עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני נוסע לפולין בקרוב, ועדיין אין לי מושג איזה כסף להביא לשם. מישהו היה שם לאחרונה ויודע?

• 33 תגובות
    • 7.1k צפיות
  2. Started by demonshlomo,

יש לי חדר עם מחשב והחדר לידו זה החד שלי שהוא ללא מחשב לבינתיים... אתמול בלילה פתאום שמתי לב שיש מין קול של הד ריק באוזניים(כמו שאם שמים באס על גבוה ושומעים כזה הד!) בחדר שלי... ובחדר מחשב לא שומעים כלום! זה משהו חדש ואין לי מושג מה הולך?! אז מה הולך פה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ASUS Rampage Formula Logitech Z-5500 Enermax MODU82+ 625w OCZ DDR2 PC2-8500 Platinum 2GB Edition אם כן,אז מאיפה נקנה ובאיזה מחיר? הרי כולם כאן מפזרים מפרטים לקניה עם לוחות מסוצצים ספקים רמקולים זכרונות.... אבל בפועל אלו חלקים שבכלל לא קיימים בחנויות בארץ. אז אם מישהו רכש בעבר,אני רוצה לעשות סקר קטן מכיוון שאני צריך את ה חומרה המצויינת כאן.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by someone,

כי מישהו אמר לי שחייבים לעבור לפחות חודשיים בין הזמן שאני עובר את התיאוריה לזמן שאני מקבל את הרשיון (או עושה טסט) מישהו יודע אם זה נכון?..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היום אני סוף כל סוף מזמין את הION DRUM ROCKER מeBay. למען האמת הסיבה היחידה שחיכיתי היא שראיתי שהדולר מאוד לא יציב, חשבתי אולי יצא לי חיסכון של איזה 100 ש"ח. בסוף הוא בכלל אתמול עלה ל3.88 וקיצר הבנתי שאני סתם מבזבז זמן עכשיו השאלה שלי תוך כמה ימי עסק המוצר אמור להגיע אם שולחים לי את החבילה דרך USPS EXPRESS MAIL INTERNATIONAL (מארה"ב לישראל כמובן). משקל החבילה הוא 14.98 ק"ג (אולי יוצא טיפה יותר אחרי שאורזים את זה למשלוח). את הגודל לא הצלחתי למצוא אבל פה אפשר לראות באיזה גודל בערך מדובר. מעבר לזמן הגעה, מישהו יודע אם יש סבירות גבוהה שזה יתקע במכס ואני אצטרך לנסוע לת"א ולחכות בשביל לקבל את זה, או שזה יגיע עד אליי (גר ביישוב ליד ראש העין. עד עכשיו כל דבר בערך (חוץ מEEE ש…

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by yanushka,

http://www.burnschool.up.co.il/

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Jinjis Han,

אני מתכנן כבר מעכשיו לרכוש מחשב חדש כרגע המחשב שלי סוחב מצוין המשחקים שאני משחק בהם רצים סבבה אין לי טענות אבל בקרוב אני רוצה כבר לרכוש מסך גדול יותר בנוסף כמובן מחשב חדש... השאלה היא מבחינת תקופה כרגע זה לא חכם לקנות CORE2DOU עוד מעט יוצאים המרובעי ליבה? וגם ה DX10 כל הכרטיסים יקרים או שעדיין לא נכנסו חזק לשוק.. כדאי עכשיו לקנות? או שעדיף לחכות לזמן מסוים? (אני לא לחוץ לזה אני מוכן לחכות אם צריך) מבחינת תקציב (כרגע לא קריטי אני לא מרכיב מפרט או משהו) אבל בסביבות ה 9K ככה.. +- מעדיף לצמצם ל 8.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by benor,

טוב, אז זה המקרה שלי. המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מדי פעם, אז לקחתי אותו לחנות והמוכר אמר שהוא יחליף לי את הלוח. המחשב כבר שם כמעט חודש. (מדובר בלוח של Leadtek עם GF4MX מובנה עליו) כל הזמן המוכר אמר לי שאין ליבואן את הלוח, אם וזה לא באשמתו שזה לא תלוי בו שזה מתעכב. בסוף (אחרי שבוע וחצי שאני מחכה לתשובה), הוא אמר שכנראה שהיבואן לא יביא את הלוח, ושבמקום זה הוא יביא לוח אם של Gigabyte. הוא אמר לי את זה כבר בערך מלפני שבוע והוא עדיין לא הביא, גם בקושי אפשר לתפוס אותו בטלפון. לדעתכם הבן אדם בסדר? מה חנות עם שירות טוב הייתה אומרת לי, היא הייתה מציעה לי לוח אם חלופי לבינתיים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש מצב שאחרי זמן מסויים שבו הקובץ שלי רץ המחשב פשוט מחליט שהוא נתקל בבעייה מסיבה כלשהי, גם אם הוא לא? זה נראה לי כמו דרך הגיונית לטפל בבעיות כאלה, וזה גם יכול להסביר איזו בעייה שיש לי או שאולי זה יכול להיות בגלל שהתוכנית מתחילה לקחת הרבה זיכרון מאוד מהר? (בתחילת הריצה כל מה שהתוכנית שלי עושה זה להקצות מקום ולשחרר המון פעמים, אומנם זה לא לוקח יותר ממגה זיכרון, אבל who knows...)

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  10. Started by tom123,

איפה אני יכול למצוא זמני בגרויות? מחר בגרות במיתוג באיזה שעה זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי! לפני כמה ימים היה פה דיון שאמר ששאלון 005 עושים בשש בערב, עכשיו אני ניכנס לאתר של משרד החינוך וכתוב שם שהוא מתחיל בשלוש וחצי WTF?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by X-BLADE,

שלום משהו יודע מה הם זמני הבגרות מחר בשאלונים C,D? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. התחלנו את הדרך בדור החדש עם תצורת זמני שהות של CL40 בתור ברירת המחדל, וכעת אנחנו כבר ב-CL28 - האם יש עוד הרבה פוטנציאל לשיפור מעבר לאופק?לכתבה

14. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13869 אני אוהב את נינטנדו וחושב לקנות את הWII בעתיד אבל חננות כאלה לא בדיוק עוזרים לנינטנדו

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חבר שלי התחיל להקליט שירים ורציתי לעזור לו קצת לפרסם ולקבל תגובות בונות. http://www.myspace.com/zoriz מה דעתכם? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.dailymotion.com/video/x2b5wr_guitar-solo אני לא יודע מה איתכם, אבל :screwy: זוועות, מומלץ ליראות מגיל 120 ומעלה!!

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by kfirlion,

שלום, כשראיתי "שש עם עודד בן עמי" היה אצלו חוקר שגילה זן חדש של שפעת, האם זה נכון? אין לי כתבה להראות לכם sry אולי מישהו מצא? סביר להניח שזה נכון מה שהוא אמר כי אני חליתי לפני חודש כמעט בערך כמעט שבוע.... ועוד פעם לפני שבוע חליתי בערך שבוע... יומיים/שלוש היה לי חום ושבוע שלם צינון ושיעול (עדיין לא עבר לי, אין עוד הרבה)... אפילו ידיד שלי מהכיתה חולה כמעט שבוע, כנראה משהו חמור, פעם הייתי מתרפא בקלות, היום זה לא רק שזה קשה להתרפאות אלא זה קרה לי פעמיים בחורף.... מה שלא קרה לי בחורפים הקודמים. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  18. כן , הכותרת אומרת דיי הכל. אני צריך לאחסן קובץ , 70 מגה.. וכמובן שאנשים יוכלו להוריד את הקובץ הזה מהמקום שאני יאחסן אותו. (בסך הכל 3-4 אנשים יורידו אותו , ככה שזה לא יעמיס או משהו... ) אם מישהו יכול לעזור לי , ולא רוצה לתת פרטים כאן : icq : 267075959 messenger : emashelyaron@hotmail.co.il זה ממש דחוף אנשים! , תודה!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by Alexkmr,

אני לא מבין כלום בתחום. ובפורומים הרלוונטים הקהילה שם מתה. אני צריך המלצה לגזיה לצורך בישול,הרתחת מיים בתנאים של מדינת ישראל. לא צריך איזה משהו מיוחד. התקציב עד סביב 300 שקל תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כרגע אני בן שירות בחינוך מיוחד, אני מסיים בקרוב מאד. אני מחפש עבודה בתחום שלי בשביל לצבור ניסיון. התחום שאני רוצה ללמוד באוניברסיטה/מכללה זה פסיכולוגיה, מקצוע בעדיפות שנייה זה עובד סוציאלי. אבל נתמקד בפסיכולוגיה. אני תלמיד ממוצע מינוס. אף פעם לא הייתי טוב בלימודים. תמיד היה לי קושי ללמוד את החומר, להתרכז. בתוקף תפקידי, אני מקבל שיחות עם פסיכולוגית. באחת השיחות דברנו על לימודים, ומה אני חושב לעשות אחרי שאני יסיים שירות לאומי. לאחר שהיא שמע את הקושי שלי בללמוד, והסיבות - היא המליצה לי להבחן בתור לקוי למידה. האיבחונים האלה תופסים בכל אוניברסיטה/מכללה? בנוסף לזה, אני לא ממש יודע מה להתחיל לעשות עכשיו: פסיכומטרי, לשפר בגרויות. אם זה לא המקום המתאים, אשמח אם תפנו אותי למקום המת…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. למי שיש שישלח לי ה"פ פרטית ושם אני אתן לו את כתובת המייל שלי תודה.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  22. תודה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  23. אם מישהו מכיר אתר טוב עם מחירים זולים, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.