כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
http://video.google.com/videoplay?docid=5695044769427318137 מישהו יכול להסביר לי מה הם עשו שם עם הבקבוק? אני מת לנסות את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איזה מבין שני המסוקים הללו יותר טוב יותר יקר יותר חדש? SUPER COBRA OR HEPATCHI?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, פעם הייה פה תר'ד האם תודעה אמיתית. הינא למשל תודעה אמיתית: כשאתים הולכים ברחוב ונגיד מישהו מסכל עליכם והוא מאחוריכם תמיד הייה לכם הרגשה כזאת ותסתכלו בחזרה אחורה ותראו שהוא גם מסתכל.
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
www.apple.com/ipod/nike עוד גימיק מבית אפל בתוך הנעליים יהיה חיישן אשר ישדר למקלט המחובר לנאנו. על צג הנאנו תוכלו לראות איזה מרחק רצתם, ומשך זמן הריצה...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לאנטישמיות האם מישהו יכול לסכם לי מה ההבדל בין האנטישמיות המודרנית למסורתית ממש בכמה מילים עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ולא מצאתי מידע בויקפדיה מוספר קצת אך לא בהקשר .
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259484,00.html עדיין יש להם להשתפר מבחינה וויזואלית...אבל דיי אחלה של מאמץ!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77436&bz=10
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
טוב נתחיל בזה שדחיתי את הגיוס שלי מ 23 ליולי של השנה ל מרץ 2007. (סיבות אישיות) אפשר להגיד שיש לי "קשרים" בצבא ואני יוכל לעשיג קורסים של מחשבים אפילו שהפרופיל שלי 97. אבל הבעיה היא שאני לא מכיר מסלולים בצבא ...ואני בכלל רחוק מכל הקטע של הצבא. אני בוודעות לא רוצה שירות קרבי. אני עשיתי 5 יחידות מדעי המחשב השנה ובכלל יש לי עיניין בכל תחום המחשבים. רציתי שתמליצו לי מסלולים או קורסים שהצבא מעניק\שלוח. ומה דרישות הקבלה (אם אפשר) תודה מראש. 8)
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
מה אומר מספר הMA בסוללות נטענות? למשל כמו סוללה עם 2300mA מה זה אומר על הסוללה?
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הזבל הישן הזה סמסונג 514 של אורנ'ג , עכשיו צריך להתקשר לפעמים 3 4 פעמים עד שהפלאפון באמת מתקשר בכלל. לא שווה לתקן אותו גם ככה הוא בטח עולה איזה 100 שקל. אני צריך משהו זול וחשבתי על נוקיה 3100 כדאי? וראיתי גם משהו קצת יותר טוב סמסונג 944
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הפזמון ולדימירסקי צינטרל... וטר סוירני(רוח צפונית..) שר אותו אחד שם סוג המוסיקה זה שנסון שיר די ישן אבל מאוד טוב.... מי שיודע איך לרשום שיגיד לי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מדבר על כרטיס ויזה למי שלא מבין... זה כמו "אישור" כזה לבוא לפה כמו שצריך לארה"ב וזה די דחוף כי חבר שלי רוצה לבוא לפה ואני צריך לדעת... אז מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
NO SH*T,JUST READ חבר הכנסת סטס מסז'ניקוב (ישראל ביתנו) העלה הצעת חוק, על פיה תהפוך שדרות לבירת ישראל במשך החודשיים הקרובים, זאת לאות הזדהות עם תושבי העיירה המופגזת. לדבריו, "בשבועות האחרונים נדמה כי מדינת ישראל איננה מקדישה את מירב המאמצים בכדי להבטיח את שגרת חייהם של תושבי העיר, מזלזלת בשלומם ומבקשת להרחיק את הנושא מסדר היום. בשל כך מתקבל הרושם בארץ ובעולם כי העיר שדרות ותושביה אינם חשובים מספיק בכדי שממשלת ישראל תכריז כי המתקפה עליהם תחשב "קאזוס בלי". לאור כל האמור לעיל, מבקש חוק זה לקבוע כי העיר שדרות תוכרז לתקופה של חודשיים מיום קבלת חוק זה כבירת ישראל, דבר אשר יבהיר בצורה נחרצת כי כל עיר או יישוב בתחומי מדינת ישראל העומדים מול מתקפה חבלנית עוינת ייחשבו כעיר הבירה ל…
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
מכיוון שאי אפשר לעלו את הקובץ.. (DOC) אני אעלה את זה ידנית זה הולך לעשות לכם צמרמורת! חשבו על אות מסויימת. . . . . . אמרו אותה בקול בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . תמשיכו... אל תעצרו................... . . . . . . . . תחשבו על בעל חיים שמתחיל באות שבחרתם. . . . . . . . . אמרו את שם בעל החיים בזמן שאתם מדפדפים למטה. . . . . . . . . חשבו על שם של איש או של אישה שמתחיל באות האחרונה של בעל החיים שבחרתם. . . . . . . . . כמעט סיימנו. . . . . . . . . עכשיו, סיפרו את מספר האותיות של השם או של בעל החיים על האצבעות של היד שלא אוחזת בעכבר. . . . . . . . שימו את היד שספרתם איתה מול עיניכם. . . . . . . . שימו …
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב אני ובן דוד שלי החלטנו ללכת לים אבל אין לנו איך ללכת? הוא גר ברחובות ואני בחולון ואנחנו לא יודעים איך להגיע לים, חשבו על חוף ראשון... מישהו אולי יודע אם יש איזה אוטובוס שמגיעה לשם? כי מונית זה יצא יקר....
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לחתוך קטע מסויים מהשיר WindowLicker, יש קטע ממש חזק לקראת הסוף וכל שאר השיר לא משהו.. אני רוצה רק את הקטע הסופי והטוב. מה עלי לעשות לשם כך? באיזו תוכנה עלי להשתמש? ואיך אני יכול לעשות ככה שזה יחזור על עצמו כמה פעמים בצורה יפה לשמיעה וחלקה? (הקטע הזה די קצר..) תודה לכולם ! והרי לכם השיר: http://meduza.d.googlepages.com/AphexTwins-Windowlicker.mp3 השיר הוא באורך של 6:07 דקות הקטע שאני מדבר עליו מתחיל ב- 4:50, תורידו תשמעו תתרשמו ותגיבו. הקטע הזה חזק במיוחד אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד שירים עם קטעים חזקים כאלו..
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת מי משתמש באתר הגדול הזה לשמוע מוזיקה
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הורים של חבר טוב נוסעים לחו"ל והם יכולים להביא לי משהו עד 100$, מה כדאי לבקש?
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים, ראשית תודה על העזרה הקודמת, אני מעריך כל מילה. שנית, אני יצרתי קשר עם חברת CORSAIR ונאמר לי שצריך לשלוח להם לארה"ב לשם החלפקת המוצר כחלק מהאחריות לכל החיים (המוצר נקנה שם בארהב). בקיצור שאלתי היא איך כדאי לשלוח ב חברת UPS, שואלים אם הוא עולה על 100$ ערך המשלוח, אמרתי כן זה 201$ שוויו היום בחנות בארהב, אז אמרו אוקי אז צריך להוסיף למחיר המשלוחשהוא 30$ עוד כ-36$ מטעמי מכס. כך שיוצא 76$ סך הכל למשלוח הזה של שני סטיקים מסכנים שאני גם מפחד שהמכס בכלל יגנוב לי אותם. חברת FEDX ביקשה אותו דבר. בדואר שלנו EMS עולה 58 ללא כל קשר לתוכלת החבילה כך נאמר באתר שלהם. נשמע מפתה...אם המוצר באמת מגיע ליעד במחיר כזה. שאלתי מה דעתכם? איך הכי כדאי לעשות זואת מניסיונכם? האם בכלל זה נ…
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
אם אני שם רמקול בחלל על הירח לדוגמה ומגביר עוצמה האם אני ישמע משו?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
THE CREATION OF A VAGINA Seven wise men with knowledge so fine Created a pussy to their design. First was a butcher, smart with wit, Using a knife, he gave it a slit. Second was a carpenter, strong and bold, With a hammer and chisel, he gave it a hole. Third was a tailor, tall and thin, By using red velvet, he lined it within. Fourth was a hunter, short and stout, With a piece of fox fur, he lined it without. Fifth was a fisherman, nasty as hell, He threw in a fish and gave it a smell. Sixth was a preacher whose name was McGee, He touched it and blessed it and said it could pee. Last came a sailor, a dirty little runt, He sucked it and fucked it and called it a cunt או ש…
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-