עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zombie,

לאמא יש קורולה 2007 שעברה רק 20 אלף ק"מ שעד עכשיו לא היינו צריכים לשלם מס ועכשיו צריך לשים עלייה 30 אלף אז אנחנו רוצים למכור. אנחנו רוצים להחליף לרכב אחר(רכב אמא\משפחתי) האם עדיף למכור לאדם פרטי או לעשות טרייד-אין?(אמשמח להסבר על טרייד-אין) . ואם למכור לאדם פרטי בכמה אפשר למכור רכב כזה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מזמין לא מעט באיביי וכבר נכוותי פעם עם משלוח של משהו יחסית קטן דרך דואר השליחים לשהם שצריך לשלם נוסף למשלוח באיביי עוד איזה 200 שקל לדואר על זה שהם הביאו לי את זה הביתה עכשיו אני מעוניין לקנות איזה זוג נעליים ה 75$ +25 דולר משלוח UPS Worldwide SaverSM השאלה היא האם שוב אני אחוייב בסכום הדמיוני של משלוח דואר אשמח אם מישהו יעשה סדר בבלאגן...

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. האם אני חייב כרטיס אשראי בינלאומי כידי לבצע קניות מ Ebay דרך Paypal ? מצד אחד אומרים לי שכן , מצד שני שמעתי שגם כרטיסי אשראי שכתוב אליהם "valid only in israel" ,ז"א לא בינלאומיים עוברים ב paypal.

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. האם יש דרך כל שהיא (עדיף חינמית) לקבל תמונת לווין ישירה ? אני משער שזה יהיה כנראה עם דיליי ואיטי בטרוף ,אבל אני שואל עם יש דרך לקבל אפילו תמונות שמיתעדכנות פעם בכמה שניות ,לא חייב להיות וידאו .

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. האתר הזה אמור להיות אובייקטיבי ולא לקדם יצרנית כזאת או אחרת. רק ככה אפשר להאמין לביקורות שנכתבות בו. אבל פתאום אנחנו רואים ש"אינטל ו HWZONE מחלקות לכם פרסים"... אם יש כזה קשר בין שני הגורמים אז איך אני יכול להיות בטוח שהאתר לא מקדם את מוצרי אינטל ? שהוא מדווח דיווחי וביקורות אמת ? שהוא לא מקבל תמורה מאינטל עבור כל זה ? כל מה שאני אומר פה הוא תהיות אישיות שלי, אין לי שום מושג מה באמת קורה מאחורי הקלעים.

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by ariel-ro,

כפי שידוע לי, ביל גייטס הוא זה שהמציא את הווינדוס, וכתב את הווינדוס הראשון(ואחריו אני מניח) השאלה שלי היא האם עד היום הוא עוזר בפיתוח הווינדוסים? XP וויסטה ו7? הוא היום בעל השליטה הגדול ביותר במיקרוסופט? אריאל

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

זה רק אני או ש DX התמסחרו והתחילו לזרוק זין? כבר פעם שנמיה או שלישית אני מחכה יותר מ 10 ימים שהמשלוח יצא בכלל, שירות הלקוחות לא עונים, מה נהיה? פעם זאת הייתה חנות מתקתקת וטובה, הדרדרו חזק...

8. Started by yosda-boy,

יש איזה להקה שיש לה שירים בסגנון כזה : http://www.youtube.com/watch?v=1NX0II7JAGY אם כן אשמח אם תמליצו!

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  9. במקרה ראיתי את זה בזווית העין.. http://skypc.co.il/Product.asp?PID=99360-340-00&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0 חחח מה הדבר הזה אמור להביע? :s05: חח :lol:

10. Started by smulikon,

היי אנשים לאחרונה התחלתי לעשות קצת שופינג באיביי ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה: תתיחסו לכל השאלות כאילו מחיר המוצר הוא מתחת ל50 דולר 1. האם על פריטי לבוש (חולצה , כובע, צעיף) משלמים משהו למכס בנוסף למחיר ששילמתי באיביי? 2. האם מוצרי אלקטרוניים כמו אוזניות בלוטוט דורשים תקן תקשורת וצריכים לשלם עלשיו בנוסף למחיר באיביי? 3. האם דברים שנשלחים אליי בדואר ישראל בכלל עוברים במכס או שרק דברים שנשלחים דרך חברת שילוח עוברים מכס? 4. האם משקפי שמש דורשים "תו תקן" ישראלי? 5. אני יודע שמחיר מוצא מעל 50 דולר יעלה לי מכס. אם המוצר עולה לי למשל 40 דולר והמשלוח עוד 20 דולר- אני משלם מכס? יש לי עוד שאלות אבל נראה לאן זה מתפתח. תודה אנשים!

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי כמה שאלות (למשתמשים ) . יש לכם בעיות עם העיצוב החדש? למשל יש לי בעיה של איטיות , לוקח לאתר יותר זמן לעלות מאשר בעיצוב הישן. וגם האתר עובד אצלי בלגים . למשל שאני מגלגל את העמוד זה לא זז חלק אלה בלגים . ולפעמים יש תקיעות של הדף . וגם הסמיילים וכול שאר הדברים לא נראים ברורים(מטושתשים). יש לכם גם את הבעיות האלה או שזה רק אצלי ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. התכנון הראשוני שלי היה לטוס עם ההורים אבל זה כנראה לא קורה ואני כנראה אטוס עם עוד שני חברים. בכל אופן,גם אם אני נמצא שם רק שבוע עליי להוציא ויזה נכון? פשוט שמעתי יותר מידי סיפורים שזה קשה וזה בעיה להוציא ויזה לארה"ב.. יכולים לעשות לי עם זה בעיות? אני תלמיד תיכון (י"ב) ומין הסתם מתחת לגיל 18 אם זה משנה. תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שניסו\יודעים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by sniper434,

הזמנתי לפני 3 שבועות פריט מאייבי בשווי 62 דולר,במשלוח USPS כולל מספר מעקב,ועדיין לא קבלתי את הפריט. המוכר רשם לי שהמשלוח עלול להתעקב בגלל החגים,אבל אני לא סומך על זה. המספר מעקב מראה לי שהחבילה נשלחה בסניף דואר בUSA ע"י המוכר. הבנתי שבמשלוחים שמעל 50 דולר,חייבים לשלם מע"מ במכס.. יש מצב שהפריט נמצא במכס והם פשוט מתעצלים לשלוח לי מכתב ? איך אני מברר אם המשלוח תקוע במכס ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by avivlyaviv,

יש לע עוד מעט צו ראשון. מסתבר שיש לי בעיה ברגל. שאחותי הייתה בצו ראשון לפני שנה הורידה לה בגגל שברגל איזה עצם קצת בולטת. ואז שמתי לב שגם לי יש אתזה. זה ממש ממש שטיות העצם ברגל בחלק העליון שלה קצת בולטת. אם לא היו אומרים לי או לאחותי לא היינו יודעים על בחיים. אני לא רוצה שיורידו לי פרופיל על זה. מה אני יכל לעשות? אם אני יעשה את האזור קצת אדום ואז יגיד שנפלתי לפני כמה ימים או משהו כזה, זה יכל להעבוד?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום, רציתי לשתף את כולם בחווית הקניה הנהדרת* שלי באייבורי ועל מדיניות ההחלפה שם. מבלי לחפור יותר מידי, קניתי שם לפני בערך שבוע כבל HDMI ב 59 ש"ח. לאחר שגיליתי שלהורים שלי יש כבל כזה מיותר- חזרתי לאייבורי לאחר 3 ימים עם המוצר סגור באריזתו המקורית וביקשתי להחליפו (אפילו לא העלתי על דעתי* לבקש את הכסף בחזרה או את ביטול העסקה). להפתעתי הרבה נענתי בסירוב ואמרו לי שמוצר שנקנה בחנות אפשר להחליף רק תוך יומיים גם אם הוא לא נפתח ובאריזתו המקורית. ניסיתי לדבר איתם יפה ולבקש שיחליפו לי בכל זאת את המוצר, ודיברתי על כך גם עם המנהל שלהם והמנהל של המנהל וכולם סרבו. כשאמרתי למנהל (הגדול) שבסך הכל מדובר ב 59 ש"ח, שאין לי מה לעשות עם הכבל, והאם שווה לו הנזק התדמיתי ולהפסיד לקוח(ות) בגלל שט…

• 9 תגובות
    • 6.8k צפיות
  16. שלום מבקש הדרכה: מהו סדר הפעולות כדי לשים בפורום תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? בברכה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DUDEnamE,

קטע הזוי בחיים לא קרה לי שלא הכניסו אותי למועדון הגעתי עם חברים למועודון שהכניסה היא עם רכבים בפעם הראשונה לא הכניסו , הבנו שלא מכניסים רכבים בלי בנות ארגנו בחורה לכל רכב בפעם השינה לסלקטור אחר הוא כבר בא לתת לנו להכנס ואז כשהוא הסתכל על הרישיון נהיגה שלי הוא ראה את השם משפחה או לא יודע מה והחליט שלא להכניס שמתי לב שלא הכניסו אף ג'פ[כולה קיה] למועדון מושמה לא יודע למה ביזיון כזה אפשר לעשות משהו בנידון? זה מועדון די גדול ודי מוכר

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  18. שלום, לקראת גיוסי למערך ההגנה של מדינתינו הקטנטונת משפחתי המורחבת לא יכלה לשלוט בעצמה וערכה בשבילי קניות באלפי שקלים ברשת חנויות "ריקושט". את רוב המוצרים אני אשמח להחליף (מנורת ספר ב-150 ש"ח לדוגמה ) ולכן אשמח לערוך את כל ההחלפות(לא זיכויים) בחנות אחת,לכן אני מחפש את חנות "ריקושט" הגדולה ובעלת המגוון הרחב ביותר באיזור הצפון. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by spike_staff,

שלום חברה'! אז בעיה היא כזאת: אני בתחילת החודש הזמנתי משם 3 פריטים בסה"כ 200 ש"ח ועד עכשיו לא בוצע חיוב על אשראי וכמובן המשלוח לא מגיע. אני מנסה לתפוס אותם בכל הטלפונים שיש שם באתר אולי כבר 3 ימים, אבל תמיד מגיע לתא קולי. למישהו כבר קרה כך? כדי אולי להתקשר לחברת אשראי ולבטל את החיוב אם יהיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by raiman1,

כנ"ל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by EyEOnE,

שלום לחברי הפורום, חשבתי שלא יזיק לי להתחיל ולחזק את שפת האנגלית שלי שהדרדרה יותר מידי במהלך השירות הצבאי. יש איזשהי תוכנה אטרקטיבית ללמוד השפה האנגלית? משהו בסגנון של התוכנה של הלימוד תאוריה שאיתה בזמנו. לפני שאני הלך להירשם לWALLSTREET או הקח מורה פרטי שיש לי מזה כבר טראומה מהילדות [יותר מידי מורים ]. יש חיה כזו? גם ככה אני יושב הרבה זמן מול המחשב ביומיום אז לפחות לעשות משהו באמת מועיל. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nisimm,

שלום אני רוצה ליצור כתובת אימייל טובה ואני לא מכיר ממש אתרים חוץ מgmail ועוד כמה מישהו יכול להמליץ לי על אימייל איכותי ואמין שהוא חינמי?

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  23. טוב אז ככה מ4 הזמנות הצתברו לי 4 קופונים הקופונים נותנים הנחה של 5$ בקניות של מעל 50$ מפלי אסיה לי אין מה לעשות איתם כרגע והם מסתימים 1 ב9 בנובמבר והאחרים ב26 בנובמבר מי שמעוניין אני נותן אותם חינם לגמרי בלי תנאים בלי הרשמות ובלי בולשיט לקופונים יש קוד ואני ישלח אותו בהודעה פרטית לחברי פורום שיבקשו לפי הקודם זוכה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם.. אז ככה, אחרי שמהשנה האחרונה ועד משהו כמו 4 שנים.. אני אהיה חייב לעשות עבודות אינטנסיביות דרך המחשב שידרשו ממני ישיבה מול המסך הרבה שעות ביום. ומלפני שנה הראייה שלי התחילה להיתדרדר בצורה מפחידה.. לפני 4 חודשים עשיתי משקפיים וכבר עכשיו אני מרגיש שהם כבר לא מתאימות. האם זה ימשיך וידרדר או שזה אמור לעצור מתישהו ? האם אי הרכבת המשקפיים היא דבר רע, או שזה "חפיף".. כי אני לובש אותם רק במקרים קיצוניים ולעתים רחוקות. האם אני אמות מזה ? טוב סתם..

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by elvisalive,

אני צריך לפתור את התרגילים האלה כבר שעתיים אני לא מצליח לפתור הצלחתי את השניים של ההנדסה תעזרו לי מי שיודע

• 9 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.