כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
Greetings. Welcome to the gypsy of fortunes Your coin was very much appreciated And now I shall grant you your future It seems my cards of tarot have dealt you a very odd hand A hand of six jokers card, this is very rare And suggest something neusant is approaching You should be visited by a dark circus A circus that holds pain and anguish This travelling mass of evil will leave you corpse to rot While entrapping your soul to displayed at future stops Oh yes, you should also be aware that it is your own evil doings That have brought about this carnival's visit All of the sins and hatred you have cast during your life Have whipped and spun into form, the form of one One wh…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר למכור מחשב כולל הכול, מבלי שאותו קונה יבוא אליך הביתה ? ואין לי אפשרות לקחת את האוטו של ההורים לצערי. ובעת מכירת המחשב כדאי אולי לנסח הסכם בכתב ביני לבין הקונה ? עוד עצות יתקבלו בברכה . ותודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו לפנים תורידו http://www.lala.co.il/FILES2/AssaFrishman%20&%20The%20Pioneers%20-%20UNasrallah.mp3
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חדר עם מחשב והחדר לידו זה החד שלי שהוא ללא מחשב לבינתיים... אתמול בלילה פתאום שמתי לב שיש מין קול של הד ריק באוזניים(כמו שאם שמים באס על גבוה ושומעים כזה הד!) בחדר שלי... ובחדר מחשב לא שומעים כלום! זה משהו חדש ואין לי מושג מה הולך?! אז מה הולך פה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני חדש כאן ,אני רוצה להביא לכם אתר שמביא לכם לראות המון סדרות סרטים לצפיה ישירה! זה מדהים מהיום לא צריך להוריד!! מקליקים ונהנים! כנסו http://www.my-zone.co.il/modules.php?name=TVonline חברה תנו תגובות!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט אין בושה.. http://www.ritzcamera.com/product/EP5131797.htm אולי במצלמות הם מבינים אבל בדברים כאלה ממש לא..
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.clalit20plus.co.il/clalit/sex/index1.asp?id=5
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקליד בשיטה עיוורת מזה חצי שנה, ויחסית לאחד כמוני שכותב בתדירות גבוהה, אני חושב שאני צריך להקליד מהר יותר. הביצועים שלי לא מרשימים במיוחד.. 40/45 מילים לדקה. יש למישהו איזושהי שיטה לעבוד על ההקלדה שלי ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעם הגעתי לאתר שנתן אפשרות לצפיה פנורמית של רחובות כולל זום והתקדמות ברחובות ע"פ כתובות אני לא מתכוון לאתר כמו zoomap שנותן תמונה סטטית אלא למשהו שנותן אפשרות לזווית צפיה ב 360 מעלות אני לא זוכר היכן נתקלתי בזה אבל זה קיים יש למישהו מושג ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דומיין מגניב וגם שרת אחסון.. מה לדעתכם אפשר לעשות עם זה? סתם כדי להעביר את הזמן, בלי להשקיע יותר מדי.. ואם אפשר לעשות מזה כסף מה טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה פרום שמדבר לא רק על מחשבים שמדבר על טלויזיות מזגנים ועודד??
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפו אני יכול למצוא בחינות חיצוניות של יג'??? הכוונה ל"תכנות מערכות ושפצ C" ו-"מבנה נתונים ב שפת C"
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כלשהי לגשת לקבצים שנמצאים על שרת של אתר ממש ישן? הצלחתי קצת דרך wayback machine, אבל אני אשמח לשמוע אם יש עוד אפשרויות. האתר הזה היה פעיל לפני 10 שנים, ואני בונה על זה שהם לא העבירו את כל הקבצים מהשרת הישן לחדש. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש טלויזיה לחברה שלי שתהיה בחדר שלה ויש פשוט כמות כל כך גדולה של דגמים שזה פשוט מבלבל ותהיתי האם אפשר לקבל המלצה לדגמים מעניינים באזור ה1500(אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי), עד כמה שאני יודע רוב התכנים יהיו מממיר אבל גם מדי פעם ממחשב. אני יודע שזה אולי לא הפורום הכי מתאים אבל אני סומך על חלק גדול מהאנשים כאן והייתי שמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש רדיו דיסק פשוט וזול (עד 400 ש"ח נניח) עם כניסת AUX יש דגמים מומלצים? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3&db222318=222319&orderby=price תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב חבר'ה, אני לקוח בחברת אורנג', החברה עצמה לא מאפשרת לבצע שיחות לחו"ל אלה פותחת את הטלפון שיהיה אפשר להשתמש בספקית משנה כגון בזק בינלאומי או 012. על איזה חברה האיתם ממליצם? חשוב לי גם שאני יוכל לשלוח גם SMS'ים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מדי חודש אנו נאלצים לשלם מחירים מופרזים עבור השימוש בטלפון הסלולארי שלנו. כלקוחות פרטיים, שאין מאחוריהם ארגון גדול בעל כוח קניה, אין ביכולתנו לקבל הנחות משמעותיות ואנו "נכנעים" ומשלמים את מה שמבקשים מאיתנו. קופונה, כאתר חברתי, מרים את הכפפה ומקבץ אלפי אנשים שיהוו כוח קניה גדול למיקוח מול חברות הסלולר. ביחד אנחנו שווים יותר! איך זה קורה? הירשמו, ללא כל התחייבות, כמי שמעוניינים להצטרף לקבוצת הרכישה. אנו נפנה לחברות הסלולר ונחפש את החברה שתהייה מוכנה להלחם עלינו, להוריד לנו משמעותית את המחיר ולהציע לנו תנאים טובים. ברגע שיהיה בידינו את הדיל החסכוני ביותר, נציע אותו לכל הנרשמים. המטרה שלנו היא: להשיג עסקה משתלמת ללא התחייבות לחברת הסלולר! להשיג את המחיר הטוב ביותר לדק…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הטלפונים הבאים (כולם נוקיה) 3100 - 8310 - 3510 - 6120 - ועכשיר לבעיה - המטענים. חיפשתי מידע באתר של נוקיה אבל הוא סותר את עצמו וממש לא ברור יש לי מטעים מדגם 1. ACP-7E שנותן 3.7V 350mA 2. AXP-9E שנותן 6.2V 720mA 3. מטען שכנראה קיבלתי עם ה-3510I שקניתי מסלקום שלא כתוב עליו נוקיה או מספר דגם והוא נראה כמו ה-AXP-7E רק שהוא 8.5V 750mA עכשיו המטען השני שונה ממה שרואים באינטרנט, הצורה של המטען היא בדיוק אותו דבר אבל בפלאג שלו יש 3 מגעים (אחד בפנים ו-2 חיצוניים) והשאלה שלי היא מה מתאים למה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אישית עוד חודש הופך לרכוש צה"ל . 21.11 - גיוס גבעתי. כבר הספיקו לשלוח לי כל מיני מכתבים על הכבוד שצריך להיות לי על שירות ביחידה זו. בקיצור, בהצלחה לכל המתגייסים . ותפרסמו את תאריכי גיוס שלכם ואת יעדכם. אחרי יותר משנתיים וחצי צריך לעשות התנתקות מהפורום לתקופה של שלוש שנים .
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצור יום חמישי הזה נסעתי לתל אביב בשביל למכור 2 כונני COOL DRIVE 6 שיש לי (נשאר 1 אם מישהו מעוניין) בקיצור, נפגשנו בעזריאלי בטיילת חיפה (מרכז ריכוזי הפורומים של ישראל) קונה אחד, בא, קנה, הכל הלך סבבה הקונה השני בא , קנה, וליוויתי אותו ליציאה. חברים של הקונה הזה (מעתה ל' ) היו אמורים לאסוף אותו במכונית לבנה. אמרו לו להיות ליד הגשר (אם אתם מכירים את המקום) אז ליוויתי אותו. עכשיו למען ההמשך אתם צריכים להבין, הוא קטן ממני בגודל, או כמו שהוא תיאר אותי " גדול ולא מגולח " LOL אז בקיצור, ירדנו במדרגות בצד המנוגד לעזריאלי, וראינו מכונית לבנה חונה כמובן של' מאחר ולא ראה טוב, הניח שזאת המכונית שבא לאסוף אותו אז... הוא הלך וניסה להיכנס ונאבק לשווא בדלת הנעולה, הנהג... עד…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו שקרה לי לפני שעה, רק עכשיו סיימתי לקחת תמונות ולארוז את כל החלקים (זכרונות, מעבד, לוח, כרטיס מסך). הספק השאיר לי חוויה לא נעימה כשהפעלתי את Counter Strike: Source: לוח אם כבל: אני אפילו לא יודע איך זה קרה, הפעלתי את המשחק, התחברתי לשרת ופתאום שמעתי "פאק" כזה והמחשב עשה restart ולא עשה יותר boot. כנראה אחד החוטים היו רופפים וקיצרו.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שראה עכשיו את הקטע של שלום אסייג בתוכנית של יאיר לפיד,פשוט קרע אותי :lol: כמה דברים שהוא אמר הייתה ידיעה בעיתון על איזו אחת כוכבת פורנו מקרואטיה שתשתתף באירווזייון אז הוא אמר לאן נגיע שנה הבאה ישלחו קוקסינל אחר כך אמרו שהיא שומרת על מיתרי הקול שלה ובולעת 2 ביצים כל יום הוא דיבר על ל"ג בעומר ועל הילדים בהרצליה פיתוח הוא אמר שהם מזמינים קרשים מאיקאה קיצר הבן אדם ענק מי שראה את ההופעה שלו על הערסים גם אחד הדברים הכי חזקים שיש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שלא ידע מהיום ניתן לנהל שיחות ווצאפ מהדפדפן גם לבעלי האייפון, אופציה שהייתה חסומה למכשירי IOS עד עכשיו. חפשו בתפריט ההגדרות whatsapp web. הכנסו ל: https://web.whatsapp.com/ סירקו את הקוד דרך המכשיר ותהנו.. לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4692595,00.html לדעתי זה תוסף מבורך למי שיושב כל היום על המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-