עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by urib,

שבוע טוב חברים, אשמח להמלצה ללקוח על חנויות מחשבים בהרצליה והשרון, עדיפות להרצליה. חנויות שיש להם מוניטין טוב, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ^HocK^,

כרגע סיימתי לצפות בסרט הגאוני הזה!!! ענק! מומלץ בטירוף! (לכל אוהבי השגעון והצופים המתמידים..יש הרבה הפתעות בסרט )

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shon,

אהלן חברה!!! אני צריך עזרה: אני כרגע עומד ללכת לצו ראשון ואני צריך לדעת איך להוריד פרופיל על מנת להתקבל ליחידות או פרוייקטים טכנולוגיים, והעיקר לא לקרבי!!! אשמח אם משהו יעזור לי בנושא או אפילו יקשר אותי לאתר בתחום. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. תגובה ל32 מאת "לרץ השני יש שפן" (כרגע מסומן באדום) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4117651,00.html

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. dude...? הייתה גם בשאת שהייתה בתל אביב ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ward,

אם אפשר אם יש למישהו אתר או משהו להציע לגבי פתרון בגרויות מתמטיקה שאלון 006 משנת 1995 עד 2005 אני אודה לכל העוזרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by miaoo673,

http://www.youtube.com/watch?v=NAOSdHFXdU8 באמת תהיתי לעצמי מי בוחר את הבלוקים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. במשך כבר 3 ימים אני מצלצל לזגגים ומפעלי זכוכית, חלקם לא מוכרים פרספק ככה סתם, רק בבלוקים של 3 מטר על 6 מטר WTF ? וחלקם מוכרים אבל בעובי לא מתאים, אני חייב עובי של 2MM אולי 3MM כולם מוכרים 4-5 ואפילו 7.... אז כל מי שקונה באזור המרכז, חולון, בת-ים, ראשון לציון ות"א, איפה אתם קונים ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. תחשבו שלא היה קיים האינטרנט (לא שלא הייתם מחוברים, פשוט לא היה קיים כזה דבר.) לא היה שום קישור חיצוני מהחשב שלכם. (מי שחושב שזה סקר מטומטם, שפשוט לא ישתתף)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by omri_ro,

אחד מהמחשבים שהרכבתי היה P4 וכמו שאתם יודעים אז בנוסף לחיבור של המתח של הATX יש עוד שני פלאגים שמתחברים ללוח(אחד מהם נראה כמו החיבור של ספקי הAT הישנים) הקיצקיץ שכחתי לחבר אחד מהם ושהדלקתי ת'מחשב אז הוא תקע לי וואחד ציפצוף שכבר כמעט ירדתי למקלט(מזל שהוא לא צעק "נחש צפע")... ;D דרעק!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קנינו לפני שבוע מדיח כלים חדש של באוכנט ב4000 ש"ח, מדיח מצויין, החברה שקנינו מהם "האחים סט כרמיאל" אמרו שכדי לקבל את ה1 שנה אחריות מלאה ו7 שנים לחלקים, אסור לפתוח את המדיח אחרי שהוא הגיע, חייב להתקשר לטכנאי שירות שהם נותנים את האחריות, והם חייבים לפתוח אותו בעצמם, אז סבבה, התקשרנו ל"מעוז הקור" והם שלחו טכנאי, הוא היה אמור להגיע בן 1 ל4, והוא הגיע אחרי 4, היה ערבי, הוא היה ממש עצבני ולחוץ, עשה הכל מהר ומגעיל, ואז כשהוא חיבר את הצינור המאורך לכניסת מים, לצינור כניסת מים של המדיח עם החלק המחבר שאנחנו הבאנו, אז הייתה נזילה, החלק הזה עלה 3 שקל. הוא הוציא חלק דומה מהקופסא שלו חיבר ולא הייתה נזילה, ואז הוא אומר לנו שזה עולה 45 שקל!!!! למרות שהחלק גם מפלסטיק ועולה בחנות 3 שקל!!!!…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חחח טוב אני מסובך... לא יודע מה יותר משתלם לקנות 6 בקבוקים של 2 ליטר שעולים 12 שקל או לקנות 8 בקבוקים של 1.5 ליטר שעולים 17.9 שקל? מה יותר משתלם?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לנער מעל גיל 16. תודה מראש (תוצאה ראשונה בגוגל אומרת שלא, חברים מספרים אחרת)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://atomfilms.shockwave.com/landing/landingIndex.jsp?id=seagal1_old_man&mature=accept http://atomfilms.shockwave.com/landing/landingIndex.jsp?id=seagal2_burger_down&mature=accept http://atomfilms.shockwave.com/landing/landingIndex.jsp?id=seagal3_final_conflict&mature=accept ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מצאתי אותה ואין לי מושג של מי זה אולי הנדסה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כן, כן, מה ששמעתם! ובכן, המטרה שלי היא להגיע למצב שיש לי 3 פרויקטים במחשבים: אקסס, אינטרנט, ויז'ואל בייסיק. (מן הזניח אל העיקרי, בהתאמה) - ואיני בוחל בשום אמצעי על מנת להגיע למטרה זו. לצורך העניין, ועל מנת להשלים בגרויות נוסף החלטתי להקריב באופן מוחלט את חופשת פסח, וגם לטובתי משפחתי התנדבה לצאת לחופשה בחו"ל בזמן שאני אעשה זאת ולאפשר לי להתהלך ערום בבית בזמן שאני שוקד לבגרויות. אין הרבה מה לפרט, אני אשמח מאוד לכל טיפ ועזרה והנחיה שיכולה לקדם אותי, לרבות פרוייקטים שלמים שישלחו למייל שלי, ואני מתחייב לפרסם במסגרת האתר (אם יתאפשר לי, רק שלא ממש נראה לי) או בפורום סיפור אירוטי שבו הגיבור הוא האיש שהכי יקדם אותי בדרך למטרה. אגב, האיש היקר הזה יוכל לבחור את הפנטזיה שלו ואני אנסה…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם . היום ראיתי את התוכנית "הילוך חמישי " באגו ולקחו שם מרצדס עם מנוע דיזל ובמקום דיזל שמו שם שמן . איך המנוע עובד על שמן ? אני לא כל כך מבין במנועי דיזל אבל הדיזל ניצת מעצמו במנוע (לא כמו במנועי בינזין) אז איך השמן ניצת במנוע ? עוד שאלה . חבר שלי אמר שאפשר להניע מכונית אוטומט בדחיפה זה נכון ? איך זה הגיוני ? שמעתי זה תלוי בסוג הקלאץ שיש במכונית . תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nadavshalom12,

בארץ יש אוניברסיטה פתוחה בעברית שיש בה אופצייה של אפיק מעבר לאוניברסיטת תל אביב למשל יש כזה דבר בחו"ל, באנגלית, שמאפשר להתקבל לאוניברסטאות בחו"ל? או לחלופין, לאוניברסטאות יוקרתיות יש אופצייה של מכינה במקום בגרות והמבחן המקביל לפסיכומטרי?

19. Started by ofir123,

אז באתי לשאול כאן אני רוצה לקנות את הארטיק סילבר 3 ואני לא מבין אם יש להם באתר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם כן או לא ואם כן לתת קישור. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by simonsix,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

למישהו יש אקורדים/טאבים לשיר "דג" של רמי פורטיס? חיפשתי בגוגל... לא מוצא משהו... אני יודע שזה לא בדיוק הפורום לשאול אבל זה בפורום כללי אחרי הכל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שמעתי שיש בחו"ל (אולי גם בארץ?) זרועות שמתחברות לשולחן ומאפשרות עבודה בעמידה. רציתי לדעת אם כדאי להזמין משהו כזה מחו"ל ומאיפה להזמין? תודה.. נ.ב. האם אפשר להזמין מאמזון מוצרים שהם לא ספרים או דיסקים? כי תמיד זה רושם לי שאי אפשר - - - תגובה אוחדה: - - - גיליתי את האתר הזה שמאפשר לקבל משלוחים לישראל מאמזון אשמח למענה בקשר לזרוע עמידה לא יקרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. טוב,התקשרתי לבזק בין לאומי פעם אחת והוא הספיק להגיד לי שזה משהו בהגדרות האינטרנט או האנטיוירוס(נורטון),התנתק להם הטלפון ונשבר לי מהזמן המתנה. אני נכנס לאינטרנט ומגלה שחצי מהאתרים שלי חסומים,לא פורנו או משהו,אתרים כמו GAMER אפילו. כשאני נכנס אליהם יש מסך X עם כתובת כזאת http://safeweb.bezeqint.net/page.html יש לי בזק בין לאומי.אמא שלי אמרה שהיא התחברה לאיזה מבצע אבל בפירוש לא ביקשה חסימה של שום דבר. הדבר הזה חוסם לי חצי מהאתרים ברשת.איך אפשר לבטל את זה ידנית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז ככה.... יום רביעי הקרוב אני מתגייס. בגדול בשביל לקצר עניינים - מיליתי שתיי מנילות, וקרה ששיבצו אותי למג"ב. עכשיו ליהיות איזה סייר במג"ב לא נראה לי שמתאים לי. אין לי בעיה עם קרבי, פשוט הרמה של האנשים שם לרוב הבנתי שלא משהו, והרבה אמרו לי שלא כדאי לי ללכת לשם. בכל מקרה, יש לי קומבינה דיי חזקה שם שאני יכול ליהיות כמעט בכל תפקיד שם אולי חוץ מימ"ס והיחידות האלו. האם יש תפקיד במג"ב יותר מעניין מלעשות שמירות כל היום וליהיות סייר? משהו בבילוש או משהו שאתם יכולים להמליץ לי? עוד אופציה זה לא להתפנות בבק"ום ולבקש חי"ר, אבל הבנתי שבדרך כלל מה שמציעים לך משהו כמו מודיעין/הנדסה שאין לי בעיה ללכת לזה, רק שאני לא יודע אם זה עדיף. רציתי גם לעשות משהו במחשבים אבל על זה אין כל-כך מה לדבר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום רב אני בשלבי הקמת סטארטאפ - פרוייקט בין מספר שלבים לחיזוי קוד תוכנה . האם אני יכול לבקש ממשתמשים כאן להשתתף בפרוייקט ולהריץ אפליקציה במחשבם ? או כל מחשב בבעלותם ? אם כן , אודה על כניסה לאתר www.codepredict.com גישה לפורום הינה אוטומטית , מידע נוסף מופיע באתר , עדכון אחרון לגירסא אחרונה וכן PDF כאן : http://www.codepredict.com/forum/index.php?topic=6.0 בתודה מראש קובי .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.