כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מניח שהיו פה כבר לא מעט הודעות כאלה אני חושב לפתוח עסק כטכנאי מחשבים, אני יודע שהשוק לא פשוט בכלל ומוכן להתגמש הרבה עד שיהיו לפחות כמה לקוחות קבועים. רציתי להתייעץ... אני מתעסק הרבה זמן (כ8 שנים) במחשבים כתחביב בעיקר, כלומר תיקנתי לשכנים/משפחה/חברים וכמובן לעצמי, קראתי מלא בנושא, עשיתי קורס MCITP, גם של מחשבים וגם של רשתות וחשבתי לעבוד בחברה מסודרת או מעבדה/חנות. איני גר בגוש דן ונראה לי שפשוט לא חוזרים אלי בגלל זה, למרות שאני שולח לא מעט קורות חיים. אז חשבתי לעצמי למה לא לפתוח עסק של טכנאי מחשבים נייד וזמין, שיקח (במידת הצורך ואני אישית מעדיף כי זה בראש יותר שקט) את המחשבים של הלקוחות למעבדה שלי (שנמצאת בבית, יש לי את רוב הציוד - מה שאין אני אקנה) …
-
- 22 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
-
אני מנסה לחשוב על כל מיני פתרונות יצירתיים לשפר את הכושר שלי ואולי גם לרדת במשקל כי לחדר כושר אני לא מצליח להגיע ורציתי לדעת אם רכיבה על אופניים חשמליות זה משהו שיכול לתרום לזה. ראיתי שיש כמה דגמים של אופניים חשמליות שמוכרים ברשת כאן http://www.matzman-merutz.co.il/CategoryID_3853 ומבחינתי רכיבה לעבודה כל יום זה חצי שעה לכל כיוון כי אני עובד יחסית קרוב כך שזה בעצם שעה רכיבה לכל יום. האם זה תורם במשהו או שאין לזה את אותו הערך כמו שיש לריצה או הליכות? לגבי אופניים רגילות זה לא משהו ריאלי כי איתן לא באמת אצליח להגיע לעבודה אז זה או לקנות אופניים חשמליות לעבודה או רגילות ואז זה מחייב אותי לרכב אחרי העבודה ואז ברור לי שלא אצליח להתמיד. מישהו יכול לעזור? למישהו יש אופניים חשמלי…
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עבדתי בשביתה יומיים קשים בהתרמות לפתחון לב רק שנראה לי עכשיו שהכל היה חרטא ועבדתי לחינם. את המודעה מצאתי ב"נוער ג'ובס", התקשרתי ואמרו לי שאני יכול להתחיל ממחורת, לבוא לעזריאלי והוא יאסוף אותי. יום לאחר מכן באתי ואדם אסף אותי ועוד כמה בנות, וכל אחד הציב בעמדה, הביא כמה פליירים,קבלות וסטנד של העמותה, נראה די אמין. ככה עבדתי יומיים. שבוע שעבר התקשרתי לברר לגבי המשכורת, הוא ענה לי ואמר לי שישלחו לי את זה בדואר, אמרתי טוב. עבר שבוע ולא עונים לי, התקשרתי כמה פעמים ואני עובר ישר למענה קולי, בדקתי בפנקס עובד ונהיה לי חושך בעיניים, במקום שבשם המעסיק יהיה כתוב פתחון לב, כתוב לי "אורנג' הפקות" במקרה שכחתי אצלי בתיק 2 פנקסי קבלות שלהם אז אני יכול להוכיח שעבדתי אצלהם. התקשרתי …
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הי מנהלים שמתי לב שכשאני נכנס לאתר מופיע דבר דיי הזוי העניין הוא שהמקום נקרא''גלריית המודינג'' וכל הקטע הוא שאנשים מעלים דברים כאילו בלי קשר ביכלל ובלי מודינג ... אני חושב שזה מאוד מאוד מוריד מערך הגלריה (אני לא מדבר על מודים שהם לדעת אחרים לא יפים) אלא על מודים שהם בעצם לא מודים! אין כלום , נאדה , בן אדם פתח את המחשב צילם והעלה לדוגמא: http://hwzone.co.il/gallery/displayimage-107-4.html אני חושב שאחד המנהלים פה באתר או אחד המודרייטורים צריך היות אחראי על הגלריה הזאת! מישהו צרילך לפקח מה מעלים לשמה ומה שלא ''מודינג'' לא יעלה/ימחק!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
תחשבו שוב שימו לב לחברת ידע יבואנית אפל בארץ שימו לב באיזה מחיר הם מוכרים את החומרה באתר שלהם זה דוגמה לאחד המחשבים שעולים שם 20 אלף!! http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=60&products_id=658 ואם לא חטפתם עדין שוק קבלו את יתר המוצרים בתפריט משמאל
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כמה אמורה לעלות הרכבת מחשב? אם אני בא לחנות... זה כולה להרכיב לוח אם למארז חדש, לשים קירור על ההרדיסקים,קירור על המעבד וזהו. אהה... ולחבר הכל. תודה מראש. .swg
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 320 צפיות
- 1 follower
-
-
http://world.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=tg20070516_05&layer=headlines&layer2=&layer3=world על פי הכתבה, השוקולדים לא יגיעו לארץ! צריך לעשות משהו
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא ידעתי שקיימים חזירים בגודל כזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3404635,00.html
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתיכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים.תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה[/glow]
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 214 צפיות
- 1 follower
-
-
-
השתחררתי מצה"ל ואני בקרוב מתחיל שירות לאומי. חשבתי לחזור לצבא בעוד שנה בעיקר בגלל שחשוב לי לעבוד בתחום המחשבים/ההנדסה בעתיד. השאלות- א) למישהו פה היה ניסיון בעירעור על פרופיל 21? אם אני מערער יש לי סיכוי לחזור מכו כל חייל נורמאלי ולהגיע למשהו טוב? ב) עד כמה זה משנה למעסיק אם עשיתי צבא או שירות לאומי?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הייתי נהג משא כבד בצבא ואני רוצה לחזור לצבא לקבע מה התהליך ? אמרו לי שמי שרוצה לחזור לקבע חייב לעבור " מיון תעסוקתי " ? האם זה נכון שצריך לעבור את זה ? אם כן מה עוברים ביום הזה? מה הסיכוי ? אם אני לא יעבור יגידו לי לעזוב את השירות קבע ? 2. כמו כן הם גם דורשים "ממליצים " באמת מסתכלים על זה ? זה גורם משפיע ? אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הסיפור שלי כזה: השתחררתי מצה"ל באוגוסט האחרון. בשנה הראשונה שירתי כנהג (עד 12 טון) בנ"מ. לאחר מאמצים רבים, הצלחתי לשכנע את ההורים לחתום על טופס התנדבות לשירות קרבי (בן-יחיד), ועברתי לחיל-השריון. עברתי מסלול, והגעתי למבצעית. לאחר מחזור, חזרתי לבא"ח שריון, להיות סרס"פ באחד הגדודים שם. כאמור, כעת אני משוחרר. כמה שאלות: 1. האם אוכל לחזור לצה"ל, להיות נהג בט"ש (קו) בקבע או מילואים בתנאי קבע (אגב, מה ההבדל)? ברשותי רשיון C1, רשיון צבאי בתוקף (האמר, סופה, רכב קל, אינטר, ריאו, מלגזה עד 8 טון ואולי עוד כמה) ואני מוסמך לרמת רובאי 03. פרופיל 82. כמו כן, פעמיים חייל מצטיין, אם יש לכך משקל כלשהו. 2. במידה וכן, האם ישנה אופציה לשבוע-שבוע, או שבקבע המתכונת שונה? 3. שוב, אם כן, האם…
-
- 22 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
-
שבוע טוב לכולם. רוצה לציין שהאתר, לפחות אצלי, חזר להיות מה וכפי שהיה מקודם, וגם את זה ראוי לציין. אז לפחות בהיבט הזה, טוב שחזרנו לשגרה וחן חן לכל מי שדאג לכך. רק בריאות !
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אף על פי שהשימוש בתקליטור (קומפקט דיסק) כמעט ונעלם משימושנו, חוקרים פיתחו טכנולוגיה חדישה שמאפשרת אחסון של כמויות גדולות של דאטה, המתבססת למעשה על הפורמט המקורי שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 253 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מראש הולך להיתנצל על העיברית הכתובה שלי, צריך קצת לתרגל עדיין. אני חזרתי יחד אם משפחתי ארצה מחו"ל אחרי 8 שנים באוסטרליה והייתי מאוניין לשמוע ממכם, אנשים שמתעסכים ומתעניינים בתכום המיחשוב על השירות הצבאי. אז ככה, אני בן 23 וחזרתי הנה אם Diploma בתחום של Network Engineering, זה היה קורס של שנה וחצי ולימד בעצם את היסודות של Network admin. אני הייתי מעוניין להיתעסק בתחום הזה שבו למדתי גם בזמן השירות שלי, השאלה בעצם היא איך אני מגיע למצב הזה. מבחינת התהליך אני עדיין לא גמרתי צו ראשון(ועדה רפואית דרשה בדיקות נוספות). מה קורה אחרי צו ראשון? הבנתי שיש מיונים לכול מיני דברים, איך מגיעים אליהם? בשורה התחתונה, איך אני מגיע לתפקיד שעוסק ב-networks, מה אתם ממליצים? האים…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום,אחרי באן ממושכח של חודש חזרתי,והחלטתי לשנות את דרכי,מעכשיו בלי יותר נושאים טיפשיים וקללות מעכשיו אני ילד טוב ;D
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אחרי חודשיים ללא מחשב קבלתי לוח אם חדש (הישן זה מה שעדי Component פרסם שהיה בתוכו קילשון ופטיש ) :)
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לכל מי שזוכר אותי, כן כן, חזרתי לHWZONE אחרי תקופת הפסקה קטנה... 8)