עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hedva,

יש ברשת המון פורומים במגוון תחומים, ובעזרתם אפשר לפתור בקלות יחסית כל מיני סוגי בעיות או סתם להעביר את הזמן בפורום שמדבר אליכם. 1 איזה פורומים אתם מכירים? (תתנו רשימה לא מחייבת) 2 על איזה פורומים אתם ממליצים ? אניי למשל אוהב להסתכל בסרטוני דיג בפורום הזה http://www.israelfishingforum.co.il/ החיסרון שלו, שמשום מה הוא מגיב לאט, ולדעתי הקהילה שם מגובשת ולא כלכך ידידותית לזרים (כאן למשל כל משתמש עם 0 הודעות יבקש מפרט למחשב, או המלצה לרכיב מסויים ומיד יקבל מספר תגובות)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לפני כשבוע לערך הבנתי שכרטיס הרשת האלחוטי של הנייד שלי הוא תקול, היות והוא בקושי קלט רשתות בסביבה שלי ובקושי את הרשת האלחוטית שלי. לכך קדמו בעיות של ניתוקים ובעיות תפקוד תחת לינוקס כמעט מהיום שקניתי את הכרטיס ולא יחסתי להן חשיבות רבה, כי חשבתי שמדובר בכרטיס "הרחבה" שמעולם לא יתפקד כמו כ. רשת אלחוטי מובנה של הנייד או PCI של מחשב שולחני. (במאמר מוסגר, אציין כי כשקניתי את הכרטיס מבאג האריזה הייתה פתוחה והכרטיס נראה היה משומש והיה ממנו רעש כאילו משהו רופף בפנים - אולם סירבו להחליף לי אותו בבאג, למרות שבקושי עברו 48 שעות מהקניה בטענה שאם אני רוצה שירות זה רק פיקוק והם למעשה לא אחראים על כלום. בשל התגובה הזאת, ובשל היותי סקפטי לא ניסיתי אפילו להחליף את הכרטיס מול פיקוק, וחשבת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. טוב, אני מתגייס ביום רביעי, ואני מתלבט אם לקנות טלפון (N97).. כי אני מפחד שיגנבו לי אותו בטירונות או משהו. (תותחנים, אם זה משנה משהו) יש לי מה לעשות עם טלפון כזה בטירונות בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by redead,

שבוע הבא אני מגיע לרמת הגולן וחשבתי לעשות גיחה לחרמון.. סקי אני לא יודע לעשות אז זה סתם ככה בשיל לגעת קצת בשלג לכמה שועת ולחזור לצימר באזור. יש בכלל שלג שם כרגע?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.room404.net/?p=24178

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני איש תקשורת ומתעסק בתחום כבר שנתיים ומעוניין להתחיל לימודים אקדמיים. אני מתלבט איזה תואר ללמוד כי כל תואר שאני מסתכל, לא בדיוק מתאים למקצוע ולא יתרום לי קיים מקום אחד ויחיד עם תואר מתאים באוניברסיטת בן גוריון תואר בהנדסת תקשורת אך זה רחוק ואני לא יכול ללמוד שם לכן מקומות שהם מחוץ למרכז לא כל כך מתאימים. בדקתי גם מדעי המחשב אבל הוא יותר מתרכז בתכנות. תודה,

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by B.D.B,

I was thinking of buying a gas blowback air pistol (about 100-150$ depanding on brand construction and metarials) and I was wondering about how legal it is to have one here and what kind of problems (if any (yeah right)) I can expect from the tax department.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Tsachi E,

זה לא "עוד" סרט על כלבים, זה משהו אחר. זה סרט שמעלה לדיון את הסוגייה הלא פשוטה שמלווה אותנו, בעלי הכלבים, שאנחנו מאמצים מלאך קטן: תוחלת החיים הקצרה כל כך, של המלאכים הקטנים האלה, ביחס לשנות אדם. ועל כך שכל אחד מאיתנו נאלץ להחליף כמה מלאכים כאלה בתקופת חייו ולהיפרד מהם כל פעם מחדש, ולהתחיל מחדש עם אחר.והאמת, היה לי ממש לחלוחיות בעיניים במהלך הטריילר ( נזכרתי בכלבה המתוקה שלי שהלכה לאחר יותר מעשור שביליתי את כל הילדות שלי איתה), אז כנראה הוא השיג את המטרה.עריכה מעולה, מוזיקה מתאימה בול. אגב, השיר הראשון זה של היוצרת יעל נעים הישראלית, בהחלט כבוד שיוניברסל הגדולים החליטו לבחור בה לטריילר הרשמי. הסרט עצמו מבוסס על ספר באותו שם, שיצא ב2010 ושזכה להרבה תשבוחות בקרב הקוראים והמב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. למישהו יש מושג איך עובדת הטכנולוגיה הזאת ? הולכים עם הכרטיס המקודד למכונה ומשלמים את החניה איך אחר-כך המחסום יודע לזהות את זה ולהתרומם אוטומטית מבלי שמכניסים לו את הכרטיס ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. וכל השירים של הלהקה הזאת.מאוד אהבתי את הסגנון ואני מחפש עוד להקות בסגנון. חשוב מאוד שזה לא ילווה בגראולים\סקרימים, יש לי כבר מספיק מוסיקת דת' ובלאק.. אני מחפש דום כדי להרגע. (נא לא לתת סגנונות מרגיעים אחרים, בינתיים זה מה שאני מחפש) תודה מראש, עמרי.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חשבתי על זה... ולמה לא להרכיב איזה מחשב לאוטו ככה... לסרטים מוזיקה בלבד.. משהוא אולי יודע איך או ניסה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by aviv00,

חשבתי אולי להשאיר את הממחשב במצב שינה כל פעם במקום כל הזמן לכבות את המחשב לשעה שעתיים מה אתם מציעים אגב מה הצריכה [הספק] ביחס בפעילות נורמלית?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by גיא.,

תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Aviko,

תחשבו איך זה להיות קטן, חסר אונים ללא אוכל, מים, בית חם, קורת גג ואהבה. ככה מרגישים אלפי כלבים, חתולים, וחיות נוספות שביתן הוא הרחוב. השנה אנו נעזור לחיות אלה לעבוראת החורף ונציל אותם ממות. ביום שבת הקרוב יום התרמה ענקי, זכרו קליק אחד מצלי חיים!!! לחצו על הלינק הבא: לחצו כאן תצילו חיים של אלפי גורים החיים ברחוב

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by payback,

http://www.clalit20plus.co.il/clalit/sex/index1.asp?id=5

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Jonnyboy,

אפקט מספר 5 שלי, נעשה באפטר אפקטס בלבד. נעשה שימוש במפה של כדור הארץ, תמונה של האטמוספרה, ותמונה של כוכבים אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה . ואל תשכחו לתת בלייק .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! היום קיבלתי בדואר מכתב מחיל הים, זימון למיונים לגדנ"ע חובלים בתל השומר. אני אשמח לדעת מה יהיה ביום הזה, אילו מבחנים, כמה טיפים וכד' תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by טל קורקוס,

ראיתי פורום עם נשים " נשלטת שיפחה " דברים כאלה ואני לא מבין דבר אחד איך בחורה מוכנה להיות מושפלת ולמכור את הגוף שלה ? בשביל אהבה ? תשומי ? עברה טראומה בבית ? זה מוזר לראות גברים בני 60 מתעסקים על ילדות בנות 20 - 25 ועושים בהן ככל על רוחם והן עוד קוראות להם " אדוני מאסטר שלי " זה מוזר הן מטורפות לא נורמליות , הן ניראות " כאילו " נורמליות הן מקלידות " כאילו "נורמלי אבל משהו דפוק להן בראש , אוהבות שמכים אותן מורידים להן דם קושרים אותן מה זה ? אני רק יודע שקוראים לזה BDSM והגברים שהם כביכול " המאסטר " קולטים שהן שרוטות על כל הראש ופשוט עם לשון חלקלקה גורמים להן לעשות כל מה שהם רוצים ואפילו קראתי שהם מבטיחים להן להיות מאושרות והן מאמינות בזה ואפילו רושמות בפורום " אני מאושרת ב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by approx,

יש לי שאלה די פשוטה איפה אני יכול לצפות במישחקים של הליגות האלה באינטרנט ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש לי חבר שטס בחורף לאירופה ולא יודע בדיוק איזה יעד לבחור...הוא מתכנן על גרמניה, צ'כיה והולנד בכללי אבל פתוח להצעות... הוא טס לשבועיים והוא גם רוצה לקנות כל מיני דברים אבל רוצה לדעת מה באירופה יותר זול מארה"ב ששווה לקנות (וגם כמובן יותר זול מבארץ), הארדיסק חיצוני? מחשב נייד? בגדים? אוכל מומלץ? מסעדות? אתרים ופסטיבלים טובים? אשמח לשמוע המלצות ליעדים בחורף, תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני נמצא בארה"ב ואני משתמש בסקייפ, הבעיה היא שיחות לסלולר עולה לי 16 סנט (כמעט 60 אגורות). איך אני יכול להוזיל את המחיר? אולי תוכנה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shalomelbe,

אחרי שחשבתי על זה הרבה, אני מעוניין בסיום התואר לעבור לאירופה. איך לתכנן את זה? לימוד שפה - יש תואר ראשון - יש (בסיום התואר אני עובר) אזרחות - גם יש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. השאלה בכותרת. ועוד שאלה, אילו מועדונים איכותיים אתם מכירים? לכבוד שבועות הלכתי עם החבר'ה למועדון "המוסד", חברים שיגעו אותי שיש שם דיל ענק באלכוהול חופשי אבל מסתבר שהאלכוהול שם מאוד מתוקצב והמגוון הוא כלל לא רחב. בכלל, מרגיש כמו מועדון של שקל תשעים. תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. טוב היום ראיתי את הדבר המוזר ביותר בחיי. הוא עדיין יושב בתוך חדר המדרגות אבל אני מפחד לצאת לצלם אותו >< אני אנסה לתאר במילים: הוא דומה לפרפר אבל זה פרפר ענק (לא גדול, ענק) בגודל כף יד אולי, יש לו כנפיים אבל אין לי מושג אם הוא עף, יש לו זנבנב קטן, צבוע ירוק כהה. אשמח אם תכוונו אותי למה זה יכול להיות והאם הוא מסוכן. תודה רבה מראש! מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by H.I.V,

שלום לכם אני מכיר מישהו ששם טיפה טהורה ואחרי זה הלך לישון ישר זה נראה לכם הגיוני? מה קרה לו בדיוק אחרי זה? תודה יאללה ביי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.