כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
היי.. צריך את העזרה שלכם, ומהר!!.... עבודה בזה"ב..:-(( 1. מהיא דרך עירונית? כתוב 10 מאפיינים. 2. מהיא דרך שאינה עירונית? כתוב 10 מאפיינים 3. מהיא דרך מהירה? כתוב 10 מאפיינים. 4. מהוא רחוב משולב.? הסבר 5. איזה תמרור יופיע בכל אחת מארבעת הדרכים- הסבר.. 6. מה המהירות המירבית המותרת לרכב פרטי בכל אחד מארבעת סוגי בדרכים? 7. מה המהירות המותירבית לטרקטור.? לאופנוע 50סמק, בכל אחד מסוגי הדרכים ? אם יש הגבלות ציין אותם. 8. מהיא מהירות מירבית ? מהיא מהירות סבירה, על ידי מי נקבעת מהירויות אלו. 9. מהיא חובת האטה? כתוב 10 מצבים בהם יש חובת האטה 10. מהיא חובת הזהירות הכללית, כתוב 5 סעיפים של חובה זו כל פיסת מידע תעזור.. תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו פה שאל קודם שאלה טובה לגבי מכס אז רציתי לשאול עוד, אם אני קונה מחשב שלום במארז ומזמין אותו אז אני משלם מכס ? כי קודם אמרו שעל מארז לא משלמים אבל השאלה היא האם הם פותחים את המארז עצמו ? ועוד שאלה, האם משלמים מכס על חומרה בכלל? בבקשה רק אבל רק תשובות מאנשים שיודעים מה הם אומרים ולא סתם זורקים שטויות באוויר, תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התאריך הוא היום, העליה לתורה ב-14 והמסיבה ב-16! וואי אני כל כך שמח ומתרגש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני מחפש מצלמת IP לבית ומצאתי באתר הזה את המצלמות האלה http://www.geovision.co.il/109368/dome-ip-camera http://www.geovision.co.il/109368/cmos-ip-camera ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהן כי המצלמה השנייה זולה יותר. תודה מראש על העזרה, איתי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם התקנת פס לדים לתאורה לבנה מאחורי מסך LCD (יוצר אפקט של הילה לבנה מאחורי המסך על הקיר) יכולה להפחית עומס על העיניים ולשפר זמן עבודה בעת עבודה ממושכת מול מסך בסביבה חשוכה יחסית ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חלק גדול מהצימרים שמושכרים בארץ ,הם לא יותר מצריפי עץ שאינם ראויים לשום שימוש מלבד איחסון חפצים . מה שאבסורדי הוא שהם לעיתים קרובות מושכרים במחירים אף יותר גבוהים מחדרים תיקניים בבתי מלון טובים. לדעתי מדובר פשוט בעושק וניצול מצב ,מה גם שלעיתים קרובות מדובר בפירסומים שיקריים ותמונות מפוברקות של הצימרים שבינם לבין במציאות יש קשר רופף ,אם בכלל. ישנם מספר פיתרונות אפשריים לכך . הראשון זה שימוש בפלפורומות כמו AIRBNB . למה לא לשכור באותו איזור דירה /חדר בבית (לדוגמא מטולה או בקריית שמונה ) ולשלם רבע ממחירו של צימר בינוני ומטה???. אפשרות אחרת היא אוהל טוב ובעל 4 כיווני אוויר רצוי סמוך למקור מיים שאפשר לטבול בו ולהתרענן . דוגמא טובה לכך היא נהר הירדן ויובליו כמו החצבאני . הבעיי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יוצא לשמעו מדי פעם על כל מיני יפנים שמתאבדים בגלל כסף. לא נראה לכם מטופש? הרי גם אם בן אדם חי במדינה הזאת (מדינה מערבית) עם משכורת של מלצר, הוא עדיין ב-25% העשירים (המפותחים/המערביים) בעולם. ואפילו אם נהיה ממש קיצוניים ונגיד שאין לו משפחה אין לו חברה אין לו ביטוח לאומי והוא גר ברחוב, הוא עדיין חי יותר טוב מרוב העולם (בכל זאת הוא לא צריך לצוד או למות) כל ההיסטוריה האנשים הכי תותחים - יוליוס קיסר, נפוליאון חיו פחות טוב ממה שבן אדם ממוצע חי היום (לא היה להם אוטו, לא היה להם טלויזיה, לא יכלו לנפוש ברמה שנופשים היום, לא יכלו להיות בריאים כמו היום) רוב העולם זה מדינות כמו אפגניסטן, אנטרטיקה, אפריקה, כל מיני חורים באסייה, שבטים בדרום אמריקה שחיים על האמזונס בסין סבא שלי סיפ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חבר שלי ביקש שאני יצרוב להם לעסק שלהם אופיס ופוטושופ וכאלה... עכשיו אני יודע שזה לא חוקי, אז מי ומה אמור לדעת?! כאילו אם באים לבדוק אז מי? ואם כן אז מה הסיכוי שיעלו עליהם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.vidi.co.il/view_video.php?viewkey=b2fe2ae2e26d917b6477&page=&viewtype=&category ;D
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם. בניתי למישהו אתר, האתר עצמו ב HTML. מדובר באתר של חמישה דפים, עיצוב אלגנטי מאוד ויפה. בתוך אחד מהדפים הוספתי גם מצגת תמונות פלאש, וגם צור קשר בטופס מבוסס PHP(שנשלח אליו למייל עם כל הפרטים). אני בכלל לא מכיר את מחירי השוק בבנית אתרים, ואני צריך את עזרכתם לגבי המחיר. כמה אני צריך לקחת לו על אתר כזה?, בהתחשב בזה שעבדתי על האתר ימים רבים. מה בכלל מחירי השוק? לאתר סטנדרטי HTML, אלגנט. אשמח אם תענו לי ותייעצו לי מחירים הוגנים גם מהצד שלי וגם מהצד של מי שבניתי לו. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי נסיון גרוע במיוחד של כל המשפחה שלי עם אופטיקנה שהמשקפיים שלנו פשוט נהרסות מרגע לרגע, החלטתי לקנות זוג חדש של משקפי שמש אופטיות בחנות אחרת. לא מזמן קיבלתי במתנה משקפי טייסים נדירות של רייבאן, וחשבתי שאני כבר אקנה עדשות בשבילן. הבעיה היא המחיר- 800 ש"ח בזגי שאול, באופטיקה דורון העדשות עולות 2000 ש"ח לעובי רגיל ו2800 ש"ח לעדשות דקות שמתאימות למסגרת. עכשיו, בארוקה עדשות עולות 200 או 400 שקל. הייתה שם מסגרת שאהבתי שיחד עם העדשות ב200 הכל יעלה 600, וכנראה שלרייבן אם הם יסכימו למכור לי רק עדשות זה יעלה לי רק 400 שקל. הבעיה היא שהלכתי לסניף בגראנד קניון, ואין להם שם אפשרות לעשות בדיקת ראיה. אני לא יודע אם יש להם בדיקות ראיה בסניפים אחרים בחיפה ועד כמה החנות הזא…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://imageshack.us/photo/my-images/192/image0064f.jpg/ יש לו זנב כמו אצל עקרב בקצה (בצורה) והוא עוקץ וזה לא הכי נעים.. זה משאיר שני חורים בתוך העור.. פעם ראשונה רואה כזה דבר, למישהו יש מושג? מאוד מעניין...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפעמים קוראים לתוכנות - תוכניות, למה? האם זה נכון? מה הקשר וההבדלים אם יש? אני כבר שבועות לא ישן בגלל שהשאלה הנ"ל מטרידה אותי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברה צהריים טובים אני מחפש בנרות פס קול של טנק שיורה פגז, חשוב שיהיה באיכות טובה . אני יהיה רב תודות למי שיעזור לי , תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפזמון ולדימירסקי צינטרל... וטר סוירני(רוח צפונית..) שר אותו אחד שם סוג המוסיקה זה שנסון שיר די ישן אבל מאוד טוב.... מי שיודע איך לרשום שיגיד לי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=vEWLwz6JRNE&l=357&fs=1&title=Jay%20Leno%20Phony%20Photo%20Booth
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן התקשר אלי המפקד שלי ובישר לי את הבשורה הקשה... ידידתי לשירות (בת-אל) וחברה (שלומי - שהשתחרר עוד לפני שהגעתי מהיחידה), נהרגו בתאונת דרכים שאירעה היום בדרך לאילת. לא ידועים לי פרטים נוספים על אשר התרחש, כמו כן גם לא לשאר חברי מהיחידה... לא ארחיב במילים, פשוט... אשים תמונה של בת-אל שנשמרה במחשב ממסיבת שתיה של חבר שהשתחרר לפני כשבועיים מהיחידה. משתתף בצער המשפחות השקולות וכולי תקווה שלא ידעו עוד צער, יהיה זכרכם, בת-אל ושלומי, ברוך!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי *123 אבך אומרים שהם לא פולים יום שישי > איך אני גורם לכך שלא ייתקשרו ממנו ?? מישהו נתקל בכזה מצב ?? PLZZ אני חייב עזרה דחוף !!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות? אני צריך מסך עד גודל 24 או 27 אני רוצה לחבר את המסך למחשב נייד ואני גם מחבר אקס בוקס למחשב דרך מתאם לכידה ומשחק באקס בוקס ורציתי גם לדעת איזה מתאם לכידה הכי טוב ועוד משהו איזה מחשב מומלץ? מיני pc? או מחשב נייד?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ישנה מערכת פורמים לבנייה שיש לה כבר עברית מלאה? אם כן אשמח לשם שלה. בנוסף, איזה מערכת בכללי מומלצת לבניית פורומים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה היא לדוגמא אני ניכנס לשולחן שם הימור ואחרי כמה זמן זה פשוט עושה לי לבד פולד, כאילו שהמשחק מתקדם בלעדי יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום הבאיו לי מחשב דיי ישן (מפרט בהמשך) שישמש כשרת (לא יודע למה עדיין). ברצוני להשאיר את המחשב 24 שעות ביממה דלוק. מה תיהיה התוספת לחשבון החשמל? מפרט המחשב הוא פנטים 4 2.8 1גיגה זכרון הארד דיסק, סידירום 2 מאוורים קטנים (יותר קטן מהסטנדרטי) ללא ציוד היקפי (לא רמקולים/מקלדת/עכבר/מסך וכו') מחובר לחשמל ולראוטר. תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-