עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by D.Man,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג FIRMWARE לDVD של חברת GRUNDIG דגם GDIVX110? לא יודע אם השאלה מתאימה לפה, פשוט לא ידעתי איפה ניתן לשאול.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. יאללה תוציאו את העצבים:

• 41 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by 125,

עוד מעט אני וחברה שלי שנה ביחד רציתי לדעת מה אני יכול לעשות/לקנות לה ב1000 שקל ? למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות רמקולים ומגבר לרכב סיריון 2001 יש לי כבר רדיו דיסק של JVC והרמקולים שיש באוטו פשוט באיכות על הפנים http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=40736 אני חדש בזה ולא יודע מה עדיף קדמיים אחוריים 5 וחצי 6x9 ? בעיקרון יש לי 1200-1300 שקל להוציא על זה מה אתם ממליצים? תודה מראש. נ.ב אפשר הסבר קצר מה זה קומפוננט ולאן זה מתחבר?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by e.t,

http://www.igames.co.il/ מופיע הטקסט הזה: MHA WAS HERE !!!!! FUCK ISRAEL /// FREE PALESTINE /// BUSH LIKE A DOG :-X

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by ZorD,

שלום לכולם. כפי שידוע לכם (לרובכם..) יש מחר בגרות בהבעה ב2:30~ אז קודם כל בהצלחה לכולם. שנית כל, בבית הספר שלי התחילו ללמד הבעה באמצע המחצית השנייה של השנה (כלומר מאד מאוחר) ומאחר ולי באופן אישי היה ביולוגיה וכימיה על הראש ניכנסתי לחצי מהשיעורים שהתנהלו.. (כדי שתיהיו בעיניינים היו לנו כ-10 שיעורים~) בנוסף עוד לא עשו לנו מתכונת בצורה מסודרת.. יש לנו ציון מגן רק משני חיבורים שעשינו.. וכנראה שאנחנו נעשה מחר מתכונת לפני הבגרות או משהו.. בכל מקרה.. הידע שלי בהבעה הוא דל בצורה מיוחדת, לכן רציתי לשאול אתכם אם תוכלו לתת לי כמה מכוונים, "טריקים", ושיטות לכתיבת חיבור טוב. הבנתי שהנושא לא קשה, אבל אנני רוצה לברר זאת על בשרי מחר. אם ישנו חומר באיזה אתר או משהו דומה ללימוד הבעה…

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by daniel0089,

ערב טוב לכולם, אז הסיפור הוא ככה.. בא אלינו לבית הספר מישהו שהרצה על פרוייקט מיכא"ל שבעצם "מלמד איך ללמוד"... (הממצוע שלי הוא 72...כיתה ט') רציתי לדעת האם מישהו היה הפרוייקט או מכיר מישהו שהיה בו ומה דעתכם/דעתו על זה? זה בעיקרון 14 מפגשים של 4 שעות אחרי הלימודים.. הינה לינק לאתר שלהם: http://michael.org.il/index_he.php תודה לכולם.

• 23 תגובות
    • 11k צפיות
  8. חבר'ה, היום היה צריך להיות לי מבחן באזרחות אבל בגלל שיש שביתה ואין שום תאריך שאפשר להזיז אליו את המבחן החליטו להעלות אותו לאינטרנט וכל אחד יפתור אותו בבית. הקטע הוא שאני קצת ריחפתי בשיעורי אזרחות ואין לי שום שמץ של מושג איך לענות על השאלות האלה אז הבאתי לכם את הנוסח של המבחן ובבקשה תעזרו לי!! 1. בבריטטניה נעצרו שני מדענים, שהעבירו מידע סודי למדינה זרה. אחד המדענים מסר את המידע מפני שתמך במשטר הקומוניסטי במדינה הזרה, והשני מסר את המידע תמורת סכום גבוה של כסף. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען הראשון? הסבר ונמק את תשובתך. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען השני? הסבר ונמק את תשובתך. 2. בתוכנית הכלכלית החדשה של משרד האוצר נקבע בין היתר: 1. קיצוץ של 20% משכרם של המורים. 2. קיצוץ…

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  9. היום שלחו לי הזמנה להרשמה, נרשמתי ואז לא יכולתי להיכנס כתוב שהסרוור לא בסדר לחכות 30 שניות... כבר עברו הרבה יותר... משיהו יודע מה קורה איתו?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  10. שלום חיפשתי באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת ולא מצאתי, אז החלטתי כאן אבא שלי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה משהו בין 46-50אינטש פלזמה (לא LCD) משהו יכול להמליץ לנו על טלוויזיה טובה? או שאפשר להמליץ לי על פורום שמבין בדברים האלה...

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by yotam360,

שלום לכולם, אני עושה רענון בקורס בפיזיקה ויש לי 2 שאלות בפיזיקה בנושא גלים שאני לא זוכר איך פותרים, למדתי את הנושא לפני שש שנים... (השאלות מצורפות לפוסט). אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותן, אפילו חלקית תודה, יותם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. אני עולה מ יא' ל יב' ואני בתכנונים של הרשמה לפסיכו', זה התחיל מעתודה והמשיך בזה שהבנתי שזה תופס 7 שנים, מה שאומר שאני לא אצטרך להתעכב עד התואר שאני כבר אהיה משוחרר. גם אחרי שהבנתי שהסיכויים שלי להיתקבל לזה קטנו מאוד כי אני 4 יח"ל מתמ' לא וויתרתי. עכשיו אני ממש בימי הירשמות האחרונים ככה שלא נשאר לי הרבה להתלבט, באמת שעד לפני כמה ימים הייתי סגור על עצמי שאני חורש לפסיכו' ומנסה אשכרה לעשות תואר לפני הצבא, מה שקרה זה שכל מי ששמע ישר שאל "ועל איזה תואר חשבת ?" אז פתאום כל הדבר ניהיה פתאום ענק והבנתי שזהו, בוחרים עכשיו תואר, תמיד היה ניראה שהכי הולך לי בפיזיקה אבל הבנתי שאני לא מספיק אוהב את זה כדי להמשיך עם זה הלאה, עובדה יש לי מחרתיים מבחן מסכם ואני פה במקום ללמוד... אז התחל…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by NuKe007,

למישהו יש מושג על אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו הסתברות כללית ברמה של אוניברסיטה? יש לי מבחן ביום שישי ואין לי חומר בקושי!!!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by AvlK,

שלום חברים משום מה לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש האתר של PPCS לא עולה לי, אני מקבל איזה שגיאה מוזרה.. מישהו יכול בבקשה לנסות ולומר אם עולה לו וזה בעיה רק אצלי? תודה מראש.

15. Started by overload,

מבחני קבלה, תהליך מאוד מקובל בכל מוסד או ארגון שמכבד את עצמו ורוצה לשמור על רמה מסוימת. בין עם זה קבלה לישוב,עבודה , מועדון או מוסד מסוג כזה או אחר. אני בעד לבצע מבחן קבלה לפורום שיסנן את כל מי שחושב ש: צה"ל הוא ארגון טרור כובש, שערבים כולם צריכים למות, שסקס עם חיות לא יותר גרוע מסקס הומו\לסבי, שהוא הכי מגניב, שרוסים\מרוקאים הם זונות, שלהשחית אתרים לא אנטישמיים זה "קול", שWAREZ זה זכות, שלכתוב בלי סימני פיסוק זה בסדר (לא בגלל דסלקציה), שלכתוב "חחחחחחחחח..." "!!!!!!1111!!" זה נסבל, שלדחוף סמילי בסוף כל שורה זה הגיוני, שלשאול אנשים זרים מה כדאי להם לקנות ליום הולדת של עצמם זה הגיוני*, ש-8 USER BARS זה בסדר כי הם רק 20 פיקסל גובה, שחתימת ענק עם תמונות של ראפרים+מכוניות+בחור…

• 130 תגובות
    • 7.8k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

משחק נחמד - http://wimp.com/reaction/ המטרה, לירות בכבשה ברגע שהיא מתחילה לזוז. אם תירו לפני שהיא התחילה לזוז, תקבלו קנס של 3 שניות. השיא שלי: (אחרי אימון של חצי דקה בערך...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אחי גר בארה "ב ואמור לבוא לביקור בפסח האם כדאי שיקנה לי חלקי מחשב שם (אני מתכוון לשלם מכס)אם כן אשמח לקבל המלצות על חנויות מקוונות שניתן לרכוש חלפים אלו תודה !

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אחרי הסרטון המודלף, אנחנו מקבלים הצצה נוספת וקצת יותר רשמית לסרט הקומיקס העתידי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תמונות-רשמיות-באיכות-גבוהה-מתוך-הסרט-deadpool/

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  19. אם בכלל...

• 10 תגובות
    • 8.2k צפיות
  20. איזה צחוקים! כל מה שרציתם לדעת על פלוצים ולא העזתם לשאול: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=116174&

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לעשות אוסף של להיטים ישנים טובים, אשמח לקבל עזרה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by scorpion,

אתמול בערב, אני וידידי המופרע שגיא (A.K.A רוקפורד) לקחנו אוטובוס לרמה"ש במטרה לראות את מטריקס רילודד (מה שלא יצא לפועל עקב תקלה בצורב של חבר שלי) ולבקר את רן שחזר לא מזמן מדרום אמריקה (שם הוא לא הסתפר חצי שנה, תארו לעצמכם.... ). היה כיף, ראינו בסוף את "dude! where's my car" (סרט אדיר) והאזנו למוזיקה במערכת המעולה של רן. תודה לרן על האירוח! תמונות מצורפות: שגיא עם הגיטרה של חבר של רן, משחק אותה גיטריסט. אני על הספה הנוחה של רן, לידי השלט האוניבסלי והמקלדת האחוטית dude! עם הHTPC של רן בתמונה אני עם הקדמיים של רן, הB&W האדירים.... לא רציתי להיפרד 8) אני משחק לי בHTPC אני עם הHTPC.... לא רציתי להיפרד גם ממנו (הפלאזמה ברקע...) אני משתחווה מול עוצמ…

• 35 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. למישהו יש פרטים על שולחנות סנוקר ומחירים? כדאי לי לקנות בכלל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום! אנחנו עוברים לחולון בעוד זמן מה לאזור משה שרת (רחוב אלופי צה"ל) הייתי שמח לשמוע אילו חדרי כושר יש שם באזור (ומה לשם שינוי יש בהם). חיפשתי כבר בגוגל, עקב אי הכרת האזור אני לא יכול לדעת מה קרוב למה. נ.ב. חוץ מימית 2000 תודה מראש ושבת שלום

25. סתם מסקרן אותי מי הקבוצה הכי אהודה בפורום.:-)))))

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים