עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HeDesXs,

אני משתחרר עוד 3 חודשיים ואתמול אני מקבל במייל הצבאי שאני אמור חודש הבא להכנס לקורס סדיר בראיית מילואים בתפקיד מתפעל מרחב מוגן בשעת חירום. קורס של שבוע בצריפין עכשיו אני נמצא בתפקיד שאין בו בכלל מילואים (3 שנים אני נמצא בתפקיד ואין אחד שקיבל כזה דבר רק השנה זה התחיל) מישהו יודע מה זה? ואם יש דרכים לצאת מזה?

• 22 תגובות
    • 8.2k צפיות
  2. Started by SupeRnovA,

בהיותי חזור מהמכללה שמתי לב למכתב צבאי בתיבת הדואר שלי אני פותח את המכתב ושם רשום במילים האלה לא שיניתי : "הינך מוזמן לכנס "איתן" (כתיב - תחילת שרות ), הקורס מכיל טירונות וקורס בעלי תכני זהות יהודית - ציונית" מקום התייצבות : בית גולדמינץ, נתניה WHAT DA FUCK IS IT?!?!?!?!? מה זה בכלל?! אני עכשיו מסיים י"ג והולך לטמ"מ ומה זה הקשר עכשיו זהות יהודית - ציונית ?! שלא נדבר על זה שאני אתיאיסט בכלל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. רבותיי, אשמח אם 'תשפכו' לי קצת אור על התעלומה: מה זה לעזאזל?! תודה.

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. שלום,בזמן האחרון אני ישן פשוט המון כמעט חצי מהיום וגם כל פעילות קטנה שאני עושה אני מתחיל להזיע בכמויות (שלא נדבר על ריצה). למה זה קורה? אני בן 17 וחצי אם זה מוסיף משהו

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אתמול, בזמן שבבית הכנסת שליד מרכז קריית אתא נערכו הקפות שניות, ההרגשה שלי של החג הייתה יותר כמו של יום העצמאות מאשר של שמחת תורה. ממספר רב של מוקדים, שמעתי וראיתי זיקוקים: פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה הזאת בשמחת תורה, וזאת למרות שהוא חג יהודי דתי. בשנים שעברו, לא זכור לי שבשמחת תורה, היו זיקוקים. האם זאת תופעה חדשה???

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by askme,

או, מה נסגר אתמול עם "כיפת ברזל" ? וואללה, ליבי ליבי עם תושבי הדרום שקיבלו אמנם מופע ( אימים ) זיקוקים, אבל נאלצו ללכת לממ"דים. יש הרבה שאלות מה עקץ את המערכת אתמול. נקווה שיופקו לקחים לשעת אמת.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by alexpir,

אני צריך זיקוקים גדולים כמו שעושים ביום העצמאות אבל לא כל כך הרבה ליום הולדת איפה אפשר לקנות ?

8. לפני מספר חודשים פסק בית המשפט לחובת בנק לאומי לשלם פיצויים בסך עשר מיליון שקלים. בנק לאומי גבה ריביות מקסימליות בתיקי גביה וחויב לשלם פיצויים. נאמר לי מלשכת עורך דין הגבייה שישנו אתר שבו רשומים שמות הזכאים ושעלי האחריות לבדוק אם אני זכאי. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אני לא מתפלא שבנק לאומי מנסה לקבור את זה האתר. מישהו מכיר אתר מרוכז שמטפל בדברים האלה, או אולי את האתר עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בכיתה ט' לא עברתי בערבית (המקצוע היחיד) ולאחר סיום הכיתה נאמר לי שחובה לקבל במקצוע ציון עובר כדי להיות זכאי לתעודת בגרות, עכשיו זה לא נשמע בכלל הגיוני כי יש המון בתי ספר שבהם לא לומדים ערבית וגם אצלנו בבית הספר יש תלמידים שחברו בצרפתית למשל ואצליהם זה לא משנה. אז איך זה יכול להיות ? גם ככה לאחר כיתה ט' ערבית זה כבר כמגמה ויש רק 5 ילדים בכיתה של הערבית.. חיפשתי בגוגל קצת ולא מצאתי מידע בקשר לציון עובר בערבית ולזכאות לתעודת בגרות מישהו כאן מבין בזה קצת ? תודה !

10. Started by Wizard Of Oz,

לא יודע אם זה כל כך קשור לפה....אבל יש שאלה על גרפיקה... איך אני יכול לדעת אם יש זכויות יוצרים על תמונה מסויימת??

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by tamir950,

ערב טוב. יש לי שאלה לגבי זכויות יוצרים על תמונה מהאינטרנט. נגיד ואני מפרסם תמונה לצורך הדוגמא תמונה של כרטיס מסך של ATI, ולא תמונה שאני צילמתי אלא תמונה שהורדתי מהאתר של היצרן, ואני מעלה את זה לאתר כלשהו. ATI יכולה לתבוע את אותו האתר? אם האתר מבקש מהגולשים לא לעלות תמונה שמוגנת על ידי זכויות יוצרים, האתר מוגן מתביעה משפטית? תודה רבה ויום טוב.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני רוצה ליצור אפליקצייה משחק בנושא כדורגל ישראלי ומעוניין להשתמש בשמות ותמונות של שחקנים מהליגות הישראליות. עם מי אני צריך לדבר כדי לקבל אישור על שימוש בזכויות יוצרים? הרי זה לא הגיוני לפנות לכל שחקן בנפרד... אין איזה "אקו"ם" של הכדרוגל הישראלי שנותן אישורים לזה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by raorian,

מישהו יודע אם מייקרוסופט עדיין משווקים את אופיס 2003 בישראל? (לא אם יש איזה חנות שמוכרת את המוצר בזאפ)

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אח של בן לאדן ניכנס לעסקים : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2018778,00.html

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by danny70,

שלום לכולם . כתבתי תסריט אני רוצה לדעת לאן לפנות אם משהוא מכיר למי פונים בהקשר לזכויות יוצרים אודה לו מאוד . תודה מראש דני

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. שלום לכולם במשך תקופה אני עובד על ייצור מארזים בכל מיני גדלים ועיצובים ביניהם שקופים,אלומיניום וכו' מה שמעניין אותי פה זה האם יש איזה שהם זכויות יוצרים לכל הקשור לשיווק מארזים?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. הייתי אצל חבר שלי והוא נרשם לאתר חדש של מכירות פומביות והוא זכה במשחב נייד במחיר מאוד מאוד נמוך (2000 שקל!!) בקושי ויש משתמשים באתר הזה ואנשים כמעט ולא מציעים מחיר גבוהה יותר בכל מיני מוצרים זה הגיוני שהוא זכה בכזה מחיר נמוך?!?! או שיברחו לו עם הכסף לחו"ל?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MasterGal,

שלום חברים, רציתי לדעת כיצד עובד זכיות יוצרים באינטרנט, למשל העלתי עיצוב מעניין, שבבוא הימים יכול להיות מודפס על חולצה, אך חשוב לי שרק לי יהיה את הזכות להדפיס לפרסם לצלם וכו' וכו'... כיצד זה עובד באינטרנט ובכלל. מי הגורם האחראי על זה במדינה? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. http://img465.imageshack.us/my.php?image=17rn.jpg מנהלים:אם אתם חושבים שזה ספאם מחקו וזהו .

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by raiman1,

לפני כמה דקות קיבלתי ס.מ.ס מהמספר הבא:+447976807894 כתוב שהמספר פלאפון שלי זכה ב-550,000 פאונד -משהו שקשור לנוקיה (לא כ"כ הבנתי..). ושאני צריך להתקשר לאיזה מספר מוזר שדומה מאוד למספר ממנו קיבלתי את ההודאה.. זה נראה לא כמו סוג של הונאה?? (מה זה המספר המוזר הזה?) או שבאמת זכיתי??

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. המייל: Dear Sir/Mdm, Thanks for your long-term support for ASRock Motherboards! It's my pleasure to inform you that you have won yourself an AM2CPU Board from ASRock. Please confirm the information below and reply to our webmaster by August 10th, in order to send the prize to the correct address. Name: ************ Address: ******************* Tel: ************ *ASRock will pay for the shipping fees for the prize. However, if for any reason a tax was imposed on the prize (the tax fees may vary by different countries), it would be the sole responsibility of the recipient. If you are willing to pay for the tax fees if there is any, please kindly reply with "Yes, I w…

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by vic1234,

שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלה הראשונה לכבוד יום ההולדת החמישי לאתר שלנו. הפרס בו זכית הוא: Spider 120mm - מאוורר הכולל פילטר נגד אבק של חברת Evercool מתנת Com4U ברכות! על מנת שנוכל להעביר אליך את הפרס במהירות האפשרית, אבקש כי תגיב על מייל זה ותשלח אלינו את הפרטים הבאים: שם מלא. כתובת למשלוח הפרס, כולל מיקוד במידת האפשר. טלפון בו אתה זמין על מנת לתאם את המשלוח. שים לב! באם לא תתקבל תשובה למייל זה בתוך מספר ימים, תועבר זכות הפרס לזוכה אחר שיעלה בגורל. בכבוד רב, מור שובל, צוות HWzone

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by elilosky,

איזה אתר ליגה זכיתי ב7300gs שלחו לי שבועיים מיילים ולא בדקתי אז התקשרו להגיד אתר ליגתייי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לא פתחתי את החבילה, ואני חושב למכור אותה.

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  25. הפלאפון הנ"ל - זכיתי בו בEbay, במחיר מצויין של 67 דולר!!! כלומר 295 שקלים. הנה לינק לביקורת עליו, תגידו לי מה אתם חושבים. http://www.slcentral.com/c/h/r/sonyericsson/t300/

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.