עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dbx22,

תגידו מישהו פה היה בכלי זמר בזמן האחרון? אתם זוכרים איזה חשמליות היו שם? אם כן תגידו איזה מחירים גם... תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by MasterDK,

שלום. הסיפור שלי כזה. לפני החגים, בתאריך ה 7 לספטמבר, הזמנתי 2 חבילות מ EBAY משתי מוכרים שונים שנמצאים בסין. שניהם בעלי פידבק מעל ל 99.5% ומעל ל 40000 אנשים שנתנו להם פידבק. הדד ליין של החבילה הראשונה היה אמור להיות לפני 4-5 ימים, ושל השניה יהיה מחר. את החבילות טרם קיבלתי. ב 13 לספטמבר, הזמנתי שוב שתי חבילות מאותם המוכרים, כאשר חבילה אחת הגיעה כבר בתחילת החודש (הקדימה את התאריך המשואר בכשבועיים), כי מסיבה מסויימת נשלחה עם מספר מעקב (אני משאר שזה הסיבה שבגללה היא הגיעה מוקדם כל כך). חבילות ממכור א' נשלחו עם Standard International Shipping וחבילות ממכור ב' נשלחו עם Economy International Shipping (כאשר שוב אני מציין, שחבילה אחת נשלחה עם מספר מעקב, מסיבה לא ידוע לי). אני עומד…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avivlevy,

עקב.....עקב...עקב שום דבר החלטתי לעשות סקר של החברות האהובות בנושא במיחשבו ותכנולוגיה (על עוד אני יכל לעשות ) הנושאים והחברות המשתתפים בסקר הם : -מעבדים : AMD/INTEL -לוחות אם ASUS/ABIT/MSI/DFI/GIGABYTE -זיכרונות PQI/ADATA/CORSAIR/SAMSUNG/G.SKILL/OCZ/GEIL -ספקים FSP/ANTEC/HEC/ENERMAX/OCZ -דיסקים קשיחים WD/SAMSUNG/SEAGATE/MAXTOR -צורבים LG/NEC/SONY/PLEXTOR -כרטיסי מסך /BFG/XFX/EVAG/ASUS/GIGEBYTE/GAINWARD/ SAPPHIRE/LEADTEK -מארזים GIGEBYTE/Thermaltake/COMPUCASE /COOLERMASTER /Sunbeam /Lian-Li/ANTEC/ -קרור COOLER MASTER/ARCTIC COOLING/ZALMAN/Thermaltake/ -נגני SANDISK/CREAVITE/IRIVER/APPLE/IDUIO/ MP3/4 -פלאפונים NOKIA/SAMSUNG/Sony-Ericsson/ (יש עוד הרבה נושאים א…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי אנשים, אני מחפש כרטיס פשוט עם תוכנה נורמלית להרכיב במחשב החדש של ההורים. הוא צריך לקבל וידיאו ממצלמת CCTV בודדת בכניסה לדירתם ולהקליט אותו באופן שוטף. צריך לתמוך ב-Win7 64bit ולא לעלות הון עתק, אם גם יהיה ניתן לראות את המצלמה ב-Android זה יהיה פלוס. מצד שני לא להיות זבל סיני זול כמו שניתן למצוא ב-DX ו-EBAY בכמויות כי התוכנות שם בטח בקאנטים. כבר היה במחשב הישן כרטיס של Provision (דגם DVR98EX) שהיו דיי חזקים בעניין בזמנו, אבל עכשיו אני לא רואה באתר שלהם בכלל כרטיסי לכידה, וגם לא דרייברים לכרטיסים הישנים, שזה דיי מעצבן, בכל אופן הוא מבוסס על שבב Conexant CX25853, ומכרטיסים דומים שמבוססים על אותו שבב נראה שהוא אינו תומך ב-64bit. הדבר היחידי שנתקלתי בו בינתיים הוא כרטיסי G…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. הניסיון היחידי שיש לי כרגע הוא שנה בתמיכה טכנית במוקד כלשהו. ראיתי שכמעט לכל משרה זוטרה בתחום דורשים ניסיון של שנה/שנתיים + הסמכות כלשהם. אני לא מעונין לקחת קורס, אילו הסמכות רצוי או כדאי לעשות, בשביל להתקבל לעבודה בתור HELP-DESK מתחיל?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Omerole,

http://en.wikipedia.org/wiki/Ultra_hdtv אלוהים ישמור...מתי נראה כזה דבר בפעולה?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shalomelbe,

אני לא חושב שאתבע מישהו למרות שיש לי קצת ניסיון בבית משפט מהסוג הזה, אבל מעניין לדעת איזה אופציות קיימות. 1) ספאם - למיטב הבנתי מחוק הספאם מדובר על 1000 ש"ח ללא הוחכת נזק על כל הודעה. כבר חברתי לכמה אנשים בפייסבוק בשביל זה 2) סלקצייה במועדונים - הסכומים פה גבוהים (רוב הפסקי דין שקראתי מדובר על מעל 10,000, גם לאנשים שהתכוננו מראש ותבעו רק בשביל הכסף) 3) לשון הרע. סכומים מטורפים, לא בעיה לגרום לאנשים להתבטות בצורה מתאימה. 4) תביעות ייצוגיות - אין לי מושג בנושא, אבל ממה שהבנתי X אנשים תובעים בשביל 10X אנשים ומתחלקים בינהם ברווחים ה-X הראשונים מתחלקים)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן, בתקופה הקרובה אני אהיה הרבה בת"א ורציתי לברר אם יש מקומות באזור המרכז (לא חובה ת"א) שבהם ניתן להעביר לילה או 2 פה ושם במחיר סביר. לשכור דירה זה לא בא בחשבון כי אני לא אגור שם, אלא פשוט אצטרך מקום לישון פעם-פעמיים בשבוע. המחיר שאני מחפש הוא באזור ה- 40 ש"ח ללילה. האם זה מחיר הגיוני לאכסניה או משהו דומה לאמצע שבוע ללילה? לחילופין, האם אתם מכירים מישהו פרטי שמארח במחירים כאלה? חשוב לציין שאין לי בעיה לחלוק חדר עם מישהו. כמו כן, אם מישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו, אני אשמח לשמוע. אני לא מפונק ואין לי יותר מדי דרישות, אבל שזה לא יגיע לאוהל בים. תודה רבה, MODY.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by kewl,

כשאומרים על מישהו שהגובה שלו הוא 11`6, כמה זה בסנטימטרים? ו-lbs זה כמו פאונד? 0.4? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by adi518,

קודם כל שמתי לב שהוא מקפיץ "נושאים דומים" שאתה מסתכל באשכול מסויים. הבעיה היא שלא הגדירו את זה כמו שצריך וזה מקפיץ אשכולות מלפני 10 שנים. דבר נוסף, שעורכים הודעה, הרווחים בין פסקאות (תג P ב HTML) מוגדרים כנראה לפי ברירת מחדל (10PX מעל ו 10PX מתחת במקום להיות מאותחלים ל- 0) ונוצרים רווחים ענקיים כל פעם. אם רוצים לתקן צריך לערוך את ההודעה כמעט פעמיים כל פעם. מאד מציק. שמתי לב שגם יש בעיות עם העורך. הוא מסתבך בקלות ומסוגל לחרבש את הפרמוט של פוסט שלם בשניה, וזה במיוחד מעצבן אם זה פוסט גדול (כמו ביקורת). חוץ מזה, אחלה פורום, מאד נהנה פה, אבל קחו לתשומת ליבכם את הנ"ל. ייתכן וכדאי לשדרג את הגרסה של הפורום לגרסה יותר מתקדמת שעובדת עם AJAX ומקלה על המשתמש. להלן ההבדלים (לאח…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. רציתי לשאול איזה אתרי תמיכה במחשבים יש בעברית שניתן להתעדכן בהם ב-RSS?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שבוע? שבועיים? חודש? יש איזה משהו שמחייב את החנות (והיבואן) להחליף את המוצר תוך זמן מסויים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by masterb,

העתיד של עולם המשחקים : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://hod-hasharon.vgames.co.il/ אני וחבר שלי באים, הוא נרשם לטורניר ב-CSS. הדף בפייסבוק: http://www.facebook.com/pages/yrw-mshqym-hwd-hsrwn/148105391869747?v=app_4949752878

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MrAccident,

שלום. לפעמים קוראים לתוכנות - תוכניות, למה? האם זה נכון? מה הקשר וההבדלים אם יש? אני כבר שבועות לא ישן בגלל שהשאלה הנ"ל מטרידה אותי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eliom,

חייגתי למענה טלפוני ב-fileflyer וקיבלתי סיסמה לשבוע. האם זה מתבטל אחרי שבוע.? או שזה מתחדש אוטומטי? וממשיכים לחייב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. החל מהיום לא יקיימו המורים את כל המבחנים, כולל בחינות המתכונת לקראת הבגרויות, בבתי הספר התיכוניים וחטיבות הביניים. כך דווח בקול ישראל ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D מקור:http://news.walla.co.il/?w=/94/1091851 מקווה שעשיתי לכם את היום

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ltexd,

פתיחה בקרוב. בנתיים סגור

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Greenburger,

שלום, לפני כמה זמן קיבלתי מכתב בדואר מחברה בשם hackeru שמאתרת עובדים להייטק ומכשירה אותם בקורסים שלה (ואח"כ מתחייבת לתת להם עבודה). עברתי את הראיון ונרשמתי לקורס תכנות של net. ו- java. כל הקטע הזה של מקומות כאלה חדש לי ורציתי לשאול אם מישהו מכיר אותם ויודע אם כל הקטע הזה אמיתי או שהם סתם רמאים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. איך לנצח בחיים / את החיים (השראה ומוטיבציה) איך לנצח בחיים? או איך לנצח את החיים? מקווה שתאמצו מהסרטון הזה משהו ותפנימו את מה שאמרתי. - כאן הייתי עדן - ILockHiM. - https://www.youtube.com/watch?v=VrWNU1uws7

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by sir f,

זה נתן לי רעיון, למה שלא נעלה את הת'רדים ההזויים ביותר שהיו פה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4293428&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תראו את זה חחח ותגיבו גם אתם סתם לכיף חח תראו דף 6

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shai11,

ראיתי משהו הולך עם החולצה של האתר מה קיימת כזאת בכלל?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני טס למשפחה שלי בארהב וכבר אושרה לי הויזה. שלחתי להם את הדרכון בשביל שיוסיפו עליו את הויזה אך הם גילו שלא נשארו בו דפים ועכשיו אני חייב דרכון בשביל לשלוח להם כי כל העסק הזה לוקח הרבה זמן. השאלה שלי האם אפשר לעשות ויזה על דרכון זמני ואם לא מה הדרך הכי מהירה להוציא דרכון וכמה זמן זה יקח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.