עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DXT,

היום בזמן ששיחקתי לתומי ב SimCity 4, פתאום אני מקבל מסך כחול (WTF?!), אני עושה ריסט... מגיע ה ScanDisk... עובד... מסיים... המערכת נתקעת. שוב אני עושה ריסט עכשיו זה בקושי עובר את הבדיקה של ההרדיסקים. אני עושה שוב ריסט (בזמן הזה לא עלה לי לראש שיכול היה לקרות מה שקרה) וזה נשמע כאילו המחשב נדלק ועושה ריסטים כל שנייה.. מוזר ביותר. אני סוגר את המחשב, מחכה דקה, מנסה להדליק, לא עובד. אני פותח את המחשב והנה הריח של ברביקיו :-\ קיוויתי עוד שזה הספק אבל לא עזר להחליף אותו. הוולקנו שלי לא התנתק או משהו, הוא עומד יציב במקום. אני משער שמשהו קרה למאוורר ולכן המעבד נשרף. ביום ראשון אני הולך ל PCH להביא להם את המעבד והלוח בשביל לממש אחריות (יש לי עוד זמן מה...). זה יקח כמה ימים, בינתיים …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד בארצות הברית והבנתי שהמתחים בין ארה"ב לפה שונים, יש משהו שעושים בנידון ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

שמעתי שערוץ 1 משדר את התוכנית של דיוויד ליטרמן אז רציתי לשאול מתי זה בדיוק?!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by YagodinAlex,

תגידו יש כאלה נעלים בישראל?יעני אותו נעל כמו בתמונה..יש?! ועם כן כמה הם עולות?ועם למישהו יש אתרים ישראלים של הנעליים האלה אז בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Mr Gadget,

יש לי טלויזיה מסוג Hyundai וניסיתי להתאים את השלט של HOT לטלויזיה אך ללא הצלחה, ניסיתי בכמה שיטות 1.לפי הקוד שהוא 238 2.סריקה ידנית אם למישהו יש רעיון אחר או קודים שירשום אותם. תודה

6. Started by omerha,

מאיה נאפה ועד אינטל ולאורך ההיסטוריה גם בישראל, מי אני ? (הכוונה לאיי נאפה , המרצה שלי מתעקש שככה רושמים) תשובה מעולם הכימיה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by hck,

רוכב אופנוע פשוט מטורף!!! יש לו מספר סרטים שניתן להוריד באימיול תחת השם שלו. סתם דוגמא לקטע שבו הוא נוסע במשך כרבע שעה במהירות ממוצעת של 272 קמ"ש !! ** סירטון **

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ot,

כבר זמן רב אני מתלבט בבחירת שם חדש לאתר שלי, "ננעלתי" על השם SPECTRUM אך מתברר שהדומיין תפוס. מה שנשאר לי הוא לבחור שמות דומיין חלופיים, וכאן אני זקוק לעזרתכם. איזה מבין השמות החלופיים שמוצעים כאן נראה מתאים? ואני מתכוון לשם דומיין שיהיה קל לזכור וגם לכתוב אותו.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני צריך להגיע לתחנה המרכזית שנמצאת ליד אולם הכדורסל "בית מכבי", אני לא בטוח אם זאת הישנה או החדשה. איזה קווים מגיעים לשם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tal_levi1000,

איך קוראים לשירים בוידאו הזה http://video.google.com/videoplay?docid=-3894030026413563115&q=zlatan ובוידאו הזה http://video.google.com/videoplay?docid=-1601399512296681069&q=ronaldinho תודה מראש טל נ.ב תראו את הקליפים פשוט מדהימים!! במיוחד של איברהימוביץ' נגד כ.רונאלדו

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הייתכן שהעיבוד הקולנועי עבור סדרת משחקי המובייל הנודעת יהיה הפתעה איכותית? לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בטריילר-הראשון-של-הגירסה-הקולנועי/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איך אפשר להכין רעלים מחומרים? השאלה היא רק באופן תיאורטי, כמובן

13. שלןם! אני מחפשת חידות מגניבות על מחשבים בכללי אם זה על מערכות הפעלה, חומרה או כל מיני דברים מגניבים עם חרוזים או בלי מי שיוכל לעזור לי אני אשמח מאוד:] תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הורדתי קצת את האיכות ואת הרזולוציה... שיעלה יותר מהר אהבתם?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by J0n1,

אני עומד להזמין בשעות הקרובות מצלמה מאחד האתרים הנ"ל, ואני לא יודע איזה. שני האתרים נחשבים אמינים, וכל מה שהם מציעים הוא זהה. למישהו יש נסיון עם אחת החנויות? אני רוצה לרכוש באשראי וללכת לקחת את המצלמה, כמה זמן זה יקח לדעתכם עד שהם יאשרו לי ללכת לקחת? (לקחת מהמחסנים של קרט ולא מהאתר עצמו, כך שאני משער שלקרט כבר יש את זה במלאי) תודה עריכה: WTF?! זה אותו אתר? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, זה לא הולך להיות קל.. בשלהי 2004, כל יום חמישי בלילה בתחנה 100fm ברדיו, הייתה תוכנית עם יוסי טרבלוס ושחר חסון, שהם היו מארחים סטנדאפיסטים, מעלים בחורות לשידור, והיו צחוקים של החיים! במקביל, היה להם אתר באינטרנט עם כל הקטעים להשמעה ולהורדה. חיפשתי ונברתי ברחבי הרשת ואיכשהו הצלחתי להגיע לעותק שמור מהאתר הישן הזה, שנראה ככה: זה הדומיין של האתר: manzur.ilt.co.il אין גישה אליו, הצלחתי דרך waybackmachine לגשת לעותק שמור. קיצר היו שם מלא קטעים מצחיקים ואני מבואס שלא הורדתי הכול כשזה היה זמין. פה אני צריך את עזרתכם, יש אפשרות לגשת איכשהו לשרת שלהם שהיה אז ולחפש אם נשארו שם קבצים להורדה? …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by KF,

אהלן, לכל הרוכבים שבניכם רציתי לשאול אם יש איזשהו מנעול מומלץ לקשור איתו את האופניים. חשבתי על המנעול הבא,מה אתם אומרים ? במה אתם משתמשים ? תודה. http://www.sasimple.co.il/product-p-7/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Mini-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tomer_m19,

שלום, יש לי שאלה ושיענה לי משהו שבטוח יודע... חברות המשחקים שבונות את המשחק עובדות גם בשבת ויום ראשון, או שהם לא עובדות רק ביום ראשון? כי נראה לי שהם גם לא עובדים בשבת... מצפה לתשובה... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. באיזה מנייה כדאי להשקיע שיש אצלה ריווחיות גדולה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by hedva,

http://video.google.com/videoplay?docid=1366169512260932940&hl=en

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לאחרונה שמתי לב שמידי פעם בפורום "מפרטים" מציעים מערכות מחשב מהחנות CobraPC ומאחר ואני ממוקם בחולון וזוהי החנות היחידה שראיתי שבנו איתה מפרט בפורום והיא ממוקמת בחולון - הייתי רוצה לדעת מאנשים כאן שקנו או שמעו מנשים אחרים על קנייה בחנות הזו התרשמויות וחוות דעת. ד"א אני מעוניין לבצע קנייה "גדולה ולקנות מערכת מחשב מלאה כולל מסך. תודה לכל העוזר.

22. Started by Tharbad,

בין כפר סבא לרחובות. אפשר המלצות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ameralis Zaiir,

אני מדי פעם מקבל קטלוגים שונים, ועכשיו במיוחד, שנכנסתי לעסקי המחשבים, אני מזדזע מההצעות שלהם. הנה דוגמא: המחשב המושלם לוח אם Biostar with Via Chipset (כמה שניסיתי לא מצאתי כזה לוח באף חנות, ורק יבואן אחד מיבא את החברה הלא מוכרת הזו לארץ) מעבד P4 1.6GHZ (אינטל מקורי P4) זיכרון 128MB כרטיס מסך + מאיץ גרפי: 3D 32MB AGP (במיוחד למשחקים חזקים ולתוכנות עריכה) (LOL) מודם: 56K PCI כרטיס רשת: 100\10 (הכנה לאינטרנט מהיר, ADSL וכבלים) דיסק קשיח: 40GB (שטח דיסק רחב במיוחד) (ממתי שטח דיסק הוא "רחב") CDROM: כפול 56 של BTC (בתמונה יש בכלל X52) כונן: 1.44 TEAC מארז במיוחד לPentium4 מאושר ע"י אינטל בצבע ניקל בעיצוב מדהים!!! (ולפי הפתיח עשוי מנירוסטה...) דמי התקנה, הרכבה ומשלוח 220 ש"ח. כל…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yogev_23,

מישהו חווה את זה, שהגיע חבילה למחסנים שבוע שעבר אבל עדיין לא מעודכן הסטטוס באתר? אוקי, מובן אם אנשים קצת התלהבו מCyber Monday אבל עד כדי כך?! הם תמיד מעלים באותו יום וכבר 3 ימים שלא, ואין מענה באימל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שמעו אני לא רוצה להרחיב פה יותר מדי אבל הגעתי למצב קצת בעייתי בחיים יש לי שתי אפשרויות: האחת לברוח ממישהו (וזה ממש מתיש) השנייה ללכת למשטרה הבעיה שאם אני הולך למשטרה נגד מישהו הוא ילך נגדי, ולא שאני עבריין אלה תחשבו מה היה קורה אם הייתם צריכים ללכת נגד מישהו קרוב אליכם למשטרה.. שחיים ביחד הרבה זמן אז כל אחד עושה את הקיצורים שלו, גם אם אלה דברים קטנים (אני כמובן לא מדבר על שודים/דקירות, גג השגת גבול/עבירות מחשב) רק שהוא דאג לתעד מה שקרה ואני לא לכלא אני בטוח לא יגיע על עבירות כאלה, רק אני מפחד שזה יפגע לי בסיכויים להתקבל לחברת היי טק (אני לומד מדעי המחשב שנה ראשונה) היתי כבר במשטרה וביטלתי את התלונה מהחשש הזה, אולי עדיף לי לברוח קצת ולהבטיח לעצמי עבודה בתחום שאני אוהב ב-50…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.