עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://motobike.co.il [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by נעמה וילדו,

היי חברים! אני מחפשת לקנות רכב מיני ואני צריכה קצת עזרה להבין כמה דברים. התקציב לא מאוד גבוה (30k) ואני אשתמש בו בעיקר לנסיעות עירוניות. דבר ראשון שרציתי לדעת זה אם מישהו יכול להמליץ על דגם של מכונית מיני שנחשבת לאמינה וחסכונית בדלק. ודבר שני אם מישהו יכול להסביר לי לפי מה מתמחרים מכוניות יד שנייה? כי אני מסתכלת לדוגמה על יונדאי i10 ביד 2 ויש הבדלים ממש גדולים במחירים, גם אם מדובר באותה שנת ייצור... תודה רבה לעוזרים!

3. Started by gshhar,

לא PLUG IN שמתלבש על המדיה פלייר או על הווינאפמ אלא אתר שאני רושם את שם השיר ומקבל את המילים. יש משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by DXT,

זה אמור להביע "משהו מטורף מצחיק לא הגיוני" משהו כזה, אבל יש פירוש עברי מדוייק או מילה מקבילה. בקיצר, יש אתר שמפרש מאנגלית לעיברית בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש חברה שיושבת בארהב ששוקלת להעסיק אותי. זו עבודה מהבית. אבל הם טוענים שיש איזה קטע מוזר במיסוי בארץ שהם יצתרכו לשלם מס לא לפי המשכורת שלי אלא לפי הרווח שהם יעשו מהעבודה שלי.האם מישהו יודע איך הולך המיסוי אם אני עובד מול חברה מחו"ל ללא נציגות בארץ? האם אני יכול והאם זה משתלם לפתוח חברה בע"מ עבור זה ולהוציא להם חשבוניות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

>

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לבגרות של כיתה י...

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  8. אהלן חבר'ה!! אני מחפש שרת איחסון ל135 תמונות בגודל כולל של 110 מ"ב... תנו הצעות!! אני מכיר שתי דרכים.. אחת שרת קבצים.. ויש שרתי תמונות.. עם תצוגה מוקטנת וכו'.. תנו קישורים! תודה..

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by Henz16,

אשמח לכל תגובה. תהנו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יכול להיות שזה רק אני וחוש ההומור המוזר שלי אבל נורא אהבתי את ההצעה(הרצינית לגמרי)ללכת ולפגוש כוסיות ארופאיות בעזה וג'בליה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הבעיה היא כזו, לפני חודש בערך עשיתי תיאוריה ואת הבדיקות לתיאוריה, כשהגעתי לבדיקת ראייה אמרתי לבודקת שאני כן צריך משקפיים (נבדקתי איזה 10 חודשים לפני כן והמידות שלי היו 0.25 בשמאל ו-0.75 בימין, אבל למרות זאת לא התחלתי לשים משקפיים) אמרתי לה את זה היא אמרה לי בוא נבדוק וזהו, היא בדקה אותי ואמרה לי שהכל תקין מה שלא נכון, ממה שאני מבין לנהיגה צריך חדות 6/12 ולא 6/6 אז אמרתי יתכן .. אתמול נבדקתי שוב בבדיקה אצל אופטימטריסט מומחה (פעם שעברה זה היה אצל רופא פרטי, אחרי בערך שנה מפעם קודמת), עכשיו המידות שלי הן 0.5 בעין שמאל ו1.25 בעין ימין. עכשיו ממה שאני יודע הראייה הכללית נקבעת לפי העין החזקה, שזה 0.5 אצלי. האם 0.5 זה בתחום של 6/12? בכל מקרה למי אני צריך לדווח, אם בכלל? מ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

יש לע עוד מעט צו ראשון. מסתבר שיש לי בעיה ברגל. שאחותי הייתה בצו ראשון לפני שנה הורידה לה בגגל שברגל איזה עצם קצת בולטת. ואז שמתי לב שגם לי יש אתזה. זה ממש ממש שטיות העצם ברגל בחלק העליון שלה קצת בולטת. אם לא היו אומרים לי או לאחותי לא היינו יודעים על בחיים. אני לא רוצה שיורידו לי פרופיל על זה. מה אני יכל לעשות? אם אני יעשה את האזור קצת אדום ואז יגיד שנפלתי לפני כמה ימים או משהו כזה, זה יכל להעבוד?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by stone cold,

http://www.youtube.com/watch?v=3bMS8XOC20k

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  14. פרס בשווי 250,000 $$$ cashing כנראה שהידיעות על כך שהוירוס גרם לפגיעה גדולה ב-SCO היו נכונות... הכתבה מאתר PCpro http://www.pcpro.co.uk/?http://www.pcpro.co.uk/news/news_story.php?id=53036

15. Started by ETB,

מי הזוכים בתחרות המודינג ה"הרישמי", כבר עברו יומיים ואין שום איזכור לזוכים לא באתר ולא בגיימר.

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  16. שלום תגידו...אתם שמים לב להבדל משמעותי בין גרסאות 64 ביט ל32 של VLC ו-winrar?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

אהלן מחר בחצות יוצא הארי פוטר 6 אבל האם גם בעברית? אם לא מתי יגיע העברית? בבקשה אל תגררו את הנושא לדברים לא קשורים

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  18. רציתי לדעת אם יש איזה מגזין או עיתון (כמו מעריב לנוער לדוגמא) על מחשבים הדברים החדשים טיפים דברים כאלה תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  19. כיום יש לי בטלפון סוללות לא מקוריות עם 500 mAh. לאחרונה הסוללות מתרוקנות ממש מהר וכנראה הגיע הזמן להזמין חדשות. מצאתי סוללות באיביי עם 1500 mAh. השאלה שלי היא אם ערך כזה גבוה עלול להזיק לטלפון בצורה מסויימת. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by CoronaLover,

היי רציתי רק לישאול אם למישהו יש מאורר 80 מ"מ שהוא רוצה למכור כי אני צריך דחוף אז אם מישהו רוצה שיביא אותו למפגש ויענה כאן דרך אגב זה למארז

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אוקי,שלום לכם קהילת HWzone,או לפחות כל מי שנכנס לפה. אז בואו נתחיל בהסבר קטן ,מה בעצם אני רוצה ממכם? חברי הפורום דנו מס' פעמים על השאלה הבאה : "למה אין לHWzone שרת קולי (Ventrilo ,Teamspeak וכדומה) שבו הם יוכלו לדבר בשעות הפנאי ,לשחק בו במשחקי רשת ובכלל לדבר ולהכיר אחד את השני?" אז התשובה היא כמובן : אף אחד לא הרים את הכפפה בכדי להקים דבר כזה. ופה נכנס הדיון הזה .. לדעתי צריך דבר כזה קהילה קולית או במילים אחרות ,שרת בתוכנה מסויימת שנוכל להפגש שם ולדבר ולהכיר אחד את השני. כחלק מהשרת הקולי שלנו נוכל להקים חדרים לכל משחקי הרשת ולכל המטרות והכוונות כגון : משחקי רשת ,חדר רדיו,חדר מוזיקה,לובי וכו'. אז מה הן האפשרויות שלנו? מס' תוכנות עומדות לרשותינו: התוכנה הראשו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://youtube.com/watch?v=k3O5uy-MBBk

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  23. אבל אני מחפש בצבעים ספציפים(כחול NAVY ובז'(חיל הים למי שלא הבין) ובעובי 5 מ"מ(paracord 550) ואחד עובי רגיל לשרשרת של הדיסקית אם אין בעובי 5 מ"מ אז רגיל בצבעים הנ"ל

• 9 תגובות
    • 7.1k צפיות
  24. Started by pentax,

שלום, הכנתי מפרט מסויים של מחשב. בדקתי באתר של זיגזג את מחירו ויצא 4260 ש"ח במזומן (ללא מסך). בחנויות אחרות המחיר מאוד קרוב לזה. אותו מפרט בדיוק באייבורי עולה 3700 (ללא מסך). איך אפשר להסביר את ההפרש של יותר מ- 500 ש"ח? אילו חנויות נוספות מומלצות? האם בהפרש כזה הייתם רוכשים באייבורי או בכל זאת בזיגזג? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. http://www.ums4u.co.il/long/ יש שם כמה תמונות של מיקומים, וסקר, תצביעו ותביעו את דעתכם - תודה!!

• 9 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.