כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
בימים אלה אני בודק את האשרות לעבור מחברת בזק אל השרותי הטלפון של הוט, בעיקר בזכות המחיר הנמוך. כאשר דיברתי עם נציג בזק, הוא אמר לי שבעוד חודש תצא הוראה ממשרד התקשורת והוט תחויב להפסיק את השירות של "דבר חופשי" (שכולל שיחות חינם לבזק). האם הדבר נכון?
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
= טוב חברה אני התייאשתי אני פורש מהאתר כנראה לצמיתות היה נעים להכיר את כולכם יש כאן הרבה אנשים שהם באמת אחלה אז להתראות לכולם ושנתראה בשמחות ! ;D יצא לי למצוא כאן כמה חברים שאני ישאר איתם בקשר וגם המקום נהיה לאחרונה כמו איזה בית סוהר וכול ציטוט אפילו הומורסטי נחשב להתרדה מינית במקרה הרע או ספאםבעייני ההנהלה אז אתם מחלקים אזהרות אני כבר יצא לי כול הרוח מהמפרשים אני כנראה אלך לחפש בית אחר :'( אז זהו המכתב שלי הגיע לסופו :-X
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה קטנה על ההגדרות של אי מיול ואיך לשפר את הביצועים שלו זה חוקי לשאול את זה כאן בפורום של HW? קראתי כמעט את כל ההזהרות ולא נתקלתי בזה שאסור לשאול על אי מיול או קאזה או ביטורנט מה שמצחיק/עצוב היה שביום הראשון שנכנסתי לאתר הזה קרה שהיתי כל כך מתוסכל כי הווינדוס נפל לי וכל המחשב היה מת ואיבדתי 40 גיגה מוזיקה בערך בכל מקרה שאלתי בפורום את השאלה הכי מטופשת: איך צורבים XP על דיסק? לא משנה כעסו עלי ושלחו לי מייל הזהרה אז אני לא רוצה לעשות שוב טעות בקשר לווינדוס אז קניתי חוקי (במיליון תשלומים) בכל מקרה מותר לשאול שאלות על ההגדרות של אי מיול? תודה
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש אתר בסגנון של IMDB רק למוסיקה, לדוגמא אני מכניס שם של שיר והוא נותן לי את כל הפרטים עליו כולל ג'אנר אמן מלחין אלבום שנה cover וכו'.
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מהסרטון מכות הזה http://www.yikers.com/video_collection_of_kimbos_knockouts.html תוTה
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לחבר שלי מת לפני שעה או שתים העכבר, היכן ניתן להשיג בראשון עכבר בשעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוטו יד שניה ובנתיים המליצו על דהייטסו שרייד יש למישהו אתר שאפשר לראות המלצות על מכוניות נוספות? תודה יואב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סרט נחמד מאוד,מישהו יודע את השם של הבחורה הזאת שרה בסרט? ממש כוסית ;D
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה היא הדרך הטובה ביותר לקדם ולפרסם אתר מוזיקה? אתר של שני מוזיקאים חדשים המציעים לשמיעה שלושה משירהם וגם להגיב עליהם בפורום המיועד.. http://mamusic.6x.to חוות דעת על האתר ועל השירים בפרט גם לא תזיק.. בנוגע לפירסום -אני לא מדבר על מנועי חיפוש.. אני מדבר על מעבר לזה..האתר רשום במנועי החיפוש כבר.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
לא מזמן רכשתי את הDVD של כל מה שאי פעם היה בתוכנית JACKASS (לא כולל את הסרטים) יש בו תרגום בעברית!! לא נראה לי שיש הרבה כאלה אז חשבתי שאולי כדאי לשמור אותו סגור הרמטית כי בעתיד זה יכול להיות יקר... מה אתם חושבים? לשמור את זה סגור או לפתוח עכשיו? אני לא יכול להתאפק!!!
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כמה מכם משדרגים את המחשבים באופן קבוע ובאיזה תדירות כדי לשמור על אותה איכות של המשחקים, דהיינו לא לרדת באפשרויות הגרפיקה. PHENOMFX החליט כי מלאכת המתים היא עבודה שדורשת זמן רב, אבל בכל זאת חשבתי הרבה על זה יום אחד לאחר קרב טוב של אנדרטייקר נגד יוקוזונה, והחלטתי שנמאס לי לשדרג כל הזמן שהרי זה לא ייגמר, היום כרטיס מסך מחר זיכרון ומחר זה, חשובה לי הגרפיקה ואיכות המשחק אבל אני בחיים לא אשלם לזה יותר מדי, למה בגלל שאני גיימר אני צריך לשדרג אינסוף?(תתחילו לעשות פה BASHING), אני נשאר עם המפרט שלי עד שיגיע הרגע שבו אני אאלץ לשדרג ללא ברירה, זה מגוחך לשדרג כל שנה כרטיס מסך ב1500 ש"ח או יותר וגם זיכרון וגם זה וגם זה, זהו אני גמרתי. רוצה לדעת מה דעתכם, תשתפו גם חו…
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי תחביב מוזר להסתכל על העמודים האחרונים של הפורומים באתר. נסו גם אתם, יש שם כמה פנינים מעניינות מעידנים שחלפו מזמן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) אני מוציא רישיון על אופנוע (אם זה משנה), האם אני צריך ללמוד את כל הספר או רק חלק ממנו? 2) על איזה נקודות אני צריך לשים לב? (למשל: חבר שלי אמר שצריך לדעת שלטים וגם לדעת באיזה מספרים הם נמצאים...) 3) האם צריך לקבוע תור מראש לבוחן?
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי זה קשור לתוכנה גם. אז לפני כמה שנים (2-3) הורדתי MSN מסנג'ר ובהתקנה היה צריך להכניס אמייל וחשבתי שחייבים כתובת שלהם (msn@) אז פתחתי תיבת אימייל אצלהם ונרשמתי איתה למסנג'ר, כשפתחתי אצלהם את האימייל אז הם שאלו אותי מה מעניין אותי מחשבים, ספורט ועוד דברים היו אז הטעות שלי היתה שבחרתי משהו (ספורט, MSNBC) ומאז הם שולחים לי איזה כמה מיילים ביום ואני כל הזמן מנקה את זה וזה כבר מעצבן, כבר מלא פעמים סימנתי את המיילים מהם וסימנתי אותם כ-Junk אבל המיילים ממשיכים לבוא כל הזמן אז איך אני מבטל את זה שישלחו לי את המיילים המעצבנים האלה או איך\האם אני יכול לשנות את האימייל שנרשמתי איתו למסנג'ר שיהיה נגיד של ג'ימייל שהוא הראשי שלי וכל האימיילים ששולחים אליי י…
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יכול להיות שזה רק אני וחוש ההומור המוזר שלי אבל נורא אהבתי את ההצעה(הרצינית לגמרי)ללכת ולפגוש כוסיות ארופאיות בעזה וג'בליה... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. מחפש לקנות OAKLY שישמשו אותי כל היום לעבודה (טרקטוריסט) וגם לנהיגה באוטו. חבר שלי "השאיל" לי את שלו לשבוע וממש נהנתי איתן. מחפש לקנות אוקלי כאלה (או rudy project ששמעתי גם עליהן רק דברים טובים, או כל משקפיים איכותיות אחרות- תמליצו!) בארץ ובמחיר סביר. מה ומאיפה?! תודה לעוזרים. נדב
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה שנים שאני ואחי בחדר הריצפה לא כבר חלקה כמו שהיא הייתה והיא מחוספסת, יש דרך לגרום לה להיות חלקה?
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לראשון לא יכלתי ללכת בגלל בגרות ולגבי מחר שחכתי שיש לי צו ויש לי עבודה שאני לא יכול להבריז ממנה..אם אני לא מגיע לצו יכולים לעשות לי משהו?
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכל המשוטטים הליליים. אני צריך פתרון זמני כי הכלבה שלי משתגעת. היא מגדלת עכשיו שיניים והיא מחפשת מה לנשוך. הדבר החביב עליה היא הכף יד שלי כמובן, אבל מכיוון שהיא לא זמינה החלטתי לנסות להביא לה מגבת, אבל היא פשוט מעיפה אותה לכל מקום ואחר כך חוזרת לכף יד שלי. מחר אני אלך לקנות לה עצם, אבל מה אפשר לעשות בינתיים?! יש איזה משהו ביתי שאפשר להביא לה לנשוך? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן. קרוב משפחה שלי נוסע לחו"ל והגדרתי לעצמי תקציב של 100-200$ מקסימום. אני לא ממש צריך שידרוג למחשב עכשיו, אבל חשבתי אולי על כרטיס קול ו/או אוזניות איכותיות למחשב ומגבר (-אם יש כזה דבר במחיר הזה). יש הצעות?(כול מה שעולה לכם בראש שהוא שימושי - לא סתם דברים יפים)
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי 5 שנים שאני משתמש בסכין , אני רוצה שינוי ... אני מחפש מכונת גילוח טובה שתחזיק לי הרבה זמן , שנה שנה וחצי לפחות ... אז יאללה תנו בהמלצות ... תקציב עד 600-1000 ...
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברייה. שהייתי "צעירה" היה לי את האוסף הזה בתקליט ויניל, אך לצערי הרב התקליט נהרס. יש סיכוי שמישהו במקרה מכיר את האוסף הזה, או אפילו מישהו שמחזיק אותו ממש?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נפתח אתר חדש לחובבי הטיולים ורכבי סובארו.... אם יש לכם סובארו - ואתם מחפשים לטייל בסופשים עם הסובארו שלכם זה המקום.. http://www.subaru4x4.net/phpbbheb/index.php תהנו! בראל.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשון,פסקל,היסטוריה,תב"א... תודה :]
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-