עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by [{AMD}],

שיחקתי בו קצת ומשחק לא משהו בסגנון של DOOM די מפגר

2. מחקתי את האיי סי קיו שלי והתקנתי אותו מחדש כול האנשים שהיו לי ברשימה נעלמו אני לא יודע מה לעשות.

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  3. אני לא מבין מה עשיתי לא בסדר, הנה תמונות של ההתקנה: (בצחוק, כמובן, אני לא עד כדי כך טיפש, סתם חשבתי שתאהבו)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by oryanstn,

עברתי התקף פסיכוטי חודשים לפני כן היו לי רעיונות בתחום המתמטיקה שנמצאים כיום בארגז אני מחפש אדם שעבר התקף דומה ושיש לו ארגז כזה ששל רעיונות בכל תחום מדעי. בכדי לבצע החלפה בין הארגזים אימייל: oryanstn@yahoo.com פלאפון: 0528400561

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. התקרה ברכב "הפאר" שלי, פיאט טיפו, גמורה. הרכב היה שנים רבות בידי העובדים של אבא שלי, שעישנו ברכב וגרמו להרס התקנה. צירפתי תמונות להמחשה. חשבתי לרכוש ספריי דבק (קיים כזה דבר?) ולעבור על התקרה לפחות כדי שהיא לא תתפורר עלי בזמן נהיגה. אחר כך אקנה צבע אפור מיוחד ואעשה צביעה. לדעתי יותר גרוע לא יהיה. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. שלום, נניח אני מתקשר מסקייפ לפלאפון כלשהו, זה עולה לי כסף? כי מתי שדיברתי היה מצויין באירו את העלות השיחה פר דקה. מצד שני, לא נתתי פרטי כרטיסי אשראי או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. האם ע"פ חוק מכתב התראה שכזה חייב להגיע בדואר רשום או "מספיק" (כלומר קביל) לשלוח אותו בפקס? תודה.

• 6 תגובות
    • 15.5k צפיות
  8. בוקר טוב וחג שמח. הבוקר (יום א') הגעתי למשרד ולהפתעתי דלתות החדרים במשרד היו פתוחות. במהלך היום כששאלתי את הביטחון על הנושא נמסר לי שביום חמישי/שישי בוצע ריסוס בכל הקומה. לצערי עקב ניסיון עבר עם האנשים המעורבים כלל לא הופתעתי על חוסר האכפתיות אך עדיין נשארתי תוהה האם אין חובה של האחראים על המבנה להודיע לעובדים כי בוצע ריסוס במבנה??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Izik-Aviv,

שלום רב. מידי כמה ימים אני מקבל מהאתר מייל פרסומי. נכנסתי להגדרות באתר והסרתי את כל האפשרויות לקבלת מייל או התראות. ועדיין אני מקבל מיילים מהאתר. אינני מעוניין לקבל כל מידע מהאתר או מהפורום. אודה בעזרת מנהלי הפורום אם התקלה תתוקן. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by Itay Brenner,

אני מקווה שזה המקום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל התראות שכבר קראתי מהאתר דרך כרום. לעוד מישהו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, טוב, הרבה זמן שלא פתחתי שירשור באוף של הזון... אז הגיע הזמן. קצת רקע: בעבר היו לי מס' עיקולים על חשבון הבנק. הם היו שם כמס' שנים (כ-3 שנים) עקב היותי חייל בצבא שהרוויח משכורת מבישה של 350 ש"ח לחודש. המשכורת הזאת לא איפשרה לי לסגור את העיקולים בגלל מצב כלכלי לא הכי טוב וכל מיני סיפורים כאלה ואחרים... (לא נכנס אליהם בכל אופן). רק כשיצאתי מהצבא נפרדתי בכאב ובצער מהמענק האישי לטובת חיסול החובות. נכון ליום זה אין לי עיקולים למעט הלוואה קטנה שיש לי בבנק ואני לא מסיים אותה כי כרגע אני עוזר להורים לסגור חובות אחרונים למשכנתא (נשאר פחות מ-5K לסיום המשכנתא!!). ולשורה התחתונה: העיקול האחרון נסגר לפני 4-5 חודשים, אך ישנן התראות במערכת של הבנק. אני כרגע מעוניין …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני משתמש בטלפון באופרה מיני שיש בו חוסם פרסומות אוטומטי,אין לי בעיה לתת הרשאה לדפדפן שישתמש בפרסומות באתר הזה אבל אין אופציה כזו ,ככה שאין דרך לגלוש בו,מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. טוב,זה ממש שבר שיאים... בדרך כלל התגום הרשמי של העונה הוא סבבה,וככה גם השמות,אבל יש מקרים שבהם הם כותבים משהו מטומטם..זה ממש שבר את כל השיאים אבודים-עונה 1-פרק 17 השם של הפרק הוא LOST IN TRANSLATION ואתם יודעים איך הם תרגמו את שם הפרק? "אבודים בטוקיו" הסיבה לכך היא שפעם יצא סרט שקראו לו LOST IN TRANSLATION,והתרגום של השם שלו היה "אבודים בטוקיו"...כמובן שהתרגום של השם בא ישירות מתוכן הסרט,אבל באבודים פרק 17,אין שום קשר... הקיצר-מה נסגר עם המתרגמים?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  14. חשבתי שכל אחד יביא תרד 1-2 הכי הזויים שהיו אי פעם פה בפורום ככה שהאנשים שלא ראו אותם , גם יזכו לזאת הזויים , מצחיקים , אדירים , איך שלא תקראו לזה הנה שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210367.0 נ.ב. אני מקווה שלמנהלים אין שום בעיה עם זה כי אני לא ראיתי שזה עומד בניגוד לחוקים

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. האם בגיל ההתבגרות העצמות בכף היד מתחברות או מתרחקות זו מזו?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. כל כמה זמן שומעים על התרסקויות של מטוסים האם הדבר הזה קורה רק במדינות עולם שלישי? או שיש גם התרסקויות גם במדינות מערביות כגון אמריקה קנדה צרפת וכו' כי בחיים לא שמעתי שקורים תאונות מטוסים במדינות כאלה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הייי סופ"ש מצויין תכולם מישהו אולי יודע איך אני יכול להשיג את הקובץ של התשדיר ב"מ (בטחון מידע) עם השחקנים הממש מאפנים שמשודר לו בימים אלו בגלגל"ץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. אם ישות כלשהי , אלוהים , השטן , תנשמת פסיכופטית עם נטיות מוזרות , הייתה מתגלה אליכם , ואומרת לכם לעשות משהו , הייתם עושים את זה ?

19. למישהו יש מושג דומה לדובי ממש ממש חמוד [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. קבלו נכון בכל סוקטים יש חץ כזה למעבד ... כמו פה http://www.tomshardware.pl/cpu/20040601/images/socket_754.jpg הנה בצד ימין . לא ידעתי את זה!!!! חשבתי להכניס תמעבד בצד השני בכללל יאאאוו!!! חדשו לי עוד דברים !

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  21. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

www.kvr.com וזה לא בדיחה, זה באמת אתר של איזר חברת קבורה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=5844675533&Cat2Cat1ID=3000&Cat2ID=5277&aff=Zap〈=he טירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף :lol:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by OmerMan,

... האולפן החדש של גיא פינס!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by --Adidas,

קיבלתי ואוצר למשקפיים בגלל שיש לי מספר גבוהה הביאו לי לעדשות בדקות של 1.56 +AR משהו כזה ,עכשיו לא אמרו לי איך זה הולך העדשות חינם ואני משלם על המסגרת או מה גם המסגרת בחינם ? מישהו שעבר את התהליך ויכול לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. http://www.storewars.org/flash/

• 4 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.