כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
יום עצמאות שמח ובילוי מהנה היום!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שדרגתי את האינטרנט ל2.5 ואני אמור לקבל בתוספת של 70ש"ח גם MP4, למשהו יש מושג איזה? חברה? גודל? משהו?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב לא צריך להסביר הרבה.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קיבלתי מכתב מהצבא שבוא הם כותבים שאני מועמד למודיעין פרוייקט "גאמא". מישהו שמע על זה? זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן, נגמרה לי הקופסה ( ) שקניתי בזמנו עם חברים דרך ויטהקוסט. אני מחפש לקנות "עפקת ניפוח" חדשה אבל כשנכנסתי לויטה ועשיתי חישוב לדיימטייז\אופטימום יצא שהמחיר הסופי סביבות ה76-78 דולר לאחר קופון 10$ הנחה ותוספת משלוח לישראל. משמע יש לשלם מע"מ מה שייקר את העסק. שאלתי היא, מאיפה אתם מזמינים? אולי יש דרך לייעל תהליכים..
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי חשבון בוואלה, ואני לא מצליח להעלות אליו תמונות! חשבתי בהתחלה שהתיק מלא מידי, למרות ששי לי רק 5MB או משהו כזה, אז פתחתי משתמש חדש, ועדיין אני לא יכול להעלות אליו תמונות :s07: יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בנושאים : כפל בינארי של ראדיקס 4 , CACHE MEMORY וPIPLINE אם למישהו יש חומר או יכול לעזור יהיה נחמד.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
נעוניין לקבל המלצות למקומות שיש בהם שולחנות כתיבה איכותיים ששוים את הכסף, ולא ג'אנק כאלה שיהרסו לי אחרי חודש. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לשלוח היום חבילה לחו"ל, ובמשקל של 7KG אני רוצה לרפד אותה עד כמה שאפשר. אני כבר הזמנתי גליל של 75מטר של ניילון פצפצים, אבל הוא מגיע רק בעוד כמה ימים, ואני חייב לפחות 2 מטרים היום. מישהו יודע היכן ניתן לקנות אותם? עברתי בחנויות לחומרי בניין, ובסינף הדואר, להם אין. יש למישהו הצעות? תודה, Anatoli.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שמעסיקה אני דיי הרבה זמן, כמה אנשים משתמשים ב FF בעולם. החלטתי לחפש השוואות ורציתי לדעת אם למישהו יש השוואות עדכניות יותר. http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp http://www.onestat.com/html/aboutus_pressbox40_browser_market_firefox_growing.html תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
-
כמו בכותרת...איך אני יכול לארגן שהTASK MANEGER יופעל עם עליית הווינדווס?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תביאו לי תחנות רדיו ל Winamp. כמה שיותר יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
בעיקרון אם היו לי שעתיים אז הייתי כותב איזה "חוברת קטנה" על החנות . מה שיש לי רק להגיד זה שאל תתפתו מהמחירים הנמוכים כי כשהבעיות מתחילות (וכאן לפי דעתי נמדד השירות של כל חנות) -אז אתם בבעיה!! אני אותו בחור עם הכרטיס מסך שהגיע אלי שבור לפני כמה זמן והסיפור עדיין לא נסגר. הם חצופים,יהירים,שקרנים וקשה לקבל מהם תגובה. המינוס הגדול פה לפי דעתי הוא שהמנהלים "מתחבאים" מאחורי פקידות וככה עובר לפעמים שבוע שלם עד שהם מחזירים תגובה,אתם מבקשים לדבר עם המנהל אז "הוא בשיחה","בפגישה" ועל לחזור אליכם אין בכלל על מה לדבר. בקשר לזה שכמה אנשים קיבלו פה "פיצוי" בדמות חלקים הרבה יותר טובים או כאלו ששווים יותר אז יש לי להגיד לכם רק דבר אחד זה מרוב הבילבול שקיים בחנות הזו. הסיפור שלי עדיין לא נ…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עשיתי פה חיפוש באתר וגם התקשרתי לכמה חנויות באיזור KSP אומרים שאין להם במלאי מישהו מכיר חנות באיזור שמוכרת משחה טרמית? תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מנסים בעבודה לשכנע אותי להתנדב במשטרה אזרחית משום מה. מישהו מתנדב או התנדב שיכול להגיד אם זה לעניין? יש מסלולים ? למי פונים? שעות סבירות? בשלב מסוים צריך ללבוש מדים\נשק או שהכל בלבוש אזרחי?
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בשבוע האחרון המזגן בדירה שלי התחיל לטפטף מים, טפטוף מסיבי ומעצבן ממש מעל המיטה. ניקיתי את הפילטרים מאבק אבל זה לא ממש עזר, אמרו לי לנסות לנקות את הצינור שמוביל מים מהמזגן החוצה אבל עוד לא הספקתי לעשות את זה. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזאת? זה משגע אותי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע עליהם? ראיתי לא מזמן תוכנית בטלויזיה אבל עכשיו הם עלו לי לראש ותשמעו הם פשוט גאונים! ולא בגלל שיש שם הרבה חברה עם 170 IQ אלה הרעיון שלהם: לוותר על ה (לפי התפיסה הדתית) ולטענתם זה יעזור לעשות שלום וזה גאוני וזה נכון איך הם עושים את זה אני לא יודע (וגם מה יוצא להם מזה) ודבר שני אני לא מבין איך אין רוב יהודי באירגון הזה איינשטין ישו פרויד וכל אלה היו יהודים, אין מספיק חכמים בשיבל האירגון הזה? ציפיתי ליותר מאיתנו
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב מ-PCHardware.co.il לפני יותר מחודש, זה אתר שהחנות שלו נמצאת ברמת-גן, ונקראת לוג'יק. הזמנתי את המחשב דרך האינטרנט, ואז התקשר נציג לקחת ממני מספר כרטיס אשראי, עד כאן הכל הלך טוב, מכאן ואילך הכל על הפנים !!! המחשב אמור להגיע תוך 10 ימי עבודה. עברו שבועיים.. אין קול ואין עונה.. התקשרתי אליהם, במשך כמה שעות, ואך אחד לא עונה, או שעונים ומשאירים אותי בהמתנה בידיעה שבשלב מסויים אני יתייאש. אחרי 3.5 שעות הם ענו, ואמרו שיטפלו בנושא, ושלא אקבל שום פיצוי !! אחרי כמה ימים הגיע שליח, עם מסך, כוננים וכרטיס מסך.. איפה שאר המחשב ? זה גם מה שאני שאלתי. התקשרתי אליהם שוב ושוב, והפעם לקח יומיים עד שהצלחתי לתפוס אותם, הם טוענים ששלחו את כל המחשב, ושאני ילך לחפש מי ינענע אותי.. א…
-
http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=17496&channel=1 זה טוב להרזייה?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה רק אני או שמדובר באחד השירים הטובים ביותר של הלהקה הזו? שמעתי ופשוט התאהבתי. פשוט שיר משובח.
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי חברה. אני קונה מגבר חדש FENDER 212R FRONTMAN המגבר הוא 100 וואט. אני בעיקר מנגן GUNS N ROSES ומצאתי שם צליל ממש אלוהי (לדעתי) רציתי לדעת מה דעתכם על המגבר... אגב אני מנגן עם GIBSON LES PAUL STUDIO. הנה תמונה של המגבר- http://cachepe.samedaymusic.com/media/quality,85/brand,sameday/2316500010v2_hi-7eef6a488baaa5b33492f45f385f3f5d.jpg
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקיי ... לא ממש ידעתי איפה לשים את זה , בTRADEZONE לא ממש יש מחלקה של רהיטים , אז בחרתי בכללי : למהירי החלטה !!! מדף חדש לחלוטין , לא הותקן מעולם , בצבע עץ כזה , לא ממש יודע איזה צבע זה , אבל הוא דמוי עץ , ונראה כמו עץ , אז זה הופך אותו לצבע עץ כזה ... קיצר , מדף מטורף לגמרי !!! מי שירצה ברצינות , אני גם מוכן להתגמש קצת . תמונות יתווספו כנראה מחר .
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי נגן ג'נרי אני צריך להוסיף את המילים של השיר לשיר, מישהו יודע איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-