עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש את הנעל הזו http://www.saucony.com/store/SiteController/saucony/productdetails?catId=cat10004&productId=prod250013&skuId=***4*******25039-10*M115&stockNumber=25039-10&showDefaultOption=true במחיר שפוי שאינו נושק ל600 ואפילו 700 שקל. חיפשתי גם ב amazon.co.uk וגם בebay.co.uk ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

Skippy and Slappy are at Woodstock. Roger Daltrey is onstage singing... SLAPPY: Skippy, what is the name of that group playing on stage? SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the group. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group playing on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: You're starting to sound like an owl, Skippy. SKIPPY: Who is on stage! SLAPPY: That is what I'm askin' ya', who is on stage? SKIPPY: That's what I said. SLAPPY: You said who? SKIPPY: I sure did. SLAPPY: So tell me the name. SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the group. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the band on stage! SKIPPY: Who! SLAPPY: You're…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by PayneBack3251,

איזה כיף למעבד שלי הוא מתחמם לו בקור הזה ואני קופא ! אני לא יכול לעשות לעצמי אוברקלוק או משהו ? קר לי !!! טופיק זה נכתב מאי שפיות זמנית,מצטער על ההטרדה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by the ultimate,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם מישהו יכול לעזור לי לזהות מי השחקנית שבתמונה? התמונה צולמה ממש במקרה דרך מצלמת אינטרנט ממסך (שידור דרך מדיה פלייר), ולא היה לי אמצעי אחר באותו רגע (אי אפשר לעשות פרינט סקרין). ידוע לי שהיא משחקת/מופיעה ב"בנות גילמור" בערוץ 10. זה שודר היום ב5:30 בצהריים, נרשם שם "בנות גילמור 5" (מכאן ניחשתי שמדובר בעונה 5 ?), ונרשם פרק 48 (רק שאין אחד כזה ב-TV.Com). כל החיפושים אחרי מידע נכשלו. תמונה שלה: http://img104.imageshack.us/img104/687/15mt1.jpg יש למישהו מושג מי השחקנית דרך התמונה? תודה וחג שמח לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכותרת... בתקרה עצמה יש 3 חוטים - 2 בצבע שחור ואחד בצבע כחול במנורה יש 3 כניסות - כחול שכתוב עליו את האות N באנגלית, כניסה אחת ריקה שיש עליה מן ציור מוזר כזה של סירת מפרס קטנה כזאת (משהו עם קווים) ועוד כניסה חומה שעליה יש את האות L באנגלית אין לי מושג איך להרכיב את זה, כל מה שניסיתי לעשות או שגרם לקצר בכל הבית או שפשוט המנורה לא נכבית בכלל אפילו שהמתג למטה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ^^^ אם זה נוגד את חוקי הפורום אז תנעלו,אם יש מישהו שיודע שישלח בפרטי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by asili,

ואיך מפעילים את התרגום על איזו תוכנה???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by KapiSH,

אווטר נוכחי: שוקל: 20.7K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: מכונית בימבה גבוהה במיוחד... אווטר חדש (מצורף): שוקל: 2.6K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! מקווה שתאהב. יום טוב, אריה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by FireandicE,

נכון אתה רוצה לראות תמונה של שיר שיואב מדבר אליה כל היום אז ה AVATAR של יואב זאת שיר תראה ותגיד פה מה את חושב 8)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by roma,

http://www.geocities.co.jp/Milano-Cat/7098/abc.html ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Chevy,

המון הצלחה בלימודים, בחיים ובכל התחומים הרבה בריאות אושר וכושר :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: תהנה !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by re5pect,

עוד פעם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yambtz,

אתה מדבר על זה, אתה יודע את זה חודשים מראש, אתה מרגיש את החופש מתקרב, אבל שום דבר לא מכין אותך להרגשה הנפלאה של לצאת בפעם האחרונה משער בית הספר. במשך שעה שלמה פשוט קפצתי משמחה. ממש קפצתי. בשעה 6 התאספו כ 200 איש ליד הבי"ס עם מעל 50 מכוניות. בשעה 6:50 יצאנו לרונדו. נסענו עד 9:30 (ואחרים גם אחריי) ברחביי העיר במהירות נמוכה עם צפצופים לא פוסקים וכולם עומדים מחוץ למכוניות. המשמר האזרחי ידע מה מחכה לו אבל למרות שעצרו חצי מאתנו שום דבר לא עצר את השיירה, חוץ מאמבולנס שהיה צריך לעבור את כולנו בדרך עפר צרה. בקרוב אני הולך עם חברים לשרוף את כל הניירת שהצתברה אצלנו, אבל אני בספק שבזה ייגמר הלילה. מי עוד חוגג איתנו היום סוף תיכון? מה התוכניות עד הצבא ומתי זה? אצלי יש גיוס עוד יותר מ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tal t,

פתרתי את כל השאלות חוץ מ-1 מאונך "מאפה ולחם ברחוב מתחבר לאחרונה להפעלת חיבורים". שברתי את המוח על זה אבל לא הגעתי לשום מקום, אם מישהו יתן רמז כלשהו אני אשמח לחלוק איתו רמז משלי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. צריך סירטון דוגמא באיכות 1080P להורדה תודה .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם..עכשיו החלפתי בטריות כמעט לכל הציוד כי נגמר..שלטים מחשב וזה..יש לי כמות נכבדת של בטריות מעפנות שלא ניתן להטעין.. איפה אפשר למחזר אותן? חבל סתם שיזהם את כדו"א

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by JHONLEV,

תכתבו באיזו חפיסת קלפים אתם מעדיפים להשתמש כדי לשחק ולבצע קסמים בקלפים ! אני אישית אוהב את חבילת הרוחות GHOST DECK וגם JUMBO INDEX

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

אני מתעניין במיטה וחצי, יש לי חדר דיי גדול ובקרוב הוא יתפנה סופית ויהיה רק לרשותי, אז אני רוצה מיטה וחצי וההורים דיי מבטיחים.. אז מה אתם מציעים? יש לכם הצעות למיטה וחצי מסוימת? יש לכם התנסויות בכמה מהן איזה מהלצות וכו' =] תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by YagodinAlex,

תגידו יש כאלה נעלים בישראל?יעני אותו נעל כמו בתמונה..יש?! ועם כן כמה הם עולות?ועם למישהו יש אתרים ישראלים של הנעליים האלה אז בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מציע לראות את הסרט הכי יקר בתולדות האנושות, כמובן זה סרט דוקומנטרי אבל עם הרבה מאוד הגיון, על כל מה שקורה וקרה בעולם Inside Job Trailer 2010 HD INSIDE JOB - שנת 2010 - תקציב 20 מיליארד דולר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכם יש לי כרטיס מסך 8800GT של LEADTEK שהפך תקול הכרטיס נקנה בחנות קליק מחשבים היבואן לייף פשט את הרגל ואין אפשרות להחליף/ לתקן מישהו נתקל בסיטואציה דומה? מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by R9800P2,

יש איזה פרום שמדבר לא רק על מחשבים שמדבר על טלויזיות מזגנים ועודד??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by darq,

עד לפני חודש חודשיים כל יום שהייתי נכנס לאתר הייתי נתקל בכתבות חדשות על כל מיני טכנולוגיות. ג'דטים, משחקים. אפילו אם חלק מהכתבות היו מתורגמת זה היה כייף לקרוא. היום כמעט ואין כתבות חדשות... ולא חסר חדשות. זה רק אני או שיש בעיה באתר מבחינת תוכן? לא חסרים מגזיני טכנולוגיה וחומרה בעולם. אבל בשבילי HW תמיד היה הטוב והמעניין והמקצועי בישראל. לדעתי זה חבל שהוא לא מתעדכן מספיק.

24. קניתי לאחרונה Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ורציתי להתקין אותו ב SSD אחר לא של C והוא לא נותן לי הוא כאילו רוצה את C כברירת מחדל ואין לי שם מקום וגם אין לי שם מה למחוק זה הכל תוכנות חשובות שם שאין לי אופציה למחוק. נסיתי למחוק את האוריג'ין ולהתקין אותו ב SSD הרצוי אבל גם זה מפנה אותי ישר להתקין אותו ב C. איך שהוא אם אני בא להתקין משם משחק אחר הוא כן נותן לשים אותו ב SSD שאני רוצה. תודה מראש לעוזרים ואם למישהו יש תשובה אשמח כמובן לדעת

25. Started by iveco,

אני מחפש טלפון נייד ב 1000 שקל לא משנה איזה טלפון אני מוצא בחוות דעת כולם על הפנים גם שיואמי גם סמסונג חוות דעת גרועות אפילו חשבתי להגדיל את התקציב ל 1500 שקל אבל גם A55 יש עליו חוות דעת לא הכי טובות מבחינת סוללה שהיא נגמרת מהר איטיות , עם סמסונג מלא טענות על סוללה חלשה אצל שיואמי מלא בעיות עם סוללה חלשה / מצלמה גרועה / מסך בסדר טוב לא מעבר , מה לעשות ? לא מצאתי טלפוןו אחד שיש עליו המלצות שזה משהו וודאי , מעולם לא היה לי אייפון אבל גם בדגם של 11 שוהא נחשב ישן עם מפרט חלש יש עליו הרבה יותר המלצות מאשר האנדרואיד

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.