עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hellyeahmofo,

לכל משתמשי Yahoo Mail היה ותקבלו דוא"ל שהשולח הוא Yahoo Mail Security או משהו כזה והתוכן הוא your account will be disabled for improper use , if you still wish to use it in the next three days please resign your account information דעו שזהו וירוס w.beagle32! אין לפתוח את קובץ ה zip המצורף שלכאורה מכיל הסברים למה סגרו לכם את החשבון (בדרך כלל מצורפת סיסמה לאותו קובץ ZIP)

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. אם תסתכלו טוב על השערות ברגליים בחלק של הפיקה ומטה, אז תוכלו לראות שכמעט מכל חור של שערה. יוצאת עוד שערה או באותו חור או מחור ממש צמוד אליה. למה זה?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by Hellgrace,

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  4. האם זה עבודה כמו שירות לקוחות בחברות תקשורת עם תחלופה גבוהה? או שזה תפקיד שאפשר לעבוד בו 2 - 3 שנים? תודה

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

http://img276.exs.cx/img276/889/image119wk8av.gif

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Dark Respect,

זכיתי בתחרות וקיבלתי אייפד חדש. בפנים אין דוקומנטציה של אחריות. במידה ותהיה תקלה, האם אני יכול פשוט לגשת לזכיין של אפל בארץ ולבקש תיקון? איך זה הולך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ראיתי את הרכב הזה ליד הבית שלי והייתי חייב להראות לכם את השיר המצחיק הזה: http://www.chikchakjuk.com/Media/Uploads/juk1.html :lol: :lol: אני אנסה לשכנע את החבר שלי לשים את השיר הזה בפול ווליום ברכב שלו מתי שאנחנו מגיעים לבית הספר.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אני מחפש תווים לאורגן. The Game-The Documentary אני חייב למצוא את הקטע של האורגן כנסייה הזה!!!!! זה דחוף!!!!! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by Gimel,

מישהו הזמין משם פעם? הבנתי שמקבלים קופון הנחה עם קבלת ההזמנה משם. אם למישהו יש קופון, אשמח אם ישלח לי הודעה בפרטי ואני אתן לו את הקופון שאני אקבל מההזמנה שלי.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. שלום לכל חובבי המחשבים שהם גם מוסיקאים . בחופש האחרון נכנסתי לקטע של סינטיסייזרים, למדתי להשתמש ב YAMAHA CS1X. הוא בעקרון מיועד לטראנסים וDANCE, ולכן הוא לא בא בחשבון למרות שנורא כיף לנגן איתו. אני חבר בלהקת FUNK , ולכן אני זקוק לסינטי עם פאטצ'ים של האמונד ורודס, כדאי שיהיו לו פאט'צים "סניטיים" כי תמיד בא בחשבון האפשרות של פיוז'ן בין פאנק לאלקטרוניקה. ראיתי מספר סינטיים - NORD ELECTRO 2 - הבעיה היא שאין לי מושג איפה קונים אותו בארץ ROLAND JUNO D- זול מאוד אבל מעולה בשביל המשתמש המתחיל ROLAND SH201 - סינטי אנאלוגי זול ונחמד. מישהו יודע על עוד סינטיים זולים אבל טובים בשביל מה שאני צריך? שנה טובה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by TermiNal,

או בקיצור - טראנסים טובים יענטו האוסים וכאלה דברים שטוב לרקוד איתם, מוזיקה שחורה טובה ככה, ועם יש דברים טובים בעברית או ז'אנרים אחרים טובים שיתאימו אז גם בשמחה.. אבל שיתאים למסיבות תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Morphine,

יש אנשים שמתמחים במדעי המחשב, הנדסת תוכנה, האקינג, אבטחת מידע וכמעט כל תחום שקשור למחשבים...הם יכולים לפתח תוכנות ואלגוריתמים מהבית ולמכור אותם לחברות הייטק?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by נריה,
    • 0 תגובות
    • 435 צפיות
  14. הכוונה - לדוגמא ב 5 יח"ל מתמטיקה, איזה משקל מקבל שאלון 005 למשל? הבנתי גם שבאנגלית זה קצת שונה בגלל הבחינה בעל פה והפרוייקט... תודה

15. Started by Kidney_stonE,

שלום לכולם.. יש לי נוקיה 6230, ואני משתמש המון ביומן שלו, מאוד מאוד נוח. אני מחפש דרך לסנכרן את היומן שלו עם היומן שבאווטלוק 2003 אני יודע שזה אפשרי דרך ה NOKIA PC SUITE, אבל אני לא מתכנן להתקין את הגועל נפש הזה במחשב שלי מצד שני, יש את oxygen phone manager אבל א. עולה כסף (עניין של עקרון) ב. למרות שהיא מושלמת מבחינת פיטצ'רים - היא מבוגבגת, למשל לפעמים היא מוחקת לי את כל ה SMSים שיש בפלאפון ! (והפיטצ'ר של ייצוא - ייבוא הודעות ל OUTLOOK שיש לה, הוא לא סנכרון, במובן המלא של המילה, אלא כמו שכתוב - ייבוא, וייצוא (מה שגם, הוא לא עובד בכלל , לפחות בגרסה שיש לי, שאסור לדבר על מאיפה יש לי אותה) אז מה שאני בא לשאול אם מישהו שמע או מכיר בעצמו, תוכנה חינמית טובה, ש- או שתהווה תחלי…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by Nikiller,

עובדה...אני כותב את ההודעה ב12:25 מהבית ואתם תגיבו בה בשעות הקרובות...=] יש רק שני הסברים.. 1)הניסוי כשל..ולכן לא קרה כלום. 2)הניסוי הצליח ונשאבנו לתוך חור שחור ועכשיו אנחנו במימד אחר... מה דעתכם?

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Yuval933,

סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. השחקנית הטאיוואנית הנודעת ממשיכה להרחיב את ההיצע שלה בתחום - עם סטייל והרבה צבע לכתבה

19. Started by yosda-boy,

יש איזה להקה שיש לה שירים בסגנון כזה : http://www.youtube.com/watch?v=1NX0II7JAGY אם כן אשמח אם תמליצו!

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by Cha0stAlker,

אוקי אז בא לי לעשות שדרוג ניק.. יאללה תצביעו איזה שם נשמע הכי יפה תציעו גם הצעות חדשות אם יש למישהו (העיקר שיהיה בפנים Chaos כדי שיזהו אותי).

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by NaNdoS,

קיבלתי את ההודעה הזאת היום בדואל: איזה חרטא זה, זה אפילו לא הגיוני.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אני הפסדתי למישהו מלא בזמן שאני נחשב חזק אבל יחסית רזה אז השאלה שלי היא האם זה קשור למשקל

23. Started by Rinkadink,

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אהלן יש לי את הכסא הזה. בדגם הנ"ל הגב נשען על רשת מעט גמישה ובאיזור הגב התחתון ישנה מעיין "מחיצה" קשיחה שאפשר לכוונן את הגובה שלה (היא מתחילה מאיזור הישבן ויכולה להגיע עד תחתית השכמות). באיזה גובה של המחיצה מתקבלת הישיבה הבריאה ביותר?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  25. Started by BoriTTo,

אני דייג מתחיל ורוצה ללמוד עוד ולהעשיר קצת את הידע. מישהו מכיר איזה אתר או קהילה של דיג עם מדריכים ? כי די לא הצלחתי למצוא. צריך מידע כמו: מקומות בהם אפשר לדוג בארץ הסברים של קשירות כמו קשר תליין למקרה שאחד הנבלות יברח לי עם הקרס. פיותיות וממה להכין אותם? איזה דגים יש לנו בארץ, מה הדרך הכי טובה לדוג אותם ואיך לבשל אותם בשטח ובעצם כל מידע יעזור.

דיונים חדשים בפורומים