עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני זוכר שפעם ערוץ 3 היה ערוץ חביב והיו לו תוכניות כמו נשואים + ועוד תוכניות מענינות ותיראו מה יש היום- שפץ ביתך - פזילה לצדדים -מאוד ישן וגם אז בינוני שפץ ביתך - כאב של גברים -מאוד ישן וגם אז בינוני שפץ ביתך - הכנסת הנשמה לחיה -מאוד ישן וגם אז בינוני ככה זה בחיים - בוא נדבר על סקס, הנרי -משעמם ככה זה בחיים - היא באמת יוצאת עם וולט? -משעמם ככה זה בחיים - אנחנו משפחה -משעמם וויל וגרייס 2 - זרעי המחלוקת -רק למעצבי שער ובנות וויל וגרייס 2 - חבר שלי לשעבר שב -רק למעצבי שער ובנות וויל וגרייס 2 - בבית החולים -רק למעצבי שער ובנות אנג`ל 4 - מצב יסוד -משעמם אנג`ל 4 - הקזינו תמיד מרוויח -משעמם אנג`ל 4 - להשתרך לעבר בית לחם -משעמם בוסטון ליגל - מנ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

מישהו זוכר ? ;D http://leech.dk/dengdeng.swf

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בערוץ 2 כמובן .. תודהה וכן אני יודע עוד נושא מוזר ;D אבל זה 'כללי' לא ..

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלום, שם דגש על שיפור תפוקה בעבודה כי בשיטות שיווק של היום יש סוגים שונים של כיסאות כמו מנהלים, כיסאות גיימינג וכו'. אני צריך כיסא שמיועד לסייע לשמור על יציבה. לא כיסא של מנהלים שנראים נוחים וגורמים לחשק להיעשן לאחור. אני לא יודע אם יש הגדרה בשוק לסוג זה אבל אני יודע שיש הגדרה לשולחן המתקפל שמיועד לעבודה בעמידה. מי שמבין מה אני מחפש, מה אתם יכולים להמליץ ואיפה עדיף לקנות בצפון? אפילו אם אין כיסא שתואם בדיוק הגדרה, יש כיסא משרדי איכותי, נוח ומתכוונן? תודה

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. Started by EasyPooper,

חשבתי לי למה שלא נתחלק בקאברים יפים של שירים? למה? כי זה פאדיחות לשמוע את BARBIE GIRL המקורי... אז הנה נתחיל- WHEREVER WHENEVER גירסאת המטאל, יצא נחמד תקשיבו למילים וכמובן BARBIE GIRL והנה יצירה של גאון בן המאות הקודמות מנוגנת ע"י גאונים בני ימינו

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  6. האם יש דרך כל שהיא (עדיף חינמית) לקבל תמונת לווין ישירה ? אני משער שזה יהיה כנראה עם דיליי ואיטי בטרוף ,אבל אני שואל עם יש דרך לקבל אפילו תמונות שמיתעדכנות פעם בכמה שניות ,לא חייב להיות וידאו .

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by zerocool15,

אם דוד שלי שולח מוצר מארהב בתור מתנה המכס לא יגבה ממני כסף? זה רסיבר והוא עולה בעיקרון בארהב 99$ האם המכס יכול להגיד פתאום שאני חייב לשלם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by blue_core,

רציתי להסביר איך עובדים שרתי חדשות וכיצד הם משמשים כיום כאופציה החכמה להעברת קבצים מהירה ואנונימית. רציתי להוסיף את מחשבותי לשיחה ארוכה בדבר שרתי חדשות אבל גיליתי שהודעה זו נעלמה. לא ננעלה - נעלמה. היו שם משהו כמו 15 דפים שפשוט הועלמו. אתם וודאי שואלים מה היה רשום בהודעה הזו שדרש מחיקה ולא נעילה. אנשים התרברבו שהם מורידים סרטי HD משרתי חדשות ומישהו פיזר חשבונות חינם להורדה. נו... ממתי חל איסור על הורדת קבצים משרתי חדשות ? אפילו ארגוני זכויות היוצרים הגדולים שרודפים את ביטורנט ואת אימיול לא מתייחסים בכלל לשרתי החדשות בגלל אופים המיוחד. מישהו באתר חשב שמדובר בעבירה ובפלילים ונחרד עד כדי מחיקה של ההודעה. העבירה היחידה אולי הייתה כלפי מנהלי אתר USENEXT שהפסידו כסף פוטנציאלי ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shuy,

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-884-274-20982300,00.html תקראו את כל השירשור. ד.א עד כמה שזה קשה להאמין, זה אמיתי, אפילו הלמו כתב על זה, וציטט את פסק הדין. השיא: :lol:

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by menyd1,

שלום אפשרי להעלות תיקיית שירים? או תיקיה ובתוכה עוד כמה תיקיות של שירים? אני רוצה ליצור לינק של אלבומי שירים אם כן אני ישמח להסבר ופירוט איך ואיפה? תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by noambaum,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות את הטרקטורון הנ"ל ואשמח לשמוע את חוות דעתכם על הכלי לטובה ולרעה,האם הוא מתאים לרוכב לא מקצועי וכו' וכו' כמו כן אשמח לקבל לינקים לאתרים ישראליים שעוסקים בנושא בכלל,תודה. נועם

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  12. אני רוצה לנקות מאבק שהצטבר את כל הכרטיסים ואת הלוח אם,כרטיסים כמו כ.מסך ... איך אני יכל לעשות את זה בלי לפגוע בלוח עצמו או בכרטיסים ?

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

הבנתי מכמה מקומות שהדואר מוסיפים עכשיו מכס נוסף + כל מיני עלויות מטומטמות על חבילות מחו"ל. זה תקף גם על חבילות קטנות מתחת ל50 דולר? על מה ולמה בדיוק מוסיפים? מה בנוגע למשלוח EMS? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  14. אני יודע שזה לא קשור לכלום אבל פשוט הייתי חייב... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3056552,00.html מי שהצליח לראות את זה ולא להתפוצץ מצחוק, חזק ממני. אין כשרון אין כשרון אין כשרון אין כשרון אין כשרון בתור אחד שלא צופה בסדרה הזו, או בטלנובלות באופן כללי, או כמעט בכלל בטלויזיה - לא הבנתי אם הקטע הזה היה רציני או סוג של קומדיה? בכל מקרה - אין כשרון.

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by a-gold,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה,השאלה היא כזאת: אם אני קונה מחשב בחלקים האחריות עליהם היא רק מאותה חנות שקניתי אותם או גם בכל חנות אחרת שאלך אליה?

16. Started by Rinkadink,

http://www.youtube.com/watch.php?v=o6gTH2pvtCw&search=crazy%20frog

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  17. כן זה אני שפתח פעם שרשור ארוך על היותי מ.צ..גמרתי טירונות סוף סוף. מחרא אחד עברנו לאחר,עכשיו קורסים. ביום שלישי כבר מעבירים אותנו לקורסים,אין מצב שאני הולך להיות מד'כ זה נשמע תפקיד מדכא ושוחק ממש,עדיף כבר להיות מניאק בשיטור. בקיצור אני גר באופקים,משמע אורים ומחנה נתן הם שני בסיסים של מ.צ שקרובים לבית(עוד לא הבנתי במה כל אחד מתמקד,במחנה נתן יש שיטור,באורים זה רק מצ'ח לא?),יש לי הת'ש 3,והיציאות בשיטור זה 11-3,אמרו לי שאני יקבל אפטרים. איך זה ילך בידיוק עם האפטרים האלה? ואם יתנו לי להיות מד'כ אני יכול להתעקש ולבקש שיטור?,יש לי מילה בכלל בשיבוץ שלי חוץ מזה שרשמתי ששיטור זה עדיפות ראשונה?

• 9 תגובות
    • 8.9k צפיות
  18. Started by Lol10k,

הזמנתי היום ב5 איזה מוצר מהם,ואני גר במרכז תוך כמה זמן לדעתכם זה יחכה לי בדואר?

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  19. הורדתי קצת את האיכות ואת הרזולוציה... שיעלה יותר מהר אהבתם?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. http://www.dump.com/kugt/ Made in israel חבל שלא עושים עוד דברים כאלה בארץ

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  21. יום ראשון בעזרת ה' אני מתחיל ללמוד לימודים אקדמאיים, אני מעוניין בזוג נעליים ובתיק. בהמשך היום אני אסע לב"ש למרכז ביג ל:סקאל-עודפים (מחירים זולים מאוד),אלוף הספורט,ורטהיימר ומליבו. יש המלצות לתיק ונעליים? אני חשבתי על נייקי שוקס + תיק נייקי כלשהו. היופי והנוחות חשובים גם יחד ואני יודע שזה לרוב מתנגש.

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by drorhazan,

אני רואה שהחזירו לי את ה- account המקורי שלי, אז אני מבטיח לא להספים ולא לעשות שטויות. בינתיים אני רוצה לראות שהת'רד מתפרסם ואתם מגיבים והכל עובד.

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by OR007,

הכל החל שמירן (Frenzy) תכנן לקנות מערכת, החלטנו שיקפוץ לת"א ונלך יחד למולי שבנמל, שידוע בסחורה האיכותית שהוא מחזיק אצלו. שגיא (R0cKF0rD) מחליט להצטרף... השעה 6 וחצי, מירן מגיע לת"א, נפגשים מדברים, והולכים למולי לשמוע ציוד, לאחר האזנה לציוד וניסיון לעזור למירן לקבל כיוון לגבי הרמקולים, מגיע החלק המעניין, Me R0cKF0rD & Frenzy נפגשים נפגשנו במקדונלד בטיילת לפירוק דאבל איכותי, ישבו ודיברנו והזמן עבר לו. החלטנו להמשיך לדירתו של שגיא, וכמובן לצלם קצת תמונות מהמיני מפגשון שלנו ( כמובן שזה מה שמעניין אותכם, אז יאללה בלי יותר בידי בלבולי שכל) המארז של שגיא (Asta la vista R0cKF0rD) http://www.pbase.com/image/22808949 Mr.R0cKF0rD בכבודו ובעצמו (מישהו שכח לומר Cheese…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gbox,

בס"ד כתובת חדשה לגוגל www.g.co.il תהנו תודה רבה "לאורו נלך"

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  25. Started by Sango,

בזמן האחרון התחלתי לשתות נביעות במקום מי ברז בצירוף של פילטר. השאלה מה יותר בריא בין השניים? תודה מראש למגיבים.

• 9 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.