כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
בירושלים או ברשת שנמצאת גם בירושלים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון אני מחפש אתרי אנטרנט טובים שאפשר ללמוד מהם לנגן על פסנטר\אורגנית. אני מעדיף אתרים למתקדמים, אבל כל אתר שאתם מכירים יכול לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על לעשות רישיון לקטנוע ולקנות לי משהו זול (מה שזול עולה יקר) . אז בקיצור רציתי לשאול פה אנשים שיש להם ניסיון כמה כל העסק הזה עולה בערך ואם זה שווה משהו ? נהנים מזה ? האם בכביש קשה עם הקטנוע ? כי נסעתי על קטנוע אבל לא בכביש. בקיצור גם רציתי לשאול בקשר לעבודות אם משנה הגיל אני עוד חודשיים 16 ובקיצור רציתי לשאול איך נגיד שליחים מרוויחים אני יודע שזה תלוי ממקום למקום אבל בערך . תודה לכל העוזרים וסתם אפשר פה להביא כל מיניי דעות על קטענועים וכאלה אבל בבקשה גם תענו לי על השאלות .
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, איך אני משנה את המפרט מחשב שלי בצד בצורה יפה, עם כל קטגורייה (מעבד לוח אם וכו') מובלט והשאר לא, כמו כן בצבעים.. איך שיהיה מיושר לצד שמאל, וגם איך אני יכול להוסיף תמונה למפרט. כי אני רואה שלחלק מהמשתמשים פה זה ערוך בצורה כזאת וזה מאוד יפה ומסודר. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה ... איך מגיעים מ בת ים( סביבת הקניון) ל דיזינגוף לא משנה לי דן או אגד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HELP!! מה לבחור ...תקציב עד 2K ;D אני יודע שזה מפגר,אבל חברה אמרה תבחר אני קונה... הצעות בבקשה?! תחום:מחשבים\גאדג'טים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אל תתיחסו אלי... לא ישנתי בקושי. בא לי במוזה פתאומית היום אז קבלו : *בקולות רקע לאחר הפסקה קצרה לימודים, אימונים הלחץ פה גובר הים פלטה איך על זה נתגבר? מסתכל רואה גלשן נשען על קיר עד מתי עוד בנות בים רוצה להכיר - אבל קר יותר מידי אין לי גלים [*הים פלטה] אז אני כותב שירים מתי יהיה פה גל [*הים פלטה] רוצה לתפוס פינה, צינור להשתחרר מהמוטל אי אה יאי יאי, נמאס! סדרו לי פה גל, אני מבואס! אי אה יאי יאי, נמאס הים פלטה כבר חודש – כוס עמק ערס! תחזית אומרת ים פלטה עד השבוע הבא החופים שלנו מסריחים, זיהום, אני חולה, מרגיש רע! אנשים בשביל פוזה נכנסים אל הגלישה חושבים זה יעזור להם להשיג בים בחורה אי אה יאי יאי, נמאס! סדרו לי פה גל, אני מבואס! אי אה יאי יאי, נמאס תפסיקו להפריע לגלוש פוז…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמא שלי הביאה לי מחו"ל, מבן-דוד שלי, פלאפון נוקיה שהיה זרוק אצלו. בפלאפון יש מצלמה רגילה/ווידאו, אפשר לנגן בו שירים, יש בו bluetooth, אינפרה אדום ודברים כאלה... אז אפשר כבר לדעת שהוא לא ישן... רק איך אני מגלה את השם המדוייק שלו? כתוב עליו רק NOKIA! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש יוזר שאני רוצה להמשיך להיות FRIENDS שלו רק שאני לא רוצה לראות שום דבר שהוא עושה לו לייק בדף הראשי שלי. הבעיה זה שהוא(היא בעצם) עושה לייק לפוסט של אחד החברים שלה שאומר משהוא פוליטי ואז אני סתם מתעצבן. הכי גרוע זה שאני אגיב וילחם עם השמאלנים מול מאות החברים שלה. חחח. אז אני פשוט לא רוצה לראות את הלייקס שלה, אלא אם כן אני ספציפית נכנס לWALL שלה. אבל אני לא רוצה לראות את זה על הTIMELINE\WALL שלי. אגב אני לא סגור מה ההבדל בין WALL לTIMELINE? יש כאילו שני מבטים. מה שרק אני רואה ומה שאחרים רואים על הWALL שלי? לא סגור על זה. בקיצור מקווה שהבנתם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הסקר הוא סקר פשוט. תמלאו את הרשימה הבאה ותשלחו אותו כתגובה לנושא. חברת מעבד ודגם : חברת כרטיס מסך ודגם : יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : כרטיס מסך : למה בחרתי בחברת המעבד : למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אני אתחיל ראשון. חברת מעבד ודגם : Intel Core 2 Duo E 6300 @ 1.86 חברת כרטיס מסך ודגם :ATI Radeon HD 5770 יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : מעבדי INTEL לדעתי האישית, הרבה יותר טובים ממעבדי AMD בכל מה שקשור ל-OC, ובמהירות. כרטיס מסך : מחיר נמוך ממחירי NVIDIA. למה בחרתי בחברת המעבד : אני בדקתי את ה-BENCHMARKS של מעבדים שונים, ומצאתי כי ברוב המקרים INTEL נותנת ציון גבוה משל AMD. למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אך ורק כי הלוח שלי תומך ב-CF. בבקשה, אני לא מבקש …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לי לבדוק תמונות באתר Getty Images אבל בניגוד לאתרי תמונות אחרים אין שם מחירון. מי שרוצה נדרש ליצור איתם קשר והם קובעים את המחיר לאחר "בדיקה". זכותם לדרוש מה שהם רוצים. הבעיה שלי שאין שום איזכור בגוגל לגבי המחיר בפועל, או לפחות דוגמא מספרית של לקוח כלשהו. לא יכול להיות שאין ברשת במקום כלשהו בין אם בפורום או בבלוג או בכל מקום אחר שמישהו לא כתב כמה דרשו ממנו. ניסיתי לחפש כל מיני צירופי מילים ובאף אחד לא קיבלתי תוצאה עם מחיר או אפילו חו"ד של לקוח. זה לחלוטין לא הגיוני!!!!!! האם לדעתכם יש לאתר הסכם עם גוגל שלא יציגו תוצאות כאלה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחודש שעבר החלטתי לנצל את ה"כוכבים של ישראכארט", בעלות של כמה עשרות כוכבים (שבחיים לא חשבתי שאני אנצל אותם) "קניתי" מנוי ל-2 גליונות של המגזין הישראלי (ירחון) PCPLUS . היום קיבלתי את המגזין השני (גליון 18), מדפדף אני בהנאה (אחלה מגזין... ;D), מגיע לקראת סופו, ופתאום... נאורו עיניי ! לוגו האתר מתנוסס בראווה בצידו העליון של העמ' (אם כי לא הלוגו הזה שאתם רואים כרגע באתר, אלא הלוגו השני, שמופיע מדי פעם בחדשות האתר). אני משפשף את עיניי כלא מאמין !! עמ' 95: זהו מדור חדש (לא היה בגליון שעבר) בשם "עושים שוק", בו מוצגים 6 מפרטים לגיימרים מתוך המפרטים המומלצים !!! לכל מפרט הקדמה (אם כי מעט שונה מאשר ההקדמה שכתובה באתר) ופירוט מלא של הרכיבים כולל המחיר המדוייק מתוך מפרטי …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכירות פומביות של 10 דקות עם כל מיני חוקים שמאריכים את הזמן... זה לא הבעיה, במקרה וזכית ומצאת במקום כלשהו את אותו מוצר עם אותן תנאים הם יחזירו לך את ההפרש ביניהם בתוספת 50% מאותו הפרש... ככה שזה נשמע אתה יכול להציע על מסטיק 1000 שקל וללכת למכות להגיד להם קניתי בחצי שקל. אז יביאו לך 999.5 בחזרה+ 499.75 (הרווחת 500 שקל). הבנתם את העיקרון של המחשבה שלי? משהו פה לא נראה לי.. מה אני לא רואה? D=
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכווווולם!!!!! אני רוצה להזמין מחשב מהחברה alienware ורציתי לדעת עם כדי לי לקנות משם עם למישהו יש מחשב שלהם שיכתוב לי איך הוא ולכל מי שעוזר תודה רבה.... :) ;)
-
למי שמכיר מהצבא או מטיולים לחו"ל קם אתר אינטרנט למשחק האגדי יניב!! אפשר לשחק עם שחקנים ברשת בכיף ומהר :smile1: www.yanivgame.com למי שלא מכיר את המשחק ממולץ לנסות אבל רק שתדעו שזה ממכר, שלא תגידו שלא אמרתי לכם ;D הנה הוראות לאיך משחקים יניב: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%91_%28%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%29
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום יש פה דרייבר למחשב שאני צריך בקישור הזה http://rapidshare.com/files/194465059/LG_110_Fan_control.zip אני צריך שמישהו יעלה את הדרייבר ^ לשרת הזה בלבד http://pyramidfiles.com/ ואני יסביר : אני לא יכול להיכנס לאתר ראפידשר בגלל שייש לי אינטרנט רימון
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלחו לי את זה באיי מייל זה הרג אותי מצחוק..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מקבל את שתי ההודעות האלה באיסיקיו מכמה אנשים ברשימה שלי והיום פעם ראשונה גם במסנג'ר כבר בפעם הראשונה כשראיתי את ההודעות האלה הבנתי שמשהו לא בסדר יש מצב שפרצו אלי למחשב או שמנסים לפרוץ? מה אני אמור לעשות בכדי לא לקבל את ההודעות האלה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי חלק מהשיר הזה מתוך פרסומת בערץ 2 לפני איזה שנה אבל לא זכרתי שום מילים ממנו. לפני כמה ימים שמעתי חלק ממנו בפרומו שערוץ 2, שוב לא זוכר מאיפה, והפעם גם לא היו מילים. בכל מקרה ממה שאני זוכר הוא מתחיל עם פסנתר עם ריוורב אני חושב, יש לו צליל מאוד אישי וישיר אבל עדין. אחר כך שרה מישהי מעליו עם קול מאוד נוגע ומעט כבד אך חושני. מתישהו אחרי זה הוא מתחזק ומצטרפים כינורות. הקלטתי מה שאני זוכר בערך מהפסנתר עם הגיטרה, מקווה שזה שסוף סוף השיר הזה יפסיק לטרוד אותי https://www.box.com/s/etgadcafdkvxfug2t5t6 תודה למי שמנסה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מומלץ לשלב את כלל המערכות של סיסקו ומיקרוסופט בחצי שנה לימודים בטכניון או לעשות חצי שנה במכללה כמו צ'ק פוינט?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריכה למצוא את ההפרש המדויק בימים בין שני תאריכים. יש נוסחה לחשב זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה היא למצוא את כל השורשים של מטריצת האפס, כלומר בהינתן מטריצה ריבועית מסדר כלשהו שכל איברה אפסים, מהם כל המטריצות שאם נכפיל אותן בעצמן נקבל את מטריצת האפס הנ"ל. במבט ראשון אפשר לחשוב שרק מטריצת האפס עצמה מתאימה אך בקלות ניתן לראות שקיימות מטריצות אחרות שמקיימות זאת. נסיתי לפעול 'בדרך הפורמלית' למציאת שורש של מרטיצה - למצוא לה בסיס עצמי ולקבל את המטריצה האלכסונית הדומה לה להוציא ממנה שורש ולהכפיל מימין ומשמאל במטריצת המעבר ובהופכית שלה... הבעיה כאן היא שהמטריצה היא כבר אלכסונית!!! ולכן אם נוציא שורש נקבל רק את מטריצת האפס... אבל יש בפירוש עוד מטריצות כאלה לדוגמא: בסדר 3X3 : 0 0 0 0 1 1 0 -1 -1 יש דרך אנליטית למציאת קבוצת כל המטריצות הללו? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מילים http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=100725&sid=49
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גולש במהירות 2.5 מגה משלם לבזק תשתית 86 (אבל התשתית היא גם על 5 מגה, אני יסביר בהמשך) לבזק בינלאומי אני משלם 69.90 על 2.5 מגה שזה מחיר גבוהה מאוד! עכשיו מין הסתם שאני מחוייב לבזק בינלאומי השאלה אם אני יכול עדיין לחדש את המצבע וההתחייבות עם דיל טוב יותר! אני רואה בזאפ שיש בבזק בינלאומי מהירות כפולה של 5 מגה באותו סכום להיתחייבות לשנה!!! זה בידיוק מה זה אני משלם רק עם מהירות קטנה פי 2! לגבי בזק שם אני משלם 86 וזה גם על 2.5 וגם על 5. לפני חצי שעה בערך היתקשרו אלי מבזק ואמרו לי שמגיע לי שידרוג מ 2.5 ל 5 באותו מחיר בהיתחייבות! אמרו לי שאני צריך לשדרג גם את המהירות אצל הספקית רק ששם דרשו תוספת תשלום גדולה אז וויתרתי ואמרתי לבזק להשאיר את זה ובבוא היום אני ישדרג ל 5 מגה אצל …
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-