כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
דווקא שיש לי עכשיו מבחן לקלן בריטי TOP בMOH:AA כשאני בא לשים את הסיסמה והיוזר זה פשוט לא נכנס אלא רק עושה REFRESH לדף! איזה מעצבן.
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 021 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) - וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, :smoke: נהרס לי הס…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין מילים... (תקראו מה כתוב בדף...ויש לי XPpro)
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
בחודש חודשיים הקרובים נגלה הוזלות ענק ברכיבי המחשבים. מעבדים, זיכרונות, כרטיסי מסך ועוד ועוד עכשיו אחרי שניגמרה חגיגת הקניות של הקריסמס והעולם המערבי מיצה את יכולת הקניה שלו, שום דבר לא יעצור את היצרנים מלתת לנו הנחות ענק, רק שנקנה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
למי שמבין כמובן בנושא מה עדיף? בבית של חמישה חדרים מיני מרכזי שעלותו גבוהה מאוד, כולל עבודות גבס וכל מה שצריך או לשים מזגן קטן בכל חדר ואחד גדול בסלון ובמטבח יתרונות וחסרונות בבקשה תודה
-
- 9 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שאלה פשוטה אבל תשובה מורכבת אני רוצה ללכת למכינה לפסיכומטרי אבל אין לי הרבה אופציות 1. קידום - מכללת כנרת, צומת צמח - חצי שעה נסיעה מהבית 2. יועל גבע - חיפה - שעה ו... נסיעה מהבית 3. לחמן - עפולה - שעה ו... נסיעה מהבית 4. HIGH-Q - טבריה - 5 דקות הליכה מהבית 5. EZ - חיפה - ראו סעיף 2 בגדול אני רוצה למהר כי אני ככל הנראה מחליט להתחיל ללמוד השנה (עוד נראה איפה) הייתי רוצה לשמוע את ההמלצות שלכם וגם חוויות אישיות אם מישהו עבר פסיכומטרי קודם לכן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דבר כזה מצלמה נסתרת בתוך משקפיים ?? ראיתי דברים כאלה אבל זה מתחבר עם כאבל למכשיר בכיס .. אני מתכוון למשהו שאפשר לראות ב LIVE למשל .. אני מסתכל על משהו וחבר יכול לראות את זה מהבית .. יש דבר כזה??
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מעבד: Athlon XP 2500+ זיכרון: 2GB DDR1 לוח אם: ABIT כרטיס מסך: HIS X1650Pro IceQ Turbo (מריץ את Oblivion על הגדרות בינוניות - גבוהות ללא בעיה) כונן קשיח: ללא. צורב: בלי מארז: די עתיק עם ספק Thermaltake 400W. אחלה מחשב לצבא. אפשר לשחק בכיף ואף אחד לא ירצה לגנוב אותו.
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
זה רק אצלי ככה או שGMAIL פשוט נוראי ביומיים האחרונים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. קיבלתי צו גיוס ל1 באפריל לאחר שלא עברתי מיונים ואני לא מיועד לקרבי למרות פרופיל 82. הבנתי שהגיוסים ביום זה הם לקרבי,חיל אוויר וכלל צה"לי... עכשיו אין לי שום מושג בעניין לא בראשי תיבות הצהליים ולא בהליכים וכו'... מה זה טירונות כלל צהלי? כמה זמן זה ..איפה? (אם זה ידוע) אשמח לקבל כל מידע שהוא ממי שעבר את זה כבר וממי שפשוט יודע ,כי אני ממש נוב בעניין. וגם מה הסיכויים לקבל דחיה לצו? וכמה דלקת פרקים יכולה להוריד פרופיל? רק לפי איך שכתבתי אתם יכולים לראות כמה אני מבולבל מהעניין תודה רבה מראש לכל תגובה ועזרה.. לילה טוב.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה להבהיר קודםכל שאני לא מבקש עזרה בהסברה איך מחברים וכדומה אלא אני מבקשר עזרה וחוות דעת על העיצוב שאני מתכנן.. טוב אז זאת הסקאלה ומה שחשבתי לעשות זה כך: מחוגים-אדום סמל של הטנק דלק , RPM X1000 , מה שמעליו בקטן , הסמל במחור של החום מנוע , והKM/H - ירוק כל שאר המספרים והחצאי עיגולים שמסביביהם יהיו כחול! ואיפה שיש חלק אדום יהיה כמובן אדום.. הקונסולה המרכזית ניראת ככה נכון לעכשיו .. (לא מזמן סיימתי ואולי אני ישלב שמה למטה שני כפתורים ירוקים , חדי העיין ישימו לב איפה זה ) מה אתם חושבים על העיצוב ? יהיה נכון ויפה? (לפני זה הכל הייה ירוק של בית חולים . )
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו היה ויכול להעלאות תמונות? מבחינתי היה מפגש פצצה! כמה אימפרזות ואיבויים... ועוד כמה אופנועי RR שלחצו (מבחינתי ה-Rים היו הכי מרגשים)! שכחתי להטעין את הסוללות לכן לא הבאתי את המצלמה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחברים שלי מתכננים נסיעה לחרמון מיאזור מודיעין וחרמון ללא רכב פרטי... לכן חשבתי על שתי אופציות מתחנה מרכזית בת"א או מהמרכזית בחיפה.... למישהוא יש מושג אילו קוים מגיעים לשם מהמקומות הנ"ל וכמה הם עולים? תודה מראש רז
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
אנגלית 5 י"חל 89 טוב מאוד תנ"ך 2 יח"ל 67 כמעט טוב הבעה עברית 2 יח"ל טוב 77 ספרות 2 יח"ל 60 מספיק מתמטיקה 3 יח"ל 57 מספיק היסטוריה 2 יחל מספיק בקושי 54 אזרחות 1 יח"ל מספיק 58 ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל 62 מספיק יסודות המחשב 1 יח"ל כמעט טוב 69 כתוב שם גם בדף נפרד את המקצועות הבאים (כולם 1 יח"ל): מחוייבות אישית 95 תעבורה 80 של"ח 80 חינוך גופני 88 אז מה זה אומר? ה 54 בהיסטוריה זה נכשל? מותר שיהייה נכשל אחד לא? זה אומר שיש בגרות בעצם? תודה. **עריכה: נסו בבקשה להתעלם מהעובדה שפיסת הנייר עליו מודפסת תעודה זו ראויה לשימוש אחד בלבד.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הIPOD שלי למערכת של המזדה 3. הבעיה היא שהמערכת מובנית ואני לא רואה אפשרות לחבר בצורה עקיפה. אשמח לדעת האם יש דרך להעביר כבל כדי לחבר IPOD ומכשירים בסגנון למערכת זו. אני לא רוצה לחבר משדר FM כי הבנתי שהאיכות שלו ממש נמוכה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בתחנה מרכזית ("החדשה") בת"א בקומה 6 פתחו דוכן העונה לשם 'רב קוו', ממה שהבנתי זה כרטיס שיחליף את הכרטיסיה לאוטובוס (בכל החברות) שנמצאת כיום בשימוש, או משו כזה.. כשעברתי ליד הדוכן ביקשו ממני להיצטלם (מכיוון שעל הכרטיס שינפיקו לך תיהיה התמונה שלך) ואמרו לי שעכשיו זה בחינם ובעוד כמה זמן הכרטיס - 'רב קוו' - יעלה כסף.. א. מזה הכרטיס הזה בכלל..? ב. לא מחרטטים לנו..? ג. נראה לכם שאותו כרטיס יופעל בעתיד בכל החברות? לאלו שיודעים במה מדובר האם באמת צריך לעשות את אותו כרטיס..? או שיהיו כמה אופציות איך ליסוע בתחבורה הציבורית..?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי מIQPC את ה4 גיגה של G SKILL. אחריות לכל החיים, עלה רק 245 ש"ח. עכשיו אני בויסטא על 5 גיגה מהירות של ה4 גיגה היא 800MHZ, אבל הגיגה הנוסף הוא 667MHZ... אבל בכל אופן בגלל האוברקלוק של המעבד, הDRAM FREQ על 418MHZ
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כחייל משוחרר שרוצה לחסוך כסף לטיול ולימודים, מחפש עבודה שניתן להרויח בה הרבה כסף (כמה לא צפוי...). בתור חסר תואר כלשהו ובמצבו הנתון של המשק הישראלי, ככל הנראה אצטרך לעבוד בעבודה שחורה. בארץ העבודות שלמיטב ידיעתי עונות על הדרישות הן - עבודה בצומת, אוטו זבל, שטיפת גופות. היות וחלק מעבודות אלו דורשות קומבינה מטורפת ובחלקן האחר לא מוכן לעבוד בשום מצב, מחפש משהו בחו"ל. שמעתי על עבודות בספינות דיג/אסדות נפט/חוות, בהן ניתן לחסוף סכומים יפים מאוד. למישהו יש נסיון או ידע איך ניתן להגיע לעבודות כאלו או אחרות בסגנון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עכשיו הולך לגיבוש 164 של טייס בהצלחה לאנשים שעושים את הגיבושים של טייס/חובלים/מטכ"ל (שלדג/669) בהצלחה! אל תוותרו!
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-