עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yair Tz,

אני רוצה לעצב את החדר מחדש, אין לי רעיון אחד נורמלי איך לעצב אותו. כרגע הוא מעוצב כך: http://img208.imageshack.us/img208/8931/roommy0.jpg החלקים האדומים מורים על כך שהדלת או החלון נפתחים והחלל הזה לצורך פעולה תקינה שלהם...כפי שאתם רואים הארון מפריע לחלון להפתח עד הסוף. מה שמפריע לי עכשיו זה הגישה המועטה שיש לי לחלל החדר כשאני פותח את הארון, לא ניתן לסדר את השטיח כמו שצריך (הוא גבוה ומפריע לתנועה נורמלית של הכסא שלי) ואני רוצה את האפשרות לצפות בטלוויזיה בזמן שאני במחשב. (בארון יש מקום לטלוויזיה) הקטעים בשחור מורים על ארון ומדפים גבוהים שעלולים להסתיר את החלונות. הקטעים הכחולים מורים על חלונות (2), החלון התחתי נפתח כלפי פנימה, והקטע החום מורה על הדלת. הייתי שמח לתת תמונה של…

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  2. אוסף קישורים עצום לאתרים ותוכנות השימושיים עבור הגולש הישראלי. זהו אינדקס האתרים הגדול והנפוץ בארץ. http://kedai.co.il/?aff=shlomiadv חלק מקטגוריות האינדקס: אהבה בעלי מקצוע בית יופי ובריאות כספים לימודים מבצעים מחשבים מנועי חיפוש משפחה נדל"ן נוער נופש קניות רכב שמחות תעסוקה ועוד ... http://kedai.co.il/?aff=shlomiadv

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני בן 18 ,לצערי ישנה תופעה כאשר אני חולם חלום ארוטי :-\ אז בסוף מגיע החומר הלבן הידוע לכם ולצעריי זה תמיד קורה שאני ישן לא תוך כדי הכרה ואז שאני קם בבוקר אני מגלה שהמכנסיים שלי והכול דביק ומגעיל. התופעה ממש מציקה לי והיא כבר קיימת מעל שנה ואני משתגע מה לעשות וניסיתי שלפני השינה לא לחשוב על דברים ארוטיים שאולי זה יעזור אבל לא כלכך. האם גם לכם ישנה בעיה כזאת? תודה

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by Cha0stAlker,

כל הזמן אני רואה אנשים אומרים את הצירוף המוזר הזה.. "צוואר בקבוק".. מישהו יכול להסביר לי מה זה לעזאזל? (בבקשה לא לציטוט לחתימות ) מה זאת איזשהיא דליפה בהפרש של מה שיש לו למה שהוא יכול לקלוט למה שהוא משתמש בפועל, או משהו כזה? או לחילופין הפוך?

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by Ash Binary,

איך מורידים צבע לבן של קיר חיצוני (שכבה דיי עבה אבל חלקה) ממשטח פלסטיק קשיח (פוליקרבונט) בלי להשאיר שריטות + מרשת מתכתית שהיתה צבועה בריסוס במפעל כך שיירד רק הצבע של הקיר בלי להוריד את הצבע המקורי ?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by R0ck,

http://dok.co.il/calls/sounds/07.mp3

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by zombie,

אני משחק הרבה שעות רצוף ומחפש כסא שיתמוך טוב בראש בגב התחתון ובידיים.... עד 800 שקל רצוי פחות.... יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by MarkeR,

חשתי צורך להכריז על בוקר טוב , ביחד עם התרנגולים !

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by none77,

מה נותן מדד עדיף לאיכות האוויר, בדיקת אחוז החמצן או בדיקת אחוז הפחמן הדו חמצני? ברור שזה לא כל התמונה

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. היי חברים אני רוצה להבהיר קודםכל שאני לא מבקש עזרה בהסברה איך מחברים וכדומה אלא אני מבקשר עזרה וחוות דעת על העיצוב שאני מתכנן.. טוב אז זאת הסקאלה ומה שחשבתי לעשות זה כך: מחוגים-אדום סמל של הטנק דלק , RPM X1000 , מה שמעליו בקטן , הסמל במחור של החום מנוע , והKM/H - ירוק כל שאר המספרים והחצאי עיגולים שמסביביהם יהיו כחול! ואיפה שיש חלק אדום יהיה כמובן אדום.. הקונסולה המרכזית ניראת ככה נכון לעכשיו .. (לא מזמן סיימתי ואולי אני ישלב שמה למטה שני כפתורים ירוקים , חדי העיין ישימו לב איפה זה ) מה אתם חושבים על העיצוב ? יהיה נכון ויפה? (לפני זה הכל הייה ירוק של בית חולים . )

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לפני כשבועיים הלכתי למיונים בצריפים שהיו קלילים :Dוקצרים רק מילאתי שאלון קצר ולא חודרני ועברתי ראיון אישי עם קצין שלקח לי כמה דקות זהו אפילו שבטופס זהזמין למיונים היה כתוב שהמיונים יהיה עד חמש בקיצור חוץ ממיונים תכלס הייתה הרצאה חשובה של מפקד בית הספר לתחזוקה . בקיתור אתמול קיבלתי מכתב שעברתי ותאריך הגיוס שלי יהיה בנובמבר או במרץ (בכל מקרה הייתי אמור להתגייס בנובמבר). בקיצור אני שמח מאוד בייחוד שלא הייתי צריך לנצל פרוטקציות (בחייל האויר). בקיצור סבבה לי אבל אני בונה להיות קצין תחזוקה ביחידת שדה (הכי שווה- להיות "הסגן של אלוהים" ככה אומרים). התפקיד ממש נראה לי מעוה ובקיצור תאחלו בהצלחה.

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  12. היי, חבר שלי מחול אמר לי שהוא רוצה שאני יביא לו שירי רוק ישראליים וגם טיפה מחול... אז תנו לי המלצות לשירים הכי טובים של רוק שיש לנו.. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, עוד שנה אני רוצה להתחיל להיות כתב או כותב ביקורות באתר. לכן, אני מחפש אתרי חומרה גדולים בעולם, כדי שאוכל ללמוד את הנושא טוב יותר (אם מישהו יכול מפה יכול לעזור לי אני אשמח עוד יותר!)...

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  14. או שהיא פשוט חשבה שמנסים להתקיל אותה (חשיבה מעוותת ביותר), או שמדובר במקרה הכי עצוב בתולדות השעשועון הזה.

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

1) אני מוציא רישיון על אופנוע (אם זה משנה), האם אני צריך ללמוד את כל הספר או רק חלק ממנו? 2) על איזה נקודות אני צריך לשים לב? (למשל: חבר שלי אמר שצריך לדעת שלטים וגם לדעת באיזה מספרים הם נמצאים...) 3) האם צריך לקבוע תור מראש לבוחן?

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  16. נגיד שפתחתי ת'רד כלשהו ושאלתי שאלה......ללא ענו לי, אז לאחר 24 שעות הקפצתי. גם אז לא ענו........האם מותר להקפיץ עוד ועוד כמה שבא לי לאחר ההקפצה הראשונה? - או לחקות עוד 24 שעות ואז להקפיץ שוב, ואם שוב לא עונים אז עוד 24 שעות וחוזר חלילה......... אני שואל בגלל שאני על אזהרה ראשונה מלפני איזה חודשיים נראה לי בגלל שהקפצתי אחרי 24 שעות ואז שוב אחרי כמה שעות כי עדיין לא היתה תשובה... . בכל אופן, חרשתי ת"חוקי פורום" ללא תשובה ברורה לשאלה הספציפית הזו, זה למה אני בטוח שהמנהלים כאן ידעו לענות מה נכון בוודאות, אני גם מציע להכניס תתשובה לפורום, כדי שיהיה מובן יותר............ תודה מראש.......

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by ori-silver,

ברשותי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט,האם הגיוני שזה גורם לי לכאבים בשורש כף היד??כל פעם שאני משתמש בו מתחילים לי כאבים מציקים ביד שפוחתים אחרי השימוש,האם הגיוני שזה גורם לי לפציעה?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by smulikon,

היי אנשים לאחרונה התחלתי לעשות קצת שופינג באיביי ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה: תתיחסו לכל השאלות כאילו מחיר המוצר הוא מתחת ל50 דולר 1. האם על פריטי לבוש (חולצה , כובע, צעיף) משלמים משהו למכס בנוסף למחיר ששילמתי באיביי? 2. האם מוצרי אלקטרוניים כמו אוזניות בלוטוט דורשים תקן תקשורת וצריכים לשלם עלשיו בנוסף למחיר באיביי? 3. האם דברים שנשלחים אליי בדואר ישראל בכלל עוברים במכס או שרק דברים שנשלחים דרך חברת שילוח עוברים מכס? 4. האם משקפי שמש דורשים "תו תקן" ישראלי? 5. אני יודע שמחיר מוצא מעל 50 דולר יעלה לי מכס. אם המוצר עולה לי למשל 40 דולר והמשלוח עוד 20 דולר- אני משלם מכס? יש לי עוד שאלות אבל נראה לאן זה מתפתח. תודה אנשים!

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  19. פעם שעברה קניתי ב h&o בנשר כדאי לי לחפש במקום אחר ?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  20. משהו אלקטרוני כזה, שיתן בראש. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by ptyahoo,

אני זוכר את הדיון על Milk INC פה והיו פה לא מעט אנשים שאוהבים את ההרכב. בכל מקרה יש סינגל חדש שקוראים לו: Milk Inc.-Tainted Love שהוא חידוש לשיר המוכר. מי שרוצה, יקבל עזרה בלהשיגו בפרטי מכיוון שזה לא חוקי. וזהו, רק רציתי לעדכן אתכם. סופשבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  22. הבאתי בוכנה ואני רוצה לעשות ממנה מעפרה לסיגריות אבל יש בתוכה הרבה כתמים של פיח מהשמן שהיה במנוע יש דרך לנקות את הכתמים האלה? הנה תמונה: תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by T-Flash,

פרסומת חדשה של קוקה-קולה שעשויה בסגנון של משחקי GTA (הכי מזכיר את GTA3). http://www.youtube.com/watch?v=JoMAqh1N29I תהנו!!

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לאתר חנות (בארץ או במקום אמין בחו"ל) שמוכרת בובות "פרבי". מישהו מכיר אתרים כאלה? בתודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 8.2k צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

מדובר בחקירת פונקציה מהסימולציה השניה של לחמן ל003. - מה אני צריך לעשות כדי למצוא את A? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.