כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הטריילר לשליחות קטלנית החדש... נראה שאנחנו הולכים לקבל סרט שווצנגר קלאסי (לפני שהוא התחיל עם כל השטויות של קומדיות וכל שאר החארטות)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדי פעם מקבל קטלוגים שונים, ועכשיו במיוחד, שנכנסתי לעסקי המחשבים, אני מזדזע מההצעות שלהם. הנה דוגמא: המחשב המושלם לוח אם Biostar with Via Chipset (כמה שניסיתי לא מצאתי כזה לוח באף חנות, ורק יבואן אחד מיבא את החברה הלא מוכרת הזו לארץ) מעבד P4 1.6GHZ (אינטל מקורי P4) זיכרון 128MB כרטיס מסך + מאיץ גרפי: 3D 32MB AGP (במיוחד למשחקים חזקים ולתוכנות עריכה) (LOL) מודם: 56K PCI כרטיס רשת: 100\10 (הכנה לאינטרנט מהיר, ADSL וכבלים) דיסק קשיח: 40GB (שטח דיסק רחב במיוחד) (ממתי שטח דיסק הוא "רחב") CDROM: כפול 56 של BTC (בתמונה יש בכלל X52) כונן: 1.44 TEAC מארז במיוחד לPentium4 מאושר ע"י אינטל בצבע ניקל בעיצוב מדהים!!! (ולפי הפתיח עשוי מנירוסטה...) דמי התקנה, הרכבה ומשלוח 220 ש"ח. כל…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כזה דבר? אפשרות לשלוח משהו בדואר (חבילה) ושמשהו ישלם על זה? כאילו למכור משהו דרך הדואר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את הצעתכם לתימחור מחשב נייד הבא: http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U35Jc/#specifications מדובר בגירסה החזקה ביותר לדגם: מעבד Intel Core i5 זכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי מתקדם GeForce מסך "13.3 HD LED עד 10 שעות סוללה! וינדוס 7 חוקי ומקורי כמובן. נקנה מלפני שנה מאופיס דיפו בסכום יקר (מעל 4500 שקל)- עדיין באחריות יבואן המחשב חדש לגמרי לא היה בשימוש בכלל עקב קניית האיפד 2., אין שריטות או לכלוכים, באריזה המקורית +תיק ועכבר. הסוללה כמובן תקינה והוטענה בזמנים הדרושים. באיזה מחיר מומלץ והוגן למכור?- ראיתי שדגמי ההמשך עולים מעל 4000 שקל גם היום. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יום בהיר אחד החלטתי להגשים לי תחלום וליבנות מערכת סאונד באופניים שלי. הרכבתי שני רמקולים ושני טווטרים והכל תוצרת בית הרכבה עצמית וכל הרמקולים(4 סך הכל) יושבים על ההגה. בקיצור הכל מיתחבר לנגן IAUDIO U3 החזק והאמת שומעים מצויין וכיאלו זה משהו מיוחד ליראות שיש לך על האופניים מערכת זה פשוט תענוג! עכשיו יש קול בינוני לא חזק חזק עכשיו אני רוצה לישמוע בווליום גבוהה ובשביל זה צריך לחזק תרמקולים בכך שניתן לו כח ממקור חשמלי כל שהוא אבל הבעיה אין משהו שעולה בדעתי איך להגביר. אז מה שרציתי לעשות זה להכין מין מגבר כזה שיוכל להעלות תעוצמה למקסימום. בבקשה מימכם עם אתם מבינים בנושא הזה איך להכין דבר כזה נידמה לי אפשר להכין דבר כזה מחוטים וסלילים וכל מיני דברים שקשורים לאלקטר…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=134889&sid=16#IDAURHAC
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת שמישהו יסביר לי את הסיום כי הקטע היחיד שהבנתי זה שההיא מהמסור אחד, היא הממשיכה של המסור המקורי... אז מה הלך שם?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זמרת עם קול של פקצה מלהקת בנות או משהו... הפרסומת הזאת מופיעה כמעט בכל הפסקת פרסומות, זה כבר עשה לי שטיפת מוח :<
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקב עודף זמן פנוי ושעמום קל ביום קריר וסגרירי, ביצעתי את המוד הבא - הכנסתי מחשב למארז של רמקול, ושמתי אותו בחדר, ויצרתי פינת מחשב נוספת בחדר. כמו שאפשר לראות בתמונות, את המקלדת תליתי על הקיר באמצעות מגנטים (יצא נחמד מאוד) והיא נשלפת בקלות, לעכבר עוד לא מצאתי פיתרון, והמסך השמן פונה כרגע למיטה שלי. ובקרוב אתלה את הרמקול (/מחשב) על הקיר, שיהיה יותר נגיש ואסטתי (גם הגומי ירד, והכבלים יוסתרו) ישנה רק בעיה אחת: מה לעשות עם המחשב? זה מחשב ישן, פנטיום 3, כמה מאות מגה של זיכרון, וגם אין הרבה מקום אכסון (זאת לא בעיה, אפשר תמיד להוסיף) יותקן עליו XP והוא גם יחובר לרשת. פתחו את ראשכם ועזרו לי למצוא לו יעוד, כי זה לא נעים לראות מחשב בצד. בין הזוכים יוגרל פרס מפתיע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי כל כמה זמן אתם מחליפים את מערכת הגיימינג שלכם, כי אני מתלבט אם להחליף את שלי.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, זה לא הולך להיות קל.. בשלהי 2004, כל יום חמישי בלילה בתחנה 100fm ברדיו, הייתה תוכנית עם יוסי טרבלוס ושחר חסון, שהם היו מארחים סטנדאפיסטים, מעלים בחורות לשידור, והיו צחוקים של החיים! במקביל, היה להם אתר באינטרנט עם כל הקטעים להשמעה ולהורדה. חיפשתי ונברתי ברחבי הרשת ואיכשהו הצלחתי להגיע לעותק שמור מהאתר הישן הזה, שנראה ככה: זה הדומיין של האתר: manzur.ilt.co.il אין גישה אליו, הצלחתי דרך waybackmachine לגשת לעותק שמור. קיצר היו שם מלא קטעים מצחיקים ואני מבואס שלא הורדתי הכול כשזה היה זמין. פה אני צריך את עזרתכם, יש אפשרות לגשת איכשהו לשרת שלהם שהיה אז ולחפש אם נשארו שם קבצים להורדה? …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ממש חדש למשתמשי DA, אבל התמול החליפו לעיצוב החדש. כנסו ותהנו: http://www.deviantart.com/v5castle/ *האתר מאוד מאוד עמוס עכשיו, אז אל תתפלאו אם מדי פעם אתם רואים דף שגיאה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גם מצאתי המשך המשוואה הולכת בשני הכיוונים בעיות = נשים בחורים רעים = בעיות בחורים רעים = נשים ההוכחה לזה שנשים נמשכות לבחורים רעים :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמידי פעם בפורום "מפרטים" מציעים מערכות מחשב מהחנות CobraPC ומאחר ואני ממוקם בחולון וזוהי החנות היחידה שראיתי שבנו איתה מפרט בפורום והיא ממוקמת בחולון - הייתי רוצה לדעת מאנשים כאן שקנו או שמעו מנשים אחרים על קנייה בחנות הזו התרשמויות וחוות דעת. ד"א אני מעוניין לבצע קנייה "גדולה ולקנות מערכת מחשב מלאה כולל מסך. תודה לכל העוזר.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תארו לעצמכם את המצב הבא... אתם עומדים למות(חס וחלילה טפו טפו טפו)ויש לכם רק 5 דקות לחיות(חמסה חמסה חמסה פרסות של סוס שיני שום כבדי אווז ועוגה של סבתאאופס נסחפתי..)לידכם מערכת סטריאו ולרשותכם ספריית דיסקים ענקית שכוללת כול דיסק שיצא אי פעם איזה שיר תרצו לשמוע בפעם האחרונה??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי החורף הגיע והביאו לי תנור הלוגן, עם הספק של 1200W והשאלה שלי היא האם צריכת החשמל בתנור מהסוג הזה היא גבוהה\נמוכה מתנור ספירלות רגיל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצחיק לאללה ! מומלץ לכל אוהדי באבלובה . http://kramberg.no-ip.com/kfkf.htm
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אחים שלי אני משתגע עברתי בכל האינטרנט ולא מצאתי לוח אחד עם עבודות שמתאימות לנוער גם בעיתונים לא ראיתי אנשים תעזרו לי איפה לחפש (אגב לא מקדונלדס הם לא רוצים אותי )
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי מגוגל שזה מבחן שהוא מעין מבחן "שליטה" כדי לראות עד כמה אתה שולט במחשב, במושגים ובפונצקיות השונות. אני צריך לעשות מבחן כזה כדי שאוכל "להרצות" ולהדריך כמה זקנים... כעיקרון עברתי על הסיליבוס ואת רוב הדברים אני יודע, השאלה עד כמה עמוק שואלים ואיך זה מתבצע הלכה למעשה - שאלות אמריקאיות? צריכים להראות להם את מה שהם מבקשים על מחשב שנמצא שם? שואלים בע"פ? ומה הרמה המדוברת של הדברים שם? בטלפון היא אמרה לי שיכול להיות שיש access גם וכל מיני פונקציות ב-Excel שצריך לעשות (זה החלק החלש שלי, לא מתעסק עם התכונות הללו). בקיצור, כל מי שיכול לשפוך אור על העניין - מוזמן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נדמה לי היה פעם באחד מערוצי החדשות כיתוב בתחילת השידור "שידור חי" לא רואה את זה בזמן האחרון..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתונה השאלה: תאוצות שני גופים נתונות ע"י: a1 = ct - 1 [m sec-2] a2 = 6 - ct [m sec-2] c = 1 [m sec-3] נתון כי בזמן t = 0 שני הגופים נמצאים בראשית, וכי גוף 1 נמצא במנוחה. מהי מהירות גוף 2 בזמן t = 0 אם ידוע כי הגופים התנגשו כעבור 48 שניות? תנו תשובה במטרים לשנייה. כעקרון הפתרון פשוט. משווים את המרחק שעברו שני הגופים- התאוצות ניתנות והזמן נתון. הבעיה היא מה אני עושה עם ה c? הוא נתון ב m/sec-3 וכשאני סתם מציב את זה במשוואה הסופית יוצא לי m-s/s כלומר מהירות פחות זמן כלשהו ולא מהירות נטו. אני מספספס פה איזה קטץ' ואני אשמח אם תאירו את עיני כי בגוגל לא מצאתי פתרון..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה אשמח אם תענו:) אני בת 16 ופתחתי חשבון בנק בבנק אוצר החייל ועם זה גם הוצאתי כרטיס ישראכארט דיירקט צעיר ואמרו לי שההגבלה שלי ביום זה להוציא עד 400₪, השאלה שלי היא האם אני יכולה להוציא מהכספומט 400 שקל ואז לגהץ באיזה חנות עוד 400 שקל שזה יוצא בסך הכל 800₪ אבל זה 400 בניפרד ו400 בניפרד ... אשמח שתענו לי תשובות בטוחות כי זה חשוב לי..תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-