עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Nahum2,

מקום לבילוי של כשעה שאחריו הליכה לאיזורים עם הרבה יותר פרטיות. סנוקר בקרבת החוף אולי? או איזה בית קפה נחמד שאפשר לצאת ממנו בנזק מינימלי? רחמו על כיסי אני חייל חובה עני.

• 8 תגובות
    • 7.2k צפיות
  2. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  3. אני בא לעשות CHECK-OUT לפריט שנשלח רק לארה"ב לפי הפירוט. המוכר נתן לי מחיר לישראל בהודעה של איביי, וכשאני בא לעשות BUYITNOW זה אומר לי Please enter the correct information for the following fields: * Seller has not specified shipping fees for items in your cart. ואני לא יכול להזין את המחיר שהמוכר אמר לי, זה גם לא נותן... עד שהמוכר יתעורר קצת המציאה תמכר לחלוטין, וכבר עכשיו היא עפה בקצב של יחידה לשעה. מי שעוזר לי לעשות BUYITNOW ולשמור לי אחד בשעה הקרובה יקבל את ההפניה למציאה באמת מצויינת בעולם המחשבים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. צהריים טובים. אני מעוניין להזמין בימים הקרובים את הנקסוס המדובר של גוגל. אני מתכנן להביא אותו לארץ עם ההורים שלי. בכדי שהפלאפון לא יתעכב בכניסה לארץ ואצטרך לשלם עליו מכס ומע''מ ולחכות לאישור ממשרד התקשורת,אנערף מה הדרישות (?!) חשבתי על כך שההורים שלי יגידו בכניסה חזרה שזה המכשיר הפרטי שלהם - ועכשיו לכו ותבדקו אם הוא באמת נקנה בארץ. השאלה שלי האם צפויה להיות בעיה כלשהי בדרך הזאת ואם ההורים צריכים להצהיר על פלאפון סלולרי בעת היציאה מהארץ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by teddy85,

מאתמול ה- YOUTUBE לא עובד אני לא יודע אם זה רק אצלי , אבל כל שאר האתרים עובדים, והאתר של YT לא מצליח להתחבר לי, ומראה 404 זה רק אצלי?

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by menihen16,

שלום לכולם אני מחפש שיר שפעם הייתי שומע מלא מלא מלא. אני לא זוכר קטעים מהשיר אבל אני זוכר את הקליפ. מקווה שמישהו ידע אז קודם כל, זה שיר מוכר ! הקליפ שלו מתחיל ככה, נכנסים כמה אנשים למין מקום כזה שיש בו במה, ועל הרמקולים והכל יש אבק. הם מנקים הכל מהר כזה, ואז מישהו מחבר כבלים למצבר, ומתחיל השיר, ובאמצע השיר נראה לי שהם לוקחים מכוניות ישנות משפצים אותם, ואז הם מנקים אותם ויוצאים עם מלא בחורות כאלה על הרכבים, והם בסוף מכניסים רכב מסריח כזה ומוציאים רכב מטורףף. השיר הוא בסגנון Daddy Yankey כזה לפי מה שאני זוכר. חייב את זה דחוףףףףף תודה לעוזרים מני חן.

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  7. אני רוצה להתגייס לקורס חובלים (כי אני די בטוח שאני רוצה להיות בשייטת 7, אם לא אז לשרת על להב/חנית/אילת). רציתי לשאול בכללי מה המסלול שעוברים בדרך לשם ומה עוברים שם, ככה ממי שיודע, להיות מוכן. אני בכושר סביר ואוטוטו מתחיל להתאמן כדי להיכנס לכושר טוב, שמעתי שמאוד צריך את זה כדי להיות מסוגל לרוץ ולשחות הרבה אחרי לילות של 3-4 שעות שינה. מבחינה לימודית אני די טוב ושמעתי שצריך ללמוד הרבה בכיתות בקורס חובלים. אני מפחד שבכושר אני קצת אפול מאחרים - מה רמת הכושר שצריך? מנטאלית אין לי בעיה אני לא בנאדם שנשבר בקלות בכלל, גם כשקשה לי מאוד אני ממשיך וממשיך ולא מוותר, לא נראה לי שיהיו לי בעיות מבחינה מנטאלית. אמרו לי שאני גם צריך לדעת לתפוס פיקוד ולהיות עם ראש פיקודי טוב. אין לי נ…

8. ואז השיר נקטע לרגע, וממשיך עם ווינדוס 7 ULTIMATE . קורה לכם?

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by yoavbd123,

למיטב ידיעתי המונדיאל השנה מצולם גם בתלת מימד. שמעתי כל מני שמועות שאולי יקרינו משחקים בבתי הקולנוע או משהו כזה, אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר רשמי. מישהו יודע במקרה האם יש מקום בארץ (עדיף באזור המרכז ) שאפשר לראות בו משחקי מונדיאל בתלת מימד ?

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  10. חיפשתי ולא כ"כ מצאתי... אני מחפש כוסות שוטים עם כל מיני הדפסים מגניבים כאלה, לא משהו שקוף וריק, אלא אם כן זה ממש מגניב... אני רוצה לקנות אחד או כמה יחידות, לא סטוק. יש כזה דבר? תודה מראש. עריכה: נראה לי שמצאתי משהו מגניב: http://www.smart-deal.co.il/products/153380 אבל אתם מוזמנים להגיד לי אם אתם מכירים משהו שאני לא...

• 8 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. ראיתי היום את הפרסומות בסניף שלהם והם מעודדים אנשים להתקשר ולשאול הכל בשביל איזה 99 שקל לשנה. או חינם אם קונים שם מחשב. נראה לי התאבדות. ממה שאני מכיר מעסקי התמיכה אנשים מתקשרים מחזיקים אותך על הקו שעות, ושואלים שוב ושוב ושוב. איך אפשר להחזיק כזה מוקד בלי הגבלה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by TheHungryOne,

היי. אני מבקש לדעת איך מעלים לפורום תמונה כלינק קטן שכשלוחצים עליו הוא מציג את התמונה בגודל המקורי. תודה.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  13. אני מנגן כבר כמעט 10 שנים ואני לא יכול בלי מוסיקה. הבעיה היא שאני קיבוצניק ועכשיו עברתי לעיר. אין איפה לנגן פה! אם מישהו מכיר מקום בבאר שבע או אם יש כם פיתרון אני אשמח

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by radioactive,

לפני כשנתיים הזמנתי עדשות מגע אצל אופטומטריסט אחד שהמליץ לי עליו רופא עיניים בקופ"ח. מדובר בעדשות רב פעמיות לשנה, שלפי טענת האופטומטריסט ייוצרו בהזמנה מיוחדת ובהתאמה מדויקת, שהיו לא הכי זולות ולא הכי יקרות אבל עדיין עלו לא מאט. אחרי בערך שנה וחצי של שימוש (ואני מדבר על שימוש נכון בהתאם להוראות שימוש כמו לא לישון איתם ולהחליף נוזל פעם ביום יומיים וכד') העדשות נהיו לא נוחות והתחילו לעשות לי בעיות. ובדיוק כשרציתי ללכת לאופטומטריסט להזמין עדשות חדשות, פגשתי את אחותי סיפרתי לה את הסיפור והיא הביא לי במתנה חבילת עדשות יומיות שהיא משתמשת בהם, אמרה: קח תנסה אותם. אומנם המספר שלה קצת שונה משלי אבל לא בהרבה, לאחר יום אחד עם העדשות האלה הבנתי שזה בדיוק מה שמתאים לי. העדשות הקודמות ה…

• 8 תגובות
    • 8k צפיות
  15. קו בזק אין, ואנחנו גם לא צריכים. בהוט הם רוצים 39 שקל לחודש, לדעתי זה יותר מידיי יקר... משהו מכיר פתרון אחר זול יותר?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by alex.turovsky,

חבר שאל אותי אז אני שואל בשמו: "יש לי שאלה שמעניינת אותי שאולי תדע מה התשובה אליה: אתרי הימורים באינטרנט שמנסים לזהות מי מפעיל נגדם תוכנות אוטומטיות - אחרי מה הם מנסים להתחקות? הממשק? האלגוריתם? זמני הפעולה? "

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עמדתי להזמין היום את הספר האחרון של דן בראון , The Lost Symbol. בסטימצקי מבקשים 59 שקלים על גירסאת ה Paperback US (ארצות הברית) יש לי אפשרות להזמין מחול את גירסאת ה Paperback UK (אנגליה) במחיר של 52 ש"ח כולל משלוח. אז נכון שזה הבדל של 7 ש"ח , לא משהו רציני אבל בכל זאת רציתי לדעת האם חוץ מהכריכה השונה ואולי כמה מילים פה ושם שכתובות אחרת ביגלל הבדלים בין האנגלית האחת לשנייה, אמור להיות הבדל כלשהו מבחינת תוכן? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by yuvalm2,

אני מעוניין לקנות רכב בכ-30 אלף שקל. השיקול העיקרי שלי הוא אמינות רכב ומעט תיקונים. איזה מכונית תמליצו לי לקנות? אשמח אם תפנו אותי לאתרים דומים ל-hwzone שעוסקים ברכבים.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  19. עלויות השליחה של EMS *מחו"ל לארץ* לא נמוכות מאלה של UPS\DHL. מה גם שEMS מסתבר לוקחים דמי טיפול לא מעטים מה שאותן חברות פרטיות לא לוקחות (להוציא מקרים של קנייה יקרה במיוחד, זה תקף לכולם). נשאלת השאלה על מה הם לוקחים דמי טיפול בסך עשרות ומאות שקלים- הרי המוצר הגיע לארץ מהר, נכון. אבל על זה שהוא הגיע ב3 ימים במקום 10 שילמתי לשולח בחו"ל - לא לדואר ישראל. אז הם מבחינתם מקבלים את החבילה לישראל ואין שום שונה בטיפול בה מאשר בסתם חבילה- לא EMS. ממש משחטת כסף, ולחשוב שחברת הדואר הממשלתית אמורה להיות החלופה הזולה לאחיותיה (המקצועיות יותר לאין שיעור) הפרטיות UPS\DHL. שלא לדבר על זה שהם משייכים את EMS לדואר שליחים (מי ביקש את זה לעזזל), שהקשר בין היום בו הם קובעים איתך ליום בו השליח מ…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by QQQ,

לפני שבוע ויומיים נסעתי לכנרת לשלושה ימים. הייתי בשמש -המון- (במצטבר לפחות 10 שעות, והשמש הייתה חזקה מאוד ב10 שעות האלה). נוסף על כך אני לבן בטירוף, ולא נמרחתי כמו שצריך עם קרם הגנה. מהשלושה האלה לא קשה לצפות את התוצאה. כל הפנים שלי בערך נשרפו, וכל הפנים שלי התקלפו לאחר 3-4 ימים (כאשר בשלב הזה כבר העור בפנים שלי היה פיקס). בערך כשהפנים שלי סיימו להתקלף, התחלתי להתקלף מהאמצע של הגב בערך ועד הכתפיים. היום שוב כמה חברים שלי נוסעים לכנרת ואני מתלבט אם ללכת מאוד. נהנתי מאוד ואני רוצה ללכת, רק שאני חושש מאוד לעבור שוב את הדבר הלא נעים הזה. אנחנו נוסעים היום וחוזרים בשבת, ומה שטיפה מדאיג אותי זה שאני מתגייס לתותחנים ביום שלישי הקרוב. אני לא יודע עד כמה באמת אני אצליח למנוע את …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by mikko,

תראו עזה חלק ממצרים והגדה בירדן http://visunetdemos.demos.ibm.com/blogsamples/factbook2/FactBookSE.html על מה מדובר: http://www.downloadsquad.com/2010/07/29/video-tour-world-factbook-dashboard-by-ibm-is-data-visualizatio/#continued

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אני יודע שלוקחים מכס על חבילות שעולות מעל 50$ עכשיו אך זה הולך עם יורו או פאונד מאיזה מחיר לוקחים מכס? ומה ההבדל בין משלוח Royal Mail Int. 1st Class (Not Signed for) לבין Royal Mail Int. 1st Class (Signed for) אחד רשום והשני לא? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Bebush,

מה החוק לגבי מיסים אומר לגבי חיילים משוחררים, לא עברתי קורס משתחררים ולא הועילו בטובם ליידע אותי מה אני משלם ומה לא. (אני משוחרר כבר חצי שנה) ממה שאני יודע מחברים זה שמס הכנסה לא משלמים לאיזה 1-3 שנים משהו כזה. ביטוח לאומי אני יודע שמשלמים אבל מה הסכום? האם זה קבוע? משתנה ממשכורת למשכורת? לפי אחוזים מסויימים? ביטוח בריאות איך זה עובד? ראיתי אצל חברים שלי שכבר משוחררים כמעט שנתיים וכמה שעדין לא התגייסו, וזה שונה. הבנתי גם שזה לפי מס' שעות מסויים משלים X ש"ח ואם עוברים את מספר השעות שקבעו אז זה לפי אחוזים או משהו כזה.. כרגע אני משלם 105 ש"ח לביטוח לאומי, כשלא עבדתי זה 151 ש"ח (אם לא שלמתי על התקופה שלא עבדתי זה גובה גם בקנס מסויים?) מס הכנסה 190 ש"ח (הורידו החודש הזה, אבל י…

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by asafgolan,

קניתי מיקרוגל של פיילוט באחד מסניפי שופרסל אתמול. בתוך המיקרוגל יש מעין לוחית מחומר שלא זיהיתי (יש תמונה) ואין לי מושג אם היא צריכה להיות שם או שאני אמור להוריד אותה. בחוברת הפעלה רק כתוב שצריך להוציא מהמיקרוגל את חלקי האריזה ולא כתוב משהו על זה במפורש. בסניף ממנו קניתי את המוצר לא ידעו להגיד לי מה עושים עם זה. כמו כן, במספר של שירות הלקוחות שמופיע בחוברת המוצר עונה הודעה מוקלטת שאומרת שיש לפנות לסניף ממנו נרכש המוצר... אני מאמין שהלוחית צריכה לרדת, אבל רק כדי להיות בטוח הייתי שמח אם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות.

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by Fighter,

גם אלבומים אם יש אני רוצה ליצור פלייליסט של raggae תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.