עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sevenX,

משהו לפנים תורידו http://www.lala.co.il/FILES2/AssaFrishman%20&%20The%20Pioneers%20-%20UNasrallah.mp3

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

אז זהו, בקרוב שנת הלימודים מתחילה (22.10), חשבתי שיהיה מעניין לראות אם יש פה אנשים שמתחילים ללמוד ואיפה, מי יודע, אולי נפגש בקמפוסים ויהיה נחמד. אני מתחיל שנה שלישית בת"א הנדסת חשמל. עוד מישהוא מת"א? ;D

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Googleness,

שלום לכולם, לא מצאתי פורום מתאים יותר אז נשאל בכללי. לא יודע אם חלקתי איתכם פעם אבל אני לומד לתעודת הסמכה של איש תמיכה למחשבים עזבו מסובך להסביר. אני כבר הרבה זמן עובד בזה באופן פרטי ככה מגיל צעיר ורציתי להתייעץ איתכם מכיוון שכל פעם אני שומע על דברים חדשים איזה כלים, תוכנות וכו' חובה לכל איש תמיכה במחשבים להחזיק בהישג יד. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

For roughly ten years, the Jokers Cards have slowly revealed themselves to all, bringing with them their magical messages. Many have been waiting in agony at the approach of the Sixth Jokers Card. Their waiting is now at an end. http://www.insaneclownposse.com

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Dark Respect,

מישהו שאני מכיר שמשתמש באימייל שלו לכל עסקיו באופן רציני נעקץ על ידי ניגרים חסרי אלוהים שהשתלטו לו על האימייל בYAHOO, שינו את הססמה, והשתמשו בזהות שלו לשלוח מכתבים לכל הרשימה שלו בבקשה לקבל כסף. מה הוא יכול לעשות כדי לקבל שוב את האימייל, שחשוב מאד לעסקים שלו? הוא שלח PHISHING REPORT ביאהו לפני 3 ימים, והתקשר גם למספר שלהם בארה"ב שם ענתה לו הודית שלא ממש הבינה מהחיים שלה ושלחה אותו לERROR REPORT שהוא כבר שלח, והיא אמרה שתוך 48-72 שעות יטפלו בזה - ולא טיפלו אני יכול לקבל עצות כדי להעביר לו ? הפגיעה הזאת בו מאד אנושה, אני אשמח אם תביאו דרכים יעילות להחזיר לו תאימייל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by מוחמד היהודי,

הפזמון ולדימירסקי צינטרל... וטר סוירני(רוח צפונית..) שר אותו אחד שם סוג המוסיקה זה שנסון שיר די ישן אבל מאוד טוב.... מי שיודע איך לרשום שיגיד לי

7. Started by no_angel,

שלום לכולם נחשפתי לפורום הזה היום לראשונה והאמת שאני צריך עזרה קצת בנושא RFID. אני מחפש לדעת אם אני מעוניין מחר בבוקר לקנות RFID TAGS ולכתוב אליהם , מה הדרך לבצע זאת? דבר שני כמובן זה איך קוראים את זה עם הRFID Reader? באיזה שפות תכנות כותבים לדבר הזה . איפה ניתן לקנות בארץ RFID Tags וRFID Readers ? אני מדבר על הRFID Tags בכלל גם הפשוטים ביותר וגם המתקדמים ביותר אם אפשר הרחבה בנושא של מה מומלץ נגיד לRFID TAGS לטווח של נגיד עד 2 מטר וגם טווח של כמה ס"מ. תודה רבה מראש לכם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כותרת..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים!

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shalomelbe,

אני לא חושב שאתבע מישהו למרות שיש לי קצת ניסיון בבית משפט מהסוג הזה, אבל מעניין לדעת איזה אופציות קיימות. 1) ספאם - למיטב הבנתי מחוק הספאם מדובר על 1000 ש"ח ללא הוחכת נזק על כל הודעה. כבר חברתי לכמה אנשים בפייסבוק בשביל זה 2) סלקצייה במועדונים - הסכומים פה גבוהים (רוב הפסקי דין שקראתי מדובר על מעל 10,000, גם לאנשים שהתכוננו מראש ותבעו רק בשביל הכסף) 3) לשון הרע. סכומים מטורפים, לא בעיה לגרום לאנשים להתבטות בצורה מתאימה. 4) תביעות ייצוגיות - אין לי מושג בנושא, אבל ממה שהבנתי X אנשים תובעים בשביל 10X אנשים ומתחלקים בינהם ברווחים ה-X הראשונים מתחלקים)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. האם התקנת פס לדים לתאורה לבנה מאחורי מסך LCD (יוצר אפקט של הילה לבנה מאחורי המסך על הקיר) יכולה להפחית עומס על העיניים ולשפר זמן עבודה בעת עבודה ממושכת מול מסך בסביבה חשוכה יחסית ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by HeDesXs,

1. מה זה HELPDESK? ואיזה דוגמאות יש לעבודות כאלה? 2. מה צריך ללימוד כדי לעבוד בזה? 3.מה זה MCITP,CCNA וכו'? מה הרעיון שלהם? (שפות תכנות, חומרה, מערכות הפעלה? לא כ"כ הבנתי ממה שקראתי פה בפורום) 4. קראתי פה כמה פעמים שהתבלטות היא בין תואר לבין תואר מקצועי (MCITP) אז מה בסופו של דבר עדיף? תודה! אשמח לתשובות מחברי הפורום ולא מגוגל או משהו כזה כי חפשתי ופשוט לא הבנתי כ"כ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אז ככה הרבה מהידע יש לי וספרים יש לי . מדובר על למידה עצמית יש לי ספרים מג'ון ברייס ועוד חומר. השאלה שלי היא קודם כל האם בכלל כדאי וזה משתלם ? כמה עולות הבחינות ? ואיפה עושים אותן ? והאם יש למשהוא טיפים מה באמת צריך לדעת ? או שיש לו טפסי בחינות ישנות ? או DUMP ים למניהם ברשת של המבחנים האלו ? חברי הפורום, אשמח לקבל עצות ,טיפים וכול מה שאפשר ? בעיקר אם יש כאלו שעשו תעודה כזאת או משהו בסיגנון והם עובדים בתחום ... תודה מראש חברים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן כרגע טיול לפני גיוס לארה"ב(מתגייס באפריל). אני אהיה בניו יורק ושיקאגו, אבל אין לי מושג כ"כ מה לעשות שם. בשיקאגו זה פחות רלוונטי כי אני אהיה אצל חברים, אבל יותר בניו יורק. יש לי גם אפשרות להיות בעוד מדינה בטיול ואני אשמח להצעות. מה שאני מחפש זה בעיקר דברים שאין בארץ- נופים, אתרים מדהימים וכו', כל מיני דברים תרבותיים- הופעות וכו', וגם סתם מקומות שאפשר לשבת בסבבה ולפגוש אנשים. מצד שני, חשבתי גם לכיוון של לעשות את הטיול הזה בבריטניה-אירלנד, רק ששם אין לי בכלל מושג איפה להיות ומה לעשות, אבל אני עדיין ארצה לעשות את אותם דברים שרשמתי למעלה. אם יש לכם הצעות לאחד מהשניים, אני אשמח לשמוע.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. http://www.abum.com/?show_media=3522&file_type=Movies חזק ביותר!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

אם יש לי וקטור כלשהו איך אני יכול למצוא נ'ק במרחק 300 ממנה למשל, ויש לי גם 2 נ'ק שממנו נוצר אותו וקטור אם זה עוזר

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום. אני טס עם השפוחה בחופש הגדול ל22 יום לארה"ב-לוס אנג'לס,סן פרנסיסקו,סאן דיאגו,לאס ואגס וניויורק. רציתי לדעת איזה מקומות ממלצים. איזה מ4 קניונים הכי ממלצים. (אנחנו רוצים לעשות רק 2 גראנד קניון ועוד אחד). יש חופים ממלצים? סטייל לגונה ביץ'. פארק שעשועים חוץ מהדיסנילנד יש? ובכלל איזה אתרים ממולצים יש במדינות האלו? תנקס'

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by רמיאב,

נכון יש באתר האינטרנט שלכם את החידון ? אז אני פירסמתי את זה גם באתר האינטרנט הזה http://www.chatit.co.il/showthread.php?t=349618 זה בסדר מבחינתכם,נכון ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by meir61,

שלום לכולם .ברצוני לקנות מחשב וחשבתי דווקה לקנות מאייבורי. אך נראה לי שבאתר זה לא מומלץ. יש סיבה מיוחדת?בתודה למתיחסים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום חברים, לא יודע אם זה המקום אבל אנסה. שאלה שקשורה יותר להוט, ישנו מנוי מסויים שיש לו כמה ממירים בבית ואחד מהממירים חובר ליום 1 לבית אחר אשר נמצא מחוץ לעיר מהמנוי המקורי, התקשרו מהוט והודיע לבעל המנוי שאחד מהממירים משדר ממקום אחר ונתנו לו את העיר (הזוי שלאחר יום כבר התקשרו אז לאחר שיטוט באינטרנט הבנתי שיש להוט מחלקה מסויימת רק בשביל הדברים האלו) והסבירו שבעל המנוי חשוף לתביעה מספקי התוכן על כל יום שידור 480 ש״ח. לאחר השיחה והבהרה מהנציג שהתקשר נותק הממיר מהחשמל ששידר מחוץ לבית של המנוי המקורי (אף אחד לא רוצה להיות חשוף לתביעה כמובן) הסביר הנציג שבכך שנותק הממיר ושיוחזר לביתו של המנוי המקורי הבעיה לא נפתרה עדיין כי המנוי עדיין חשוף לתביעה על הפצת תוכן פרטי מספקי התוכן …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by oDot,

נניח יש לי מחלה X ומחלה Y ששתיהן אמורות להוריד לי פרופיל ל82.. על מחלה X מקבלים 82 וגם על מחלה Y מקבלים 82 אז אם יש לי את שתיהן, אני אקבל פחות מ82 או 82? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Gilo2005,

אהלן חברים מישהו יכול להסביר את התהליך של הזמנת מוצר כולשהו מחו"ל מה צריך ואיך לדעת על מה לשלם מכס מעמ וכו. אשמח לעזרה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by someone,

תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. באוסף המוסיקה שיש לי במחשב, יש רק סגנון ROCK&METAL.... די נמאס לי מזה... ולפעמים בא לי לשמוע ראפ... משהו כמו בסגנון של השיר: 8BALL - 2 Fast 2 Furios - Hands in the air לא M&M.... :-\ תודה עריכה: טוב, לא נראה לי שזה ממש בסדנון ראפ... אני חושב שיותר בסגנון היפ-הופ.... (טעות שלי, מצטער).

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, כמה שאלות לי אליכם: * ממה גדל איבר המין הזכרי? יש משהוא מיוחד שממנו הוא גדל או שהוא גדל בטבעיות? * קרה פעם שלמישהוא לא גדל איבר המין? * האם יש משהוא שמאיץ את גדילתו? בתודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים