עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בקשר לאר קלי, הורדתי את: burn it up fiesta giggilo hotel i believe i can fly slow wind remix - מומלץ מאוד (: world's greatest thats that ignition והם ממש אחלה, על איזה עוד אתם ממליצים? ובקשר לרמיקסים של שירי היפהופ, הכוונה לגרסאות יותר קצביות אבל שעדיין נותן את הסגנון של ההיפהופ, ה SLOW WIND REMIX הוא דוגמא מצויינת כי מצד אחד הם שמרו על האיכות של השיר, מצד שני הקפיצו אותו הרבה יותר בקטע של המיקס... תודה רבה!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by arik100,

אוקיי אז ככה יש לי את כל השירים של METALLICA לצורך העניין - קניתי את הDISCOGRAPHIA שלהם בינתיים מצאתי כמה שירים שאני אוהב : NO LEAF CLOVER THE UNFORGIVEN THE UNFORGIVEN II WHISKEY IN THE JAR ONE WHO YOU ARE אני שומע בין השאר גם EVANESCENCE LINKIN PART קיצר תוכלו להמליץ לי שירים לפי מה שאתם אוהבים וגם אולי לפי הסגנון שלי?

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by 7k9af,

היי... אני מעוניין לקנות מכשיר DVD ואני זקוק להמלצות... אין תקציב מוגדר, אבל אל תגזימו עם המחיר.. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. שלום, ניסיתי לחפש טלויזיה לחברה שלי שתהיה בחדר שלה ויש פשוט כמות כל כך גדולה של דגמים שזה פשוט מבלבל ותהיתי האם אפשר לקבל המלצה לדגמים מעניינים באזור ה1500(אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי), עד כמה שאני יודע רוב התכנים יהיו מממיר אבל גם מדי פעם ממחשב. אני יודע שזה אולי לא הפורום הכי מתאים אבל אני סומך על חלק גדול מהאנשים כאן והייתי שמח לעזרה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by iakovl,

אני מחפש סמיילים טובים אחרי שראיתי שמה שיש בפורום הזה ובאחרים, לא מספיק לי ובעידכון האחרון של הסמיילים לא נוספו דברים טובים ועכשיו לעיקר אחרי שביקשתי עזרה בפורום בחו"ל קיבלתי את הקוד הבא javascript:(function() { var textToAdd = %22[img=***]%22; var ta = document.getElementsByTagName(%22textarea%22)[0]; var v = ta.value, ss = ta.selectionStart, se = ta.selectionEnd; ta.value = v.substr(0, ss) + textToAdd + v.slice(se); var newIP = ss + textToAdd.length; ta.selectionStart = newIP; ta.selectionEnd = newIP; })(); אחלה של קוד פשוט שימו את המיקום של הסמיילי במקום ה***. הפכו את זה לBOOKMARK וזהו כשאתם רוצים להכניס את הסמיילי לת'ראד שאתם כותבים, לחצו על הBOOKMARK …

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Metalcore, Hardcore, Screamo, Emo Core משהו בסגנון Bullet for my Valentine... אולי גם קצת Punk, כמו Green Day. תודה.

7. קראתי לי להנאתי את המאמר בוויקפדיה על דויד בואי - ובו היה כתוב משהו על Bowie Bonds. נכנסתי למאמר על אותם בונדס ובאמת שלא הבנתי כלום... מה זה לעזאזל? מישהו יכול להסביר? רוב המושגים שם הם כלכליים ולא מוזיקליים - אני ממש לא מבין מה זה. חוץ מהשם. המאמר המדובר: http://en.wikipedia.org/wiki/Bowie_Bonds

8. Started by 1nstall,

היי מתכוונים לעשות לנו שני מבחנים ביום, ואני מחפש את זכות התלמיד שאסור לעשות שתני מבחנים ביום אם מישהו מכיר את האתר של זה אז בקשה בקשה בקשה אני חייב דחוף!!! תודה מראש Install

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום. רציתי לדעת איך הסרט ארמגדון. על מה הוא, באיזה שנה הוא ייצא, איזה סוג של סרט הוא והכי חשוב-הוא יפה? אז למי שראה או שמע בבקשה להגיב. תודה לעונים.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום לכולם. קרובים מארה"ב אמורים להגיע לארץ וחשבתי לנצל את זה לצורך קנייה של כמה חלקים. אני מעוניין לקנות את החלקים הבאים מאחת מהחנויות המוכרות למחשבים בארצות הברית: (ידוע לי כי אין אחראיות על המוצרים בארץ) הפרש המחירים עומד על כ 1000 שקלים(חו"ל לעומת הארץ). CPU Core i5 750 2.66GHz 8MB Motherboard Gigabyte P55A-UD3 Memory CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB)1600 MHZ DDR3 GPU XFX HD-577X-ZNFC Radeon HD 5770 1GB 128-bit DDR5 אבקש את עזרתכם בבחירת החנות לקנייה וכן הבהרות לגבי תשלומים נוספים שעלולים לצוץ מעבר למחירם. בנוסף אבקש חוות דעת על המוצרים הנ"ל... תודה מראש לכל העוזרים...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שבוע טוב לכולם http://www.newegg.com חבר טס מחר לניו יורק,ואני רוצה לבצע הזמנה באתר ושישלחו את הפריטים לכתובת שלו. הוא יהיה שם שבוע,אז ככה שאני לא יודע אם זה יגיע בזמן הרצוי. יש פה מישהו שהזמין מישם ? אני מזמין מעבד I5 760 ,ולוח אם GA P55A-UD3. יוצא לי על שניהם 1084.לגבי זיכרונות אני לא סגור לבנתיים מאיפה לרכוש. אשמח לקבל תשובה בהקדם.תודה והמשך שבוע מהנה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני חייל משוחרר עוד מעט שנה ואני רוצה ללמוד בתחום המחשבים וניתקלתי בפירסומות של בית הספר הזה http://www.websense-media.co.il/Bryce_031105/default.asp?gid=google חזרו אלי ומסרו לי את כל הפרטים הייתי רוצה להעלות את שני קבצי ה ווארד אבל לא מצאתי דרך לעשות זאת תנו לי אתר שאפשר להעלות אליו אני רוצה לשמומע ממכם חוות דעת כי אני לא מכיר מישהוא אחר לשאול

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת איך הקטנוע ג'וי מאקס של סאנ יונג. איך הוא לנסיעות ארוכות, האם הוא אמין, נוח, איך הוא בנסיעות עם עליות ממושכות (למשל לירושלים)? אם יש לכם למטרות הבאות המלצות על קטנועים אחרים בעלי מנוע של 250 סמ"ק, בסביבות המחיר של 20,000 ש"ח, אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by manganga7,

מה אתם אומרים על השיר we will be burnin של sean paul? לפי דעתכם הוא שיר יפה, ממוצא, מגעיל או פצצה

15. Started by iakovl,

זה וויכוח קטן שיש לי בת'ראד אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240870.10 ויכוח שיכול לגמול אותי מאנימה (שזה משהו קשה) מישהו האז להשוות אנימות איכותייות לאנימות דוגמאת פוקימון אני הייתי בשוק אני מציע בפניכם דוגמית קטנה שיר הפתיחה מהאנימה elfen lied אני צריך חווד על זה. האם אפשר להשוות אנימה שיש לה שיר פתיחה כזה שכחו מהעלילה עצמה, השיר לאנימת ילדים כמו פוקימון הנה השיר/פתיח http://youtube.com/watch?v=FnWIrHn8M9I http://rapidshare.com/files/18118871/01_-_Lilium__opening_version_.mp3.html (זה קובץ שלי, נקי ממזיקים) אני מבקש דעות מכיוון שהנושא חשוב לי ולכל חובבי האנימה בפורום האם באמת אפשר להשוות בין דברים כאלה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני רוצה להשיג חלקים בזול ולרגל נסיעתה של אמי ללטביה (ושלי אני מקווה.. נכון אמא ? ;D) אני רוצה לקנות מחשב לבנדוד שלי שם ואולי אקנה גם משהו קטן לעצמי. בכל מקרה אני צריך אתר ששולח לבלטיקה (אסטוניה\לטביה\ליטא) עם מחירים נוחים ומוניטין טוב. תודה על העזרה

17. Started by yonyl1,

טוב אני רוצה לקנות כמה מחשבים ורציתי ב KSP אבל סתם מנפנפים אותי ולא חוזרים אלי בחיים לא ראיתי דבר כזה , הם לא רוצים לקוחות ורק אומרים להגיע לסניף ולא חוזרים אליך או שמטלפנים לסניף ועונה מחסנאי ואומר שיחזרו אליך או פקידה או אחד שאומר מה יש ומה אין או אחד שאחראי על הטלפונים רק לא איש מכירות שניתן להזמין אצלו בחיים לא ראיתי חברה שלא רוצה לקוחות בצורה כזאת אז אני מבקש המלצה לחברה אחרת שאפשר להזמין אצלה בטלפון\או אינטרנט והיא אמינה ומחירים טובים ויש לה הרבה פריטים כדי שאני יקבל בערך מה שחשבתי לפי האתר של KSP תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם נעזרתי בהרה אומץ לפתוח את הת'ארד הזה. אני תלמיד בן 15.5 בכיתה י'. הבנתי שהיא לא תחכה לי לנצח כדי שאהיה חבר שלה אבל אני צריך קצת עצות. איך מתחילים את כל העניין הזה בכלל, מה זה דורש? לאן להזמין אותה בפגישה הראשונה? איך צריך להתנהג? איך להתמודד עם דחיה? אני רוצה לדעת כל מה שאפשר כדי להיות בטוח שאוכל להזמין אותה לפגישה ראשונה. אני דיי ביישן :-[, אף פעם לא הצעתי למישהי שתיהיה חברה שלי (רק הציעו לי) אז אפשר לומר שאני דיי חדש בזה אז, ספרו לי הכל, מקומות פגישה, התנהגויות, דרישות וכדומה... איך אני מתחיל מהאפס.

• 38 תגובות
    • 12.3k צפיות
  19. שלום חבר'ה אני בודק כרגע אופציות להשכרת דירה עם החברה, ולמרות שבדקתי כבר בגוגל וקראתי כל חומר שמצאתי כמעט אני עדיין לומד כל פעם משהו חדש. במיוחד מאנשים בעלי ניסיון שאני מתייעץ איתם. ומאחר ומדובר בצעד כלכלי רב ערך לא הייתי מתנגד לאף טיפ... תודה

• 38 תגובות
    • 9.8k צפיות
  20. Started by B0necrack3R,

עוד שבוע אני מתגייס: טירונות,קורס,גוב.. סבא וסבתא נותנים עד 400-500 שקל לקנות שעון.. אני כבר שנים לא מסתובב עם שעון ובאופן רפלקסיונלי בודק את הזמן בסלולארי כמו רובנו אני מאמין.. וחבל לי להשקיע סכום כזה שעון שישמש אותי כחודש בטירונות (אני מבין שלטירונות אני פשוט חייב שעון עם סטופר). השאלה בין היתר זה אם בשירות הסדיר אני יוכל להוציא לי את הסלולארי שלי בכייף כשאני ארצה לבדוק שעה? או שאסור להסתובב עם פלאפון בצבא? איך זה הולך? בכל מקרה אם אתם אומרים שאני חייב שעון למשך כל השירות וזה כדאי, אז תמליצו בקשה על איזה דגם עמיד,לא כל כך יקר,לא בומבסטי ואלגנטי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  21. אז ככה היום קיבלתי מחבר שלי מוטורולה C350 ואז עכשיו אני יושב וקולט שיש למכשיר חיבור USB ,אז חיברתי והXP זיהה שיש מכשיר מחובר ושזה מוטורולה C350 אבל צריך דרייברים בישביל זה שהייתי רוצה לדעת מאיפה אני משיג זה א . עוד דבר זה , מה אפשר לעשות עם זה שהוא מתחבר למחשב ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. שלום לכולם, עשיתי חיפוש,ב-7 עמודים ולא מצאתי מידע שכזה, אני צריך כמה חנויות מחשבים באמריקה, ולא חובה שהם ישלחו לארץ. בתודה, MuTaTiOn.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. שלום. כמו בכותרת המפוצצת, אני זקוק לכתבה על מוצר כלשהו (רצוי מתחום המחשוב) שתהליך ייצורו הוזל משמעותית ולכן הוא יכול להיכנס לשווקים של מדינות מתפתחות. לכל מרימי הגבה שקוראים את זה ותוהים מה אני רוצה מהחיים שלהם, זה בשביל עבודה בשיווק (בין היתר על המודל של ורנון למחזור חיי מוצר). חרשתי על האינטרנט לא מצאתי.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by shronxx,

אני רוצה לקנות לדים למארז מישהו יכול להגיד לי באיזה חנות אני יכול להשיג...באזור חיפה והצפון ???

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by elad the master,

באתר של אסוס לא מצאתי.. [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.