כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
צריך פרטים על התהליך, והאם השינוי מתעדכן אוטומטית בכל המשרדים הממשלתיים? למישהו שעשה זאת היו בעיות אח"כ בזיהוי איפשהו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן אני יודע שאחרי 3 שנים עם רישיון רגיל אפשר לקבל רישיון לאופנוע קל אחרי מבחן שליטה בלבד ובלי כל השיעורים והמסביב. עכשיו אני גם יודע שהשתנה משהו בהגדרה של אופנועים. ועכשיו הם מדורגים לפי כ"ס או משהו כזה. אם אני באמת עושה את המבחן שליטה הזה ועובר, על איזה אופנוע אנ יכול לרכב? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבקש לפרסם אותם רק לדעת איך הם...אני חייב להרכיב מחשב וראיתי הרבה מפרטים טובים... אם יש מישהו יותר טוב אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא שיחה אחרונה (*42) שיחות באופן כללי שהתקבלו מאיזה מספר הם.. תודה
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, עוד חודש אני טס לארגנטינה. עכשיו טסים קודם למדריד וממדריד לארגנטינה..סה"כ זה יוצא שאני בשדות תעופה+טיסות כ-24 שעות :-\ בינתיים אני לוקח לטיסה את הנגן E250 שלי. אבל אני רוצה לקנות עוד משהו שיעסיק ויעביר את הזמן (הסרטים במטוסים לא מי יודע מה). חשבתי אולי תוכלו לתת לי רעיונות... כי לא הצלחתי לחשוב על משהו מעניין. התקציב הוא נגיד 500 שקל. אני לא רוצה שישמש אותי באופן חד פעמי וזהו אבל לכבוד הטיסה יש תירוץ לקנות משהו חח...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בקיצור זה הסיפור אחרי איבחון פסיכודקקטי יצא שאני זכאי למבחן מותאם בלשון. אז היום באתי שאלתי את המורה שלי איזה חומר יורד אחרי שאתה מקבל מקבל מותאם והיא אמרה שאך ורק תורת ההגה יורד כאילו גזרות ותופעות לא אמורות לרדת גם<? גם בגלל שיש בהם ניקוד וזה כול המטרה של מבחן מותאם וגם כי קשה לדעת את הגזרות ללא תורת ההגה.. בקיצור השאלה היא איזה חומר צריך לדעת למבחן מותאם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למדתי מה זה שערים לוגיים איזה חצי שנה.... ובנינו בכיתה שרטוטים של שערים ובסוף צרבנו אותם לאיזה רכיב פיזי...(ג'וק אפשר לקרוא לזה) והוא ביצע את מה שצרבנו עליו.... זה מין כרטיס כזה עם צ'יפ מרכזי ועוד דברים.... אז אני רוצה אתרים שמלמדים על כל הנושא הזה...כולל בצריבה לרכיבים פיזיים... אני יודע שעבדנו עם altera max plus2 אבל זה היה מהיר ולא הבנתי הרבה... אז אני צריך מדריכים וכל זה... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אין לי נסיון עם האחריות של KSP לכן אני שואל פה, פתחתי את המארז כדי להחליף מאווררים ולהוסיף כרטיס רשת אלחוטי למרות שיש הוראה שזה מבטל את האחריות, האם לדעתכם יעשו בעיות עם זה?? הלוח אם התחרפן יש בו הרבה בעיות,USB דפוק וכרטיס קול בעייתי אז כנראה שיחליפו אותו,אפשר לבקש לוח אם יותר טוב בתוספת תשלום?זה מקובל?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איזה מין הסבר זה? ולמה בכלל צריך סיבה לסגירת תיק? למה שלא יסגרו וזהו? מה זה משנה הסיבה? קראתי כתבה על אדם שחי בחו"ל 19 שנה והגיע לביקור בארץ ואז חקרו אותו בחשד לרצח ובסוף סגרו את התיק מ"חוסר ראיות". ועכשיו יש עליו כתם. לא חבל על הבנאדם? אם אין ראיות תעזבו אותו וזהו. למה צריך לסמן אותו כאילו שהוא התחמק בפוקס מעונש ושיכול להיות שהוא בעצם רוצח אבל בגלל בעיות טכניות הוא שוחרר
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,בעבר היה נושא כזה אבל אני לא מוצא אותו.. איך אני יודע כמה ימים מותקנת מערכת ההפעלה ?(אני זוכר שזאת הייתה פקודה ל-RUN)
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איך לומר בגרמנית: אני מתגעגע אלייך, מלאך יקר שלי \ I miss you, my precious angel תודה רבה למי שעוזר.
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, עזרו לי ממש בפורום הזה ובנו לי אחלה מפרט (ואני כבר מת לקבל את המחשב הזה). לאחר מכן, חיפשתי מחוץ לאתר חנויות מומלצות (כי אסור להמליץ פה על חנויות... ובצדק). ואז ביקשתי מהחנות הצעת מחיר אך החברה הזו עובדת עם סוגי רכיבים מסוימים ולכן קיבלתי בחזרה מפרט אחר שבמקום 2200 שקל עולה 2700. מה כדאי לעשות? האם הייתי צריך לפרסם בהודעה המקורית את החנות שבה אני רוצה לקנות כדי שיבנו לי על פי החנות הזאת? להוסיף את ה 500 שקל? מה בדרך כלל עושים אנשים במקרה זה? (אני מת"א) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה סוג הכלב הזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איפה קונים מחשב ? אני כבר חודש מחפש, וכל פעם שאני מחליט איפה שהוא, 7-- ליכלוכים "לא להתקרב..." וכאלה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי לאחרונה משחק שמפוצל ל50 חלקים כולם מהצורה: game.iso.001-050 מה אני עושה איתם? איך לחבר את הדבר הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אלומת אור צרה המתפשטת באוויר פוגעת במשטח הזכוכית בזוויתצ פגיעה בת 74 מעלות. מקדם השבירה של הזכוכית ביחס לאוויר הוא 1.5. צריך לחשב את זווית השבירה בזכוכית ואת ערכה של זווית ההחזרה 2) אלומת אור צרה פוגעת במשטח זכוכית הזווית פגיעה בת 55 מעלות צריך לקבוע ללא חישוב האם זווית השבירה קטנה מזווית הפגיעה גדולה ממנה או שווה לה איך אני פותר תרגיל כזה אני יותר צריך הסבר מאשר תשובה כי אני לא מבין את התרגיל תודה רבה יום טוב
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היה לי דגם של טליט (חברת פלאפון) שהתחייבתי עליו ל-36 חודשים לחבילת שיחות ו-SMS שעולה 69 שקל לחודש (והמכשיר עצמו עולה 9.9). זה היה לפני 10 חודשים ונשארו לי עוד 26. הפלאפון אבד. יש קנס יציאה מתוכנית ההתחייבות על סך 1000 שקל. אני רוצה בעיקרון לקנות מחדש מכשיר זהה או דומה אבל מפחד שפלאפון ינצלו אותי. איך אני יכול לצאת מהסיפור הזה בצורה הכי טובה וזולה? למי שקרה מקרה דומה - מה עשיתם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לעזאזל אחי הקטן ראה אותי משחק בזלדה WW (משחק של עשרות שעות) וכנראה אני יצתרך לחלוק איתו את הWII איזה חודשים הבעיה העיקרית שהWII מחובר למסך מחשב שלי ככה שאני גם לא יכול לשחק ביוסוק\LP וכו ולא יכול לצפות בסדרות ש"השגתי" ונשאר לי רק לצפות בבליץ ביוטיוב או חס וחלילה לצפות בטלוויזיה יש לכם המלצות מה לעשות בתקופה הרע שהגיע עלי ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מעוניין ללמוד כרגע ( כבר בן 25 ) ואני נוטה לכיוון מקצועות המחשב. אין לי רצון כרגע לעשות שנת מכינה ( ככה זה כשלא משקיעים בבי"ס ) ונתקלתי בחיפושים רבים במקצועות כמו MCSE / MCPD .. מה דעתכם על המקצועות הללו, האם הם מבוקשים יחסית בשוק? כמו כן האם ישנם מסלולים דומים בתחום הלינוקס? שאלה שניה: אני כרגע גר ועובד באזור נתניה . קיימות שתי מכללות שיתאימו לי מבחינת העבודה והלימודים. מכללת תפניטק בנתניה ומכללת אומגה בכפר סבא. האם מישהו מכיר , שמע או יכול להמליץ..? תודה
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני לא מתכוון לשאול איך המסך או איזה פאנל יש לו יש לי שאלה אחרת לגמרי קניתי את המסך הזה מהחנות א.א מחשבים http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4240 כפי שאתם רואים המחיר שלו זה 1850 שקל התוכחתי אם המוכר והוא הוריד לי אותו ל50 שקל פחות עכשיו כששילמתי על החשבונית היה 1616 שקל ובאמת שילמתי את המחיר הזה עכשיו השאלה שלי זה איך הגיוני שהוא הוריד לי את זה ל1616 שקל ?
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התקבלתי למכללה ללימודים יג' יד' לפני הצבא, מכיוון שאין ביכולתי או ביכולת ההורים שלי לממן את כל הסכום האם יש אפשרות לקבל מלגה\מס' מלגות על מנת לכסות לפחות כחצי מהסכום? ואם כן איך ואיפה אפשר למצוא את הקרנות הללו? בתודה , ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העיקר שתיהיה חנות טובה עם שם טוב ואמינות, אחריות של היבואן ולא ייבוא אפור, וכמובן שתשמור על מחירים סבירים של השוק ולא תפגיז (כמו שקם אלקטריק וטרקלין חשמל). תודה רבה. ואגב, האם מישהו ניסה לברר מחירים ישירות מ-ח.י (היבואן של אל.ג'י) ?, האם שווה לקנות דרכם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרסומת מצחיקה וגאונית של יס! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2281781
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-