כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני וכמה חברים מעוניינים ליסוע בחופש לאחד מהפארקים הללו מה שמוביל לשאלות הבאות: 1. האם אלו 2 הפארקים היחידים בסיגנון הנ"ל בארץ? 2. מי לדעתכם כדאי יותר אם אנו מחפשים פאר עם מתקנים מפחידים/מעוררי אדרנלין ככל האפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים האם מישהו יודע מאיזה קב"א מתקבלים לקורס אוויוניקה בחיל האוויר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את המקלדת עם כיתוב רוסי הכי זול באזור רמת גן תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש כבר הרבה זמן אתר קניות מחול שמוכר גם חלקי מחשב ותומך בשיטת קנייה של PAYPAL אם למישו יש אתר להמליץ אשמח תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך להוריד אייקונים לשלט חכם מאתר של יס אבל ללא הצלחה אני עומד על האייקון של הערוץ הנבחר לוחץ מקש ימני מבקש לשמור תמונה בשם ואז מקבל הודעה מוזרה- סוג הקובץ אשר נשמר או מאוחזר - נחסם ניסיתי גם במחשב אחר וגם אותה תופעה נראה לי שזה קשור למשהו בבניית האתר של יס למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט לקנות משקפי שמש שלהם עכשיו אני לא כל כך מבין בדגמים רק אמרו לי שכדאי ללכת על POLAROID מה לגבי כל שאר? יש איזה דגם מומלץ ביותר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Skippy and Slappy are at Woodstock. Roger Daltrey is onstage singing... SLAPPY: Skippy, what is the name of that group playing on stage? SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the group. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group playing on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: You're starting to sound like an owl, Skippy. SKIPPY: Who is on stage! SLAPPY: That is what I'm askin' ya', who is on stage? SKIPPY: That's what I said. SLAPPY: You said who? SKIPPY: I sure did. SLAPPY: So tell me the name. SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the group. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the band on stage! SKIPPY: Who! SLAPPY: You're…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שמצאתי בספרייה עותק מעלה אבק של הסרט המופתי אקסמן 2 עלו בי געגועי נוסטגליה עזים לסדרה המצויירת ששודרה בערוץ הראשון ( כל יום בשעה שלוש וחצי). מישהו יודע את מספר העונות של הסדרה המדוברת ( אני זוכר מספר עצום של פרקים כולל כמה בחלל עם חייזרים וכמה שמשלבים מסעות בזמן ) ואם יש מקור טוב לראות את כל הפרקים ברשת? חוץ מזה אין ספק שמגנטו שולט
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ניסוי מטורף של מנטוס ודיאט קולה ותראו מה יצא : http://video.google.com/videoplay?docid=-1450915772177922792
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אח שלי נמצא בנטויזן מרוצה מהאינטרנט שלהם ואין לו ממש סיבה לעבור.. כמו שהבנתם מגודל החבילה הוא גם לא כזה משתמש כבד. עד היום הוא שילם 49.90 וההתחייבות נגמרת, השאלה עד לכמה לנסות להוריד אותם? למה אני בכלל יכול לצפות? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בצילינדר של הדלת צד אחד עובד וצד שני לא , עכשוו זואת דלת רב בריח ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף עצמאית את הצילידנדר אם כן כיצד אני עושה זואת ואם לא אני צריך לקרוא למנועלן יואב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, היה לי משעמם והכנתי לי ארוחת ערב,מכיוון שאין כל כך מה לאכול , קימבנתי משהו יוצא דופן... - לביבות תירס-מצה מצרכים : ביצה או שתיים(תלוי בכם) קופסאת תירס משומר מצה וחצי\שתי מצות(עדיף מצה וחצי) 4 פרוסות\5 פרוסות גבינה צהובה איך מכינים : את המצות קחו ורסקו לגמרי עד לקבלת קמח מצה(לרסק כמה שיותר) שפחו לתוך קערה לתוך זה כף שמן על זה שימו חצי כפית פלפל שחור גרוס הרתיחו מעט מים בקומקום ושפחו חצי כוס מים רותחים לתוך העיסה ערבבו עד לקבלת עיסה. על זה שימו את הביצים , לערבב עד שהביצים נספגות על זה לשפוך כוס תירס ולערבב , עכשיו להוסיף חצי כפית\3\4 כפית מלח ועוד חצי כפית פלפל גרוס(אפשר יותר מי שאוהב) את הפרוסות של הגבינה תחתחו לרבעים עכשיו חממו מחבת טובה עם מעט מאוד שמן שימו רבע ג…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני טס לגרמניה עוד שלושה שבועות והבנתי שיש מקומות שאפשר להשכיר רכבי ספורט בשביל נהיגה במסלול. מישהו מכיר דבר כזה בגרמניה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
במסגרת קורס באוניברסיטה ("חישוביות עצבית" אם אתם מוכרחים לדעת... חטטנים! ) הוטל עלי לכתוב תוכנה שמייצרת כרטיסים לבדיקת עיוורון צבעים. אני לא עיוור צבעים ולכן אני לא יודע אם התוצאה נכונה... אני צריך את עזרת הרואים והעיוורים. לפניכם 3 תמונות, בבקשה תגידו איזה מספר אתם רואים בכל תמונה. תודה מראש! 1. 2. 3.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע לכם דואר ישראל גובה כעת עמלה של מינימום 35 שח על זה ששלחו לכם חבילה מחול וזאת פשוט חוצפה אנא כנסו ללינק המצורף וחיתמו פעם אחת בלבד http://www.atzuma.co.il/petition/amazoni11/1/1000/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
;D http://www.cs.umd.edu/users/meou/Flashes/WINRG/WINRG.html מצחיק ? אני לא יודע אם לצחוק או לבכות ,
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי אולי להשאיר את הממחשב במצב שינה כל פעם במקום כל הזמן לכבות את המחשב לשעה שעתיים מה אתם מציעים אגב מה הצריכה [הספק] ביחס בפעילות נורמלית?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני סטודנט שנה א' סמסטר א' באוניברסיטת בן גוריון במחלקה להנדסה גרעינית,עקב חוסר עבודה במקצוע וקושי תקציבי למחייה מחוץ לבית (אזור חדרה) אני מפסיק את לימודיי. חשבתי על כמה אופציות: 1) ללמוד באוניברסיטה הפתוחה הנדסת תעשייה וניהול שזה עלול לקחת כ-4 וחצי שנים ואף יותר. 2) האופציה הקלה והמהירה יותר היא ללמוד באוניברסיטה הפתוחה תואר הנדסאי מכונות או אלקטרוניקה שיקח שנתיים,אך אני חושש שתהיה בעיה בלמצוא עבודה. לימוד עצמי עבורי אינה בעיה. תודה מראש על העצות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום אז אני אשאל פה: איך קוראים לשיר שבהתחלה? - 15 שניות ראשונות?: http://www.youtube.com/watch?v=TmwOgzYm3R4
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתור נהג כבר למעלה משנה וחצי יצא לי לא פעם להגיע למצב של כמעט תאונה (ואפילו Total-lose עם VW פאסט טורבו כשחבר נהג) , אחד הדברים הכי מסוכנים ושחוזרים על עצמם כמעט תמיד זה סדרת תאונות לאחר מחסום פתאומי בכביש מהיר למשל רכב שפתאום עוצר עד עצירה מוחלטת בפתאומיות ,הנהגים נוהגים מהר לא תמיד שומרים על מרחק עצירה נכון לא תמיד מרוכזים , וזה קשה מאוד להבדיל אם הרכב רק מאט או עוצר עצירה מוחלטת (בזמן הקצר שניתן) מה שמחייב עירנות גבוהה מאוד לכביש ולסימנים כגון אורות ברקסים וכו' לפני שבועיים קרה לי מקרה דיי דומה בתסריט כשרכב עצר בפתאומיות מולי בכביש מהיר לולאי היתי מדביק את הדוושה לרצפה ולאחר מכן גם מרים את ההנד-ברקס היתי מוצא את עצמי בסיטואציה דיי דומה... כמו עוד הרבה מקרים אחרים כגון…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכוווולם בדקות האחרונות גיליתי בי כישרון גדול! אני מקליד בצורה עיוורת בעיברית כמעט ללא טעויות ובמהירות גבוהה מאוד! ;D (לפעמים מחליק פה ושם לאות השכנה, אבל זה יפסק ברגע שאני אהיה מאומן טוב) עכשיו אני תוהה אם זה טוב או לא טוב לעיניים: יש לי מסך 19" ואני יושב במרחק של 1.1 מטר ממנו, המקלדת נמצאת כ-40 סנטימטר מהעיינים. לפני ההקלדה העיוורת הייתי מסיט את העיינים שלי כל פעם למקלדת וכך משנה את מיקוד הראיה. ועכשיו רוב הזמן מיקוד הראיה שלי יעמוד על המסך. האם זה טוב או לא טוב לעיניים?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה לכתוב לי ברוסית את הדבר הבא? סשה אני אוהב אותך. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
All your base are belong to us ומאיפה הוא?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-