כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את זה היום זה סרטון מצחיק אבל לא יפה לצחוק http://poststuff4.entensity.net/041206/media.php?media=tarzan.wmv
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שלא ,רק כדי להיות בטוח ב100%אני שואל.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שמכיר מהצבא או מטיולים לחו"ל קם אתר אינטרנט למשחק האגדי יניב!! אפשר לשחק עם שחקנים ברשת בכיף ומהר :smile1: www.yanivgame.com למי שלא מכיר את המשחק ממולץ לנסות אבל רק שתדעו שזה ממכר, שלא תגידו שלא אמרתי לכם ;D הנה הוראות לאיך משחקים יניב: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%91_%28%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%29
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו אני יודע שתמיד אפשר לשאוף למחשב יותר טוב אבל הקטע כאן הוא האם המחשב שלכם מספק אתכם אפילו אם לא הכי חדש בשוק. אז התשובה שלי היא "מספק דיי טוב" (אתם יכולים לראות את המרט בצד) למרות שהוא טיפונת טיפונת מקרטע במשחקים.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש להוריד משם דרייבר לדיוידי כדי שיקריא לי כתוביות... \= אם מישהו מכיר ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שמעתי חלק מהשיר הזה מתוך פרסומת בערץ 2 לפני איזה שנה אבל לא זכרתי שום מילים ממנו. לפני כמה ימים שמעתי חלק ממנו בפרומו שערוץ 2, שוב לא זוכר מאיפה, והפעם גם לא היו מילים. בכל מקרה ממה שאני זוכר הוא מתחיל עם פסנתר עם ריוורב אני חושב, יש לו צליל מאוד אישי וישיר אבל עדין. אחר כך שרה מישהי מעליו עם קול מאוד נוגע ומעט כבד אך חושני. מתישהו אחרי זה הוא מתחזק ומצטרפים כינורות. הקלטתי מה שאני זוכר בערך מהפסנתר עם הגיטרה, מקווה שזה שסוף סוף השיר הזה יפסיק לטרוד אותי https://www.box.com/s/etgadcafdkvxfug2t5t6 תודה למי שמנסה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
חבריה! קניה ראשונה ואחרונה שלי באקסלנט! אני הזמנתי לפני שבועיים 256 MB RDRAM ועוד מאוורר.. אמרו לי תוך שבוע שבוע וחצי זה אצלי.. אבל לא!! עוד לא הגיע! בסדר יש עיכוב של חצי שבוע נוותר אבל מה!!! אני לא יודע אפילו אם שלחו לי את זה! . אני כבר 3 ימים מתקשר ומשאיר הודעות והיום צעקתי! אבל רק חגית יכולה לענות על שאלה פשוטה "מה אם ההזמנה שלי?"! חגית ה**** הזאת שלא עונה לטלפונים לא מחזירה תשובות! חרא של שירות!!! פעם אחת היא הייתה במחסן ושמעתי את הקול שלה! אבל היא לא יכלה לדבר... אני משתגע פה לא יודע מה עם ההזמנה ואף אחד לא שם עלי שם קצוץ! ממש לא מומלץ לקנות באקסלנט! מבחינה שירות הם מסריחים וגם המחירים שלהם לא הכי נוחים! מי שעדיין חושב על אקסלנט שיחשוב פעמיים.!!!!!! …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך בשביל חשבון עם כרטיס אשראי בינלאומי? (VISTA או MASTERCARD שיעבדו עם פאייפאל) אני כרגע כבר בן 18 ויש לי סתם בכרטיס כספומט של לאומי שרשום עליו "חייל" בשביל להוציא כסף מהחשבון (החשבון שלי בלאומי). הייתי מעדיף כרטיס שיעבוד עם פאייפאל אבל עוד לא ביררתי את התנאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו בין ראשון לנתניה. למטרות דייט. אנחנו ילדים גדולים 21/23.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה מעניין אותי לדעת איזה מזגנים הכי יעילים מבחינה אנרגטית כלומר דירוג A , איזה מומלצים מביניהם של איזה חברה ואילו הכי זולים מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב ושוקל למכור את החלקים הישנים שהם Core2Due e6300(הישן), GigaByte GA-945P-S3, קיט Geil 512MB 667mhz X2 וקיט Corsair 1GB 667mhz X 2. חשבתי על 550 להכל, ריאלי? בשביל פחות מזה לא שווה לי לטרוח ואני מעדיף לשמור.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא יהיה נושא נפיץ. אז אני מבקש שאם אין לכם משהו חיובי לומר, אנא פשוט אל תגיבו לדיון. אני מתכוון להשקיע בין 6 ל- 8 על המחשב ואני בסה"כ מחפש המלצות מתוך ניסיון אישי שלכם, לבחירת חנות לרכוש ממנה את המפרט (שגם הוא ייסגר אינשאללה בעזרתכם הטובה). מה שחשוב זה כמובן: אמינות (לא חלקים משופצים או כל שקר אחר) מהירות תמיכה (אם יש תקלה אני לא רוצה שבועיים להיות בלי מחשב) מיקום (רצוי שיהיה באזור אשדוד-אשקלון, גג עד ראשל"צ). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון אני מחפש אתרי אנטרנט טובים שאפשר ללמוד מהם לנגן על פסנטר\אורגנית. אני מעדיף אתרים למתקדמים, אבל כל אתר שאתם מכירים יכול לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתקן מחשבים בזמן הפנוי והגעתי למצב שפשוט אין לי ברגים כבר, יש מקום ( עדיפות לבארץ ) שאפשר לקנות ברגים בכמות ? ברגי HDD / CD...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקע לי משחק במכס כנראה, אין עליו מידע בדואר ישראל ובדואר בחו"ל כתוב שהוא הגיע לארץ. התקשרתי לדואר ואמרו שכנראה נתקע במכס והביאו לי מספר אבל כבר חצי שעה שאני מנסה להתקשר ואין תשובה, מצלצל ללא הפסקה. רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון בעניין ומה עושים(אם יש מספר של נציג של המכס שעונה זה טוב : )? החבילה היא בשווי 23.35 פאונד כולל משלוח, זה לא אמור להיתקע, כבר הזמנתי עשרות משחקים משופטו ופעם ראשונה שזה קורה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתונה השאלה: תאוצות שני גופים נתונות ע"י: a1 = ct - 1 [m sec-2] a2 = 6 - ct [m sec-2] c = 1 [m sec-3] נתון כי בזמן t = 0 שני הגופים נמצאים בראשית, וכי גוף 1 נמצא במנוחה. מהי מהירות גוף 2 בזמן t = 0 אם ידוע כי הגופים התנגשו כעבור 48 שניות? תנו תשובה במטרים לשנייה. כעקרון הפתרון פשוט. משווים את המרחק שעברו שני הגופים- התאוצות ניתנות והזמן נתון. הבעיה היא מה אני עושה עם ה c? הוא נתון ב m/sec-3 וכשאני סתם מציב את זה במשוואה הסופית יוצא לי m-s/s כלומר מהירות פחות זמן כלשהו ולא מהירות נטו. אני מספספס פה איזה קטץ' ואני אשמח אם תאירו את עיני כי בגוגל לא מצאתי פתרון..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו כבר קנה פה מאתר?! ולא מסניף???...כי אני רוצה להזמין משהו מאתר SKYPC אבל...אני גר בצפון ואין לי חשק שיעבדו עלי או משהו...כי אז זה סיפור להגיע למרכז...
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחריי שאתם עצבניים כולם כעסו והיו מגעילים והיה לכם יום חרא החברה לא מדברת איתכם בבית ספר אתם עייפים מלהקשיב אז אתם הולכים למחשב ושוכחים מהכול? אני עושה לפעמים ככה ופשוט שוכח הכול
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
למי שעדיין לא מכיר זו סדרת אנימציה מעולה מהיוצרים של family guy, יש בה הומור גס ופארודיות מטורפות, הם פשוט יורדים על כולם בלי חשבון, אין להם גבולות אפילו על רשימת שינדלר הם עשו פארודיה. משדרים את הסדרה בארה"ב רק מאוחר בלילה כי היא מיודעת למבוגרים www.freerobotchicken.com
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי מחבר שלי פלאפון alpha p8 אבל המצלמה אצלו לא פועלת, כשאני מפעיל אותה אז היא עושה לי מסך כחול, מישהו יודע איפה אפשר לתקן אותה וכמה זה ייעלה? ויש כזה דבר לחדש את המכשיר ואם כן כמה זה עולה? תודה רבה מראש למי שייעזור.....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-