עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AdamS,

הייי, אני מחפש את השיר הזה שיש בו yep yep yep חחח אני חושב שקוראים לו To Late אבל אני לא יודע של מי. מישהו יכול לעזור לי??? אדם

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. תקשיבו נתקע לי בראש כבר איזה חודשיים ואין לי מושג איך למצוא את זה. זו מן נעימה שכזו שקשורה לעבדות ולמעמד הפועלים שכזה. "yoho ho ho hooo......" מישהו במקרה מכיר ?!@#!@?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. האם מישהו מכיר את השם של השיר שמתנגן בפרסומת החדשה של אורנג ORANGE BE FIRST ? זה מתחיל בנגינה על פסנתר.. תודה לכולם. הפרסומת ב YOUTUBE שיכולה לעזור בזיהוי:

4. Started by --Shadow--,

שלום, אני רואה שהתרד של זיהוי שירים נעול, אני מחפש שיר שקט כזה בצרפתית שלפעמים שומעים ברדיו בכל שעות היום במיוחד בשעות הקטנות, אני לא יודע אם שמעתי טוב אבל בסוף השיר השדרנית אומרת שהשם של השיר הוא ''שירה ילדה מבורכת'' ובהתאם באנגלית BLESSING GIRL או משהו כזה..כנראה שלא שמעתי טוב כי אחרת הייתי מוצא בגוגל ;D יש למישהו מושג? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. המוזיקה שבניש מנגן בטייפ בסוף הפרק עם פצצת האטום: Arturo, Bennish & the Bomb (8/8) כבר שנים אני רוצה למצוא את זה... sound hound לא מזהה (אצלי לפחות) וב-IMDB לא מצאתי מידע. מישהו מכיר במקרה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gfox,

שלום איך קוראים לשיר שבפתיחה של הסופרנוס? תודה לעוזרים נ.ב יש עכשיו סופרנוס בערוץ 10

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

http://www.youtube.com/watch?v=kOOtBJV9KeY

8. Started by zniibidl,

אני מת להשיג איזה שיר...אבל אני לא יודע איך קוראים לו השיר הוא רמיקס במועדונים וחלק מהרמיקס זה השיר: הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה מישהו יודע מה השם של הרמיקס ומי המבצע והכל?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. יש שם שיר כשד"ר איוול ומינימי בכלא הם שרים שיר עם כל העצורים... זה לש אמינם נראה לי אבל אני לא יודע את השם תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  10. Started by מוחמד היהודי,

הפזמון ולדימירסקי צינטרל... וטר סוירני(רוח צפונית..) שר אותו אחד שם סוג המוסיקה זה שנסון שיר די ישן אבל מאוד טוב.... מי שיודע איך לרשום שיגיד לי

11. Started by gfox,

שלום בזמן האחרון משודר קליפ בMTV שנקרא(אם אני לא טועה כמובן) THE WORLD IS MY ואני לא יודע את שם האומן\ים מישהו יודע אולי ? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. נכון יש את הפרסומת הזאת של בנק הפועלים ? עם האישה הזאת שנוסעת במכונית רואה את השלט שכתוב בו משהו ואז הולכת ברחוב ומזהה איזה טקסט על חולצה, ואז אותו הדבר גם בחנות עם איזה שלט. ואז הקריין אומר :" נכון שזה טוב שמזכירים לך בזמן מה לעשות?" ~ או משהו כזה. בכל מקרה זכרתי את המילים כדי לבדוק בגוגל, ואז הלכתי לעשות משהו אחר ושכחתי חלק. זה שיר מוכר ואני בטוח שמכירים אותו. הוא מתחיל בערך ככה:"יום אחד בהיר יצאתי לי לעיר... חיוך ..... שלהבת..לה לה לה לה לה". תודה למי שימצא (או לפחות ינסה)

13. אחת מהן היא בפרק שאל עובד בשמירה בתיכון פולק, ו"הצמיג" גונב את הגביע שאל זכה בו כשהבקיע 4 טצ'דאונים במשחק אחד, ה"צמיג" נותן לאל כדור פוטבול ואומר לו שאם יעבור אותו הוא יקבל את הגביע, ברגע שאל נכנס בו ברקע מתנגת מין מוזיקה רגועה כזאת...זוכרים ? השנייה מופיעה תמיד לפני שהם מתחילים (או אל מתחיל) להרביץ למישהו (שיר מפורסם כזה), בד"כ בא אחרי המשפט Let's rock... תודה (רבה רבה רבה) לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  14. Started by TALEL,

אני זוכר קצת מהפזמון זה שיר מוכר רצח אבל אני לא זוכר איך קוראים לו "הולכים ליפן הלילה...הולכים ליפן...וזה מרגיש כל כך טוב" (באנגלית כמובן) מישהו יודע איך קוראים לשיר

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

___________ ________ ___01___.wav - 0.26MB תודה, סמיון.

16. Started by M-a-T-a-N,

שיר של חתונות שמעתי אותו בעדי אשכנזי מה השטויות האלה הולך ככה "כן אני אוהב אותך יותר מהרצוי" " כן אני אוהב אותך אפילו עוד יותר" ועוד שורה מהשיר "את המתנות הרי אני מקבל אז מה ההבדל אז מה ההבדל זה מה שאני זוכר שיר יפה קיצבי" מה השם שלו ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  17. יש איזה שיר אחד של זמר ישראלי שמופיע לפעמים נדירות בערוץ 24 והיה עכשיו היה תכנית עליו ופספסתי תשם שלו ויש לו שיר ממש יפה שהפזמון שלו זה "רק שכבר נגיע רק שכבר נחזור" בקליפ הוא באיזה חורשת אקלפיטוס ורואים אותו שר בחור רזה עם שיער עד לכתפיים.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

השיר בסוף פרק 6 בעונה 7 שיר מוכר נראה לי שמעתי משהו כמו : we can find out the sonas woo hoo...

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by Alexkmr,

?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by jackhammer,

שלום לכולם מישהו יכול לזהות את השיר הזה? האיכות לא משהו כי הקלטתי בסלולר מהרדיו אבל נראה לי שאת החלק החשבו של השיר שומעים טוב תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by idan90mizrahi,

יש שיר אחד ישן שההתחלה שלו אני זוכר זה משהו כזה: you are my love, you are my _____ love, you are my looove ואז הפזמון (אני לא בטוח אבל אני חושב): Oh you are my life, oh you are my life, oh you are my life אני מנסה לזהות את השיר יותר מחודש וחצי תודה לכל מי שמנסה לעזור (אבא שלי ביקש ת'שיר ואני לא יודע תשם)

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by yossi21,

איך קוראים לשיר בצליל המתנה של בזק בינלאומי? תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. Started by Kidney_stonE,

מחפש שיר מסרט הסרט הוא קומדיית נעורים, לא ישן מדי, סרט קיץ מצחיק כזה השיר על מישהו שחברה שלו כל הזמן **** עם מישהו אחר מאחורי הגב שלו ואין לו מושג הולך משהו כמו : blabla doesn't know blabla doesn't know כאשר blabla זה השם של הבן אדם שהחברה שלו בוגדת בו שיר ענק, אני לא מצליח להזכר בו ומאיזה סרט זה לכל הרוחות עריכה : אני זוכר מהסרט (?) , שחברה שלו , זאת השחקנית שמשחקת את הבחורה שקלארק קנט מאוהב בה, בסמוללויל.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני צריך עזרה בזיהוי שיר מפרסומת בערוץ 2. אני לא זוכר כל מה הפסרומת, רק זוכר שברקע שרה בחורה וזה הולך בערך ככה: i am greeeen today bla bla bla i am oraaange today bla bla bla תודה!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  25. שלום לכולם. אני כבר המון זמן מנסה לזהות את השיר מהסרטון הזה. כשהוא נכנס יש שיר, את זה אני רוצה. אם מישהו מכיר, שיביא לי את השם בבקשה עריכה: מצאתי את השם של השיר. ואין הורדה שלו בגוגל, ואין אפילו סרטון שלו ביוטיוב ! אבל בסוף מצאתי אתר שאפשר לשמוע שם את השיר המלא, אז הקלטתי את זה באיכות מלאה, למי שחיפש עד עכשיו. קבלו: http://www21.zippyshare.com/v/44435944/file.html תודה למי שניסה.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.