כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מעניין אותי פה מי השחקן הקולנוע שאתם הכי אוהבים ומעריכים? מבחינת יכולות המשחק שלו. אני מאוד אוהב את ג'ק ניקולסון, הוא משחק מעולה ונכנס לדמות שהוא משחק כ"כ טוב. את מי אתם אוהבים?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לקרוא לטכנאי להוציא צ'יפ מהטלויזיה בשביל לא לראות ערוץ 11ו ככה לא צריך לשלם אגרה לערוץ 11 מישהו שמע על זה? או יודע עוד פרטים
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש את החוק האחרון : curl x B = u0 J + u0 e0 dE/dt עכשו ננחי יש לנו מגנט רגיל, יש קווי שדה מגנטי שיוצאים מצפון, מקיפים את המגנט, נכנסים לדרום, ועוברםי בין דרום וצפון בתוך המגנט המסלול של הקווים מעגלי כך שבנקודה מחוץ למגנט cul x B הוא לא 0 אבל : אין כאן בכלל זרם חשמלי כלומר J = 0 ואין שדה מגנטי כלומר גם E ו dE/dt = 0 איך זה מסתדר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה שיותר מידע עליו..פשוט עננקי מה זה http://img232.imageshack.us/my.php?image=picture243jo9.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350 נטענת ולאחרונה יש איתה בעייה: מכונת הגילוח הזו מגיעה עם מטען שאמור לשמש גם כשנאי להפעלת המכונה ממנו במקום מהסוללה במקרה והיא מתרוקנת בזמן הגילוח (מהירות סיבוב המנוע יורדת באמצע הגילוח), היות והמכונה לא הגיעה עם כבל שנאי נפרד מהמטען שלה, אך כתוב שאפשר להשתמש בה עם שנאי. עד לאחרונה, כאשר הסוללה הייתה מתחילה להתרוקן בעת הגילוח והייתי מתגלח כאשר היא מחוברת עם המטען לחשמל, המנוע היה מסתובב במהירותו האופטימאלית (בהשוואה לכאשר היא לא הייתה מחוברת שאז הוא היה מסתובב לאט יותר, כיוון שהסוללה מתרוקנת). בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך שכאשר הסוללה מתרוקנת ומהירות המנוע יורדת, כאשר אני מנסה להתגלח כאשר המכונה מחוברת עם המטען לחשמל, אין שיפור ב…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאור כל המהומה סביב אתרי השיתוף שהיתה כאן לאחרונה? כי משום מה הEMULE פשוט לא מוריד כלום אצלי ווממש כבר ניסיתי הכל(החלפתי גרסאות שונות וניסיתי כל מיני הגדרות) מקווה שהשאלה שלי היא בתחום ה"חוקי" ולא עברתי על אי אילו מחוקי הפורום...
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שלום אנשים, אני עוד מאט קונה אוטו ורציתי לדעת איזה אוטו הכי חיסכוני. מדובר באוטו הראשון שלי שישמש אותי בעיקר לנסיעות ארוכות וטיולים בארץ. אין לי בעיה להשקיע ברכב עד 30 אלף שאני ידע שאני מקבל תמורה מלא לכסף. אני מחפש ברכב שקודם כול יהיה חיסכוני כי אני לא אוהב לבזבז הרבה כסף על טיפולים למינהם ושיעשה כמה שפחות בעיות, קיצר שיהיה רכב אמין. אני אוהב לנהוג וכניראה אני אהיה לא מאט זמן בכבישים לכך חשוב שיהיה נוח. רצוי שיהיה אוטומט למרות שזה פחות הרלוונטי, היופי אצלי במקום האחרון אני רוצה לשלם על האיכות ופחות על היופי. גם חשוב שיהיה רכב חזק כי אני גר בחיפה ויש בעיר הזאת הרבה עליות. אני לא מוכן ללכת על יותר מ1600 סמ"ק. רק שאני רוצה יהיה חיסכוני לתחזק אותו וישתה כמה שפחות דלק. בתודה …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן זה לא נראה לי בדיוק ציוד היקפי אז החלטתי על כללי מי ולמה החליט על סדר המקשים במקלדת?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש בנושא הקנייה מהאינטרנט בחו"ל בכלל ומאיביי בפרט. הבנתי שעל חלק מהמוצרים יש מכס, על חלק אחר יש מע"מ ולעיתים שניהם מתחברים יחד. לאחר חיפושים באינטרנט למקור שיסביר באופן ברור ונהיר על מה ומתי משלמים נתקלתי בכמה מקורות סותרים ובמקור הזה: http://62.219.95.10/misimmerukht/TaxesConc.aspx לעינייננו, קיניתי שעון ב85 דולר מאיביי(כולל משלוח, ללא משלוח הוא עולה 75 שזה בדיוק הסף) ואני מנסה להבין כמה מס אני אמור לשלם עליו. אשמח, אם תוכלו להפנות אותי לכתבה נורמלית המסבירה מתי, כמה ולמה צריך לשלם מס. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להתנתק מ 012 (מפני חשד לחסימת פורטים) אחרי שנגמרה לי תקופת ההתחייבות, ועברתי מסכת יסורים. לכן אני ממליץ לכל לא להתחבר לחברה זו! הסיפור הוא (קצת ארוך, אבל מנסה להמחיש את הסבל): לפני כשנה התחברתי ל 012 במהירות 1.5Mb ב 39 ש"ח לחודש, יומיים לפני סיום ההתחייבות רציתי להודיעה שאיני מעוניין להמשיך את השירות שנה נוספת. התקשרתי ב 9:00 בבוקר לשירות לקוחות ואחרי 12 דקות ענו לי (דבר מאוד מרגיז בהמתנה הוא ש 012 בחרו לשים מנגינה שנקטעת בפיתאומיות ואז יש שקט למספר שניות - דבר שגורם לממתין לחשוב שאולי ענו לו, תהליך זה חוזר כל כחצי דקה) הודעתי לשרות הלקוחות שתקופת ההתחייבות שלי נגמרת וביקשתי להתנתק ולא הסכמתי לפרט סיבה, הועברתי לשימור לקוחות. אחרי כעשר דקות נוספות ענו לי וחזר…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם... ראיתי אתמול את הסרט דמדומים, ודי אהבתי את הרעיון... אני בטוח שהספר יותר טוב מהספר, ואני רוצה לקרוא את הספר השני בסדרה. מה גם שאני צריך לקרוא ספר באנגלית לבי"ס, אז חשבתי לבחור את זה. עכשיו השאלה היא אם הוא קשה לקריאה? אני עכשיו בי"א, אין לי אוצר מילים כזה רחב אבל אין לי בעיה לחפש כמה מילים במילון, למרות שאם יש יותר מדי מילים קשות והשפה מורכבת אני מעדיף לא להתחיל עם זה... אז, לדעת קוראי הספר, כדאי לי לקרוא אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה תמונה מחלק מההרס בתאילנד בעקבות גלי הצונאמי...מYnet אני לא בא לצחוק על שום דבר שקרה רק התמונה הזאת די מוזרה לפי דעתי או שלא הבנתי אותה עדין http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/482389/PHU212D_wa.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוב מרלי והווילרס , הסיפור . אנו זוכרים את הגאוניות והחדשנות שנתנה המוזיקה של בוב מרלי לעולם ; מוזיקה שנפרסה שני עשורים אל העבר אך עדין נשארה נצחית ואונברסלית . בוב מרלי והווילרס עשו את דרכם אל תוך עשויות חיינו. הסופרלטיבים , אולי , באים בקלות כאשר מדברים על בוב מרלי והווילר`ס ועל המוזיקה שלהם. מרלי עצמו כונה " הסופרסטאר של העולם השלישי " , " נביא הר`סטה " , בעל חזון , ואמן מהפכני . הם לא היו למרות זאת , ריקים מתוכן . הוא היה אחד הזמרים הכרזמטים והמעיזים ביותר של זמננו. הקרירה של בוב מרלי, באופן יוצא דופן , נפרסת אל העבר כבר יותר מעשרים שנה. במהלך אותה תקופה הסגנון המתפתח של מרלי כבש כל אספקט במוזיקה הג`מיקנית העולה, מסקה דרך רגיי בן זמננו. צמיחה זו ,כמובן , השתקפה היטב ב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתעניין בספת בטן, אבל לא יודע האם זה כדאי בכלל או בזבוז כסף? לעשות כפיפות בטן רגילות אני לא עושה, בגלל שכשאני עושה כואב לי הגב ואני מעדיף לא לפגוע בבריאות הגב שלי. עכשיו השאלה האם המכשירים האלה בכלל טובים? אשמח למי שיש לו מכשיר בסגנון. מה גם שיש איזה מכשיר שניראה מעניין בהנחה שעולה כרגע 250 , למכשיר קוראים AB KING PRO אם למישהו יש אותו ויכול לתת חוות דעת זה בכלל יהיה מעולהת למרות שהתגובות בזאפ לא מחמיאות במיוחד...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן האם ניתן לשתף סרטונים שמוצגים לי בפייסבוק (שאנשים אחבים "אהבו" או שיתפו) בוואצפ עם מישהו או בקבוצת וואצפ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז, כמו שהכותרת אומרת, אני צריך לדעת איפה הרופאים המומחים נמצאים, ספציפית ניורולוג אמרו לי להתייצב בראשון הקרוב אצל הניורולוג בצריפין, אבל אין לי מושג איפה זה בדיוק ואיך להגיע. אני מקווה שמישהו פה הלך לרופאים המומחים העבר או פשוט יודע איפה הם נמצאים או איך לברר. חיפשתי בגוגל אבל זה לא עזר במיוחד תודה, איל
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם? http://www.baboom.co.il/Uploads/5841-631924975893593750-gt.htm Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2612.9 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1199.75 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 498.84 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 549.94 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5900 Ultra TDH MyVIVO 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2999.37 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 488.92 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו קנה מחשב בחנות זו? איך השירות והאמינות? האם קיימת בעיה כמו שקראתי בפורום עם חנות אחרת שמתחילה ב- IVO...?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה עכשיו השגריר וצביקה אמר לכיתה יב או משהו כזה "keep it real" וכולם צחקו אפילו המנהל צחק ואמר בא לי להביא לך כאפה מה הביטוי הזה אומר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה אתרי תמיכה במחשבים יש בעברית שניתן להתעדכן בהם ב-RSS?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו מישהו פה היה בכלי זמר בזמן האחרון? אתם זוכרים איזה חשמליות היו שם? אם כן תגידו איזה מחירים גם... תודה
-
"חברת סטארט אפ ישראלית הציגה לאחרונה מעבד חדש מהיר מאוד אשר אמור להיות משומש לגורמים אזרחים וצבאים כאחד. החברה ההרצליאנית Lenslet שמה אותנו על המפה העולמית. המעבד החדש יעבד נתונים בצורה אופטית ולא כפי שנהוג בעזרת סיליקון. הוא אמור להיות מיועד לתחומים שונים בינהם למערכות צבאיות בה שידאגו לביטחון הלאומי של המדינה , ותמיכה ב מערכת של לוחמה האלקטרונית מתקדמת בשלב זה הוצג פרוטוטיפ (דגם ראשוני) של ה EnLight היכול לחשב כ8 טריליון תהליכים ביצועים לשניה וניכן ביכולות ש שוות אותו למחשב על (SUPER COMPUTER) . הוא מהיר פי 1000 ממעבד סנדרטי רגיל עם 256 לייזרים שונים אשר נותנים לו את "מהירות האור" שלו ,כפי שמכנים זאת אנשי Lenslet." לכתבה המקורית: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-