כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה בשעה טובה עברתי שבוע שעבר טסט (ראשון) ביררתי לגבי הביטוח בחברה שאחותי מבוטחת בה וגם שאר המשפחה (אני נוסע באוטו של אחותי, פיאט פונטו 2001) עכשיו המחיר שהציעו לי הוא אחד השערוריות הגדולות ביותר צריך לציין שלאחותי יש ביטוח חובה(דהה) + ביטוח מקיף המחיר שהציעו לי הוא להוסיף805 לביטוח החובה + 2550 להוסיף לביטוח המקיף חברים שיש להם רישיון ויודעים כמה הם משלמים לביטוח אנא מכם תעזרו לי!! ותגידלו לי שזה לא הגיוני
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי טעם טוב במוזיקה ואני שומע הכול חוץ ממזרחית ודכאון, העניין הוא שאני כל הזמן שומע את מה שאני כבר מכיר וחוזר על זה בלי סוף, אז אני מעוניין להכיר מוזיקה חדשה אבל אין לי מושג איך עושים את זה. השירים ברדיו גם די חוזרים על עצמם או שזה מוזיקת מיינסטרים שעושה לי להקיא. יש לכם פתרונות לעניין? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו לפנים תורידו http://www.lala.co.il/FILES2/AssaFrishman%20&%20The%20Pioneers%20-%20UNasrallah.mp3
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:lol: איזה פרק ענק! לדעתי אחד הטובים שהיו העונה. הלואי שקייל ימצוץ לו בסוף
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכול מי שמכיר ומשחק- שאלה: האים זה רק אני או שרשימת "fight" וה"ROB" לא התעדכנו מאתמול?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט אין בושה.. http://www.ritzcamera.com/product/EP5131797.htm אולי במצלמות הם מבינים אבל בדברים כאלה ממש לא..
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו שעוד מעת יורד המיסים? אתם יודעם מתיי צריך לרדת?? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הוא נצר למשפחה מוזיקאית ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב, אני מתגייס ביום רביעי, ואני מתלבט אם לקנות טלפון (N97).. כי אני מפחד שיגנבו לי אותו בטירונות או משהו. (תותחנים, אם זה משנה משהו) יש לי מה לעשות עם טלפון כזה בטירונות בכלל?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יביא את המחשב הנייד שלי איתי ? הכוונה שלא יתחילו לחטט בו ולבדוק מה יש בו וכל זה.. כי אני נוסע לארה"ב ואני לא רוצה להשתעמם במשך 12 שעות.. למישהו יש פרטים? חשוב לי...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.facebook.com/IntelIsrael?v=wall#!/video/video.php?v=184947714870925&oid=131422793581121&comments הוא משתתף בתחרות הסרטונים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת. בתור אחד שעובד עם קבלות עשיתי חישוב והגעתי למצב לא הגיוני. קניתי חלק של מחשב ב 300 למשל . 300 + 50 רווח = 350 התקנה = 90 סה"כ 440 רווח לכאורה של 140 ש"ח ! אבל שעשיתי את החישוב אחרי הורדת המס הגעתי למצב שלא רק שאני לא מרוויח אני מפסיד ! 440 רווח ברוטו ( לא נקי ) פחות 30 אחוז מס = 308 ש"ח 308-300 החלק ששילמתי עליו. יוצא שהרווח שלי הוא 8 שקלים ! על החלק ועל ההתקנה ! SOS SOS SOS SOS SOS מה עושים ? בהתקנה של תוכנה אין השקעה אז ככה אין בעיה של הפסד למשל : מערכת הפעלה - 250 אחרי מס הרווח 175 ! ***אם בחלק שאני קונה אני אקח את הרווח על החלק+התקנה+30 אחוז מהלקוח אז חלק יעלה פי 4 - 5 וככה בחיים אני לא אמכור אותו ! למשל זיכרון 300 ש"ח + 50 רווח + 90 התק…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/cluster/tech/tag/computer/video/x109zf_computerimmersionhigh :silly:
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה זה עולה מאיפה קניתם ורק את הראש(כאילו את הכוס עצמה) לא נראה לי שזה עולה הרבה כי מקדח עולה 400 שקל והכוס כולה 50 (הערכה קבוצתית) כמה עולה תודה על התשובה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר רולרבלייד שמתלבש על הנעליים? (נעלי vans off the wall רחבות ) אני צריך דבר כזה בשביל שינוע למרחקים בינוניים רצוי גלגלים מגומי (לא סיליקון קשה) בשביל נסיעה על מדרכות. ומה החוק אומר? קסדה לא קסדה? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שראה עכשיו את הקטע של שלום אסייג בתוכנית של יאיר לפיד,פשוט קרע אותי :lol: כמה דברים שהוא אמר הייתה ידיעה בעיתון על איזו אחת כוכבת פורנו מקרואטיה שתשתתף באירווזייון אז הוא אמר לאן נגיע שנה הבאה ישלחו קוקסינל אחר כך אמרו שהיא שומרת על מיתרי הקול שלה ובולעת 2 ביצים כל יום הוא דיבר על ל"ג בעומר ועל הילדים בהרצליה פיתוח הוא אמר שהם מזמינים קרשים מאיקאה קיצר הבן אדם ענק מי שראה את ההופעה שלו על הערסים גם אחד הדברים הכי חזקים שיש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה פרום שמדבר לא רק על מחשבים שמדבר על טלויזיות מזגנים ועודד??
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את זה היום במייל ופשוט נדהמתי מוצ"ש מתקבל קריאה על רכב שנפל לבור 50 מטר ... ליד מלון נובוטל כביש 1 ירושלים. כוחות רבים של כוננים ואמבולנסים זרמו למקום.. בדיווח הראשוני דובר על מס' אנשים בתוך הרכב.. מתנדבי הצלה שהגיעו ראשונים למקום לא האמינו למראה עינהם... משהו שנראה כמו רכב מונח בתחתית בור עמוק.. ועובדי המלון צועקים בהיסטרייה שהוא נפל למטה.. החברים יורדים במדרון תלול לעבר הרכב ומוכים שוב בתדהמה.. הנהג יושב בתוך הרכב חי נושם בהכרה ו... מדבר. נס!! בינתיים מגיעים כוחות נוספים .. הפארמדיק אייל זהבי לוקח פיקוד.. ולאחר התארגנות הכיבוי (ממזרח העיר) הועלה הפצוע מקובע על קרש גב לכיוון האמבולנס.. פונה במצב בינוני לעין כרם. 3 צלעות שבורות. 3 חוליות צוואר שבורות ו…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סליחה מראש עם לא כתבתי אותם נכון וסליחה עם לא כתבתי את כולם =] כתבתי מה שעלה לי בראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש בארץ בתי קברות או מזבלות למחשבים? אני פשוט חייב למצוא אחת כזאת! אני כל כך מת על מחשבים וחומרה ישנה, זה אוצר! תודה מראש, R.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מכירים את המבצעים האלו וואלה! ספיישל שנותנים כרטיסים חינם לסרטים וכל מני דברים עם עונים על שאלות בקיצור יש את זה כבר כמה שנים בוואלה! ואני באופן קבוע מנסה את מזלי שם ובחיים לא זכיתי רציתי לדעת אם אי פעם מישהו זכה שם במשהו כי זה נראה לי מה זה מסריח הסיפור
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בוילר אופקי של אור הטבע בן 29. נשרף לו הגוף חימום, אבל הכול שם כבר כזה מתפרק שהמלצתי לו לשים בוילר חדש, ואנכי (וכך גם יהיה לו מאיץ חימום) הבחירה היא בין טל סחר ונימרוד "טל סחר" נשמע ג'נרי אבל : אצלי יש טל סחר כבר 8 שנים, עובד מעולה אם 0 תקלות ו 0 נזילות לחבר אחר שלי יש נימרוד שעושה בעיות מאז שהותקן, אבל כל פעם באים לתקן לו (עדיין באחריות) והבעיות ממשיכות השאלה שלי היא איזה מהם כדאי יותר במקרה הכללי ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-