עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by moonjib,

לא ממש חדש למשתמשי DA, אבל התמול החליפו לעיצוב החדש. כנסו ותהנו: http://www.deviantart.com/v5castle/ *האתר מאוד מאוד עמוס עכשיו, אז אל תתפלאו אם מדי פעם אתם רואים דף שגיאה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, שתי שאלות: 1. מהי איכות האימונים של צה"ל ביחס לצבאות מערביים אחרים? 2. האם המשמעת ה'סחבקית' (לפנות לקצינים בשמם הפרטי, להצדיע, אם בכלל, לסא"ל ומעלה) היא משהו חיובי? עצם זה שזה צבא וערך המשמעת הוא בראש, האם יש לזה ערך בשדה הקרב ובמבחני-אמת? ברור לי שביחס לצבאות ערב איכות האימונים של צה"ל הנה גבוהה ובנויה לדמות בצורה הטובה ביותר האפשרית תנאי קרב אמיתיים. אך צבאות ערב (אפילו צבא מצרים, שמקבל ציוד מודרני ואימונים מצבא ארה"ב, לא בדיוק נחשב לצבא מערבי) אינן בדיוק פאקטור להשוואה של צבא מודרני. מהי איכות האימונים והציוד בשירות המבצעי של צה"ל ביחס לצבאות מקצועיים כגון צבא ארה"ב (עם התקציב האדיר), צבא בריטניה, צבא צרפת וגרמניה, למשל. למרות הכינוי המעניין שלי, שירתי כלוח…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by InFecT[0]r,

צום קל לכולם, וגמר חתימה טובה שתיהיה שנה טובה וכל מה שתרצו יהיה לך בחיים בעזרת השם... :hi:

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ccc,

אני צריך הגדרות GPRS של נוקיה 6230I באורנג' ! הם טוענים שבגלל שלא קניתי את זה מהם אז ההגדרות לא מגיעות !!! תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Shasoosh,

בדיון הזה מישהו ביקש את המשחק הזה והרימו גבה.. זה לא אמיתי, זה sp well.... guess again! play!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Exams/ChomerMikud2009/MikudSum2010Int.htm חלק מהמיקודים נראים טוב, חלק ממש לא

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mrsph666,

שלום, אני מחפש שירים/טראקים בסגנון: Love in Brazil של אנדריאה באניקה On the Floor של ג'ניפר לופז Poker Face של ליידי גאגא שטויות מהסוג הזה, משהו מקפיץ ולא חייב להיות חדש... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מנוי היום עם תשתית בזק+אורנג' במהירות 4 מגה ומשלם בערך 200 שקלים. רוב התשלום הולך לבזק, כולל דמי תשלום חודשיים לקו טלפון קל, והם בשום אופן לא מוכנים להוריד את המחיר. הרשת החדשה שלהם NGN, שכוללת מחירים זולים יותר, גם לא הגיעה אליי וייקח שנה או שנתיים במקרה הטוב לפי מה שהבנתי! אז חשבתי לעבור להוט, והם הציעו לי חבילה של 12MB ב-119 שקלים, ובמקביל הספקית בזק בינלאומי הציעה את אותה החבילה ב-93 שקלים. עם התחייבות לשנה לכל חברה בנפרד. מבחינת התשלום הנוכחי, כבר רואים שמשתלם לי לעבור להוט ולבזק בינלאומי, אבל השאלה היא אם בכללי נתנו לי מחיר טוב ללקוח חדש? אין לי שירותים נוספים של אף אחת מהחברות, אז אני לא יכול לקבל הוזלה מסויימת. דרך אגב, אורנג' משום מה מציעים רק 10MB ב-95 שקלים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by approx,

איך חתול מגרגר יש לי שתי חתולים בבית ועכשיו שאני מלטף אותם הם מגרגים כזה ואני רוצה לדעת איך יש להם איזה איבר מיוחד ? אני מבקש שרק אנשים רצינים יגיבו !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Yuron,

שלום לכולם אני בי'ב אבל ואני עוד כמה חודשים בן 19. אז ככה: בבית ספר רוב הילדים קיבלו את המנילה בעיקר בנות אבל גם כמה בנים קיבלו (מנילה של ג'ובניקים) עכשיו רציתי לדעת מתי אני אקבל את המנילה או את השאלון העדפות שלי? תודה מראש.......

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313598,00.html ד.א אולי באמת אין לו שיניים, הוא בן 80...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MilkMan,

http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=19252

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Dark_Phantom,

נתונה השאלה: תאוצות שני גופים נתונות ע"י: a1 = ct - 1 [m sec-2] a2 = 6 - ct [m sec-2] c = 1 [m sec-3] נתון כי בזמן t = 0 שני הגופים נמצאים בראשית, וכי גוף 1 נמצא במנוחה. מהי מהירות גוף 2 בזמן t = 0 אם ידוע כי הגופים התנגשו כעבור 48 שניות? תנו תשובה במטרים לשנייה. כעקרון הפתרון פשוט. משווים את המרחק שעברו שני הגופים- התאוצות ניתנות והזמן נתון. הבעיה היא מה אני עושה עם ה c? הוא נתון ב m/sec-3 וכשאני סתם מציב את זה במשוואה הסופית יוצא לי m-s/s כלומר מהירות פחות זמן כלשהו ולא מהירות נטו. אני מספספס פה איזה קטץ' ואני אשמח אם תאירו את עיני כי בגוגל לא מצאתי פתרון..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד בארצות הברית והבנתי שהמתחים בין ארה"ב לפה שונים, יש משהו שעושים בנידון ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כמה פעמים אתם משתמשים בלחצן "תצוגה מקדימה" לפני שאתם שולחים הודעה? אני מאלה שבודקים עד שההודעה מושלמת, אז רציתי לראות עד כמה אני פסיכי...

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by J0n1,

אני עומד להזמין בשעות הקרובות מצלמה מאחד האתרים הנ"ל, ואני לא יודע איזה. שני האתרים נחשבים אמינים, וכל מה שהם מציעים הוא זהה. למישהו יש נסיון עם אחת החנויות? אני רוצה לרכוש באשראי וללכת לקחת את המצלמה, כמה זמן זה יקח לדעתכם עד שהם יאשרו לי ללכת לקחת? (לקחת מהמחסנים של קרט ולא מהאתר עצמו, כך שאני משער שלקרט כבר יש את זה במלאי) תודה עריכה: WTF?! זה אותו אתר? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ewingum,

"It is ridiculous claiming that video games influence children. For instance, if Pac-man affected kids born in the eighties, we should by now have a bunch of teenagers who run around in darkened rooms and eat pills while listening to monotonous electronic music."

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לכל מי שעושה את כל 4 היחידות במבחן אחד, ביחידה ה4, יש חלק פסיכולוגיה מ"הפסיכולוגיה של הספורט, בר אלי, חלק ב' " אני כנבחן אקסטרני לא מצליח להשיג את הספר הזה בשום מקום, וגם לא בספריות 2 בתי ספר שמלמדות חנ"ג ב5 יח"ל. אם למישהו יש את החומר על המחשב סרוק, ויכול לשלוח לי את זה, אני אודה לו מאוד ! אפילו אתן צ'יפור קטן בPAYPAL. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tomer_m19,

שלום, יש לי שאלה ושיענה לי משהו שבטוח יודע... חברות המשחקים שבונות את המשחק עובדות גם בשבת ויום ראשון, או שהם לא עובדות רק ביום ראשון? כי נראה לי שהם גם לא עובדים בשבת... מצפה לתשובה... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מרגיש כאילו אני בתוכנית "תאמינו או לו" של רפליס, אז ככה: לחבר שלי (רחמים- או בשמו המקוצר רמי) יש תכונה מיוחדת הוא פשוט יכול להתעטש מתי שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה (אפצ'י אמיתי!). אז החלטנו להקליט כמה סוגים של אפצ'י שהוא יודע להתעטש אז בעזרתו האדיבה של מיני (מייזר) שהעלה את הקבצים אני גאה להציג לכם באופן בלעדי (אנא אל תפיצו את זה- כל המפיץ יועמד לדין!) אך ורק ל HWZ, אלו ה- 5 הראשונים מבטיחים שיהיו עוד בקרוב...: אפצ'י מרוקאי אפצ'י סקוואל אפצ'י ערבי אפצ'י רוסי אפצ'י בהמה אפצ'י בהמה (תוכנית מגירה) נ.ב שתבינו הבנאדם התעטש איזה 25-30 פעמים וירדו לו כבר דמעות וגם דם לפעמים, אני עדיין בהלם מזה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by david2006,

איזה מסכנים, מכשיר יקר וטוב לא חבל?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by FireandicE,

איפה דייי למה!!!!! שיסדרו את הבעיה מפגרת הזו!!! אין אף אחד פה!! אני חוזר ל Serious Sam 2! נ.ב. בלי קשר! <------ היא ממש חמודה הסקסית הזאת :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by x-pac,

אני לא יודע איך איך אתם????

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by overload,

מתחיל ללמוד (קצת באיחור-16.5) ורציתי לדעת באיזה אתר הכי כדאי ללמוד לתאוריה? ומה אתם ושבים על האתר הזה, אם מישהו מכיר? לחץ כאן אשמח לקבל כל עצה .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קצר או ארוך? ולמה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים