כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
אני נכנס למילון מורפיקס ומנסה לחפש משהו, זה מה שאני מקבל [כבר כמה חודשים] : http://www.morfix.co.il/ למישהו יש פה נטוויז'ן ויכול לבדוק? ולמה זה ככה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כנראה שיש תרנ'ד חדש ביום העצמאות: להביא לפארקים מארזים ישנים, לשים בתוכם גחלים, לפזר קצת שמן, לזרוק איזה גפרור לתוכו והנה יש לנו מנגל ! אפשר להחליף את השישליק באיזה ג'יפה FX 5800 מגעיל... ;D
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום. אם יש כאן אנשים מאשקלון, בעלי מעבדים כלשהם בסוקט 775 ויש להם קצת זמן פנויי היום/מחר (כשעה) ויכולים לעזור שיפנו אלי בפרטי או שיגיבו כאן. מה שאני צריך זה להביא לוח של אסוס P5W DH להכניס לו מעבד וזכרון וכרטיס מסך כלשהוא... ולעשות UPGRADE לביוס. זאת מכיוון שעם הביוס הנוכחי שהם נמכרים איתו הוא לא יכול לעבוד עם מעבדים מסדרת C2D אז אני רוצה לצרוב ביוס חדש שעובד. מוכן לשלם גם טיפ נדיב. תודה מראש ומחכה לשמוע...
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לא פעם קורה שמישהי מנסה להתחיל אתכם, אבל היא לא ממש מוצאת חן בעיניכם. במצב כזה, איך אתם "נפטרים" ממנה? נכתב בלשון זכר, אך מופנה גם לנקבה.
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התעניינתי בקורס של ניהול רשתות ויש לי כמה שאלות, הנושא הזה טיפה מעורפל לי ואני לא בדיוק מבין במה זה עוסק? באיזה מקום מומלץ לעשות את הקורס? (אני מאיזור המרכז, ויכול לעשות רק קורס ערב) כמה בערך עולה הקורס? (ראיתי כמה מקומות שמציעים מלגות וכאלה) והאם יש סיכוי למצוא בזה עבודה אחרי זה. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ב25 אני כבר אהיה בצרפת. רציתי לדעת על אילו קליפים אתם ממליצים לי לקחת לשם. משהו לשמוע ברכבת, בחדר, ואפילו בטירות. אני אוהב רוק קל-בינוני (כגון RHCP, FOO-FIGHTERS,GREEN DAY) בינתיים מה שיש לי זה ככה: Wake Me Up By The Way Otherside Can't Stop Best Of You The Pretender Road Trippin (מתכנן למחוק) Learn To Fly Portal ואם אפשר גם לעזור לי למצוא את הקליפ של RHCP אם אני לא טועה, דיי ישן, ובקליפ רואים בחור שהולך ביום יפה והורס את כל השכונה. בתודה רבה, אור כהן
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רואה לדוגמא את הנגן הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30486 30 שקל בזאפ הכי זול עולה 60 ומשהו יש קאץ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היא עובדת עוד ? אני ניסיתי להיתקשר עכשיו לא עובד אני מקווה שהיא עובדת כי אני רוצה להזמין דברים מישם :'(
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
צהרים טובים חברים, סיימתי טירונות רובאי 02 בבט"ר נ(ל)יצנים והמתנתי שבועיים בלוט"ם שבצריפין לקורס, מוכרח לציין שהייתה אחלה המתנה, להגיע לבסיס לשעתיים לארוחת צהרים ושק"ם ולחזור הביתה... : ביום ראשון מתחיל הקורס, ושום חיפוש בשום מקום לא מחזיר לי אף תשובה... כל מה שכתוב זה קורס/מקצוע 1700 בבה"ד 7. האחראית אמרה שמדובר באלקטרוניקה אנלוגית. יש מישהו שעשה/שמע/יכול להרחיב בנושא?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
במהלך הימים האחרונים רץ בפייסבוק סטטוס הקורא למשתמשים לכתוב "BFF" בתגובה ולבדוק האם הפרופיל שלהם "מוגן" או נפרץ. משתמשים רבים שיתפו פעולה עם הסטטוס הטיפשי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שאני אכשל... אני פשוט שונא את המקצוע הזה.. ואני לא יכול ללמוד מה שאני שונא.... בכל אופן, בהצחלה לכל הנבחנים May the google be with you!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו מתכננים ללכת לשם, אבל לא סגורים על מה הולך להיות שם. מישהו היה שם או מתכנן להיות שם? כי אני לא יודע מה לעשות בקשר ללינה. הם הביאו באתר שלהם רשימה גדולה של מלונות, אבל יש רק טלפונים בלי שום מידע מה המרחק בין הפסטיבל למלונות, ובאיזו רמה הם.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://daemlich.net/8213 זה דפוק ומצחיק עד דמעות... טוב....הינה עוד שיטה (אוניברסלית) http://www.killsometime.com/video/video.asp?video=Cop-Surprise
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם מישהו מתכוון ללכת להופעה? איפה אפשר למצוא פרטים ? כמה עולה,מתי מתחיל, איפה לקנות.. ומה אתם אומרים ביולי עוד ישארו כרטיסים?
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש בכל מיני מקומות את המילה "שדי" או את המילה "לאו"... מישהוא יודע מה המילים אומרות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות חולצה עם מקדם הגנה, וגם כובע...(הכל בייחד גג400) רק שלא יהיוה מחירי שחיטה S:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאחד משאר דיוני הHype של המטריקס (כן כן ... כמו שאודי אוהב ) כאן יש כפי שפורסם במס' אתרים מדריך איך להכנס לחלק נסתם באתר של המטריקס ושם ניתן להקיש קודים (גם כלולים במסמך) בבינארית ובהקסדצימלי. יש דברים נחמדים כמו לראות את הנבוחדנצר מבפנים בתלת מימד וכמה תמונות מעניינות Enjoy (להורדת המדריך כמסמך WORD ע"י http://www.tech-critic.com לחצו על ה ENJOY למעלה)
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שמעו... אני גר ברמלה...צריך להגיע לבית הספר אורט סינגאלובסקי שנימצא בדרך הטייסים בתל אביב (ליד יד אליהו) מהי הדרך הכי זולה להגיע לשם? מישהו לומד בבית הספר הזה פה?...כי יש לי כמה שאלות בשבילו תנו את כל הדרכים (כרטיס חופשי חודשי....עד איפה אני מגיע...מה אני לוקח...איזה קו, חברה...) תודה
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי. עכשיו כשהתחיל להיות קריר, אני מתלבט במה כדאי להשתמש. יש לי מזגן קטן בחדר, שלפי המפרט שלו, ההספק הנצרך בחימום הוא 754W. כמו כן יד לי רדיאטור דיי קטן(7 צלעות), אשר על התווית שלו כתוב "1500W". מכיוון שלא מצוין מה זה אומר, לא ברור אם זה ההספק שהוא צורך או רמת החימום שלו, שלפי מה שידוע לי גם מודדים בוואט. אז לפי הנתונים היבשים המזגן חסכוני פי 2, אבל אני לא מבין בזה ולא בטוח שהנתון שכתוב על הרדיאטור זה אכן צריכת החשמל שלו.הרדיאטור הוא ישן, כתוב עליו ZA-98 ותווית של זק"ש. לא מצאתי עליו מידע באינטרנט. תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
היה לי נוקיה 6131 קניתי לפני חצי שנה שלשום איבדתי אותו באסה גם לא היה ביטוח :-\ עכשיו אני עוד צריך לשלם איזה 900 שקל עליו לאורנג' . אבל לא משנה ,אני צריך מכשיר אחר מה אתם ממליצים? היה לי סבבה עם ה6131, תנו לי כמה המלצות או שפשוט לקנות אחד נוסף 6131 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי כמה אפשר ונימוסי לשגע חנות. זה סיפור קצת ארוך אז תעקבו טוב! לפני איזה חצי שנה הזמנתי מאתר מסוים קטודה כחולה של טרמלטק בשמונים שקל, לפני חודשיים היא נישברה לי באשמתי אז חפשתי באותו האתר קטודה כחולה נוספת, ומצאתי 2 קטודות של קולר מאסטר שבאים בחבילה אחת ב120 שקל אז הזמנתי אותם. הקטודות הגיעו אחרי שבוע בערך ונורא שמחתי שהתקנתי אותם אבל מה, איך שהדלקתי את המחשב נישרף לי האדפטר של הקדוטות!!! ממש עלה באש!!! וגם הצבע בכלל לא היה כחול למרות שהיה רשום על האריזה שלו שהוא כחול, הוא היה תכלת בהיר כזה!! וזה בכלל לא הצבע שרציתי!! אז הלכתי אליהם ואמרתי להם מה קרה והם אמרו שהם בד"כ לא שולחים דברים קטנים כאלה לבדיקה בכלל אבל הם ישלחו בכל זאת. אחרי כמה זמן הזמ…
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
וווואי כל כך חבל שהוא נסגר.. אם משהו יודע משהו על הדבר בבקשה תכתבו...
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים אני כמה שבועות מקניית מחשב חדש ואם זה באה האפשרות לשנות את כל מה שיש לי בכללי, אז החלטתי לקנות שולחן חדש שעליו אוכל לשים את המחשב שלי לתצוגה, יהיה מקום למסך של 3440x1440 ורמקולים של 5.1 ומקום למיקרופון ומחזיק אוזניות, בסך הכל לא שולחן קטן שאפשר לשים עליו רק מסך או מסך ואוזניות. אני יודע שאם אסתובב במרכז בתל אביב ואחפש לעצמי שולחן כנראה שאמצא את זה שאני מחפש אבל לפני שאני עושה את זה אולי תוכלו אתם להמליץ לי על שולחן שהשתמשתם בו כבר או מכרתם או ראיתם וזוכרים איפה לקנות. דוגמאות לסוג השולחן שאני רוצה והאורך שלו: לדוגמא השולחן הראשון הוא 30x72 (inch) = 76 x 182 אני לא רוצה אורך ורוחב מדויקים כאלה אבל כדי שתבינו מה אני מחפש פחות או יותר זה המימדים שלו …
-
- 9 תגובות
- 74.3k צפיות
-
-
שלום. עברתי ניתוח אף לפני שבוע ויום,ועכשיו אחרי שהורידו לי את הגבס,נשארה רק נפיחות על האף. מישהו מכיר איזו שיטה או תרופת סבתא כלשהיא כדי להוריד את הנפיחות קצת? (וכן,אני יודע שזה אמור לרדת לבד אחרי שבוע וקצת) תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-