עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TermiNal,

אהלך חברה! אז ההורים שלי טסים לארה"ב ורציתי לדעת מה שווה להביא משם, עד 200$ מקסימום. תודה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יכול להכין את עצמי הכי טוב אליהם? פעם ראשונה שעשיתי אותם לא הייתי במצב טוב...ואני גם לא ממש זוכר את השאלות שהיו...איך כדאי להתכונן לזה? (מבחינת למידה אם אפשרי,שינה וכל זה...)זה פשוט הדבר שהכי קובע בצבא ואני לא רוצה להדפק בגלל זה...עד שהשגתי מבחנים חוזרים....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by shuy,

http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/568/385.html

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by askme,

לא יודע אם זה אפקט AMD , אבל........ http://finance.walla.co.il/item/3072497

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by stingeR-,

חברים.. יש לי ידידה אנורקסית שמאוד איכפת לי ממנה והמצב שלה רק הולך ומתדרדר.. אני רוצה לדבר איתה על זה(היא לא יודעת שאני יודע) ולנסות לעזור לה באיזהשהיא דרך.. דברו וספרו על מה אתם הייתם עושים במקומי.. ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, החלטתי לפתוח לזה נושא בנפרד כי בטח להרבה יש מה להגיד. הנה השאלה: אני רוצה לקנות מחשב ומשווה את המחירים בחנויות ובאינטרנט. בסופו של דבר הגעתי למצב שישנם חלקים שהם מאוד זולים בחנות אחת מאשר בשניה, וזה יוצר מצב שאם אני רוצה לקבל את כל החלקים במחירים זולים אז אני צריך לקנות בכמה חנויות כדי להרכיב את המערכת.... אז מצד אחד יש לי מערכת שאני ארכיב במחיר הכי זול שאפשר וחוסך כמה מאות שקלים מצד שני כל חילוף של חלק מקולקל אחר כך יגרום לי להצטער על כך שלא קניתי במקום אחד ואין לי מקום מסוים שיפתרו לי את הבעיות... תגיבו חבר'ה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by navk2,

כי חבר שלי אמר לי שהריח שלי לא משהו מהפה, ואז ניסיתי ללקק תיד שלי ולהריח וזה מסריח... או שזה בכלל לא אומר כלום ? אם יש ריח רע אז מה עושים ? בבקשה פתרונות פשוטים.. ואני מצחצח שיניים פעמיים ביום ואני לועס מסטיק אחרי שאני אוכל...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nice,

אני מחפש שרת תמונות שבו אני אוכל לאכסן תמונות בשביל התמונה האישית שלי בפורומים וגם כמה חתימות. ואני עוד מחפש שירות שיחליף בין החתימות כל פעם שהדף עולה. למישהו יש רעיון?.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ariel-ro,

מעניין אותי פה מי השחקן הקולנוע שאתם הכי אוהבים ומעריכים? מבחינת יכולות המשחק שלו. אני מאוד אוהב את ג'ק ניקולסון, הוא משחק מעולה ונכנס לדמות שהוא משחק כ"כ טוב. את מי אתם אוהבים?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן , לאחרונה אני נתקל בתופעה די מעצבנת שבה כל פעם שאני מתלדק המתדלק לוקח לי שקל שניים על כל תידלוק , אפילו לא בשעות הלילה. מישהו יודע את החוק בנוגע לזה? בלינק הזה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135282,00.html כתוב שעל כל ליטר שנכנס לי לאוטו בעזרתו של המתדלק גובים ממני 11 אגורות , אז למה לוקחים ממני עוד כסף בלי קשר ל11 אגורות האלה? אם כבר שיקחו רק בשעות הלילה , אבל לוקחים ממני גם בשעות היום. אני צריך להגיד משו למתדלק? וסתם עוד מקרה , פעם אחת תדלקתי בלילה ב50 שקל , והמתדלק הזרים לאוטו כמות דלק ששווה רק ל47.5 שקל , כלומר 2.5 על 50 שקל. זה יוצר 5% ! כן , אני יודע שזה נשמע רע , להתלונן ככה על כולה 2.5 שקל , אבל שעושים לך את זה כל הזמן זה ממש מעצבן. אז מישהו יכו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nehmia,

אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשמוע איתך תחנות רדיו ולבחור איזה גאנר של מוזיקה היה פעם ב WMP אבל אני לא מוצא את זה עכשיו...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Dark_Phantom,

משפטי מפתח שיקסימו את בת זוגכם על המקום... 1. יש לך שפתיים מדהימות, רק חבל שהאף מסתיר אותם 2. בחורה גזעית, כל גל זגע 3. יש לך שיער מדהים רק חבל שהוא על הידיים 4. יש לך עין שמלית מדהימה, העין הימנית מסתכלת עליה בהערצה 5. את יפה כמו שמש, אי אפשר להסתכל עליך וקצת שוביניזם: האישה האידיאלית במאה ה20: 1. גובה- מטר- בדיוק למקום 2. ראש שטוח- לשים את הבירה 3. שן אחת- לפתוח את הבקבוק 4. אוזניים גדולות- לקונטה במאה ה21: גובה-2 מטר- שתתכופף הבת **** הזכויות שמורות לפורומים בנענע.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ccc,

מישהו יודע כמה בערך יעלה לי להדפיס EBOOK של 200-300 עמודים ? יש לי 2 ספרים להדפיס... אחד ספר מתכונים עם איזה 3 תמונות של עוף צבעוניות והשני ספר טקסט שקניתי שלא קיים בHARDCOVER... וזה סיוט על המחשב אם היה לי סימביאן על הפלאפון זה היה הכי טוב.. כל הספרים בכיס ! אבל אין קורא PDF ג'אווה רגיל נכון ? צריך להביא pocket pc.. לאן לפנות, כמה יעלה, כמה זמן יקח ? תודה ! ד"א האם יש חנות ספרים טובה שיש בה הכל ששולחת מהאיחוד האירופי ולא ארה"ב ? משלוח יקר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Coca Cola,

היום ב2 (בלילה כמובן)אני נוסע לנתב"ג, אני לא יודע מה המחירים ואיך זה הולך שם, אז רציתי לשאול אנשים עם ניסיון מה משתלם וכדאי לקנות בדיוטי פרי?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by UNDERDOG,

http://www.soldout.co.il/site/Site_DynamicIndex.asp מישהו שמע או נכנס לאתר המטורף הזה אם מחירים מגוחכים מה שאני רוצה לדעת זה אם מישהו קנה שם וזה אמין?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום מישהו יודע מה מצבם של צ'יפ מחשבים - קניון ערי החוף ראשון לציון לפני 3 שנים רכשתי מהם מחשב האם הם עדיין קימיים האם מצבם יציב ? האתר שלהם נראה לא מעודכן / חלקי www.chip.co.il מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by sir f,

אני פשוט עצלן, אני אביא דוגמא:יש לי על המחשב כבר כמעט שנה ספר שאני צריך לקרוא בתכנות. עד עכשיו קראתי 15 עמודים כשחבר שלי כבר גמר את אותו ספר. יש טיפים? עזרה? משהו!?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שווה ?! אנחנו מארגנים כמה חברים לחופש הגדול. חוות דעת על המקום יתקבלו בברכה.. כמו כן חוויות והמלצות ! תודה, ניאו.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אני קונה בקרוב טלוויזיה 21" ורציתי חוות דעת ראיתי אצל המון אנשים את הJVC והLG מהדיוטי ב200$ היום יש את ה HUNDAY ב150$ הבדל לא קטן אז רציתי לדעת איך היונדאי? או שכבר עדיף להוסיף 50 $ תודה לכולם!!!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by HiperPsY,

אנשים אתם חייבים לראות את הסרט הזה...פשוט סרט גדול. בקצרה יש שתי כנופיות אחת של הבוס - המאפיה של הכושים . והשנייה של הרבי - המאפיה של היהודים הדתים. שתי המאפיות האלה לקחו בטעות את הבן אדם הלא נכון....ואתר השאר אתם חייבים לראות. אתם לא תבינו כלום עד ל 10 הדקות האחרונות של הסרט. צפיה מהנה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Epidem,

החלטתי לשתף אתכם בשלג שירד, וממשיך לרדת אצלי בעיר עכשיו. אני גר במעלות ד"א. רק חבל שהטמפ' מעל ה0 והוא לא מחזיק הרבה זמן.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by puNani,

נו? יצא נורמאלי? ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by -LosNir-,

היי, אני לומד כרגע בתיכון רביבים כיתה י', אני במגמת תעשיה וניהול רציתי לדעת אם אפשרי בכללי וניתן "על פי חוק" (?) להגיש אותי לבגרות 5 יחידות במחשבים. ניסיתי לדבר עם הממונת על הבגרות והיא לא רצתה להקשיב לי בכלל ואמרה לי שאי אפשר להגיש אותי לבגרות מהסיבה שהמערכת שלי לא מתאימה מבחינת השעות לבגרות במחשבים. מה שניסיתי להסביר לה (לפני שהיא ניפנפה אותי ואחרי שדיברה איתי בטון מזלזל) הוא שאני כבר מוכן ממזמן לבגרות ואין לי צורך ללמוד את החומר, רק לגשת בסוף השנה ולעשות את הבגרות, זהו. רוב הסיכוים שאני יודע יותר ממנה ואני יכול לעשות את הבגרות של י' ו יא' (ואם יש גם יב') ברגע זה בלי שום בעיה. להמשיך ולנסות להתעקש שיגישו אותי לבגרות? ואם כן, מה להגיד להם אם הם טוענים שזה לא אפשרי? (בנתי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום רב, אני מחפש מאגרי מידע כלשהם המכילים נתונים אודות אמינות של מכוניות. אשמח להפניות או עזרה כלשהי בתחום. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Milford Cubicle,

ניסיון נואש של AOL להפחיד כמה שיותר אנשים ולגרום להם לשדרג לגירסת הפירסומות של ICQ.... http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4000

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.