כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך עזרה, אני לא מכיר כל כך את אזור הכנרת ועוד פחות את החופים שיש שם. אני רוצה לצאת מת"א לכינרת עם חברה שלי, באוטובוס. השאלה שלי היא, באיזה חופים אפשר לישון עם אוהל, ואיזה אוטובוסים מגיעים לחופים האלו? כמו כן, אם אפשר להציע חופים "נורמלים". ללא כל המסטולים\ערסים\בלאגניסטים למיניהם. אתם יודעים, להעביר יום-יומיים עם החברה בשקט, בלי יותר כאב ראש. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין פה פואנטה או שאלה, פשוט שמחה על ההרגשה הנעימה שאני חש לחיות בעידן של מחשבים ביתיים מהירים. אחרי שביטלתי את הטלוויזיה של HOT בביתי (מי צריך לשלם ל-HOT כ-3,500 ש"ח בשנה על ערוצים ריקים מתוכן ?) התחלתי לצפות בסדרות. ראיתי את כל אלו: Prison Break The Sopranos Sliders Dexter The Big Bang Theory How I Met Your Mother Breaking Bad היום הגיעה תורה של Deep Space 9 שבילדות ראיתי פרק פה, פרק שם ואז הפסיקו לשדר אותה בחינוכית 23 דווקא בפרק הכי מותח לפני ההתקפה על DS9. אז מצאתי אותה אצל חבר על DVD מכווץ לפורמט RATDVD שהוא גיבה לפני שנים כשהתוכנה עוד הייתה בפיתוח(שהופסק מאז). הפעם האחרונה שנאלצתי לפענח ככה פרקים מגיבוי, היה לי מעבד E2140 אז חשבתי שייקח לי כמה שעות לפענח קובץ 1GB ל 4…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלא שורץ בילדים בני 16 שטופי הורמונים. האם קיימת חיה כזו? רצוי בעברית.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך לנצח בחיים / את החיים (השראה ומוטיבציה) איך לנצח בחיים? או איך לנצח את החיים? מקווה שתאמצו מהסרטון הזה משהו ותפנימו את מה שאמרתי. - כאן הייתי עדן - ILockHiM. - https://www.youtube.com/watch?v=VrWNU1uws7
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה קיבלתי צו ראשון וכמו שאמרו לי קודמיי שאחד הבדיקות שמה זה בדיקה פסיכוטנכית (אני מבין שאם אני רוצה עדית במחשבים בצבא אז כדאי לי להואציא ציון טוב!) השאלה שלי לוותיקים ביניכם שכבר עברו את השלב הזה בהתגייסות.. איזה מן תרגילים יש שמה? כמה זמן נותנים לך? כמה תרגילים צריך לפתור? ובכלל איך אני יכול להתכונן לזה \ לקבל דוגמאות? יש אולי אתר עם דוגמאות לבחינות צבאיות כאילה ?? ובכלל למבינים ביניכם האם זה ישפיע על בקשותי להתקבל ליחידת מחשבים?! תודה רבה מראש. 8)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי היום בנקודת אורנג' תוכנית חיילים וקיבלתי מכשיר מתנה דור 2.5. ציינתי בפניו שאני לא מעונין באינטרנט. ביקשתי בפני המוכר שיראה לי את הקטע לאיזה חבילות אני מחובר, ולא הופיע שם אינטרנט כיוון שהוא לא ירד מספיק - בכוונה. צירפו אותי לחבילה של 30M ב23 שקל!!! גיליתי את זה הרגע בטעות! מה עושים במצב כזה :s07: :s07: :s07:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רקעים המותאמים לשני מסכי 19 היוצרים ביחד שולחן עבודה אחד ( Extended Desktop ).
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיפרתי כבר באיזה תראד פה ...שקניתי מוצר ואחרי 5 דקות רציתי להוסיף למוכר כסף ולקנות משהו יותר טוב ... לא רק שלא ענה לי אלא שלח לי מה שקניתי בראשונה . עכשיו קניתי איזה מוצר חשמלי , ושכחתי להגיד למוכר שיתן לי את גרסת ה 220-240 V וגם כל המשלוחים שלו הוא עושה EMS אז גם ביקשתי ממנו שישלח לי רגיל ולא EMS עברו 18 שעות ועדיין לא ענה מה נסגר איתם ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://img366.imageshack.us/img366/3002/lolxe9.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא חושב שיש פורום מתאים לזה אז זה ילך לפה, מקסימום יעבירו... יש לי תרגיל שבו אני צריך לפשט ביטוי בוליאני ואני פשוט לא מצליח אני צריך להגיע מזה : ___ _____ A+B * C(B+A) לזה ___ A+B ויש פה עוד מישהו שיש לו מתכונת ביום שני ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תעשו לי קצת סדר בראש בבקשה.... בשנות השמונים יצאו פרקים 4,5,6 ורק לא מזמן ייצאו 1,2 ועומד גם לצאת 3??? מה הולך כאן?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש שרת תמונות שבו אני אוכל לאכסן תמונות בשביל התמונה האישית שלי בפורומים וגם כמה חתימות. ואני עוד מחפש שירות שיחליף בין החתימות כל פעם שהדף עולה. למישהו יש רעיון?.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
!http://hothardware.com/News/When-Two-Chatbots-Talk-Hilarity-Ensues/
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
enjoy ! http://www.israeli-weapons.com/
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יפה או לא זה מהמישחק של אינטר נגד מילאן זמן החזזים הכל כך יפים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תחשבו על זה, מה כבר יכול להיות? כמה חבר'ה שיש להם תחומי עניין משותפים נפגשים לקפה או ארוחת צהריים. נכיר, נפטפט, ננסה לספוג קצת ויטמין D כי אני בטוח שלהרבה כאן חסר את זה, יכול להיות כיף לא? אני רק מרחם על המלצר שיצטרך לתת שרות לחבר'ה מפורום "צרכנות".
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים אתם חייבים לראות את הסרט הזה...פשוט סרט גדול. בקצרה יש שתי כנופיות אחת של הבוס - המאפיה של הכושים . והשנייה של הרבי - המאפיה של היהודים הדתים. שתי המאפיות האלה לקחו בטעות את הבן אדם הלא נכון....ואתר השאר אתם חייבים לראות. אתם לא תבינו כלום עד ל 10 הדקות האחרונות של הסרט. צפיה מהנה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה מערכת הפעלה אתם משתמשים? מי שאחר שינמק
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שאני יצרוב להם לעסק שלהם אופיס ופוטושופ וכאלה... עכשיו אני יודע שזה לא חוקי, אז מי ומה אמור לדעת?! כאילו אם באים לבדוק אז מי? ואם כן אז מה הסיכוי שיעלו עליהם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להמשיך ללמוד אלקטרוניקה ואולי מיקרו אלקטרוניקה ורציתי לדעת האם 5 יחידות פיזיקה זה חובה או רצוי או בכלל לא משנה?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך השירות שלהם וכל זה ואיך החלקים שלהם שמעתי שבסניף חיפה קנו מהם חלקים והם הביאו חלקים לא טובים ועבדו על אנשים...אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך הם פשוט אני מתכוון לקנות מהם מחשב ב-8500 אז חשוב לי לדעת איך הם....תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה קטעים איתנו, המאמן שלי הביא מצלמה דיגיטלית לאימון שלנו ואמר לי לצלם קרב של החבר הכי טוב שלי ועוד מישהו. קיצר התחלחתי לצלם, החבר שלי תוקף פתאום- בום! חוטף אגרוף בראש. והכל מתועד בסרטון הבא. אגב, הוא פתח תפרים בשפה שהיו לו מגיל 7 או משהו כזה. להורדת הסרטון
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-