עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. מישהו שם לב בלילות האחרונים נהייתה סביב הירח סוג של "הילה" כזאת ? מישהו יודע להסביר את המצב ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Skeleton,

איך שמים חתימה זה לא נותן בשתי השפות... אני מניח שהיה עדיף שהייתי שולח את הפוסט הזה להנהלה, אבל אני לא מיוחד וגם אני מאמין שיש פה עוד אנשים שלא יודעים איך לשים חתימה, גם אין פורום מיועד לזה. גם לא אהבתי תאיקונים ששמתם ליד כול פורום נותן תחושה של פורום חובבני של מתחילים- תנו למעצב לעצב לכם פיקטוגרמות...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מגרדת שחותכת גזר לצורה של גפרורים. חשוב שהיא לא תהיה חשמלית וגם שהצורה לא תהיה דקה מאוד כמו במגרדות שקיימות אצלי ואצל רוב האנשים. יכול להיות שיש לכלי הזה שם אחר ולכן אני לא מוצא אותו, אז אם אתם יודעים אשמח אם תשתפו אותי

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. כן זה אני שפתח פעם שרשור ארוך על היותי מ.צ..גמרתי טירונות סוף סוף. מחרא אחד עברנו לאחר,עכשיו קורסים. ביום שלישי כבר מעבירים אותנו לקורסים,אין מצב שאני הולך להיות מד'כ זה נשמע תפקיד מדכא ושוחק ממש,עדיף כבר להיות מניאק בשיטור. בקיצור אני גר באופקים,משמע אורים ומחנה נתן הם שני בסיסים של מ.צ שקרובים לבית(עוד לא הבנתי במה כל אחד מתמקד,במחנה נתן יש שיטור,באורים זה רק מצ'ח לא?),יש לי הת'ש 3,והיציאות בשיטור זה 11-3,אמרו לי שאני יקבל אפטרים. איך זה ילך בידיוק עם האפטרים האלה? ואם יתנו לי להיות מד'כ אני יכול להתעקש ולבקש שיטור?,יש לי מילה בכלל בשיבוץ שלי חוץ מזה שרשמתי ששיטור זה עדיפות ראשונה?

• 9 תגובות
    • 8.8k צפיות
  6. Started by yaloner,

יש איזה מספר שמטריד אותי עם קידומת 052 וממש בא לי לגלות מי זה. מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Mike-,

שלום לכולם, הזמנתי כמה מוצרים קטנים מeBay, שמתי לב שאם אני מזמין מוצרים ממש קטנים הם מגיעים לתיבת הדואר של ביניין המגורים במקום סניף הדואר. עד עכשיו חשבתי שהכל טוב ויפה לא צריך להסחב עד סניף הדואר, עד שהופתעתי לגלות שרידים של מעטפה שדומה למעטפות של eBay קרועה ללא כל זכר למוצר בפנים או כל מידע מזהה. אני חושד שהחבילה הזאת הייתה מיועדת אלי. מה אני יכול לעשות ? עברו בערך שבועיים מאז ההזמנה. האם יש אפשרות לפנות לדואר ולברר ? או שפשוט לחכות עוד קצת ולפנות למוכר/eBay ולשחק אותה ראש קטן שלא קיבלתי את החבילה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by redti,

שלום חברים , ברשותי אוטו שהחלל הפנימי שלו ברובו בהיר ומתלכלך מהר ובצורה קיצונית. כבר תקופה שאני מעוניין לקנות איזה ספריי , קצף , ווקס (או כל דבר אחר שעולה על הדמיון) בשביל לנקות את הפלסטיקים את הריפוד וכו', אין לי מושג בזה בכלל וגם לא לאנשים שסובבים אותי לצערי . היום אחרי חודשים נשבר לי ושילמתי מחיר מופקע על ניקיון פנימי+חיצוני , 150 שקל , ללא קיטור או שיטה מתוחכמת פשוט חומר טוב וג'ילדה. האוטו נקי ונעים אבל ההרגשה שאפשר לעשות את זה בחצי מהמחיר . ופה אני בא לשאול אותכם , אלו מכם שמכירים ומנוסים בעניין . מה לקנות ? מה לעשות ? בין היתר לא מדובר רק במחיר, אלא גם שאף אחד לא מנקה את האוטו שלך יותר טוב ממך כי לך אכפת.

• 9 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by pure perfection,

שלום לכם , יש לכם מושג מי מייבא את האייפד ?? חוץ מ איידיגיטל .??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. איפה הוא נמצא? והאם זה בעיה להחליף אותו לבד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני מחפש דרך לפתוח מס' גדול (300) של "תיקיות חדשות" האם יש דרך לעשות את זה מהר יחסית ולא כרגיל (מקש ימני- חדש- תקייה חדשה- שם) בטח יש גם איזה מקש קיצור כמו F2 לשינוי שם תיקייה. השמות שלהם בעיקרון יהיו מס' 1-300 אשמח אם מישהו מכיר פתרון תודה מראש והמשך יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by chenrp,

שלום, אני חושב שהמושג zimabu eter כן קשור באופן ישיר לטכנולוגיה. האם מישהו מכיר ויודע מה מקור המילה והאם מקורה בשפה שומרונית? אם כן, האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אוקי, הייתי חייבת לחלוק שיחה שהייתה לי ולאח היום עם נציג תמיכה של הוט שפשוט שעשעה אותי. כמה פרטים מקדימים להבנת הסיטואציה: יש לנו ראוטר טיפילינק שקיבלנו מהוט ועוד ראוטר פרטי שמשמש לצרכים שלנו. אחי התקשר לנציג התמיכה של הוט מפני שהראוטר של טיפילינק החליט שהוא לא מקבל אייפי ולא משדר יותר. הנציג תמיכה טכנית בתור התחלה, לא הבין למה הוא לא מצליח להשתלט לנו על הראוטר מרחוק.>< אחרי שהסברנו בנימוס את המדיניות שלנו באבטחה, זה התקדם לזה שהוא רצה שנפנה לספק האינטרנט שלנו, אחרי שהסברנו לו 6 פעמים שפנינו לספק ושכבר חיברנו מודם ישירות עם שם משתמש וסיסמא בחייגן וזה גולש באופן מושלם במודם ישירות ומקבל אייפי 172 (לא ציינו שעם הראוטר החלופי שלנו זה גם גולש יופי.. אחרת איך הייתי …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by MS-D,

שלום חברים, אני מחפש נתון מדויק ככל האפשר ממנו אוכל לקבל עדכונים יומיים על מספר ההרוגים בסוריה. חשוב מאוד שהנתון יתעדכן מדי יום ויציג את המספרים (הכי קרובים למציאות), פניתי לצלב האדום ולעוד כמה ארגונים הומניטריים שדיי אובדי עצות, התעניינתי אם יש לך כיוון לאתר שמציג נתונים כאלה באופן יום-יומי? פורום? או קצה חוט למי שיכול לקרב אותי למידע כזה? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הי, אני שוקל להזמין את ה- Razer Black Mamba 2012 מ- Amazon ב- 120$ כולל משלוח. - http://www.amazon.com/Mamba-Elite-Ergonomic-Wireless-Gaming/dp/B0054JGGGY/ref=lh_ni_t אני יודע שאני אצטרך לשלם מע"מ ולפי החישובים שלי בסופו של דבר אני אמור לשלם 520 שקל. בארץ המקום הכי זול שבוא אני יודע שאפשר להשיג אותו זה אצל KSP ב-600 שקל. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736892 השאלה היא אם אולי אני מפספס משהו ואולי בגלל השידור של העכבר יעצרו לי אותו במכס (למרות שמוכרים אותו בחנויות בארץ, נראה לי שכבר היו מקרים מעולם). למישהו היה כבר ניסיון עם הזמנה של דבר כזה? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. כמובן שחסמתי. זה קורה גם לכם? הניקים שלהם באנגלית אבל אז כשעושים 'פרטי פרופיל' רואים מילים בערבית

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by mrraz,

אם יש לכם המלצות על מסעדה טובה מכל סוג באיזור הכנרת וצפונה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום. אני מתכנן לעבור ניתוח בזמן הקרוב, כנראה במכון CARE (אגב הוא טוב..יש טוב יותר?) ורציתי לשאול דבר מאוד ספציפי: הניתוח אותו אני אעבור הוא PRK ז"א האחד עם זמן החלמה ארוך יותר ושיפור ולא מיידי. אז רציתי לשאול מניסיון של מי שאולי עבר כמה זמן באמת לוקח להחלים מניתוח זה? פשוט אני לא יכול לפנות לעצמי יותר מיד זמן ולא הצלחתי להבין מתי הכל חוזר לשגרה..אחרי שבועיים או חודשים נניח. אשמח לשמוע מימכם כמה זמן לקח לכם התהליך כולל שלבים בהם יכולת לחזור לשגרה חלקית מלאה. תודה.

• 9 תגובות
    • 8.8k צפיות
  19. בזמן האחרון התחלתי לקבל ספאם סלולרי, לעיתים רחוקות - אחת ל 2 שבועות בממוצע. ההודעה היא בדרך כלל "זקוקים להלוואה עד 10000...... להסרת מספרכם מהמערכת הקישו 1. לנציג הקישו 2", אבל פעם אחת גם היתה הודעה של ברכה על קבר של איזה קדוש השיחות ממספר חסוי להסרת מספרכם מהמערכת --> ניתוק השיחה, אבל השיחות ממשיכות ניסית את האפשרות של נציג שירות --> נא הקישו מספר טלפון וסולמית --> הקשת מספר טלפון --> נציג שירות יחזור אליכם (לא חזר עדיין) - התפריט מגן בצורה מוחלטת על זהות החברה, ננסה להוציא את זה מהנציג איך ניתן להפסיק אותם, ורצוי גם להוציא מהם כסף (הטרדה) על הדרך ? (בתור התחלה, אם נניח שהנציג גם לא יחזור, איך מוצאים את מי בכלל צריך לתבוע ?)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. HELP!! מה לבחור ...תקציב עד 2K ;D אני יודע שזה מפגר,אבל חברה אמרה תבחר אני קונה... הצעות בבקשה?! תחום:מחשבים\גאדג'טים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. עקב רמת הכתבות הנמוכה של אתר Ynet, וכן ריבוי הכתבות השיווקיות שבו, שחלק לא מובטל מהן, מתפרסם ע"י גורמים בלתי ידועים (כמו הכתבה על פרס מוצר השנה 2013, שהמפרסם שלה איננו ידוע, ובטח שזו לא כתבה שפורסמה ע"י כתבי Ynet, בשל העובדה שאותה הכתבה בדיוק מופיעה במספר רב של אתרים ישראליים אחרים באינטרנט), ברצוני לדעת האם יש אתר חדשות ישראלי שרמת הכתבות שבו גבוהה יותר.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by iakovl,

יש לי כרגע 2 מטרות שבגללן אני רוצה להתחיל לקחת כדורים קפאין וketone raspberry קפאין - אני מנסה לחזור לאימונים בכל מקרה אבל לקפאין יש סיבה יותר חשובה, תחליף לקולה/קפה וכו'... בלימודים אני חייב מנת סוכר וקפאין בשביל להיות פעיל בכלל ketone - זה יותר ניסוי קטן, החילוף חומרים שלי זוועתי (נבדק והוכח רפואית, אם אני לא מתאמן ומקפיד על זה הקצב נהיה דומה לשל צב) ומכמה מקומות שראיתי מדובר על תוסף תזונה לא רע שיכול להועיל לי (לכל הפחות לא יזיק) מה דעתכם בנושא?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by Symbore,

בשעה טובה התקדמתי ל-chrome וגיליתי שיש שירות של גוגל בשם googledrive אשר למיטב הבנתי דומה לdp. הפסקתי להשתמש ב-dp לאחר קובץ שכביכול סונכרן במחשב אחד נעלם ולא שבו עקבותיו. זה קרה פעמיים ובפעם השנייה איבדתי קובץ חשוב. (למען הסר ספק, גם שירות האחזור של DP לא הראה שהקובץ סונכרן. האם גוגל דרייב יותר בטוח לשימוש? אנא שתפו מנסיונכם, תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי לכולם, לכל המעוניינים שירות חדש נותן כרגע בהשקה 20GB לנרשמים שעוברים אימות כתובת והתקנה דרך הזמנה. להרשמה דרך הלינק: https://copy.com?r=pw82xb תהנו.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  25. מה אתם אומרים הם באמת לא יקבל כלום זה חוצפה רק של ישראלים http://technology.il.msn.com/%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%96-%D7%9E%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9B%D7%9E%D7%95-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93-%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%9F

• 9 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.