כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
הרבה פעמים אני מוצא את עצמי משתעמם מול המחשב ומחפש מה לעשות.. שימו פה כל אחד משחק אונליין נחמד וממכר להעביר את השעמום, והראשון הוא FLIGHT CONTROL http://blankspage.com/flight-control/ אחלה משחק
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש פוסטר של להקת Manic Street Preachers ואם יש לשיר ספציפי אז If you tolerate this then your children will be next ופוסטר נוסף של הסרט ספרות זולה (pulp fiction) של Quentin Terentino (קוונטין טרנטינו) - מישל פייפר שוכבת על הבטן עם הראש והרגליים למעלה ומעשנת סיגריה... ועוד פוסטר של כנסיית השכל של האלבום "ידיים למעלה" של אישה בבגד ים מלא מתכוננת לקפוץ ממקפצה כזו כמו של בריכה אולימפית אבל בעצם המקצפה מחוברת לגורד שחקים (אני חושב בת"א)... האם אתם מכירים חנויות ברשת או בארץ (עדיפות ראשונה ירושלים, שניה תל אביב/חולון, שלישית רעננה) שיכולות למכור לי את הפוסטרים האלה או את קבצי התמונה אבל ברזולוציה גבוהה שתאפשר הדפסה לפוסטר? תודה רבה! אני מחפש את הפוסטרים כבר הרבה זמן... - ה…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם ... זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אני חושב . יש לי שאלה איפה אני יכול לשאול שאלות על הטורנטים, שאלות על הרטיו וכל זה ? ואם זה בכלל מותר לשאול ... אני אשמח אם מישהו שמבין בזה יכתוב כאן את המסנג'ר /איי סי קיו ויוכל לעזור לי בזה כי ממש לפני חצי שעה רק נירשמתי לאתר טורנטים כלשהו ובינתיים אני לא מבין הרבה בקטע של הרטיו וכו' אז TNx לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
למישהו יש אתר טוב לטאבים של התוכנה GUITARPRO? פשוט אני כל הזמן מוריד טאבים ומלא פעמים זה יוצא זיופים גרועים, קאברים והשערות לא הגיוניות למינייהן... תודה..
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע חייל בסדיר משתחרר עוד מעט אבל מתעניין בתחום האחסון. כרגע ביחידה יש לנו מכונת NETAPP שעומדת ללא שימוש. התחום תמיד עניין אותי וראיתי שיש הסמכות לEMC וכו'. זו לא הפתעה שההסמכות האלו לא שוות יותר מדי ללא ניסיון, העניין הוא איך נכנסים לתחום לאדם שלא צמח ביחידת מחשוב גבוהה(צוותים בממרמ או בIT8200)? גם אם יש לי לדוגמא תואר ראשון במדמח, הוא לא מכיל בכלל נושאי שרתים וכיוב' בד"כ רק עוסק בתחום התוכנה. אם מישהו יוכל לכוון אותי איך ואיפה ניתן ללמוד, ואיך ניתן להכנס לתחום הסיסטם והסטורג'. תודה !!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייי בהמשך לת'ארד הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190953.10 תתחילו להפציץ בתמונות
-
- 61 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אז ככה בטח כבר הכרתם את האתר שלי http://abdlala.freeserverhost.com/ עכשיו אני מחפש אנשים עם מצלמות שרוצים אולי להכין מערכונים קצרים ואידיוטיים לאתר משהו שקרוב לערבים , תתפשו לערבי תעשו קולות מה שבא לכם ותפנו לאייסיקיו שלי שלחו את זה אפשר גם סירטוני פלאש או תמונות 61041243 :xyxthumbs:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוקה לעזרה לגבי חשבון הYOUTUBE לאחרונה הופיע אצלי בערוץ פריצה חדירה ?בדף הראשי של הערוץ נכתב שאני הוספתי סרטון חדש למשהו שנקרא AMMAN וגם oriyaz הוסיף סרטון חדש ל-another playlist (לפני 2 שבועות) אני לא ביצעתי את הפעולות האלה,אין לי קשר לסרטון,וזו כבר הפעם השניה שזה קורה אותו סירטון אותם הודעות מטעות,לאחר שבפעם הראשונה מחקתי זה שוב חזר.מה זה? האם מכיוון שכך אז גם חשבון ה GMAIL שלי אינו בטוח לשימוש(שכן החשבונות מקושרים) הנה לינק לערוץ שלי http://www.youtube.com/user/oriyaz הסרטון .sharon harosh goes wild לא קשור אליי ולא הוספתי אותו. וגם המסך מהבהב לרוב לא רואים ברור. אשמח לעזרתכם מה אפשר לעשות תודה,אור
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כבר 3 שבועות שזיגזג בעמוד הראשי מוכרת כרטיס של חברת הרשקולס... (פורטיסימו הרשקולס)
-
ראיתי שהחנות מוזכרת בפורומים מידי פעם. ידוע למישהו אם אפשר לקנות שם עם כרטיס אשראי בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
בכל גודל אך אם יהיה בגודל 1024*768 יתרון
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטנו במשפחה לנסות אולי את זה רציתי קודם לברר כאן למישהו כאן יש את זה ? ...איפה הקא'צ כאן ? מחיר לריצפה בקושי עושים מזה רווח בכלל , מזה 50 שקל ל2000 דקות !? אז ישר נשאלת השאלה למה כל ה 6 מליון תושבים בארץ לא נמצאים בטלפוניית HOT ? איך איכות השמע ? תקלות ? האם זה יפגע באינטרנט בבית מבחינת ניתוקים ופינגים ? (חשוב לי מאוד) ? ושאלונת אחרונה : האם אני יכול להמיר את האלחותי שלי להוט הזה....?(עלה בסביבות ה900 שקל אחרי הכל..כסף!)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 תרגילים של מבחן הנדסאי של שנה שעברה ואני חייב לדעת דרך הפיתרון. מצורף קובץ PDF עם התרגילים. אשמח לפיתרון סרוק ... תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש גזיה לשטח על מה אתם ממליצים אני קונה אותה באיביי?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שמעתי מכל מני אנשים שKSP היא חברת הבת של Ivory. זה נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חשבון גוגל פלוס והתמונות מועלות לשם באופן אוטומטי מהמכשיר הנייד שלי. עכשיו אני מעוניין שרק אני אהיה מסוגל לצפות בהן ולא אף אחד אחר (אפילו אם אי פעם שלחתי לו מייל או משהו). מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בראיון חג מסבירים מנהלי אנבידיה בישראל למה הפיתוחים כחול-לבן הם שוברי שוויון עבור אנבידיה העולמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
מודיעין שדה, טירונות 4 חודש עוד שעה [ב-7 וחצי] ביי לכולם לפחות עד החמשוש הבא ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בדיוק הפורום המתאים אבל אני חושב שזה יותר מתאים מפורום משחקים ANYWAY מה השיא שלכם בשולה המוקשים? אין לי סקרין שוט להוכיח לכם אבל אח שלי גמר את מתחיל ב-3 שניות זה היה פשוט מדהים (בערך לפני שלוש שנים לפני שהוא התגייס) עד עכשיו אני לא מבין את זה! איך אפשר בשלוש שניות?! אולי על הלחיצה הראשונה כולם נפתחו ונשאר לפתוח אחד בכל מקרה איך אצלכם? אולי זה לא כזה ביג דיל כמו שאני חושב?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות היום מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות אצל ksp או אצל tms. הבנתי שksp יכולים להתיש אותך במקרה של בעיה עם המחשב, אבל מצד שני יש להם 19 סניפים בארץ והם רשת גדולה אז אני לא מפחד שהם יעלמו לי מחר. מצד שני לא קראתי על בעיות עם האחריות אצל tms אבל יש להם רק 2 סניפים ואני לא יודע כמה הם אמינים ויציבים מבחינת חנות. תוכלו לייעץ לי אצל מי לקנות?
-
- 51 תגובות
- 18.5k צפיות
-