כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי שקיימים חזירים בגודל כזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3404635,00.html
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתיכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים.תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה[/glow]
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 196 צפיות
- 1 follower
-
-
-
השתחררתי מצה"ל ואני בקרוב מתחיל שירות לאומי. חשבתי לחזור לצבא בעוד שנה בעיקר בגלל שחשוב לי לעבוד בתחום המחשבים/ההנדסה בעתיד. השאלות- א) למישהו פה היה ניסיון בעירעור על פרופיל 21? אם אני מערער יש לי סיכוי לחזור מכו כל חייל נורמאלי ולהגיע למשהו טוב? ב) עד כמה זה משנה למעסיק אם עשיתי צבא או שירות לאומי?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הייתי נהג משא כבד בצבא ואני רוצה לחזור לצבא לקבע מה התהליך ? אמרו לי שמי שרוצה לחזור לקבע חייב לעבור " מיון תעסוקתי " ? האם זה נכון שצריך לעבור את זה ? אם כן מה עוברים ביום הזה? מה הסיכוי ? אם אני לא יעבור יגידו לי לעזוב את השירות קבע ? 2. כמו כן הם גם דורשים "ממליצים " באמת מסתכלים על זה ? זה גורם משפיע ? אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הסיפור שלי כזה: השתחררתי מצה"ל באוגוסט האחרון. בשנה הראשונה שירתי כנהג (עד 12 טון) בנ"מ. לאחר מאמצים רבים, הצלחתי לשכנע את ההורים לחתום על טופס התנדבות לשירות קרבי (בן-יחיד), ועברתי לחיל-השריון. עברתי מסלול, והגעתי למבצעית. לאחר מחזור, חזרתי לבא"ח שריון, להיות סרס"פ באחד הגדודים שם. כאמור, כעת אני משוחרר. כמה שאלות: 1. האם אוכל לחזור לצה"ל, להיות נהג בט"ש (קו) בקבע או מילואים בתנאי קבע (אגב, מה ההבדל)? ברשותי רשיון C1, רשיון צבאי בתוקף (האמר, סופה, רכב קל, אינטר, ריאו, מלגזה עד 8 טון ואולי עוד כמה) ואני מוסמך לרמת רובאי 03. פרופיל 82. כמו כן, פעמיים חייל מצטיין, אם יש לכך משקל כלשהו. 2. במידה וכן, האם ישנה אופציה לשבוע-שבוע, או שבקבע המתכונת שונה? 3. שוב, אם כן, האם…
-
- 22 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
-
שבוע טוב לכולם. רוצה לציין שהאתר, לפחות אצלי, חזר להיות מה וכפי שהיה מקודם, וגם את זה ראוי לציין. אז לפחות בהיבט הזה, טוב שחזרנו לשגרה וחן חן לכל מי שדאג לכך. רק בריאות !
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אף על פי שהשימוש בתקליטור (קומפקט דיסק) כמעט ונעלם משימושנו, חוקרים פיתחו טכנולוגיה חדישה שמאפשרת אחסון של כמויות גדולות של דאטה, המתבססת למעשה על הפורמט המקורי שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 219 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מראש הולך להיתנצל על העיברית הכתובה שלי, צריך קצת לתרגל עדיין. אני חזרתי יחד אם משפחתי ארצה מחו"ל אחרי 8 שנים באוסטרליה והייתי מאוניין לשמוע ממכם, אנשים שמתעסכים ומתעניינים בתכום המיחשוב על השירות הצבאי. אז ככה, אני בן 23 וחזרתי הנה אם Diploma בתחום של Network Engineering, זה היה קורס של שנה וחצי ולימד בעצם את היסודות של Network admin. אני הייתי מעוניין להיתעסק בתחום הזה שבו למדתי גם בזמן השירות שלי, השאלה בעצם היא איך אני מגיע למצב הזה. מבחינת התהליך אני עדיין לא גמרתי צו ראשון(ועדה רפואית דרשה בדיקות נוספות). מה קורה אחרי צו ראשון? הבנתי שיש מיונים לכול מיני דברים, איך מגיעים אליהם? בשורה התחתונה, איך אני מגיע לתפקיד שעוסק ב-networks, מה אתם ממליצים? האים…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום,אחרי באן ממושכח של חודש חזרתי,והחלטתי לשנות את דרכי,מעכשיו בלי יותר נושאים טיפשיים וקללות מעכשיו אני ילד טוב ;D
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אחרי חודשיים ללא מחשב קבלתי לוח אם חדש (הישן זה מה שעדי Component פרסם שהיה בתוכו קילשון ופטיש ) :)
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לכל מי שזוכר אותי, כן כן, חזרתי לHWZONE אחרי תקופת הפסקה קטנה... 8)
-
אני חייב להגיד לכם שהיה פיצו... לא, סליחה, אדיר! ;D (צריך להיזהר בימינו) , בכל אופן, מציגים מכונית CONCEPT של פיז'ו פשוט מדהימה - "FELINE" (אני מקווה שבצרפתית זה נשמע יותר טוב). סרקתי תמונה, שווה ללכת לראות בתערוכה, טיפ קטן, מחלקים מספר מאוד מוגבל של פוסטרים שלה, אז תלכו ישר לקחת, (אני לקחתי בשיניים) חוץ מזה יש כמובן את ה Z8, אופל SPEEDER, מאזדה RX8 , ועוד המון ספורטיביות. כמובן ששווה להציץ גם על הביתן והרכב המדהים של ROKFORD FOSGATE.. לכל אלו שדואגים שמא אני מייחצן את אוטומוטור, אז תרגעו, אני לא, וכהוכחה אני מוכן להגיד שפעם שעברה היה יותר טוב... אבל עדיין שווה.
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, חזרתי אתמול מאיטליה ואני יכול להגיד רק דבר אחד איכס!!!!. הדרום מלוכלך מלא גנבים הכול מקושקש ומוזנח. מקומות יפים הייתי אבל לא שווה ללכת לשם, ההתנהגות שלהם מגעילה ולא נחמדה בכלל. מכוניות הכי נמכרות שם זה: פיאט,לנצ'יה,אלפה רומיאו,מרצדס,במו,פרארי,טויוטה,מאזדה זהו. עכשיו חזרתי ויש לי קבלת פנים לא נעימה כל הזמן נופלות פה פצצות
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
לפני כמה שעות חזרתי מאילת, היה סבבה אעש!! איימקס היה מסריח, סתם סרטים לילדים, אבל המסיבות, החוף והקניות היו כיף חבל רק שלא יצא ללכת למקום הזה שמתחת למים, עם הדגים... (חוף האלמוגים משו כזה?) מה שכן, המלון היה ממש חרא. מלון דליה - הכי עלוב שהייתי בחיים. זו פעם ראשונה שאני נוסע לחופשה על חשבוני, אז מחיר היווה פקטור חשוב, והמלון הזה זול, מכל הבחינות. אוכל מסריח, צריך לצאת מהמלון ולעשות סיבוב כדי להגיע בכלל למסעדה, ועוד אין שם מקום וצריך לחכות לאנשים שייצאו. בריכה מטר על מטר עם כסאות מאובקים. חדרים עם אמבטיה מתפרקת, אין מעלית, צריך לחכות בלובי שעות לשירות. אבל זה עוד כלום בהשווה לצעקות שהיו שם בגלל שכולה השארתי את הכרטיסים של המגבות של הבריכה אצל המציל בטעות. רצו לחייב אות…
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אך אך איזה הרגשה טובה לחזור לפה!! וואלה תאמינו לי התגעגעתי לפורום לא ידעתי לאן ללכת חחח אבל עכשיו אני שוב פה !!!! שאלה עם קיבלתי באן זה אומר שמתאפס לי החשבון אזהרות עד הבאן הבא?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זה היה גיבוש מאוד קשה של 4 יום ,באמת שונה משאר גיבושים , יותר מנטלית , לא שהוא לא היה פיזי , הו כן היה ,מאוד אפילו , היה לנו מסע ביום שני של איזה 15 ק"מ שבספופ היה אלונקות , היה קטע סודי שעליו אני לא יכול לספר , ובסה"כ היה ממש קשה , הדבר הכי קשה שעשעית בחיים שלי מבחינה פיזית. היינו צריכים לפרק ולהרכיב בחזרה נשקים ,ללמוד משהו על מכניקה ואז היה לנו עליו מבחן. לצערי לא התקבלתי ,לא יודע למה , אבל יום ראשון יאמרו לחי אם אני זכאי לראיון אגוז , אם לא צנחנים בדצמבר! בתקווה לדובדבן.
-
- 34 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז כך שלום לכולם. חזרתי היום בערב לפני כמה שעות, מגרמניה מקום מדהים, מדינה כלכך עשירה!!, מסודרת,תרבותית ,יפה, האנשים מסודרים לבושים מדהים, הנשים חתיכות, המקום כולו נקי כלכך, כל המכונית שם מבריקות, בלי שום דפיקה, אין מכונית אחד שם שגנבו לה ג'אנט או משהו, כמו בארץ, כל המכוניות בברלין הם מרצדס ,אודי,פלוצפגן,במו, ואפילו מאזדה ראיתי שם המון, ממש התפלאתי, מהיפנים זה האוטו שראיתי הכי הרבה , ראיתי אפילו פרארי , ו ה פורש 911 רץ שם כמו מאזדה לנטיס אצלנו. ראיתי גם RX8 , אבל לא הצלחתי לצלם, כי היא טסה באוטוסרדה באיזה 160 קמ'ש, כל מקרה אוטו מדהים, הרבה יותר יפה אפילו מהתמונות. ראיתי גם TVR , במו 5 ו 6 יש שם פשוט מיליונים!!!!, כל פינה. ועכשיו לעיר, מקום מדהים, שפע של כיף, אני מאו…
-
- 114 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
הסולו בסוף מטורף אין מילים והעוגיה של פורטנוי: "We promise to come back"
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני עושה טירונות בזיקים, גיוס של חיל האוויר. אין לי מושג למה לא שלחו אותי להיות נהג, אבל תודה לצה"ל. נתקעתי בבקו"ם מיום חמישי ועוד יום שני. ביום שני בצהריים צירפו אותי לפלוגה שהולכת לחיל האוויר. (הם הגיעו לזיקים ביום חמישי) בסוף הטירונות (עוד שבוע וחצי) אני הולך לטכני ללמוד אלקטרוניקה. הטירונות עצמה ממש בית זונות. לא עושים כלום. כלום. כל היום יושבים (נרדמים) בהרצאות, מסתדרים בשלשות ופעם בשבוע עושים מטווחים. בכל אופן, מישהו למד בטכני?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ראשית, כן היה לי אינטרנט. אבל 56K שזחל כמו צב גוסס, השתמשתי בו מיום רביעי שעבר. הסיפור לא מתחיל מלפני יומיים, גם לא משבוע שעבר, הסיפור מתחיל ב30 במאי. את ההזמנה לאינטרנט המהיר בכבלים ביצעתי דרך ספקית האינטרנט שלי, אקטקום, ההזמנה עברה ללא שום בעיות משום צד ונקבעה לי התקנה ליום שישי בין 9 ל11 בבוקר, שמח וטוב לב אני מתעורר בבוקר ומצפה לטכנאי הכחול. שעה 11 עוברת, הטכנאי לא מגיע. מתקשר לתבל והם אומרים שהודיעו לנו שהוא יאחר, נו...שויין, חזרתי לשחק סוליטייר. הטכנאי הכחול מגיע אל ביתי הקט ומחליט שצריך להחליף את כל התשתית ועלי לשלם לו 75 ש"ח מזומן. נו שווין, גם זה לא הודיעו. שולם. אץ רץ הטכנאי בכל הבית ומחליף את התשתית, מגיע לחדרי ומחבר את המודם. אבל אבוי, הטכנאי לא יודע להסת…
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הייתה מסיבה איכותית ביותר, זכיתי לפגוש את SpiritKnight ו-mafisto (לצערי לא הייתי נוכח במפגש בפורום). כאשר יעלו את כל התמונות - תחפשו נער עם סטיקר של ברק.013 "בא לך מהיר?" מודבק על המכנסיים (תנחשו איפה)... עוד לא הרכבתי חזרה את המחשב (כותב על הלפטופ), אבל החלטתי שלמסיבה הבאה אני מביא לפטופ - ולא את הסיבוך הזה שנקרא מחשב שולחני. :-/ Vega.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי נאלצתי לעזוב עקב סיבות..... אבל נראה לי שלפחות צילמו אותי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-