עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אני קורא עיתונים באינטרנט ומגיב דרך פיסבוק לכתבות 1. שמתי לב שזה תגובות שאני רואה רק בדפדפן שאני משתמש ולא אקספלורר או מוזילה , למה ? 2. אני חייב להיות מחובר בפייסבוק לראות תגובות שכתבתי בדפדפן 3. אני לא יודע אם אחרים רואים את התגובות ויש לי הרגשה שאני עונה לכתבות ורק אני רואה אותם ואף אחד לא רואה . האם יתכן שתגובות ב- YNET ,גלובס לא נראות לאנשים אחרים ???

2. קניתי לפני שנה וקצת SSD INTEL 80GIGA G2 ורציתי למכור אותו למישהו פתאום אני רואה שאחריות רק שנה ולפי מה שאני זוכר זה היה שנתיים או שלושה שנים אחריות מה עושים ? אני לא מוצא את החשבונית של הקנייה באתר [לודע אם זה היה עוזר] תודה עריכה :בסדר בדקתי איתם יש שלושה שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. להוכיח שזה מתקיים כל אלפא: התרגיל הוא מינוס אחד חלקי סינוס אלפא שזה שווה לסינוס 90 מינוס אלפא חלקיי טנגטס אלפא יכול להיות שהמינוס לא צריך להיות ? אגב אשמח לפיתרון גם אם המינוס לא צריך להיות, אני אמור לקבל תשובה של זהות ידועה נראה לי תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, לי כבר נמאס מזה, באמת. אם אני עושה "Report Spam" זה לא ממש עוזר. יש משהו שכן עוזר?

5. Started by MatanFrenkel,

אני מטר 80 שוקל 87 יוצא לי במכשיר אליפטיקל 160 דופק אחרי חצי שעה של אימון בערך... זה מאוד גבוה נכון? מה לעשות בשביל שיהיה דופק יותר נמוך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by weissby,

אני משוטט לי הרבה בוואלה!שופס ואוהב להסתכל על מצלמות שמה וכאלה, ובין היבואנים/ספקים שמה זה 4H ומנסה למצוא בגוגל אתר של זה ולא מוצא כלום..כאילו אנלא מוצא אתר אנטרנט ממשי שלהם.. מה זה לעזאזל צריך להיות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by david2006,

איזה מסכנים, מכשיר יקר וטוב לא חבל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Hellgrace,

לאחרונה התגלה באג חדש. אם אתם רושמים na_Áay±maÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá±Çá§±Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá בpersonal msg (הודעת אישית,הכתב האפור ליד הניק אחרי המקף) בMSN live (עד כמה שאני יודע,זה לא פוגע בגירסא 7 ו 7.5) , אתם לא יכולים להיכנס לאותו מייל מהמחשב הנוכחי. יש דרך לתקן את זה,אם נפגעתם: היכנסו ל: C:\Documents and Settings\USER_NAME_HERE\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts ומחקו את התיקיה של המייל הפגוע. שום מידע (כמו הניק שלכם\אנשים ברשימה) לא ימחק,והבאג יתוקן. אתם מוזמנים להפיץ לחברים שלכם\לפורומים אחרים,רק תיתנו לי קרדיט אם אתם מעתיקים את הניסוח המדויק

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Koby,

מישהו יודע אם יש מכס על חלקי מחשב? כי מצאתי מקום שממש משתלם להזמין ממנו בחו"ל בהנחה שאין מכס תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. היום ב8 וחצי בערוץ הספורט יש את מכבי נגד בני השרון בחצי גמר הגביע ההרגשה שלי שיש סיכוי בכלל לא רע שבני השרון תנצח אולי אני טועה ומכבי תנצח בקלות אבל עדיין אני מקווה לטוב למי שלא עקב בני השרון הצליחה להחתים השנה את לי נילון שחקן NBA לכל דבר ובמשחקים הטובים שלו הוא הוכיח שעדיין יש לו את זה הקבוצה גם יתחברה טוב במהלך השנה וכרגע מקום שני בליגה והרבה ניצחונות מכבי זה מכבי ועל הנייר אין ספק שהם יותר טובים בהרבה אבל זה רק משחק אחד ויחיד ואחרי הרבה שנים יש לי הרגשה שאפשר לנצח אותם במשחק חשוב

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lmlm,

INQ מדווחים ש AMD תשיק בקרוב אתר גיימנג אבל עדיין החברה לא מגלה את הדומיין. ייש אומרים: Game.AMD.com או gaming.amd.com מה AMD מתכננת לנו? http://theinquirer.net/?article=42001

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nice-1,

כי אני מנסה ליצור איתו קשר ע"מ שיחליף לי את הלוח אם, ואין שום דרך להשיג. הקווים (גם הפקס) מנותקים, הפלאפון לא זמין והאימיילים נשלחים והשד יודע מה קורה איתם.. מישהו שמע ממנו משהו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Or ei,

לאחרונה התחלתי לעשות מודינג למארז ובניהם בניית FANBUS כשאני מראה לאנשים (שאני צריך עזרה בבנייה\השגת חומרים וכו') הם נותנים לי כזה מבט של WTF? אומרים לי אתה לא צריך 7 מאוררים 1 יספיק, עזוב שטויות וכו' בעעע איזה עיצבון ! :AR15: יש עוד אנשים שנתקלו באנשים כאלה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by MishaK,

Have Phan.

15. היי חברה תבדקו את זה בבקשה אך רק מבחינות שגיאות כתיב ו גראמר תודה מראש. In this case, if I was the messenger I would take the money back to the rich man. I think that if I had given him the money it would have hurt my respect and the respect at my sender. I believe that as the rich man would hear about this story he would be satisfied with my decision.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

שלום, בזמן האחרון יש באפשרותי להביא לארץ לדים שונים במחירים זולים בהרבה מבארץ. למשל 100 לדי אולטרה ברייט בצבע כחול ב12 דולר כולל משלוח. אז חשבתי לפתוח חנות וירטואלית(אבל חוקית כמובן,זאת אומרת רשומה במס הכנסה וכו...) רציתי לשאול מה דעתכם על הרעיון,והאם אתם אישית תקנו מחנות כזאתי? ומה לדעתכם המחיר שאתם הייתם קונים בו לד אחד? (מחיר שאני גם מרויח בו משהו..) תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אין מילים בפי... פשוט אין מילים...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום קיבלתי צו גיוס ל15 יולי. עכשיו אמרו לי שהחודש הזה זה חודש של גיוסים לקרבי!!.. הפרופיל שלי לא גבוה אך הקב"א די גבוה אז זה נראה לא ממש היגיוני.. האם יש צדק בנאמר לי? אנא הבהירו לי את הדברים. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by vner@,

שימו לב - לאחר שהגיע המשלוח האחרון מ JAB, אני פותח מחדש קניה קבוצתית; דמי המשלוח הבסיסיים הם 15$, והם יחולקו שווה בשווה בין כל המשתתפים בקניה (קחו דוגמא ל-5 משתתפים - המשלוח יעלה 3$ בלבד לכל אחד). ההזמנות יהיו של דברים בסיסיים, כמו סליבים, כבלים, גרילים, מאווררים, וכו'... העלות הכוללת מוגבלת למספר עשרות דולרים, לכן כל הקודם זוכה !!! התשלום יתבצע מראש ע"י המחאת דואר. פניות יתבצעו אלי ב ICQ 142741672

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

מי בא מלחמת סמיילים??? :asthanos: :asthanos:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

עוד 3 ימים....הלוואי עלי עוד איזה חודשים..... משום מה אני מעדיף להמשיך ללמוד....בעעע

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. זה הבכי תינוק המפורסם אבל מה זה נשמע כמו מוזיקה מזרחית למישהו יש את זה?

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SupeRnovA,

אנשים שמכירים שירים טובים למסיבות מהסוגים שהזכרתי בכותרת שירים כמו Sexy Cherry או Candy shop וכל מיני רימקסים יפים שאתם מכירים אשמח אם תשתפו אותי תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ב-19 במרץ שילמתי למוכר מהונג-קונג (בעסקה מחוץ לאייבי לאחר שהיה לי איתו נסיון טוב של 4 פעמים בתוך אייבי ועוד 3 מחוץ לו) בעבור 4 מוצרים (וכך מצויין גם בקבלה ובפירוט העסקה) אך קיבלתי רק 2 מהם (וגם חלקים שהיו צריכים להכלל לא נכללו). כל נסיונות ההתקשרות (כל כ-4\5 ימים שלחתי לו מייל בקשר לבעייה הזאת) עם המוכר לא העלו דבר, לא הגיב להודעות. לכן ב-22/4 פתחתי דספיוט בעבור מוצר שלא כמתואר (שכן העסקה בוצעה רק באופן חלקי) ואף הוספתי הוכחה, של תמונת האריזה שעליה היה רשום בפירוש ע"י המוכר את שם המוצר 2X יח' וחיכיתי לתגובה מצד המוכר שלא הגיעה לכן, לא נותרה לי ברירה אלא להחמיר לקליים וכך עשיתי,אתמול, אולם ישר לאחר פתיחת הקליים קיבלתי הודעה למייל שהם סימו את ה"חקירה" בנושא והם החליטו לסגור…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 1_Nike_1,

https://www.pandas.co.il/

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.