עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איך המלון הוא עולה לי 1600 שקל מראשון עד רביעי חצי פנסיון(חול המועד) מישהו היה במלון?איך הוא?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by Overkiller,

אהלן חברה'ס; מחר אני מתכנן טיול לכרמיאל, ואין לי מושג איזה מסעדות טובות יש באזור, יש לכם המלצות?...מסעדת בשר טובה? או מסעדת פירות ים? או מסעדה אותנטית?....הכל יתקבל בברכה. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Toxin II,

WTF?!?! בלי מילים, פשוט תראו את הדבר ההזוי הזה. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/111400.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כי קיבלתי 2 ואני לא רוצה לעוף מהאתר ! ועוד על שטויות... אוףף... עד שיש אתר טוב.. אבל לא משנה. לכמה זמן אני עף מהאתר אם יש לי שלוש אזהרות ? יש אפשרות למחוק את האזהרות ? אה, ויש לי עוד שאלה, נגיד ויש לי שתי שאלות באותו נושא, אז אני פותח שני ת'ארדים ? או שאני שם את שניהם באותו ת'ארד ??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by VL,

שלום.. יש לי בעיה יש לי רמקולים דיי חזקים למחשב וכל פעם שאני שם שירים אפילו על חלש זה מפריע לאחותי שהיא ישנה... השאלה שלי היא איך אפשר לאטום איכשהו את החדר או לחסום את הצלילים שיעברו מהחדר...

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by +Eliran+,

עכשיו יצא החוק החדש שאסור לנסוע ולדבר בפלאפון אלא אם יש לך דיבורית. אם אני מדבר באוזנייה(BT או רגילה) אז אני עדיין יכול לחטוף קנס? תודה

• 9 תגובות
    • 13.5k צפיות
  7. היי! רציתי סתם לשתף אתכם במשהו... יש איזה אירגון(לא הכי חוקי אבל לא משהו שאני אישית מסתכן בהיותי חבר בו) פוקר שהתחיל לארגן טורנירי פוקר בישראל לחבריו הרשומים בלבד. בגלל הסחבת בהתאחדות הפוקר הארצית שלנו ובגלל שאין ספונסר אליפות הארץ מתרחקת מאיתנו וכך גם הליגה הארצית המתוכננת, אירגנו לפני חודשיים טורניר פוקר, שהשתתפו בו 88 שחקנים. היה מאוד נחמד, לפי מהסירטונים שהעלו. אירגנו למחר גם טורניר. צפויים להשתתף בו כ130 שחקנים הפעם. התלבטתי מאוד לגבי ההשתתפות במשחק. התחלתי לקרוא ספר של אחד מגדולי שחקני הפוקר בעולם: דויל ברנסן. אני בעמוד 510 מתוך 690.(באמצע דילגתי על איזה 300 עמודים עק כך שמסבירים שם גם על פוקר מסוג אומהה וסטאד והיי\לו \ספליט וזה לא מעניין אותי. אני שמחק רק הול…

8. כנסו ל KIPKAY.COM ותראו איזה דברים מגניבים יש שם. יש באתר הזה סרט שמראה איך לחסוך בדלק. אומרים שם שאפשר לשים אציטון נקי בדלק וזה ישפר משמעותית את הצריכה שלו. הבחור אומר שזה מה שחברות הדלק והנפט לא רוצים שנדע. אוקי, אז עכשיו שאנחנו יודעים, זה נכון? למה שזה ישפר את צריכת הדלק?? מישהו מוכן להתנדב לניסוי??

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום. בניתי לאחרונה אתר *נערך* אין לי כמעט שום ידע בנושא בניית אתרים. לקחתי פשוט תבנית מ http://www.oswd.org ושיניתי שם מה שהייתי צריך. הבעייה שלי היא כזאת. בניתי את האתר עם תוכנת NVU בסביבת לינוקס. האתר עובד יופי בפיירפוקס אבל נראה עקום באקספלורר. מישהו יוכל אולי להציץ באתר ולומר לי מה הבעייה? אולי רק צריך לשנות איזה שורה או משהו (אני מקווה). רב תודות! עלז

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by artyom,

סתאם כדי לשעשע אתכם אני יספר לכם מה קרה לי היום... חבר שלי מחפש תחליף ל440MX שלו אז חיפשו בחנויות בעפולה כרטיס קצת יותר טוב (כמו 9550 או משו בסגנון) אז קיצר בחנות ה-4 שנכנסנו אני שואל: איזה כרטיסי מסך יש לך עד ה400 שח... טכנאי P4: יש לי את הFX הרגיל... אני: מה זה FX רגיל.... יש הגדרה לדבר כזה? הוא: מוציא לי 5200 של לידטק ואומר: זה מריץ לך את כל המשחקים החדשים בלי שום בעיה... אני: אין לך שומדבר יותר רציני? הוא: אם אתה רוצה יש משו יד שניה רציני למשחקים ב1000 שח אני לעצמי בראש: מה כבר יכול להיות רציני ב1000 שח הוא: מראה לי FX5990 ULTRA של ASUS.... ואומר: כרטיס כזה עולה בימינו 4 אלף שקל... אני: *נופל על הריצפה מצחוק* אומר לו: אין מצב.... זה כרטיס ישן שלא מסוגל להריץ משחקים חד…

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  11. מצאתי חרמונית במחסן אצלנו וזה בידיוק מה שאני מחפש חח היא בצבע ירוק צבאי אבל אין עליה שום סמל שם צה"ל זה אומר שהיא לא צבאית נכון,?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by redti,

למי שלא יודע התחילה העונה השנייה של נמלטים בפרק האחרון ראיתי משהו מוזר.. שאחד הדמויות שקטעו לו תיד עם הגרזן השיג טיפול רפואי שבסופו היד חוברה הזרימת דם והעצמות חוברו והיד שלו כאילו חזרה לפעול.. דבר כזה הגיוני.. ? נ.ב היד הייתה בהקפאה נניח כ 10 שעות

13. Started by n9555,

http://www.youtube.com/watch?v=rWs1FF-BS7c זה הסרטון המצחיק והמועתק^^ :lol: http://www.youtube.com/watch?v=GrbKw-TnFdw זה הסרטון המקורי של chamillionare ^ אם מישהו מצליח להשיג מילים לזה אז אני ישמח :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  14. קניתי משהו מאמזון ה manual הגיע בקובץ PDF הכל בסדר אבל בקובץ חסרים עמודים ויש כמה עמודים כפולים כל השאר בסדר גמור שאלתי את אמזון אם אני יכול איכשהו לקבל את ה Manual או איזה פתרון אז הם עכשיו שולחים לי מוצר חדש כזה בחינם,,,, ד"א נראה לי שזה בכלל בעית יצרן ולא שדווקא אני קיבלתי איזה עותק דפוק

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by anatoli,

שלום לכולם, אני רוצה להעביר איזשהו סכום כסף לקרוב בארה"ב, ו-PAYPAL נראה לי כמו דרך טובה. כיצד הדבר נעשה? האם זה אפשרי לכל חשבון בנק בארה"ב? כמה זה עולה (אם בכלל?)? תודה, Anatoli.

• 9 תגובות
    • 7.8k צפיות
  16. Started by zam,

אני מחפש אתרים מהימנים שאפשר לסמוך עליהם. אם יש לכם המלצות או עצות אני אשמח כי זו הפעם הראשונה שלי.

17. Started by Shasoosh,

http://deco-grand.ru/hentaitsop.swf

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  18. אחי הגדול רוצה לקנות מחשב הוא פנה אליי...אמרתי לו אולי תקח תמחשב שלי אני יקנה לך מסך חדש וצורב דיוידי חדש..ותביא לי 2800 שקל.. תמחשב ממני...שלי... בערך מה שהוא שווה... שקל..מחשב סוסון עם מעכת הפעלה והכל..... ואני יקנה מחשב אחר וחדש .. לי יש תמחשב הזה.. Intel Pentium IV 3.0Ghz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256MB COMiON IMPRESS BLACK מארז שחור פשוט עם ספק 500 גנר'י.. מאורר 80 מקדימה 120 מאחורה..אמממ וזהו....... 120 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 Black MAG 786PFS 17'' CRT כל זה ב 2700.. יוצא לאחי לקנות תמחשב המחשב שאני רוצה לקנות הוא…

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by LazyBoy,

http://news.walla.co.il/?w=//998363 that sucks!

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by RGod,

קיצר היום ב שעה הזאת 21:31 הגיעה עובדת של מתב איזה חוצפה לבית שלי ....... אבא שלי אמר לה לילה טוב לא אחשב מחר ......אז היא דפקה שוב על הדלת ואבא שלי אמר לה לילה טוב מחר ..... איזה חוצפה לבוא בשעה כזו לבתים של אנשים .... איך אני יכול להתלונן על זה על העובדת הזו ?????? שמה היה נופר להט..???

21. קבעו לי פגישה להיום ולא הגעתי אליה, התקשרו אליי ואמרו לי שאני לא יעבור את התחקיר. שאלתי אם אני יעבור תחקיר אחרי הגיוס והבחורה אמרה לי "אני לא יודעת, אולי אם יגייסו אותך לאותו מקום" דיברתי עם חבר שהתגייס למודיעין והוא סיפר לי שיש לו כמה חברים שם שעברו תחקיר רק אחרי הגיוס כי בדיוק כמוני הם לא עשו לפני, בגלל זה מה שאותה בחורה אמרה לי נשמע לי מוזר מאוד. עכשיו השאלה שלי האם היא סתם בילבלה לי את המוח, או שיש סיכוי שאני מגיע מחר לבקו"ם, ואומרים לי שאני לא מתגייס למודיעין שדה בגלל שלא עשיתי תחקיר.

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  22. שלום רב יש לי פרופיל 64 וקב"א 56, אני מחפש תפקידים מעניינים, לא משנה מה העיקר שיהיה מעניין, כיף, מאתגר במידה. עם עדיפות למודיעין ודברים כאלה... מאיזה תפקידים גם כדאי לי להתרחק? ומה כדאי לחפש? תודה זאפ

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by avivlyaviv,

ההורים שלי הביאו את הסרט אבל לא יצא להם לראות... בקיצור שווה לראות תסרט? אני לא מחפש עכשיו סרט על רמה, סתם סרט פעולה נחמד...

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by TOMY-BOY,

איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים... הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאש…

• 9 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.