עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by someone,

לאחרונה ראיתי הרבה מבצעים שמפרסמים חבילת 1.5MB בכבלים (לשם אני מחובר היום, לא דיגיטלי בטלוויזיה, חבילת 750KB) כולל ספק ותשתית הכבלים. והיום אני מתקשר ל012 כדי לברר על המבצע, ומה אומרים לי? ללקוחות כבלים חדשים בלבד! ולא הסכימו להעביר אותי.. בכל מקרה התעצבנתי ובדקתי קצת מה הסה"כ הכולל שאני משלם היום על האינטרנט ושירותי הטלוויזיה, ומה אני רואה? 277שקל לתבל כולל אינטרנט וטלוויזיה ועוד 130 שקל (לפי נציגת שירות הלקוחות אני משלם להם מעל 145 שקל לחודש.. אולי החשבון שבדקתי שלי ישן קצת..) ל012 כספקית! מחישוב קצת, 407 שקל, ואם השקלול של נציגת שירות הלקוחות, 422 שקל לחודש!! אז כמובן שעוד יותר התעצבנתי והלכתי לברר קצת מה מציעים יס והADSL (מהצד של לקוח חדש הפעם) אז ביס: חבילת הבסיס + …

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  2. שלום, לי כבר נמאס מזה, באמת. אם אני עושה "Report Spam" זה לא ממש עוזר. יש משהו שכן עוזר?

3. שלום, סיימתי עכשיו תואר ראשון בתקשורת ואני מעוניין ללמוד משהו שקשור במחשבים ע"מ להתקבל להיי-טק. איזה תחום אתם ממליצים ללמוד? איפה הכי כדאי ללמוד את התחום הנ"ל? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by maoros,

אתם יכולים להגיד איזה חנויות אמינות וזולות אתם מכירים(אם יש כאלה)?? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by approx,

אשמח לקבל המלצה לסרטים בסיגנון הסרט הזה : http://sratim.co.il/movies/view.aspx?id=25104 או ביכלל סרטי מלחמת העולם השניה

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  6. ככה יש לי מצב בעייתי טיפה... אני כרגע משכיר את דירה לאדם מסוים שאיתו סגרתי חוזה בבית כרגע גרה הבת שלו (מפלצת), שאין לי שום כוונה לבוא איתה במגע!! הבחור רוצה להעביר את החוזה אליה! כאמור אני לא רוצה לבוא איתה במגע והשאלה היא אם הם יכולים לסגור ביניהם חוזה ולהעביר את השם על שמה?? (כל הסיפור סובב סביב זה שהיא צריכה לקבל החזרים על השכרת הדירה מהרשויות )

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אני רוצה לקנות משיקאגו MX1000 ב65 דולר אני צריך לשלם על זה מע"מ או מכס??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 00000,

המוצר שאני רוצה לקנות הוא: http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429236 מפחיד לקנות משם, כי האסוציאציה שעולה לי היא "גיבור מחשבים", או לפחות איזה חיקוי זול שלהם.. חוות דעת?

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  9. לאחרונה ביקרתי באתר הבית של נשיא מדינת ישראל אך נתקלתי בתופעה מטרידה מאוד ועל כך החלטתי לכתוב למערכת: "לכל המעוניין שלום רב, לפני מס' חודשים ביקרתי באתר נשיא מדינת ישראל, והתעניינתי באזור הלשכה. כשהבנתי שהגעתי למקום הלא נכון נסיתי לשוב על עקבותיי אך הוא לא נתן לי לצאת! חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר אז נסיתי לצאת משם, אבל הוא התעקש והמשיך להתקדם ולעלות ופשוט תקע לי את המערכת, למרות שנסיתי לעצור אותו כלום לא עזר ולבסוף רק אחרי שהוא גמר, הצלחתי לצאת מהחלון של הלשכה". אנא טפלו במטרד זה במהרה והמטרד ימנע מאנשים נוספים. שלכם בברכה, א'. ...מנסה את מזלי כבדרן ...

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by HeaT-SinK,

קיבלתי צו גיוס ליולי 2006...יש לי חופש גדול אחרון :-\ ואם אני אגיד להם אני רוצה חופש גדול הם ישימו עלי ז*ן אפשר לדחות תמועד בחודש חודשיים ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by xgamer,

שלום לכולם ... אני סקרן לדעת מה קרה לאתר פיסי ספוט מאחר והוא כבר זמן דיי ארוך לא ניתו להיכנס אליו תודה לכולכם...

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  12. יש את חוף י"א משהו כמו 10 דקות מהסיטי, הייתי שם מלא פעמים סתם בבוקר, חוף סבבה השאלה היא האם ניתן לעשות שם מסיבת חוף? אני מדבר על מסיבה קטנה של 15-20 איש, עם מוזיקה (2 רמקולי PA של 300W) תאורה ו-3 אוהלים בינוניים, כמה מנגלים שולחנות ואוכל, הכל עם גנרטור של 2500W. לא יעיפו אותנו? צריך לשכור מקום\חוף או שאיך זה הולך? שמעתי שתמיד עושים באשקלון ואין שום בעיות...איפה אפשר לעשות את המסיבה בלי שיפריעו לנו או שיגרשו אותנו?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אז ככה היום הייתי בלטרון במיני ישראל ופתאום קפץ לעיני שלט חביב, והרי הוא... אני כמובן חייב לציין שבחיים לא נתקלתי בשלט כה שנון , וכמובן שעד רגעים אלו ממש אני מנסה לרדת לסוף דעתו של שלט זה, אך ללא הצלחה...

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by theone89,

http://www.youtube.com/watch?v=zfRIwA_s-Fc עוד קופים http://www.youtube.com/watch?v=57sy2_2Wrto

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by DS,

נפתח ערוץ אגו ביס היום. גם קראתי ויש עידכונים!!! סוף סוף כל התכניות לשנת 2006. הנה האהובים: XPLAY 2006 יש יש יש יום הדין(אחת הסדרות הכי יפות) 2006 גיימפלי לא בטוח. אני לא יודע אם זה היה בכבלים אבל לדעתי זה שווה! כמו שילוב של אגו וGAMEONE

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה להזמין עכבר מחול http://store.microsoft.com/microsoft/IntelliMouse-Explorer-30/product/FBC5C415?WT.mc_id=channelintelligence עכשיו הוא עולה 39 ו +10 דולר משלוח ב2 ימי עסקים 1. מאיזה מחיר לוקחים מס על החבילה פעם הבנתי שעד לסכום מסויים לא לוקחים כלום עכשיו אני רוצה להביא 2 עכברים ואני רוצה לדעת מה יצא לי הכי זול האם להזמין ב2 משלוחים או במשלוח אחד שזה יצא לי 88 דולר 2.אני רוצה לעשות את זה דרך הדואר להזמין ויזה עכשיו השאלה אם אני יכול להכניס לשם גם דולרים כאילו לתת לדואר נגיד 500 שקל והם יכנסו לי לויזה הזמנית הזאות בדולרים ?? 3.אם כתוב 2 ימי עסקים במשלוח זה אומר 2 ימי עסקים גם לישראל?? כמה מס לוקחים על הדברים האלה???

17. Started by Domovoi,

http://www.essortment.com/all/whitenyourteet_pry.htm מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אנגלית 5 י"חל 89 טוב מאוד תנ"ך 2 יח"ל 67 כמעט טוב הבעה עברית 2 יח"ל טוב 77 ספרות 2 יח"ל 60 מספיק מתמטיקה 3 יח"ל 57 מספיק היסטוריה 2 יחל מספיק בקושי 54 אזרחות 1 יח"ל מספיק 58 ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל 62 מספיק יסודות המחשב 1 יח"ל כמעט טוב 69 כתוב שם גם בדף נפרד את המקצועות הבאים (כולם 1 יח"ל): מחוייבות אישית 95 תעבורה 80 של"ח 80 חינוך גופני 88 אז מה זה אומר? ה 54 בהיסטוריה זה נכשל? מותר שיהייה נכשל אחד לא? זה אומר שיש בגרות בעצם? תודה. **עריכה: נסו בבקשה להתעלם מהעובדה שפיסת הנייר עליו מודפסת תעודה זו ראויה לשימוש אחד בלבד.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by benor,

חברת מרכבים מציעה אוטובוס עסקים מפואר, עם מושבים מהודרים, חדר ישיבות מפנק ואפילו מקרר ומסכי פלזמה. שלכם תמורת 1.3 מיליון שקל נראה מגניב, אבל לדעתי, הרעיון דפוק. אוטובוסים מיועדים לקהל יעד מסוים, ולא נראה לי שהמגזר הזה מרבה להשתמש באוטובוסים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3299530,00.html

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  20. היי חג שמח. ,2 דברים, אני משתחרר עוד מעט מהצבא ושוקל ללכת למקום של הכוונה מקצועית,במה לעסוק בעתיד,במה ללמוד וכו'..,יש לכם המלצות ספציפיות?,הבנתי שהעלויות הם סביב ה750 ש''ח~,שווה או בזבוז כסף לדעתכם? ובנוסף לזה,חברה שאחרי צבא הלכו לעבוד באילת באחד המלונות,יש לכם המלצות איפה להתחיל ובמה כדאי לעבוד? חשבתי על מלצרות(מלצרות ואז רום סרוויס שכבר אני בונה על הטיפים),רציתי בהתחלה אבטחה אבל הבנתי שצריך שתהיה אנגלית ברמה גבוהה וגם לא מספקים מגורים בדרך כלל לשומרים/מאבטחים.(רובאי 02 אם זה רלוונטי) לאיזה מלונות כדאי לפנות בקשר לעבודה מבחינת שכר,תנאים,מקום מגורים. רוצה לעשות את המועדפת שלי שמה. תודה וחג שמח.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. היי אנשים יש לנו חדר כושר בעיר אבל דיי נימאס מאותם דיסקים אז מחפש מוזיקה ממריצה שתהפוך את האימון להנאה אשמח ללהקות, אלבומים, סינגלים... הכל פשוט תזרקו כל מה שיש.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by DarK_NaF,

הכנתי לעצמי תמונה.....נחמדה לדעתי...... אז לא מספיק שהיא נהרסת בגלל פורמט JPG....אז גם כשמקטינים אותה בצורה כזו.....זה בכלל נראה איום.... ככה היא ניראתה אחרי שהעברתי אותה לפורמט JPG.... ואחרי שנאלצתי לצמצם אותה בערך פי 10 מהגודל שלה..... אתם רואים מתחת לשם שלי מה קרה..... עצוב...... אוף........ :-/

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3336409,00.html איזה זקן חמוד, חולם עליו כל לילה.

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  24. לא שיחה אחרונה (*42) שיחות באופן כללי שהתקבלו מאיזה מספר הם.. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הפרסומת החדשה של פוקס אם אני לא טועה שיעל בר זוהב כאילו רבה עם חבר שלה והזמן הולך אחורה.. מכירים ? בבקשה, יש ברקע שיר ממש ממש יפה והייתי שמח לקבל שם שלו תודה לכולכם מראש..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.