עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guy King,

כנראה הנבחרת הכי לוזרית בכל הזמנים. הטמבלים האלו, בזכותנו, יכלו להיות ביורו. בזכותנו, הם היו צריכים רק תיקו בזכות הניצחון שלנו על רוסיה (אם היינו מסיימים בתיקו הם היו חייבים לנצח את קרואטיה). לקרואטיה אין על מה לשחק, המשחק בוומבלי ו-2-9 במחצית לקרואטיה. אם הייתי אנגלי הייתי רץ לחדר וממרר בבכי. יש להם עוד מחצית, אבל הם בלי ווין רוני ומייקל אואן, ההגנה שלהם הוכיחה את חולשתה וקרואטיה זאת נבחרת חזקה מאוד, דרג שני מעל 10הנבחרות הגדולות בעולם ויהיה להם מאוד קשה גם אם הם ירצו. הימור שלי - 15% שאנגליה עולה. ייגמר 3-1 לקרואטיה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני בינתיים תקוע עם התחייבות ל-012, שלמזלי היא עוד מעט תגמר. רציתי בינתיים ולברר מה הפינג הממוצע של בזק. אז אני מבקש עזרה מכם. מי שבעל אינטרנט של בזק שיכנס בבקשה לאתר הזה http://www.speedtest.net/ ויבדוק מה הפינג שלו/שלה מול שרת כלשהו באירופה, ויציין מה המהירות אינטרנט שלו. תודה למי שיתרום לי קצת מהזמן הפנוי שלו ויעזור לי. D=

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by GWeizman,

כולם בטח מכירים את הפתיח של MGM, זה עם האריה השואג. מה שאני מחפש בעצם זה פתיח דומה, עם תרנגול במקום האריה. (או, וגם זה יהיה מעולה, פשוט שוט של תרנגול מקרקר עם רקע כמה שיותר ריק - אין לי בעיה לעשות את העריכה בעצמי, פשוט לא הצלחתי למצוא שום דבר כזה) לא ידעתי אם זה מתאים יותר לפה או לפורום עיצוב (שבכלל לא עוסק ממש בעריכת ווידאו מילא), אני מקווה שניחשתי כמו שצריך ^^ תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. תגובה ל32 מאת "לרץ השני יש שפן" (כרגע מסומן באדום) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4117651,00.html

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חבר'ס, מה נשמע? שמעתי של החברה moneygram.com ואמרו לי שהם אמינים כמו paypal האם זה נכון? האם יש להם הגנה נגד רמאים (dispute console כמו של paypal ?) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sir f,

היום גיליתי שאומרים פוזמקאות ציפיתי לפוזמקים או פוזמקיים או משהו כזה, אבל בהחלט לא לפוזמקאות!! מטרת הדיון-לוודא זאת ולחלוק עמכם את המידע המרגש הזה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כן, כן, מה ששמעתם! ובכן, המטרה שלי היא להגיע למצב שיש לי 3 פרויקטים במחשבים: אקסס, אינטרנט, ויז'ואל בייסיק. (מן הזניח אל העיקרי, בהתאמה) - ואיני בוחל בשום אמצעי על מנת להגיע למטרה זו. לצורך העניין, ועל מנת להשלים בגרויות נוסף החלטתי להקריב באופן מוחלט את חופשת פסח, וגם לטובתי משפחתי התנדבה לצאת לחופשה בחו"ל בזמן שאני אעשה זאת ולאפשר לי להתהלך ערום בבית בזמן שאני שוקד לבגרויות. אין הרבה מה לפרט, אני אשמח מאוד לכל טיפ ועזרה והנחיה שיכולה לקדם אותי, לרבות פרוייקטים שלמים שישלחו למייל שלי, ואני מתחייב לפרסם במסגרת האתר (אם יתאפשר לי, רק שלא ממש נראה לי) או בפורום סיפור אירוטי שבו הגיבור הוא האיש שהכי יקדם אותי בדרך למטרה. אגב, האיש היקר הזה יוכל לבחור את הפנטזיה שלו ואני אנסה…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nadavshalom12,

בארץ יש אוניברסיטה פתוחה בעברית שיש בה אופצייה של אפיק מעבר לאוניברסיטת תל אביב למשל יש כזה דבר בחו"ל, באנגלית, שמאפשר להתקבל לאוניברסטאות בחו"ל? או לחלופין, לאוניברסטאות יוקרתיות יש אופצייה של מכינה במקום בגרות והמבחן המקביל לפסיכומטרי?

9. היום מלאו לחובב האודיו המושבע שלנו כ-16 שנים מאז היוולדו! אז שיהיה במזל טוב עמרי, עם הרבה אהבה, אושר ועושר! :-* :dazzler1: :lsvader: :DJsmile: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד אחד מתוק!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Milk-Inc,

שמעתי היום כמה טראנסים ברוסית שאהבתי, אני רק לא יודע איך קוראים להם. אני יודע שהראשון מוכר וישן ויש בו את המילה פסוואצ'ה(דוגי סטייל ) ועוד טראנס נחמד שהזמר אומר כזה שחלב זה בריא, אבל וודקה יותר. אז.. אם מישהו יוכל לרשום לי את השם של הטראנסים הנ"ל בעזרת הקצת מידע שנתתי למעלה(מה לעשות, זה רק מה שאני זוכר), אז אחלה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ofir123,

אז באתי לשאול כאן אני רוצה לקנות את הארטיק סילבר 3 ואני לא מבין אם יש להם באתר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם כן או לא ואם כן לתת קישור. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by --Adidas,

חשבתי על לעשות רישיון לקטנוע ולקנות לי משהו זול (מה שזול עולה יקר) . אז בקיצור רציתי לשאול פה אנשים שיש להם ניסיון כמה כל העסק הזה עולה בערך ואם זה שווה משהו ? נהנים מזה ? האם בכביש קשה עם הקטנוע ? כי נסעתי על קטנוע אבל לא בכביש. בקיצור גם רציתי לשאול בקשר לעבודות אם משנה הגיל אני עוד חודשיים 16 ובקיצור רציתי לשאול איך נגיד שליחים מרוויחים אני יודע שזה תלוי ממקום למקום אבל בערך . תודה לכל העוזרים וסתם אפשר פה להביא כל מיניי דעות על קטענועים וכאלה אבל בבקשה גם תענו לי על השאלות .

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אללה שוב פעם חבר שלי פתח את הרדיו כנסו כולם Winamp: http://hot.gillex.net/listen.pls Media Player: http://hot.gillex.net/listen.m3u אין מזרחית! חחח כנסו יש שירים טובים!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש לגבי שעות נוספות? ככה הבעיה שלי היא כזאת, כמו שהבנתי בחוקים, שעתיים ראשונות מעל המכסה היומית לשעות עבודה (8), זאת אומרת מ8-10 שעות השכר הוא 125% לשעה. מעבר לשעתיים האלו, זאת אומרת 10+ שעות השכר לשעה הוא על פי 150%. עד פה לא טעיתי נכון? אצלנו בעבודה זה עובד ככה אבל כשדיברתי עם האחראית על הכספים בעבודה היא אמרה לי שהשעות הנוספות תקפות רק כאשר קורים 2 דברים, 1. אתה עובד מעל 8 שעות. 2. השעה היא מעבר לחצות. כלומר אם עברת את ה8 שעות אבל לא עבר חצות אז אתה לא מקבל שכר של שעות נוספות. (לא בטוח ב100% שזה בדיוק מה שהיא אמרה, אבל או שזה ככה או שהיא אמרה שזה תקף רק לגבי 150%, שוב לא סגור על הנושא הזה ב100%) באתרים שחיפשתי לא מצאתי משהו שמעיד על כך שהשעה ג…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. במשך כבר 3 ימים אני מצלצל לזגגים ומפעלי זכוכית, חלקם לא מוכרים פרספק ככה סתם, רק בבלוקים של 3 מטר על 6 מטר WTF ? וחלקם מוכרים אבל בעובי לא מתאים, אני חייב עובי של 2MM אולי 3MM כולם מוכרים 4-5 ואפילו 7.... אז כל מי שקונה באזור המרכז, חולון, בת-ים, ראשון לציון ות"א, איפה אתם קונים ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ^HocK^,

כרגע סיימתי לצפות בסרט הגאוני הזה!!! ענק! מומלץ בטירוף! (לכל אוהבי השגעון והצופים המתמידים..יש הרבה הפתעות בסרט )

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז ככה.... יום רביעי הקרוב אני מתגייס. בגדול בשביל לקצר עניינים - מיליתי שתיי מנילות, וקרה ששיבצו אותי למג"ב. עכשיו ליהיות איזה סייר במג"ב לא נראה לי שמתאים לי. אין לי בעיה עם קרבי, פשוט הרמה של האנשים שם לרוב הבנתי שלא משהו, והרבה אמרו לי שלא כדאי לי ללכת לשם. בכל מקרה, יש לי קומבינה דיי חזקה שם שאני יכול ליהיות כמעט בכל תפקיד שם אולי חוץ מימ"ס והיחידות האלו. האם יש תפקיד במג"ב יותר מעניין מלעשות שמירות כל היום וליהיות סייר? משהו בבילוש או משהו שאתם יכולים להמליץ לי? עוד אופציה זה לא להתפנות בבק"ום ולבקש חי"ר, אבל הבנתי שבדרך כלל מה שמציעים לך משהו כמו מודיעין/הנדסה שאין לי בעיה ללכת לזה, רק שאני לא יודע אם זה עדיף. רציתי גם לעשות משהו במחשבים אבל על זה אין כל-כך מה לדבר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, צריך את הצעתכם לתימחור מחשב נייד הבא: http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U35Jc/#specifications מדובר בגירסה החזקה ביותר לדגם: מעבד Intel Core i5 זכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי מתקדם GeForce מסך "13.3 HD LED עד 10 שעות סוללה! וינדוס 7 חוקי ומקורי כמובן. נקנה מלפני שנה מאופיס דיפו בסכום יקר (מעל 4500 שקל)- עדיין באחריות יבואן המחשב חדש לגמרי לא היה בשימוש בכלל עקב קניית האיפד 2., אין שריטות או לכלוכים, באריזה המקורית +תיק ועכבר. הסוללה כמובן תקינה והוטענה בזמנים הדרושים. באיזה מחיר מומלץ והוגן למכור?- ראיתי שדגמי ההמשך עולים מעל 4000 שקל גם היום. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

http://www.youtube.com/watch?v=_eoQjn1v9lY&search=Arnold%20Schwartzenegger%20minigun%20james%20cameron%20terminator2 נתקלתי בזה בYT נראה מפוברק ומחובר עם סרטונים של משחקים וקטעים מהסרטים האם לדעתכם יצא סרט המשך?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lion03,

אחים שלי אני משתגע עברתי בכל האינטרנט ולא מצאתי לוח אחד עם עבודות שמתאימות לנוער גם בעיתונים לא ראיתי אנשים תעזרו לי איפה לחפש (אגב לא מקדונלדס הם לא רוצים אותי )

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by napoleon45,

אני לא מבין. מיטב הפרשנים שוברים את הראש למה ומדוע ?! למה שיהיה ירי מרצועת עזה ?! ולו אני אומר - מה נסגר ? אין כאן בכלל תעלומה ! זה בגלל ברקים שהפעילו את הטיימרים ! בדיוק כמו עם הירי לבאר שבע. באמת !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שמעתי שיש בחו"ל (אולי גם בארץ?) זרועות שמתחברות לשולחן ומאפשרות עבודה בעמידה. רציתי לדעת אם כדאי להזמין משהו כזה מחו"ל ומאיפה להזמין? תודה.. נ.ב. האם אפשר להזמין מאמזון מוצרים שהם לא ספרים או דיסקים? כי תמיד זה רושם לי שאי אפשר - - - תגובה אוחדה: - - - גיליתי את האתר הזה שמאפשר לקבל משלוחים לישראל מאמזון אשמח למענה בקשר לזרוע עמידה לא יקרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ידוע כי QA הוא אמנם החלק הכי פחות זוהר של כל סטארט אפ, אבל בלעדיו שום סטארט אפ אינו מורשה להמריא והוא זה שיקבע אם יצליח או ייפול. אין דבר יותר בעייתי מאשר השקת אפליקציה שלא נבדקה כראוי ועברה את כל האישורים של בודקי האיכות שלה כהלכה, שורה אחר שורה לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אני צריך לברר את זה לקרוב שרוצה להרחיב עסק קים שלו בעיקרון הוא צריך את ההקמה\תחזוקה עצמה ואחסון ופרסום החנות אמורה להיות לפחות בשלב הראשוני רק על בסיס הזמנות גולשים ברשת -בלי טלפון ככה שחשוב שהאתר יהיה מספיק מאובטח לכרטיסי אשראי כל הפרטים האחרים יבוא\אכסון פיזי\וכו לא רלוונטי כי זה הרחבה של עסק ואם זה הוא יסתדר לבד ולפני שמישהו יתחיל לזיין במוח שאני מפרסם העסק לא קשור למחשבים ואני לא נותן שמות ופרטים בפורום רק צריך בערך לדעת עלויות צפויות והוא יחליט אם מתאים לו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים