עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני צריך המלצה לכמה שירים, בשביל לבחון מערכת ק"ב ביתית. אני צריך שירים ווקאלים. ושירים עם המון באסים. בנוסף מנגינות עם צלילים נמוכים+גבוהים+MID יתקבלו בברכה.(במנגינה אחת) אריאל

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לא מי שיצא מהפייסבוק או יצא מחשבון אחד ופתח אחר אלא נשאר באותו חשבון והוריד אותך.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by m1ke,

הדבר החם הבא במוזיקה המזרחית! קבלו אותו..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפש את זה בנרות, אבל מעדיף דרך שמישהו כבר ניסה ויודע שהיא עובדת בוודאות (תוכנה או מה שזה לא יהיה), העיקר חינמי... תודה רבה למשיבים !!!!!!!!!!!.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. רציתי לשאול איזה אתרי תמיכה במחשבים יש בעברית שניתן להתעדכן בהם ב-RSS?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Green,

היי מכירים את המבצעים האלו וואלה! ספיישל שנותנים כרטיסים חינם לסרטים וכל מני דברים עם עונים על שאלות בקיצור יש את זה כבר כמה שנים בוואלה! ואני באופן קבוע מנסה את מזלי שם ובחיים לא זכיתי רציתי לדעת אם אי פעם מישהו זכה שם במשהו כי זה נראה לי מה זה מסריח הסיפור

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by giloman,

אני עומד לגשת למבחן התיאוריה בנהיגה והחומר פשוט הורג אותי משיעמום ולכן זה עושה את זה יותר קשה מבי''ס יש למישהו הצעות איך ללמוד לעבור את זה כבר בצורה הטובה ביותר ? איך וכמה זמן אתם למדתם ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Devil Servant,

באשכול ניתן לשאול שאלות על כל מה שעולה ברוחכם. אך ישנם כמה חוקים: 1. כל השאלות כשרות 2. לפני שאתם שואלים שאלה אתה חייבים לענות לזה שלפניכם על השאלה שלו,במידה ואתם לא יודעים (לא חייבים לענות ברצינות כן?) תעתיקו את השאלה שלו להודעה שלכם שלא יצא מקרה שפשוט כל אחד ישאל את השאלות שלו בלי שאף אחד יענה לו... 3. הבאתי אותה בכותרת אה? ;D יש לי שאלה שעלתה לי עכשיו: למה בפרסומת של XI הוא אומר "לא כל מה שבא מאמסטרדם בא בדרך שאתה חושב" ואז מראים אחד עם כפפה? זה כאילו לבדוק סמים בתחת?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by J S Bach,

מחר אני מתחיל את הלימודים בגלל שעושים לנו גשר בין יום כיפור וסוכות, מה עושים?!?! אין לי כוח לזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s07: :s07: :s07: :s07: :nixweiss: :kopfpatsch: :nono: :pissed: :bash: :bash: > > :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :angryfire: :puke: :behead: :behead: :itschy:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום הנה המפרט שלי E6750 GA-p35-ds3l 2gb ram g skill value liberty 400w 8800gt EVGA superclocked שווה למכור את המחשב? רוצים אותו ב3.5 כדאי? וקונה מחשב חדש ב1800 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ZigZag,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. או אפילו למועד המקורי??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by guycnaan,

אני יודע שבאיביי לפעמים מוצאים דברים מוזרים,אבל אם זה לא מתיחה,זה הדבר הכי מוזר שמכרו שם מעולם. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2450501898&category=26432

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

אני נשארתי כי אני לא מרגיש טוב

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מאז שהם הופיעו בדודו טופז שהם שרו את פרחים בקנה אני לא מפסיק לראות את זה. הורדתי את זה בקאזה וזה כבר קרוב לחצי שנה בערך מאז שהם שרו את זה בדודו טופז{זה היה לפני שהם הוציאו את הדיסק שלהם החדש}. ואיך שאני מתחיל לראות את הקליפ אני ישר מעביר לקטע שהצל שר לא יודע המילים שם ממש ממש מדברות אלי משהו מפחיד ואחרי שהוא מסיים שוב אני מעביר לקטע שלו שהוא שר. זה שיר עם מילים ממש חזקות!!במיוחד בקטע של הצל המילים שם עשות לי פרפרים בבטן ברצינות התרגשות כזו כאילו אני רואה את זה פעם ראשונה והוא משלב גם תנועות מתאימות לאאלה כאילו הוא שר מכל הלב. אני לא יכול להספקי אני כבר מכור לזה.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום כולם, אני צריך תוכנה תלת מימדית (אם אין ברירה אז דו מימדית...) שדרכה אפשר לבנות בית וירטואלי שידמה את המציאות (אנחנו עוברים דירה, וההורים שלי שעות יושבים על לארגן את הבית אז אם זה יהיה להם מול הפנים ולא בשרטוט על נייר זה יהיה יותר נוח...). תודה על ההצעות!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. תסתכך למעלה...............

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת מאיפה אפשר לקנות צמידים צהובים או כל צבע אחר של ארמסטרונג. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zniibidl,

אם יש לי דיאמטר (קוטר) 180 מיל כמה זה בעצם בס"מ? וכמה זה 202 מיל? תודה לעוזרים.

20. היי אני יודע את הכיוון הכללי, אבל הייתי שמח לקבל הסבר מפורט יותר בשביל לא להתחיל להסתבך עם עצמי... נניח שאני מגיע מכיוון מזרח (על כביש 85).. אז לפני הכניסה לעכו אני לוקח ימינה לכיוון נהריה. מה עכשיו ? תודה !

21. Started by PhP dUdE,

www.thejaywalker.com/pages/shit_happens.html

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by OdLahitMeAlonit,

היי, אני לא יודע עד כמה זה קשור, אבל בתור אחד ששנים קונה כרטיסי מסך ולוחות של חברת GIGABYTE, אני נכנסתי עכשיו לאתר שלהם וראיתי משהו שלא כל כך אהבתי. מתוך רשימת הארצות, יש שם ארץ שנקראת palestine ב middle east, ראו screenshot זה קצת מעצבן ומתחיל להרתיע אותי אישית מהחברה הזו. מה איתכם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יצרנית הקירורים האוסטרית הנודעת מציגה גרסה יוקרתית ומשודרגת של קירור ה-120 מילימטרים הראשון שלה לכתבה

24. שלום. אני מנסה לשנות לשניים מהסירטונים האחרונים שלי ביוטיוב את התמונה הממוזערת, כי התמונה המקורית נראית איום ונורא, וזה לא עובד. ברשימת הסרטונים שלי התמונה הממוזערת נעלמת, ובהגדרות הסרטון ההתמונה הממוזערת בהגדלה נשארת כמו שהיא ופשוט לא משתנה לזו שבחרתי. פתחתי דיון בפורום של יוטיוב בגוגל לגבי הבעייה ועדיין לא קיבלתי תשובה שם ונאלצתי להקפיץ את הדיון שלי שם. מה הסיבה לבעייה והאם יש עוד משתמשים שחווים אותה? נ.ב. כל הסירטונים שלי ביוטיוב אינם נגישים לציבור מטעמי פרטיות, ורק משתמשים עם קישור יכולים לראות אותם (Unlisted). עדכון: מישהו ענה לי בדיון בפורום יוטיוב בגוגל, ואמר שיש בפורום הרבה מאוד תלונות שהאופצייה הזאת לא מתפקדת, כך שייתכן והאופצייה מקולקלת ושעלי לחכות עד שגוגל תתקן…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by arik100,

אהלן אני מעוניין לגבות את אוסף התמונות שלי ברשת איפה אתם ממליצים? PICASA GOOGLE DRIVE MICROSOFT SKY DRIVE DROPBOX וכו' וכו' אשמח ליתרונות מול חסרונות תודה מראש האוסף שברשותי מונה כ7 גיגה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.