כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לדעת איך בדיוק אני משיג את הפטור. אני צריך לגשת לרופא המשפחה כדי שיתן לי איזה אישור, ואיתו לגשת לרופא הצבאי? אני צריך לגשת לרופא הצבאי מייד אחרי שאני מגיע לבסיס הטירונים? אני צריך לגשת לרופא בבקו"ם??? ?????? תודה.
-
- 16 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לברר אם מישהו פה מכיר את החוק לגבי הקלטת שיחות. תמיד כשאני מדבר עם נציגי שירות למיניהן או מזמין משהו דרך הטלפון אני מקליט את השיחה ללא ידיעת הצד השני. האם יש לזה תוקף בבית משפט במידה ויקרה משהו? תודה, MODY.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
6 חיילים הרוגים (כמובן עדיין לא הוזכר "חיילים" אלא "ישראלים שעמדו במחסום"), ועוד אחד פצוע, מחסום ליד ראמללה. :'( החיים זה לא Half-Life, אי אפשר לעשות LOAD אחרי שמחוררים אותך... ואני לא צוחק, ביום ראשון אני מתייצב ל-20 יום תעסוקה מבצעית בחברון. המממ... כיף !
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלחתי להם מייל כי לא מצאתי באתר איזה כבל RCA ותראו מה הם הגיבו לי... הסדר של המייל הוא מלמטה למעלה. זאת אמורה להיות חנות אלק'??
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1133349324/Every_Mans_Dream_
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם היה אתר כזה - www.Halloo.co.il מכניסים מס' טלפון ומקבלים שם, כתובת וכו' האתר הזה לא פועל האם הוא נסגר בגלל חוק להגנת הפרטיות או שהוא עבר למקום אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3178907,00.html אכן תמהוני, אבל אשכרה רעיון מדליק...
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אממ לא מצאתי פורום מתאים לעניין (חיפוש אתרים ??? ) טוב כמו שרשום בכותרת.. אתר שיהיה בו תווים לשירים (יענו תווים כמו שיש בפלא) ושפשוט צריך ללחוץ ויש אז את השיר זהו כעקרון והעיקר שזה יהיה לצילצולים פוליפונים לא הרגילים תודה למוצא ניסיתי להריץ מלא חיפושים בגוגל אבל זה לא מצא כלום חוצמזה בעע השעה 10 ל4 עוד 3 שעות צריך לקום לביצפר ואני לא ישן :-[ :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לכל הגאונים שקנו אינטל..אז אתם לא מקבלים הרבה ב sisoft sandra אבל הנה משהו שימושי ....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה באיזה אתר אבל היא לא כל כך קשורה לאינטרנט. אז ככה באתר FLIX.CO.IL יש כמה קטעים שמיועדים לגילאים 18 ומעלה (אני בן 19) עכשיו כשאני לוחץ על צפייה בהם מופיע לי חלון אזהרה שאומר שהקטע מיועד לילדים מגיל 18 ומעלה (מה שאני כן) עכשיו אני אישור ואז כלום לא קורה ואני לא יכול לצפות בקטעים וזה מרגיז ברמות........ יש לכם דרך כדי לפתור את הבעיה עריכה: חוץ מזה רוב המשתמשים פה הם גברים אז אני בטוח שהם יבינו אותי
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כן כן, הג'י טי אס שכולנו כל כך מכירים הלך... :'( ביי ביי...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל החיילים שביננו, יש מחר כנס קצינים ראשון המתקיים במז"י יש למישהו מושג איך מגיעים לשם? איפה זה נמצא? אם זה הכרחי - אני יוצא מכיוון ירושלים אם יש למישהו לינק לאתר המכיל מפה למקום - אני מאוד אודה לו שבוע טוב לכולנו
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום, ה24/4, היום האחרון בו אני וחברי לכיתה יושבים מול מורה מסריח/ה ולומדים!!! 12 שנות הלימודים הסתיימו!!!!!! כל מה שנותר זה עוד שיעור השלמה או שניים, כמה בגרויות וזהו, עוברים לשלב הבא! אני חושב שהגיע הזמן להאזין ל WOW - Activity, ה30 שניות האחרונות של הדבר הזה פשוט מזכירות לי את כל הרגעים היפים והמרגשים שהיו לי עד היום... ממש מיוחד, מומלץ בחום, 6:06 דקות. כמו כן, גם James Holden - Horizons הקלאסי, 9:23 דקות לפנטז קצת על העתיד, לאן פני מועדות. מה איתכם? אלו שעכשיו בי"ב, סיימתם כבר... או שיש עוד מספר ימים?
-
ביום ראשון לפני שבוע בדיוק, קניתי את הכרטיס HD2900PRO ואת הספק Corsair 450W מחנות FOXPC. החנות היחידה בארץ שהייתה מספיק חכמה בשביל לקנות כמות חתיכות רצינית של הכרטיס הנ''ל. תחילה שלחתי להם אימייל. האימייל נענה מהר, וענה על כל השאלות שלי בסבלנות. כשהתקשרתי לרכוש את הכרטיס, אותו מוכר שדיבר איתי באימייל, ענה לי. היה סבלני ונחמד מאוד. עד לפה התרשמתי לטובה מחנות יחסית חדשה שלא שמעתי עליה פה באתר. המשלוח היה אמור להגיע יום\יומיים אחרי. אך השליח לא הגיע. אסך (המוכר של החנות) התקשר אליי לשמוע אם הכרטיס הגיע, כששמע שהוא לא הגיע עדין (עברו יומיים) , כנראה ישר התקשר לחברת משלוחים . אחרי שעתיים שלוש הכרטיס הגיע אליי. לאחר הרכבה של כל החלקים שהגיעו אליי (לוח,מעבד זכורונות וכו') שזו הי…
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך של ASUS לפני קצת יותר משנה. מ KSP.. הוא נהרס. לא רוצה לעלות משחקים.. פניתי ל KSP והם אמרו אין אחריות... אבל על כל הכרטיסים של ASUS יש 3 שנים אחריות.. רציתי לדעת איך אני יכול ליצור קשר עם ASUS ישראל תמיכה שאני ישלח להם את הכרטיס.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני מחפש שעון מעורר דיגיטלי עם צג גדול ואיכותי - שכול השעון מעורר זה המסך (והכפתורים בצד) עם עיצוב יפה( לא הזולים האלה שיש בזאפ).
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי חבר דפק תראש בהודו חושב שהוא קיפוד אז ואללאק אמרתי לו משה אתה לא קיפוד תביןן משה אתה לא קיפוד איך השיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כלום לכולם *תקופה ארוכה לא הייתי פעיל אז חזרתי (מקווה) אני בטוח שלא כולכם תקראו את זה כי אין לכם כל כך כוח כי זה לא נושא כל כך מעניין אבל תקראו את הכתבה הזאתי היא יכולה להציל חיים http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=490785 שאלה 1: מה זה איידס? תשובה: איידס היא מחלה מדבקת הנגרמת על ידי נגיף (וירוס). הנגיף הורס את המערכת החיסונית בגוף, אותה מערכת שאמורה להגן על הגוף מפני מחלות, ומשאיר את הגוף חשוף ופגיע למחלות אחרות שבדרך כלל הגוף מסוגל להתמודד נגדם. שאלה 2: מה פרוש השם איידס A.I.D.S.? תשובה: השם איידס בה מקיצור מהשם של המחלה באנגלית. Acquired Immune Deficiency Syndrome ובעברית תסמונת הכשל החיסוני הנרכש. שאלה 3: מה זה H.I.V.? תשובה: ראשי התיבות של שמו של הנגי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Battle field ו Call of duty יוצאים מהקופסא, הClan הכי גדול במזה"ת מזמין אותך להיכנס לשרת הכי חי בישראל. תמיד חיפשת את המשחק הכי מציאותי, עם הגרפיקה הכי טובה? לא עוד. אסקדרון מזמינה אותך לבוא ולשחק בקנה מידה של 1:1 וגרפיקה מהחיים. בוא להיצטרף לקבוצת האירסופט הכי גדולה בישראל. בוא להשתמש בכלים שמדמים את כלי הנשק המישחקיים בצורה הכי טובה שיש. בוא להיתאמן בזירת הבית ולהילחם בזירות שונות ברחבי הארץ נגד קבוצות נוספות. ההזמנה פתוחה לשחקנים עצמאיים בני 21 ומעלה המעוניינים להשתתף בפעילות פיזית בימי שישי ומדי פעם בשבתות הפנויות שלהם, תנאי הקבלה הם על בסיס התאמה אישית והתחברות לשאר חברי הקבוצה, אנחנו לא מפלים על רקע דת, גזע, צבע או מין. מה זה אירסופט? http://en.wikipe…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26428&item=2492606758&rd=1&ssPageName=WDVW במצב טוב,כרגע החלפתי שמן וגלגלים ;D
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ראיתי שיש להם מחירים טובים וזה קרוב אליי יחסית... מישהו שמע מכיר איך הם מה הם? תודה שבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האתר הזה שולח מוצרים לכל העולם השאלה היא אם הוא נראה אמין ואם יש למשהו ניסיון עם הדברים האלו כי המחירים סבירים וזה יכול להיות פטרון מצוין לכל האתרים שלא שולחים מחוץ לארהב http://www.myus.com
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-