כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
אני נמצא אצל הספקית בזק בינלאומי ותשתית בזק. האם כדאי לעבור מ-10M ל-15M? במה כרוך המעבר מבחינת תשלום והתחייבות.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנדר סטראט מקסיקנית.. כאילו יצא מהמקום ואני לא מוצא את הבורג אבל עדיין שומעים כרגיל והכל זה קריטי? מה אני אמור לעשות?
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הכי חשוב, לא לשאוף ל100!! בהצלחה!! ומי יתן שכל השעות הארוכות שישבתם על התחת ולמדת לדבר הזה ישתלמו..
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
למה אפורה? אסביר. לחייל בשירות חובה יש אפשרות לקבל עד 60 יום קיצור שרות אם הוא התקבל ללימודים במהלך השירות הצבאי. זאת אומרת שאם חייל X הנמצא בשנת השירות השלישית משתחרר בדצמבר והוא התקבל ללימודים באוקטובר זכותו להגיש בקשה לקיצור שירות. אני משתחרר באוגוסט. יש מכללות שפותחות סמסטר ביולי. חשבתי להירשם לאחת המכללות, לקבל מהם טופס שהתקבלתי ללימודים ולהגיש בקשה לקיצור שירות. כמובן שאחרי שאשתחרר אין לי שום כוונה ללכת ללמוד באותה מכללה. אני מוכן להקריב 350 ש"ח דמי הרשמה בשביל לצאת מהבסיס קצת יותר מוקדם. השאלה אם יכולים לעלות על זה ולהכריח אותי להשלים את אותם חודשיים? שמעתם על מישהו שקיבל קיצור בדרך הזאת?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי עם כמה חברים בקבווק של Bad Apfel (לא במטרה של להשתכר ולעשות בלאגן אם זה מה שעובר לכם בראש). שמנו לב שהבקבוק עם מדבקה אדומה וכתוב עליו בגרמנית, הוא נקנה מ"דרינקס סנטר" בפולג (מול המתחם ביג פולג). ראיתי באינטרנט שכתוב עליו " Extra strong premium apple liqueur, 41%vol " לעומת זאת שמתי לב שרוב הבקבוקים שנמכרים הם עם מדבקה לבנה וכיתוב באנגלית. מה שקנינו נראה ככה: http://beowein.eshop.t-online.de/WebRoot/Store8/Shops/Shop538/4726/4E74/30D8/F58C/0495/0A80/03BD/FCA3/26110_0020_Bad_0020_Apfel_0020_07.jpg לעומת ככה: http://www.dorbanot.com/wp-content/uploads/2008/11/bad-apfel.jpg יש אולי איזה הסבר לדבר הזה? אולי זה באמת גרסה מחוזקת? (יום לפני שתינו מב…
-
- 9 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי Guys.. אבא שלי היה בחופשה בחו"ל ונהנה לראשונה מ-GPS ברכב.. הוא התלהב והוא רוצה לקנות אחד שיוכל לקחת לכל הטיולים שלו. מבחינת ניווט הכוונה שהמכשיר יוכל לעבוד ברחבי אירופה וארה"ב.. אני מניח שגם מפות של הארץ יהיה נחמד (אם כי כמה כבר אפשר ללכת כאן לאיבוד). אם יש משהו עם תמיכה בפקודות קוליות גם יהיה מגניב. קלות תפעול היא מאוד חשובה, הוא לא טיפוס טכנולוגי במיוחד. אז אם יש כאן מישהו שמבין בתחום, ויש לו המלצות מה כדאי לחפש, חברה עדיפה שמומלץ להתמקד עליה, אשמח לשמוע ולקבל לינקים לעוד מידע. מחיר לא ממש משנה (אין צורך להגזים כמובן), רק שיהיה טוב. תודה (ושנה טובה לכל כל כל כולם)
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
אני אוהב לשמוע מוזיקה שחורה, אמנים כמו 50 סנט, ד"ר דרה, אמינם, סנופ דוג וכו'. אני מחפש מוזיקה שחורה כבדה, משהו קצבי ומגניב, משהו כיפי. לאחרונה נחשפתי ל- redman ו- iggy azalea, אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה שחורה כבדה אבל אהבתי את הסגנון. קיצר אני מחפש משהו שדומה לזה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתחבט אם לקנות נייד חדש או להעביר את הנייח לחדר החדש ורק עוד שנה וחצי או יותר לקנות נייד. אני ממש לא צריך נייד עכשיו אבל זה אסטטי יותר ומצד שני בזבוז של כסף ורק עוד שנתיים אני אצטרך נייד [אוניברסיטה] ואני אעדיף משהו חזק, קל ודק - היום במחיר נורמאלי אי אפשר להשיג משהו כזה. הגם שכבר תכננתי לחבר את הטלוויזיה למחשב [עשינו חציבות בחדר בשביל זה] וחשבתי אפילו לקנות מסך חדש והאמת, נייד פחות נוח.. אולי לקנות תחנת עגינה והכול? אבל זה יהיה סתם בזבוז לקנות עכשיו את הנייד :-\ אני בדילמה, אשמח את תסייעו לי! תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מצאתי חרמונית במחסן אצלנו וזה בידיוק מה שאני מחפש חח היא בצבע ירוק צבאי אבל אין עליה שום סמל שם צה"ל זה אומר שהיא לא צבאית נכון,?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקראת הגעת הרכש החדש(וזמן פנוי בחג וגם קצת שיעמום) שלי: http://www.brickset.com/detail/?set=8110-1 החלטתי לנבור בזכרונות הילדות שלי ושל הלגו שלי שלצערי נגזל ממני :'( (אחותי החליטה לתרום אותו ללא ידיעתי בזמן שעברנו דירה לפני 10 שנים, אני רק מקווה שמי שזה נמצא אצלו עכשיו נהנה מזה(עד כאן צעצוע של סיפור )) אז בקיצר נברתי באתר www.brickset.com ודליתי את התמונות של הערכות שהיו לי(משום מה נראה לי שהיו יותר) ואירגנתי באלבום בפיקסה: https://picasaweb.google.com/omri973/OldSets?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIrXho-krsmTUQ&feat=directlink עשיתי אלבום נוסף בו מפיעים 4 דגמים שרכשתי בשנתיים האחרונות ועוד תמונה של המרצדס: https://picasaweb.google.com/omri973/NewSets?authuser=0…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתב שאפשר להשלים ממנו חומר בפיזיקה? פיספסתי את הנושאים הבאים: מגנטיות חשמל (זרמיםת מתחים וכו, לא זוכר איך זה נקרא) אני לומד בטכני (כיתה י) ופיזיקה זה חשוב תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קרואים לי איתי, אני מקווה שיהיה לי כאן כיף הן מבחינת העשרת הידע בנושא מחשבים, והן מבחינת חברותא. אז שיהיה לכולם חג שמח! :-)
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.apple.com/trailers/fox/i_robot/trailer3/ap_me.html אתם יודעים איזה סרט זה מזכיר לי ?
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שמעתי שמגיל 15 אני יכול לפתוח חשבון בבנק, ושהחבילה עד גיל 18 כוללת 0 עמלות וכו'... הכסף שוכב שם, לא מרוויח או מפסיד כלום, ומשתמש שאני צריך. השאלה שלי היא איך הבנק מרוויח מזה? האם אני מתחייב להשאר בבנק גם אחרי גיל 18 לאיזה שנה שנתיים או משהו דומה? ובכלל, יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני פתיחת חשבון כזה?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני חייל וברצוני לדעת איזה סוגי הלוואות ניתנות לחיילים והאם למישהו יש ניסיון עם הלוואות מבנקים? שוק אפור והלוואות מהצבא אני פוסל מראש
-
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אין מילים... (תקראו מה כתוב בדף...ויש לי XPpro)
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ככה יש דיון בפורום קונסולות אבל אולי גם כאן יותר אנשים יוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות אקסבוקס,אבל הבעייה שהמסך שאליו אני יכול לחבר את הקונסולה הוא LCD 19 אינץ של מחשב כדאי לחבר את הקונסולה למסך כזה?או שאין טעם לקנות קונסולה למסך כזה? תודה
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חבר'ה מה אתם עושים בשעות הפנאי מציקים לשכנים? סופרים את החול בים? אוו שמנסים לקפוץ על רגל אחת ולגרד בתוסיק.! חחעע סתםם צוחק איתכם תגוסות שלכם!?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הנה סקר בשביל אוהדיי הכדורגל כאן. לאורך ההסטוריה קמו קבוצות פלא רבות. הנה רשימה של כמה מהן. בחרו את 5 הקבוצות שלדעתכם היו הטובות בהסטוריה. השתדלו לבחור בדיוק 5. את דעתי אתן בשלב מאוחר יותר.
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קניתי משהו מאמזון ה manual הגיע בקובץ PDF הכל בסדר אבל בקובץ חסרים עמודים ויש כמה עמודים כפולים כל השאר בסדר גמור שאלתי את אמזון אם אני יכול איכשהו לקבל את ה Manual או איזה פתרון אז הם עכשיו שולחים לי מוצר חדש כזה בחינם,,,, ד"א נראה לי שזה בכלל בעית יצרן ולא שדווקא אני קיבלתי איזה עותק דפוק
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בגרושים מebay? כי אני רואה שבebay יש מלא דברים בגרושים יחסית כרטיסי מסך והכול עכשיו השאלה היא אם הקאטץ' הוא במשלוח לארץ שמייקר את כל העסק? או שהמשלוח לא כזה יקר וכל דבר כדאי לקנות מאיביי או רק דברים שהם יקרים גם ככה יחסית?
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מן ניו יורק דאנס שאנטי יפה כזה שחייב לשמוע באוטו פתוח (לא רק)..אבל חובה אצכלם.. Ferry Corsten vs the thrillse - sublime תהנו
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עשיתי היום בנקודת אורנג' תוכנית חיילים וקיבלתי מכשיר מתנה דור 2.5. ציינתי בפניו שאני לא מעונין באינטרנט. ביקשתי בפני המוכר שיראה לי את הקטע לאיזה חבילות אני מחובר, ולא הופיע שם אינטרנט כיוון שהוא לא ירד מספיק - בכוונה. צירפו אותי לחבילה של 30M ב23 שקל!!! גיליתי את זה הרגע בטעות! מה עושים במצב כזה :s07: :s07: :s07:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-