עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אנשים אני צריך קצת עזרה אם יש פה מישהו אם נסיון דומה או שמתמצא במשפטים בקיצור לפני כמה חודשים התחלתי לעבוד בחברה גדולה בתחום הסלולאר במוקד טלפוני וכאשר נכנסתי לעבודה כמובן הם רצו שאני אתחייב לשנה כאשר אם אפר את ההתחייבות צריך להחזיר את שווי הקורס שעברתי 2500 ש"ח בקיצור כמובן שלא החזקתי שנה העבודה הזאת נוראית לא ממליץ לאף אחד להכנס לשם הכסף יחסית גדול אבל זה בגלל שעות מטורפות בכל אופן חזרה לנושא כאשר עזבתי כמובן קיזזו לי מהתלוש שכר האחרון את ה"ערך של הקורס" (הם לא קוראים לזה קנס חלילה) ורציתי לדעת האם הנושא הזה חוקי ומותר להם לעשות זאת ? במטרה כמובן לגשת לתביעה אחרי הכל זה 2500 ש"ח בשביל חייל משוחרר זה לא צחוק מה אתם אומרים יש לי סיכוי לקבל את הכסף חזרה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by House M.D.,

כבר פעמיים שזה קרה: אני מתעורר לקול נפץ שנשמע בבית. מסתבר שנזרקה אבן דרך החלון במרפסת, שברה את החלון ועוד כמה עציצים בדרך. בפעם הראשונה הזמנתי משטרה שכמובן לא עשתה כלום. בפעם השניה(אחרי כמה חודשים) החלונות נופצו אבל לא היו כלום בתוך המרפסת, וגם אז הם לא עשו כלום. לא ברור מי עושה את זה ומה המטרות שלו-אני לא מסוכסך עם אף אחד והמקום שאני גר בו נחשב לשקט מאוד. אני גר מקומה שלישית אז המקום היחיד שיכולים לזרוק ממנו משהו זה מהבניין הסמוך (הבניינים קרובים מאוד). האנשים שגרים בבניין הסמוך לא נראים כמו אנשים שיעשו את זה אבל מי יודע... ותמיד יש אפשרות שמישהו שלא גר בבניין פשוט עלה על הגג וזרק משם. האם זה חוקי להתקין מצלמה על אדן החלון שלי שתצלם כל הזמן את הבניין הסמוך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה להוריד למחשב שלי סרט שניתן לצפות בו בקישור הבא: mms://live.espnevent.espn.com.edgestreams.net/mmod2008.download.akamai.com/47931/_!/033008_hou_gm1_500.wmv?auth=daEcud3craIdmavd1budAcScsc.cGbSavap-bh8qZL-c0-LN6xCxqeb9i יש למישהו רעיון איך לעשות את זה ? (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז כתבתי כאן...) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.pcworld.com/article/id,133631-page,1/article.html#

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי כרגע כרטיס אשראי מקומי. עוד מהתקופה שהייתי חייל , ואני רוצה כרטיס בין לאומי שאפשר לקנות איתו ב ebay. איזה אפשרויות יש לי ? מאסטרקארד או ויזה ? האם זה עולה כסף להחזיק כרטיס כזה ? דמי חבר או משהו כזה? נראה לי משהו כמו איזה 200 שקל בשנה ועוד 21 שקל על ביטוח ? איזה כרטיס הכי מומלץ? אם אני רוצה אותו רק בשביל קניות ברשת , בלי להגדיל את תקרת האשראי ובלי כלום ? או שאולי כדאי להשאר עם הכרטיס של החיילים בגלל ההטבות ? עד עכשיו שהזמנתי דברים מחו"ל היייתי צריך לעשות את זה עם web card , מין שירות כזה של ישראכרט.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by TermiNal,

אהלך חברה! אז ההורים שלי טסים לארה"ב ורציתי לדעת מה שווה להביא משם, עד 200$ מקסימום. תודה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by J0n1,

אחרי אמסטרדם היעד הבא הוא ברלין! התאריך הצפוי - סביבות אמצע אוקטובר משך זמן - 5-6 לילות מספר אנשים - 4 תקציב - כמה שפחות אני צריך ממי שיצא לו להיות או סתם יש לו ידע קצת עזרה בתיכנון הטיול. דבר ראשון לגבי טיסה, כמה לדעתכם תעלה טיסה בערך בדקה90 ממש לפני מועד הטיסה (כלומר באמת בדקה ה90)? בנוסף, אני צריך הוסטל מומלץ שיעלה בסביבות ה20יורו ללילה, אם יש לכם מקום או אפילו אזור טוב בברלין ששם כדאי ללון (ארחיב בהמשך) זה יהיה מצוין אם אני לוקח הוסטל עם אנשים אחרים בחדר, יש לי אפשרות לנעול ציוד יקר ערך? עד כמה זה מומלץ? (לא רק בקטע של כסף, גם חוויה...) אני צריך גם עזרה במציאת האזור להיות בו, הבנתי שברלין מתחלקת עדיין לEAST ולWEST וכל אזור הוא שונה. חיי לילה - מה הולך שם? איפה כדאי לה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הדמות אוסקר מהאלופה- בין כל הדמויות המשעממות באלופה ובלונדינית אחת שווה אבל משעממת הדמות של אוסקר מאוד מבדרת אותי ואני חיב להגיד הרבה זמן עבר מאז שאיזה שחקן ישראלי בידר אותי בקיצור אני נותן לו תתואר מלך המלכים (אני רואה יותר מידי WWE ) של השחקנים הישראלים כרגע וכו תמונה של הבלונדה שלא תעלב ;D

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yanushka,

לזכרה של הסדרה השנונה והמצחיקה בכל תולדות ערוץ 2, הרי לפניכם כמה קטעים שחוברו ע"י חברי ללימודים, Saliman, בזמן שיעור ניתוח-מערכות: מונולוגים: אתה יודע מה זה מרג"ם פצמ"רי? זה קישוא מדבר שמסוגל לשגר 16 אלף פצצות מרגמה איראניות לעבר גבול טג'יקיסטן-בולגריה תוך פחות מחצי שעה. אתה יודע מה זאת מלגזה רמפוזית?? זו מלגזה תוצרת גרמניה המערבית שמסוגלת לשגר את עצמה בטלפורטציה חמישים פעם בשניה לעבר חברה שלי לשעבר במערב דיזינגוף בלי לשבור אפילו כוס חד פעמית אחת. אתמול פגשתי טרמפולינה אוזבקית שהומצאה לפני חמישים ושש שנה באדום העתיקה על ידי שני פליטי ארגון שחרור פלשתין שיוקם רק שלושים שנה לאחר מכן בדרום ביירות. אתם יודעים שבכוס קפה אחת יש חמישים ואחת מיליון בקטריות טורפות אדם שמסוגל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by mz155,

מהו הפרופיל המינימלי שבו עדיין מקבלים לתלפיות וחבצלות? בשניהם עושים טירונות קרבית אבל מהלך השירות הוא לא קרבי.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, אני עובד כמתכנת עצמאי די נודע בתחום שאני עוסק בו, לפני כחצי שנה ביצעתי לבחור עבודה וגביתי ממנו 200$, הסכמתי שישלם לי בתוך חודש דרך AlertPay (דומה ל-PAYPAL). (יש לציין כי אותו אדם ישראלי ומתגורר בארץ) כעבור חודשיים פניתי אליו שוב, והוא התחיל להמציא תירוצים דוגמת "אין לי עכשיו את הכסף" \ "ביזבזתי בדיוק את ה-200$ שהיו לי", טוב, אחרי חודש פניתי אליו שוב והפצרתי בו בכדי שישיג את ה-200$ הללו. הוא השיג אותם איכשהו (אחרי תירוץ שזה חשבון שלו ושל חבר שלו), הוא התחיל לפנות אליי בזלזול והתחלתי להרגיש שהוא מתחמק ממני ומשהו מסריח פה. כעבור שבוע הוא אמר לי שהחשבון שלו נחסם והוא לא יכול לשלוח לי את הכסף, ביקשתי ממנו תמונה המאשרת את זה שהחשבון נעול - בתמונה היה רשום שתאריך התשלום הא…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by MDK,

היי! השנה, המירוץ מתקיים ב-23.3.07, יום ו' , שעה 10 בבוקר אתם מוזמנים לשתף בתוצאות שלכם ממירוצים קודמים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by doperla,

ספק אל פסק האם יש הבדלים בסוג סוללת הגיבוי שלהם מבחינת אורך חיים והאם יש הבדלים ברעש שהם עושים? למשל http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=895&category_id=36380fe71b60edf11377ffdd4db684f7& הוא נראה זול, כמה זמן הסוללה תחזיק והאם הוא יחריש אותי?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by 1,

כידוע, היום יש המון מבצעים לDVD במחירים של בין 300-500 שקל. אנחנו רוצים לקנות DVD אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקחת... לפי מה שהבנתי יש כל מיני אפשרויות בDVD שכדאי לדעת לפני שקונים, כי בכל זאת אני מעוניין בDVD איכותי שיתאים לצרכיי, אפילו אם צריך להשקיע יותר כסף ממה שחשבנו. אז אני צריך את המלצתכם והסברכם לגבי הבדלים בנגני DVD שונים ולגבי המלצה לדגם מסויים. אני רוצה לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב בעיקר, צרובים, ופה ושם להשכיר איזה סרט די וי די...אולי בעתיד אני גם אקנה צורב די וי די.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שמעתי שאפשר לקרוא לטכנאי להוציא צ'יפ מהטלויזיה בשביל לא לראות ערוץ 11ו ככה לא צריך לשלם אגרה לערוץ 11 מישהו שמע על זה? או יודע עוד פרטים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by HeaT-SinK,

זה תמונה מחלק מההרס בתאילנד בעקבות גלי הצונאמי...מYnet אני לא בא לצחוק על שום דבר שקרה רק התמונה הזאת די מוזרה לפי דעתי או שלא הבנתי אותה עדין http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/482389/PHU212D_wa.jpg

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. חוקרי אבטחה מגלים את אחת מדליפות הנתונים הגדולות בהיסטוריה, עם מידע רגיש שיכול לשמש לגניבת זהות והונאות מתוחכמותלכתבה

18. לפני זמן מה פתחתי אשכול שבו הצהרתי על כוונתי לקנות אופניים, האופניים כבר אצלי והבעיה היחידה ביינתים היא שהפכתי לפרואיד בכל הקשור להשאיר אותן בחוץ.... הבנתי שמנעולי הU-LOCK נותנים פייט הרבה יותר רציני מאשר שרשרת ושהפריצה תיקח לא דקה~שתיים אלה הרבה יותר,וזה בדיוק מה שאני מחפש. אז לפני שאני נוסע מחר לתל אביב בשביל לקנות את הדגם הבא http://www.sasimple.co.il/product-p-6/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Series-4-STD-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html עד כמה נכון המידע שברשותי? והוספתי תמונה של האופניים פשוט כי ממ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gaga1234,

http://www.wwe.com/schedules/events/eventdetail/?id=2318540 מי בא?!? אני כנראה בשורות הראשונות

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הכוונה זה ששואלים שאלות על מה לעשות אם... ולא הכרויות. אני מחפש לשאול כל מיני שאלות והפורום שהייתי בו בד"כ קרס אז עכשיו אין לי איפה לשאול... וזה ניראה לי מותר כי זה לא פרום מתחרה זה על נושא אחר...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. http://www.dumpalink.com/media/1128244993 בהצלחה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by navk2,

כי חבר שלי אמר לי שהריח שלי לא משהו מהפה, ואז ניסיתי ללקק תיד שלי ולהריח וזה מסריח... או שזה בכלל לא אומר כלום ? אם יש ריח רע אז מה עושים ? בבקשה פתרונות פשוטים.. ואני מצחצח שיניים פעמיים ביום ואני לועס מסטיק אחרי שאני אוכל...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by אור כהן,

שלום לכולם. כמו שאתם יודעים (או לא יודעים) אני מתכנן לקנות מחשב וציוד היקפי חדשים. הבעייה היא שאני לא יכול לקנות את שניהם ביחד, זה או זה או זה. את הרכיב השני אני אקנה 3 חודשים אחר כך. מה עדיף? אופציה א. להשאר עם המחשב ה$&!$*!@ עוד 3 חודשים ולקנות ציוד היקפי חדש במשך ה3 חודשים האלו, ואז לקנות מחשב חדש. אופציה ב. לקנות מחשב [glow=GOLD,2,300]חלומי[/glow]ולהשאר עם הציוד ההיקפי ה#&!% שלי במשך 3 חודשים על לקניית הציוד ההיקפי. מה כדאי לעשות, מה יותר חשוב?, מה בא קודם? אם אתם מעוניינים לדעת מה המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 533 Box 2.8Ghz 1Mb Chace (שימו לב, זה לא דואל קור!!!, וגם נדיר). מחיר: 600 ש"ח לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL (אין לי מושג מאיפו הט…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Zap,

שלום לכולם מישהו יודע במקרה מה השם של השיר שהיה בפרסומת החדשה של הוט..? אני חושב שהשיר הוא די מוכר.. אם מישהו מכיר.. תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yossi21,

היה לי חשבון בלינקדאין ומחקתי אותו כי לא השתמשתי בו יותר. כשאני מחפש את השם שלי בגוגל באנגלית מופיע שם תמונה שלי שהייתה בחשבון לינקדאין, עכשיו אין לי מושג איך אני מוחק את זה. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים