כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון. האם יהיה לי צוואר בקבוק במפרט הבא ? זכרון 4G KIT DDR2 800MHZ MUSHKIN דיסק קשיח 640GB 16MB SATA2 Western Digital דיסק קשיח 640GB 16MB SATA2 Western Digital Q660 2.4 ספק כח 650W CMPSU-650TX CORSAIR כ.מסך SAPPHIRE 4870X2 DDR5 2GB ATI PCIE מאוורר למעבד HEATPIPE SOCKET 775 OCZ צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS לוח אם P7N SLI PLATINUM MSI
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כל הזמן אני רואה אנשים אומרים את הצירוף המוזר הזה.. "צוואר בקבוק".. מישהו יכול להסביר לי מה זה לעזאזל? (בבקשה לא לציטוט לחתימות ) מה זאת איזשהיא דליפה בהפרש של מה שיש לו למה שהוא יכול לקלוט למה שהוא משתמש בפועל, או משהו כזה? או לחילופין הפוך?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
נניח שאני קונה מחשב חדש בחנות אבל לא קונה ממנה חלק מהותי למחשב (לדוגמה, כונן קשיח שיש לי כבר) אבל אני כן משלם על הרכבה לחנות. אני גם לא מתכוון לקנות מערכת הפעלה (כי כבר יש לי אחת מקורית בבית או שאני מתכוון להתקין לינוקס). 1. האם בחניות מסכימים בכלל לבנות מחשב "לא מושלם"? 2. חנויות שמאפשרות הרכבה, מציעות לפעמים גם בדיקת מאמץ או\ו אוברקלוקינג בחנות. איך הם מבצעים את זה בלי כל החלקים (או לצורך השאלה עם כל החלקים אבל בלי רכישה והתקנה של מערכת הפעלה)? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לפתופה את התרגיל הזה, וכנראה שאני ניגש אליו בצורה לא טובה. אז אם יש פה מישהו שיכול לעזור טיפה, ולהראות פה פיתרון זה יעזור לי נורא יש לי היום בגרות בשאלון 04, אז בשבילי, ולטובת כל מי שניגש היום, אולי אני יפרסם פה בהמשך היום עוד כמה שאלות שנתקעתי בהם, ואולי מישהו פה יעזור לי. תודה רבה, ובהצלחה לכל מי שניגש היום לבגרות. תשובה: x=4 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה יש דיון בפורום קונסולות אבל אולי גם כאן יותר אנשים יוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות אקסבוקס,אבל הבעייה שהמסך שאליו אני יכול לחבר את הקונסולה הוא LCD 19 אינץ של מחשב כדאי לחבר את הקונסולה למסך כזה?או שאין טעם לקנות קונסולה למסך כזה? תודה
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כבר כמה שנים שמדברים על פיתוח חדש שיאפשר גלישה של עד 50 מגה. מישהו יודע מה עם זה, איך זה מתקדם, האם זה באמת יאפשר גלישה במהירות שמו שהאירופאים והאמריקאים רגילים, והאם באמת המחירים יהיו ריאלים לבני אנוש..?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה הקטע של הדואר הזה? אני מניח שזה ספאם,אבל מה הקטע? לא מפרסם שום דבר ולא כלום,היא רוצה שאני ישיב - ככה היא מקבלת רשות להספים אותי עוד? מה הCATCH פה? Hello Dear, My Name is Adeline Ogah I hope this mail finds you well & healthy and i hope we can established a relationship since we are meeting for the first time,i have gone through fasting and prayers asking God to lead me to a trust worthy person who will help me with this transaction and it interests me to contact you aftter my prayers for an assistance to help me transfer this Sum of 10.7 Million USA dollars my father deposited in a bank here in Cote d'Ivore before he was assasinated.i like honesty,trust,love,truth,…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שראיתי אתמול חלק מן הסרט האחרון בטרילוגיה החלטתי להתעמק בסרט מעבר לפעלולים המרשימים. לכן אני מחפש ספרים שקשורים לנושא(עשיתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי משהו רלוונטי) שמעתי שהשחקנים נדרשו לקרוא 4 ספרים ''כבדים'' שקשורים לנושא ,כאשר אחד מהם הוא 1984 של ג'ורג' אורוול אם אני לא טועה. אם מישהו שמע על הנושא ויודע על הספרים. שתפו אותי בבקשה. תודה על העזרה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם הפלאפון! כל פעם שאני נכנס לחדר ומתקשרים אלי לפאלפון אני שומע קיטועים מדי פעם... לא יודע כבר מה זה יכול להיות אני לא שומע שיחה חלקה כמו בORANGE... יש לי פלאפון LG8600 מישהו נתקל גם ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666443,00.html מסקנה: מתניעים רק עם טימקס בלבד. ;D מגה סקוטר מבצעי לכל דבר. כן... זה אותו מגה-קטנוע ששורץ בכל חור בתל אביב ומטיל אימה.
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר ספר שמלמד על מחשבים.?? לדוגמא מה זה דיסק קשיח כרטיס מסך וכו'
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום חברים מישהו מכיר אתר ללימוד תאוריה בחינם??? כל האתרים גובים 15 שקלים לחודש שזה מעצבן אותי מעצבן אותי גם העובדה שאני בן 27 שרק עכשיו החליט להוציא רשיון על אוטו מכריחים אותי אני לא רוצה יחי האופנועים!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
http://www.essortment.com/all/whitenyourteet_pry.htm מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מנגן לא הרבה זמן במיוחד והייתי מאוד רוצה לדעת איך עושים סט אפ לגיטרה... לא רק כדי לחסוך כסף בעתיד אלא בגלל שאני מאמין שאם אני אכיר את את הכלי יותר טוב.. ההבנה של איך הכלי עובד חשובה לי מאוד... עכשיו יש לי גיטרה עם טרמולו וכבר ראיתי כמה הוראות וכל זה אבל הייתי רוצה לדעת עוד... כמו איך לכוון אקשן ומה יש בתוך הגיטרה ודברים כאלא... אני אשמח אם מישהו מכיר דרך שאוכל ללמוד או שמישהו יוכל לפרט על זה... תודה..
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עד עכשיו משום מה היה לי בראש ששני הקווים המאוזנים הם בחלק העליון אבל בגוגל ראיתי תמונה שבה הם בחלק התחתון. מה בעצם הנכון ומה מופיע בסדרה גיבורים? אשמח לדברים ודאיים.
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
מישהו נתקל בזה גם או שזה רק אני? הכל נהיה מוזר כזה וקטן יותר. ולא לא לחצתי על CTRL + הגלגלת
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חזרתי מהשאלון שאלון קל ביותר לא תיארתי לעצמי כמה קלה יכולה ליהיות בגרות תשובה לאלגברה א . a שונה מפלוס מינוס 3 ב. ושליש a>3 גיאומטריה שאלה 4 א. = 135 הסתברות 5 א. 1. 5/9 2. 4/5 ב. 7/90 ג. 43/90 תשובות בדוקות בקשר לשאר השאלות אני לא יודע
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני חושב שמישהו שיחק יותר מידי בGTA
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? קיצר אני לפני גיוס, התאריך גיוס הוא במרץ, אבל יש לי בנובמבר גיבוש, במידה ואצליח בגיבוש ואתקבל לאן שארצה אני מתגייס שבועעים לאחר מכן. אז ככה, אני מתכנן נסיעה עם חברה שלי לחו''ל, אם הגיוס הוא במרץ, אז כנראה בדצמבר נטוס לאירופה. אני עושה נסיעה עם אבא ועוד נסיעה עם כל המשפחה, ומתוכנן עוד נסיעה עם חברים ככה בספינה לטורקיה\יוון. אז ככה, אני חולה קולנוע ביתי, כרגע עם עם מסך של Dell 2407WFP ורמקולים של לוגי'טק Z-640. כל הזמן אני מתכנן לקנות ולקנות ולקנות, כרגע יש לי 2K, ובסוף הקיץ יהיה לי עוד 2.5K (עבודה) ז''א סוף אוגוסט יכול להיות לי 4500 ש''ח + - ומספטמבר אני יעבוד במקום אחר ולא יקרע את עצמי כי אני אכנס לתקופת אימונים אינטנסיביים, אז אני אצליח לעשות עוד אי…
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כמה שווה הדבר הזה אם אני מוכר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה כדאי להביא מהדיוטי נכון להיום? מוצרי חשמל? בשמים? אלכוהול(כבר יש רשימה) אשמח לקבל הצעות עבור כל דבר..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטקבקים דיברו על התמונה הנ"ל: וזה למה לא כדאי לטקבק על מצעד הגאווה במיוחד ואם מדובר על סקס: [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מתכוון להיות במפלי הניאגרה. באיזה עוד מקומות שווה להיות ברנדה? תודה למגיבים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי , קניתי מחשב חדש השאלות שלי קשורות לדיסק קשיח. SEAGATE 500GB 32MB יש לי מספר שאלות בנוסע מתחומים שונים. אז ככה איזו שיטה להתקין את הווינדוס על הדיסק קשיח? FAT או NTFS או לפחות מה ההבדל ביניהם... מה השוני בין אחד לשני... נ.ב המחשב שלי למשחקים. איך אתם ממליצים לי לחלק את הדיסק קשיח מבחינת האחסון? אני הולך להוריד ולהתקין הרבה משחקים כבדים, האם לחלק את הדיסק קשיח למספר כוננים או שניים או פשוט אחד? לפי ההצעה שלכם תנו לי בבקשה כמה תכולת לכל כונן. שיהיה נוח ולא יפגע במהירות. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-