כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
יום הולדת 17 שמייח לCHEVY, עד 120... <הרבה ברכות נדושות>..... ואל תשכח למשכן את הiPOD שלך אצלי בפעם הבאה שנפגש ;D שמנמנים :clapper: :smiliedisco1: :jester: :biggthumpup: :dance: :bigok: :ylsuper: :cistinebiggrinA: :birthday: :coolman:
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים אני עובד עכשיו קורס מסויים ונתבקשנו להעלות רעיון מקורי לפיצוע פיצוץ, כגון שעון עצר שהזמן נגמר מתבצע פיצוץ, אז לחשוב על מנגנון כלשהו שיהיה ממש מקורי. אשמח לשמוע את הרעיונות שלכם. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כרגע יש לנו סוזוקי בלנו שנת 97, גיר אוטומט, 70 אלף קילומטר, יד שנייה (2 בעלים כולל אותנו), 1600 סמ"ק. אמא שלי רוצה למכור אותו ולקנות טיוטא קורולה 2001, 1600 סמ"ק אוטומטי ממישהו שקנה אותו חדש. מה המחיר מחירון של כל אחד מהרכבים, ובכמה אפשר למכור את הסוזוקי שלנו? האם הטיוטא יותר טוב ושווה להחליף את הסוזוקי?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא חושב שיש פורום מתאים לזה אז זה ילך לפה, מקסימום יעבירו... יש לי תרגיל שבו אני צריך לפשט ביטוי בוליאני ואני פשוט לא מצליח אני צריך להגיע מזה : ___ _____ A+B * C(B+A) לזה ___ A+B ויש פה עוד מישהו שיש לו מתכונת ביום שני ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שאני יצרוב להם לעסק שלהם אופיס ופוטושופ וכאלה... עכשיו אני יודע שזה לא חוקי, אז מי ומה אמור לדעת?! כאילו אם באים לבדוק אז מי? ואם כן אז מה הסיכוי שיעלו עליהם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם! הסתכלתי על מחירים של האינטרנט בכמה זה. וראיתי שבב"ל מציעים 5 מגה בממוצע(אחרי החודשים חינם) ב54 שקלים לחודש האם הם טובים, האם יש איתם בעיות באינטרנט?(ניתוקים וכד') אריאל
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי סכום של כ 1600 שח.אני חייל,חוזרים בסופשים רק,ולא יודע אם להשקיע את הסכום הזה על משהו,למשל dvd נייד,שישמש אותי לצבא,או אולי לקנות רק באיזה 300 שח משחק למחשב שיהיה לי ולאחי בבית,או משהו אחר מה בד"כ חיילים קונים?אולי כדאי לחסוך ולשים בבנק שיהיה לעתיד? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם. בניתי למישהו אתר, האתר עצמו ב HTML. מדובר באתר של חמישה דפים, עיצוב אלגנטי מאוד ויפה. בתוך אחד מהדפים הוספתי גם מצגת תמונות פלאש, וגם צור קשר בטופס מבוסס PHP(שנשלח אליו למייל עם כל הפרטים). אני בכלל לא מכיר את מחירי השוק בבנית אתרים, ואני צריך את עזרכתם לגבי המחיר. כמה אני צריך לקחת לו על אתר כזה?, בהתחשב בזה שעבדתי על האתר ימים רבים. מה בכלל מחירי השוק? לאתר סטנדרטי HTML, אלגנט. אשמח אם תענו לי ותייעצו לי מחירים הוגנים גם מהצד שלי וגם מהצד של מי שבניתי לו. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני הולך ללמוד מדעי המחשב במכללת ת"א-יפו (B.Sc.) האם שווה לעשות אותו עם התמחות במשהו? הנה מסלולי הלימוד שלהם: *מדעי המחשב (B.Sc.) *מדעי המחשב בצירוף חטיבה וניהול (B.Sc.) *מדעי המחשב בצירוף חטיבה בביואינפורמטיקה (B.Sc.) *מדעי המחשב עם התמחות בתקשורת ואינטרנט (B.Sc.) *מדעי המחשב עם התמחות בבינה מלאכותית (B.Sc.) *מדעי המחשב וכלכלה וניהול (B.A) האם ההתמחויות האלה גוזלות שעות נוספות? או שזה על חשבון קורסים בסיסים ואז בעצם נכנסים ליותר מדי תחומים ולא לומדים את הבסיס כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע שתעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא, זה באמת מעניין אותי כי בשבילי זה חוג ציור (האותיות) רק עם רס"ר משמעת :-\... יש פה מישהו שלמד ערבית ויודע לדבר לכתוב ולקרוא? :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אילו עוד פורומים ישראלים טובים עם הרבה חברים שלא מתמקדים דפקה במחשבים אלה יותר כללים אתם מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו בכל שנה, תחילת אפריל סיפקה לחברות הטכנולוגיה הזדמנות להפגין יצירתיות חסרת מעצורים בסגנון מינכאוזן. מי הבריקו השנה? כל הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%98%d7%91-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%91%d7%90%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9c-2015-%d7%9e-dos-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי אנשים לי ולחבריי נוצר דיון אם נגיד אני לא עובד כרגע ויש לי מילואים קרביים של 20+ יום משלמים לי על זה או לא?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה מערכת הפעלה אתם משתמשים? מי שאחר שינמק
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך השירות שלהם וכל זה ואיך החלקים שלהם שמעתי שבסניף חיפה קנו מהם חלקים והם הביאו חלקים לא טובים ועבדו על אנשים...אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך הם פשוט אני מתכוון לקנות מהם מחשב ב-8500 אז חשוב לי לדעת איך הם....תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ניסיתי אתמול לשמוע כמה שירים של Lp (קצת באיחור... :-\) וממש אהבתי, אז הורדתי את האלבומים Meteora Collision Course Hybrid Theory אם יש לכם המלצות לעוד אלבומים שלהם (אני בטוח שיש...) אז תכתבו פה מה כדאי לשמוע... תודה מראש Install
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגמר לי הנהג חדש לפני שלושה חודשים ולא נשלח אלי רשיון חדש או בקשה לחידוש רשיון. האם תקין?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן, אחרי כמה קניות מאיביי החלטתי שגם אני רוצה למכור חלק מהדברים שלי שאין לי להם שימוש. כמה יעלה לי לשלוח לחו"ל חבילה עד נניח 300 גרם? לפי מה שרשום באתר של דואר ישראל זה עולה סיביבות 20 ש"ח, אך כשהלכתי לדואר כדי לשלוח מכתב פשוט במעטפה לגרמניה דרשו ממני 18 ש"ח! האם 20 ש"ח זה כל הסכום? דבר שני, מה הם הדברים הבסיסיים עליי לדעת לפני שאני מתחיל במכירות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי כבל HDMI חדש לכרטיס מסך ורציתי את הגרסא הכי טוב אז חיפשתי כבלים של 1.4a, ראיתי שיש להם גם חיבור אינטרנט... למה אני צריך חיבור אינטרנט בHDMI?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי טוב עד שהתחלתי ללמוד היתי מתאמן באופן קבוע ומאז שהתחלתי עברתי עיר והפסקתי בגלל מגבלות זמן בקיצור השמנתי קצת ואני ממש לא מרוצה וממש אין לי זמן להתאמן (אני עושה הליכות מדי פעם אבל לא יותר) אני מחפש אתר עם דיאטות מוכנות ובמיוחד רשימה כמה שיותר מפורטת של מוצרים והקלוריות שלהם תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-