כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
איך אפשר לחתוך עוגה (עגולה) ל 8 חתיכות בשלושה חיתוכי סכין? יש 3 פתרונות מי שמכיר, שיתן צאנס לאחרים
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי איזושהי חידה ששאלו אותי ואני צריך את עזרתכם: 2 צנחנים צונחים וכמובן שהם קופצים מהמטוס בזמנים שונים ז"א הצנחן השני קופץ כמה שניות אחרי הצנחן הראשון ככה שהוא נוחת במרחק מסוים ממנו. לפני הצחינה צריך לתת ל-2 הצנחנים בדיוק את אותם ההוראות על מנת שימצאו אחד את השני (רמז: אפשר שצנחן מסויים ימצא את מקום הצניחה של הצנחן השני על ידי זה שהוא ימצא את המצנח שלו) רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
Solve this. It's encrypted and has some other things done to it I will say it's 102 characters long, 101 of them being numbers. And it's a fairly popular one 8SUrUJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzGI6qcAeB5cTiELvZ1D8k6oeoiSANgt7b7x JStQmNLCC0BKo72q/hxhZ/nlPWP7XlthRTbJGDaDMeyGGsFA/SmAIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5MCo MRNkZPpPQEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk8SUr UJjSwgtASqO9qv4cYfMjk52ZkI63YUU2yRg2gzHshhrBQP0pgCELvZ1D8k6o4prFvq3UsuT0b8fF MRn/NUBKo72q/hxhYFqBoAzQsglhRTbJGDaDMYjqpwB4HlxOIQu9nUPyTqjimsW+rdSy5PRvx8Ux Gf81QEqjvar+HGFn+eU9Y/teW2FFNskYNoMx7IYawUD9KYAhC72dQ/JOqOKaxb6t1LLk9G/HxTEZ /zVASqO9qv4cYWf55T1j+15bJCdY7sVOskiI6qcAeB5cTiELvZ1D8…
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
-
-
1.לפי חוק מרפי לחם המרוח בריבה (לדוגמה) תמיד יפול על הצד של הריבה. 2.חתול נוחת תמיד על הרגלים. החידה: אם נקשור לחם עם ריבה על גב של חתול מה יקרה?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה... החידה הולכת ככה... לפי התמונה... יש לכם שלושה בתים ושלושה בארות... עליכם לעביר מכל באר צינור לכל בית ככה שמכל באת יצאו שלושה צינורות... מותר למקם את הבתים ואת הבארות היכן שרוצים... אסור לעלות צינור על צינור... אני, כל האפשרויות שבדקתי תמיד נשאר לי צינור אחד שאי אפשר להעבירו לבית... את החידה שאל אותי הערבי המנקה בבצפר שלנו... הוא הבטיח לי פקט סיגריות אם אני יפתור לו ת'חידה.. והוא אמר שיש לה תשובה... אני יתחשבן איתכם אחרי זה תודה לעוזרים, ניאו. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני נגד ויש לי צלחת לווין הפוכה על הראש, מי אני?!
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קיצור ככה יש 9 שקלים.... מתוכם 8 אמיתיים .. ו 1 מזוייף..... עם הידיים אי אפשר לדעת עם השקל אמיתי או מזוייף (הוא יותר קל במשקל) ביגלל זה יש לכם מוזניים מותר לשקול פעמיים בלבד... ולהוציא את השקל המזוייף.... יש למי שהוא רעיונות?...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סעו בזהירות! מכונית נסעה מרחק מסוים במהירות של 30 קמ"ש. באיזו מהירות עליה לחזור לנקודת המוצא באותה בדרך, כך שמהירותה הממוצעת תהייה 50 קמ"ש? זכרו: מהירות ממוצעת אינה הממוצע החשבוני של המהירויות, והיזהרו ממלכודות. פורסם בגליון 7 ימים של ידיעות אחרונות, גליון מס' 2047 18/4/03.
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
-
מלך אחד גילה שאחת מ-1000 חביות היין שבמרתף היינות שלו מורעלת. הוא זימן את שר המשקים שלו והטיל עליו לגלות תוך 24 שעות איזו חבית מורעלת. לצורך העניין הוא העמיד לרשותו 10 נידונים למוות. כמה נתונים: יש חבית מורעלת. הרעל הורג תוך מקסימום 23 שעות אבל לא זמן קבוע, יכול לקחת דקה ויכול לקחת 23 שעות. אחרי שהחלטתם על דרך מסויימת לטעימת היינות צאו מתוך נקודת הנחה שהטעימה עצמה לא לוקחת זמן. אין אפשרות להשתמש ביותר מ-10 הנידונים ההתחלתיים. פתרונות רק לפרטי כדי לא להרוס לאחרים.
-
- 17 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
-
שלום רב נתקלתי בחידה לוגית משובחת, ואני מעוניין לשתף אתכם בה. תייר פגש שלושה מקומיים בארץ דוברי האמת והשקר, א', ב', ו-ג'. הוא פנה אל א' ושאל "לאיזה שבט אתה משתייך?" א' מלמל תשובה, אך היא לא היתה ברורה לתייר, ולכן שאל את ב': "מה היתה תשובתו של א?" ב ענה: "א' אמר שהוא שקרן". ג' התערב ואמר לתייר: "אל תאמין ל-ב' - הוא משקר". לאיזה שבט שייך ג' ? (השבטים הם שקרנים ודוברי אמת*) מחכה לתשובות ... :-*
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חידה מאד חמודה, שניתנה לי בידי המורה שלי. נראה מי יצליח לפתור: יש בידכם את המחשב הביתי הפשוט ביותר - מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מיקרופון, בורד וכל תכולת המארז. נכנס לחדר אדם, שלא משמיע רעש ולא נוגע במחשב. איך נדע שהאדם נמצא בחדר, בעזרת המחשב הפשוט שבידנו? * שימו לב: אין אפשרות להוסיף תחכומים למחשב כמו חיישנים למינהם וכו'. רמז: יש קשר כלשהו לתכונות של חיות מחמד.
-
- 47 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
שמעו ראיתי את זה שכתב בפורום חידה. אז אני רוצה להראות לו באמת חידה ואללה: לפני הרבה שנים בחור בן 23 וחצי גנב 3 טונות של טונה מי מוכר בחנות טונה שהיה בן 37 תפסו אותו והעבירו אותו לכלא שהיה בצפון העיר עד למשפט. השופט הרשיע אותו ונתן לו 3 שנים בכלא שמור בגלל שהיה מחסור בטונה בגללו אז השוטרים לקחו אותו לנמל לאונייה מישטרתית. באמצע ההפלגה ניגש האסיר לאחד מהסוהרים ששומרים עליו וביקש אפילו היתחנן ממש שישחרר אותו כך בלב ים ושהוא לא רוצה לשבת בכלא על פשע מטומטם שכזה כי יצחקו עליו בכלא. אז הסוהר אמר לו כך: עם תענה לי על שאלה אחת בלבד אני ישחרר אותך אז האסיר אמר סבבה (לא שהיה לו בררה) אז הסוהר שאל את השאלה הבאה: אני מכניס אותך לתא עם חלון קטן למאלה כיור ברז עם מים זורמ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רואה - נשיא אקדח - אגן ברך - אני אלוהים - ? רגל - שלג אדון - עשר חייב למצוא פתרון. זה הורג אותי (: אשמח לקבל עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-