כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
חברים תרשמו לי בבקשה כל מה שידוע לכם על הנושא. מחירים, מאיזה גיל מותר לעשות ,איפה כדאי ולאן לא להתקרב, תופעות לוואי, שמעתי על 3 שיטות האם תוכלו לפרט? המלצות וכל מה שאתם יודעים. תודה רבה מראש! ;D
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין את כרטיס האשראי ותהיתי אם יש פה חבר'ה שיש להם ויכולים לזרוק איזו מילה עד כמה זה אכן משתלם בהשוואה לכרטיס אשראי בינלאומי רגיל דרך לאומי-קארד. אגב, לא מצאתי בשום מקום מה העלות של הכרטיס במידה ולא מבצעים אף רכישה בחודש נתון וכמו כן מדוע חייבים עוד כרטיס נוסף מלבדו, תודה
-
- 9 תגובות
- 21.4k צפיות
-
-
הלכתי הביתה וראיתי בדרך סוג של תולעת ירוקה מאוד מהירה רציתי לראות לאן היא זחלה אבל תוך רגע היא נעלמה מישהו מכיר את הדבר הזה? חבל שאין לי צילום
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EgWBuu6q84I&search=gay%20dancer
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מספר דגם? האם יש אריזות של מטען עם AAA במקום AA? כמה בערך זה עולה, ואילו חנויות יש במרכז? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה באיזור נתניה יש חנויות אלקטרוניקה או בסגנון ששם יש לקנות ולהאזין לרמקולים ומערכות קולנוע ביתית עם מבחר רחב ומחירים טובים?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שמעתי שמועות שאייבורי מביאים חומרה מזויפית משהו יכול לאשר או להכחיש את השמוע הזו ואם לא נכון אז איך הם מביאים מחירים כל כך נמוכים ממה שמוצאים בדרך כלל
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 021 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) - וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, :smoke: נהרס לי הס…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אז זה היה נראה כך: http://video.stumbleupon.com/#p=chydbi48n6
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אם נדפק לי הלוח אם... כמה זמן אמור לקחת התהליך של ההחלפה בחדש במסגרת האחריות? כי הלוח שלי התקלקל ושלחתי אותו לפנדה... ועבר מאז כבר שבוע ונראה לי שזה הולך לקחת עוד שנה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי יום הערכה בקרוב בנטויז'ן, רציתי לדעת האם מישהו עבר שם בתור נוק או מפעיל מחשב? אם כן, מה אופי העבודה?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סניף הבית שלי, סניף הסניפים!!!! :pissed: קפצתי לשם עם חבר, במטרה לבלוס עוד ארוחת דאבל אך אבוי - "נגמר הבשר של הדאבל!" :eek2: איך דבר כזה קורה?!?!?!?! FFS!!!!!!! :pissed: בעש בעש בעש!!! בעוד הקופאית נכחדת מצחוק ואני מעולף על הריצפה, החבר הלך לקרוא לשומר... אךךך אבוי, גם שומר אין! כנראה שלקוחות מעוצבנים לפנינו העלימו אותו או משו... אחרי שחזרתי להכרה מלאה, לקחנו ת'רגליים ורצנו לסניף רב-חן בכיכר דיזנגוף. הגענו לשם בדיוק בשעת הסגירה, 22:00. מנהל הסניף לוחש ברעד "אנחנו סגורים, חבר'ה". שנינו בסרט "תקשיב ותקשיב טוב, עשינו את כללללללל הדרך מהסניף בטיילת עד לכאן, אנחנו רוצים דאבל!" "טוב נו, אמר מנהל הסניף הממושקף, שיהיה..." בעוד כל עובדי הסניף נועצים בנו מבטים זועפ…
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האמת שאני לא . חשבתי על זה קצת , בעידן של הסמרטפונים , היום לכל אחד יש בטלפון שלו סיסמאות ל : - דואר אלקטרוני -פייסבוק -חשבון בנק -כרטיסי אשראי/PAYPAL /כל אמצעי תשלום אחר מה קורה אם הטלפון הולך לאיבוד/נגנב? פעם היה מדובר רק באיבוד של כמה מספרי טלפון , עוד כמה הודעות ובמקרה הרע כמה תמונות שמאוד אהבנו.. מה אתם אומרים בעיניין ?
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הצהרתי על כוונותיי להחזיר באגט שחיממתי במיקרו ועמיתה שלי הזדעזעה. למה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל לא ידעתי לאן בדיוק להשים את זה אז אם יש צורך העבירו, תודה עכשיו תראו, קיבלתי היום כבל שיחתקי איתו קצת העברתי תמונות מוסיקה, ואז הגיע הקטע המעניין, התקנת סקין חדש, פעלתי לפי מדריך, אם יש צורך אציין, ואין לימושג איך נמחק לי הסקין המקורי, עכשיו כדי לאפשר את החדש, צריך לשנות בהגדרות .. אם יש למישהו E1000 ויכול לתת לי את רצף המקשים לתפריט "התאמה אישית" -- "תצורת מסך" או אם מישהו יודע איך לתקן את זה, אשמח מאוד, תודה רבה רבה
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חברה השבוע יש 25% הנחה על רוב תיקי Swiss Gear ! אני קניתי את דגם MYTHOS ב 290 במקום 389.. שזה בערך המחיר שלו באינטרנט וממש מרוצה ממנו!! המבצע עד חמישי כולל.. מומלץ!
-
- 9 תגובות
- 10k צפיות
-
-
שלום לכולם מחר יש לי ראיון באחת החברות הסלולריות למשרה של איש מכירות באחד מהמרכזים שלהם... אני מתלבט מה ללבוש לראיון, את הרגיל שלי (ג'ינס וחולצה) או משהו טיפה יותר רשמי, חולצה מכופתרת ? תודה על התשובות .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ארגוני הסרטים בהוליווד גרמו לסגירת שרת eMule הגדול ביותר, Razorback 2. משטרת שוודיה ומשטרת בלגיה פשטו על השרתים וסגרו אותם. משטרת שוודיה עצרה את מפעיל השרת בביתו. מקור: http://news.yahoo.com/s/nm/20060222/wr_nm/media_edonkey_dc מתוך http://shaveh.co.il
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אוסף כסף וכבר בעוד חודש קונה לי פג'ו 405 שנת 92 במצב מעולה אם כל התוספות מה דעתכם על הרכב? אולי עדיף לי לנסר GLX שנת 90-92 ?? תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מי שזוכר הוא עשה ראיון קורע למישהו מ KKK (קלוקס קלאן) אבל ב YOUTUBE האנטישמים האלו הורידו את הסרטון.. LOL כל מה שחיפשתי ברשת נתן לינקים לא טובים \=
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
צהריים טובים. המגבר סטריאו שלי התחיל לעשות קצת סרטים, ומכיוון שזה מגבר שיש עליו כבר איזה 15 שנה הוא צריך לעבור שיפוץ קל. אז דוד שלי (מהנדס) צריך את השרטוט של המעגלים שלו והכל על מנת לתקן אותו. המגבר- luxman lv-103. עד כה אח שלי מצא אתר אחד שמוכר כאלה דברים אבל 25 דולר לשרטוט מעפן לא נראה לי הגיוני... תודה מראש, מר עקרב.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פשוט כשרוני http://www.mako.co.il/news-specials/click/Article-60fb27c13a18a21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם יש לכם המלצות על מסעדה טובה מכל סוג באיזור הכנרת וצפונה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-