כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
חשבתי אולי להשאיר את הממחשב במצב שינה כל פעם במקום כל הזמן לכבות את המחשב לשעה שעתיים מה אתם מציעים אגב מה הצריכה [הספק] ביחס בפעילות נורמלית?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי דיאמטר (קוטר) 180 מיל כמה זה בעצם בס"מ? וכמה זה 202 מיל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש דוגמאות לשאלות שיכולות להופיע במבחן טמ"מ צבאי, או לחלופין חומר שניתן ללמוד ממנו. אם יש למישהו מידע, אני אשמח. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה שרק אני ועוד כמה אנשים הם היחידים שהצליחו להכנס לאתר הזה יש לנו סגולות אל טבעיות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש סרט בשבילי ולחברה להיום בערב שיש ברשת באיכות טובה. ז'אנרים מועדפים - קומדיה-רומנטי אימה-מתח מתח קומדיה לא נעורים. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נסו לקרוא את זה ומי שיבין במה מדובר שישתף אותנו פה (לי לא היה זמן או כח אחרי יום עבודה) בהצלחה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לברנדי-סו שכימל נמאס להיות דחויה, נמאס לה מהבדיחות מאחורי הגב בבית הספר, ולכן החליטה שכימל בת ה-18 לתבוע מהוריה פיצויים על היותה מכוערת כל כך. הוריה של ברנדי-סו, מילטון וסלסטה, אינם מבינים את הצעד הקיצוני שנקטה ביתם, "אנחנו חושבים שברנדי-סו היא ילדה יפה", סיפרה סלסטה בבכי לכתבים. פרקליטה של ברנדי-סו, נילס פלייס, טוען שההורים, "מכוערים עד כדי כאב וצריך לאסור עליהם להביא צאצאים לעולם. פרצופו של מר שכימל יבהיל גם את השטן בכבודו ובעצמו". לברנדי-סו נגמרה הסבלנות והיא מצפה שהתביעה תסתיים במהירות האפשרית, "הדבר היחיד שאני רוצה זה להיראות נורמאלית, אתה יודע..., כמו גיי לו או בריטני ספירס", אמרה ברנדי-סו, "עם הכסף שאקבל מהורי אני אוכל לעבור ניתוחים פלסטיים, שאיבת שומן וניפוח שפת…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דיקן עושה?... הוא מדקן? יש כזאת מילה? זה בכלל אפשרי לדקן משו? - "המבחן שלך שגוי, בוא נדקן אותו - או מאידך, בוא נגבה עוד כסף". מה בדבר מדיקון ופדיקון?... נשים נהנות מבעלים דיקנים? מה בדבר נשים דיקניות, מה טווח הגילאים? עד כמה העבודה הזו נחשקת? אשמח לתשובות מקיפות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.snopi.com/FreeTime/IQ_2.swf שכל אחד יצלם את התוצאה ולא יזרוק באוויר =] אם כבר אומרים כמה קיבלתם אגב אם משהו מכיר עוד משהו כזה שנותן ציון אני ישמח לקבל =]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שיש פה אנשים שמתמצאים בתחום ויכולים לתת המלצות . אני גר בהדר עליון חיפה ואני מחפש חדר כושר שיהיה בו שפע של מכשירים לפיתוח הגוף ( ריצה סאונה וכאלה לא מענין אותי ) . עוד שיקול הוא שאוכל בקו אוטובוס אחד להגיע אליו ולא אצטרך לקחת שתי אוטובוסים וכן שהמחיר לא יהיה גבוה במיוחד . היה טוב אם זה היה בכרמל או באיזור הצ'ק פוסט ( יש שם בכלל ? ) דרך אגב המכון כושר של הטכניון פתוח לקהל הרחב ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה ראשי תיבות של משהו? HARDWARE שקר כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה שאלות אמריקיות מתוך קובץ שאלות שאני צריך לדעת ואין לי מושג מה התשובות. אשמח לקצת עזרה בנושא. 1. TCP, UDP א. יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, על פי הצורך ב. יישום יכול להשתמש רק בשיטה אחת, כמו שמבצע FTP ג. יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, אחת לבקרה ואחת להעברה ד. יישום לא יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד ה. אף תשובה איננה נכונה 2. Convergence Time הינו א. פרק הזמן עד שכל הרשתות מעודכנות בנתב ב. פרק הזמן שבן כל נתב קיבל את כל טבלאות הניתוב מכל הנתבים ברשת ג. פרק הזמן עד לסיום התכנסות הנתב ד. פרק הזמן בו הרשת עמוסה 3. המרות A2D ו-D2A (analogue to digital, digital to analogue) א. מבוצעות בכרטיס התקשורת ב. מבוצעות בזיכרון ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה אם זה בבוקר אכלתי אותה.... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שירים בסגנון של השיר Stuck In The Middle With You : http://www.youtube.com/watch?v=xMrm7ZQ0aMA שמעתי את השיר ודיי אהבתי את הסגנון, אז בגלל שאני חדש בתחום הזה, יש מצב ללהקות ושירים בסגנון ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
For roughly ten years, the Jokers Cards have slowly revealed themselves to all, bringing with them their magical messages. Many have been waiting in agony at the approach of the Sixth Jokers Card. Their waiting is now at an end. http://www.insaneclownposse.com
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000f-6OXJoDyCiwfn1XImzzK6m:12bbi68k5?id=no_tax
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם אתה שולח הימור לפעמים על משחקים בכדורגל , בסכום נמוך של 10-20 , האם זה יכול להשפיע על סיווג ביטחוני ביחידה מסווגת ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה טיפשים אנשים יכולים להיות.. מה יותר מהיר 100 קמ"ש או 100 קמ"ש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי "תאונה" לפני חודשים וריסקתי את העקב ועוד עצם או שניים בכף רגל. לאחרונה התחלתי בשיקום ואני זקוק להמלצה לנעליי ספורט אורטופדיות. שיהיו כמה שיותר נוחות ויתפסו את כל הרגל בצורה טובה. נכון לעכשיו אני משתמש בקרוקס אבל הן לא מספיק יציבות כי הן לא תופסות את כל כף הרגל. נעלים אורטופדיות שהן לא ספורט גם בסדר, רק שיראו בסדר ולא כמו חללית. התקציב עד 700 שקל עדיף בפחות, העיקר שהיה נוח.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי גיימר הולכים ליבא את המגזין האמריקני המצויין PcGamer, האם אתם שמעתם על זה משהו במקום אחר? או האם אפשר להחשיב את גיימר כמקור אמין למידע? מישהו בכלל ראה פעם את המגזין הזה (לי יש גיליון ישן של 2002 )? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21758
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום התחלתי ללמוד נהיגה והמורה אמר לי ששיעור הוא רק 40 דקות.אני חשבתי ששיעור זה 45 דקות ל90 שקל שעולה לי כל שיעור כמה זמן זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן פרוייקט קטן, ובכל מקרה תהיתי אם למישהו יש ספק כוח (ישן ככל שיהיה) לתרום לי, כל עוד הוא עובד, הוא בסדר... ואיזשהו מארז, לא חייב אפילו של מחשב, סתם משהו קופסת מתכת מוזרה שנסגרת בברגים ויש לה מקום לספק ולהעברת כמה כבלים (אני כנראה יוציא את של הספק). תודה מראש, ליאור.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דבר ראשון כל מי שחושב שאני איזה ילדון או סתם טמבל מתבקש לא להגיב ולא לרשום שטויות, כל מי שחושב שזה לא ילך וזה טיפשי לחשוב על זה בכלל אותו הדבר... אני מחפש עצות לעזרה ולא אנשים שליליים, אחרי הכל לא מעט אנשים הצליחו ככה. אז ככה את הרעיון מן הסתם אני לא מתכוון לחשוף, אבל יש לי רעיון כלשהו שאני חושב שיכול להימכר בצורה טובה מאוד אם רק אני אדע איך להריץ אותו, לרשום אותו על שמי ולקחת בלעדיות, ולשווק אותו נכון. כל מי שיש לו טיפים או יכול לעזור בדרך כלשהי אני אשמח אז תודה מראש....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלו http://www.youtube.com/watch?v=p3VHfGGOm8A
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-