כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני נגד ויש לי צלחת לווין הפוכה על הראש, מי אני?!
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קיצור ככה יש 9 שקלים.... מתוכם 8 אמיתיים .. ו 1 מזוייף..... עם הידיים אי אפשר לדעת עם השקל אמיתי או מזוייף (הוא יותר קל במשקל) ביגלל זה יש לכם מוזניים מותר לשקול פעמיים בלבד... ולהוציא את השקל המזוייף.... יש למי שהוא רעיונות?...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סעו בזהירות! מכונית נסעה מרחק מסוים במהירות של 30 קמ"ש. באיזו מהירות עליה לחזור לנקודת המוצא באותה בדרך, כך שמהירותה הממוצעת תהייה 50 קמ"ש? זכרו: מהירות ממוצעת אינה הממוצע החשבוני של המהירויות, והיזהרו ממלכודות. פורסם בגליון 7 ימים של ידיעות אחרונות, גליון מס' 2047 18/4/03.
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
-
מלך אחד גילה שאחת מ-1000 חביות היין שבמרתף היינות שלו מורעלת. הוא זימן את שר המשקים שלו והטיל עליו לגלות תוך 24 שעות איזו חבית מורעלת. לצורך העניין הוא העמיד לרשותו 10 נידונים למוות. כמה נתונים: יש חבית מורעלת. הרעל הורג תוך מקסימום 23 שעות אבל לא זמן קבוע, יכול לקחת דקה ויכול לקחת 23 שעות. אחרי שהחלטתם על דרך מסויימת לטעימת היינות צאו מתוך נקודת הנחה שהטעימה עצמה לא לוקחת זמן. אין אפשרות להשתמש ביותר מ-10 הנידונים ההתחלתיים. פתרונות רק לפרטי כדי לא להרוס לאחרים.
-
- 17 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
-
שלום רב נתקלתי בחידה לוגית משובחת, ואני מעוניין לשתף אתכם בה. תייר פגש שלושה מקומיים בארץ דוברי האמת והשקר, א', ב', ו-ג'. הוא פנה אל א' ושאל "לאיזה שבט אתה משתייך?" א' מלמל תשובה, אך היא לא היתה ברורה לתייר, ולכן שאל את ב': "מה היתה תשובתו של א?" ב ענה: "א' אמר שהוא שקרן". ג' התערב ואמר לתייר: "אל תאמין ל-ב' - הוא משקר". לאיזה שבט שייך ג' ? (השבטים הם שקרנים ודוברי אמת*) מחכה לתשובות ... :-*
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חידה מאד חמודה, שניתנה לי בידי המורה שלי. נראה מי יצליח לפתור: יש בידכם את המחשב הביתי הפשוט ביותר - מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מיקרופון, בורד וכל תכולת המארז. נכנס לחדר אדם, שלא משמיע רעש ולא נוגע במחשב. איך נדע שהאדם נמצא בחדר, בעזרת המחשב הפשוט שבידנו? * שימו לב: אין אפשרות להוסיף תחכומים למחשב כמו חיישנים למינהם וכו'. רמז: יש קשר כלשהו לתכונות של חיות מחמד.
-
- 47 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שמעו ראיתי את זה שכתב בפורום חידה. אז אני רוצה להראות לו באמת חידה ואללה: לפני הרבה שנים בחור בן 23 וחצי גנב 3 טונות של טונה מי מוכר בחנות טונה שהיה בן 37 תפסו אותו והעבירו אותו לכלא שהיה בצפון העיר עד למשפט. השופט הרשיע אותו ונתן לו 3 שנים בכלא שמור בגלל שהיה מחסור בטונה בגללו אז השוטרים לקחו אותו לנמל לאונייה מישטרתית. באמצע ההפלגה ניגש האסיר לאחד מהסוהרים ששומרים עליו וביקש אפילו היתחנן ממש שישחרר אותו כך בלב ים ושהוא לא רוצה לשבת בכלא על פשע מטומטם שכזה כי יצחקו עליו בכלא. אז הסוהר אמר לו כך: עם תענה לי על שאלה אחת בלבד אני ישחרר אותך אז האסיר אמר סבבה (לא שהיה לו בררה) אז הסוהר שאל את השאלה הבאה: אני מכניס אותך לתא עם חלון קטן למאלה כיור ברז עם מים זורמ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רואה - נשיא אקדח - אגן ברך - אני אלוהים - ? רגל - שלג אדון - עשר חייב למצוא פתרון. זה הורג אותי (: אשמח לקבל עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתונים לנו המיספרים 1 2 3 4 צריך למצוא כמה אפשרויות יש בסה"כ אם נשתמש רק במספרים אלו כדי לקבל סכום כולל של 10 מותר רק חיבור כלומר: 442=10 2222=10 1234=10 1243=10 1111111111=10 1333=10 2222=10 3334=10 השאלה היא כמה אפשרויות כאלו יש לנו בסה"כ ?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש 120 משקולות . ידוע שאחת מן המשקולות יותר כבדה או יותר קלה משאר המשקולות. יש לכם מאזניים רגילים. יש לכם חמש שקילות. מצאו את המשקולת השונה. לעבודה. אני יודע שזה אפשרי אבל לא יודע איך.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היא הייתה אחת הקלות לדעתי כי אפשר היה לנחש את המילה דיי בקלות. התשובה היתה משלוח מנות פתרונות לחידה עצמה 1. באטמן 2. אמולציה 3. 4. אסקייפ 5. שדרוג 6. מלחמת הכוכבים 7. חומרה 8. 9. קוויאר 10. פיפא מנגר את כל השאר ואת הריקים לא ניסיתי או לא הצלחתי. אבל זה לא היו דרושים כדי לנחש את התשובה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני מזהיר מראש שזאת חידה ממכרת ביותר ויכול לקחת הרבה מאוד זמן לפתור אותה (לאח שלי לקח מעל 3 שעות) אני קודם אסביר, יש 5 קוביות, המחשב זורק את הקוביות ולפי הקוביות צריך לדעת את התשובה עכשיו למשחק קוראים petals around the rose (שזה בעברית "עלי כותרת מסביב לורד") אתם צריכים לדעת את התשובה לשאלה - How many petals around the rose ("כמה עלי כותרת מסביב לורד") קודם כל, לסדר של הקוביות אין שום משמעות (את המשחק/חידה במקור משחקים עם קוביות אמיתיות אז לסדר שלהן אין משמעות) עכשיו ככה, התשובה תמיד תהיה מספר זוגי או אפס לשם של המשחק יש חשיבות (אני הגעתי לפתרון בלעדיו, אך זה יכול לעזור) לכל הטלה יש פתרון (כלומר כל רצף אפשרי של הטלות תמיד יהיה לו תשובה) ולסיום, תשמרו על ראש פתוח ואת הסיבו…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גברת ישראלי עובדת בבניין בן 15 קומות . כל בוקר היא מגיעה נכנסת בקומת הקרקע עולה במעלית עד לקומה ה 7 יוצאת וממשיכה ברגל עד לקומה ה 12 בה נצצא משרדה בסוף היום היא נכנסת למעלית שבקומה ה 12 ויורדת עד לקרקע וכך חוזק חלילה . מדוע עולה גברת ישראלי חמש קומות ברגל ???
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי חידה שהופיע לחבר שלי באחד המבדקים של הצבא, הצגנו אותה לאנשים רבים ועד עכשיו אף אחד לא הצליח לפותרה. החידה: לפניך סידרת מספרים, מה המספר הבא בסידרה(משמאל לימין): 77,26,52,104,81,34,68,9,19,39,79 מי שיודע את הפתרון בבקשה שירשום גם הסבר.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לכם את המספרים: 2 3 4 5 ואת סימן החיבור (+) החיסור (-) הכפל (*) והחילוק (/). בעזרת ארבעת המספרים (פעם אחת כל מספר, בכל סדר שהוא) ו3 מתוך הסימנים (אחד מיותר, בכל סדר שהוא, בלי סוגריים) צריכים להגיע למספר 26. ^^^ לא פשוט בכלל.
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מצא בכמה אופנים ניתן לסדר בשורה 3 מבוגרים וחמישה ילדים במקרים הבאים : א) שיהיו לפחות שני מבוגרים שבניהם יעמוד לפחות ילד אחד ושיהיו לפחות שני ילדים שבניהם יעמוד לפחות מבוגר אחד . ב)כך שבין כל שני מבוגרים יעמוד לפחות ילד אחד.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
ידידה חדה לי חידה על הסדרה - חייב למצוא תשובה. אשמח אם תעזרו לי והרי החידה: איזו חיה מתה בחניון התת קרקעי ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מכירים? צריך להעביר 3 לצד השני ואת השלוש השניים לצד הראשון. יש כזה באינטרנט. יש לינק? אני מחפש את החידה הזאת.. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-