עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כאלה שמדביקים על מכוניות שחונות במקומות אסורים.. אצלי בביניין הוא מול קופת חולים ככה שלפעמים קורה שאיזה חוצפן פשוט תופס לי את החניה.. יהיה נחמד לתת לו מתנה שהוא חוזר לאוטו..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nineball,

היה פה ת'רד אחד כזה בעבר, הגיע הזמן לעוד אחד ;D מה לדעתכם הפרסומת הטובה ביותר שקיימת כרגע, שמצליחה להעביר מה שהיא מנסה? לדעתי, בלי שום ספק, אלו הפרסומות של Ubisoft למשחק Rayman Raving Rabbids (כל הסדרה.) לדוגמה- תורכם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, קניתי (יותר נכון קנו לי ) ראפיד שר (COM) ואני פשוט לא מצליח להוריד על יותר מ-60 שיש לי חבילה של 3 מגה אינטרנט. משהו פה ממש מסריח. על Free אני מוריד על המהירות הזאת. מה לעזעזל קורה פה?! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בלי הרבה מילים, אני ממש אהבתי הראשון- ה- Fugue: והשני - הקאנון רוק המוכר, בגרסא מרשימה במיוחד : גיטריסט מהסוג שאני אוהב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by PelegK,

אני מעוניין למכור את המחשב שלי, כבן 3 שנים בערך. ואני לא יודע בדיוק כמה לדרוש עבורו. חשבתי אולי תוכלו לתת לי כיוון. הוספתי את המפרט שלו בתור תמונה. אם יש שאלות וכאלה, אשמח לענות כדי לקבל דיוק במחיר. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by ElI CoHeN,

שלום אך שלי קנה מחשב חדש עכשב הוא הציא לי להחליף היתו. עכשב אם אני מחליף אני לא קונה מחשב בקיץ הנה המפרט שלו: זכרון: 2GB DDR2 CEON כרטיס מסך: gf9800gt 512mb דיסק קשיח: Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB מעבד : q8300 לוח אם: ATZ1700OB\RAID\DVI\HDMI\FM P6NG;צורב nec x22 אוו להישאר אם שלי ולקנות בקיץ המפרט שלי: CPU: Core 2 Duo E6600 @ 2.4Ghz Mother Board: Intel Westchester DG965WH Hard Disc: ST3250410AS 320GB Video Card: Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 Memory: 4GB 667 Mhz Ceon Power Suplly: Cooler Master eXtreme Power 500W OS: Windows Vista Ultimate 64 bit Service Pack 1 Key Board: Wirless Optical Desktop1000 HeadPhones: Cyber Acoustics 3095 Screen: Samsung…

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by ALÞHA,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/plugs

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofekb,

הסרטון אומר הכל, לדעתי זה לא מקצועי מצידם. http://www.youtube.com/watch?v=4dWR3QvqEas

9. שלום לכולם , יש לי בחדר חלון וכל הזמן המסך של המחשב משתקף עליו וזה ממש מציק , למישהו יש עצה איך למנוע את ההשתקפות מהחלון?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ממ אהלן אנשים לאחורנה אובחנתי כסובל משברי מאמץ בשני הרגלים. האורטופד אמר שאסור לי לרוץ למשך 4 חודשים יש דרך לזרז את זמן ההחלמה?? שמעתי משהו על מכשיר אוקסג'ן רק לא הבנתי מה הוא עושה בדיוק.. נראה לי שכדי להזכיר שאני מתגייס חודש הבא ליחידת חי"ר (דיברתי עם לשכת גיוס על וועדה רפואית).

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש מקום לקנות Seedbox (חו"ל כמובן). מישהו מכיר אתרים אמינים וטובים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. http://coolepochcountdown.com/ http://www.1234567890day.com/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Iv0ry,

מה האינטגרל של 8 חלקי X בחזקת 3?

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by Oranili,

[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  15. שלום לכל המנהלים, בתקופות מסויימות (במיוחד לפני בגרויות ולפני סוף סמסטר האוניברסיטאות) יש בפורום שאלות שלאנשים לגבי תרגילים שונים. במקרה של בעיות בתיכנות לכולם יש כתובת, אבל במידה ומישהו צריך פיזיקה או מתמטיקה למשל אין לו ברירה אלא לפרסם בכללי וכך יכול להיות שמישהו שהיה יכול לענות לו לא ענה לו, כי הוא פשוט לא ראה את השאלה. מה עם האפשרות לפתוח פורום "לימודים" ואני מניח שאם תהיה מספיק דרישה לפצל עוד תתי פורומים למקצועות שונים? אם מערכת ניהול הפורומים שלכם היא של צד שלישי וקשיחה מידי כדי לאפשר זאת תשכחו ששאלתי. יגאל

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by Aviv C,

יש לי פרופיל 97 וקיבלתי מנילה של יחידות שדה. אני נמצא כרגע במיונים למסלול גאמא בחיל המודיעין ואני עדיין מועמד לאחד מהמסלולים (שאני לא יודע איך קוראים לו). עברתי כמה ראיונות וגם תחקיר ביטחוני. רציתי לדעת אם יש לי סיכוי בכלל להתקבל לגאמא עם פרופיל 97. כל פעם אומרים לנו שפרופיל לא משפיע על הקבלה, אבל לי נראה שזה דווקא כן משפיע ופשוט לא אומרים לנו (שמעתי על מישהו שהעיפו מגאמא בגלל "שיקולי יחידה"). יש לי סיכוי? אתם מכירים כאלה שהתקבלו עם פרופיל 97?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by J0n1,

מישהו מכיר עוד שירים כאלו? סגנון מטאל, הליריקה היא פרקים מהתנ"ך... יש עוד משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה יותר כללית, לא ידעתי איפה בדיוק לפרסם, אבל אני חושב שכאן זה הפורום המתאים כי פה מציעים מפרטים מאתרים שונים. השאלה שלי היא בעצם על החנויות והשרות שהם מביאות, לדוגמא ivory ידועה כחנות שהשירות שלה לא כל כך טוב ואפילו על הפנים ולכן עדיף שלא להזמין מהם. אז רציתי לדעת על חנות/אתר ספציפי , שנקרא iqpc.co.il . הם עושים בעיות עם אחריות וכאלה או שיש להם שירות טוב ואמין ? ואם יש לכם ניסיון עם אתר טוב שנתנו לכם שירות טוב, אשמח לקבל. ד"א לי יש אחד והוא נעה מחשבים, הבעיה היא שהם מוכרים דיי יקר (כנראה שעל שירות גם משלמים ברוב המקומות) תודה

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  19. לפני שלמדתי את העקרון הזה לעומק, שמעתי שהוא מהווה אקסיומה. היום לאחר שלמדתי אותו באינפי ניתנה לו הוכחה. עכשיו אני לא מצליח לתפוס את זה או שצריך אקסיומה או שלא צריך, אז יכול להיות שהאקסיומה מסתתרת בין השורות של ההוכחה אז אתן בקצרה את הדרך שסללה את ההוכחה: מגדירים מספרים ממשיים R [מספיק להגיד שR שדה סדור, השלמות לא חשובה כאן]. לאחר מכן, מגדירים קבוצה אינדוקטיבית: תת קבוצה בR ,תקרא אינדוקטיבית אם אפס הוא איבר שלה ובעלת התכונה שאם x הוא איבר שלה אז גם x+1 הוא איבר שלה. עכשיו ניתן להגדיר פורמלית את N קבוצת המספרים הטבעיים: קבוצת המספרים הטבעיים מורכת מאיברים ששיכים לכל קבוצה אינדוקטיבית. מכאן קל להוכיח שכל תת קבוצה אינדוקטיבית בN היא N. עכשיו אפשר להוכיח את עקרון האינדוקציה: ת…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mc_elad,

האם הסרט הוא שווה צפיה?? ואם יש לכם איזה סרט אימה טוב שראיתם מהשנים האחרונות בבקשה המליצו..אליו

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by alexbmw,

תקשיבו , רחוק מישפחה רוצה לטוס מאוקראינה לארץ לביקרו. אין בעייה הכל סודר ממשרד הפנים אבל עכשיו עולה הבעייה הרגילה של לימצוא טיסה . תקשיבו חיפשתי ואל על אין טיסות משם , ואני לא יודעה איפה לימצוא . ניסיתי גם באתר של הטיסות של האוקראינים ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי . בקיצור מישהוא יכול לעזור לי למצוא מחיר של כרטיס הלוך חזור מקייב באוקראינה לתל אביב לבן אדם מעל גיל 60 . אם יש קישור או טלפון זה יתקבל בברכה .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ..או כל דבר אחר שאני יכול להשתמש בו כדי להסביר להורים שלי למה אני לא מסתדר עם מקצועות שלא דורשים הגיון? לא נותנים לי לישון מספיק אף פעם, והמקצועות שדורשים שינון בעל פה עושים לי חשק לדפוק את הראש בקיר או לשרוט לעצמי את הפנים עד שלא יישאר כלום, ואחרי זה הם מתפלאים שאני נכשל :'( זה יהיה רחוק מהאמת אם אני אטען שההורים שלי לא שפויים? כי אני פאקינג סטודנט באוניברסיטה (והציונים שלי טובים) והם חושבים שאני אנקה שירותים בצבא בגלל שלא תהיה לי תעודת בגרות (כבר עברתי 2 ראיונות ותחקיר בטחוני למשהו שקשור למחשבים)

23. Started by pure perfection,

מה קורה??? אני סטודנט עכשיו , וכל העבודות שמצאתי חיביים לעשות בהם קורס למשך חודש ואי אפשר לא ללכת בימיי הלימודים .. זה מבאס אז רציתי להתיעץ איתכם , איזה עבודות אתם מכירים שלא צריך בהם קורס או אם יש קורס אז לא לזמן כזה ..?? תודהה

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  24. קיבלתי את הפנקס הידוע לפני כמה חודשים. ועל כל חודש החל מגיל 18 מחייבים אותי במשהו כמו 108/110 ש"ח) חייבו אותי מחודש אחרי החודש של היומולדת. השאלות הן כאלה: א. על החודשים שהייתי תלמיד בתיכון חייבו אותי, זה תקין? העברתי להם אישור מהבית ספר שלמדתי בו וסיימתי בחודש יוני את הלימודים ובמכתב החדש ששלחו לי לא התייחסו לזה ולחודש שהייתי בקורס דרך הצבא. לעומת זאת לתלושי משכורת התייחסו וביטלו לי את החודשים האלו. ב. למי יש את הכח וכדאי לדבר איתו כדי להעיף את הקנסות והצמדה שצברתי? וכדי לבטל את החיובים שהייתי בתיכון (אם באמת זה לא תקין שמחייבים אותי על התקופה הזו). ללכת למשרדים שלהם בעיר? להתקשר אליהם? התקשרתי אליהם יום חמישי הנציג טען שיחזרו אליי יום ראשון ועדיין לא חזרו.

• 8 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.