כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אנשים, האם בתולה יכולה להיכנס להיריון? דוגמא- לא הייתה חדירה, אך הייתה גמירה באזור הוגינה (לא בתוך, בחוץ). והאם זה נכון שאפשר להיכנס להיריון רק בזמן מחזור?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב , אז לאחר שהורידו לנו את מגהאפלוד היקר ואת דומיו , עצרו את קים "דוטקום" ושותפיו , והחרימו את השרתים . קים "דוטקום" יצא זכאי במשפט ומתכוון להקים את מגהאפלוד במתכונת חדשה ולהוסיף שירות מוסיקה חינם . ציטוט: "האתר יכלול הצפנה מורכבת, כשמפתח ההצפנה לא נמצא בידי מפעיליו אלא בידי המשתמשים עצמם. לפיכך, רק אתם תוכלו לדעת מה אתם מורידים - והרשויות לא יוכלו לסגור את האתר כפי שעשו למגהאפלוד " קישור לכתבה : http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585329,00.html
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כנראה אלו הדתיים שבארה"ב... סביר להניח שכן! חחחחח בכל מקרה שיר טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש חנות בארץ שמוכרת שעונים של Omega. בינתיים מצאתי רק אחת - eltime.co.il (אורלוגין), אבל המחירים שם פשוט מגוחכים; במחיר שהשעון שאני רוצה נמכר שם, אני יכול לטוס לארה"ב, לקנות אותו שם, לחזור - ועוד יישאר לי 1,500 ש"ח עודף. מישהו מכיר חנויות נוספות.. ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזל טוב לוובמאסטר והמנהל הראשי שלנו שבלעדיו היינו משועממים בבית :-* עוד 99 אביבים To Go! כמיטב המסורת: :alcoholic: :jump1: O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :clown: :gorgeous: :ylsuper: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: ואחד לשנה הבאה: :bunny:
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביקשו ממני ואני לא מבין בזה תודה למי שיכול להמליץ
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.savetoby.com/ האתר אומר שאם הם לא יקבלו 50000 ש"ח עד ה-30 ליוני, הם יאכלו את טובי! (הארנב). עכשיו ב-"היום שהיה" (תוכנית חדשות בערוץ 10), אחד מאנשי הפוליטיקה של ארה"ב דיבר עם מפעיל האתר, מפעיל האתר אמר לו שהם גייסו רק 25000 ש"ח ואם לא ישיגו 50000 הם יאכלו את הארנב! אנשים מכל העולם תורמים, כדי שהוא לא יאכל את הארנב. אתם תתרמו?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, בתור תלמיד הייתי על הפנים חחחחח... מתמטיקה 3 יחידות והדבר היחיד שאני כן זוכר זה שממש שנאתי את המקצוע אז ככה, אומנם יש לי בגרות מלאה אבל היא לא משהו (מתנדנד בממוצע 60-70) אז מן הסתם אני יצטרך לעשות פסיכומטרי ולגשת למכינה (לכל ילדי הבית ספר שקוראים את זה - שימו לב עוד שנה מהחיים תתבזבז !!) אז ככה כמה שאלות ברשותכם: 1. מתוך סקרנות חיפשתי באיטרנט דוגמאות ומצאתי את זה http://www.machon-noam.co.il/noam/generalPage.aspx?pageID=chooseTrial&templateName=Template_3 ומה שרציתי לדעת, האם השאלות הם באמת ככה? או שאלו עוד השאלות הפשוטות? הצלחתי לענות על כולם נכונה. 2. כפי שכתבתי אני הולך ללמוד הנדסת בניין, בין היתר השנתיים הראשונות לפי מה שהבנתי מתמקדות במתמטיק…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי סכום של כ 1600 שח.אני חייל,חוזרים בסופשים רק,ולא יודע אם להשקיע את הסכום הזה על משהו,למשל dvd נייד,שישמש אותי לצבא,או אולי לקנות רק באיזה 300 שח משחק למחשב שיהיה לי ולאחי בבית,או משהו אחר מה בד"כ חיילים קונים?אולי כדאי לחסוך ולשים בבנק שיהיה לעתיד? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התמונות הכי טובות של נשיונל ג'יוגרפיק... 100% הנאה http://fishki.net/comment.php?id=17159 + חלב פוגע בתוך ספל הכפה, פשוט תמונות מדהימות http://fishki.net/comment.php?id=17157
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת Corsair מבצעת צעד תקדימי מפתיע - ותאפשר לכם לרכוש זכרונות דינאמיים מזוייפים לשיפור העיצוב במערכת שלכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עקב.....עקב...עקב שום דבר החלטתי לעשות סקר של החברות האהובות בנושא במיחשבו ותכנולוגיה (על עוד אני יכל לעשות ) הנושאים והחברות המשתתפים בסקר הם : -מעבדים : AMD/INTEL -לוחות אם ASUS/ABIT/MSI/DFI/GIGABYTE -זיכרונות PQI/ADATA/CORSAIR/SAMSUNG/G.SKILL/OCZ/GEIL -ספקים FSP/ANTEC/HEC/ENERMAX/OCZ -דיסקים קשיחים WD/SAMSUNG/SEAGATE/MAXTOR -צורבים LG/NEC/SONY/PLEXTOR -כרטיסי מסך /BFG/XFX/EVAG/ASUS/GIGEBYTE/GAINWARD/ SAPPHIRE/LEADTEK -מארזים GIGEBYTE/Thermaltake/COMPUCASE /COOLERMASTER /Sunbeam /Lian-Li/ANTEC/ -קרור COOLER MASTER/ARCTIC COOLING/ZALMAN/Thermaltake/ -נגני SANDISK/CREAVITE/IRIVER/APPLE/IDUIO/ MP3/4 -פלאפונים NOKIA/SAMSUNG/Sony-Ericsson/ (יש עוד הרבה נושאים א…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (מאוד) P166 ממש שמעל 100 MH היה "טיל". יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות איתו ? חשבתי על שרת, אבל לצערי הוא רק יאט לי את הרשת שכבר קיימת (והיא אלחוטית) יש רעיונות או שפשוט אני אחכה עד שהוא יהיה ענתיקה ויעשה מימנו $$$ (נאמר בצחוק...)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לברנדי-סו שכימל נמאס להיות דחויה, נמאס לה מהבדיחות מאחורי הגב בבית הספר, ולכן החליטה שכימל בת ה-18 לתבוע מהוריה פיצויים על היותה מכוערת כל כך. הוריה של ברנדי-סו, מילטון וסלסטה, אינם מבינים את הצעד הקיצוני שנקטה ביתם, "אנחנו חושבים שברנדי-סו היא ילדה יפה", סיפרה סלסטה בבכי לכתבים. פרקליטה של ברנדי-סו, נילס פלייס, טוען שההורים, "מכוערים עד כדי כאב וצריך לאסור עליהם להביא צאצאים לעולם. פרצופו של מר שכימל יבהיל גם את השטן בכבודו ובעצמו". לברנדי-סו נגמרה הסבלנות והיא מצפה שהתביעה תסתיים במהירות האפשרית, "הדבר היחיד שאני רוצה זה להיראות נורמאלית, אתה יודע..., כמו גיי לו או בריטני ספירס", אמרה ברנדי-סו, "עם הכסף שאקבל מהורי אני אוכל לעבור ניתוחים פלסטיים, שאיבת שומן וניפוח שפת…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו בכל שנה, תחילת אפריל סיפקה לחברות הטכנולוגיה הזדמנות להפגין יצירתיות חסרת מעצורים בסגנון מינכאוזן. מי הבריקו השנה? כל הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%98%d7%91-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%91%d7%90%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9c-2015-%d7%9e-dos-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4293428&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תראו את זה חחח ותגיבו גם אתם סתם לכיף חח תראו דף 6
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מאמין בתאוריית הקונספירציה הזאת. יש קונספירציה שאומרת שקיים ארגון שקוראים לו NEW WORLD ORDER והוא בעצם שולט בארה"ב ובכל מני מדינות. הוא מורכב מקבוצת אליטה קטנה והיא שולטת בהכל, כולל הבחירות, והנשיאים הם סה"כ בובות שלהם או מהופנטים על ידם. שוב, אני לא מאמין בזה. אבל ראיתי סרטון ביוטיוב ש"מוכיח" את זה, ולמרות שלא ראיתי משהו מרגש (כמו בהתחלה, כשזה ברור ששמים לביל קלינטון מייקאפ), אבל מה לעזאזל הולך עם העיניים של אמא של בושה ב-3:00?! כשראיתי את זה פשוט קפאתי במקום ולא יכלתי לזוז. אני ממש בבהלה פה מה לעזאזל?! מה זה?! :o :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי כבל HDMI חדש לכרטיס מסך ורציתי את הגרסא הכי טוב אז חיפשתי כבלים של 1.4a, ראיתי שיש להם גם חיבור אינטרנט... למה אני צריך חיבור אינטרנט בHDMI?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך תוכנה תלת מימדית (אם אין ברירה אז דו מימדית...) שדרכה אפשר לבנות בית וירטואלי שידמה את המציאות (אנחנו עוברים דירה, וההורים שלי שעות יושבים על לארגן את הבית אז אם זה יהיה להם מול הפנים ולא בשרטוט על נייר זה יהיה יותר נוח...). תודה על ההצעות!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיהיה ברור, זה לא נשק אמיתי 1.אם אני מזמין ושולחים את זה עם UPS אז זה עובר בגיקה במכס? 2. אני יכול לשלם עם ויזה של הארץ? 3. מי רוצה לקנות איתי ולהשתתף במשלוח?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זו לא ממש שאלה בנושא אוברקלוקינג אז לא שמתי את זה בפורום ההוא, יותר שאלה כללית: מה הקטע ב-OC? כלומר, תכננו מעבד, קבעו לו multiplier כלשהו, קבעו לו מהירות כלשהי, והוציאו לשוק. עכשיו, אנחנו באים ואומרים "לא מתאים לנו המהירות הזאת, בואו נפעיל את המעבד יותר מהר". אני לא ממש מבין למה. יש שיאמרו, כי ככה אנחנו מקבלים יותר כח עיבוד באותו כסף. אבל בשביל לגרום לזה לקרות, צריך לקנות ציוד קירור יותר יעיל, ובנוסף לכך חיי המעבד (ושאר רכיבי חומרה) מתקצרים. וכלל, שמתי לב שרוב האנשים שעוסקים ב-OC בד"כ מוציאים המון כסף על המחשב שלהם, כי זה התחביב שלהם. כך שחסכון כסף הוא בטח לא סיבה לעשות OC. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה כדי לעשות OC, זה כי זה מגניב. אבל אם זה מגניב אז הייתי מנסה את זה…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחותי יש NOKIA 3100, לי NOKIA 3150I, אני ברשת אורנג' היא סלקום. הSIM CARD שלה נכנס במכשיר שלי ועובד בלי שום הגדרה מיותרת.. לעומת זאת שאני שם את הכרטיס SIM שלי כתוב שהטלפון מוגבל ושצריך להכניס סיסמא... מישהו מכיר את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות שיש בה כבלים של RG6 לפי מטרים במרכז? 1. Cable.co.il מוכרים רק גלילים של 100 מטר 2. Home Center - שלחתי להם מייל 3. Office Depot - שלחתי להם מייל ~ מישהו מכיר חנות חוץ מה3 האלה שמוכרת כבלי RG6 לפי מטרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-