כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
נעלי הסקוני שלי עומדות לצאת לפנסיה ואני צריך המלצה לחנויות נעלי ספורט אונליין מחול עם משלוח לארץ, במחירים טובים. איביי כבר נלקח בחשבון, צריך המלצות נוספות. אני כנראה אמשיך עם נעלי סקוני, אז אשמח להמלצות על חנויות שמחזיקות את המותג. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן פתחתי אתר ולאתר הוספתי צאט הבעיה שהצאט לא מתעדכן אוטומטי אז הוספתי לו קוד html כזה שירענן את הדף כל 3 שניות: script type=text/javascript> function refresh() { document.all.cboxmain.src = document.all.cboxmain.src; } window.setInterval("refresh()",3000); </script> אבל אני רוצה שהרענון האוטומטי לא יהיה על כל הדף אלה רק על הצאט כי הרענון על כל הדף מפריע להמשך הפעילות באתר. אני ניסית לתקן ולא הצלחתי ,אני כבר מיואש :-[ . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי - איך לעשות ריענון אוטומטי על הצאט בלבד בלי לרענן את כל האתר. תודה רבה לעוזרים .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להנפיק כרטיס עובד, איפה אני אמור להוציא אותו? בסניף הקרוב אלי של משרד הפנים? באגף כלשהו בעיריה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי היום יום הולדת שם ורציתי לדעת בערך או בדיוק אפילו איפה זה? מישהו יכול להסביר לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן רציתי להתייעץ אתכם בקשר לקורס שקיבלתי שחיל האוויר התגייסתי לחיל האוויר לפני חודש בערך ואחרי שבוע מיונים שיבצו אותי לקורס קשר קרקע קיבלתי שבוע חופש כי המפקד של הקורס לא נמצא והוא יגיע עוד שבוע אני מתלבט אם לסרב קורס לנסות לעבור לקורס אבנט כחול או משהו שקשור למחשבים במיון שלי לא פתחו את הקורס כי זה היה מיון גדול והוא נפתח רק לאנשי טכ"מ (כאלו שעשו י"ג י"ד מחשבים ...אני עשיתי אלק') אם יש פה מישהו שיודע פחות או יותר מה עושים בקורס קשר קרקע ובסדיר זה ממש יעזור לי כי אני מתלבט אם לנסות לסרב ואולי להגיע לאבנט כחול אני יודע שזה קשה אבל אני לא יודע אם שווה לי לפסול את הקורס הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://users.skynet.be/bk325635/mzk/februari/2002feb0047.swf
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי שאני רוצה ללמוד, אבל לא החלטתי מה ללמוד. מה שכן אני יודע שאני רוצה הנדסאי(כי אין לי הרבה ברירות), בתחום ההייטק שמעניין אותי, יש לי ידע במחשבים וגם עובד במפעל שכזה. חשבתי בהתחלה ללמוד הנדסאי תוכנה, מכיוון שיש לי רקע במחשבים, אבל לאחר בירורים עם חברים הבנתי שזה משעמם ואין הרבה ביקוש בארץ. הכיוונים האפשריים הם: תעשייה וניהול,אלקטרוניקה-מחשבים,אלקטרוניקה רגיל,הנדסאי מכונות ,הנדסאי תהליכי ייצור והנדסאי תוכנה אני מתלבט ומנסה לבחור בקפידה במקצוע שיש בו תועלת ויניב לי משכורת יפה בעתיד וכמובן שיהיה לו ביקוש. בתודה מראש לכולם מחכה להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה (ממש ממש ממש חח) לקנות תאוזניות האלה של מטליקה מאמאזון אבל לפני שאני שם כרטיס אשראי אני לא יכול לדעת מה עלות המשלוח והבנתי שהוא יכול להיות מאוד ממופקע מישהו יכול בבקשה לברר לי ? באמת תודה למי שעוזר :-) http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B001CN0KWW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new יש שם את כל החברות שאפשר לקנות מהם אני רוצה רק מאלה שעולה אצלם 14 דולר תודה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון יש שאלה שמציקה לי הרבה זמן לא קיבלתי הסבר שמסבר את האוזן מה יוצא לפייסבוק מפריימוורק ריאקט ולגוגל מפריימוורק אנגולר? מה הם מרוויחים זה? איך הם עושים מזה כסף? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.! אני מחפש רשימה של שירים ממש חזקים של היפ הופ, וחשבתי עם תוכלו לעזור לי. תודה-Gil.Z
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המכתב שקיבלתי היום לפני שנה כשנסיתי להתקבל לעתודה קיבלתי מכתב שבו שלב א של הועדה דחתה אותי את המכתב הזה קיבלתי עוד פעם ועוד פעם ופעם רביעית אפילו היה כתוב עליו בכתב יד שהמכתב הזה מבטל כל מכתב קודם מדהים והיום שנה אחרי שאני עתודאי כבר סמסטר שני קיבלתי כזה דבר בדואר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=sZgp3k_ObO4
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מקבל את שתי ההודעות האלה באיסיקיו מכמה אנשים ברשימה שלי והיום פעם ראשונה גם במסנג'ר כבר בפעם הראשונה כשראיתי את ההודעות האלה הבנתי שמשהו לא בסדר יש מצב שפרצו אלי למחשב או שמנסים לפרוץ? מה אני אמור לעשות בכדי לא לקבל את ההודעות האלה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר\מגזין\איךשתרצולקרואלזה שממוקד בנושאים המאוד כללים הנ"ל? הצורך בא מתוך התעניינות במדעים\הנדסה\טכנולוגיה באופן מאוד כללי, ובא לי לקבל חדשות לאימייל\פלאפון שאוכל לקרוא מדי פעם. אני יכול לפרט את הנושאים הספציפיים שיותר מעניינים אותי (בינה מלאכותית, מדעי הנתונים וכו') אבל גם דברים יותר כללים כמו חדשנות בתחום הטכנולוגיה יכולים לעניין. בינתיים מצאתי את גיקטיים, שזה בסדר, אבל אני בטוח שיש משהו יותר "בסדר", בטח ובטח באנגלית (אפילו עדיף). לשם ההשוואה, פה באתר מתפרסמות רק חדשות או על חומרה או על סמארטפונים, ובתכיפות נמוכה. זה לא מה שאני מחפש, למרות שזה אולי יכול ליפול תחת ההגדרה המאוד כללית הנ"ל. אז מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=QAnhtbfXuIc קטע של חיילים שמשעמם להם
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שיש בחו"ל (אולי גם בארץ?) זרועות שמתחברות לשולחן ומאפשרות עבודה בעמידה. רציתי לדעת אם כדאי להזמין משהו כזה מחו"ל ומאיפה להזמין? תודה.. נ.ב. האם אפשר להזמין מאמזון מוצרים שהם לא ספרים או דיסקים? כי תמיד זה רושם לי שאי אפשר - - - תגובה אוחדה: - - - גיליתי את האתר הזה שמאפשר לקבל משלוחים לישראל מאמזון אשמח למענה בקשר לזרוע עמידה לא יקרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לברר את זה לקרוב שרוצה להרחיב עסק קים שלו בעיקרון הוא צריך את ההקמה\תחזוקה עצמה ואחסון ופרסום החנות אמורה להיות לפחות בשלב הראשוני רק על בסיס הזמנות גולשים ברשת -בלי טלפון ככה שחשוב שהאתר יהיה מספיק מאובטח לכרטיסי אשראי כל הפרטים האחרים יבוא\אכסון פיזי\וכו לא רלוונטי כי זה הרחבה של עסק ואם זה הוא יסתדר לבד ולפני שמישהו יתחיל לזיין במוח שאני מפרסם העסק לא קשור למחשבים ואני לא נותן שמות ופרטים בפורום רק צריך בערך לדעת עלויות צפויות והוא יחליט אם מתאים לו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסיפור הזה ענק מכל הבחינות אז זה יותר מהודעה אחת. *The Difference Between Men and Women* Let's say a guy named Fred is attracted to a woman named Martha. He asks her out to a movie; she accepts; they have a pretty good time. A few nights later he asks her out to dinner, and again they enjoy themselves. They continue to see each other regularly, and after a while neither one of them is seeing anybody else. And then, one evening when they're driving home, a thought occurs to Martha, and, without really thinking, she says it aloud: "Do you realize that, as of tonight, we've been seeing each other for exactly six months?" And then, there is silence in the car. To Martha, it s…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שיקולים רבים, הוחלט לא לאפשר דיונים על הזמנות לאתרי טורנט. כמו כן, הדיון הגדול שנפתח בנושא - נמחק. אין צורך לפרט את השיקולים לכך. מעכשיו, דיונים הקשורים להזמנות לאתרי טורנט, אסורים! אני אהפוך את הת'רד הזה לסטיקי לזמן מה, עד שכולם יבינו ויפנימו את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשני הסרטונים הראשונים הוא עובד על מישהו שהמתנה שהוא קנה לו ליום-הולדת זה מה שהוא רצה שיקנו לו מלכתחילה (החלק השני זה הסבר נוסף וטיפה יותר מפורט לחלק הראשון למי שרוצה). למטה זה מיני סידרה על סיאנס. למי זוכר את הסידרה 'לחשוף את הקוסמים' זה על אותו העיקרון. הוא עושה סיאנס 'מוצלח', ואז הוא מסביר איך הוא עבד עליהם. מומלץ! Derren Brown NLP - Subliminal Message: part 1 part 2 Derren Brown - Seance: part 1 part 2 part 3 part 4 part 5 part 6
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תגובה ל32 מאת "לרץ השני יש שפן" (כרגע מסומן באדום) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4117651,00.html
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם..עכשיו החלפתי בטריות כמעט לכל הציוד כי נגמר..שלטים מחשב וזה..יש לי כמות נכבדת של בטריות מעפנות שלא ניתן להטעין.. איפה אפשר למחזר אותן? חבל סתם שיזהם את כדו"א
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-