עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, נניח אני מתקשר מסקייפ לפלאפון כלשהו, זה עולה לי כסף? כי מתי שדיברתי היה מצויין באירו את העלות השיחה פר דקה. מצד שני, לא נתתי פרטי כרטיסי אשראי או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. העלאת /הורדת (?) קבצים באמצעות אתר, HTTP לכל דבר. ללא הגבלת כמות או גודל נראה שגם ההורדה... פשוט ללא הגבלה. נראה חלום ? Click to find out… http://www.mediafire.com/ אוף טופיק אני כ"כ אוהב את FF2... אולי זה בגלל ששיניתי גם סקין עם המעבר , לא יודע, הרגשה נעימה כזאת, כמו מכונית חדשה..

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by iem,

אשמח לפתרון של סעיפים א',ג'. (מצ"ב). הפתרון הוא עבור סטודנטית שירקה על זה דם, אני לא ממש מבין בזה ולכן גייסתי את אנשי המילואים באיזומטריות בפורום תודה מראש אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לאמא שלי יש HUNDAI ATOS PRIME שעושה בערך 13 ק"מ לליטר והיא לא מוכנה לקנות אוטו שהוא פחות מזה ואם כן אז שיהיה באיכות חבל"ז. עד כה המועדמות הן TOYOTA YARIS ו MAZDA 2 הקטנות. אני מחפש אתר שייתן עוד מועמדות וייתן איזו טבלת השוואה של צריכת דלק וכו' . . . כמו כן אתר כמו זאפ רק למכירי מכוניות חדשות יישמח ללבי גם כן. תודה חברה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. נסיך מצרים ראיתי כבר וממש נהנתי. יש עוד איזה סרט המדבר על עשרת המכות ויציאת מצרים וכדומה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by demonshlomo,

יש לי חדר עם מחשב והחדר לידו זה החד שלי שהוא ללא מחשב לבינתיים... אתמול בלילה פתאום שמתי לב שיש מין קול של הד ריק באוזניים(כמו שאם שמים באס על גבוה ושומעים כזה הד!) בחדר שלי... ובחדר מחשב לא שומעים כלום! זה משהו חדש ואין לי מושג מה הולך?! אז מה הולך פה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=&id=156115

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by imac,

שלום.... זה יהיה מכתב עזבתי ... אני יודע שינעלו אותו עוד חמש דקות אז ברצוני להגיד כמה מילים! אני בפורום 4 וחצי חודשים ... מה לא עשיתי כדי לשפר את התנהוגותי .... עזבתי לחודש את הפורום איפסו לי את המונה קיבלתי באן... למשל אני יודע מתי אני לא רצוי ... למשל הודעות פרטיות כאלה: שלא נגיד ממי זה נשלח... אני אהבתי את הפורום שלכם בתחילת דרכי אבל עכשיו זה ניהיה בית סוהר! מילה במשמעותה... דרך הפורום הזה הכרתי מלא חברים... ואני יודע שלא אכפת לכם המנהלים והמשתמשים שאני עוזב אבל מה לעשות... ובמילים אחרונות אלה אני עוזב... דרך צלחה Hw ויהיה שלום!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מצטער אם זה כבר פורסם לא היה לי זמן לבדוק... עריכה: שכחתי לציין שניסיתי את זה, וזה עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Yehudaa,

שלום לכולם אני מקווה שיש פה אנשים שמתמצאים בתחום ויכולים לתת המלצות . אני גר בהדר עליון חיפה ואני מחפש חדר כושר שיהיה בו שפע של מכשירים לפיתוח הגוף ( ריצה סאונה וכאלה לא מענין אותי ) . עוד שיקול הוא שאוכל בקו אוטובוס אחד להגיע אליו ולא אצטרך לקחת שתי אוטובוסים וכן שהמחיר לא יהיה גבוה במיוחד . היה טוב אם זה היה בכרמל או באיזור הצ'ק פוסט ( יש שם בכלל ? ) דרך אגב המכון כושר של הטכניון פתוח לקהל הרחב ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. ערב טוב ידידים יקרים. בשעה טובה ובמזל טוב התחדשנו ברכב i35 2012 חדשה. אני זקוק לעזרה - רכישת גופיות לרכב, כיסוי עור להגה ועוד מוצרים שלבטח לא חשבתי עליהם. אין לי בעיה לקנות מכל אתר/מקום בארץ או eBay. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני רוצה להתחיל לתרגל קריאה באנגלית וחשבתי שלקרוא פופולר סיינס בנגלית זאת דרך מצויינת, אבל הבעיה היא שאני לא יודע איפה מוכרים את המגזין הנ"ל באנגלית. מישהו אולי יודע איפה ניתן לקנות באנגלית באיזור חיפה ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. השאלה הכותרת ושאני אומר טובה אני לא מיתכוון לגורמה -אני רוצה מנות נורמליות ולא פירורים אפשר לשלוף איזה סיגנון אוכל שאתם רוצים הכי חשוב שתיהיה פתוחה בשבת בצהרים ושתיהיה באזור השרון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by R0ck,

אחד הדברים, חבל להכביר במילים - http://youtube.com/watch?v=QuHqF-sRmCg

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מחפש סרט בשבילי ולחברה להיום בערב שיש ברשת באיכות טובה. ז'אנרים מועדפים - קומדיה-רומנטי אימה-מתח מתח קומדיה לא נעורים. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מישהו יכול לארגן לי כתוביות באנגלית? כמובן אם זה לא עובר על החוקים של הפורום תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ariel-ro,

שלום לכם, לכל המשפחה נגמרו השבוע התחייבות בסלקום, והגיע הזמן להשתדרג. עכשיו הם אומרים שלמנוי שלי(עיסקי) יש התחייבות לעוד 18חודשים, למרות שעשיתי את החבילה הם אמרו בפירוש שזה ללא התחייבות, מה אפשר לעשות עם זה? בנוסף, שני מנויים הם מנויים עיסקים, ואני רוצה להעביר אותם לפרטיים לטובת חבילות טובות יותר(חיילים, ועוד חבילה), הבעיה שזה עולה 500ש"ח למספר, יש מה לעשות עם זה? כי אם הם לא מוותרים לי על זה כנראה שאני פשוט אעבור חברה(עם כל חמשת המנויים). אריאל

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

שלום אנשים האוזניות שלי עושות לי בעיות, אז החלטתי לנסות לתקן אותן או פשוט לקנות חדשות הבעייה ככל הנראה נגרמת מקצר או משהו כזה, יש איזה חלק בחוט שהוא חשוף מעט אז הנחתי ששם הבעייה... אז חתכתי שם, חשפתי את החוטים (בידוד אחד שחור שמגן על חלק מהחוטים, שמקיפים בידוד אדום שמגן על עוד גוש של חוטים) עכשיו, אני רוצה לחבר מחדש את גושי החוטים האלה השאלה היא אם נייר דבק פשוט זה בסדר בתור בידוד בין גושי החוטים האלה (נו, אתם יודעים, מלא חוטים דקים נורא שאפשר לתלוש בקלות... זה גוש של חוטים!) ולמקרה שהניתוח לא יעבוד ( :'() תמליצו על אוזניות in-ear איכותיות באיזור ה-400 ש"ח (את ה Shure E2c שלי קניתי בארה"ב, לא זוכר בדיוק כמה עלה, אבל הכל בארה"ב זול יותר...) תודה!

19. Started by nadavshalom12,

פוגע בקבלה למקום עבודה או לא?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047659,00.html

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by J0HNiE,

ניסוי מטורף של מנטוס ודיאט קולה ותראו מה יצא : http://video.google.com/videoplay?docid=-1450915772177922792

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. http://video.google.com/videoplay?docid=-196770868214562445&q=crash

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by urich,

יש מבצע בדיוטי פרי של מערכת קולנוע ביתית של יונדאי שכוללת dvd הוא יענו גם רסיבר וגם חמישה רמקולים וסאב וופר מישהו ראה את המערכת אויכול לומר מה דעתו עליה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מה דעתכם? http://www.baboom.co.il/Uploads/5841-631924975893593750-gt.htm Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2612.9 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1199.75 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 498.84 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 549.94 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5900 Ultra TDH MyVIVO 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2999.37 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 488.92 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לפני כחודש + גנבו לי את האגזוז לחץ מהאופנוע שלי ומאז עוד אין לי אגזוז.. בעופר אבניר נתנו לי הצעת מחיר על אגזוז לחץ של חברה איטלית ב811 שח + מעם שזה יוצא 950.. קצת יקר לי המחיר הזה ולא מצאתי בינתיים אגזוז במוסכים.. אם מישו יכול להמליץ לי על מוסך שמתעסק באגזוזים אפילו לא חייב לחץ רק שיהיה אגזוז נורמלי שירשום לי פה או כל כיוון אחר אם מישו מוכר או משו כזה.. אגב האופנוע זה ג'ילרה ראנר 50 סמ"ק.. תודה מראש בנצי =)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.