עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

שלום חברים , ברשותי אוטו שהחלל הפנימי שלו ברובו בהיר ומתלכלך מהר ובצורה קיצונית. כבר תקופה שאני מעוניין לקנות איזה ספריי , קצף , ווקס (או כל דבר אחר שעולה על הדמיון) בשביל לנקות את הפלסטיקים את הריפוד וכו', אין לי מושג בזה בכלל וגם לא לאנשים שסובבים אותי לצערי . היום אחרי חודשים נשבר לי ושילמתי מחיר מופקע על ניקיון פנימי+חיצוני , 150 שקל , ללא קיטור או שיטה מתוחכמת פשוט חומר טוב וג'ילדה. האוטו נקי ונעים אבל ההרגשה שאפשר לעשות את זה בחצי מהמחיר . ופה אני בא לשאול אותכם , אלו מכם שמכירים ומנוסים בעניין . מה לקנות ? מה לעשות ? בין היתר לא מדובר רק במחיר, אלא גם שאף אחד לא מנקה את האוטו שלך יותר טוב ממך כי לך אכפת.

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by pure perfection,

שלום לכם , יש לכם מושג מי מייבא את האייפד ?? חוץ מ איידיגיטל .??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dorviper,

http://www.tenthdimension.com/medialinks.php

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים אני אמור לקבל בקרוב ג'וב קטן = תחזוקת אתר אינטרנט.(על הנייר מאוד פשוט..אתר מתנ"ס מקומי) רוב העבודה היא בעיקרון הכנסת מידע / עדכון , שינויים מינוריים וכו' , תחזוקה שוטפת .. ביקשתי לקבל את האתר מוכן וחדש לחלוטין,כך שרק כשהוא יהיה באוויר אני אדע באיזו סביבה הקימו אותו , מהי שיטת העבודה, ממשק הניהול וכו'. השאלה שלי היא כזו : איך בינתיים אני אוכל לקבל בסיס להבנה התחלתית של תחזוקת אתר ? ז"א האם הנכם מכירים ספרי לימוד בעברית שיעזרו לי להתקדם או שישנם אתרים שעושים זאת או אפילו שלא אצטרך את כל זה ופשוט אבין לבד ? אני מתאר לעצמי שתהיה לי תמיכה מצד חברת האחסון או אפילו מצד החברה שתבנה את האתר אך לבטח הם לא יעניקו לי שיעורים פרטיים. לכן אני פונה אליכם מראש תודה לעונים יוסי

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by Kidney_stonE,

http://i.imgur.com/2VOhC.png

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by zombie,

לאמא יש קורולה 2007 שעברה רק 20 אלף ק"מ שעד עכשיו לא היינו צריכים לשלם מס ועכשיו צריך לשים עלייה 30 אלף אז אנחנו רוצים למכור. אנחנו רוצים להחליף לרכב אחר(רכב אמא\משפחתי) האם עדיף למכור לאדם פרטי או לעשות טרייד-אין?(אמשמח להסבר על טרייד-אין) . ואם למכור לאדם פרטי בכמה אפשר למכור רכב כזה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום , אני בן 19 וכרגע אני נמצא בצבא ארבעה חודשים , לפני הצבא הייתי מתקלח עם סכין, אך הבנתי שקשה מאוד להתגלח עם סכין בצבא כמו שצריך. אני מחפש מכונת גילוח שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתחזיק מעמד (הסוללה שלה) לכמה שיותר זמן. (נמצא בשטח רוב הזמן ולא בבסיס) אם זה משנה יש לי זיפים עבים. תודה.

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. Started by R9547655G,

Hi Everyone Im Back After A Waiting My New Computer Arvived: Pentium D 805 Stock GIGABYTE GA-8i945P-G-RH SAMSUNG 256X2 667 DDR2 + COOLING GIGABYTE Geforce 6200TC HEC 400W + 6 CASE Fans ---- CPU IDLE 30-29 STOCK GPU IDLE 54~ Stock Fanless HDD - 26 4 front fan -- I Assemblied This Computer By myself (im only 14). thats why i didnt went here

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  9. שלום אני חייב דחוף להעלות לרשת קובץ של 30 מגה מישהו יודע איפה אפשר בחינם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בארה"ב יש לי חבר שנוסע ליוטה לשלושה שבועות האם המחירים שם יהיו הרבה יותר זולים מהארץ? והאם מישהו יכול לעזור לי בבקשה למצוא חנות שם שאפשר לקנות או מקום קרוב לשם..?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  11. לעיתים רחוקות אני מדבר תוך כדי שינה ואנשים סביבי מגלים דברים שאני רוצה לשמור לעצמי. ודווקא את הדברים הכי חשובים אני מספר.. יש למישהו בעייה דומה/יודע איך להתמודד עם זה? זה מאז שאני זוכר את עצמי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ran19,

אני מת לישמוע שירים ברוסית אם אתם מכירים שירים יפים זמרים תמליצו פה... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by vipnisim,

ומי יתן ועד ראש השנה לכולנו יהיו מחשבים חדשים עם מעבדי קונרו 4GB RAM ו SLI חג שמח לכל בית ישראל

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  16. האם הסינתיסייזרים של רולנד של היום נשמעים כמו ה mt-32 של פעם? http://en.wikipedia.org/wiki/MT-32 זה שהיה משומש בקווסטים פעם כמו אי הקופים עם כל הכלים של הקאריביים היה לזה צליל אמיתי כזה אני רוצה בעתיד לקנות סינתיסייזר וללמוד נגינה, גם לי בא לנגן דברים כמו שכולם עושים ביוטיוב ואני פשוט רוצה שישמע יפה

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  17. אני מתכנן לטוס לרוסיה בקיץ, אתרים כמו NEWEGG\AMAZON אבל ברוסיה חנויות שיספקו דברים לנגנים\מחשב או כל חנות טכנולוגית, אני רוצה לחזור משם עם דבר נחמד - גאדג'טי בעיר אומסק, ואולי גם לנינגרד

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. להורדה: http://www.mytempdir.com/489810 תנו בתגובות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pringles,

מעניין אותי לדעת תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. פשוט יש כל כך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לקנות (שמעתי שיש גם סוגים שלוקח שנים להוריד אותם מהיד והשיער) משו שיעמיד את השער טוב ויתן לו קצת מראה רטוב (כמו ג'ל) ושיהיה במחיר סביר..משו כמו 50 שקל בערך.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  21. אני צריך שהיא תהיה מסוגלת להתמודד טוב עם שיער יחסית ארוך ושאפשר יהיה לספר את השיער לרמות של מעל 3 מ"מ(המכונה האחרונה שלי פשוט הכריחה אותי לספר את השיער על 0 או 1). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by david32,

כרגע קרה לי מקרה נורא מרגיז: אחרי משמרת מעייפת הלכתי לשבת על בירה בגרג. אני מכיר שמה את כול העובדים אז אני יושב איתם טיפה. אחד העובדים (ערבי איך לא?) ביקש לראות את הזיפו שלי, אמרתי יאללה נו אתה תגנוב לי אותה , אמר לי שלא. וואלה טעות הבאתי לו. לא החזיר , אחרי חפירות מצידי הוא אמר שהוא העביר את זה לערבי אחר שיש ליד (לא מאמין לזה). עשיתי עליהם חיפוש קצרצר ולא מצאתי. עכשיו חזרתי הביתה. השאלה היא אם מבחינה משפטית המעסיק אחראי על העובדים שלו ואם התקרית שווה לתקרית של סתם בן אדם ברחוב שגנב לי או שזה משנה שזה עובד בעסק שגנב לי בעסק? אני מתכנן להתקשר בבוקר לעסק , לדבר עם המנהלת או הבעלים על זה. השאלה היא אם יש לי איך לאיים או שלא? כי תכלס המשטרה האימפוטנטית בארץ לא תעשה כלום בקשר …

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  23. אני קניתי אצלם את הרמקולים של לוגיטק z640 ופתאום גיליתי שרשום בכתב אחריות שאין אחריות על מוצרים כגון: אין אחריות ל מאווררים של מעבדים ומארזים, מארזים, ספקי כוח, מקלדות, עכברים, רמקולים, ג'ויסטיקים,דיסקים לצריבה, ציוד מתכלה, ציוד להדפסה, תוכנה, אוזניות, מגירות נשלפות וכבלים. כל תקלה במחשב שנובעת מתקלות ברכיבים אלו לא תטופל כ"תיקון באחריות". http://www.pch.co.il/docs/warranty.htm גועל נפש! אני במשבר וגם קניתי אצלם את העכבר שלי אז בכלל... ברור שמחר אני נותן טלפון עצבני עליהם. אז רציתי לדעת אם באמת אין לי אחריות כי זה עוד יגרום לי לבטל את ההזמנה תודה לכולם...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MandariNa,

מי שיכול לתת קצת מספרים זה יהיה טוב יקר זה עניין יחסי אז בלי "כן זה יקר" , "לא, זה זול". תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MishaK,

תשובה: AMD K5

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.