עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by guycnaan,

אם מישהו מוכן להסביר לי,זה כיצד קיבלתי זימון לבוא למבדקי חובלים (זה בלמ"ס,מותר לפרסם) כשהיום סיירות שלי רק ביולי,האם זה הליך נפרד? האם זה קשור אחד לשני? למה דווקא שלחו לי את זה עכשיו? והאם מישהו היה במיונים שכאלה...ויכול להסביר לי מה יש שם? (בכל זאת נסיעה עד לתל אביב...קשה קשה)

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

לפני שבוע וחצי בערך הייתי בועדה והיה לי לחץ דם גבוה. שלחו אותי לקופ"ח עם הטופס המפורסם של ה-10 בדיקות, אבל אתמול קיבלתי זימון חוזר לועדה עם הערה להביא את הטופס של הלחץ דם, לתאריך 30.4. לפי כל שאר הבדיקות שעשו לי בפעם הראשונה היו תקינות, אז מה הסיבה שקיבלתי את הזימון החוזר? האם יש אפשרות פשוט להעביר בפקס, כמו שהרופא אמר, ולוותר על התענוג המפוקפק? אם לא, האם ניתן להקדים? תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. קיבלתי היום זימון לזה, מה זה? אני מאוד מופתע במיוחד שאני מתחיל בעוד פחות מחודש קצד תיכנות...

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  4. יש לי יום גיבוש של זה ביום שני הקרוב לפי מה שהבנתי זה להיות מפקד קצין בנחל מוצנח.. מישהו שמע על זה? שווה לי ללכת? זה קשה? מה עושים שם? עוד מישו מפה בא? אני אודה למישהו שיביא לי כל פרט בקשר לנושא. תודה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by R007,

שלום! קיבלתי היום זימון (דרך "עולים על מדים") לועדה רפואית חוזרת, לא ביקשתי לערער או הסתרתי מידע, מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה לכך שקיבלתי את הזימון? תודה רבה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. קיבלת זימון (ראשון) לחיל המודיעין ליחידה הטכנולוגית. מישהו יודע מה זה? מה יש ביום הראשון של המיון? איזה סוג של מבחנים? איזה סוג של תפקידים? כל מידע יתקבל בברכה. אם זה לא לפורום, אשמח לתת מספר טלפון בפרטי. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. על איזה יחידה מדובר? מה יהיה שם? צריך לבוא עם ידע לפני? אם כן איזה? פשוט אין שום פירוט..

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  8. קיבלתי היום זימון למבחני התאמה ל תפקידי מבצעים ופיקוח והייתי רוצה לדעת על מה מדובר . זה מדור קד"צ שמישהו יסביר לי בבקשה על מה מדובר

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. זה מה שרשום בכותרת של המכתב.. אבל לא רשום מזה בדיוק.. באתר של חיל המודיעין עם השם משתמש והסיסמא שלי זה רושם לי התמיינת למסלולים הבאים: מסלול סטטוס מועמדות פרוייקט גאמא הנך מועמד/ת מודיעין אלקטרוני הנך מועמד/ת ואז יש את השאלון שמילאתי להם ממזמן.. ואז מתחת הנך מוזמן לאירועים הבאים: 19.8.2007 מבחנים ראשוניים למסלול מודיעין אלקטרוני אז זה אומר שהזימון שקיבלתי זה לאלקטרוניה ולא לגאמא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן חבר'ה, בעוד שבועיים יש לי זימון למבחנים, ורציתי לדעת מחברי הפורום שהגיעו לזימונים אלה אם הם מכירים שאלות או שיש להם המלצות לקראת המבחנים. הייתי רוצה לדעת כמה שיותר שאהיה כמה שיותר מוכן, כל עזרה קטנה תתקבל בברכה. בתודה מראש חברים

11. Started by HeDesXs,

אני משתחרר עוד 3 חודשיים ואתמול אני מקבל במייל הצבאי שאני אמור חודש הבא להכנס לקורס סדיר בראיית מילואים בתפקיד מתפעל מרחב מוגן בשעת חירום. קורס של שבוע בצריפין עכשיו אני נמצא בתפקיד שאין בו בכלל מילואים (3 שנים אני נמצא בתפקיד ואין אחד שקיבל כזה דבר רק השנה זה התחיל) מישהו יודע מה זה? ואם יש דרכים לצאת מזה?

• 22 תגובות
    • 8.2k צפיות
  12. Started by SupeRnovA,

בהיותי חזור מהמכללה שמתי לב למכתב צבאי בתיבת הדואר שלי אני פותח את המכתב ושם רשום במילים האלה לא שיניתי : "הינך מוזמן לכנס "איתן" (כתיב - תחילת שרות ), הקורס מכיל טירונות וקורס בעלי תכני זהות יהודית - ציונית" מקום התייצבות : בית גולדמינץ, נתניה WHAT DA FUCK IS IT?!?!?!?!? מה זה בכלל?! אני עכשיו מסיים י"ג והולך לטמ"מ ומה זה הקשר עכשיו זהות יהודית - ציונית ?! שלא נדבר על זה שאני אתיאיסט בכלל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. רבותיי, אשמח אם 'תשפכו' לי קצת אור על התעלומה: מה זה לעזאזל?! תודה.

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. שלום,בזמן האחרון אני ישן פשוט המון כמעט חצי מהיום וגם כל פעילות קטנה שאני עושה אני מתחיל להזיע בכמויות (שלא נדבר על ריצה). למה זה קורה? אני בן 17 וחצי אם זה מוסיף משהו

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אתמול, בזמן שבבית הכנסת שליד מרכז קריית אתא נערכו הקפות שניות, ההרגשה שלי של החג הייתה יותר כמו של יום העצמאות מאשר של שמחת תורה. ממספר רב של מוקדים, שמעתי וראיתי זיקוקים: פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה הזאת בשמחת תורה, וזאת למרות שהוא חג יהודי דתי. בשנים שעברו, לא זכור לי שבשמחת תורה, היו זיקוקים. האם זאת תופעה חדשה???

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by askme,

או, מה נסגר אתמול עם "כיפת ברזל" ? וואללה, ליבי ליבי עם תושבי הדרום שקיבלו אמנם מופע ( אימים ) זיקוקים, אבל נאלצו ללכת לממ"דים. יש הרבה שאלות מה עקץ את המערכת אתמול. נקווה שיופקו לקחים לשעת אמת.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by alexpir,

אני צריך זיקוקים גדולים כמו שעושים ביום העצמאות אבל לא כל כך הרבה ליום הולדת איפה אפשר לקנות ?

18. לפני מספר חודשים פסק בית המשפט לחובת בנק לאומי לשלם פיצויים בסך עשר מיליון שקלים. בנק לאומי גבה ריביות מקסימליות בתיקי גביה וחויב לשלם פיצויים. נאמר לי מלשכת עורך דין הגבייה שישנו אתר שבו רשומים שמות הזכאים ושעלי האחריות לבדוק אם אני זכאי. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אני לא מתפלא שבנק לאומי מנסה לקבור את זה האתר. מישהו מכיר אתר מרוכז שמטפל בדברים האלה, או אולי את האתר עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בכיתה ט' לא עברתי בערבית (המקצוע היחיד) ולאחר סיום הכיתה נאמר לי שחובה לקבל במקצוע ציון עובר כדי להיות זכאי לתעודת בגרות, עכשיו זה לא נשמע בכלל הגיוני כי יש המון בתי ספר שבהם לא לומדים ערבית וגם אצלנו בבית הספר יש תלמידים שחברו בצרפתית למשל ואצליהם זה לא משנה. אז איך זה יכול להיות ? גם ככה לאחר כיתה ט' ערבית זה כבר כמגמה ויש רק 5 ילדים בכיתה של הערבית.. חיפשתי בגוגל קצת ולא מצאתי מידע בקשר לציון עובר בערבית ולזכאות לתעודת בגרות מישהו כאן מבין בזה קצת ? תודה !

20. Started by Wizard Of Oz,

לא יודע אם זה כל כך קשור לפה....אבל יש שאלה על גרפיקה... איך אני יכול לדעת אם יש זכויות יוצרים על תמונה מסויימת??

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by tamir950,

ערב טוב. יש לי שאלה לגבי זכויות יוצרים על תמונה מהאינטרנט. נגיד ואני מפרסם תמונה לצורך הדוגמא תמונה של כרטיס מסך של ATI, ולא תמונה שאני צילמתי אלא תמונה שהורדתי מהאתר של היצרן, ואני מעלה את זה לאתר כלשהו. ATI יכולה לתבוע את אותו האתר? אם האתר מבקש מהגולשים לא לעלות תמונה שמוגנת על ידי זכויות יוצרים, האתר מוגן מתביעה משפטית? תודה רבה ויום טוב.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני רוצה ליצור אפליקצייה משחק בנושא כדורגל ישראלי ומעוניין להשתמש בשמות ותמונות של שחקנים מהליגות הישראליות. עם מי אני צריך לדבר כדי לקבל אישור על שימוש בזכויות יוצרים? הרי זה לא הגיוני לפנות לכל שחקן בנפרד... אין איזה "אקו"ם" של הכדרוגל הישראלי שנותן אישורים לזה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by raorian,

מישהו יודע אם מייקרוסופט עדיין משווקים את אופיס 2003 בישראל? (לא אם יש איזה חנות שמוכרת את המוצר בזאפ)

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אח של בן לאדן ניכנס לעסקים : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2018778,00.html

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by danny70,

שלום לכולם . כתבתי תסריט אני רוצה לדעת לאן לפנות אם משהוא מכיר למי פונים בהקשר לזכויות יוצרים אודה לו מאוד . תודה מראש דני

• 2 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.