כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אולי תוכלו לעזור לי למצוא איפה אפשר לקנות את זה. אני צריך רפידות כמו בתמונה. גם ב ebay לא הצלחתי - יש כ"כ הרבה סוגים... ו\או אותו פריט אצל 1000 מוכרים.. תודה מראש! עריכה: מצאתי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול הפלאפון של אמא שלי סירב להכנס לGMAIL כהרגלו. במהלך ניסיונות השחזור (המתישים) גיליתי שבין השאר מספר הטלפון המשמש לשחזור הסיסמה שונה. את החשבון שלה הצלחתי לקחת חזרה, כנראה כי עליתי על זה מיד. היום קיבלתי מייל קורא ללב ממכר שאומר שהוא תקוע בקפריסין וצריך עזרה. מיד התקשרתי אליו והודעתי לו שהחשבון שלו נפרץ. גם אצלו השתנה מספר הטלפון לשחזור הסיסמה והוא מחכה לגוגל שישחזרו את החשבון שלו (3-5 ימים). מספר הטלפון ששונה אצל אמא שלי נמצא בידי ואף זהותו של האדם המחזיק במספר. אני מברר כרגע האם הוא באמת קשור לעניין ואם כן אפנה למשטרה. ממליץ לפקוח עין על כל פעילות חשודה בחשבון הגוגל שלכם בזמן הקרוב.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט ששוכר דירה ביחד עם עוד 2 שותפים. היום התחילה אצלי בחדר נזילה די רצינית (מים על הרצפה, על שולחן העבודה, על המיטה וכו'). יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שיש בעיות עם החדר ואני פה רק מספטמבר. בפעם האחרונה הייתי בלי חשמל יומיים. בחוזה שלי כתוב שעל המשכיר לתקן כל תקלה, לרבות נזילות (כתוב את זה חד משמעית) תוך 72 שעות. מכיוון שאני יודע שאין סיכוי שהוא יתקן את זה תוך 72 שעות (הכרות עם הבנאדם + אני יודע כמה זמן לוקח לתקן נזילות במספר מקומות בגג בתנאי מזג אוויר כאלה), אני שוקל לעזוב את הדירה. מה שרציתי לשאול זה איך לעשות את זה נכון. האם אני יכול פשוט להפסיק לשלם חודש הבא? צריך להודיע לו על כך זמן כלשהו מראש? בקיצור, אני לא יודע איפה אני עומד מבחינה חוקית. המטרה של…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נוצר לכם מצב שמשקפיים מחליקים ולא מחזיקים היטב על אוזניכם? אצלי זה בעיה במיוחד בקיץ בזמן התעמלות פיזית ואני מחפש פתרון. אני מאמין שסוג של מסגרת היא נקודה חשובה מאוד. יש לי מסגרת שעשויה מפלסטיק והיא מחליקה אחרי שנוצרת קצת זיעה ואני מחפש פתרון. האם יש פתרון למישהו או שעליי לחשוב על רכישת מסגרת חדשה? האם מסגרת שעשויה ממתכת יותר טובה מבחינת אחיזה מאשר מפלסטיק? חשבתי שיש חוטים שניתן לצרף לקצה של מסגרת מכל צד ולקשור ככה שמשקפיים לא יפלו. משהו כמו זה אבל למשקפיים ויותר דק:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1210742.html אדם צנוע ובר לבב - התרחקה מפוליטיקה כמו מאד (למרות שפרס הוא הפוליטיקאי בה הידיעה) יהי זכרה ברוך
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני טס לגרמניה עוד שלושה שבועות והבנתי שיש מקומות שאפשר להשכיר רכבי ספורט בשביל נהיגה במסלול. מישהו מכיר דבר כזה בגרמניה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם נחשפתי לפורום הזה היום לראשונה והאמת שאני צריך עזרה קצת בנושא RFID. אני מחפש לדעת אם אני מעוניין מחר בבוקר לקנות RFID TAGS ולכתוב אליהם , מה הדרך לבצע זאת? דבר שני כמובן זה איך קוראים את זה עם הRFID Reader? באיזה שפות תכנות כותבים לדבר הזה . איפה ניתן לקנות בארץ RFID Tags וRFID Readers ? אני מדבר על הRFID Tags בכלל גם הפשוטים ביותר וגם המתקדמים ביותר אם אפשר הרחבה בנושא של מה מומלץ נגיד לRFID TAGS לטווח של נגיד עד 2 מטר וגם טווח של כמה ס"מ. תודה רבה מראש לכם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני עוד מאט קונה אוטו ורציתי לדעת איזה אוטו הכי חיסכוני. מדובר באוטו הראשון שלי שישמש אותי בעיקר לנסיעות ארוכות וטיולים בארץ. אין לי בעיה להשקיע ברכב עד 30 אלף שאני ידע שאני מקבל תמורה מלא לכסף. אני מחפש ברכב שקודם כול יהיה חיסכוני כי אני לא אוהב לבזבז הרבה כסף על טיפולים למינהם ושיעשה כמה שפחות בעיות, קיצר שיהיה רכב אמין. אני אוהב לנהוג וכניראה אני אהיה לא מאט זמן בכבישים לכך חשוב שיהיה נוח. רצוי שיהיה אוטומט למרות שזה פחות הרלוונטי, היופי אצלי במקום האחרון אני רוצה לשלם על האיכות ופחות על היופי. גם חשוב שיהיה רכב חזק כי אני גר בחיפה ויש בעיר הזאת הרבה עליות. אני לא מוכן ללכת על יותר מ1600 סמ"ק. רק שאני רוצה יהיה חיסכוני לתחזק אותו וישתה כמה שפחות דלק. בתודה …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע, היום יש המון מבצעים לDVD במחירים של בין 300-500 שקל. אנחנו רוצים לקנות DVD אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקחת... לפי מה שהבנתי יש כל מיני אפשרויות בDVD שכדאי לדעת לפני שקונים, כי בכל זאת אני מעוניין בDVD איכותי שיתאים לצרכיי, אפילו אם צריך להשקיע יותר כסף ממה שחשבנו. אז אני צריך את המלצתכם והסברכם לגבי הבדלים בנגני DVD שונים ולגבי המלצה לדגם מסויים. אני רוצה לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב בעיקר, צרובים, ופה ושם להשכיר איזה סרט די וי די...אולי בעתיד אני גם אקנה צורב די וי די.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו מה המצב: אני צריך להכין עבודה באנגלית על בית ספר תאורטי (שאני החלטתי שיהיה ללימוד המיומנויות בשביל להיות טרוריסט) אני צריך רעיונות בשביל הדברים הבאים: * מיומנויות הדרושות בשביל להיות טרוריסט * קורסי חובה * קורסי רשות בבקשה תכתבו
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה תמונה מחלק מההרס בתאילנד בעקבות גלי הצונאמי...מYnet אני לא בא לצחוק על שום דבר שקרה רק התמונה הזאת די מוזרה לפי דעתי או שלא הבנתי אותה עדין http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/482389/PHU212D_wa.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחלתי בזמן האחרון לחפש לי פלאפון חדש וכחלק ממסע החיפוש לפלאפון והמחיר המושלם סיירתי בפרומים של פוקט כשהגעתי פתאום לסרטון הבא הסרטון לכעורה בה לבדוק את את חוזקו של המוטורולה e1000, הניסוי המדעי מתרחש כניראה באיזה ב"ס בארץ כאשר שני סטלנים זורקים את הפלאפון ממרומי הקומה השלישית למטה לריצפה... אל עבר מתוקי (!! !!!) , לאחר הפעם השלישית שהם קוראים לסטלן הזה מלמטה מתוקי התחלתי כבר לתהות על מהות הכינוי הזה שהוא קיבל... לא לקח הרבה זמן עד שהבנתי כמה השם הזה תפור עליו ! פשוט נשפכתי על הריצפה מאיך שהוא מדבר ממש כאילו הוא לקוח מאיזה סדרת מצויירת מדובבת ... אם אני יצליח להזכר בכל התוכניות שראיתי כשהיתי קטן אולי גם אני יזכר של איזה דמות הקול הזה דומה...אני בטוח שהקול הזה מוכר לי…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וירוס חדש תוקף את תוכנות המסרים, ICQ ומסנג'ר! יתכן שקיבלתם הודעה זו מחבריכם באייסיקיו או מסנג'ר: isn't this you? http://chadickandassociates.com/main.php?i...ory&friends&Img (לא ללחוץ!!!) אם תפתחו את הקובץ, הוא ישלח לכל הרשימה שלכם את עצמו.. זה דופק את רשימת האייסיקיו והמסנג'ר.. פותח את כל החלונות והורס דברים. כמעט ולא ניתן למחוק אותו!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252725,00.html#n
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים אני צריך את העזרה שלכם בבניית ה playlist המושלם למסיבת רווקים של חבר. מחפש בגדול מוסיקה שתימשך לאורך 5 שעות בערך.... השירים הטובים מכל קטגוריה: עברי, רוק, פופ, דאנס, וטראנס (סגנון אנפקטד)... רוצה משהו שיקפיץ את כולם עם שירים טובים אחד אחד... שירים בסדר לא מתקבלים, רק הטובים ביותר שורדים... אז יאללה תפציצו בשמות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיף מסלולים עם הרבה נוף ירוק...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משם(נחשו מה) ואני רק רוצה לדעת אם מישהו מכיר אותם או קנה מוצר דרכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים האם מישהו יודע מאיזה קב"א מתקבלים לקורס אוויוניקה בחיל האוויר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת החומרה והציוד ההיקפי הפופולרית משיקה סוף כל סוף מוצרי קירור מים להרכבה עצמית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב , אז לאחר שהורידו לנו את מגהאפלוד היקר ואת דומיו , עצרו את קים "דוטקום" ושותפיו , והחרימו את השרתים . קים "דוטקום" יצא זכאי במשפט ומתכוון להקים את מגהאפלוד במתכונת חדשה ולהוסיף שירות מוסיקה חינם . ציטוט: "האתר יכלול הצפנה מורכבת, כשמפתח ההצפנה לא נמצא בידי מפעיליו אלא בידי המשתמשים עצמם. לפיכך, רק אתם תוכלו לדעת מה אתם מורידים - והרשויות לא יוכלו לסגור את האתר כפי שעשו למגהאפלוד " קישור לכתבה : http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585329,00.html
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך להוריד אייקונים לשלט חכם מאתר של יס אבל ללא הצלחה אני עומד על האייקון של הערוץ הנבחר לוחץ מקש ימני מבקש לשמור תמונה בשם ואז מקבל הודעה מוזרה- סוג הקובץ אשר נשמר או מאוחזר - נחסם ניסיתי גם במחשב אחר וגם אותה תופעה נראה לי שזה קשור למשהו בבניית האתר של יס למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בנק (בינתיים בלי משכורת קבועה אבל תיהיה אחת לתקופה של כמה חודשים) פתחתי חשבון בלאומי, בהתחלה הכל היה ניפלא. הייתה הרגשה שהבנק רודף אחרי ברגע שניהייתי לקוח שלהם זהו, שכחו ממני. ההסברים שנתנו לי היו מסתכמים בכמה מילים, מלא חרטא שהרעיפו על אוזניי ומידע לא מדוייק בקיצור- נישבר לי מהם וסגרתי יש בנק שתמליצו לי עליו? מצידי גם ליסוע העיקר שיהיה פתוח בשעות הגיוניות ולא כמו מעון פעוטות, עם דגש לשירות נורמאלי. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו עוד פורומים ישראלים טובים עם הרבה חברים שלא מתמקדים דפקה במחשבים אלה יותר כללים אתם מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
enjoy ! http://www.israeli-weapons.com/
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה משהו שכתוב באתר שלהם מ ת ח י י ב י ם ל מ ח י ר י ם ה נ מ ו כ י ם ב י ו ת ר ! ! ! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית ולא וירטואלית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט (ובאותם תנאים), תוכלו לרכוש אותו במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת או תשלום של 50% מההפרש. אם נגיד אני הולך אליהם עם הצעות מודפסות הם באמת יתנו לי הנחה כמו שכתוב?? נגיד ב-KSP הקומפיוקייס עולה 390, בלוג'יק הוא עולה 330. האטלון 2500 עולה ב-KSP 590 בפנדה 577 סאטה של ווסטרן עולה אצליהם 430 בלוגי'ק 400 ואני יכול להמשיך עוד הרבה. biodome כידוע לי אתה עובד שם, אבקש את התייחסותך.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-