כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
השיר לא הכי חדש... אבל החבר שאיתו הוא עשה את השיר ביחד היום הוא קלידן של three days grace
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מאמין בתאוריית הקונספירציה הזאת. יש קונספירציה שאומרת שקיים ארגון שקוראים לו NEW WORLD ORDER והוא בעצם שולט בארה"ב ובכל מני מדינות. הוא מורכב מקבוצת אליטה קטנה והיא שולטת בהכל, כולל הבחירות, והנשיאים הם סה"כ בובות שלהם או מהופנטים על ידם. שוב, אני לא מאמין בזה. אבל ראיתי סרטון ביוטיוב ש"מוכיח" את זה, ולמרות שלא ראיתי משהו מרגש (כמו בהתחלה, כשזה ברור ששמים לביל קלינטון מייקאפ), אבל מה לעזאזל הולך עם העיניים של אמא של בושה ב-3:00?! כשראיתי את זה פשוט קפאתי במקום ולא יכלתי לזוז. אני ממש בבהלה פה מה לעזאזל?! מה זה?! :o :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Boxter + 110 mph + bird =
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט ששוכר דירה ביחד עם עוד 2 שותפים. היום התחילה אצלי בחדר נזילה די רצינית (מים על הרצפה, על שולחן העבודה, על המיטה וכו'). יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שיש בעיות עם החדר ואני פה רק מספטמבר. בפעם האחרונה הייתי בלי חשמל יומיים. בחוזה שלי כתוב שעל המשכיר לתקן כל תקלה, לרבות נזילות (כתוב את זה חד משמעית) תוך 72 שעות. מכיוון שאני יודע שאין סיכוי שהוא יתקן את זה תוך 72 שעות (הכרות עם הבנאדם + אני יודע כמה זמן לוקח לתקן נזילות במספר מקומות בגג בתנאי מזג אוויר כאלה), אני שוקל לעזוב את הדירה. מה שרציתי לשאול זה איך לעשות את זה נכון. האם אני יכול פשוט להפסיק לשלם חודש הבא? צריך להודיע לו על כך זמן כלשהו מראש? בקיצור, אני לא יודע איפה אני עומד מבחינה חוקית. המטרה של…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ויש שם את כל המידע לגבי זכויות העובד - חוץ מהשכר המינימלי . אז מה שכר המינימום לחודש ולשעה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני אישית לא יכול לכלול סגנון שלם להגיד עליו שהוא לא איכותי לדוגמא אני שמעתי ושומע הרבה רוק : jimy hendrix, doors, led zeppelin, pink floyd, iron maiden ועוד ועוד אבל ממש לא אוהב את הרוק של רררר ואאאא אני אוהב לשמוע הרבה טראנס כמו : tsuyoshi,yahel planet b.e.n.,transwave ועוד אבל יש טראנס גרוע שאני לא מוכן לשמוע דקה אחת אפילו מזרחית שנוהגים לרדת עליה הרבה. יש זמרים שאני אוהב כמו זוהר ארגוב,דקלון או פייטנים של הדת אבל זמרי מזרחית "בכיינים" או "כבדים " לא אוהב אז רבותי בבקשה לשמור על תרבות הדיון ועל אינטלגנציה גבוהה וכל אחד ינמק סיבותיו
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי היום סתם נכנסתי לאתר של פורשה, וגיליתי שיש חלק באתר שבודק איזה פורשה מתאימה במיוחד לך! קודם כל הלינק: מבחן הDNA של פורשה (לוקח קצת זמן עד שאתר עולה) לי יצא PORSCHE 911 GT2 91% (זה בודק לפי אחוזים) אז כל מי שעושה את המיבחן בבקשה ישיכתוב איזה פורשה יצא לו. מקווה שתהנו מהמבחן Install
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אח שלי נמצא בנטויזן מרוצה מהאינטרנט שלהם ואין לו ממש סיבה לעבור.. כמו שהבנתם מגודל החבילה הוא גם לא כזה משתמש כבד. עד היום הוא שילם 49.90 וההתחייבות נגמרת, השאלה עד לכמה לנסות להוריד אותם? למה אני בכלל יכול לצפות? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לעיונכם : http://law.co.il/news/copyright/2008/10/28/german-court-ruled-against-rapidshare/
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה פתוחה.... תתפרעו. (אבל רק על דברים אמיתיים שבאמת מוכרים שם כמובן, ועדיפות לדברים שנשלחים לישראל..)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך השירות שלהם וכל זה ואיך החלקים שלהם שמעתי שבסניף חיפה קנו מהם חלקים והם הביאו חלקים לא טובים ועבדו על אנשים...אם מישהו פה קנה מהם מחשב שיגיד לי בבקשה איך הם פשוט אני מתכוון לקנות מהם מחשב ב-8500 אז חשוב לי לדעת איך הם....תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בנק (בינתיים בלי משכורת קבועה אבל תיהיה אחת לתקופה של כמה חודשים) פתחתי חשבון בלאומי, בהתחלה הכל היה ניפלא. הייתה הרגשה שהבנק רודף אחרי ברגע שניהייתי לקוח שלהם זהו, שכחו ממני. ההסברים שנתנו לי היו מסתכמים בכמה מילים, מלא חרטא שהרעיפו על אוזניי ומידע לא מדוייק בקיצור- נישבר לי מהם וסגרתי יש בנק שתמליצו לי עליו? מצידי גם ליסוע העיקר שיהיה פתוח בשעות הגיוניות ולא כמו מעון פעוטות, עם דגש לשירות נורמאלי. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הנה קישור זה פורסם כל הכבוד http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=40263
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חתימה ראשונה שעשיתי, אשמח לקבל תגובות....
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם נחשפתי לפורום הזה היום לראשונה והאמת שאני צריך עזרה קצת בנושא RFID. אני מחפש לדעת אם אני מעוניין מחר בבוקר לקנות RFID TAGS ולכתוב אליהם , מה הדרך לבצע זאת? דבר שני כמובן זה איך קוראים את זה עם הRFID Reader? באיזה שפות תכנות כותבים לדבר הזה . איפה ניתן לקנות בארץ RFID Tags וRFID Readers ? אני מדבר על הRFID Tags בכלל גם הפשוטים ביותר וגם המתקדמים ביותר אם אפשר הרחבה בנושא של מה מומלץ נגיד לRFID TAGS לטווח של נגיד עד 2 מטר וגם טווח של כמה ס"מ. תודה רבה מראש לכם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי זה קורה רק כאן, אבל ישנה הילה סביב הירח, קטנה וצפופה, שום דבבר מיוחד. אבל עכשיו סביב לה ישנה טבעת ענקית ורפה, משהו יפיפה! אין לי מצלמה בזמינות כרגע, אולי אוסיף תמונה בהמשך. להערכתי הלא-מלומדת מדובר בשבירה דרך ענני הצירוס שהגיעו כעת. מי שרואה את ההילה יכול לנבור במידע כאן: http://www.atoptics.co.uk/halosim.htm ולשתף גם אותי במה שראיתי/ראינו. ולא מדובר לדעתי בהילת 22 מעלות, זו שלנו גדולה בהרבה. עריכה: עכשיו (10:17) די קשה לראות את ההילה. מה שכן, הירח המלא עוצמתי ביותר, לא צריך פנס לטייל בחוץ (שזה כיף )
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי סכום של כ 6000 וקצת שקלים ואני מתכוון לקנות מערכת מבוססת AMD 64 ביט הקטע הוא האם שווה לקנות בתקופה זאת של השנה מחשב או שצפויות ירידות מחירים בפסח כי אני לא רוצה לקנות עכשיו ועוד שבועיים המחשב שלי יעלה בחצי פחות.. מה לדעתכם התקופה הכי טובה שבה אתם מוציאם סכום לכזאת קניה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אנשים אני וכמה חברים מעוניינים ליסוע בחופש לאחד מהפארקים הללו מה שמוביל לשאלות הבאות: 1. האם אלו 2 הפארקים היחידים בסיגנון הנ"ל בארץ? 2. מי לדעתכם כדאי יותר אם אנו מחפשים פאר עם מתקנים מפחידים/מעוררי אדרנלין ככל האפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-