עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wooper,

שלום התחלתי ללמוד נהיגה והמורה אמר לי ששיעור הוא רק 40 דקות.אני חשבתי ששיעור זה 45 דקות ל90 שקל שעולה לי כל שיעור כמה זמן זה ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מצא לאילו ערכי M קטנים ערכי הפונקציה y=(4m-12) x^2 +(2m-6)x מ-1 לכל X שאלה נוספת *הראה שלכל ערך של M יש למשוואה X^2-3X-M^2+5M-4=0 לפחות שורש ממשי אחד *מצא לאילו ערכי M שני שורשי המשוואה גדולים מ-1 מישהו יכול להנחות אותי בקצרה מה עושים.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי! אני, כחבר באתר TORRENTLEECH, חושב שהסיבה מוצדקת. כל מי שאני מכיר שרשום ב - TORRENT LEECH משתמש בתוכנה אני חושב כדי להעלות את ה - RATIO... אני "צדיק" , מעלה כמו בנאדם הוגן, לפעמים משאיר את המחשב דלוק רק כדי שיורידו ממני, ובסופו של דבר , זה עושה רק טוב, הרטיו עולה והכל טוב ויפה, וכשצריך מורידים מה שצריכים. לא מבין מה זו הטיפשות הזאת להשתמש בתוכנה כדי להעלות את הרטיו, מה הבעיה להעלות קבצים כמו בני אדם? תזרעו קצת, לא יזיק (לא מדבר על מישהו ספציפי, בכללי) ניסיתי להיכנס מקודם לאתר TORRENTBYTES, רשם לי משהו בקשר לאיי פי, שאין גישה, אין גישה לישראלים באתר? והאם אתם מכירים עוד אתרים כמו TORRENTLEECH שצריך הזמנה אליהם? דיון מעניין זה יכול להיות, תרשמו מה דעתכם.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קבלו http://www.youtube.com/watch?v=p3VHfGGOm8A

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? כמו שהכותרת אומרת אני מחפש עוד שיר... הוא לקוח מתוך הסרט Tokyo Drift אבל הוא לא מצויין באלבום הSoundtrack של הסרט... בתחילת השיר יש כמה באסים נקיים בלי שום צליל ואז ראפר אומר איזה משפט ואז יש שריקות כאלה... כמו תמיד זה לא נשמע כל כך מדויק אבל אני אשמח לעזרה מכם... תודה לכל מי שעוזר ויום טוב, מתן

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני כרגע לומד בי"ג.. את המבחן הראשון לקורס תיכנות של בסמ"ח ("מחשבון-קרב") עברתי. שלחו לי זימון למיון הסופי(בדצבר).. יש פה מישהו שכבר עשה את המבחן בעבר ויודע על איזה חומר הוא? סגנון שאלות רמת קושי וכו'? זה גם ראיון או רק מבחן? טיפים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Kidney_stonE,

מישהו פה קנה ב NikeID ? http://www.nikeid.com/ לא ראיתי את ישראל ברשימת הארצות בכניסה לאתר אז אני די מניח שהם לא עושים משלוחים לארץ די פעם ראשונה נתקלתי בזה היום, למרות שאני בטוח שזה שירות שקיים די הרבה זמן ודי הרבה אנשים מכירים אותו די נחמד לי הרעיון לעצב נעל ככה עיצבתי משהו לעצמי (מה אתם אומרים ?) (תעלו עיצובים שלכם...) אני מניח שאני אגלה אוטוטו אם הם עושים משלוחים, אחרי הרשמה לאתר והכל, אני אעדכן כאן (אז סתם פתחתי ת'רד בשביל להשוויץ בעיצוב הכתום מזעזע שעשיתי לעצמי, מה אכפת לכם, תעלו עיצובים שלכם..) עריכה : כנראה שלא שולחים לארץ... אני אאלץ לשלוח את זה לבן דוד בארה"ב שישלח אלי...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם! כמו שחלק מכם יודעים, בסוף החודש הזה תתקיים הבגרות במחשבים מדעי המחשב ב', בנושאי ג'אווה ומודלים חישוביים וכעיקרון זאת שנת הלימודים האחרונה שלנו עם המורה שלנו ואנחנו בכיתה רוצים לקנות לו שי מכובד. את התקציב שלנו נתאים לרעיון הטוב ביותר. אשמח לרעיונות שלכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MasterDK,

שלום. הסיפור שלי כזה. לפני החגים, בתאריך ה 7 לספטמבר, הזמנתי 2 חבילות מ EBAY משתי מוכרים שונים שנמצאים בסין. שניהם בעלי פידבק מעל ל 99.5% ומעל ל 40000 אנשים שנתנו להם פידבק. הדד ליין של החבילה הראשונה היה אמור להיות לפני 4-5 ימים, ושל השניה יהיה מחר. את החבילות טרם קיבלתי. ב 13 לספטמבר, הזמנתי שוב שתי חבילות מאותם המוכרים, כאשר חבילה אחת הגיעה כבר בתחילת החודש (הקדימה את התאריך המשואר בכשבועיים), כי מסיבה מסויימת נשלחה עם מספר מעקב (אני משאר שזה הסיבה שבגללה היא הגיעה מוקדם כל כך). חבילות ממכור א' נשלחו עם Standard International Shipping וחבילות ממכור ב' נשלחו עם Economy International Shipping (כאשר שוב אני מציין, שחבילה אחת נשלחה עם מספר מעקב, מסיבה לא ידוע לי). אני עומד…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by EyalRDT,

אני רוצה לקנות משם(נחשו מה) ואני רק רוצה לדעת אם מישהו מכיר אותם או קנה מוצר דרכם.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by huber,

נסו לקרוא את זה ומי שיבין במה מדובר שישתף אותנו פה (לי לא היה זמן או כח אחרי יום עבודה) בהצלחה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חלק גדול מהצימרים שמושכרים בארץ ,הם לא יותר מצריפי עץ שאינם ראויים לשום שימוש מלבד איחסון חפצים . מה שאבסורדי הוא שהם לעיתים קרובות מושכרים במחירים אף יותר גבוהים מחדרים תיקניים בבתי מלון טובים. לדעתי מדובר פשוט בעושק וניצול מצב ,מה גם שלעיתים קרובות מדובר בפירסומים שיקריים ותמונות מפוברקות של הצימרים שבינם לבין במציאות יש קשר רופף ,אם בכלל. ישנם מספר פיתרונות אפשריים לכך . הראשון זה שימוש בפלפורומות כמו AIRBNB . למה לא לשכור באותו איזור דירה /חדר בבית (לדוגמא מטולה או בקריית שמונה ) ולשלם רבע ממחירו של צימר בינוני ומטה???. אפשרות אחרת היא אוהל טוב ובעל 4 כיווני אוויר רצוי סמוך למקור מיים שאפשר לטבול בו ולהתרענן . דוגמא טובה לכך היא נהר הירדן ויובליו כמו החצבאני . הבעיי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by BURTON,

הקדמה: בנוסף על חשבון ה-Gmail יש לי גם חשבון הוטמייל שעדיין נמצא בשימוש כי לא היה לי כוח לידע את כל האנשים שעברתי כתובת ועכשיו לבעיה: כל פעם שמגיע לי ספאם אני ישר מדווח וחוסם עד כאן הכל סבבה שמתי לב כבר כמה פעמים שהוטמייל שולחים לי מלא הודעות שכולכם בטוח מכירים הנושאות את הכותרת hotmail stuff כמובן שמבחינתי ההודעות האלה הן ספאם מוחלט ולכן החלטתי לדווח ולחסום אך כאשר אני מנסה לחסום אנימקבל הודעה שהדבר בלתי אפשרי! למה הוטמייל לא מסננים את עצמם?!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by amd man,

שלום כולם... היום אני קניתי את המחשב החדש שלי. המחשב נועד בשביל משחקים עבודות והעסק של אבא שלי, המפרט הוא: מעבד: AMD XP 2800+ BARTON לוח אם: Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card רמקולים: Logitech Z-640 50W 5.1 די וי די: DVD-ROM Liteon 16/48 צורב: Lite-On 52/24/52 צורב די וי די: Pioneer DVR-105 4/2/12//16/8/32 מסך: 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub מארז: Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window + 5 fans ספק כוח: Enermax 430W (465VE) Power Supply מקלדת ועכ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by taltola,

היי חברים, סגרתי טיול לשבוע ברודוס לאחר החג. אשמח לשמוע על המלצות מכל מי שהיה שם בשנים האחרונות. אוכל/טיולים/חופים כל דבר שעולה לכם על הדעת... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by הדוד משה,

אולי זה קורה רק כאן, אבל ישנה הילה סביב הירח, קטנה וצפופה, שום דבבר מיוחד. אבל עכשיו סביב לה ישנה טבעת ענקית ורפה, משהו יפיפה! אין לי מצלמה בזמינות כרגע, אולי אוסיף תמונה בהמשך. להערכתי הלא-מלומדת מדובר בשבירה דרך ענני הצירוס שהגיעו כעת. מי שרואה את ההילה יכול לנבור במידע כאן: http://www.atoptics.co.uk/halosim.htm ולשתף גם אותי במה שראיתי/ראינו. ולא מדובר לדעתי בהילת 22 מעלות, זו שלנו גדולה בהרבה. עריכה: עכשיו (10:17) די קשה לראות את ההילה. מה שכן, הירח המלא עוצמתי ביותר, לא צריך פנס לטייל בחוץ (שזה כיף )

18. שלום, רציתי לדעת אם יש לכם את התופעה הזאת שאתם מסתכלים שעה או רבע שעה על מסך המחשב . ואז מסתכלים לכיוון אור החדר , ואז אתם רואים אותו פחות מואר כמו שנכנסתם לחדר בפעם הראשונה . האם יש אצלכם תופעה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by X-_PLOSIVE,

נפצים וגרזנים הם הפיתרון

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כחול - לבן ורוד - __

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by 212128,

איך אפשר למכור מחשב כולל הכול, מבלי שאותו קונה יבוא אליך הביתה ? ואין לי אפשרות לקחת את האוטו של ההורים לצערי. ובעת מכירת המחשב כדאי אולי לנסח הסכם בכתב ביני לבין הקונה ? עוד עצות יתקבלו בברכה . ותודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by felixb,

שלום, אודה לעזרתכם, אם תוכל להקדיש מס' דקות למילוי השאלון: https://docs.google.com/forms/d/19aWh_3BQOimXkXCw9jM2y8305kmzqhoml0eUv1ofT1M/viewform?usp=send_form השאלון אנונימי לחלוטין ונועד למטרות אקדמיות. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by glassmoon,

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני אישית עוד חודש הופך לרכוש צה"ל . 21.11 - גיוס גבעתי. כבר הספיקו לשלוח לי כל מיני מכתבים על הכבוד שצריך להיות לי על שירות ביחידה זו. בקיצור, בהצלחה לכל המתגייסים . ותפרסמו את תאריכי גיוס שלכם ואת יעדכם. אחרי יותר משנתיים וחצי צריך לעשות התנתקות מהפורום לתקופה של שלוש שנים .

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by KrustyTheKlown,

http://www.ushops.co.il/ למישהו יש ניסיון עם השירות שלהם או של אתר אחר? אני רוצה לקנות נגן MP3 מארצות הברית וחשבתי להוביל איתם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים