כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף לי ללמוד מנהל רשתות או אבטחת מידע? ולמה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל מי שעובד זמן רב ביממה מול מחשב מכיר כמה חשוב שיהיה נוח. מה הקונפיגורציית עבודה שלכם? אצלי: שולחן מחשב בגובה כ-74cm מעל הריצפה, והמקלדת והעכבר על השולחן. יש "פד ארגונומי" לעכבר, אבל עדיין זה מאוד לא נוח. בדרך כלל משתמשים במגש מקלדת נשלף (keyboard pullout tray). יש לכם מגש כזה? איזה אתם ממליצים? יש בארץ מקומות שמוכרים דברים כאלו בניפרד מהשולחן עבודה ?? (כך שנוכל להתקין אחד כזה בשולחן קיים..) סתם שתכירו - כתבה בנושא: http://www.cnet.com/how-to/how-to-set-up-an-ergonomic-workstation/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. אני לומד לתואר במדעי המחשב. האם לדעתכם ניתן להמציא מפה לינארית שעל דף אחד יתקיים שרטוט עם מפת סימנים והערות בצד ? האם אני יכול להכיל את כל האינפורמציה על דף ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשמוע המלצות לתיקי צד / כתף. הגודל צריך להיות איפשהו בין גודל של פאוץ' לבין גודל של תיק "רגיל". משהו לשים בו דברים קטנים כמו ארנק, טלפון, משקפיים, מפתחות, איזה נגן וכו'. אם הוא יכול להכיל מחשב נייד - הוא גדול מדי. למישהו יש נסיון עם תיק מסוג זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה מוכר באיביי זיכה אותי בסכום של 25$ על מוצר שהגיע אלי תקול . ראיתי בפאי פאל שהוא אכן זיכה בסכום המבוקש . אבל עברו שישה ימים ועדיין לא ראיתי את הזכוי בכרטיס האשראי או בחשבון הבנק . הכרטיס האשראי שלי הוא של ישראכרט התקשרתי אליהם והם אמרו שהם רואים את הזכוי שנעשה ויש לחכות לעשרה ימי עסקים בשביל שזה יתעדכן בחשבון . האם זה נורמלי שצריך לחכות כל כך הרבה זמן ? מישהו יכול להגיד איך זה אצל חברות אשראי אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאבא שלי יש ביטוח חובה ומקיף לרכב שהוא מוגדר כביטוח "לכל הנהגים". רציתי לדעת - האם זה תופס גם על נהג חדש/נהג צעיר? האם ביטוח כזה מוגדר כך שכל מי שמחזיק ביד רישיון נהיגה בתוקף יכול לנהוג ברכב בידיעה שהוא מכוסה בביטוח חובה/מקיף? תודה. ביטוח איילון פלתורס
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
החברה בה עובדת אמי מוזגה לאחרונה לתוך חברה אחרת. במסגרת הסכם המיזוג, נשמרו כל התנאים של העובדים, לרבות תנאי הפנסיה - כך בתאוריה. כפי שהסתבר, סוכן הביטוח המטפל בתיק של אמי ניצל את ההזדמנות הזו בשביל להעביר את הפקדות הפנסיה שלה לקרן אחרת באותה החברה, באופן שלחלוטין לא מיטיב עמה. עד כאן מסריח אבל לכאורה כשר, לצערי (שכן יש לו ייפוי כוח לעשות זאת). העניין הוא שבעסקה היה כלול ביטוח אבדן כושר עבודה, הן בפוליסה הקודמת והן בחדשה - כאשר בחדשה הפרמיה גבוהה בהרבה, אולי כתוצאה מהתקדמות גילה של אמי ביחס לפוליסה הישנה. פרמיה זו אמורה להיות משולמת ע"י המעסיק, כך שהחלפת הפוליסה היתה מעלה את הוצאותיו (השכר נשאר זהה מכוח אותו הסכם, וכפועל יוצא גם הפרשות המעסיק). כאן נכנס ההבט הפלילי לכאורה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[ltr] Bitte - nicht so schnell! = Please - not so fast! although the original meaning is apperantly drive slowly, I find the unintended double meaning very amusing. btw, this is real. more info here.[/ltr]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מקבל את שתי ההודעות האלה באיסיקיו מכמה אנשים ברשימה שלי והיום פעם ראשונה גם במסנג'ר כבר בפעם הראשונה כשראיתי את ההודעות האלה הבנתי שמשהו לא בסדר יש מצב שפרצו אלי למחשב או שמנסים לפרוץ? מה אני אמור לעשות בכדי לא לקבל את ההודעות האלה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה,אתמול אח שלי מקבל דואר רשום,הוא פותח ולהפתעתו הוא מוצא כתב תביעה על זה שהוא גרם לתאונה מלפני איזה שנתיים...עכשיו ככה: דבר ראשון השם והת"ז הם של אח שלי,מספר רשיון הרכב הפוגע הוא לא! אח שלי לא היה אף פעם מעורב בתאונה כלשהי,לפי כתב התביעה הוא נסע אחורה ופגע ברכב שהיה מאחוריו,החלון הקדמי שבור,הפרונט דיי קבצ'ה...הרכב הפוגע הוא על שם איזו גלידריה בהרצליה (לא הבנתי אם הוא כביכול שכר משם רכב או עבד שמה אני צריך לשאול עוד פעם)...הקטע שבחיים הוא לא עבד בשום מקום כזה...והקטע שהכי קורע זה שאין לו בגלל רשיון על רכב!!! רק על אופנוע!!! הוא דיבר עם עורכת הדין שמבצעת את התביעה והוא מסביר לה שזה פעם ראשונה שהוא שומע על זה ושאין לו שום קשר לתאונה..היא הייתה דיי סימפטית והסבירה שט…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שיקולים רבים, הוחלט לא לאפשר דיונים על הזמנות לאתרי טורנט. כמו כן, הדיון הגדול שנפתח בנושא - נמחק. אין צורך לפרט את השיקולים לכך. מעכשיו, דיונים הקשורים להזמנות לאתרי טורנט, אסורים! אני אהפוך את הת'רד הזה לסטיקי לזמן מה, עד שכולם יבינו ויפנימו את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמא שלי הביאה לי מחו"ל, מבן-דוד שלי, פלאפון נוקיה שהיה זרוק אצלו. בפלאפון יש מצלמה רגילה/ווידאו, אפשר לנגן בו שירים, יש בו bluetooth, אינפרה אדום ודברים כאלה... אז אפשר כבר לדעת שהוא לא ישן... רק איך אני מגלה את השם המדוייק שלו? כתוב עליו רק NOKIA! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
סרטון, שמסכם את אופן הלימודים באונ' הפתוחה. http://www.youtube.com/watch?v=_qppK1lL7eA
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי ל2.5 מגה. איך אני בודק שזה עודכן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אלו הם תוצאות של מיפוי עצמות שעשיתי היום ואני מעוניין שמישהו שמבין את השפה הרפואית (אני מקווה שיש פה) יתרגם לי את זה לעברית פשוטה... דרך-אגב, הבדיקה הייתה בכדי לבדוק סיבה לכאבים בין ירך ימין לאגן אם זה יעזור... ממצאים »עמ"ש לאורכו , גפיים תחתונות וברכיים-עקמת גבית ומותנית קלה. הדגשה קלושה בפמור דיסטאלי מדיאלי מימין, ייתכן NOF או ממצא אחר, לקורלציה קלינית ורנטגנית. קליטה מוגברת בקונדיל טיביאלי מדיאלי בברך שמאל, ייתכן חבלה אן פגיעה מניסקיאלית. הדגשה קלה בקונדיל טיביאלי מדיאלי בברך ימין, ייתכן תגובת מאמץ. הדגשה קלה בקרסוליים, בטרזוסים וב-MPT1 דו"צ שיכולה לנבוע מתגובת מאמץ.« מילה במילה ואני לא מבין עזרו לי אם אתם יכולים בתודה מראש, קובי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב, צפיתי לי בטלויזיה בתוכנית של גאי פינס (לצערי) ודיברו על משקפי שמש. כמובן שכל החברה בצפון ת"א והעשירים קונים לעצמם משקפיים שעולות יותר מ-1500 ש"ח ו- גם לכלבים שלהם הם קונים משקפיים. זו אופנה חדשה. בעודי נכנס לאתר achla (ואח"כ גיליתי שנכנסתי לאתר של Tapuz) גיליתי את האתר הזה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
????? ומה זה מרץ ? קרבי לא קרבי ואם קרבי מה בקרבי ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו בסגנון Xdrive... אבל בחינם. קיים כזה דבר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אומנם אני ניגש ביום שלישי...אבל שיהיה לכולנו בהצלחה..הלוואי וכל אחד יקבל את הציון שהוא צריך
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-