עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chamuelm,

כן, אני יודע שזה לא קשור, אבל פירסמתי בפורום קונסולות ואחרי יומיים אף אחד לא ענה, ופורום COD אפילו יותר מת... אז מה עדיף בהנחה שאני משחק בעיקר COD במולטי? לאיזה קונסולה יש קהילת COD יותר גדולה? איך קניית משחק משומש תשפיע על המולטי? (ספציפית לCOD) הבנתי שלPS3 אין הגבלה איזורית על משחקים... ואם בכל זאת XBOX, לקנות NTSC או PAL? כמה עולים משחקים? איפה? ואם אני אחבר את הקונסולה לטלויזיה ישנה CRT , זה אפשרי? זה משפיע איכשהו? כל פיסת מידע מעניינת תעזור תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש איזו דרך לתקן את העיוות הזה? משהו חינמי שיעשה את העבודה? אם לא מישהו מוכן לתקן תמונה אחת?

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  3. מחר אני עושה המתכונת ראשונה שלי, ולמזלי זה באנגלית (מודול E), וזה גם הכי קל לי. המבחנים שעשינו הם כמו בחינת בגרות בדיוק, מבחינת הזמן והשאלונים עצמם, והמתכונת היא אותו דבר עד כמה שידוע לי, ככה שאני לא ממש חושש. זה גם המבחן ה"באמת חשוב" (עד כמה זה באמת חשוב?) הראשון שלי, אז אני אשמח לקצת הרגעות מכאלה שעברו את זה... נקווה שילך טוב!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אני יודע שלוקחים מכס על חבילות שעולות מעל 50$ עכשיו אך זה הולך עם יורו או פאונד מאיזה מחיר לוקחים מכס? ומה ההבדל בין משלוח Royal Mail Int. 1st Class (Not Signed for) לבין Royal Mail Int. 1st Class (Signed for) אחד רשום והשני לא? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  5. קראתי באחד הפורומים באינטרנט שנמכר עכשיו במחסני חשמל ממיר של 5 ערוצים FULL HD במחיר של 199 אפשר לדעת האם זה נכון? כנראה שזה פורסם בעיתון ולא קניתי בימים האחרונים עיתון,אז מישהו אולי נתקל במודעה כזו? אני חייב תשובה מהירה על מנת שלא אפספס את המועד ולא אוכל לקנות את הממיר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. למשל פה אני מעוניין באודיו בלבד, האם זה אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מן מד כזה אם תרצו שאני יכול לבחור תמקום שהסמן יעמוד עליו עכשיו סימנתי את ההתחלה כ10% ואת הסוף כ100% עכשיו הערך שהוא 10% זה 35 והערך של ה100% זה 5 (כלומר יורד...) עכשיו אני צריך איזשהי דרך למציאת האחוז שהסמן מראה כלומר אם הסמן נמצא בסוף - כלומר הערך שלו 5 אז הוא יראה שזה ב100% עוד דוגמא אם הסמן שלו נמצא בהתחלה - כלומר הערך שלו 35 אז הוא יראה שזה ב10% או אם הסמן באמצע הוא יראה יראה 55% (זה האמצע מ10% עד 100%) והערך שלו יהיה 20(נראה לי) אני מקווה שהבנתם... אתם יכולים לקחת את הערך שבו נמצא הסמן כX

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  8. איך מתחלק אחוזי הניקוד ב5 יחידות לימוד מדעי המחשב ?? כמה "שוקל" החלק הראשון של השני יחידות כמה שוקלת היחידה שנחשבת קלה וכמה נחשבות שני היחידות בחלק ב'(עיצוב תוכנה ומודלים נגיד..) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 7.2k צפיות
  9. http://www.dailymotion.com/video/x2b5wr_guitar-solo אני לא יודע מה איתכם, אבל :screwy: זוועות, מומלץ ליראות מגיל 120 ומעלה!!

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  10. אתם המשתמשים, מוזמנים לעלות לכאן, אתרים מעניינים (חדשות מעניינות על מחשבים, אתרים שימושיים וכד') לאחר שתפרסמו את האתרים. ייבחרו האתרים הכי מעניינים/שימושיים, והם יתווספו לסטיקי - "ה- FAQ של פורום כללי". שימו לב, זהו לא המקום לתלונות/הצעות/שאלות/בעיות בכל הקשור לפורומים והאתר! אסור לפרסם: אתרי פורנו, אתרים שנוגדים את חוקי הפורום, פורומים מתחרים וכד'. www.howstuffworks.com - איך דברים פועלים http://www.popsci.com - האתר של המגזין המפורסם, מדע פופולארי www.carsforum.co.il - קהילה שעוסקת בענייני מכוניות ורכבים. אתם מוזמנים לפרסם, אתרים מעניינים נוספים בהתאם לחוקים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yair_h,

כאשר אני מנסה להכנס לאסטהלהויסטה אני מגיע לאתר אך מעבר לדף השחור (ריק) עם הלינקים הירוקים למעלה והפרסומות המעצבנות לא קורה כלום, ללינקים העליונים אני מצליח להכנס חוץ מללינק עצמו של אסטה. אני חייב לציין שאני מחובר בADSL עם אלקטל פרו ובנוסף יש לי נורטון פרסונל פיירוול 2002. לדעתי יתכן והחסימה נובעת מ הפיירוול הפנימי של האלקטל מאחר ובנורטון אני לא רואה שום חסימה. אם מישהו יכול להאיר את עיני ולעזור אני אודה לו מאד יאיר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by joni,

הראה שנקודה A 4,2 נמצאת על הישר Y=-רבע ועוד שלוש , צריך להעיזר באנך אמצעי ..

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  13. כל סרט נמשך בסביבות 3 וחצי שעות, בסרטים עובר זמן... איך זה שאין אף רגע נתון שהם מחרבנים? מה הם לא צריכים לחרבן לפעמים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Joli,

משהו יכל לתת לי הצעה לממיר בלי הרבה כאב ראש: הכי זול שיש, שלט, שיקלוט לי את ה 5 ערוצים וכמובן שייתחבר דרך ה USB... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם דווקא לפני שאני רוצה לקנות Z-5500 והמחיר היה +- 2100 בכל החנויות שבוע לפני המשכורת המחיר עולה ל2400. אז עניין אותי לדעת. מה יכולות להיות הסיבות של עליית מחירים של מוצרים כ"כ וותיקים בשוק? ושאלה לא קשורה האם בקרוב יצאו רמקולים יותר טובים ששווה לי לחכות? תודה

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by overload,

לחץ כאן מה דעתכם, מי בא? אני 100% שם. אולי אפשר לעשות מפגש פורום מצומצם.

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by nahum8,

כדאי למכור את ה260GTX ב500 ש''ח? הציעו לי סכום כסף כזה, האם זה משתלם?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

אני מטר 80 שוקל 87 יוצא לי במכשיר אליפטיקל 160 דופק אחרי חצי שעה של אימון בערך... זה מאוד גבוה נכון? מה לעשות בשביל שיהיה דופק יותר נמוך?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. http://www.mazafaka.ru/lol/ :lol: כל מה שקיים תמצאו כאן!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. השאלה בכותרת והיא מתייחסת לבדיקות שתן, דם ושיער. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zik125,

שלום לכולם אני מחפש מכשיר שמקשר בין המחשב לטלויזיה בצורה אלחוטית אשמח לדעת איזה מכשירים טובים ומה צריך לדעת בנושא תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 13.7k צפיות
  23. מישהו יודע מה מצב הקליטה בפתח תקווה (סגולה)? יש חנות באיזור שתאפשר לי להתרשם בעצמי מאיכות הקליטה?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by the king2006,

שלום ... אני רוצה לפתוח מקום למכירת מחשבים עכשיו אני רוצה ממכם עזרה .. מאיפה אפשר להביא חלקים למחשבים ואיך זה נעשה?? וכל הקטע על הרווח ואיך משלמים ודברים כאלה מי שיודע שיעזור ... תודהה

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by dida1988,

שלום רציתי לשאול איזה מבין הטלוויזיות הבאות יותר טובה ומה יתרון וחסרון של כל טלוויזיה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=819202 אשמח אם תתייחסו בעיקר 1.למחירים 2.לסוג מסך- כלומר הסמסונג הוא FULL LED וה-LG לא. 3.תדר תצוגה של הסמסונג הוא 400 ושל ה-LG הוא 200. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.