום לכולם אני מחפש מכשיר שמקשר בין המחשב לטלויזיה בצורה אלחוטית אשמח לדעת איזה מכשירים טובים ומה צריך לדעת בנושא תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MiniMizer,

Yaay! סוף סוף אני 1337! (קיצור של elite למי שלא יודע!) איזה כיף לי! איזה כיף לי! w00t!!! עכשיו המטרה היא 31337 ;D ענקודר: בדיוק!

22. Started by dor123,

יש כאן בעייה שמשתמשי FXP מגיעים בהמוניהם לאתר ומספימים את הכתבות בטוקבקים חסרי משמעות. תראו למשל הכתבה הזאת: אני הגבתי בה, ולאחרי ים של אורחים מספימים בתגובות, ומונעים מהמשתמשים להגיב אחד לשני. אני חושב שיש למנוע את האפשרות לאורחים להגיב באתר כדי למנוע את ירידת הרמה שלו (כל זאת העובדה שהכתבה איננה קשורה נושא האתר).

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by klayton,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קניתי נעלי טמברלנד עכשיו הן נגד מים רק הייתי רוצה לשים להן איזה חומר שישמור עלהן לאורך זמן, על מה אתם ממליצים? חשבתי אולי להזמין משהו טוב מאיביי אבל רציתי לדעת מה הכי מומלץ תודה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים