עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by brk2k,

אל תבינו אותי לא נכון, את הלינקים אין לי בעיה למצוא, פשוט האתר תמיד היה מתעדכן עם סרטים ומשחקים.... כזה אתר אני מחפש, בדיוק כמו ליונטוורק... מקווה שאני לא עובר על הכללים (זה די גבולי אני חושב...) תודה!

2. זוכרים שהייתה פעם בערוץ 1/2 סדרה של דוב לבן ובואש שחוקרים את עולם החיות? הייתה שם פינה של נמלה טבחית שמבשלת דברים וכל פעם נופל עליה משהו, קיצר אני חייב סרטון כזה של הפינת מטבח, פשוט יש לנו מורה לסוציולוגיה שאני בטוח שהיא זאת שדובבה את הנמלה ;D מישהו זוכר תשם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מנגן לא הרבה זמן במיוחד והייתי מאוד רוצה לדעת איך עושים סט אפ לגיטרה... לא רק כדי לחסוך כסף בעתיד אלא בגלל שאני מאמין שאם אני אכיר את את הכלי יותר טוב.. ההבנה של איך הכלי עובד חשובה לי מאוד... עכשיו יש לי גיטרה עם טרמולו וכבר ראיתי כמה הוראות וכל זה אבל הייתי רוצה לדעת עוד... כמו איך לכוון אקשן ומה יש בתוך הגיטרה ודברים כאלא... אני אשמח אם מישהו מכיר דרך שאוכל ללמוד או שמישהו יוכל לפרט על זה... תודה..

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום.. קיבלתי צו גיוס ל1 באפריל לאחר שלא עברתי מיונים ואני לא מיועד לקרבי למרות פרופיל 82. הבנתי שהגיוסים ביום זה הם לקרבי,חיל אוויר וכלל צה"לי... עכשיו אין לי שום מושג בעניין לא בראשי תיבות הצהליים ולא בהליכים וכו'... מה זה טירונות כלל צהלי? כמה זמן זה ..איפה? (אם זה ידוע) אשמח לקבל כל מידע שהוא ממי שעבר את זה כבר וממי שפשוט יודע ,כי אני ממש נוב בעניין. וגם מה הסיכויים לקבל דחיה לצו? וכמה דלקת פרקים יכולה להוריד פרופיל? רק לפי איך שכתבתי אתם יכולים לראות כמה אני מבולבל מהעניין תודה רבה מראש לכל תגובה ועזרה.. לילה טוב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אהלן, במידה ויש לי כספים בחשבון הפייפאל, איך אני יכול להפוך אותו למזומן בישראל? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הכל כתוב בכותרת תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אור כהן,

שלום לכולם למי שלא יודע עד אתמול במשך 3 ימים היא 18% הנחה על מסכי הLCD רציתי לדעת מי ניצל את זה? אני רכשתי אתמול 2 מסכי 971P ב1475 ש"ח כל אחד!!! עשיתי בדיקת פיקסלים, לשניהם אין פיקסלים שרופים. אני מאושר ;D אכן מסכים דיי טובים. מה אתם קניתם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by talel18,

המספר שלי הוא 0.75 ואני רוצה לקנות עדשות ראייה אז חשבתי לקנות עדשות ראייה כחולות כמה עולה דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nadav275,

שלום! ברשותי המתאם של asus- ct479 למעבדי דותן... נישבר לי פין (של המתאם, לא שלי ) והוא הפסיק לעבוד מה עושים? יש עם מי לדבר? האם היבואן יסכים להחליף לי באחד חדש? האם יעשה לי הנחה בקניית אחד אחר? מה הפרטים שלו, בכל מקרה? תודה, נדב

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by The Dom,

יש לי עבודה וגוגל החליט לנטוש אותי והאנציקלופדיה שיש לי לא עוזרת. יש איזושהי ספריה פתוחה בשבת בסביבות המרכז?

• 8 תגובות
    • 7.3k צפיות
  11. Started by Koko Ben Hamin,

שלום..אני בכיתה ז'..אני תלמיד טוב ואני מעולה באנגלית..אבל ליתר ביטחון אני בטוח שאתם יודעים אנגלית יותר טוב..כי אתם יותר גדולים.. אשמח אם תגידו לי אם רשמתי הכל כשורה: My favourite holiday is Rosh Hashana. We celebrate Rosh Hashana,because according to the Jewish religion it marks the beginning of the new year. Jews from all over the world go to the synagogue and pray. We also listen to the blowing of the Shofar(the ram's horn). Before Rosh Hashana we send greeting cards to our freinds and family,and with then a happy new year. At Rosh Hashana we eat the head of the fish,to be the first and not the last. We dip an apple in honey-for a sweet year. We also eat pomegranates. ת…

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by iDanVas,

שלום לכולם העניין הוא כזה . ועד הבית שיש ברשותו את מפתחות הבית לגג (שאכן נימצה ברחושתי) פתח את אותה הדלת אל פי בקשת השכנים מלמטה למטרת התקנת אנטנות לויין אשר הותקנו על הגג שלי ולא על הגג המשותף שמחסה את המדרגות. מכאן השאלות 1.עם חייב להיות מפתח לגג לועד בית? כשהוא לא בעל המקום 2.עם השכנים היו רשאים להתקין את האנטנות על גגי?

13. תראו..אני בפורום כל יום.. ;D ומידי פעם ישנן הודעות שקשורות לאלקטרוניקה..עכשיו אני יודע מזה V וגם זה בערך! יש למישהו אתר שיכול להסביר לי לפחות את הבסיס איך מודדים אמפר(מיליאפר) איך עושים את כל החישובים האלה.. איך מודדים W, איך מודדים OHM, ושטויות מהסוג הזה..אין לי בסיס כמעט בדבר הזה אז תוכלו לעזור לי למצוא משהו שמסביר לממש ממש מתחילים בנושא ממש רקע ברור על העניין שיכול להסביר לי בפירוט קצר וקולע.. איך הכל עובד..ואולי גם הסבר ענק יותר שמסביר תיאוריה של זה, זה גם טוב.. אני מאוד אשמח שסוף סוף יהיה לי רקע קטן ושאני אכנס לתארד שקשור אני אצליח להבין קצת מהשפ הסינית הזאתי.. תודה רבה, רן!

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by Shasoosh,

ביולי 2003 התחברתי לאינטרנט המהיר דרך שירות ה ADSL, לחבילת החצי מגה. בחרתי ספק, קיבלתי מחיר, והייתי מרוצה (הספק היה בזק בינלאומי אך אין זה ממש רלוונטי) הספק הסביר לי על החבילה המוצעת ועל חצי שנה התחיבות שכלולה בעסקה, בזק לא העלו על הפרק שום דבר בקשר להתחייבות, ההתחיבות היא אך ורק לספק, כך לפחות טענו אז (הטעות שלי שלא ביקשתי מהם שום דף כתוב שמעיד על העסקה, דבר שהיו צריכים לעשות על דעת עצמם כמו כל חברה שמכבדת את עצמה ). ינואר השנה מאס עלי החיבור ה"איטי" ורציתי שידרוג, התקשרתי, ביררתי, פתאום נודע לי שאני מחוייב לפי בזק לשנה, ואיני יכול לעבור לרשת הכבלים. כעסתי, צעקתי, וביקשתי לנתק את החיבור, כמובן שמדובר בקנס של 120 ש"ח. התכוונתי לשלם את הקנס, לעבור לכבלים ולחסוך את כל…

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  15. תראו איזה מלך רונאלדינו תיראו איזה מהלכים! זה שחקן... http://nikefootball.nike.com/nikefootball/front/front.jsp?language=1 אני הכי אהבתי את הבעיטה שלו למשקוף והכדור חזר אליו.. תהנו!!! בשביל לראות את הסרטון תלחצו על הנעליים.

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by עמיר,

http://www.skrbl.com/36694980

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by h2o,

יש תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Fighter,

גם אלבומים אם יש אני רוצה ליצור פלייליסט של raggae תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Guy King,

קלילים כאלו, כמו למשל: Life is a Flower I Believe I can Fly Free Life תודה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by איסתרא בלגינא,

http://www.cracked.com/blog/using-windows-7-may-lead-to-murder לא, זו לא טעות בפורום...

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by NetSpider,

LOL מה זה הדבר הזה ? Download

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  22. שמעתי שנטויז'ן ואולי גם חברות אחרות דורשות מהעובדים שלהם שנה התחייבות מה זה בעצם אומר מי שיודע או מי שמשער (למרות שעדיף לדעת) מה? אתה חותם על חוזה ואם אתה מפר אותו הם קונסים אותך? תובעים אותך?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by x-amin,

סרטים קצרים שלי ושל חבר שלי... על.. "איש הארנב" אני הארנב אולי קצת טפשי אבל לא נורא.. זה מה שקורא לאנשים לפני הצבא חח... פרק 1 - http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=968459 פרק 2 - http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1044083 מתחת לסרטון יש את הכינוי שלי xamin99 תלחצו עליו ויש שם עוד הרבה סרטונים חמודים שלי.. אני מקווה שמותר לפרסם פה כאלו דברים ומצטער אם לא...

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  24. אבא שלי חזר הביתה אחרי שהוא קנה מנורת חירום ניידת, כזאת שמשמשת לתאורה בזמן הפסקות חשמל. כפי שידוע המנורות האלו מבוססי סוללות כך שברגע ההפסקת חשמל המנורה צורכת הספק מהסוללות בכדי לעבוד. עכשיו הקטע הוא כזה אבא שלי הסביר כי המוכר הנחה אותו לבצע פריקה מלאה לגמרי של המכשיר ורק לאחר מכן לחבר אותו להזנת מתח על מנת להיטען. שאלתי היא למה?נסיתי להבין מהי סוג הסוללה שנמצאת בתוך המנורה אך ללא הצלחה. האם מישהו מהסוגים הנ"ל מצריך תהליך כזה בכדי לשפר את אורך החיים של הסוללה? lead–acid, nickel cadmium (NiCd), nickel metal hydride (NiMH), lithium ion (Li-ion), and lithium ion polymer (Li-ion polymer)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Ic3 CuB3,

שלום !! יש לי למח איזה שטות שאני צריך להגיש בביולוגיה. עכשיו, אלה הדברים שלא הבנתי ואשמח אם מישהו יוכל לתת עליהם מענה: - אני צריך למצוא מודל (דגם) של חלבון ואת שמות החלקים שלו (מן סכמה כזאת). - צריך לסמן על הטבלה את המשתנים :E, t, E1, E2. תודה רבה !!

• 8 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.