כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב כולם, אוקי אני חייב עזרה, ככה חבר שלי הראה לי לפני הרבה זמן שהוא צרב על דיסק כלשהו את המופע השלם של שלום אסייג (מדובר במופע של שעה וקצת) הוא צרב רק את הפס קול (בשביל להשמיע באוטו). עכשיו-כל המופע שקל בתוך הדיסק 44 קילו בייט!! למישהו יש מושג איך עושים כזה דבר? לכווץ פס קול של מופע שלם לפחות מחצי מגה? אני שואל מכיוון שאני רוצה להעביר את המופע לפאלפון בפורמט mp3. מקווה לקבל תשובה, טנקס
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
תמיד היה להם מין "פורום" של רכילות בו ניתן לפרסם פוסטים בעילום שם. לאחר מכן הם נהיו "politicly correct" והוסיפו לינק "אם הרכילות הזאת פוגעת בך". מה הם גנובים? הרי הם שמו את זה והרשו לאנשים לפרסם בעילום שם. לאחר מכן הםם שמים את הלינק המפגר הזה ועוד מפרסמים את האיי-פי של אותו מפרסם. הרי רכילות זה תמיד דבר רע אז למה להוסיף את הלינק המטופש??? עדיף כבר להוריד את הכל וזהו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שעושה טיול בחו"ל. בדרך חזרה הוא מעוניין לקנות מחשב שולחני (חלקים של מחשב מאתר newegg). האם יש למישהו נסיון עם זה? מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? יש מכס על חלקי מחשב? יש מיסים אחרים? כל החלקים האלה, ובמיוחד המארז, יכולים לקחת די הרבה מקום ומשקל. יאפשרו לו להעלות אותם למטען המטוס? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אי שם בשנת 2002~2003 שורדה בערוץ 22 סדרת המופת "פרנקו וספקטור", יש כאן מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג את אחת העונות? פרק אחד? משהו? תודה לכולם ^
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
עד עכשיו אני הייתי קונה עם השירות Isracard.web וזה ממש לא נוח כל פעם להטעין כרטיס שונה בכסף ולוקחים עמלות כל פעם אני מחכה לתגובות תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://blag.xkcd.com/2007/08/20/testing-the-9v-battery-hack-or-assault-on-battery
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי משפחתי מתעניינת בדבר רכישת בית ... כאשר הבית הוא בקומת הקרקע ומעליו יש בניין, חדר משאבות מצוי באותה קומת הבית ממש בצמוד אך טענת הקבלם שיש שם קיר כפול [ובאמת יש ממש רואים את זה] שאלתי היא האם זה מספיק כדי לספוק את הרעש הזה..? אם מישהו אולי יש לו מושג כי אני לא ממש רוצה שנרכוש "חתול בשק". תודה חבר'ה.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איזה חתימה הכי אהבתם?? אני, אישית, אהבת את החתימה על האלה שפורצים לבית של מישהו, ואז עוצרים אותו על עותק בלתי חוקי של וינדוס. החתימה של WAREWOLF, הציטוט של נייק. "חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!! נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב.. u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!" נ.ב מותר לי לפתוח תר'ד כזה, כבר הרבה אחרי 2 בלילה..
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האם אני צריך כ.אשראי בין לאומי כדי לפתוח חשבון ב PAYPALL או כדי לקנות דברים באינט' למשל ב GODADDY?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת,בדקתי במורפיקס באוקספורד ג'יני(גרסא ממוחשבת של המילון שלהם) ובגרסא המודפסת
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן כן, הג'י טי אס שכולנו כל כך מכירים הלך... :'( ביי ביי...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלום לכולם *תקופה ארוכה לא הייתי פעיל אז חזרתי (מקווה) אני בטוח שלא כולכם תקראו את זה כי אין לכם כל כך כוח כי זה לא נושא כל כך מעניין אבל תקראו את הכתבה הזאתי היא יכולה להציל חיים http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=490785 שאלה 1: מה זה איידס? תשובה: איידס היא מחלה מדבקת הנגרמת על ידי נגיף (וירוס). הנגיף הורס את המערכת החיסונית בגוף, אותה מערכת שאמורה להגן על הגוף מפני מחלות, ומשאיר את הגוף חשוף ופגיע למחלות אחרות שבדרך כלל הגוף מסוגל להתמודד נגדם. שאלה 2: מה פרוש השם איידס A.I.D.S.? תשובה: השם איידס בה מקיצור מהשם של המחלה באנגלית. Acquired Immune Deficiency Syndrome ובעברית תסמונת הכשל החיסוני הנרכש. שאלה 3: מה זה H.I.V.? תשובה: ראשי התיבות של שמו של הנגי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאתמול יש לי דיליי בסאונד בערוץ 2. הוא מאחר באיזה שנייה וזה מטריף אותי. בדקתי וזה קורה רק בערוץ 2. יש לי בבית כבלים פשוט, לא יס או הוט. מישהו יודע מה הבעיה אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מקורב אליי הוא אחד המייסדים והמנהלים... מכירים ת'חברה? אם כן אז מה שמעתם עליה? אני יודע עליה כל מיני דברים....
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי HWZONE היקרים! יש שיר ישן נדמה לי של Bon Jovi ורואים כזה מעבורת של nasa ובשיר הוא אומר Ican see in your eyes you ....משהו כזה שיר מאוד מאוד מוכר. והינא שיר נוסף שאני מחפש קרוב לשנה ובמקרה שמעתי אותו בסופר והקלטתי בפלאפון http://rapidshare.com/files/24341431/Record000.mp3.html בבקשה תעזרו לי אתם לא יודעים כמה זה חשוב לי(תגבירו את הרמקולים די גבוה כי זה חלש נשמע.) תודה ולילה טוב[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 22:02:21 אני מקווה שתצליחו לשמוע את זה באיכות סבירה.אני מקווה שלא מקפיץ הודעה נוספת אני פשוט חדש ולא ממש שולט בהכול פה עוד. אז אני מצטער אם אני מפריע
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני בטוח שאני לא היחידי, אבל אני ממש רזה(72 קילו 1.90) והמקום היחיד שיש לי שומן זה בבטן, וזה לא מעט - ממש יש צמיגים גדולים כשאני מתכופף למשל. בגלל שלאחרונה אני מתחיל להתאמן ומנסה להתנפח אני מסתבך באיך להוריד מצד אחד את הבטן ומצד שני להעלות מסה כללית. חשוב לציין שאני כמעט ולא אוכל שטויות ולא שותה מיצים בכלל, בנוסף אני גם מקפיד על תרגילים לחיזוק שרירי הבטן. מה עלי לאכול בשביל לעלות במסה, ומצד שני להוריד את הבטן הזאת?
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם חושבים? אפשרי? פרטים כמו גודל מיטה וכד' לא חשובים כרגע, מעניין אותי רק עם אפשר לבנות דבר כזה עצמאית.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום,בעבר היה נושא כזה אבל אני לא מוצא אותו.. איך אני יודע כמה ימים מותקנת מערכת ההפעלה ?(אני זוכר שזאת הייתה פקודה ל-RUN)
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בבקשה ,אין לי מושג איך עושים את זה,אם מישהו פה יודע איך עושים את זה טוב ויכול לבוא לעשות לי,אני אודה לו מאוד!! תודה!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Brian Eno - An Ending (Ascent) | Full Length - 4:25 מתוך האלבום Apollo - Atmospheres & SoundTracks שהשתחרר בשנת 1983, אם אינני טועה... פשוט דבר חובה, חובה!
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נגיד ניקח את DEAD SPACE, אני לא יודע איפה כדי לי לשחק בוא... מצד אחד הגרפיקה והשליטה, מצד שני מסך גדול יותר ושליטה קצת פחות.. לאלה שיש גם וגם - איך אתם מחליטים?
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כמה מכמה שכבות הכרטיס מסך שלי בנוי? ומה זה בכלל? אולי הבנתי את זה נכון ... אז תעשזרו לי
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי אתר בנענע יש לי שם תמונה כששאני מנסה להציג אותה באתרים אני לא מצליך למה????? :'( הנה דוגמה:
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
זה עוזר שיהיה עוד מדריכים שלא נצתרך לשאול יור מידי לגבי כתוביות לצמיתות תסימו ועוד.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-